Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Katarina Kresal prestala drugo interpelacijo
sporočil: 10.224
[Aleister]Pač izgublja živce - in zato se zateka v skrajnosti. Saj to ni prvič. Potem, ko vidi, da mu njegovo prepričevanje ne deluje, začne z obtoževanjem, ki gre v skrajnosti.
Kdo pa je rekel, da poslanec sovraži interpeliranko? To si rekel ti. Podtikanje poslancu, da ima manire najbolj hladnokrvnih množičnih morilcev, ker je na kulturen način izrekel pravične obtožbe interpeliranki, pa je tvoj politični šovinizem do drugače mislečega.
Drugače me je pa ravno on spomnil na to, da je po obnašanju Kresalka zelo podobna ženski iz zadnje oddaje na Discovery-ju "Deadly Women".
[NavadniNimda]Kakšno grdo sprenevedanje. Samo zato, ker je mimogrede omenil še otroke, poskušaš prikazati, kot, da jo je napadel izključno zaradi tega, ker nima otrok.
Da se nekdo takole spravi na žensko brez otrok bi sodilo bolj v cajte kakega španskega caudilla Franca, ne pa srednje-evropske države enaindvajsetega stoletja.
[NavadniNimda]In istočasno podpiraš Kresalko, ki dela ravno nasprotno temu.
Rešitev je že davno na mizi: vzpostavitev koncepta minimalne države, kenslanje nacional-socializma iz ustave, iz zakonov, iz učnih programov in iz betic tupoglavcev.
[NavadniNimda]Tega, kaj bo Janša počel v naslednjem mandatu, ne veš. To praviš samo zato, da bi Kresalka izpadla lepše, kot je v resnici.
Tako je počel JJ v prejšnjem mandatu, in tako bo počel v naslednjem.
Poleg tega je treba upoštevati še to, da so kritike v tem smislu padale samo zaradi tega, ker so ga obtoževali ljudje, ki so sami to počeli.
Jaz tele lumparije kritiziram s polno šeflo, torej se mi ne more očitati pristranskosti!To je pa spet ena velika laž.
[NavadniNimda]To napihovanje je še ena tipična metoda, ki jo uporabljajo zagrizeni levaki. In ti se obnašaš tako kot zagrizeni levaki čedalje bolj.
Ne, kritiziram to, da je un ortodoksnež bruhal po Kresalovi in ji očital, da ni mati in podobne reči. Madonca, kaka grešnica, dejmo jo na grmadi zažgati.
Nič takega, še manj ortodoksnega ni povedal o otrocih. Samo omenil je to in Kresalkini zvesti oboževalci, ste se obesili na to.
V druga njegova natepavanja se sploh nisem spuščal,Spet izgovor, ker ostali vsebini ne moreš kontrirati, ker veš, da ima prav.
[NavadniNimda]Imaš pa zato Google.
Sorry, to je edini link, ki ga imam. Od časopisa Delo ga sicer imam tudi, a je neveljaven (saj so vmes zamenjali spletno aplikacijo), nimam pa linka od Financ.
Seveda tudi tvoje butasto norčevanje dokazuje, da nimaš popolnoma nobenih argumentov.
[NICKNAME]Ni zmeden. Samo do konca je zatrapan v Kresalko.
Nepoboljšljivo si zmeden. Kaj ima JJ pri izvajanju poslanca SNS ?
[NavadniNimda]S svojo norčavostjo potrjuješ, da je povedal samo resnico o Kresalki.
Točno, zelo grdo od njega, da tako packarijo skrije, kot da bi bila minorna reč. Zelo, zelo nevljudno, in necivilizirano. Fuj ga bilo!
[NavadniNimda]To je v demokratciji normalno. Edino, kar pri nas ni normalno je, da mnogi dojemate to, da desnica koga zamenja, za kadrovski cunami, če pa menja levica, je pa to le popravljanje napak prejšnje vlade.
Kako da ne vem kaj bo Janša počel v naslednjem mandatu? Odstavljal bo njihove in nastavljal na pozicije svoje.
Tole zadnje mu še extra zamerim,Zameriš samo Janši - levakom, ki so pa še precej hujši glede tega, pa ne.
Nisem levakar,Ne vem, če ti še kdo to verjame.
Saj to veš, ampak si nastrojen proti meni, ker si upam šimfati tudi SDS in celo Velikega JJ, kadar menim, da je to nujno potrebno.To je še ena tipično komunajerska obtožba. Če nisi za komunajzerje, si Janšist.
