Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Minister Miklavčič uspešno prestal operacijo

Strani: 1 2 3 4 5 6 7

anon-129959 sporočil: 13.643
[#650183] 06.12.09 22:36 · odgovor na: mimoidoci (#650154)
Odgovori   +    1
heh, ja - ampak spregledal si 1 ključen podatek : v "tistih" cajtih in pa ob 3h-4h zj.; torej v času izven normalnega obratovalnega časa discoteque !!... ;-))
[#650191] 06.12.09 22:44 · odgovor na: (#649623)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

samo za tebe kill the wabbit opera(nije to neko talijansko sranje) koju se nekako može podnositi http://www.youtube.c...hBzKHvM6ww< /a>

OOOooo, peretta ? :-o

Xi Xi Xi Xi Xi

Opera(d'arte) - Cartoons 4 nibelungen ?? :-)))
anon-171999 sporočil: 1.852
[#650211] 06.12.09 23:34 · odgovor na: anon-196893 (#650089)
Odgovori   +    0

Shewitch je napisal(a):3.)  ако је он започео са сленгов& #1080;ма ;, па пусти га, море, да се научи да и други баратај& #1091; с тиме још боље од њега.;

Če moj gugltranzlejt pravilno deluje praviš, da bi rad novo plenico?
[#650758] 07.12.09 14:59 · odgovor na: (#650229)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-129959 07.12.2009 15:05

rava je napisal(a):

kill the wabbit, kill the wabbit ...
http://www.youtube.c...PL&index=2< /a>

Opera is ...

heh, pa, kako datikažem : Opera Magna, Opera Parva oli Petit ,... Opera kakršnakoližedaje, sam da je Opera sa veli.com "O"

npr., na vsak način - tudi tole je Opera :

www.youtube.com/watc...YPDXv560Fs
anon-196893 sporočil: 113
[#651020] 07.12.09 20:46 · odgovor na: anon-171999 (#650211)
Odgovori   +    2

lecner je napisal(a):

Pa još kažu da su dinosaurusi izumrli
poznato je da najslabiji najebu kao prvi, a oni tvrdokorni (ne čitaj pogrešno "tvrdokurni") su ostali do današnjeg dana da seru po planetu GEA .
Slušaj ti zajebani gegulo, nemoj meni lepiti tvoje idiotske, kako se ono kaže u slovenačkom slengu, aha, naš'o sam, "tvoje zblojene žlobudravščine", ama to nije za tebe dovoljno precizan i jak izraz, pa ću ja po BG-slengu, koji sam našao na NET-u (a možda je i Mujo-Haso-sleng, ko zna, samo da je prigodan)
pitao Šević lecnera
"Jel' imaš ti lecner majku ?
"Nemam, umrla je." odgovori lecner
A šević će (zainteresovano)
"A jel' imaš sestru ?"
"Imam, zove se buny-ipo." ponosito će lecner
Pa će opet Šević
"E pa znaš šta, gegulo zajebana ? Jeb'o ti ja sestru na majčinom grobu ! Jesi li razumeo, majmune ?"
PS
Kakvo pravničko pravo imaš ti, da serviraš MENI tvoja sranja ?
Koliko sam shvatio, ti si opsednut pelenama (plenicama). U kulturnom svetu su dobile novo ime "Pamper's", ali do tebe novodobne tekovine  još nisu stigle, pa ih je tvoja jadna majka još uvek ručno prala i menjala
Ili ti, možda, prodaješ pelene (plenice po tvoje) pa ovde deliš šakom i kapom ?
Ili misliš da će ih nestati dok ti dođeš do puberteta (a do penzije nećeš, to je sigurno, jer si se svojim svinjarijama zamerio mnogima na ovom forumu)
Samo zapamti ono "Dva loša ubiše Miloša." a kum i ja ćemo (barem još neko vreme) raditi u tandemu. Eto tek toliko, da ne kažeš da te nisam opomenuo, a sada mi se lepo skini, zajedno sa tvojom preostalom dinosaurus-familijom (e jesi ti neki jebivetar, pa nije ni čudo što se zbog takvih, kao što si ti, sudski procesi vuku k'o pasja muda.) jeb'ote cinq, da te jeb'o (pročitao sam i o tome na forumu)
Samo pazi, ako ih budeš previše vuk'o ima jednog dana da se otkinu i da ti odpadnu (ali to je već drugi BG.vic)
PS2
A sada se vrati i odgovaraj na postove samo kada te neko pita i "ne trpaj se k'o porub u dupe" (BG slendžak), pogotovo kada promašiš tuđi post, pa drugome pripisuješ "tvoja jajca", govedo uškopljeno (bezjajčno)
anon-195618 sporočil: 1.141
[#651026] 07.12.09 21:06 · odgovor na: anon-171999 (#650211)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-195618 07.12.2009 21:33

lecner je napisal(a):

