Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Janković: Županska tekma naj bo fer, brez afer
sporočil: 1.801
Zdej, ko je pa zraven še Miklavčič, znan po svoji "poštenosti" na
MZZ, so na moji listi padli še za Kukovičevo.
sporočil: 4.065
Seveda si jih ne želi, ker je bi in je edini ki jih je 4 leta sam
kuhal.
Miklavčič je pa samo še en taprav nepremičninski prisklednik, ki so ga besede vedno polne njegove delavnosti. Če je zatavšal mestno palačo z Liechensteinskim poštnim predalom, potem je res zmožen vsega.
Miklavčič je pa samo še en taprav nepremičninski prisklednik, ki so ga besede vedno polne njegove delavnosti. Če je zatavšal mestno palačo z Liechensteinskim poštnim predalom, potem je res zmožen vsega.
sporočil: 1.077
Ali ni ta gospod Miklavčič
tik pred svojim odstopom kot zdravstveni minister, na hitro, v čudnih okoliščinah zamenjal( zabarantal) zgradbo, kjer imamo Ljubljančani že od nekdaj
lekarno za neko manj vredno stekleno grdobo ?
tik pred svojim odstopom kot zdravstveni minister, na hitro, v čudnih okoliščinah zamenjal( zabarantal) zgradbo, kjer imamo Ljubljančani že od nekdaj
lekarno za neko manj vredno stekleno grdobo ?
sporočil: 270
"Z moje strani bo tekma izjemno fer, mi bomo govorili dejstva,
pustili bomo, da rezultati dela štirih let govorijo o nas,"
Če Vi tako pravite, potem bo držalo g.Janković. Seveda pa to pomeni, da boste gladko izgubili, ampak FER pa boste!
Če Vi tako pravite, potem bo držalo g.Janković. Seveda pa to pomeni, da boste gladko izgubili, ampak FER pa boste!
sporočil: 9.501
Janković: Županska tekma naj bo fer, brez afer
kakšnih afer Zocchi? a je še kje kašna? a nismo še vseh videli? a bo kapnilo kej s Cipra? grem po kokice...
kakšnih afer Zocchi? a je še kje kašna? a nismo še vseh videli? a bo kapnilo kej s Cipra? grem po kokice...
sporočil: 3.006
Ne se spravljat na Miklavčiča. Kot minister je odstopil zaradi
zdravja, za Jankovića pa lahko dela tudi možgansko mrtev človek.
Saj mu povedo, ali naj pritisne na rdeč ali na zelen gumbek -
večjega napora od tega pa mu ne bo treba vložiti. Za vsako sejo bo
plačan, po vsaki seji bo dobil nobel večerjo in za vsako sejo
odbora, na katero ga ne bo, bo tudi plačan.
Pravzaprav bi Janković lahko pokazal svoj socialni čut in dal na svojo listo 23 ljudi, ki zdaj v kakšnih domovih in skupnostih šivajo predpasničke. So popolnoma usposobljeni.
Pravzaprav bi Janković lahko pokazal svoj socialni čut in dal na svojo listo 23 ljudi, ki zdaj v kakšnih domovih in skupnostih šivajo predpasničke. So popolnoma usposobljeni.
Zadnja sprememba: anon-195846 14.09.2010 15:28
Če je bil kdo do zdaj še v dvomih, kakšno državo imamo, mu je zdaj,
upam, vse jasno. Bivši ustavni sodnik kandidira na mafijski
listi...
sporočil: 503
Neverjetno koliko je pri nas takšnih, ki bi morali biti že zdavnaj
v zaporu, so pa ministri in župani.
sporočil: 503
Kaj so afere?......podatki o krajah, podkupninah, nepotizmu in
ostalih kaznivih dejanih......?Zakaj Jazbinšek ne vpije brez
afer?.....mu ni treba, ker je pošten in se mu tega ni treba bat!
[lukainluka]
Udeta sem imel za bolj pametnega...
hja,vojak partije vedno uboga..če zazvoni prava številka...
sporočil: 561
[sivi pinot barique]mislis tako kot ti, profesionalni pisun komentarjev?
> [lukainluka]
> Udeta sem imel za bolj pametnega...
hja,vojak partije vedno uboga..če zazvoni prava številka...
[bojsn]ne,jaz pišem,do dobim priliv na TRR.na telefonske klice ne palim več.. :)
> [sivi pinot barique]
> > [lukainluka]
> > Udeta sem imel za bolj pametnega...
>
>
> hja,vojak partije vedno uboga..če zazvoni prava številka...
mislis tako kot ti, profesionalni pisun komentarjev?
sporočil: 599
Janković si ne želi, da bi predvolilna tekma temeljila na aferah in floskulah.Če bi si to g. Janković v resnici želel, potem bi bilo najbolje da umakne kandidaturo.
sporočil: 4.454
[denac]Ja, je res! A nazadnje so vedno skupaj potegnil. Samo da odvzamejo glasove. Saj so jo povabili, da podpre zbiranje podpisov za referendum proti OPN v Ljubljani. To pa ne. Ni bila zato. Samo glejte kako zlepljen je vladni trojček, čeprav se živi ne morejo med seboj. Skratka tej bandi se ne sme verjet!