Zato boš težko kogarkoli prepričal v svojo nepristranskost.
sporočil: 4.404
[NavadniNimda]vsekakor nisi levakar,si pa zelo lev...in zaljubljen v komunajzerske bogatune
> [depersin]
> > [NavadniNimda]
> > Tako je počel JJ v prejšnjem mandatu, in tako bo počel v naslednjem.
>
> Tega, kaj bo Janša počel v naslednjem mandatu, ne veš. To praviš samo zato, da bi Kresalka izpadla lepše, kot je v resnici.
Kako da ne vem kaj bo Janša počel v naslednjem mandatu? Odstavljal bo njihove in nastavljal na pozicije svoje. Kadriral po državnih kolhozih, dodeljeval "našim" vloge dvornih dobaviteljev, natepaval o nacionalnih interesih ter bluzil o socialnem-kapitalizmu. Tole zadnje mu še extra zamerim, saj gre za poskus vsaditve lepot etatističnega-skupnoskledarstva v možganćiće tupoglavcev.
>
> Poleg tega je treba upoštevati še to, da so kritike v tem smislu padale samo zaradi tega, ker so ga obtoževali ljudje, ki so sami to počeli.
Jaz tega nisem nikoli počel, sem pa šimfal levakarje, vse po vrsti, od Murglpalčija pa do dna piramide.
>
> > Jaz tele lumparije kritiziram s polno šeflo, torej se mi ne more očitati pristranskosti!
>
> To je pa spet ena velika laž.
Nisem levakar, sem proti skupnoskledarstvu v vseh oblikah. Saj to veš, ampak si nastrojen proti meni, ker si upam šimfati tudi SDS in celo Velikega JJ, kadar menim, da je to nujno potrebno.
Simpatizerji SDS pač ne marate, da vas kdo šimfa, saj imate precej laskava mnenja o sami sebi ter o svojem velikem vodji. S tem sicer ni nič narobe, ne dovolim pa, da mi kdo omejuje svobodo mišljenja in izražanja.
in ko boš dojel da JJ že leto ion pol NI na oblasti se javi..medtem pa probi izračunat kok nas tvoji komunajzeski ljubljenčki lupijo..
a si pozabu,nimaš moralne pravice lajat o skupnoskledarstvu ker opravičuješ klientalizem...dej zastop to!
[jani639]Uči se od Kresalke. Saj je tudi ona po lastnih besedah nadvse poštena in najboljša in oh in sploh. Samo zlobni in fovš Slovenci je ne marajo...
vsekakor nisi levakar,si pa zelo lev...in zaljubljen v komunajzerske bogatune
a si pozabu,nimaš moralne pravice lajat o skupnoskledarstvu ker opravičuješ klientalizem...dej zastop to!On tega ne bo zastopil.
sporočil: 147
[jani639]zelo blond, kot blond kokoš, ki jo je volil, ker pred 21.9.2008 ni bil sam sposoben sešteti 1+1
vsekakor nisi levakar,si pa ...
tudi kokodaka s podobno frekvenco in vsebino kot kokoš, ki jo je volil
sporočil: 4.404
[depersin]ma včas je bil normalen neoliberalc s katerim sem se kdaj strinjal,kdaj pa ne,sedaj pa je k zaljubljen šolarček..mehka kolena dobi čim sliš...katarinaa:)
> [jani639]
> vsekakor nisi levakar,si pa zelo lev...in zaljubljen v komunajzerske bogatune
Uči se od Kresalke. Saj je tudi ona po lastnih besedah nadvse poštena in najboljša in oh in sploh. Samo zlobni in fovš Slovenci je ne marajo...
> a si pozabu,nimaš moralne pravice lajat o skupnoskledarstvu ker opravičuješ klientalizem...dej zastop to!
On tega ne bo zastopil.
glihkar na napovedniku za 24ur zvečer..poleg katke ovadeni še dve visoki funkcionarki..ajd,pa da vidmo še ta film
sporočil: 2.641
[depersin]Hvala stari za "pojasnilo". Ampak a se ti lahko zgodi še kaj bolj zblojenega kot to ?
> [NICKNAME]
> Nepoboljšljivo si zmeden. Kaj ima JJ pri izvajanju poslanca SNS ?
Ni zmeden. Samo do konca je zatrapan v Kresalko.