Е, јебига, претека& #1086; ме кум, али ево и ја ћу мало да досолим< br />
xexexe ,,,, а код вас на Марсу немате ГОГЛЕТА( ?) .... аууу .... шаде, шаде (Германп реl 9;).... ас'ти зато пао с'Марса овамо на форум(?), јеботе Шам-ара-&#1076 ;ан, па заoшто ниси о'шо на Вегу, тамо су (вјероја тнl 6;) напредн& #1080;ји од нас на форуму, а и прав-нич -ић- 095;ићи тамо не продају муда за бубреге, него за суво злато и то врло УС-пешко , па би те тамо боље навучил& #1080; на тија страни језици, па неби морао да се трудиш, да о-правда -ва 96;; наш застаре& #1083;и израз, КАКО ти оно већ иде .... аха  "Ко о чему - баба о уштипци& #1084;а" .... а бивши судија уСС о пленица& #1084;а (ваљда је поч'о да прокишњ& #1072;в&#1072 ;), па стално вапије једно-те -ис 90;о к'о Шваба "тра-ла-лk 2;"

Ауууу, па штасето& #1090;е&#1073 ;идешаша ва, јеботе, и "нормал-&#1080 ;нг 083;иш" си већ зајеб'o гурглај& #1091;ћи по слаенго& #1074;(н) 80;ма, па где ти је сада та Буља-по (пола буље или шта(?)).... си јој ју прерано ставио да спава .... код мене би имала више (времена , мислим)

твој израз недојеб& #1072;н&#1086 ;г (пардон недошко& #1083;о&#1074 ;аног) правни-ч ичk 2;, који наводи
у свим осталим речници& #1084;а, изу-зев "твојег Гу-углет а" пише
ТРАНСл&#1072 ;те = транСле& #1112;т = верб = глагол = превест& #1080;
ТРАНСл&#1072 ;ти 86;н = транСле& #1112;ш' 85;; = субстан& #1090;иф = ноун = именица = превод
ТРАНСл&#1072 ;(еј)&# 1090;ор = субстан& #1090;иф = ноун = именица = преводи- леm 4;-нер-што 88; ... .
ЕПА реци ти мени памет-ња коk 4;ићу (правник , па неписме& #1085;) како може тај твој верб да правилн& #1086; делује(?) .... аха, већ сам схватио, мож'да делује на Марсу или Веги, али на форуму НЕ ..... КаПИШ .... јеботе

А тај твој кур-гел-&#1090 ;ра 85;с-лејт(е 088;) делује сходно потреба& #1084;а оно мало преоста& #1083;ог дела (1%) твојег пролива у глави, и према томе је и превео у словенш& #1095;и&#1085 ;у, коју једину од свих светски& #1093; језика натуцаш, онако како је за тебе исправн& #1086; тј.
тражио си
".....ако је он започео са сленгов& #1080;ма ;, па пусти га, море, да се научи да и други баратај& #1091; с тиме још боље од њега.;
добио си преведе& #1085;о  
" ....če je začel z slengovima, in ga igra več , se učili, da drugi ukvarjajo s tem boljši od njega.;
хехехе .... права словенш& #1095;и&#1085 ;а, јеботе, али поента је на ономе in ga igra več, што је једино исправн& #1086; превео у сленгу, а у књижевн& #1086;м српском израз игра = титра   (игра ми око = титраш ми јајца) следств& #1077;но твојој а(лав)-биm 0;-у-д& #1080;њи (гуг-лај-l 7;ре 089;) ....
ПС
 Па зашто, бре не пошаљеш већ једном ту твоју Бун-ипо (шта ти је она по роду (?) жена или ћерка) .... па дај, море, да се женскињ& #1077; већ једном навучи на све "финесе БГ сленга". Немој ништа да се бринеш, ми Београђ& #1072;ни смо јако фини и пажљиви сас туђе женскињ& #1077; , неће млого да ги боле ....хехехе .....
Замало да заборав& #1080;м.: ово сам ти писао на језику и писму, које ти обожава& #1096;, а ако ми јавиш да не разумеш, даћу мојем куму да ти преведе на ТВОЈ ЈЕЗИК ..... (у томе је бољи од твојег Гуглета) ....
само реци, па ће да биде .... (али тек када кажеш)
Ама јеси тоТИ на слики, или твоја ћерка (па јел'она још увијек на ВЕГИ) прошо ме гушт, јебига
________________________________________________ _______________
ΧΙΤΟΣ, εξορκιστ&# 942;ς, εξολοθρε&# 965;τή 62; των Φαντάσμα&# 964;α από το μυαλό των τρελών
[#651154] 08.12.09 01:34 · odgovor na: anon-171999 (#650211)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-195618 08.12.2009 01:42

