Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Virant: Janša bo odšel, a se tega še ne zaveda
sporočil: 2.569
Zadnja sprememba: anon-103583 27.01.2013 00:33
[ostroge]
Oblikovanje vlade v sedanji strukturi parlamenta? Torej zgolj menjava pozicij ter glavnega merjasca pri medsebojnem prerivanju ob vedno bolj praznem koritu.
[odlocno]+++++
Nič novega. Včasih so menjavali stolčke, zdaj se pa morajo pri koritu že drenjati. Me zanima, kdaj bodo svinje ostale lačne, takrat menda požrejo tudi druga drugo. Najprej mladiče, zato se menda že oblikuje nova vladna koalicija s TRS, tako za vsak slučaj, a še v parlamentu niso.
Rad merjasec se smeji, korita so polna,
dela nič pa se ne boji, država je bolna.
Vse prasice nam požro, država je fuč,
kdor pri koritu žrl ne bo, dobil bo po buč.
Razlaga stara svinja mladi:
Ne bodo vedno te imeli radi,
ko boš debela, blizu od svinjaka vrat,
te bo hotela lačna množica zaklat.
sporočil: 12.861
[GrooverCleveland]Euri ga poganjajo. Je pa žalostno, da politični naivneži okoli njega v DL nasedajo čvekanju o načelnosti. Če bi imeli malo pameti in bi hotel imeti kakršnokoli politično prihodnost, bi ga nasuvali v rit.
Mora biti nekaj drugega, kar poganja Viranta na njegovi poti.
Štih, Šušteršič, Pezdir, kdorkoli v žalostni združbi DL, želim vam, da premislite o vaši politični bodočnosti. Ste politični Titanik s kapitanom, ki bi rad postavil hitrostni rekord na prvi čezoceanski poti.
[gesar]Po mojem kombinacija obojega. Korenček in palica sistem vedno najbolj zaleže.
> [GrooverCleveland]
>
> Virant misli, da bo kaj dobil na predčasnih volitvah, ampak težko kaj boljše kot na volivah 2011. Rezultat tega, kar dela, je dodatna polarizacija Slovenije, kar pa po definiciji ne more biti dobro za ''srednisko wannabe'' stranko, kakršno ima. Liberalci mu zaupajo manj, kot so mu 2011, ostala desnica ga zavrača, levičarji ga itak ne marajo in ga samo uporabljajo za svoje cilje. Ostanejo samo še naivčine, ki gredo namesto na volitve, na lepotno tekmovanje (kolk je ta Virant pošten! hehe). Ampak jaz na njegovem mestu ne bi hazardiral s tem.
>
> Mora biti nekaj drugega, kar poganja Viranta na njegovi poti.
Samo dve možnosti sta, prva je, da ga s čim izsiljujejo in držijo v šahu, druga, da so mu ponudili tolikšno vsoto denarja, da se lahko do konca življenja upokoji v tujini. Vložki so najvišji doslej, nekaj milijonov zanj je v primerjavi s tem drobiž.
sporočil: 6.934
[aktion]Kakšne neumnosti nabijaš, bog te nima rad.
Namen je zelo jasen. Janša naj zaradi obtožb odstopi. Ima vse možnosti, da dokaže svojo nedolžnost. Minila bodo tri leta. Sodišča bodo izdelala nek zmazek in vsi bodo veseli. Leta kontinuitete pa bodo tekla.
DA IVAN DOKAŽE SVOJO NEDOLŽNOST, PRAVIŠ!!!!!!
KPK MU JE TO PRILOŽNOST ŽE DALA. ČE BI BIL NEDOLŽEN, BI JUTRI STOPIL PRED KAMERE IN FOLKU NA GLAS POVEDAL OD KOD MU DENAR.
ON JE TAKO UMAZAN DA JE OKSIMORON GOVORIT O NJEGOVI NEDOLŽNOSTI.
NAJHUJŠE ZLO V ZGODOVINI SLOVENIJE JE POKVARJENI POLITIK IVAN.
BOGA SLOVENIJA.
sporočil: 4.454
[Ovid]se strinjam,Ovid!
