36 min
Izrael in Hezbolah sta dosegla dogovor o prekinitvi ognja, pravi Biden
2 uri
Netanjahu: kabinet bo glasoval o libanonskem načrtu za prekinitev ognja
2 uri
Prvi elekrični eActros 600 je zapeljal iz serijske proizvodnje
3 ure
Najbolj brani članki danes
3 ure
Iz pristanišča Reka pritožbe zaradi neprepustnosti železniške proge pri Pivki 1
4 ure
Ptujska zadruga razmišlja o energetski skupnosti
5 ur
Ali naj dam denar v delnice ali nepremičine? 25
5 ur
Najbolj atraktiven audi zapeljal v Slovenijo z nižjo ceno kot v Nemčiji
6 ur
Top službe – EK, Corwin, NLB, Generali, BS, Comtrade, Cinkarna, Telekom ...
6 ur
Premier bo za ministrico za digitalno preobrazbo predlagal Ksenijo Klampfer 1
7 ur
Raiffeisen Capital Management v regiji pričakuje veliko rast sredstev v upravljanju
7 ur
Kostićev projekt v ljubljanski Sibiriji: zraslo bo skoraj 600 stanovanj 7
8 ur
Računsko sodišče: SPIRIT je bil pri pridobivanju podatkov za energetske subvencije neučinkovit
8 ur
Milanska banka zavrača Unicreditovo prevzemno ponudbo
8 ur
ThyssenKrupp v prestrukturiranje, do leta 2030 bo odpustil pet tisoč zaposlenih, več programov bo prodal
9 ur
Obnove nogometnega igrišča Stožice še ne bo? Obe ponudbi nedopustni.
9 ur
Na ZZZS opozarjajo: sistem dolgotrajne oskrbe je še daleč od pripravljenega 3
9 ur
Nemčija bi potrebovala najmanj 288 tisoč migrantov letno 3
9 ur
Biden predlaga, da bi državni zdravstveni program sofinanciral zdravila proti debelosti 2
9 ur
Bankrotirani Northvolt bo plačal bonuse zaposlenim

Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 17

anon-154743 sporočil: 682
[#1982812] 27.01.13 13:34 · odgovor na: anon-264273 (#1982756)
Odgovori   +    24
[povecalo]
Vsi vi, ki še vedno vidite komuniste, rdečkarje in zvezde.....niste rešitev...vsi vi ste BOLEZEN sama.
Ne vem, ali si premlad, ali si pokvarjen, ali si neumen, morda si idealist, morda nisi tako mlad, imaš pa sprane možgane, lahko je še milijon drugih možnosti,, skratka - NIMAŠ PRAV. Večina nas, ki vidimo rdeče zvezde še kako žive, dobiva potrditev o tem iz vsakodnevnega dogajanja, ko sistem, tudi s pomočjo ljudi tvojega kova, vsakodnevno manipulira z državo v krčevitem boju za oblast. Na srečo se jim ta počasi in dokončno izmika iz rok - verjamem, da za večno !

Bistvena razlika med nami in ljudmi tvoje branže je, da imamo nekateri tega postkomunističnega neokomunizma DOST !!
anon-175642 sporočil: 113
[#1982814] 27.01.13 13:35
Odgovori   +    4
Res me zanima koliko ljudi bo prišlo na ta shod.
anon-288303 sporočil: 5.457
[#1982816] 27.01.13 13:37 · odgovor na: (#1982658)
Odgovori   +    11
[pajot]
> [dob]
> > [pajot]
> > > [fabiani]
> > > Boli njih kitica za Slovenijo in Slovence!
> >
> > Komu najprej veselo,zdravljico,bratje čmo zapet? Bog živi nam deželo,Bog živi ves slovenski svet,brate vse kar nas je, sinov sloveče matere!
>
> Srbska himna Bože pravde:
>
> Moćnom rukom vodi, brani
> budućnosti srpske brod,
> Bože spasi, Bože hrani,
> srpske zemlje, srpski rod! Moćnom rukom vodi, brani
> budućnosti srpske brod,
> Bože spasi, Bože hrani,
> srpske zemlje, srpski rod!

