Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Primer Čeplakove še daleč od razpleta
Strani: 1
sporočil: 1.963
Po moje v vseh športih ne gre več brez poživil, če hočete ali droge
ali raznih zdravil. Višek vsega je pa menjavi krvi!
Zasledil sem, da so razni maherji iz bivših komunističnih dežel kar aktivni! Posebno me pa zanima kako je pri veslanju. Kaj pijejo samo grške čajčke?
Zasledil sem, da so razni maherji iz bivših komunističnih dežel kar aktivni! Posebno me pa zanima kako je pri veslanju. Kaj pijejo samo grške čajčke?
sporočil: 1.963
Po moje v vseh športih ne gre več brez poživil, če hočete ali droge
ali raznih zdravil. Višek vsega je pa menjavi krvi!
sporočil: 101
vse bolj sem prepričan, da so ji nastavili past iz katere bo sicer
prišla a s težko muko. Mislim, da bo primer na koncu čist toda
ostal bo madež, ki ga ne bo oprav nihče. Nakoncu bo Joli ostala
sama in pozabljena razen v nekaterih srcih, ki jim bo ostala
zavedno v spominu kot resnično odlična športnica.
sporočil: 2.669
joli je joli in to bo za vedno. doping gor ali dol. saj se vsi
dopingirajo, SO WHAT! če kdo ne verjame naj si prebere G.
Tepšič>doručak šampiona. btw, joli =joli 4ever, slovenci smo=
zavisten in kmetavzarski narod z ogromno bebastih novinarjev,
kateri imajo kronično besedno drisko in ji sledi umsko zaprtje.
falot: zamenjajo celotno kri in še obogatijo jo s kisikom.
sporočil: 17
Jobaa a pol ni važno kako kakšen kaj doseže - če je vseeno pa
mi povej kje stanuješ pa bom prišel pa ti mal pobral kar je kaj
vrednega - saj je vse en kje je al pr men al pr teb.
kar se pa jole tiče pa takole, če ga je srala pa se sedaj na odvetniške finte ven vadi, je vredna sam usmiljenja ne pa vsega denarja ki ga je pokasirala. Zame bi bla faca ce bi priznala da ga je polomila ne pa da zapravlja naš denar in svoj cajt z "dokazovanjem" kaki "amaterji" so vsi ki so vpleteni v njen škandal.
lp
kar se pa jole tiče pa takole, če ga je srala pa se sedaj na odvetniške finte ven vadi, je vredna sam usmiljenja ne pa vsega denarja ki ga je pokasirala. Zame bi bla faca ce bi priznala da ga je polomila ne pa da zapravlja naš denar in svoj cajt z "dokazovanjem" kaki "amaterji" so vsi ki so vpleteni v njen škandal.
lp
sporočil: 6
Pozitivna je bila na obeh testih, možno pa je tudi da ji je
poživilo kdo v pijačo podtaknil... zato obstajajo detektorji laži
razni, ki bi lahko razkrili ali Jolanda laže ali ne. Jaz sem
prepričan da govori resnico, saj ji je poživilo lahko kdo mimogrede
podtaknil v pijačo.
sporočil: 1.408
Kolega, EPO se ne more podataknit v pijačo, "podtakne" se lahko
samo v žilo, tudi Joli s ene brani da so ji ga zmešali v zobno
pasto ali kaj podobnega, edini spas ji je, da se zvleče zaradi
nepravilnih postopkov, kar se verjetno tudi bo.
Dejstvo pa je, da če sta dva testa pokazala da je EPO prisoten, potem ni dvoma, kako je prišel v telo.
Dejstvo pa je, da če sta dva testa pokazala da je EPO prisoten, potem ni dvoma, kako je prišel v telo.
sporočil: 18.121
Ko je afera izbruhnila, je na TV govoril nek zdravnik, ki je povsem
direktno povedal, da se EPO spravi v telo samo z injekcijo.
Dvomim pa, da bi ji injekcijo lahko podtaknili.
Punca bi morala lepo vse priznati in morda napisati knjigo o dopingu v atletiki, ki bi šla zagotovo za med.