> [smarskimatevz]
> Če ste iz velike familje, verjetno pa vseeno imate pretežno vsi enake moralne in etične kvalitete. Kdor ne zna pojasniti od kod mu premoženje, verjetno ni najbolj poštena oseba, kdor ni hodil v šolo pa ne ve, da ima ponarejeno spričevalo, verjetno ni najbolj poštena oseba, in takšni ljudje ne morejo biti v vladi. Ali pa ste v vaši veliki familji razdeljeni: eni zagovarjate lopo, drugi jih pa obsojate?? Katerih je več oz. kaj želite, da vaši otroci mislijo o vas? Kajti iste vrste pric v jati skup letijo!!!
To razmisljanje ni bilo moje ampak sem ga citiral iz pozarreporta tako kot je navedeno. Se pa mnenju pridruzujem in bom glasoval za SDS !
A, kaj narediti z ostalo bando?
Poznam vrsto ljudi, ki so bili odličnjaki* in komunisti že pri 16h, imajo diplome znane komekonom fakultete in so zašprudlali več kot 90% firm in narodnega premoženja. Kam pa ti spadajo. Jim bo univerza edvarda kardelja odvzela diplome?
*profesorji so tvegali hude težave v službi, če so jim dali manj kot štirko. Elita je bila sestavljena iz oficirske, policajske in udbaške dece.Mnogi od njih so postali veleslavni v raznih madžioničarskih denarnih poslih. A kdo sedi, a kje pa! Še sedaj so zavarovani in njihov standard je še boljši!
Zadnja sprememba: fabiani 27.01.2013 10:20
se strinjam!spet dvojne objave brez moje privolitve!:)
Zadnja sprememba: fabiani 27.01.2013 10:19
se strinjam!A problem je, da se dotični ne zložijo v iste predalčke kot si jih ti pošlihtal!
Ma sikter gnida bosanska.
Brez vsebine, glave in repa, v tri krasne trabunjaš.
SIKTER
SIKTER
[dorki22]Imajo dobesedno kolhoze,ki so imuni za vsak poskus denacionalizacije, upravljajo privatne firme, ki so bile udbodržavnega porekla, obvladujejo NVOje z nadpovprečnimi plačami, žene, ljubice pa v bankah, zavarovalnicah,.....
> [fabiani]
> > [Ovid]
> > > [smarskimatevz]
> > > Če ste iz velike familje, verjetno pa vseeno imate pretežno vsi enake moralne in etične kvalitete. Kdor ne zna pojasniti od kod mu premoženje, verjetno ni najbolj poštena oseba, kdor ni hodil v šolo pa ne ve, da ima ponarejeno spričevalo, verjetno ni najbolj poštena oseba, in takšni ljudje ne morejo biti v vladi. Ali pa ste v vaši veliki familji razdeljeni: eni zagovarjate lopo, drugi jih pa obsojate?? Katerih je več oz. kaj želite, da vaši otroci mislijo o vas? Kajti iste vrste pric v jati skup letijo!!!
> >
> > To razmisljanje ni bilo moje ampak sem ga citiral iz pozarreporta tako kot je navedeno. Se pa mnenju pridruzujem in bom glasoval za SDS !
>
> se strinjam,Ovid!
> A, kaj narediti z ostalo bando?
> Poznam vrsto ljudi, ki so bili odličnjaki* in komunisti že pri 16h, imajo diplome znane komekonom fakultete in so zašprudlali več kot 90% firm in narodnega premoženja. Kam pa ti spadajo. Jim bo univerza edvarda kardelja odvzela diplome?
>
> *profesorji so tvegali hude težave v službi, če so jim dali manj kot štirko. Elita je bila sestavljena iz oficirske, policajske in udbaške dece.Mnogi od njih so postali veleslavni v raznih madžioničarskih denarnih poslih. A kdo sedi, a kje pa! Še sedaj so zavarovani in njihov standard je še boljši!
A ti otroci elite delajo v gospdarstvu, v privatni sferi, ali so zaposleni v kolhozih?