Tudi tega, da je kao najprej volil JJ & co potem pa postal 100% kresaloid obseden z vakumsko blondinko ne verjamem.
sporočil: 2.144
[Aleister]Pahor je po mojem mnenju zgolj všečna kulisa, da prekrije umazano dogajanje v ozadju. Razočaral me je, saj ne zna postaviti stvari na svoje mesto. Ne namreavam pametovati, ali je gospa Katarina kakorkoli kriva ali ne, tega enostavno ne vem. Ampak že dejstvo, da se v zadnjem času prav okoli nje dogajajo nove in nove afere bi moralo pri Pahorju posvetiti rdeča luč. Tako se cela država že nekaj mesecev ukvarja z raznoraznimi aferami, kaj pa gospodarstvo?
> [slovenc1]
> > [NavadniNimda]
> > A si upa kdo napovedati, kaj bo sedaj z Brezigarico? (Brez pomoči Baba Vange, kakopak...)
>
> Nič, tako kot je bila ta interpelacija farsa za ljudstvo. Se je pa skozi glasovanje izkazalo kako velike so razlike v sami koaliciji...
>
> ...Pahorjevega klečeplazenja si v celotnem kontekstu ne znam dobro obrazložiti, enostavno pa se ne morem znebiti občutka, da tukaj nekdo nekoga zelo dobro drži za ja**a. Kresalova si je z današnjim dnem samo izboljšala rating, za Pahorja pa zgleda, da je bil žrtvovan in je kot kredibilen politik na našo želost zgodovina. Meni osebno ga je škoda, saj se vsaj na zunaj trudi delovati kot demokrat.
Politik se mora ozirati na mnenje volivcev in tam iskati kredibilnost. Naši politiki pa iščejo kredibilnost pri Kresalkah in ASKicah. Potem, ko te iskalke rent naredijo kaos, pa se naši politiki pretvarjajo, da niso vedeli, kaj so dotične kraljične počele. Vraga niso vedeli. Noben politik ni nedolžen. Če narod ve, kaj kraljične rent počnejo, potem vedo vsi politiki o njihovem početju, tako tisti v Prekmurju, kot tisti v Ljubljani. Pahor bi se moral distancirati od takih politik. Janša je to naredil. Vsak politik, ki ga skrbi za svojo kredibilnost bi to moral narediti. Kresalova bi morala že davno odstopiti. Nehigijensko je in zelo hijensko, da se še dela, da je ministrica policije, ko vendar vsi vemo, da je nekredibilna. Sicer pa je po eni strani prav , da klientelisti pokažejo ljudem vse svoje coprnije do konca. Od Rdečeka križa, preko dildomanije, do najema prijateljevih stavb. Da vidimo, kaj bodo še nacoprali afer do konca mandata. Čas dela za nas, po počitnicah, ki so tik pred vrati, bomo že na pol mandata te zacoprane vlade. Le v kaj so zacoprani, da ne vidijo sebe v pravi luči? Tisti, v kateri jih vidi čedalje bolj ostriženi in obdavčeni narod.
Najhuje je, da Slovenija tako zamuja ključnem mesece, ki so predpogoj, da se država izvleče iz krize. NA način, kot nam ga servira Pahorjeva vlada je to lahko samo potop.
[NICKNAME]Do takih trditev sem precej nezaupljiv. Marsikdo dostikrat to reče, da bi pri svojem šimfanju izpadel bolj verodostojen.
Tudi tega, da je kao najprej volil JJ & co potem pa postal 100% kresaloid obseden z vakumsko blondinko ne verjamem.
[NavadniNimda]A se ti morda trudiš, da bi postal rekorder v omenjanju in vlečenju na dan JJ-a oziroma Janše?
Še enkrat za poceni sedeže v zadnjih vrstah: če sem proti nacional-etatizmu pod škornjem JJ, to še NE pomeni, da podpiram komunizem ali druge oblike prisilnega skupnoskledarstva.
In potem ti meni in drugim, da smo janševci in podobno. Z Janšo si skoraj tako obseden kot s Kresalko. Ona je zate boginja, Janša pa princ teme.
sporočil: 7.339
A je kdo gledal soočenje unega iz "Liberalne" akademije in Viranta
na Odmevih?
OMFG, le kakšni so kriteriji za članstvo v "Liberalni" akademiji? Tragikomično...
OMFG, le kakšni so kriteriji za članstvo v "Liberalni" akademiji? Tragikomično...
[NavadniNimda]Govorimo o državni upravi, ne pa o podjetjih. Sploh pa je Janša nadaljeval s privatizacijo v povprečju bolj transparentno kot levica kadarkoli. (Napisal sem v povprečju, da ne boš na dan vlekel praktično edinega - Mercatorja)
Hoho, ne nakladaj. Normalno bi bilo, da bi JJ takoj prodal vsa državna podjetja in s tem kapitalom naredil nekaj koristnega za prebivalce Slovenije.