>
> Hrvaška himna Lijepa naša:
>
> Teci Dravo, Savo teci,
> Nit ti Dunav silu gubi,
> Sinje more, svijetu reci,
> Da svoj narod Hrvat ljubi.
>
> Besedilo slovenske himne Slovenca niti ne omeni.
> A še komu ni jasno kdo je tu izbrisan?

Glede na Engelsovo tezo o nezgodovinskosti slovanskih narodov(kamor spadamo tudi Slovenci),se prav nič ne čudim udejanjanju le-te s strani slovenskih komunistov.Fejk zastava,fejk himna(žive naj vsi narodi-internacionalizem). Engels je šel pravzaprav še dlje: zdelo se mu je spodobno pobiti vse Slovane.Karl Marx piše: "Razredi in rase, ki so prešibki, da bi obvladali nove življenske razmere, se morajo ukloniti. Umreti morajo v revolucionarnem holokavstu. Karl Marx."
TO JE ZAČETEK modernega rasizma - Neue Rheinische Zeitung 1848.
Pa ta marx in Engles, sta bila skoraj tako nora,
kot tisti mali, ki vabi tujsko legijo v našo deželo
anon-256011 sporočil: 3.436
[#1982820] 27.01.13 13:44
Odgovori   +    27
Če že kaže zobe levica, naj jih pokaže tudi desnica. Enakopravnost je namreč ustavna pravica!
anon-154743 sporočil: 682
[#1982822] 27.01.13 13:48 · odgovor na: anon-128631 (#1982783)
Odgovori   +    20
[darko32]
NAj povedo raje zakaj so novembra najeli 1,5 miljarde kreditov.
Zato , mona zmešana, da takile kot si (očitno) ti v družbi s kulturniki in večtisočglavo LDS in ZARES šaro (po zadnjih volitvah ne najdejo nobenih pravih služb, prej pa so jih dobivali po par klicih), lahko hodijo na proteste zoper državo, v bistvu pa proti samemu sebi.
Sigurno ne zame, ker znam na srečo od nekdaj sam skrbeti zase in mi zato ne more nihče spirati možganov.
anon-267968 sporočil: 138
[#1982824] 27.01.13 13:49
Odgovori   +    11
Klasični nacistični prijemi...SDSovske koristoljubne vernike na cesto, da prestraši tole vstajniško drhal, ker si drznejo neposlušneži imeti celo lastno mnenje za prav in narobe ter protestirat...
Če obemen izvedejo še spinn: lansirajo SDSovski Sturm Abteilung, da pretepe lastne zborniške vernike, nasilje prevalijo na izvorne vstajnike in z brzojavko Bruslju sporočijo, da zaradi izrednih razmer razglašajo vojaški prevzem oblasti - fuhrer in charge je itak Majer ... Spletkarskemu shizofreniku JJ se je odpulilo do konca in mu in več pomoči.
anon-242092 sporočil: 5.152
[#1982835] 27.01.13 13:56 · odgovor na: anon-181188 (#1982768)
Odgovori   +    23
[S5butl]
Mirne demonstracije so USTAVNA PRAVICA vseh , ne samo ENIH .

Ce se nekateri imenujejo VSESLOVENSKA LJUDSKA VSTAJA , pa ne dovolijo drugace mislecim USTAVNE PRAVICE do DEMONSTACIJ ..je besedico VSE iz njihovega naslova treba preprosto BRISATI .

NApoved DRZAVLJANSKE VOJNE ::???? Saj to je smesno ,drzavljanska vojna proti drugace mislecim poteka za ves cas ; pa kdo je tu naiven .