Lp
Sedaj je že 3.generacija na videlu, a jim je začela genetika malo nagajat pri sposobnostih kot pri jurčku in njegovi maturi!
Ni pa nobeden brez službe, mnogi že z bogatimi penzijami!
sporočil: 1.036
Dragi Kwadogaja,
resnični nič nimam proti njim. Najmanj 10 prijateljev in še 30 znancev imam med
njimi, kar seveda nisem vedel, dokler se niso sami javno deklarirali. Vsaj pet
jih je med mojimi prvimi sosedi (živim v hiši).
Vendar, ne morejo biti v državnih organih in državni upravi. Določene zadeve sem
v življenju spremljal (nekaj časa sem študiral v Cambridgeu, Anglija), kjer je
bilo največ homičev in so skoraj vsi po vrsti za dober sex izdajali vse možne
tajne Anglije ruski tajni službi. Praktično ni bilo homiča, ki je bil na visokem
položaju (celo na univerzah), ki ni sodeloval z rusko tajno službo. Čisto vsi
ambasadorji, konzuli, znanstveniki...
Pri nas ni dobesedno nobenih taj za svetovne velesile. Je pa sojenje nedolžnim,
ropanju njihovega premoženja, sojenje nasprotnemu spolu...
resnični nič nimam proti njim. Najmanj 10 prijateljev in še 30 znancev imam med
njimi, kar seveda nisem vedel, dokler se niso sami javno deklarirali. Vsaj pet
jih je med mojimi prvimi sosedi (živim v hiši).
Vendar, ne morejo biti v državnih organih in državni upravi. Določene zadeve sem
v življenju spremljal (nekaj časa sem študiral v Cambridgeu, Anglija), kjer je
bilo največ homičev in so skoraj vsi po vrsti za dober sex izdajali vse možne
tajne Anglije ruski tajni službi. Praktično ni bilo homiča, ki je bil na visokem
položaju (celo na univerzah), ki ni sodeloval z rusko tajno službo. Čisto vsi
ambasadorji, konzuli, znanstveniki...
Pri nas ni dobesedno nobenih taj za svetovne velesile. Je pa sojenje nedolžnim,
ropanju njihovega premoženja, sojenje nasprotnemu spolu...
sporočil: 5.152
[darolim1938]Pedromafija, najmlajsi odganjek udbomafije.
Pred nekaj minutami so na pop tv v"ime tedna"omenili,da je Virant homoseksualec
in je tudi Brejca kazalo. Čudno je, da ga še žena sploh prenaša, ker je vsem že
znano, kaj homoseksualci počnejo s svojimi ženami.
Vsaj pravosodje in sploh, državno upravo in državne organe bi bilo nujno resno
očistiti pred to populacijo. Naj si ustanavljajo svoja podjetja in naj državne
institucije pustijo pri miru.
V poročilih na pop tv je NSi jasno izjavila,da bo z to vlado tvorno sodelovala
in skušala izpeljati vse, kar so se dogovorili. Upam, da se bo tega držal tudi
SLS, ker bo v nasprotnem na naslednjih volitvah dobesedno uničen, kot LDS.
Zadnja sprememba: fabiani 27.01.2013 12:31
Predvsem druge!A če že vprašuješ. Ana kučan se je šolala na račun državne orožarske firme Smelt na Harvardu:) in tako kot Goran Klemenčič samo magistrirala.
Potem je dobila vse mogoče natečaje in nagrade, profesuro, zaradi nje so spremenili ZGO z obveznim pridatkom, da morajo krajinski arhitekti urejati okolico stavb....
Koliko to smrdi je sramoten primer kočevska šola, ki zamaka in strašljivo vpliva na otroke.*
se je kdo oglasil pobaral veleslavno krajinarko, kako ga je s harvardskim magisterijem lahko tako pobiksala? SE NE UPAJO niti novinarji niti stanovski kolegi, niti arhitekti, RITI PODREPNE. VEDO, DA BI JIH STALO BEDNIH SLUŽBIC.