lecner je napisal(a):

oj'la društvo, kao prvo jedno objašnjenje
naš admin, (onaj "responsabile"za pripremu novog oblika foruma), je poboljšao forum na taj način, da u tekstove pisane dr'gač od latinice, ubacuje slova iz kineskog pisanija, razne brojeve tačke i zapete i druge znake, tako da tekst  postane idiotsko nečitljiv.
Ja sam pokušao da popravljam nekoliko puta (5-6x) bez uspeha (ubačeni znaci su se uvek Jovo-na-novo neizbrisivo vraćali u tekst) i ja sam naravno došao u "cajtnot" (onih famoznih 1/2 sata za popravljanje) tako, da je lecner dobio "olakšavajuću okolnost" da se kurči, kako je "on umeo da pročita napisano" jer sam ovim prinuđen da, ne čekajući mojeg kuma za prevod, sâm napišem lepo u latinici prethodni tekst, pa ostaje na vama (ko hoće) da uporedi oba, skoro identična, teksta
a sada, daj lecner, pokaži se pred svima, KAKO si "prebral in razumel" (koj' q*rac že)
Evo prevod sa cirilice u latinicu (a moj kum već "tamo dole" soviše punom parom) rek'o je da on nije noćna 'tica, kum pa takav (k'o shaman, jebiga)
..........................................
xexexe .... a kod vas na Marsu nemate GOOGLE-ta(?)  .... auuu .... Schade, schade (Germanpress) .... as'ti zato pao s' Marsa ovamo na forum(?), jebote Scham-ara-dan, pa zaošto nisi oš'o na Vegu, tamo su (vjerojatno) napredniji od nas na forumu, a i prav-nič-iči-iči-čiči tamo ne prodaju muda za bubrege, nego za suvo zlato i to vrlo US-peško, pa bi te tamo bolje navučili na tija strani jezici, pa nebi morao da se trudiš, da o-pravda-vaš naš zastareli izraz.KAKO ti ono već ide .... aha  "Ko o čemu - baba o uštipcima" .... a bivši sudija uSS o plenicama (valjda je poč'o da prokišnjava) pa stalno vapije jedno-te-isto k'o Švaba "tra-la-la"

Auuuu, pa štasetotebidešašava, jebote(?), i "normal-english" si već zajeb'o gurglajući po slaengov(n)ima, pa gde ti je sada ta Bulja-po (pola bulje ili šta(?)) .... a si joj ju prerano stavio da spava .... kod mene bi imala više (vremena, mislim)   
tvoj izraz nedojebanog (pardon, nedoškolovanog) pravni-čiča, koji navodi  
Če moj gugltranzlejt pravilno deluje praviš, da bi rad novo plenico?  ( a ko ti to garantuje, da pravilno deluje....(?))
u svim ostalim rečnicima, izu-zev "tvojeg Gu-ugleta" piše 
TRANSlate = tranSlejt = verb = glagol = prevesti    
TRANSlation = tranSlejš'n = substantif = noun = imenica = prevod   
TRANSlaetor = tranSlej-štor = substantif = noun = imenica = prevodi-lec -ner-štor  
EPA reci ti meni pamet-njakoviću (pravnik, pa nepismen) KAKO može taj tvoj verb da "pravilno deluje"(?) .... aha, već sam shvatio, možda deluje na Marsu ili Vegi, ali na forumu NE .... KaPIŠ ..... jebote