Demokracija Ni enopartijski sistem . Razlicne skupine imajo razlicna mnenja
In Ce to eni skupini NI VSEC , to ni NOBENA drzavljanska vojna , TO JE VOJNA ARGUMENTOV .
S tem, da po mojem skromnem mnenju predstavniki miselnosti, ki je dokazano pokopala vse drzave vzhodnega bloka (nasilje nad posameznikom, cascenje kulta brezimnega kolektiva, skupna skleda, gigantska maceha drzava, ki skrbi za vsak aspekt tvojega zivotarjenja, pravicno distribuirana revscina, ...) in ki z "vseslovensko" vstajo implicirajo, da gre za neko sirse narodovo gibanje, nimajo pravice do svojih "argumentov". Naciji in komiji niso del demokracije, zato naj lepo drzijo gobec, sicer jim ga bo treba zavezati na silo, da se prepreci repriza znanega gorja.

Moj predlog je torej simpl: po nedekomuniziranih komijih zblaznenim "vstajnikom" zavezati gobec, preden se res zgodi to, kar si zelijo, to je drzavljanska vojna, s katero ze grozijo.
anon-184513 sporočil: 3.006
[#1982838] 27.01.13 13:57 · odgovor na: (#1982832)
Odgovori   +    11
[dorki22]
> [odlocno]
> > [dorki22]
> > > [odlocno]
> > > > [dorki22]
> > > >> Tudi fundamentalisti ste VSI GLIH.
> > >
> > > Sovražnik je torej zate fundamentalist. Tako so že partizani vsi gliharsko gledali na to zadevo in ljudi enostavno strpali v jame in brezna.
> >
> > A da sem napisal, kdo je moj sovražnik? To boš pa težko zargumentiral :-)
>
> A, da sem napisal, da si napisal, kdo je tvoj sovražnik?
> Gospod ima bujna domišljija, al morda ne zna brati?

Ha,ha *****!!!!!! :-))))

Lp
Če se smeješ sebi, si na pravi poti.
Vseeno pazi, da se ne ugrizneš v jezik.
Ko se boš nehal režati svoji neumnosti, pa le napiši, kje sem napisal, kdo je tvoj sovražnik.
anon-288303 sporočil: 5.457
[#1982839] 27.01.13 13:57 · odgovor na: (#1982694)
Odgovori   +    15
[gsavli]
> [zvonkass]
> ....no,potem lahko izkoristite podaljsan vikend za odhod na Dedinje....

A ne častite vi druga janše, naslednika druga tita? zakaj bi mi, ki ga ne častimo in nismo v kultu "zbor za republiko" šli kam na dedinje?

Ja res na dedinje ne upajo več
Srbija se vse bolj obrača proti EU,
Srbi pa niso take mone kot Slovenci,
da vsakega ekstremista tolerirajo
oni take reči rešujejo na Hitro

Zato se zadnje čase ti ekstremisti
usmerjajo bolj na Lažgoše
tam imajo milost srećati tudi
še kakšnega krvnika iz prejšnjega stoletja
pa kakšen napad na ZDA uprizorijo
pa še kakšen slavnostni govor okrog Repe,
da se jim potem cela Slovenija smeji
anon-128631 sporočil: 2.624
[#1982842] 27.01.13 13:59 · odgovor na: (#1982790)
Odgovori   +    11
Točno to, kar si ti povedal na moj komentar je problem. NAmreč ideologija komunizma je pri nas očitno še v glavah ljudi. Kot si lepo povedal je ideologija KPS bila ta, da diskreditira diskvlalificira in na koncu še fizično likvidira nasproti misleče.
Če si malo bral zgodovino in pogledal govore raznih liderjev KP si lepo videl, da so se predstavljali kot vodilni v delvskem razredu. Torej so se predstavljaji in to tudi jasno nakazovali v govorih, kot avangardiste.

TAkšni pa so pripravljeni tudi za dosrego svojih ciljev prodati še lastno mamo za en čin.
ZAto jaz menim, da bi se moral spremeniti volilni sistem tako, da ni možno, da takšni, ki sejejo razdor med ljudstvom z ciljem, da lažje vladajo in to prav preko volitev uresničujejo. NA podlagi tega je potrebno uvesti večinski volilni sistem in določiti tudi pogoje za odpoklic, ki pa bo omejen samo na dotični volilni okraj kjer je zmagal.
Ne pa da kandidirajo ljudje, ki imajo ponarejena spričevala so sodelavci raznih kriminalnih združb itd..
anon-265494 sporočil: 118
[#1982843] 27.01.13 13:59 · odgovor na: anon-175642 (#1982814)
Odgovori   +    3
Prišlo jih bo veliko manj kot pričakujejo, zato bodo po naci vzoru poskrbeli za hojo v krogu, da jih bo videti več.