O lepoti betonskih Strižic je bilo že vse povedano.....o njenih razdiralnih zasebnih podvigih pri izbiri partnerjev ne bomo. Bo bog sodil.
Je šolanje in delo Nike Janša primerljivo s to slavno delografijo AK?
So se oglasili kriče, ko je druga K-hči prilezla do pomočnika Urada za intelektualno lastnino? Pa to je samoposebiumevno, je tako brihtna, priročna pa ravno prav stara ali kaj?
*Otroci in starši so v anketi največkrat opisali šolo kot strašljivo, grozljivo. Betonski vhod izgleda kot vhod v krematorij ali pa Mačkovo zaklonišče v Rogu. Po 10 letih zamakanja, mraza jim ne kaže drugega kot graditi novo šolo. In kaj, če na JR spet dobi natečaj ista favoritka?
[dorki22]Kučanova hčer je najprej iz udbovskega omrežja dobila štipendijo za študij v tujini. Potem je njena firma urejala Zbiljski gaj in Stožice.
> [fabiani]
> > [dorki22]
> > > [fabiani]
> > > > [Ovid]
> > > > > [smarskimatevz]
> > > > > Če ste iz velike familje, verjetno pa vseeno imate pretežno vsi enake moralne in etične kvalitete. Kdor ne zna pojasniti od kod mu premoženje, verjetno ni najbolj poštena oseba, kdor ni hodil v šolo pa ne ve, da ima ponarejeno spričevalo, verjetno ni najbolj poštena oseba, in takšni ljudje ne morejo biti v vladi. Ali pa ste v vaši veliki familji razdeljeni: eni zagovarjate lopo, drugi jih pa obsojate?? Katerih je več oz. kaj želite, da vaši otroci mislijo o vas? Kajti iste vrste pric v jati skup letijo!!!
> > > >
> > > > To razmisljanje ni bilo moje ampak sem ga citiral iz pozarreporta tako kot je navedeno. Se pa mnenju pridruzujem in bom glasoval za SDS !
> > >
> > > se strinjam,Ovid!
> > > A, kaj narediti z ostalo bando?
> > > Poznam vrsto ljudi, ki so bili odličnjaki* in komunisti že pri 16h, imajo diplome znane komekonom fakultete in so zašprudlali več kot 90% firm in narodnega premoženja. Kam pa ti spadajo. Jim bo univerza edvarda kardelja odvzela diplome?
> > >
> > > *profesorji so tvegali hude težave v službi, če so jim dali manj kot štirko. Elita je bila sestavljena iz oficirske, policajske in udbaške dece.Mnogi od njih so postali veleslavni v raznih madžioničarskih denarnih poslih. A kdo sedi, a kje pa! Še sedaj so zavarovani in njihov standard je še boljši!
> >
> > A ti otroci elite delajo v gospdarstvu, v privatni sferi, ali so zaposleni v kolhozih?
> >
> > Lp
>
> Imajo dobesedno kolhoze,ki so imuni za vsak poskus denacionalizacije, upravljajo privatne firme, ki so bile udbodržavnega porekla, obvladujejo NVOje z nadpovprečnimi plačami, žene, ljubice pa v bankah, zavarovalnicah,.....
> Sedaj je že 3.generacija na videlu, a jim je začela genetika malo nagajat pri sposobnostih kot pri jurčku in njegovi maturi!
>
> Ni pa nobeden brez službe, mnogi že z bogatimi penzijami!
Kakšna je potem razlika med hčerjo Milana Kučana in hčerjo Janeza Janše? Obe odličnjakinji, obe krajinski arhitektki, obe dobivata plačo iz javnega proračuna, ena zaposlena na državni univerzi, druga pri državnem monopolistu.
Sta to otroka te elite, ali imaš v mislih nekatere druge?
Lp
2 v EUr zelo veliki razliki, po mojem skupaj šestštevilčna razlika. Janševa hči je dobila samo službo.
sporočil: 12.753
[yuslocan]Če si tak slovenski nacionalist te ne razumem, kako lahko potem zagovarjaš vseskozi samo "elito posvečenih priviligirancev" in balkansko mafijo....hkrati pa zmerjaš bosance.....