A taj tvoj kur-gel-trans-lejt(er) verovatno deluje shodno potrebama ono malo preostalog dela (1%) tvojeg proliva u glavi, i prema tome je i preveo u slovenščinu, koju jedinu od svih svetskih jezika natucaš, onako kako je "za tebe ispravno" tj....
tražio si
" .....ако је он започео са сленгов& #1080;ма ;, па пусти га, море, да се научи да и други баратај& #1091; с тиме још боље од њега.;
dobio si prevedeno     
SLO" ....če je začel z slengovima, in ga igra več , se učili, da drugi ukvarjajo s tem boljši od njega.;
xexexe ...
. prava slovenščina, jeb'ote, ali poanta je na ONEM in ga igra več , što je jedino ispravno preveo u slengu, a u književnom srpskom izraz "igra = titra" .... (igra mi oko = titraj mi jajca) sledstveno tvojoj a(lav)-bit-u dinji (goog-laj-press)
DE. :  ".... Wenn es begann mit slengovima; und spielen ihm mehr zu, dass andere viel besser als es mit ihm zu lernen.;
GB.:   ".. if it started with slengovima;, and play him more, to learn that others deal with it better than him.;
IT.:  ".. Se si è iniziato con slengovima;, e giocare con lui di più, per imparare che trattano con gli altri meglio di lui.;
RU.:   ".. Если он начал с slengovima;, и играть ему больше, чтобы узнать, что другие дела с ней лучше, чем он.;
GR.:  ""..... Αν ξεκίνησε με slengovima?, Και να παίξει τον περισσότ&# 949;ρο, να μάθουν ότι οι άλλοι ασχολούν&# 964;αι με αυτό καλύτερα από αυτόν.?
Eeee,pa sada nije niKAKO čudo, što "dobro znaš" strane jezike, budalo slengovistička (mene si naš'o, xexexe)
PS
Pa zašto, bre, ne pošalješ već jednom tu tvoju Bun-ipo (šta ti je ona po rodu(?) žena ili hčer) .... pa daj, more, da se ženskinje već jednom navuči na sve "finese BG-slenga" .... Nemoj nischta da se brineš, mi Beograđani smo jako fini i pažljivi sas tuđe ženskinje, neće mlogo da gi bole .... hehehe

Ama jesi li to ti na slikci, ili tvoja ćerka (pa jel ona još uvek na VEGI(?)) .... prošao me gušt, jebiga
*** VEGA = ..... daj Letz Narr da vidimo tvoje znanje SOHO- i HARLEM-slengova .... a ja ću posle tvojeg ponovnog javljanja, da pojasnim folku onako, kao shaman o golden shower-u .... 'ajde seronjo, pokaži  tvoje znanje (alias pasje sranje)
PPS
Čuo sam da će ti kćer roditi unuka, pa nazdravlje ti bilo delijo reda veličina 1/3 od MOJEGA ( a jel' to prvi od nadolazećih(?))
ΧΙΤΟΣ, εξορκιστ&# 942;ς, εξολοθρε&# 965;τή 62; των Φαντάσμα&# 964;α από το μυαλό των τρελών
[#654334] 10.12.09 19:08 · odgovor na: anon-171999 (#649825)
Odgovori   +    2

lecner je napisal(a):

Kaj Ivan, potem ko nisi vedel koga je golden shower, boš zdej tle sral o muziki? Kako je blo že tisto z offenbachom in barcarollami... in BTW kaj je to s shewitch? a je to neka tvoja verzija za sheman??? :::)))

oj'la Vega-lec-man .... qwa dogaja(?) .... as ti že kaj v slan-glih po-GOOGL-EL-AL, oli ti je zmanjkalo kor-kur-ajže(?)
Daj, bre šuper-man, nehi bit avšast .... ti že veš da sem jzt tvoj najboljši prrrrr-jatu, in te vedno pod-piram ....
Evo, ker sem dobra duša, ti malce pomagam na tvojem "znanstvenem polju", kje lahko do(u)jameš (koj'QR*AC že, ko AC ne pomeni AvtoCeste(?))
pojasnitev je zgolj za tvoje "zanimanje" za tote slan-govne (slengove, bem ti EU-tipkofnico) .... pa lahko še naprej "treniraš"....
................................................ .........
8. Vega     
Referring to something of poor taste, many times used to describe behavior which one finds immature, ignorant, or just plain stupid.
u nbelievable stupid childish incredible mature

16. Vega
The act of sexually molesting ones brother in a manner that causes physical harm to one (or more) people(s).
 NO, I DONT WANT TO BE VEGA'd.
1. frodie
Dick in ass.
Can i frodie you (?)

xexexe TI = boozer, a tvoja ba(by)boon-ipo = booster
5. Boozer
A boozer is a person who floats in a puddle of self pity unable to come to grips with his own reality.
Boozers, if found in a Bar or Club they will pretend to be your friend or just be nasty to you or just want to be left alone rather than be friendly. They can be found at the same old place day after day, or they at times will come home and set in the dark and drink and be a complet asshole to their wife or husband and kids. Frankly speaking they have no life and they don't want anyone else to have one.