Če bo res prišlo do shoda je jasno, da imajo policijo na svoji strani.
anon-293403 sporočil: 1.283
[#1982844] 27.01.13 13:59 · odgovor na: anon-238577 (#1982803)
Odgovori   +    4
[fibonaci]
> [picikato]
> Po vzoru jugoarmije nam znajo iz Krvavca, Krima, Janč in Šmarne gore leteti kugle po Ljubljani -:))

Po vzoru ranjke Juge ni to nič drugega kot nov miting resnice.

Iz zgodovine:
Predsednik Zbora za Yugoslavijo drug Slobodan Milošević je dejal, da pripravljajo shod za Yugoslavijo tudi v Ljubljani. Kot je pojasnil, je Yugoslaviji že zelo dobro kazalo, da najde izhod iz težkega stanja, v katerega je bila pahnjena; odločilni koraki so bili že narejeni. Skrbi pa jih, kakšne bi bile posledice sedanje politične nestabilnosti.
Shod je tako po njegovih besedah "dobronameren, miren in strpen". Kot je dejal, skušajo konstruktivno prispevati, da se v strpnem ozračju medsebojnega dialoga najde tista rešitev, ki je za Slovenijo najboljša in da se tudi vsem poštenim Slovencem pove vsa resnica, da bodo končno spregledali kam jih vodi njihovo skorumpirano vodstvo s tovarišem Kučanom na čelu.
Ja s shodi so hoteli pravilno informirat slovenski narod, podobno kot SDS, ker menda mediji izkrivljeno in zlonamerno pišejo o ljubljenem vodji, tedaj in danes, nje kalimeroti.
[#1982846] 27.01.13 14:02 · odgovor na: anon-267968 (#1982824)
Odgovori   +    2
Kar si napisal je jasno kot beli dan.
[#1982850] 27.01.13 14:05 · odgovor na: (#1982794)
Odgovori   +    20
Zadnja sprememba: anon-242092 27.01.2013 14:07
[pirhovec]
> [oQI23IDCN0948R]
> > [fabiani]
> > Si ne morem zamisliti, kdo je bil?
> >
> > se pa spomnim, da je nekdo na forumu že omenil, da je preminil.
> >
> > najgrše je, da si je nekdo prisvojil njegovo forumaško ime!
> > To res kaže na sprevrženost.
>
> To je prav posebna sprevrzenost, ker tisti, ki je prevzel njegov nick, njegovo ime zlorablja tako, da je videti, kot da se je Enfrice "spreobrnil", "spoznal" in "spregledal".
>
> Upam le, da je pravi Enfrice ziv in zdrav.

Kučanovi dečki so zmožni vsega, meni so od včeraj na danes zbili FQ ročno za 3 točke, ok. nekoč so mi jih že za 9 točk. :)

Enfrice je imel hude probleme s Flancami, ker je vedel veliko in je enako kot jaz hodil po žuljih določenim podtaknjencem, ki sodijo med Kučanove dečke.
Ja, nenaden upad tvojega FQ-ja sem opazil tudi sam, danes si bil na mojem imperialisticnem iPhoneu ze neviden, dokler se nisem prijavil na skatli.

Vse ljudi, ki se niso popolnoma izgubili obcutka za spodobnost pa pozivam, naj mrhovinarja, ki si je nadel Enfricejev nick, popolnoma ignorirajo in na njegove monologe ne odgovarjajo. Prav tako vse naprosam, da prasica shitlistnete ASAP.

Hvala.
[#1982852] 27.01.13 14:12
Odgovori   +    1
Prišlo jih bo veliko manj kot pričakujejo, zato bodo po naci vzoru poskrbeli za hojo v krogu, da jih bo videti več.