Ma sikter gnida bosanska.
SIKTER
Zadnja sprememba: fabiani 27.01.2013 12:55
O NJ ni bilo nič za prebrat v medijih razen s to službo.Drugače pa Ljubljana je majhna vas in poznaš vse nadstropje gor in nadstropje dol, količino honorarjev, usmerjenosti, nagnjenosti do alkohola, praškov,....pa še kaj veselo čvekajo ponosni strici in tete. Zastrašene žrtve takih ljudi tudi povedo kaj.
Na tvoje ponovljeno vprašanje; če bi s konkretnimi podatki, ki niso iz medijev, prišel na forum, ne bi učakal doma drugega teka Zlate lisice!
sporočil: 561
[Ovid]a pa je ze kdo videl to famozno pistolo? jaz jo mam tudi, ce verjames...
Ali Virantov stric se z pistolo strasi novinarje po Ljubljani ? Ali ima tip sploh dovoljenja za pistolo ???
sporočil: 13.178
[odlicnobo]Ja in kako to, da ga niso talevi stisnili za jajca že takrat ko je šel z jajotom v vlado? Kaj pa če ima jajo dokaze o tem, da je gregorček gej? Na to pa ti ni padlo na pamet ane;)
> [čarli]
> > [foore]
> > > [čarli]
> > > > [foore]
> > > > > [čarli]
> > > > > Mater doslej so komentarji samo od jajotovih vernikov, ki so prišli branit lik in delo jajota:) No in zato tudi kvaliteta tega foruma tako rapiddno pada. Upam, da tale jajo kmalu gre na smetišče zgodovine, ker brat copy paste komentarje od jajotovih prič je dolgočasno...
> > > >
> > > > Katere vernike pa ti braniš ...pa ne morda fantke, ki se igrajo s fanteki...........
> > >
> > > In kje si ti opazil, da branim katerekoli vernike. A zato ker povem kaj derlate jajotovi verni, to pomeni, da že branim opankarjeve vernike al kako? Ja tako logiko imate samo jajtovi verniki. Če nisi z nami si proti nam. In isto logiko so imeli tudi komunisti med in po 2. SV. No zdaj veste do kje ste prišli jajotove priče. Postali ste isti:)
> > >
> > > PS: Glede fantkov pa nimam pojma o čemu bluziš. Ne dvomim pa da imaš ti z njimi izkušnje:)
> >
> > Čarli, saj se že dolgo poznamo na forumu...Žalostno pa je, da ne razumeš glede fantkov....ponavadi ne razumejo oziroma nočejo razumeti tisti, ki imajo izkušnje s fantki
>
> Lej res ne vem na koga namiguješ glede s fantki. A to misliš na gregca? A imaš kakšne konkretne dokaze o tem? Če imaš daj na plan. Če nimaš utihni;) Če je pa gregec gej je pa to njegov problem. Saj s tem nobenemu ne krati svobodo ane;)
krati krati
ker če tole vedo na levi (kar očitno drži) potem ga držijo močno za jajca, da dela to kar dela
sporočil: 3.006
[ostroge]*****
> Razlaga stara svinja mladi:
Ne bodo vedno te imeli radi,
ko boš debela, blizu od svinjaka vrat,
te bo hotela lačna množica zaklat.
Hahaha, dobra.
Objestni mladini ni povšeči uk,
ne mara nič za tak poduk.
"Svinja kot golobček gruli."
prašiček mladi lačno kruli.
"Si svinjska, stara in debela,
pa bi mene rada za norca imela.
Ti kar sama kislo zelje žuli."
Pogumno prase jo nahruli.
"Ne tlačila vedno gobec bi v korito,"
ji reče mali spet nabrito srborito.
"Če po naukih tvojih bi živeli,
še kožo z riti bi nam vzeli."
Ta požrešni merjasec stari in debeli
še z mastno lažjo nam vse zabeli.
Delam, poslušam, še poslušam in ljudje kar sami povejo. Leta,
spomini se naberejo.
