Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 9

macon sporočil: 12.861
[#1651654] 11.04.12 23:24 · odgovor na: (#1648083)
Odgovori   +    3
[rename]
> [denac]
> > [rename]
> > > [denac]
> > >
> > > Volil bom Zvera. Če za drugi krog ostaneta Pahor in Türk, ne grem na volitve. Komunistov ne bom volil nikoli. Komunistov se preprosto ne voli.
> >
> > Cenjeni kolega, če ne boš šel na volitve, boš v drugem krogu oddal svoj glas Türku.
> > Tudi jaz bom glasoval za Zvera, v drugem krogu pa neTürka.
>
> Mi je zelo žal. Volitve, kjer nastopajo samo komunisti, niso volitve. Za jajca so nas vlekli v Jugoslaviji, v Sloveniji me ne bodo več.

Pač trmasto vztrajaj in s tem boš podaril Türku svoj glas.
Pahor je (bil) komunist, a je postalo očitno, da se ga hoče nomenklatura znebiti.
Zato mi niti na misel ne pride, da ne bi šel na volitve.
Komunist gor ali dol, Pahor je idiot in za idiote se ne glasuje.
[#1651660] 11.04.12 23:28 · odgovor na: najobj (#1648558)
Odgovori   +    3
[najobj]
> [rename]
> > [oQI23IDCN0948R]
> > > [rename]
> > > Minusi za izražena stališča me ne motijo in mi je vseeno za njih.
> > > Na nek način je zanimivo, ker potem vem, da nekomu stopim na rep ;-)
> > > Motijo me minusi na prispevke, kjer samo napišem goli podatek, brez komentarja.
> > >
> > > A še enkrat: potem boš pač prispeval glas Türku, kar je seveda tudi tvoja pravica.
> > >
> > > In ne - ne bodo se požrli med seboj, ker imajo vedno dovolj dotoka sveže krvi.
> > > Komunisti ne bodo zaustavili sami sebe, zaustavimo jih lahko samo nekomunisti.
> > > Tudi tako, da glasujemo za 1% razlike kolikor jo je zagotovo med Pahorjem in Türkom.
> >
> > Preberi moj P.P.S. v postu, na katerega mi odgovarjas.

> Ameriški tomahawki na Lažgoše niso prav nobena rešitev.
> Tam je betonski spomenik komunizma, vendar pa s tem ne boš izbrisal komunizma ven iz Slovenistanskih glav.
> Poleg tega pa si močno naiven ti, če misliš, da bodo Američani porabili en sam tomahawk za Lažgoše.

... čuj, zakaj pravzaprav janšajzarji totim Dražgošam pravite Lažgoše ? ... ja, kaj potem ni res, da so Nemci po junaškem boju Dražgoše požgali in njihove prebivalce pobili samo zato, ker so tam partizani sredi najhujše zime vsaj za nekaj cajta hoteli biti malo na toplem in dobiti nekaj malega za jest ? ... ja, in če to ni res in če je to laž, kaj pa je potem res, ha ? ...

P.S.: najprej sem mislil, da si se zatipkal, ampak dvakrat se verjetno nisi ...
Recimo laž je že tista o junaškem boju.
[#1651663] 11.04.12 23:32 · odgovor na: anon-171153 (#1649304)
Odgovori   +    2
[jazorit]
> [Zahary]
> Ta prijatelj UDBE in njenih zločinov, zapravljivec ne svojega denarja, predvsem pa človek, kateri je v ...