Če bo res prišlo do shoda je jasno, da imajo policijo na svoji strani.
[#1982853] 27.01.13 14:13 · odgovor na: anon-267968 (#1982824)
Odgovori   +    23
[Couliak]
Klasični nacistični prijemi...SDSovske koristoljubne vernike na cesto, da prestraši tole vstajniško drhal, ker si drznejo neposlušneži imeti celo lastno mnenje za prav in narobe ter protestirat...
Če obemen izvedejo še spinn: lansirajo SDSovski Sturm Abteilung, da pretepe lastne zborniške vernike, nasilje prevalijo na izvorne vstajnike in z brzojavko Bruslju sporočijo, da zaradi izrednih razmer razglašajo vojaški prevzem oblasti - fuhrer in charge je itak Majer ... Spletkarskemu shizofreniku JJ se je odpulilo do konca in mu in več pomoči.
Na kaksen nacin sem koristoljuben SDS vernik, ce delam v najstrozje realnem sektorju, v firmi, ki nima in nikoli ne bo imela poslov z drzavo, pa naj ji vladajo komunisti, ali ljudje? Na kaksen nacin sem vernik, ce delam v firmi, kjer so verske dogme raznih strukljev in drugih hujskaskih kriminalcev toliko zazeljene, kot drek v potici?

Ko se vam bo sfecljalo, bom pripravljen.
anon-233233 sporočil: 2.146
[#1982866] 27.01.13 14:23
Odgovori   +    7
Fašistekom očitno lekcija iz prve polovice 40 tih let prejšnjega stoletja ni bilo dovolj. Zadevo bi radi nadaljevali tudi v tem tisočletju. Tudi prav. Sam da ne boste pol spet naslednijih 50 let objokavali... idioti.
anon-228486 sporočil: 2.144
[#1982869] 27.01.13 14:27 · odgovor na: (#1982833)
Odgovori   +    28
Na prvem shodu lansko leto je pek megafona krical sin heroinje in vosovca. A to kej pove? Je pa podpredsednik drustva pisateljev.
[#1982871] 27.01.13 14:29 · odgovor na: (#1982863)
Odgovori   +    21
[pirhovec]
> [oQI23IDCN0948R]
> > [pirhovec]
> > > [oQI23IDCN0948R]
> > > > [fabiani]
> > > > Si ne morem zamisliti, kdo je bil?
> > > >
> > > > se pa spomnim, da je nekdo na forumu že omenil, da je preminil.
> > > >
> > > > najgrše je, da si je nekdo prisvojil njegovo forumaško ime!
> > > > To res kaže na sprevrženost.
> > >
> > > To je prav posebna sprevrzenost, ker tisti, ki je prevzel njegov nick, njegovo ime zlorablja tako, da je videti, kot da se je Enfrice "spreobrnil", "spoznal" in "spregledal".
> > >
> > > Upam le, da je pravi Enfrice ziv in zdrav.
> >
> >
> > Kučanovi dečki so zmožni vsega, meni so od včeraj na danes zbili FQ ročno za 3 točke, ok. nekoč so mi jih že za 9 točk. :)
> >
> > Enfrice je imel hude probleme s Flancami, ker je vedel veliko in je enako kot jaz hodil po žuljih določenim podtaknjencem, ki sodijo med Kučanove dečke.
>
> Ja, nenaden upad tvojega FQ-ja sem opazil tudi sam, danes si bil na mojem imperialisticnem iPhoneu ze neviden, dokler se nisem prijavil na skatli.
>
> Vse ljudi, ki se niso popolnoma izgubili obcutka za spodobnost pa pozivam, naj mrhovinarja, ki si je nadel Enfricejev nick, popolnoma ignorirajo in na njegove monologe ne odgovarjajo. Prav tako vse naprosam, da prasica shitlistnete ASAP.
>
> Hvala.