Kdaj pomislim, kateri je bil prvi dogodek ob katerem sem si ustvaril slabo mnenje o kom?
Kasnejši so samo potrdili že videno. Kar kaže, da to ni stvar šolanja temveč domače vzgoje vrednot!
Ja, po ogroženosti se ponavlja leto 1990. Če bi mogli, bi postrelili pobili še vse, kar je ostalo meščanstva, zavednega podeželja. A kdo bi jim potem delal:)))
Saj so druge metode in veliko forumašev ve veliko o tem in piše, hvala bogu!
Kdaj pomislim, kateri je bil prvi dogodek ob katerem sem si ustvaril slabo mnenje o kom?
Kasnejši so samo potrdili že videno. Kar kaže, da to ni stvar šolanja temveč domače vzgoje vrednot!
Ja, po ogroženosti se ponavlja leto 1990. Če bi mogli, bi postrelili pobili še vse, kar je ostalo meščanstva, zavednega podeželja. A kdo bi jim potem delal:)))
Saj so druge metode in veliko forumašev ve veliko o tem in piše, hvala bogu!
Ah kaj češ, če mi ta besedica (ki si jo, mimogrede, ti privlekel v
forum) predstavlja veliko veselje.
GNIDO SIKTER.
GNIDO SIKTER.
[foore]Sem Slovenec in nisem nacionalist.
> [yuslocan]
> Ma sikter gnida bosanska.
>
> Brez vsebine, glave in repa, v tri krasne trabunjaš.
>
> SIKTER
Če si tak slovenski nacionalist te ne razumem, kako lahko potem zagovarjaš vseskozi samo "elito posvečenih priviligirancev" in balkansko mafijo....hkrati pa zmerjaš bosance.....
Ne zagovarjam "elito posvečenih priviligirancev" in balkansko mafijo - kje si to videl?
Zagovarjam univerzalno, pravico in resnico.
Bosance ne zmerjam, samo to pokvarjeno bosansko gnido do Šabana, ki se lažno prodaja kot "janezpizdek" in se skriva za velikim številom nickov.
sporočil: 12.753
[yuslocan]tVOJA RESNICA IN PRAVICA JE PREŽETA S PRETIRANIM SOVRAŠTVOM DO janeza Janša, zato to ni nikoli univerzalno, ampak pokvarjeno , popačeno.....nerealno....
> [foore]
> > [yuslocan]
> > Ma sikter gnida bosanska.
> >
> > Brez vsebine, glave in repa, v tri krasne trabunjaš.
> >
> > SIKTER
>
> Če si tak slovenski nacionalist te ne razumem, kako lahko potem zagovarjaš vseskozi samo "elito posvečenih priviligirancev" in balkansko mafijo....hkrati pa zmerjaš bosance.....
Sem Slovenec in nisem nacionalist.
Ne zagovarjam "elito posvečenih priviligirancev" in balkansko mafijo - kje si to videl?
Zagovarjam univerzalno, pravico in resnico.
Bosance ne zmerjam, samo to pokvarjeno bosansko gnido do Šabana, ki se lažno prodaja kot "janezpizdek" in se skriva za velikim številom nickov.
Daj sprijazni se enkrat, da ne moreš farbat forumaše financ....verjemi zmeraj manj prijateljev imaš................
sporočil: 2.569
Zadnja sprememba: anon-103583 27.01.2013 18:13
+++++Razsrdi stari se merjasec:
Držite vsi takoj vaš rilec!
V svinjaku jaz sem vaš hranilec!
Smo čisto že podobni parlamentu,
razkol tam vlada v vsakem elementu,
močno šopirijo se Gregorjanci,
h koritu spet bi radi rdeči znanci,
nadaljevala javna naj bi se potrata,
se pri koritu ne pozna več sestre, brata.
Pa vsi vedo, spomladi prazno bo korito,
in tudi vsaka druga skupna skleda,
da kmalu bo zavladala samo še beda,
če se ne spremenijo temeljito.
sporočil: 308
[GrooverCleveland]1M€ za Gregija ni dovolj, toliko je sposoben zaslužiti prej kot v desetletju.