Je pa kar nekaj dobrega naredil, da lahko rečem, da je bil boljši od prejšnjih vlad, od te vlade pa precej.
Torej ti Janši očitaš, ker ni idealen, pri drugih pa požreš to, da so še slabši.
Ne nakladaj. Vsem težim zaradi istih napak na isti način.Ne nakladaj. Ti ne težiš zaradi istih napak na isti način. Pri Kresalki večine napak nočeš priznati, pri Janši pa ravno obratno.
SDS-ovci mi ne bodo verjeli samo zato, ker včasih šimfam tudi JJ.Res boš postal rekorder v obsedenosti z SDS in JJ.
Tele tri stavke pa zelo težko povežem v neko celoto.Torej praviš, da imaš težave s konstruktivnim in logičnim razmišljanjem.
A ti še enkrat povem.
Če nočeš biti žigosan za Janšista, ne smeš kritizirati levakov. Če se slučajno prekršiš čez to, moraš seveda toliko bolj pošimfati Janšo in desnico. Če tega ne narediš, si ožigosan za Janšista.
Po istem ključu delaš ti. Pa saj ti je jasno, le sprenevedaš se.
[bricktop]Kriteriji so enostavni. Biti moraš dovolj zagrizen komunajzer oziroma dovolj zagrizen antikapitalist.
A je kdo gledal soočenje unega iz "Liberalne" akademije in Viranta na Odmevih?
Seveda bi se ta (k)akademija morala imenovati Stalinistična kakademija.
sporočil: 2.641
[depersin]Jep. To je tako prekleto res in še bolj prozorno ali kar plehko. Pa vendar tu zelo prisotno.
> [NICKNAME]
> Tudi tega, da je kao najprej volil JJ & co potem pa postal 100% kresaloid obseden z vakumsko blondinko ne verjamem.
Do takih trditev sem precej nezaupljiv. Marsikdo dostikrat to reče, da bi pri svojem šimfanju izpadel bolj verodostojen.
sporočil: 1.141
Xexexex .... Pa šta je to s'tobom .... Jesi li lažov, ili si mrtaf,
ili si (po običaju) pizdulin, koji 'oće da si navuče slavu
pokojnoga shaMONE, moga jedinoga CUM-a (doduše pokojnoga, ali
svejedno) pa očas jesi, očas nisi ...
Prestani već jednom da lažeš (samo za džabe palim onolike sveće i trošim penziju za ništa, jeb'ote) ....
Pa niti pisati neznaš samostojno, nego se samo vadiš tekstovima iz njegove d'Umotvorine (iz mladosti) i misliš da mi ta njegova gobezdanja već neznamo napamet(?). Seramtebilo, date bilo .... Plagijator zanikrni (alaj mi ide ova slovenščina od ruke; zahvaljujući njemu, seveda)
Jednom pišeš
Treći put opet
PS .... KITO's (lično i personalno)
Prestani već jednom da lažeš (samo za džabe palim onolike sveće i trošim penziju za ništa, jeb'ote) ....
Pa niti pisati neznaš samostojno, nego se samo vadiš tekstovima iz njegove d'Umotvorine (iz mladosti) i misliš da mi ta njegova gobezdanja već neznamo napamet(?). Seramtebilo, date bilo .... Plagijator zanikrni (alaj mi ide ova slovenščina od ruke; zahvaljujući njemu, seveda)
Jednom pišeš
Ergo, ko sem shamanu prenesel, da si se oglasil, je rekel: "Pusti komunajzer spačenega gardijanskega pizdeka, saj vsi vemo kdo, zagovarjajoč komunajzer klavce, strastno govori na komunajzer zombijevskih procesijah, kdo časti koljaško komunajzer spako Broza,drugiput pišeš
Ehhh, jebiga, jaz sem si lih hotel prižgati svoj shamanski špinel in v svetu demonov poiskati duha Babe Vange
Treći put opet
Pizdek v nicku je nasprotje mojega resničnega karakterja. Saj štekaš, nasprotje, belo bolj izstopa na črnem, ahhh, pusti, ni važno, he,he.More 'ajde bre, sikter .... i ne seri po presvetlom imenu našega shaMONE, kojem nisi ni do kolena, akamoli do kurca, jeb'ote ON .... Jerbo će te tužim za plagijatoriSANJE
PS .... KITO's (lično i personalno)
sporočil: 1.141
Eeeejjjj, MONA .... Ustavi već jednom te tvoje 'ate, pogazio si i
svoju i susedne njive
TI se ševeDNO (cinikpreSS)i nenehno sprašuješ
.... Jasenovac was a complex of five subcamps and three smaller camps spread out over 240 square kilometers (93 square miles), in relatively close proximity to each other, on the bank of the Sava river. Most of the camp was at Jasenovac, about 100 km (62 miles) southeast of Zagreb. The complex also included large grounds at Donja Gradina directly across the Sava river, a camp for children in Sisak to the northwest, and a women's camp in Stara Gradiška to the southeast....
