Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Podjetje MKL Systems vstopilo na avstrijsko tržišče
Strani: 1
sporočil: 670
Vau to pa je neka jaka firma. Vse sestavne dele uvozi in ima samo
montazo. Jaka dodana vrednost ja. Na Avstrijskem trgu bodo
konkurirali samo z ceneno delovno silo v Sloveniji. Kaj pa lastno
znanje in razvoj?
sporočil: 4.441
Podjetje MKL Systems s sedežem v Šenčurju po obsegu proizvodnje,
prihodkov ter številu delovnih mest ima že vrsto let primat med
proizvajalci garažnih dvižnih vrat, ki so v celoti izdelana v
Sloveniji.
Vitalne dele njihovih vrat sestavljajo proizvodi dobaviteljev: dobavitelj vratnih segmentov je belgijski Kingspan , okovje proizvaja Flexi Force z Nizozemske, pogone dvižnih vrat pa nemški Liftmaster.
Hm, torej tole ravno ne gre najbolj skupaj - torej so vrata več ali manj samo skup zmetana v Sloveniji in so zato v celoti izdelana v Sloveniji, ali pa pišete neumnosti?
Vitalne dele njihovih vrat sestavljajo proizvodi dobaviteljev: dobavitelj vratnih segmentov je belgijski Kingspan , okovje proizvaja Flexi Force z Nizozemske, pogone dvižnih vrat pa nemški Liftmaster.
Hm, torej tole ravno ne gre najbolj skupaj - torej so vrata več ali manj samo skup zmetana v Sloveniji in so zato v celoti izdelana v Sloveniji, ali pa pišete neumnosti?
sporočil: 3.465
Zadnja sprememba: anon-49383 17.07.2011 18:01
[slep]Če prav razumem, je izdelovanje dvižnih vrat posel 'na ključ'. Širina vrat ni standardizirana, zato jih lokalni podjetnik naredi iz dosegljivih delov, ki jih specializirana podjetja naredijo najcenejše kar znajo. Ne vidim problema, če jih proda še v Celovec, če so dobra za Jesenice.
Podjetje MKL Systems s sedežem v Šenčurju po obsegu proizvodnje, prihodkov ter številu delovnih mest ima že vrsto let primat med proizvajalci garažnih dvižnih vrat, ki so v celoti izdelana v Sloveniji.
sporočil: 286
Prva garažna vrata so mi montirali, ko so bili še v Kranju in imeli
pet, šest zaposlenih, nato pa čez dve leti še ena sosedu in vrtna
pri meni. Ves ta čas so bili na visokem nivoju poslovnosti, tudi,
ko sem pred kakšnim letom iskal nadomestnega pilota, so mi ga
dobavili, pa čeprav ga nimajo več v ponudbi.
O MKL samo dobro iz moje strani!
O MKL samo dobro iz moje strani!
sporočil: 933
Imamo doma dvojna njihova garažna vrata, zaenkrat (tam nekje 2
leti) vse deluje brez problemov. Upam da se vam širitev posreči.
sporočil: 1.159
Podjetje FRK iz srednjega kašlja pri Tupeljčah pa intenzivno
prodira na trge Republike Škofi.
Strani: 1