7. booster
a female who steals stuff***, often for pimps .... also
***Stuff = To crowd with facts; to cram the mind of; sometimes, to crowd or fill with false or idle tales or fancies.

------------------------------------------------ -----
xexexe .... allora, vegano .... "ma cosa mi dici, mai(?)" (Topo Giggio press) ....
57. vegan    
A strange being , composed entirely of vegetables and foliage, their diets consist of much the same.
It thinks itself of a somewhat superior creature but in reality it is no more than a cabbage in desperation to consume meat.

PS
Lahko tut' prebrskaš nekaj okoli asshole***, kje si TI edini (1%) od vseh forumašev (99%) the "sh-upper-man"
*** 5. asshole    
An obnoxious, arrogant, self-centered male who women can't seem to get enough of.
*** 7. Asshole     
The worst kind of person....   disgusting, loathesome, vile, distasteful, wrathful, belligerent, agoraphobic, and more. Assholes are human fecal matter. They are the lowest of the low ... .
xexexe .... taj zadnji je naj-primer  tvojeg karaktera (SLO-prevod bi bil.: "Poden od podna")
PS
Do you remember .... I'll be back(!!) .... xexexe .... I AM (!! ) back again & again & again .....
PPS
Toti explanation-post sem že pred časom napisal, ampak sem te čakal da se spet začneš preseravat, pa nekaj veliko časa si rabil, mogoče 'maš zaprtje (obstipácijo, bol' natančno) ....
anon-171999 sporočil: 1.852
[#654448] 10.12.09 23:18 · odgovor na: anon-195618 (#654334)
Odgovori   +    0

Xitos je napisal(a):
vidim, da si se fotografiral

...gimme tha precious - to rečeš bolničarki, ko deli prozak?

http://www.youtube.c...re=related< /a>
[#654858] 11.12.09 11:45 · odgovor na: (#654488)
Odgovori   +    0
argonautka ? :-o

a sže našla zlato runo ?? ;-))
[#655089] 11.12.09 15:33 · odgovor na: (#654488)
Odgovori   +    2

rava je napisal(a):
 ja, ne vem če bi mela jaz še kakšnega. med mano in mojim dizelčkom je velika ljubezen. ampak zate bi bil moj dizelček itak čist prešvoh, ker ma samo 63 kilovatov, xexexe. 
rava z dizelčkom nič ne dirka - samo pri šaltanju na 3 taužent obratov, potem pa lepo nazaj na 2600 ali pa še manj, xexexe. z avtočkom pa zdaj nažgeva musko do amena in greva lepo na izi, čez naselja pa kaževa fige polcajem, ker naju pelje tempomat na 56, xexexe. edine šanse, da zdaj ravo in njenega avtočka dobijo polcaji na radar so pred tistimi ostanki fuglovžev na avtocestah, ker sta tam malo prehitra :). qrc, dost je blo kazni (matrjim ...).

tudi ne vem kako bi bilo to z enim oštrim bencinarjem, ker rava že zdaj občasno ruši kakšne ovire in pasti, ki jih psihopati postavljajo po parkplacih kot so npr. kante in cvetlična korita, xexexe. aja pa tudi kakšen prometni znak je že bil nadvse čudno postavljen ... hm ... pa iz enih nenavadnih materialov ... se kar razleti, pssst, xexexe. 

---

ma, nisem jaz surferka, šahistka itd., ampak probam pa vse. jadranje je večna ljubezen. ostalo so pa bolj one-night-stand jubavi, xexe.

s šahom sem imela kar veliko veselja, ampak nimam talenta, jebiga ;). najpogosteje sem igrala ravin gambit t.j. totalne žrtve za k*rčev zdravje, xexexe - tu obstaja analogija z biljardom, kjer je med prijatelji poznan moj zgodovinski udarec, ki se imenuje "od štirih plank u božju mater". 
zdaj malo čolnarim in je super, xexe. na sliki je eden izmed pritokov ljubljanice - totalna divjina, swamp in popoln mir samo kilometer stran od vrhnike. zelo lepo, zelo zanimivo.

