Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Minister Miklavčič uspešno prestal operacijo

Strani: 1 2 3 4 5 6 7

anon-196893 sporočil: 113
[#649407] 04.12.09 22:31 · odgovor na: (#649355)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: anon-196893 04.12.2009 22:34

rava je napisal(a):

ena lepa mornarska za tvojega kuma:

Come on sailor Put in a quarter in that thing again
It don't matter
If it's always the same
Hold me closer
You and I may never meet again
Maybe somewhere
Down old memory lane

'Cos tonight the wind is blowin'
And the sea is running high
All you troubles little darling
Let them drift with the tide
There's a full moon above us
Shining out so bright
Why worry about tomorrow?
You're young and you're travelling light

zalaufat jo mora pa tvoj kum s tega linka, ker komada nisem našla na youtubu
http://www.elyrics.n...cs-18.html< /a>

---------
ps: cinq, prjatu, jebesh hendrixa. tole se na uč na kitarci odigrat :))) samo bo treba transponirati - višino ti sporočim naknadno. meni se zdi, da jaz tole pojem iz aja, ups, al je mrbit g ... moram prašat. 

edit: prašala - iz a-ja

Sve za mog kuma??? A ja k'o deveta rupa na svirali.! Pa i ja sam Sailor-man (kao Pop-eye)
Ja, pa ko je tu "she witch" ???  ja sam jadan samo šević

Ožalošćen idem na spavanje (nisam ja k'o moj kum "noćna 'tica")
Laku noć svima
purinoli sporočil: 8.690
[#649546] 05.12.09 11:54 · odgovor na: (#649432)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: purinoli 05.12.2009 12:11

rava je napisal(a):

evo, še en kocinar za lahko noč ... tale ima pa res wicked bass 

http://www.youtube.c...YqllpnyWrY< /a>
 Eh, Ravica, ne s temi anemičnimi basi na štrom, poslušaj raje tale pravi bas, ki mu ga ni para :

http://www.youtube.c...re=related< /a>  ( preskoči prvih 28 sekund) pa boš videla, kaj je pravi bas)

Pa še tole :
http://www.youtube.c...KfLinnXtjM< /a>  kjer bo še ekonomistka našla zanimiv link ( "...mnoga bagastva nagrabili....."),  ruščina je dovolj podobna, da se da razumeti he he.

Lep pozdrav, Purinoli
anon-129959 sporočil: 13.643
[#649560] 05.12.09 12:26 · odgovor na: (#649432)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

evo, še en kocinar za lahko noč ... tale ima pa res wicked bass 

http://www.youtube.c...YqllpnyWrY< /a>
 http://www.youtube.com/watch?v=NmanYE7QY5A&f eature=related

;-)
[#649561] 05.12.09 12:30 · odgovor na: anon-129959 (#649560)
Odgovori   +    0
[#649565] 05.12.09 12:39 · odgovor na: purinoli (#649546)
Odgovori   +    0
heh, purinoli - v. najs, ampak si falu approač : rava nemarati (za) klassikkU & ppa opereT(te) !! ;-)
[#649573] 05.12.09 12:51 · odgovor na: anon-196893 (#649407)
Odgovori   +    1

Shewitch je napisal(a):

Sve za mog kuma??? A ja k'o deveta rupa na svirali.! Pa i ja sam Sailor-man (kao Pop-eye)
Ja, pa ko je tu "she witch" ???  ja sam jadan samo šević

Ožalošćen idem na spavanje (nisam ja k'o moj kum "noćna 'tica")
Laku noć svima

www.youtube.com/watc...re=related
[#649580] 05.12.09 12:59 · odgovor na: anon-129959 (#649565)
Odgovori   +    0

cinq je napisal(a):
heh, purinoli - v. najs, ampak si falu approač : rava nemarati (za) klassikkU & ppa opereT(te) !! ;-)
 Cinq, kdo pa pravi, da je to, kar sem predlagal, klasika?? To je večna muzika !! Človeški glas je najlepši inštrument, ki ga še moderno samplanje MIDI in ostalih pripomočkov ne more kopirati, posebej še v živo. Dokler nas Sonce ne pogoltne za vedno.

Tak so mi mati djali he he, jaz se pa strinjam. Ravi sem dal pa samo možnost. Če ji je všeč, nice, če ji ni, tudi. V muziki je že dolgo v veljavi komunizem : vsakemu po njegovih potrebah ( jaz bi še dodal; po njegovih zmožnostih dojemanja he he).