Dva dni nazaj sem že opazil, da me frizirajo, zato sem napisal post in so samo odložili akcijo za en dan, ta dan pa sem včeraj kar dobro izkoristil, kajne? :)

Jaz jih zagotovo ne bom čakal, da mi pridejo z orožjem trkati na vrata, ker vedo, kdo sem, a ko se bodo v državo valile kolone US vojaških vozil, bom z njimi.

Bye.
Zavedam se resnosti situacije, kot tudi ne dvomim, da nas imajo vse, ki ostro protestiramo proti komunisticni kripto-drzavi v drzavi, prestete. Umetno nizanje tvojega FQ pa razumem kot direktno groznjo.
anon-172094 sporočil: 229
[#1982873] 27.01.13 14:40 · odgovor na: anon-264273 (#1982573)
Odgovori   +    20
Shod Zbora za republiko ni v istem času kot protestniški.
Dopoldne ob 11.0 uri ni ista ura kot popoldne ov 15.00 uri.
Kake nebuloze s strani tistih, ki si mislijo, da edino oni lahko protestirajo.
kn051 sporočil: 99
[#1982875] 27.01.13 14:45 · odgovor na: anon-217833 (#1982806)
Odgovori   +    4
Sramota, sramota kam smo prišli dragi Slovenci. Kako je vse gnilo v tej državi. Sedaj vidim kakšen gnoj smo. Namesto da bi držali skupaj nas Vi dragi politiki peljete v vojno, da se med seboj pobijemo. Tole v petek mislim. da se ne bo dobro končalo. Poglejte kakao znamo stopit skupaj na snežnem stadionu v Mariboru. Dihamo vsi za enega eden za vse. ko pa to mine pa smo si med sabo smrtni sovražniki.
Žalostno kaj se dogaja na sončni strani alp.
anon-182327 sporočil: 1.484
[#1982876] 27.01.13 14:48
Odgovori   +    27
Pravilen naslov bi bil: 3 vseslovenska vstaja (vampirjev) na isti dan kot shod Zbora za republiko. Zbor za republiko je prijavil shod 30 dni pred zborovanjem, druga stran pa do sedaj tega še ni naredila niti ni bilo nikjer objavljena kakšna 3. vstaja. Kdo je potem ta, ki provocira?
anon-88866 sporočil: 413
[#1982879] 27.01.13 14:50 · odgovor na: anon-242092 (#1982871)
Odgovori   +    6
[oQI23IDCN0948R]
> [pirhovec]
> > [oQI23IDCN0948R]
> > > [pirhovec]
> > > > [oQI23IDCN0948R]
> > > > > [fabiani]
> > > > > Si ne morem zamisliti, kdo je bil?
> > > > >
> > > > > se pa spomnim, da je nekdo na forumu že omenil, da je preminil.
> > > > >
> > > > > najgrše je, da si je nekdo prisvojil njegovo forumaško ime!
> > > > > To res kaže na sprevrženost.
> > > >
> > > > To je prav posebna sprevrzenost, ker tisti, ki je prevzel njegov nick, njegovo ime zlorablja tako, da je videti, kot da se je Enfrice "spreobrnil", "spoznal" in "spregledal".
> > > >
> > > > Upam le, da je pravi Enfrice ziv in zdrav.
> > >
> > >
> > > Kučanovi dečki so zmožni vsega, meni so od včeraj na danes zbili FQ ročno za 3 točke, ok. nekoč so mi jih že za 9 točk. :)
> > >
> > > Enfrice je imel hude probleme s Flancami, ker je vedel veliko in je enako kot jaz hodil po žuljih določenim podtaknjencem, ki sodijo med Kučanove dečke.
> >
> > Ja, nenaden upad tvojega FQ-ja sem opazil tudi sam, danes si bil na mojem imperialisticnem iPhoneu ze neviden, dokler se nisem prijavil na skatli.
> >
> > Vse ljudi, ki se niso popolnoma izgubili obcutka za spodobnost pa pozivam, naj mrhovinarja, ki si je nadel Enfricejev nick, popolnoma ignorirajo in na njegove monologe ne odgovarjajo. Prav tako vse naprosam, da prasica shitlistnete ASAP.
> >
> > Hvala.
>
>
> Dva dni nazaj sem že opazil, da me frizirajo, zato sem napisal post in so samo odložili akcijo za en dan, ta dan pa sem včeraj kar dobro izkoristil, kajne? :)
>
> Jaz jih zagotovo ne bom čakal, da mi pridejo z orožjem trkati na vrata, ker vedo, kdo sem, a ko se bodo v državo valile kolone US vojaških vozil, bom z njimi.
>
> Bye.