oj'la ravca ....
pogledal se toti tvoj link s  čolnarjenjem, in ko sem zagledal toto deblo, katero ti je delalo oviro, mi se je takoj "pojavila as-soc-ci-ja-CIA" na našeg nezemljana Vegan-leca (beri.: Herr Letz Narr-ja) in sem se prestrašu da se ni utopil v močvirju, ampak potem sem prebral da je tota voda en malce večji potok, v katerem bi se en normalen človek težko utopil, ampak naš Vega-lec je sposoben utopiti se tut v kozarcu (ne vode, rajš šnopsa, ker je kozarec manjši, ampak kunst je utopiti se u manjšem kozarcu, čeprav je Vegalec vsega sposoben, pravi šuperman) ....
PS
poglej v priponki, KAKA je podobnost med totim deblom in Vega-lec-som, čeprav domnevam da bo on spet, po njegovem/svojem otročjem, nasral v odgovor toto stereo-TIP-no.: "Nisem jaz - ti si(!)" .... mamma mia, che debile é lui(cinikpress) .... ko ne najde argumentov, ponavlja eno-te-isto "k'o Švabo tra-la-la" ....  tut v svojem zadnjem odgovoru o NJEGOVEM/svojem kara-kter-ju .... xexexe  
PPS
Bodi pozorna na takšna debla, "svakoga dana ih je sve više i više" (BGD-press)
---------------------------------
ΧΣΙΤΟΣ, μοναχικό&# 962; ναύτης
[#655118] 11.12.09 16:11 · odgovor na: anon-171999 (#654448)
Odgovori   +    2

lecner je napisal(a):

Aaaaaa, to bi bio odgovor dostojan jednog Vegana, (s)ex-perta za slana govna (pardon, za slang-ove) ....
Nego, napischi ti meni Nega-tari-jalec (pardon VEGA-tarijanec), jesi li ti "prebral in doje(de)l to što ti je napisano u
https://forum.finance.si/?quote&m=654334
pa sada po tvoje/svoje otročičje odgov(n)arjaš samo na (od)zadnji post i podmećeš svoje filmske dosežke ....
Jebeš takVOg püber-tet-nika, koji vredi "za en Q*rac", jer ne može naći pravNIČki odgovor, nego samo ono što je u "otročič-com vrt'cu" naučio.: "Nisam ja(z) - ti si.!" .... xexexe .... i tako sedam puta, gos'n sudija (Mujo+shaMona-press)
PS
uskoro će ex-plozija na forumu od neprestanog pokazivanja idiotu, gde mu je mesto
[#655196] 11.12.09 19:35 · odgovor na: anon-171999 (#654448)
Odgovori   +    1

lecner je napisal(a):

poglejte našeg Herr Letz Narr-ja, kdo je in koj' Q*rac je, namesto da dela, on si ga igra igrice, "kot se spodobi pubec-praf-NIČ-Q*rcu", i bio sam u pravu, kada sam upotrebio njegovoga GOOGLE-ta, koji je preveo, citiram
tražio si
" .....ако је он започео са сленгов& #1080;ма ;, па пусти га, море, да се научи да и други баратај& #1091; с тиме још боље од њега.;
dobio si prevedeno    
SLO"  ....če je začel z slengovima,  in ga igra več , se učili, da drugi ukvarjajo s tem boljši od njega.;
(GOOGLE-prevod pač, smiseln ane da(?))

MOJA pretpostavka je da GOOGLE poznaje lecnera bolje, nego lecner njega, jer ono "in ga igra več" uz igricu, koju GOOGLE prevede sa engleskog na srpski (Duke Nukum = duke nU-cum = дрка нЈУ-кум (ћирилиц а) = drka nju-kum (latinica) = jerk off new cum (angleščina) = GOOGLE-prevod slenga, hehehe .... nobody 's perfekt, even GOOGLE .... (shaMONApress) ....

Eve ga dokaz sa FIN-lecner-post-a ....
[Razno] [Re: Najbolj revolucionarne video igre vseh časov]
lecner
#654761  11.12.2009  10:44 
Re: Najbolj revolucionarne video igre vseh časov    
duke nukem 3d!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.reghardware.co.uk/2009/05/07/duke_dow n_as_3d_realms_closes/

Duke Nukem Forever developer defunct, says staffer
From vapourware to nowhere?
By Tony Smith • Get more from this author
7th May 2009 11:00 GMT
Duke Nukem Forever, probably the best known example of vapourware in PC gaming, may now never be completed. Developer 3D Realms has shut down, a company employee has stated.
3D Realms webmaster Joe Siegler told 3D Realms forum members that rumours of the company's closure were "not a marketing thing. It's true".