UDBA je bila vendar humanitarna organizacija. Kaj nisi poslušal Meršola in Pirjevca?
Jasno, in v njej so bili izraziti patrioti. Tako kot tudi v 2. SS diviziji Das Reich. Bilo je par kolateralnih žrtev, ampak kaj bi to. Domovina je zahtevala žrtve.
najobj sporočil: 32.710
[#1652036] 12.04.12 09:17 · odgovor na: macon (#1651660)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: najobj 12.04.2012 09:20
[macon]
> [najobj]
> > [rename]
> > > [oQI23IDCN0948R]
> > > > [rename]
> > > > Minusi za izražena stališča me ne motijo in mi je vseeno za njih.
> > > > Na nek način je zanimivo, ker potem vem, da nekomu stopim na rep ;-)
> > > > Motijo me minusi na prispevke, kjer samo napišem goli podatek, brez komentarja.
> > > >
> > > > A še enkrat: potem boš pač prispeval glas Türku, kar je seveda tudi tvoja pravica.
> > > >
> > > > In ne - ne bodo se požrli med seboj, ker imajo vedno dovolj dotoka sveže krvi.
> > > > Komunisti ne bodo zaustavili sami sebe, zaustavimo jih lahko samo nekomunisti.
> > > > Tudi tako, da glasujemo za 1% razlike kolikor jo je zagotovo med Pahorjem in Türkom.
> > >
> > > Preberi moj P.P.S. v postu, na katerega mi odgovarjas.
>
> > Ameriški tomahawki na Lažgoše niso prav nobena rešitev.
> > Tam je betonski spomenik komunizma, vendar pa s tem ne boš izbrisal komunizma ven iz Slovenistanskih glav.
> > Poleg tega pa si močno naiven ti, če misliš, da bodo Američani porabili en sam tomahawk za Lažgoše.
> ... čuj, zakaj pravzaprav janšajzarji totim Dražgošam pravite Lažgoše ? ... ja, kaj potem ni res, da so Nemci po junaškem boju Dražgoše požgali in njihove prebivalce pobili samo zato, ker so tam partizani sredi najhujše zime vsaj za nekaj cajta hoteli biti malo na toplem in dobiti nekaj malega za jest ? ... ja, in če to ni res in če je to laž, kaj pa je potem res, ha ? ...
>
>
> P.S.: najprej sem mislil, da si se zatipkal, ampak dvakrat se verjetno nisi ...
Recimo laž je že tista o junaškem boju.

... čuj, če misliš na junaški boj, ki sem ga jaz tukaj zgoraj omenil, ti priporočam, da boldano še enkrat prebereš ... no, če pa misliš na partizane in njihov boj, pa gremo mi to malo analizirat ...

... alzo, a je boj v Dražgošah bil ali ne ? ... ja, boj je bil ... OK, odkljukano ...

... khmm, a je bil boj junaški ali ne ? ... evo, vsaki boj, ki ga bijejo junaki, je po defaultu junaški ... OK, tudi odkljukano ...

P.S.: za mene je junak vsak, ampak res čisto vsak, ki je kontra Nemcem leta 1941 takorekoč golorok odšel v gozd, ker pač ni hotel doživeti takšne www.imdb.com/title/tt0108052/ usode in se je temu uprl ... evo, če ne zaradi drugega, je junak zato, ker je vedel, da bo lačen in žejen, da bo moker, ko bo deževalo, da ga bo zeblo, ko bo mraz, da ga nihče ne bo zdravil, ko bo zaradi omenjenega zbolel in da sploh ni vedel, koliko časa bo to trajalo ... khmm, a sem kaj pozabil ? ... aja, seveda sem pozabil ... ja, sploh pa ni vedel, če bo sploh preživel, ker je bil preganjan kot pes od onih iz tistega filma tukaj zgoraj in je junak, če je prvič ustrelil proti Nemcem šele leta 1945 ... evo, to je to o junakih ... khmm, še kakšno vprašanje ? ...
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1652113] 12.04.12 09:46 · odgovor na: najobj (#1652036)
Odgovori   +    3
[najobj]
evo, če ne zaradi drugega, je junak zato, ker je vedel, da bo lačen in žejen, da bo moker, ko bo deževalo, da ga bo zeblo, ko bo mraz, da ga nihče ne bo zdravil, ko bo zaradi omenjenega zbolel in da sploh ni vedel, koliko časa bo to trajalo ...
čuj, malo težko je danes razložit junakom računalniških igric in zmagovalcem virtualnih vojn zakaj bi nekdo zaradi vojne moral biti moker in premražen, še težje pa zakaj bi bil lačen in žejen, saj bi menda lahko poklicali Halo pizzo!?
najobj sporočil: 32.710
[#1652398] 12.04.12 11:31 · odgovor na: anon-238577 (#1652113)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: najobj 12.04.2012 11:38
[fibonaci]
> [najobj]
> evo, če ne zaradi drugega, je junak zato, ker je vedel, da bo lačen in žejen, da bo moker, ko bo deževalo, da ga bo zeblo, ko bo mraz, da ga nihče ne bo zdravil, ko bo zaradi omenjenega zbolel in da sploh ni vedel, koliko časa bo to trajalo ...
čuj, malo težko je danes razložit junakom računalniških igric in zmagovalcem virtualnih vojn zakaj bi nekdo zaradi vojne moral biti moker in premražen, še težje pa zakaj bi bil lačen in žejen, saj bi menda lahko poklicali Halo pizzo!?