Zavedam se resnosti situacije, kot tudi ne dvomim, da nas imajo vse, ki ostro protestiramo proti komunisticni kripto-drzavi v drzavi, prestete. Umetno nizanje tvojega FQ pa razumem kot direktno groznjo.
Ma daj, psihopata, nabavta si že enkrat te Ingrame, pa začnita šicat.
Boga revčka, kolk vama pomenijo te minusi/plusi na nekam obskurnem forumu. Vprašejta Yuslocana, kolk se sekira.
anon-24983 sporočil: 7.885
[#1982880] 27.01.13 14:52 · odgovor na: anon-242092 (#1982871)
Odgovori   +    4
[oQI23IDCN0948R]
> [pirhovec]
> > [oQI23IDCN0948R]
> > > [pirhovec]
> > > > [oQI23IDCN0948R]
> > > > > [fabiani]
> > > > > Si ne morem zamisliti, kdo je bil?
> > > > >
> > > > > se pa spomnim, da je nekdo na forumu že omenil, da je preminil.
> > > > >
> > > > > najgrše je, da si je nekdo prisvojil njegovo forumaško ime!
> > > > > To res kaže na sprevrženost.
> > > >
> > > > To je prav posebna sprevrzenost, ker tisti, ki je prevzel njegov nick, njegovo ime zlorablja tako, da je videti, kot da se je Enfrice "spreobrnil", "spoznal" in "spregledal".
> > > >
> > > > Upam le, da je pravi Enfrice ziv in zdrav.
> > >
> > >
> > > Kučanovi dečki so zmožni vsega, meni so od včeraj na danes zbili FQ ročno za 3 točke, ok. nekoč so mi jih že za 9 točk. :)
> > >
> > > Enfrice je imel hude probleme s Flancami, ker je vedel veliko in je enako kot jaz hodil po žuljih določenim podtaknjencem, ki sodijo med Kučanove dečke.
> >
> > Ja, nenaden upad tvojega FQ-ja sem opazil tudi sam, danes si bil na mojem imperialisticnem iPhoneu ze neviden, dokler se nisem prijavil na skatli.
> >
> > Vse ljudi, ki se niso popolnoma izgubili obcutka za spodobnost pa pozivam, naj mrhovinarja, ki si je nadel Enfricejev nick, popolnoma ignorirajo in na njegove monologe ne odgovarjajo. Prav tako vse naprosam, da prasica shitlistnete ASAP.
> >
> > Hvala.
>
>
> Dva dni nazaj sem že opazil, da me frizirajo, zato sem napisal post in so samo odložili akcijo za en dan, ta dan pa sem včeraj kar dobro izkoristil, kajne? :)
>
> Jaz jih zagotovo ne bom čakal, da mi pridejo z orožjem trkati na vrata, ker vedo, kdo sem, a ko se bodo v državo valile kolone US vojaških vozil, bom z njimi.
>
> Bye.

Meni se zdi, da so na Financah šele zdaj pogruntali, da mu ga je nekdo stalno umetno držal gor, pa so popravili. :)
anon-128631 sporočil: 2.624
[#1982881] 27.01.13 14:54 · odgovor na: (#1982795)
Odgovori   +    5
[pirhovec]
Za tekoče plače javnega sektorja, "idiot prfuknjen".

Glej
ČE si to ti napisal se zamisli malo nad kulturo svojega početja. SAm dokazuješ in javno prikazuješ kulturoi članov in podpornikov SDS-a.

Vidiš dokler bodo takšni vodili politiko diskvalifikacije v Sloveniji nebo boljše. ČE imaš vsaj malo soli v glavi se zamisli in v bodoče ne vodi dialoga na tako primitiven način. SAm zelo dobro vem zakaj je bil najet in tudi kdo ga je najemal.