Lep pozdrav, Purinoli
[#649593] 05.12.09 13:12 · odgovor na: purinoli (#649580)
Odgovori   +    0
approač jebila klasika, approač !!.. ;-))

sicer pa, mislim, da ni stvar v dojemanju - pač pa v okusu; prepričan sem namreč, da rava opere(TT) ševe dno ne mara !!... :-)
[#649610] 05.12.09 13:41 · odgovor na: (#649603)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

joj, kakšni basi bi bili naslednje jutro, če bi tip res vse tisto spil, XO XO XO. sem malo pogledala še druge zadeve. izjemna tehnika, izjemen razpon, RESPECT !!!!
no, tole so šele basoni: http://www.youtube.c...VkJ1Bf-QzU< /a>  imeli so zelo dober koncert v križankah (long time ago).
Kvalitetni folkloristi, dobre grlene pozicije, vendar ( za moj okus) manjka artikulacije. Poglej, kaj naredi Rebroff s svojim inštrumentom v grlu, od falzeta, ki bi mu zavidal vsak tenor, do artikuliranega basa, kontrabasa.....

Vseeno hvala, ZELO zanimivo ! Lep pozdrav, Purinoli

P.S. Saj vem, me je že Cinq podučil, da nisi za "klasiko", čeprav sem jaz nalimal večno muziko in ne klasike he he.
[#649660] 05.12.09 16:03 · odgovor na: (#649648)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: purinoli 05.12.2009 16:13

rava je napisal(a):

izjemna tehnika, res. 

edino, kar mu lahko očitam je pomanjkanje strasti, kar pa je žal dokaj značilno za profi pevce. afektacija, s katero poskušajo kompenzirati odsotnost strasti, je v nekaterih primerih prav neokusna.
ko smo se mi malo igrajčkali z bendom, sem se po gigu zdravila skoraj dva tedna, pa je cel špil trajal le kakšno urico ali urico in pol. profi muskontarji si česa takega ne morejo privoščiti, zato vedno delajo s precejšnjo mero rezerve, kar pa se žal pozna tudi na samem performansu. moram pa povedati tudi to, da imam poor singing technique in so ga glasilke fejst najebale, hehe - ampak žuri so bili pa dobri in se je splačalo malo potrpeti.
v trade offu med tehniko in strastjo pri meni prevlada druga opcija :) - johnny rotten rulz, hehe.
 O afektaciji se da razpravljat, bil je pač v deželi kopiranih kranjskih klobas in zelja. Je pa monster, kot jih je malo in (vsaj zame) dovolj purfla za umetniške užitke. Tokrat pa malo kritike ( brez zamere, hvala GEM, da smo si različni he he). Ona pupa v prejšnjem linku si med dobro SLO pevsko druščino ne bi zaslužila kake hude pozornosti, čeprav je na prostem petje kar zahtevno, balada je pa OK, no doubt.

Pa poskusi tole; ni na yutube, ker ne maram. Dam ti pa kot file in še prišepnem : tole lahko poslušam v živo kadarkoli he he, pa še mnoooogo tega. Na uživanje, če ti užge, sicer pa raje vužgi po tvojem okusu. Lep pozdrav, Purinoli
anon-6533 sporočil: 5.777
[#649672] 05.12.09 16:36 · odgovor na: purinoli (#649660)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

O afektaciji se da razpravljat, bil je pač v deželi kopiranih kranjskih klobas in zelja. Je pa monster, kot jih je malo in (vsaj zame) dovolj purfla za umetniške užitke. Tokrat pa malo kritike ( brez zamere, hvala GEM, da smo si različni he he). Ona pupa v prejšnjem linku si med dobro SLO pevsko druščino ne bi zaslužila kake hude pozornosti, čeprav je na prostem petje kar zahtevno, balada je pa OK, no doubt.

Pa poskusi tole; ni na yutube, ker ne maram. Dam ti pa kot file in še prišepnem : tole lahko poslušam v živo kadarkoli he he, pa še mnoooogo tega. Na uživanje, če ti užge, sicer pa raje vužgi po tvojem okusu. Lep pozdrav, Purinoli
  Huh, sedaj sem se še jaz intubiral in evo, najdem tole.http://www.youtube.c...GTJTphSrIE< /a> Hvala za linke. pravijo, da naj bi cela zadeva bila dolga 70 minut. Bo treba najdt.
[#649692] 05.12.09 17:18 · odgovor na: anon-6533 (#649672)
Odgovori   +    0

pavel je napisal(a):

Huh, sedaj sem se še jaz intubiral in evo, najdem tole.http://www.youtube.c...GTJTphSrIE< /a> Hvala za linke. pravijo, da naj bi cela zadeva bila dolga 70 minut. Bo treba najdt.
 Vsekakor zelo zanimivo, vendar imam jaz umetniške užitke zelo strogo popredalčkane. Zadeva mora biti LEPA, da uživam v njej, lahko je pa zanimiva, kamor spada poleg folklore ( tvoj link) še mnogokaj, od ptičjega petja do izredno lepih ( tu so tudi umetniški užitki na voljo) južnoafriških pesmi, ki so začuda zelo blizu našim podalpskim napevom in predvsem harmonijam ( dominanta, subdominanta....).