> [gesar]
> > [GrooverCleveland]
> >
> > Virant misli, da bo kaj dobil na predčasnih volitvah, ampak težko kaj boljše kot na volivah 2011. Rezultat tega, kar dela, je dodatna polarizacija Slovenije, kar pa po definiciji ne more biti dobro za ''srednisko wannabe'' stranko, kakršno ima. Liberalci mu zaupajo manj, kot so mu 2011, ostala desnica ga zavrača, levičarji ga itak ne marajo in ga samo uporabljajo za svoje cilje. Ostanejo samo še naivčine, ki gredo namesto na volitve, na lepotno tekmovanje (kolk je ta Virant pošten! hehe). Ampak jaz na njegovem mestu ne bi hazardiral s tem.
> >
> > Mora biti nekaj drugega, kar poganja Viranta na njegovi poti.
>
>
> Samo dve možnosti sta, prva je, da ga s čim izsiljujejo in držijo v šahu, druga, da so mu ponudili tolikšno vsoto denarja, da se lahko do konca življenja upokoji v tujini. Vložki so najvišji doslej, nekaj milijonov zanj je v primerjavi s tem drobiž.
Se strinjam. To vsakič pomislim ob takih situacijah:
Kaj pa je stricem problem dat 1M€ na nizo: ''Evo, Gregi, vzami in bodi fejst fant!''
Zadnja sprememba: anon-124452 27.01.2013 22:45
[foore]
> [yuslocan]
> > [foore]
> > > [yuslocan]
> Sem Slovenec in nisem nacionalist.
>
> Ne zagovarjam "elito posvečenih priviligirancev" in balkansko mafijo - kje si to videl?
>
> Zagovarjam univerzalno, pravico in resnico.
>
> Bosance ne zmerjam, samo to pokvarjeno bosansko gnido do Šabana, ki se lažno prodaja kot "janezpizdek" in se skriva za velikim številom nickov.
tVOJA RESNICA IN PRAVICA JE PREŽETA S PRETIRANIM SOVRAŠTVOM DO janeza Janša, zato
Tukaj ti pritrdim, ta človek je tako velika baraba in to se bo enkrat razkrilo, upam da v kratkem.
Njegov interes ni Slovenija, njegov interes je samo en: ABLAST.
Ko se bo razkrilo, te bom vprašal a je to nerealno in popačeno.
Daj sprijazni se enkrat, da ne moreš farbat forumaše financ....verjemi zmeraj manj prijateljev imaš................Nimam namena kogar koli farbat, da rečem, vseeno mi je kaj ti misliš o meni osebno in vsa ta SDS golazen na forumu, ki pišejo kot politični agitprop in ne kot ljudje s ceste.
A za prijatelje se nič ne skrbi. Kadar pišem si ne iščem prijatelje, ampak somišljenike. Sicer na tem, ustaško črnem forumu me je kar 26 izbralo za prijatelja, torej nisem tako osamljen, kot bi rad povedal.
A pravih prijateljev imam veliko, veliko, od Slovenije pa do celega sveta naokrog.
Zadnja sprememba: anon-124452 27.01.2013 23:11
[denac]Če bi premišljeval kot ti, bi ti odgovoril tako:
> [yuslocan]
>
>
> NAJHUJŠE ZLO V ZGODOVINI SLOVENIJE JE POKVARJEN POLITIK IVAN.
>
Malo si pozabil, a kaj ko pozabljaš bistvene stvari!
Najhujše zlo v celotni zgodovini slovenskega ozemlja je bilo pobijanje okoli 200.000 ljudi v samo dobrem mesecu. Posledice tega nosimo še danes. Iz teh posledic se je porodil "Ivan". Vzeto tako ali drugače.
Najhujše zlo v zgodovini Slovenije je bilo to, da so se domači izdajalci pustili zapeljati RKC in bedakom iz takratnega političnega življenja.
Če ne bi imeli izdajalcev nihče nikogar ne bi pobijal po vojni.
Torej, krivec za poboje je RIMOKATOLIŠKA CERKEV.