....stalno laprdaš o Barbarinom Rovu i sl.... gde su BTW bili pobijeni i Ustaše i Domobrani, (tu si u koliziji sa tvojim Stipetom Mesićem, koji govori o nekih 40-60.000 NDH vojaka) .... Dok su Ustaše do 1945 pobijale (klale noževima, sekirama, testerama) isključivo civile: Židove, Srbe, Cigane i ostale nehrvate (piše se o nekih 650 K do 1M pobijenih)
Pa da te malo podsetim (ukoliko nisi fuck.si.analnista) evetigana linak ....
en.wikipedia.org/wik...ation_camp
pa i fotka (jedna između mnogih)
upload.wikimedia.org...ilitia.jpg
PS
Razumem da su "tvoje starše oglodali do koske", što nebi mogli, da kod tvojih starših "nije imalo šta da se glođe" (dobiveno na znoju i leđima radnika i seljaka) .... To smo ti i ja već ranije glodali ali mi se čini da TI hoćeš i kosku da "zgrizeš", samo pazi da ti se od silne "alavosti" ne prepreči (zatakne) .... Druga je pa tema o tome, zašto su uopšte bežali sa Švabama, ako su bili "nedolžni" (čisti, po bosansko) ....
Sada lahko nastaviš s tvojim "brigama o kureto-tu", jerbo vidim da i TI nešto planiraš u rezignaciji
Tvoj jedini pravi pr'jatu .... 'OS
TI se ševeDNO (cinikpreSS)i nenehno sprašuješ
Zanimalo bi me tudi s kolikšno stopnjo umirjenosti so planirali razporejanje 350 tisoč trupel po perimetru razmeroma majhnega ozemljaA niKAKO se ne sprašuješ koliko su tvoje USTAŠE pobile za vreme WW2 braće NEHRVATA čistih civila po KL Jasenovcu, Gradiški, Sisku ....
.... Jasenovac was a complex of five subcamps and three smaller camps spread out over 240 square kilometers (93 square miles), in relatively close proximity to each other, on the bank of the Sava river. Most of the camp was at Jasenovac, about 100 km (62 miles) southeast of Zagreb. The complex also included large grounds at Donja Gradina directly across the Sava river, a camp for children in Sisak to the northwest, and a women's camp in Stara Gradiška to the southeast....
....stalno laprdaš o Barbarinom Rovu i sl.... gde su BTW bili pobijeni i Ustaše i Domobrani, (tu si u koliziji sa tvojim Stipetom Mesićem, koji govori o nekih 40-60.000 NDH vojaka) .... Dok su Ustaše do 1945 pobijale (klale noževima, sekirama, testerama) isključivo civile: Židove, Srbe, Cigane i ostale nehrvate (piše se o nekih 650 K do 1M pobijenih)
Pa da te malo podsetim (ukoliko nisi fuck.si.analnista) evetigana linak ....
en.wikipedia.org/wik...ation_camp
pa i fotka (jedna između mnogih)
upload.wikimedia.org...ilitia.jpg
PS
Razumem da su "tvoje starše oglodali do koske", što nebi mogli, da kod tvojih starših "nije imalo šta da se glođe" (dobiveno na znoju i leđima radnika i seljaka) .... To smo ti i ja već ranije glodali ali mi se čini da TI hoćeš i kosku da "zgrizeš", samo pazi da ti se od silne "alavosti" ne prepreči (zatakne) .... Druga je pa tema o tome, zašto su uopšte bežali sa Švabama, ako su bili "nedolžni" (čisti, po bosansko) ....
Sada lahko nastaviš s tvojim "brigama o kureto-tu", jerbo vidim da i TI nešto planiraš u rezignaciji
Jednog ću dana načisto [psihično] da puknem i prodam sve ovo bre, kupim dobar brod i odoh ploviti po svetu do kraja života, majke mu ga nabijem.'Ajd' laku noć delijo, lepo spavaj, pa sutra sabajle jope' na sranje (7:00 = tvoje radno vreme)
Tvoj jedini pravi pr'jatu .... 'OS