Ko smo že pri muziki, pa dajmo še eno lepo he he ( dokler nas kak Gustl ne zabriše - upravičeno) - iz tega izrojenega bufeta. http://www.youtube.c...re=related< /a>   Kot ljubitelj violine in slab violinist lahko samo dodam, oh GEM, daj mi njene prste in roke, pa si odrežem 10 let življenja.

Lep pozdrav, Purinoli

P(a)S(he) Toccata Fugue, nirvana
http://www.youtube.c...re=related< /a>
[#649697] 05.12.09 17:31 · odgovor na: purinoli (#649692)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

Vsekakor zelo zanimivo, vendar imam jaz umetniške užitke zelo strogo popredalčkane. Zadeva mora biti LEPA, da uživam v njej, lahko je pa zanimiva, kamor spada poleg folklore ( tvoj link) še mnogokaj, od ptičjega petja do izredno lepih ( tu so tudi umetniški užitki na voljo) južnoafriških pesmi, ki so začuda zelo blizu našim podalpskim napevom in predvsem harmonijam ( dominanta, subdominanta....).

Ko smo že pri muziki, pa dajmo še eno lepo he he ( dokler nas kak Gustl ne zabriše - upravičeno) - iz tega izrojenega bufeta. http://www.youtube.c...re=related< /a>   Kot ljubitelj violine in slab violinist lahko samo dodam, oh GEM, daj mi njene prste in roke, pa si odrežem 10 let življenja.

Lep pozdrav, Purinoli

heh, kul, če ne gledaš. Video bi pa moj sin bolj doteral. Zadnji je tako diletantski, da sem izklopil.
[#649715] 05.12.09 18:09 · odgovor na: anon-6533 (#649697)
Odgovori   +    0

pavel je napisal(a):

heh, kul, če ne gledaš. Video bi pa moj sin bolj doteral. Zadnji je tako diletantski, da sem izklopil.
Saj veš, kako je to, na koncerte bi morali spustiti samo ljudi, ki imajo zavezane oči he he. Se pa strinjam, punca je v živo lepa, špila božansko in obstaja morje dobrih videov z njo in njeno vilolino. Nalimal sem bolj random, ampak energijo se da začutiti tudi pri slabem posnetku.

Jaz imam enega iz familije (audio, mama in tri hčere), ki je star 36 let, obupni šumi, ampak glasba pa neverjetna. Treba se je samo odločit, ali gledaš pupo in njeno miganje, ali poslušaš muziko in njeno sporočilo. Pri Vanessi Mae ni problem, lahko dobiš užitke v obeh kategorijah na DVD....

Lep pozdrav, Purinoli
anon-195618 sporočil: 1.141
[#649747] 05.12.09 19:18 · odgovor na: purinoli (#649692)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-195618 05.12.2009 19:23

purinoli je napisal(a):

Lep pozdrav, Purinoli

xexexe .... Puri .... a nismo ti in jzt že poravnavali (pardon, obravnavali) lepo-tičko Vanesso Mae, pa si ti potem подметн& #1091;о (pod-taknil) tvoje muzikalne varijacije v družini, SAMO si nisi upal pokazati telesno kon-kur-enco violinistki Mae (mogoče si ti dokaj "lepši") in sise omejil dat zgolj kot toti трацк.мп 3 (pardon track.mp3, oli kaj podobnega)
PS
kriješ se ti, kriješ, pa i familiju kriješ k'o zmija noge ....
PPS
a Miklavčič i na totem mestu "ubira plodove", i prodaja svoju bolezen (jeb'ote že čez 3516 obiskof in 222 postof na njegovu adresu) in če bi  admin za vsak post naplatil vstopnico(?) .... groza ....
__________________________________  &n bsp;
ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟ XITOΣ
[#649749] 05.12.09 19:30 · odgovor na: anon-195618 (#649747)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: purinoli 05.12.2009 19:34