Metka Tekavčič, ki kandidira za županjo s strani SD je rekla, da kandidira zato, da bo v Ljubljani konec nepreglednih poslov in konec samovolnjosti vodenja sej mestnega sveta.
Še celo rdeči vidijo skorumpiranost in samopašnost sedanjega žepana.
sporočil: 4.944
Janković si ne želi, da bi predvolilna tekma temeljila na aferah in floskulah. "Z moje strani bo tekma izjemno fer, mi bomo govorili dejstva, pustili bomo, da rezultati dela štirih let govorijo o nas," je dejal.Zato nam zokijev strokovni volilni štab obljublja edino in samo zveličavno resnico, zipano koncentrirano komprimirano jasno zbrano v šestih razumljivih točkah:
1. Incredible gains in length of 3-4 centimeters to your penis, permanently, even much more in special occasions
2. Amazing increase in thickness of your penis, up to 35%
3. Better ejaculation control
4. Experience rock-hard erection
5. Explosive intense orgasms
6. Increase volume of ejaculate
PS. Podrobnejši program za nežnejši spol taisti volilni strokovni štab še pripravlja, čeprav že ta prinaša precej zadovoljstva tudi damam.
sporočil: 896
Sej vem, da je rdečuh...
Vendar kolikor sem ga imel priložnost spoznati na faksu se mi je zdel precej bolj moder...
Se je pa že zadnjič na soočenju pri Slaku ter sedaj s to kandidaturo povsem osmešil...
Ja starost je hudič...
Vendar kolikor sem ga imel priložnost spoznati na faksu se mi je zdel precej bolj moder...
Se je pa že zadnjič na soočenju pri Slaku ter sedaj s to kandidaturo povsem osmešil...
Ja starost je hudič...
sporočil: 4.590
Zadnja sprememba: anon-11907 14.09.2010 16:13
"Z moje strani bo tekma izjemno fer, mi bomo govorili dejstva,
pustili bomo, da rezultati dela štirih let govorijo o nas,"A ja, dejstva boste govorili? Morda ta dejstva, da ste nam prebivalcem centra zaprli dovoz do domov, ukinili večino parkirišč, preostala pa so po 6h popoldne brezplačna, tako da tisti z dovolilnicami nimamo šans za parkiranje, poslali horde redarjev, ki harajo v petek in svetek, zaprli smetnjake, tako da zdaj smrdi iz tistih za plastiko in papir, ker vanje tisti brez kartice za smetnjak mečejo vse in ki jih praznete enkrat na mesec?
sporočil: 2.624
Kako lahko izjavi nekaj takšnega prav Jankovič, ko pa se sam
spotika venomer ob JAnšo in mu meče polena.
Sedaj pa prosi za fer. Sam bi moral razčistiti z njegovo politiko, ko se hvali, da je nekaj naredil za Ljubljano, pozabi pa povedati, da je zadolžil Ljubljanjčane za 20 let naprej.
Sedaj pa prosi za fer. Sam bi moral razčistiti z njegovo politiko, ko se hvali, da je nekaj naredil za Ljubljano, pozabi pa povedati, da je zadolžil Ljubljanjčane za 20 let naprej.
sporočil: 1.779
Nekaj dejstev o rezultatih njegovega dela se najde tudi na Youtubu:
www.youtube.com/watc...cdyilKI-fk
sporočil: 2.790
[darko32]Kaj ti misliš, je povprečen ljubljančan sposoben prispevat 500eur za svoje mesto v recimo 5 letih? Mene bi na tvojem mestu bolj skrbela zadoženost slovenskega gospodarstva, ki je 200x višja od MOL-a.
Kako lahko izjavi nekaj takšnega prav Jankovič, ko pa se sam spotika venomer ob JAnšo in mu meče polena.
sporočil: 2.790
Če bi bila LJ ob sedanjem dolgu na prebivalca zadolžena toliko kot
slo gospodarstvo in država skupaj, bi morala imeti 84 mio
prebivalcev!
"Z moje strani bo tekma izjemno fer, mi bomo govorili
dejstva,.."
Uf, raje ne, potem vas bodo MORALI zakleniti, čeprav so se štiri leta temu na vse kriplje izogibali.
"...pustili bomo, da rezultati dela štirih let govorijo o nas," je dejal.
A to pomeni, da bo skoraj cel mesec tiho? Saj bomo v nebesih!
Uf, raje ne, potem vas bodo MORALI zakleniti, čeprav so se štiri leta temu na vse kriplje izogibali.
"...pustili bomo, da rezultati dela štirih let govorijo o nas," je dejal.
A to pomeni, da bo skoraj cel mesec tiho? Saj bomo v nebesih!