S spretnim managerjem bi morda s to novo dejavnostjo še več zaslužila kot je s tekom :-)
Punca bi morala lepo vse priznati in morda napisati knjigo o dopingu v atletiki, ki bi šla zagotovo za med.
S spretnim managerjem bi morda s to novo dejavnostjo še več zaslužila kot je s tekom :-)
sporočil: 18.121
rajkogruden je napisal(a):
Jobaa a pol ni važno kako kakšen kaj doseže - če je vseeno pa mi povej kje stanuješ pa bom prišel pa ti mal pobral kar je kaj vrednega - saj je vse en kje je al pr men al pr teb.
lp
To sem že zgoraj predlagal.
Priznati bi morala in knjigo napisati.
Če bi bila nedolžna, bi takoj zahtevala ponovne preiskave ne pa, da se sedaj zavlačuje in čaka, da se sledi v telesu zakrijejo. In pri tem ji več kot očitno pomaga tudi atletska zveza Slovenije.
Vsaj jaz bi tako reagiral, če bi smatral, da gre za napako v laboratoriju.
Z velikim pompom bi se dal pregledati na vrhunski kliniki, nato pa mastno tožbo proti laboratoriju, ki bi me po krivem obtožil.
sporočil: 451
0902ISXdX je napisal(a):
To sem že zgoraj predlagal.
Priznati bi morala in knjigo napisati.
Če bi bila nedolžna, bi takoj zahtevala ponovne preiskave ne pa, da se sedaj zavlačuje in čaka, da se sledi v telesu zakrijejo. In pri tem ji več kot očitno pomaga tudi atletska zveza Slovenije.
Vsaj jaz bi tako reagiral, če bi smatral, da gre za napako v laboratoriju.
Z velikim pompom bi se dal pregledati na vrhunski kliniki, nato pa mastno tožbo proti laboratoriju, ki bi me po krivem obtožil.
Se strinjam z vama. Sedaj je škoda dnarja za odvetnike. Raje naj prizna (seveda, če ve da je uživala; sama pri sebi najbolje ve) in pršpara dnar, ker ji bo lahko še prav prišu. Saj ni edina športnica ali športnik ki je zagonila ves kapital za odvetnike.
sporočil: 48.253
0902ISXdX je napisal(a):
Ko je afera izbruhnila, je na TV govoril nek zdravnik, ki je povsem direktno povedal, da se EPO spravi v telo samo z injekcijo.
Naj nehajo srati s to protidopinsko kampanjo, ker nima smisla.
sporočil: 467
Sorry, kakšna človeška napaka, vendar?! Kadar si kriv, pa začneš
igrat na proceduralne napake... Saj še Jola sama ni zanikala, da ni
dopingirana. Ve le to, da bo dala vse monaške prihranke zato, da se
opere, zdaj pa išče "krivca" za napake v postopku.
sporočil: 162
ffigaro je napisal(a):Kar naj jo zaščitijo v Monaku, saj tam plačuje davke.
Pa tudi " če " bi jemala bi jo morali zaščititi PRASCI POKVARJENI
sporočil: 13.643
0121ST1 je napisal(a):
Kolega, EPO se ne more podataknit v pijačo, "podtakne" se lahko samo v žilo, tudi Joli s ene brani da so ji ga zmešali v zobno pasto ali kaj podobnega, edini spas ji je, da se zvleče zaradi nepravilnih postopkov, kar se verjetno tudi bo.
s ČIGAVIMI recepti -KATERIH zdravnikov ?...
sporočil: 98
Po mojem je Joli kriva, kar poglejte jo med zdaj redkimi
intervjuji, kako gleda v tla, kot Kučan.
sporočil: 6.114
Neimenovani, a dobro poučeni viri vedo povedati, da so že
ugotovili, kako je prišel doping v Jolando Čeplak:
Baje ga je redno fafala kolesarjem ...
Baje ga je redno fafala kolesarjem ...
sporočil: 6.114
Zadnja sprememba: anon-102514 01.10.2007 16:12
0902ISXdX je napisal(a):njej očitno ne :))
Neokusno in nedostojno za Finance.
Pa čeprav je le forumsko natolcevanje.
P: pejd no, hiter, pozvonit gustlnu na rdeči zvonec!
Strani: 1