ČE hoečš SDS-u dobro in tudi drugim ne uporabljaj primitivnega in nizkotnega izazoslovja.
[#1982886] 27.01.13 15:00 · odgovor na: anon-172094 (#1982873)
Odgovori   +    2
[MF-391485]
Shod Zbora za republiko ni v istem času kot protestniški.
Dopoldne ob 11.0 uri ni ista ura kot popoldne ov 15.00 uri.
Kake nebuloze s strani tistih, ki si mislijo, da edino oni lahko protestirajo.
Ja ne vem če oni lahko edini protestirajo, samo so do sedaj edini protestirali. Ti dvomim, da bodo protestirali, bolj verjetno se mi zdi da bodo podpirali. :)

Tako ne vem od kod tebi informacije, da bodo ti tudi protestirali. A ni 8. februar kulturni praznik. Glede na to, da da je v onem Zboru za republiko precej kulturnikov, pričakujem da bo to shod v počastitev dneva kulture, seveda z malo političnih vložkov, samo ti so itak zmeraj in povsod.
No ja pa mimogrede bodo še malo pojokali kot zadnjič: Ivan ne bo jokal, jokali bomo mi, ker potem ne bomo več pri koritu.
anon-252293 sporočil: 702
[#1982887] 27.01.13 15:01 · odgovor na: Kernest (#1982572)
Odgovori   +    2
[Kernest]
In kdo je prvi začel ?
Marš nazaj/začet delat in uporabljat volitve.
Cesta je od vseh
Nihče ne preprečuje SDS da organizira podporne proteste, samo upam da ne bo spodbujanja nasilja pa kakih izrednih razmer, ko se ne rabi več 46 glasov za vladat.
anon-297611 sporočil: 1.622
[#1982888] 27.01.13 15:02 · odgovor na: anon-106853 (#1982782)
Odgovori   +    2
Ja ta je res star vodni top. Moderna izvedba vodnega topa ima tudi zimski program, ki meče ledene kocke (ne Kraševe) v velikosti 8 do 64 kubičnih centimetrov 150 metrov daleč. Po mojem je ta tisti, ki je sedaj v nabavi, ker je zimski program mogoče uporabljati tudi poleti (ima dovolj vleik hladilnik).

Enfrice.
[#1982889] 27.01.13 15:05 · odgovor na: kn051 (#1982875)
Odgovori   +    4
[kn051]
Sramota, sramota kam smo prišli dragi Slovenci. Kako je vse gnilo v tej državi. Sedaj vidim kakšen gnoj smo. Namesto da bi držali skupaj nas Vi dragi politiki peljete v vojno, da se med seboj pobijemo. Tole v petek mislim. da se ne bo dobro končalo. Poglejte kakao znamo stopit skupaj na snežnem stadionu v Mariboru. Dihamo vsi za enega eden za vse. ko pa to mine pa smo si med sabo smrtni sovražniki.
Žalostno kaj se dogaja na sončni strani alp.
Samo taka je kruta realnost. Če bi denar delili, (ali ko so se delila stanovnaj), takrat se je znalo skupaj stopit. Problem nastane vedno potem, ko je treba to plačat, ko se ne moremo zmenit kdo bo to plačal.

A ni bilo v Jugi isto. Ko seo kredite dajali smo bili skupaj, ko je bilo treba kredite plačat, smo se pa stepli kdo jih bo plačal. :)

Klinc s to EU je tudi zunanjih sovražnikov zmanjkalo, pa je treba potem notranje najti, če se hočeš obdržati na oblasti. Eto še Hrvati da gredo v EU, kje boš pa potlej našel kakega konkretnega zunanjega sovražnika ? :)
anon-228486 sporočil: 2.144
[#1982890] 27.01.13 15:06 · odgovor na: (#1982884)
Odgovori   +    11
Ce bi bilo samo o prvi besedi govora. Treba jim je vzeti zadnjo besedo.

Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 17