... eh, saj takšnih je pravzaprav na totem forumu bolj malo ... evo, meni grejo na kurac tiste budale, ki so po 70 letih hudo pametne, da o gnojih, ki bi radi spreminjali zgodovino in iz nje pobrali samo tisto, kar jim paše, niti ne govorim ...
anon-124411 sporočil: 1.480
[#1657883] 16.04.12 17:46 · odgovor na: anon-203277 (#1649294)
Odgovori   +    1
[travko]
Če imaš voljo in bi se rad približal resnici o "Dražgoški bitki" si preberi tole:

www.druzina.si/icd/s...enDocument
Zaradi takšnih kot si ti, ta fama o nedolžnih izdajalcih očitno živi naprej.
[#1657885] 16.04.12 17:48 · odgovor na: anon-267202 (#1650005)
Odgovori   +    1
[amy2011]
> [oQI23IDCN0948R]
> > [najobj]
> > > [oQI23IDCN0948R]
> > > > [najobj]
> > > > > [travko]
> > > > > Če imaš voljo in bi se rad približal resnici o "Dražgoški bitki" si preberi tole:
> > > > >
> > > > > www.druzina.si/icd/s...enDocument
> >
> > > > ... Vse to potrjuje dejstvo, da je bila vas načrtno izbrana. Med partizani se je govorilo: »Take farške vasi pa res ni škoda.« ...
> > > >
> > > >
> > > > ... alzo, ti meni zdaj hočeš povedati, da so partizani dobro vedeli, da so Nemci takrat vsako vas, v kateri so partizani dobili kaj za jest ali pa so celo kakšno noč na toplem prespali, imeli navado požgati do tal in njene prebivalce pobiti ... ja, in da ti s požigom vasi in pobijanjem ljudi nimaš nobenega problema, imaš pa problem, da so partizani tista štiri leta sploh kaj jedli ... čuj, a sem jaz to tvojo resnico o Dražgošah prav razumel, ha ? ...
> > > >
> > > >
> > > > P.S.: poglej si film Schindlerjev seznam ( www.imdb.com/title/tt0108052/ ), da boš videl, kakšno "bodočnost" je Hitler namenil nižji slovanski rasi, ko bi Židov "zmanjkalo" ... ja, če se Slovani temu še pravi čas ne bi uprli, se razume ...
> >
> > > Kaksno prihodnost pa je nizji slovanski rasi namenil domaci komunisticni okupator? In kako so jo odnesli Rusi, prav tako Slovani, po tem, ko jih je Stalin otel nacisticnih peci? Ce ne bi bilo tako tragicno, bi bil upor Slovanov proti nacizmu nekaj najbolj burlesknega, kar si lahko clovek zamisli.
> >
> >
> > ... evo, ti si preživel in lahko svobodno pizdiš čez komuniste na totem forumu ... ja, kaj bi še rad ? ... khmm, če pa je to burleska ali tragedija, pa se tudi lahko svobodno sam odločiš ...
> >
> >
> > P.S.: od totih www.imdb.com/title/tt0108052/ je preživel komaj kdo in bi jih še manj, če se Slovani enaki usodi ne bi uprli in rešili njih in sebe ... no, če pa te še kaj zanima, pa kar vprašaj, čeprav se težko pogovarjam z ljudmi, ki zaradi svoje zaslepljenosti ne vidijo dva prsta pred nosom ...
>
> Zaslepljen si ti, ker noces videti otroku ocitnega: povsod za zelezno zaveso je bila zmaga nad nacizmom pirova zmaga. Kako so Slovani resili sebe, ce jim je lasten slovanski brat namenil enako usodo, kot so jim jo namenili nacisti? Pa ne, da jim jo je le namenil, obsodil jih je na komunisticni gulag, ki trpinci ljudi se dandanes, medtem ko so bili naciji popolnoma iztrebljeni ze leta 1945. Malo poglej koliko je zrtev komunizma, od tistih, ki so jih potolkli komunisticni rezimi, do tistih, ki se danes zivotarijo v bedi, zastrupljeni od komunisticne lazi.
>
> Cudi me, da tega ne sprevidis in ne obsojas, ker te nimam za bedaka.

,,Popolnoma iztrebljeni naciji ,, bodo zelo kmalu imeli svoj skrajno desničarski shod v Zagrebu. Me ne bi čudilo, če bi se jim pridružil tudi ti, saj bi bil tam s svojimi številnimi agresivnimi naci-belčkarsko-klerofašističnimi izpadi več kot dobrodošel.

In tam bo najbrž prisotnih tudi vsaj nekaj postavnih moških, heh.... ;)
Amy2011, Hrvati so dokazali, da so pametnejši od nas in tega shoda niso dovolili. Še obstaja nekaj upanja za protifašistično Evropo!
[#1657892] 16.04.12 17:52 · odgovor na: anon-150337 (#1647878)
Odgovori   +    1
[sappo.]
Jaz ga bom vsekakor ponovno volil.
Jaz tudi.

Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 9