Vapourware ist Software oder ein technisches Gerät, deren Erscheinungsdatum weit in der Zukunft liegt, oder deren angekündigte Erscheinung ausblieb. Vergleiche auch real soon now.
Der Begriff vapor kommt aus dem Lateinischen und bedeutet „Dampf“. Deutsche Umschreibungen sind „nichts als heiße Luft“ oder „viel Lärm um nichts“.
Vaporware wird oft unterstellt, nur als „das Produkt“ am Markt positioniert zu werden, um an Finanzierungsgelder heranzukommen. Meist existieren von diesen Produkten nur erste Screenshots oder Entwürfe und es kommt des öfteren vor, dass die daraus erwirtschafteten Gelder nicht in die zugedachten Projekte, sondern in die Entwicklerfirma selbst fließen.

prevod za Herr Letz Narr-a (koji zna ne-mački. ali bolje "obvlada" italijanski) koj Q*rac već(?)
Vaporware è il neologismo inglese con cui si indicano sarcasticamente i prodotti informatici (software o hardware) di cui viene annunciata ufficialmente l'uscita sul mercato a breve, ma che successivamente non vedono la luce (dileguandosi come "vapore"). Si tratta spesso di progetti qualificati come "innovativi" o "rivoluzionari" e che in molti casi generano un comprensibile interesse nell'opinione pubblica, ma che vengono successivamente abbandonati, per mancanza di risorse o perché troppo ambiziosi. In alcuni casi si può trattare di tecnologia immaginaria.

PS
Sada nam je svima već jasno, šta je glavna dužnost totega praf.nič-ića, koji je na forumu jedan od vodećih "igrača sa cum-om" .... (GOOGLE) 
________________________________________________ _____________
[#655236] 11.12.09 21:33 · odgovor na: (#655195)
Odgovori   +    4

rava je napisal(a):

xexe Xitos, kar prav je, da so debla tam, ker precej popestrijo doživetje - ampak takega, kot si ga dal na slikco pa še nisem videla, xexe (res zanimiva slikca :)). večinoma jih preplezam, včasih pa se da splavati spodaj :). pri tem se zgodi vse sorte, od nadvse zabavnih padcev v vodo, do tega, da se pogrezneš v blato xexe. brez debel bi bilo dolgčas ;).
kako se že reče? vegiči smo kurbe, xexexe 
v priponki je pa ena podvodna fotka, ki sem jo kresnila v Malenščici.
 Jaz pa rajš' imam čiste, jasne i bistre .... xexexe .... vode, zrak, pa i žene (kad'sam bio mlađan lovac ja) .... 
kaj č'mo, življenje treba živet full gas, dokler gre -gre, ko' ne gre več, tedaj velja "ja se šalim" .... 
[#655271] 11.12.09 23:19 · odgovor na: (#655240)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: anon-195618 11.12.2009 23:26

rava je napisal(a):

tole o full gasu, vodi in zraku bo kar držalo, xexe. z ženskami mam pa težave, ker mi nobena ni tako všeč, da bi jo šla lovit - a misliš, da zamujam?

Ej ej ej eeeeeeeej, ustavi konje .... pa kake TI TO težave imaš sa ženskami(?) .... ja sam imal Los Broblemos samo sa "svojim" ženama (+ hčeri + vnuke + ostanek familije) .... z njunimi prijatel'cami pa nikoli, a tut niti z mimoidočimi (zdaj pa ne zajebavat z "našim mimoidočim na forumu" ker upam da je moški, a jaz nisem od ONIH)
PS
maaa, ne me zdaj "izrazočarat" če ti postavim vprašanje  "as ti tut lezbejka(?)" .... ker jaz sem tut "bil lezbejka" (sem vedno imel ženske zelo rad) especial (španščina pač), medicinsko osebje (dohtar'ce, višje in nižje medicinske sestrice in slične) ....
PS
zdaj bom izbezal lecnerja na plano, ker mi vedno "podtika" svojo bun+pol, a na moje medicinske negovatel'ce je zelo ljubosumen, nenehno so mu na jeziku (zategadelj sem mu tudi dal novi nick = Liz-attore) po klasi totih kuš-čarjev, ki se v angleščini kličejo "Liz-zards" .... xexexe ....
PPS
vidim da tut ti imaš rada sestrice, ker si mi jih nalimala v tvoji priponki (ma che bello é, il piu bello nelle "nostre" acque) cinikpress, jeb'ote ....
[#655285] 12.12.09 01:46 · odgovor na: (#655277)
Odgovori   +    4

rava je napisal(a):

