Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Vroče branje: Janša gre na deželo
Strani: 1
sporočil: 351
Da bi spoznali kdo je JJ, je potrebno prebrat blog "Mikstone"
njegovega bivšega specialca Mitje Kunstlja.
sporočil: 1.180
[Recht]Da bi spoznali, kdo in kaj je Mitja Kunstelj, je treba brati in poslušati JJ-ja.
Da bi spoznali kdo je JJ, je potrebno prebrat blog "Mikstone" njegovega bivšega specialca Mitje Kunstlja.
Kaj meniš, kdo od naju ima prav in zakaj?
sporočil: 7.885
[Jastog]Ja najprej JJ-ja takoj za njim pa papeža, če hočeš izvedeti sveto resnico. :)
> [Recht]
> Da bi spoznali kdo je JJ, je potrebno prebrat blog "Mikstone" njegovega bivšega specialca Mitje Kunstlja.
Da bi spoznali, kdo in kaj je Mitja Kunstelj, je treba brati in poslušati JJ-ja.
Kaj meniš, kdo od naju ima prav in zakaj?
sporočil: 6.934
[Recht]Da, da, da. Jaz ga redno berem in veliko zanimivosti iz neznanga političnega ozadja se tam najde!!
Da bi spoznali kdo je JJ, je potrebno prebrat blog "Mikstone" njegovega bivšega specialca Mitje Kunstlja.
Priporočam
sporočil: 6.972
[yuslocan]
> [Recht]
> Da bi spoznali kdo je JJ, je potrebno prebrat blog "Mikstone" njegovega bivšega specialca Mitje Kunstlja.
Da, da, da. Jaz ga redno berem in veliko zanimivosti iz neznanga političnega ozadja se tam najde!!
Priporočam
A Vi tudi kdaj kaj preberete? iz Vaših prispevkov ni videti, kljub temu se Vam zahvaljujem za podatek, da Vi berete. Priporočam vam, nekdaj popularen strip, Mirko i Slavko, dobro čtivo , resno priporočam.
sporočil: 8.543
[m1j]*****
> [yuslocan]
> > [Recht]
> > Da bi spoznali kdo je JJ, je potrebno prebrat blog "Mikstone" njegovega bivšega specialca Mitje Kunstlja.
>
> Da, da, da. Jaz ga redno berem in veliko zanimivosti iz neznanga političnega ozadja se tam najde!!
>
> Priporočam
Priporočam vam, nekdaj popularen strip, Mirko i Slavko, dobro čtivo , resno priporočam.
P: Samo zgodovinska dejstva, tako kot pri onem narkiču.
P.S.:Kolk so bedni in za cajtom udbaši.
sporočil: 1.027
[Recht]Matr s tečn s tem svojim Kunstljem...pelji si ga domov in ga položi k ženi v posteljo, ji vsaj dolgčas ne bo ta čas ko ti bluziš po forumu!
Zadnja sprememba: anon-124452 18.07.2011 17:00
[m1j]Spoštovani,
> [yuslocan]
> > [Recht]
> > Da bi spoznali kdo je JJ, je potrebno prebrat blog "Mikstone" njegovega bivšega specialca Mitje Kunstlja.
>
> Da, da, da. Jaz ga redno berem in veliko zanimivosti iz neznanga političnega ozadja se tam najde!!
>
> Priporočam
A Vi tudi kdaj kaj preberete? iz Vaših prispevkov ni videti, kljub temu se Vam zahvaljujem za podatek, da Vi berete. Priporočam vam, nekdaj popularen strip, Mirko i Slavko, dobro čtivo , resno priporočam.
V zgornjem postu sem lepo napisal da redno berem Mikstone blog. In Vi me kljub temu sprašujete če kdaj kaj preberem.
Torej vprašanja za Vas:
A ste Vi prebrali blog Mikstone?
A ste Vi prebrali knjigo Trgovci s smrtjo od Braneta Praznika?
A ste morda dobili v roke knjigo Kaj nam pa morete od Frangež Matjaža?
Če niste vam priporočam. Dobro, zanimivo, aktualno branje.
Vidim, da ste v mladosti brali strip Mirko in Slavko, kar mi nekaj pove o vaših letih in o tem kaj sva rada prebirala.
A danes bi se radi distancirali od tega, ali kaj?
Vašo zbadljivo oceno, da iz mojih postov ni videti da "kdaj kaj preberem" bom spregledal in jo pripisal vašem političnem profilu.
Zadnja sprememba: anon-124452 18.07.2011 16:58
[avtomobilist]Khhmmm, sicer po številu postov je tvoja žena bolj osamljena kot njegova. (khmm, moja pa še najbolj)
> [Recht]
Matr s tečn s tem svojim Kunstljem...pelji si ga domov in ga položi k ženi v posteljo, ji vsaj dolgčas ne bo ta čas ko ti bluziš po forumu!
Vašo zbadljivo oceno, da iz mojih postov ni videti da "kdaj kaj
preberem" bom spregledal in jo pripisal vašem političnem
profilu.
