Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: Pozor, razpad države v teku..
Strani: 1
sporočil: 17.846
Včeraj sem zasledil na poročilih, da fantje (in dekleta), ki
načrtujejo tki. "pokrajinsko zakonodajo" med organi predvidevajo
tudi gubernatorje le-teh, kot nekakšne "predsednike
pokrajin".
Po moji prvi reakciji "WTF" (angl: What The Fuck?!!!!) sem pomislil, da zadeve gredo s slabega na slabše.
Teli kreteni resnično nameravajo razkosati eno samo dvemilijunsko državo na množico medsebojno neodvisnih in zagotovo (po vzoru na xYu) skreganih pokrajin.
Tole je treba ustaviti preden bo hudo, hudo prepozno!
Po moji prvi reakciji "WTF" (angl: What The Fuck?!!!!) sem pomislil, da zadeve gredo s slabega na slabše.
Teli kreteni resnično nameravajo razkosati eno samo dvemilijunsko državo na množico medsebojno neodvisnih in zagotovo (po vzoru na xYu) skreganih pokrajin.
sporočil: 13.643
...in če bo slučajno potem kdo od gubernatorjev naokoli
povpraševal,da kaj da je to : RESNICA ?,mu bo lahko kdor koli
suvereno odgovoril,da je resnica ta,da je v teh "pokrajinah" laži
in sprenevedanja pravica v pravosodju že zdavnaj razpadla... ...in
še naprej- da če ni PRAVICE,da tudi SVOBODE ne more biti ! ! ! ! !
!...
sporočil: 18.121
0219K21 je napisal(a):Žal se tega zaveda samo minister Virant, ki pa "nema prava na glasanje".
sporočil: 13.643
shaman je napisal(a):
Pizda, če res vpeljejo gubernije in gubernatorje, potem se nam lahko pripeti, da se Šešelj na poti nazaj iz Haga (kajti oproščen bo zagotovo, če je soditi po današnji sodbi Vukovarki trojki! he.he.) ustavi v eni izmed SLO gubernij (Saj res, ali bodo Fužine svoja gubernija?), in izpolni svojo obljubo iz konca osmedestih prejšnjega stoletja, ko nam je grozil da nam bo "...došao za gubevnatovja"
Lp shaman
...in pa,RESNICA je menda tudi ta,da bo takšne gubernatorje potem še ZELO ZELO BOLELA GLAVA...(tam nekje okoli vratu (?))... ... je baje (že) pred mnogimi leti vedel povedati neki Woland ......
sporočil: 10.801
0902ISXdX je napisal(a):
Žal se tega zaveda samo minister Virant, ki pa "nema prava na glasanje".
NSi je tudi povedala svoje. Prava glasanja ima pa nedvomno cela skupaj manj kot Virant.
Strani: 1