:))) prav si uganil, res imam rada sestrice, xexexe. ampak kurba mala in kurba vela sta tudi v redu in babina guzica takisto xexexe 

tale obiskovalec v priponki je bil malo prevelik za v lonec ;). enkrat me je en takle fejst prestrašil, ker je začel tulit alarm globinomerja, displej pa kazat 2m tam kjer bi moralo biti 60, xexe. že parkrat pa so me prišli pogledat med pranjem kastrol zadaj na spojlerju. izgleda, da je njim v popolnem nasprotju z mano, pranje kastrol zelo zanimivo. me je vsakič skor kap, ko je kar naenkrat tista buča čisto zraven mene ven iz vode pogledala v trenutku, ko sem to najmanj pričakovala.

meni pa so toti veseljaki ful všeč, zajebavajo se najbolj med Mljetom in Pelješcem u paru, ili po tri-štirje v grupi ....
Enkrat na povratku domov (solitario) iz Đubrovnika, nić vetra, monotono motoriranje 5-6 vozlov, in en tak objestnež  se spravi pod moj pramec kot da bi imel tempomat v riti, jaz na pramec, on z enim okom gleda navzgor in namiguje, prišlo mi je da mu vržem žogo, ma je nimam na brodu .... naenkrat se iz grupe odcepi en drugi veseljak in se stane vrivat med barko in tem tempo-matiranim (ma prostora je bilo komaj 30 cm) in tako je to rivanje in porivanje šlo kakšnih 5-6 km, potem so šli v stran, ampak ne za dolgo (che roba da matti) potem so se spet vrnili in pratili barko do Polače, kje sem po kanalu šel na sidro .... svaschta (cinqpress) .... ma so hitri, mater jim ....
PS
žal nisem fotografiral, zategadelj imaš sliko enga kolege kapitana .... hehehe .... vojna mornarica, pač
------------------------------------
[#655295] 12.12.09 02:57 · odgovor na: (#655288)
Odgovori   +    4

rava je napisal(a):

evo, pa še eden iz ratne mornarice - lej plavut, kolk enih štrajfnov ima - ziher je tole en star borec :))))

ajd na spanje, bolje je da sâmi naredimo schluss, nego da nas admin skine (kao ono prijazno opomene) a Miklavčič bo ziher zahteval pro-vizijo (i to v zlatu) ....
Ajd lahko noč ti želim in sanjaj delfine a jaz bom sestrice .... lecnerju na radost .... xexexe .....
------------------------------------
[#655771] 13.12.09 18:51 · odgovor na: (#655277)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

:))) prav si uganil, res imam rada sestrice, xexexe. ampak kurba mala in kurba vela sta tudi v redu in babina guzica takisto xexexe 

tale obiskovalec v priponki je bil malo prevelik za v lonec ;). enkrat me je en takle fejst prestrašil, ker je začel tulit alarm globinomerja, displej pa kazat 2m tam kjer bi moralo biti 60, xexe. že parkrat pa so me prišli pogledat med pranjem kastrol zadaj na spojlerju. izgleda, da je njim v popolnem nasprotju z mano, pranje kastrol zelo zanimivo. me je vsakič skor kap, ko je kar naenkrat tista buča čisto zraven mene ven iz vode pogledala v trenutku, ko sem to najmanj pričakovala.
 http://www.youtube.com/watch?v=ry0VqTB26Qw
:-))
[#655772] 13.12.09 18:53 · odgovor na: anon-129959 (#655771)
Odgovori   +    1
[#655773] 13.12.09 18:55 · odgovor na: (#655277)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-129959 13.12.2009 18:55
http://www.youtube.com/watch?v=jzNeGy1k6Gc

;-)
Gustl sporočil: 13.651
[#824054] 31.05.10 09:27 · odgovor na: anon-213287 (#822401)
Odgovori   +    1
[goltez]
ubil
NAslednjič boš lahko pisal 15. avgusta. Odjavil sem se tudi od tvojega prijavljanja neprimerne vsebine, tako da naprej počneš to samo zase. lp Gustl

Strani: 1 2 3 4 5 6 7