Moj politični profil je osebno moj in nobenega ne posiljujem z njim oziroma mojim profilom in nobenega ne izključujem.Če ne bi bilo tega bi bil ta forum ena velika žalost.
Me pa vaša razmišljanja in profiliranja prav zabavajo in se mi zdijo podobna kot nekaterim upokojenim oficirjem JNA, ki hodijo po tržnici in obiskujejo bifeje in se vsiljujejo v debato in prodajajo nostalgijo po jugi in kako smo bili vsi srečni v Titovi jugi in se lahko vsi hodili v šole, saj res v Avstriji in Franciji niso mogli hoditi v šolo. Take drekače takoj suspendiramo in ga pošljemo "ajde šetaj"
Kar naprej pišite in odgovarjajte, me prav zabavate, ker ta forum osebno jemljem kot zabavo in tudi kot zajebancijo.
Moj politični profil je osebno moj in nobenega ne posiljujem z njim oziroma mojim profilom in nobenega ne izključujem.Če ne bi bilo tega bi bil ta forum ena velika žalost.
Me pa vaša razmišljanja in profiliranja prav zabavajo in se mi zdijo podobna kot nekaterim upokojenim oficirjem JNA, ki hodijo po tržnici in obiskujejo bifeje in se vsiljujejo v debato in prodajajo nostalgijo po jugi in kako smo bili vsi srečni v Titovi jugi in se lahko vsi hodili v šole, saj res v Avstriji in Franciji niso mogli hoditi v šolo. Take drekače takoj suspendiramo in ga pošljemo "ajde šetaj"
Kar naprej pišite in odgovarjajte, me prav zabavate, ker ta forum osebno jemljem kot zabavo in tudi kot zajebancijo.
sporočil: 14.712
[malval]Saj včasih gre k svojemu kolegu thačiju na Kosovo, potem gre sem pa tja na Tajvan dvignit denar iz anonimnega računa, nato pa po dobri " tajvanski masaži" še skoči na Mauricius na kako partijo golfa.
Zakaj ne gre v tujino?
Upam, da se bo kdaj opogumil in šel obiskat tudi svojega dobrega kolega ivota na Hrvaško.
sporočil: 387
[m1j]
> [yuslocan]
> > [Recht]
>
>
> Priporočam
Se dobi tudi v obliki knjige ali skripte, zanimivo branje, predvsem tisto v povezavi JJ in Špele Predan.
[geriel]Ne vem , zakaj odgovarjate meni, to morate odgovoriti ali poučiti forumaša "juslocan"a on je potreben navodil za branje v dugih medijih in to različno obarvanih in profiliranih, da bo razumel stvari, katere so na sceni.lep pozdrav
> [m1j]
> > [yuslocan]
> > > [Recht]
> > > Da bi spoznali kdo je JJ, je potrebno prebrat blog "Mikstone" njegovega bivšega specialca Mitje Kunstlja.
> >
> > Da, da, da. Jaz ga redno berem in veliko zanimivosti iz neznanga političnega ozadja se tam najde!!
> >
> > Priporočam
>
>Se dobi tudi v obliki knjige ali skripte, zanimivo branje, predvsem tisto v povezavi JJ in Špele Predan.
[m1j]Šipac, ti si nepismen in neizobražen, ker bi drugače iz mojih postov ugotovil, da sem to že zdavnaj prebral, in da je moja izobrazba daleč nad tvojo.
> [geriel]
> > [m1j]
> > > [yuslocan]
> > > > [Recht]
> > > > Da bi spoznali kdo je JJ, je potrebno prebrat blog "Mikstone" njegovega bivšega specialca Mitje Kunstlja.
> > >
> > > Da, da, da. Jaz ga redno berem in veliko zanimivosti iz neznanga političnega ozadja se tam najde!!
> > >
> > > Priporočam
> >
> >Se dobi tudi v obliki knjige ali skripte, zanimivo branje, predvsem tisto v povezavi JJ in Špele Predan.
Ne vem , zakaj odgovarjate meni, to morate odgovoriti ali poučiti forumaša "juslocan"a on je potreben navodil za branje v dugih medijih in to različno obarvanih in profiliranih, da bo razumel stvari, katere so na sceni.lep pozdrav
V svojem življenju nisi niti videl toliko knjig, kot jih je yuslocan prebral.
Zato ne opletaj z jezikom v tri krasne.
PS Kako vem? Prebral sem vse tvoje stare poste in je slika na dlani. Ne moreš več zblefirati. Črno na belo.
>Še en dokaz , da si podnivojem, če bereš moje pisarije na tem forumu in se s stem še hvališ.
V svojem življenju nisi niti videl toliko knjig, kot jih je yuslocan prebral.
Zato ne opletaj z jezikom v tri krasne.
PS Kako vem? Prebral sem vse tvoje stare poste in je slika na dlani. Ne moreš več zblefirati. Črno na belo.
A veš, da sem prebral tudi nekaj tvojih, a si videl tam desno oceno publike? Jaz bi se hudo zamislil sam nad sabo.
Strani: 1