Xitos je napisal(a):

xexexe .... Puri .... a nismo ti in jzt že poravnavali (pardon, obravnavali) lepo-tičko Vanesso Mae, pa si ti potem подметн& #1091;о (pod-taknil) tvoje muzikalne varijacije v družini, SAMO si nisi upal pokazati telesno kon-kur-enco violinistki Mae (mogoče si ti dokaj "lepši") in sise omejil dat zgolj kot toti трацк.мп 3 (pardon track.mp3, oli kaj podobnega)
PS
PPS
a Miklavčič i na totem mestu "ubira plodove", i prodaja svoju bolezen (jeb'ote že čez 3516 obiskof in 222 postof na njegovu adresu) in če bi  admin za vsak post naplatil vstopnico(?) .... groza ....
 Ivan, Vanessa je zakon he he. Moja familija je pač moja. Muzike veliko, lepe ( po mojem okusu) tudi, včasih, ko pa še koroška in štajerska žlahta pride, je pa sploh noro. Jaz malo na violino, svakinja na klavir, malo pobrcava po Vivaldiju, potem pa še zapojemo 4 glasno in človeku se kar ne da spat, kaj šele umret he he.

Matr, je pupa na tvoji slikci lepa, a ne? Lep pozdrav, Purinoli

P.S. Pa nisem ti jest neki Majkl Đekson, da bom dajal tule familijo na net he he, GEM mu daj mir in spokoj v grobu. Fajn se mej in lep vikend !
[#649752] 05.12.09 19:39 · odgovor na: anon-129959 (#649561)
Odgovori   +    1

cinq je napisal(a):
http://www.youtube.com/watch?v=NmanYE7QY5A&featu re=related

xexexe, en klinc je on napisal .... lima SAMO njegove Y-udupe brez komentof ....
PS
jebaće te sha-mona što mu kradeš marsofčke ....
www.youtube.com/watc...RaGeXT7r7A
------------------------------------
ΧΣΙΤΟΣ, μοναχικό&# 962; ναύτης
[#649765] 05.12.09 20:11 · odgovor na: (#649745)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

O XO XO  Puri, tole pa užge. si pa pravi srečko, če tole lahko poslušaš v živo kadarkoli !!!!!! če bejba še izgleda tako kot poje pa sploh. 
še subjektivno mnenje: ocena 9,98 .... za čisto desetko bi bilo po mojem mnenju treba izklopiti šolani vibrato, ker v slo ljudski muski deluje preveč izumetničeno. bognedaj tole vzeti kot pljuvanje, mišljeno je kot konstruktivna kritika, do popolnosti manjkata samo še tista dva stotinčka.
 Hvala za lepo mnenje ! Če je tebi to 9,98, ko me je Cinq prestrašil, da si čisto out od te muzike, bo že nekaj na tem he he. Popolnosti seveda ni, je je pa kvečjemu toliko, kot je poslušalcev. Nikjer se ne izide na 10,00, tudi pri Vanessi ali Pavarottiju ne. Vse je subjektivno, ker to ni fizika ali matematika, ampak feeling.

Pupa seveda zgleda še lepše, kot pa poje, čeprav so menda oči odvisne od malarja he he. Lep pozdrav, Purinoli

P.S. Ajd še eno koroško, da ne boste mislili, da je Prekmurka. Posneto v multiplay !! Nič efektov, ena persona - 4 glasovi, nasneti z multiplay. Zajebano in težko delo !!
[#649769] 05.12.09 20:16 · odgovor na: (#649757)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: purinoli 05.12.2009 20:22
Eh, Armenci, Armenci, božanska muzika, prekrasna. Razen Hačaturjana ne poznam nobene, zdaj pa tole, me je kar zasanjalo, enkratno. Pa še pejsaži, holokavst.......

Hvala !
[#649800] 05.12.09 21:02 · odgovor na: (#649793)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

peter gabriel, soundtrack od zadnje jezusove skušnjave (scorsese)
http://www.youtube.c...eature=fvw< /a>

Rava gracias. Sem ravno poslušal meket in falzetiranje nekoga za klavirjem iz cerkve v Črni vasi in z veseljem preklopil.
[#649808] 05.12.09 21:17 · odgovor na: (#649785)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: purinoli 05.12.2009 21:21

rava je napisal(a):

clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap clap 
nič efektov? reverb je iz prostora? verjamem, da je bilo zajebano, ampak se je izplačalo. bravo !!!!
---
ps: bomo zelo veseli, če boš še kaj takega delil z nami
 Hja, eho je že bil tudi delno mašinski ( pa se ne spomnim, ker je že nekaj let od snemanja v studiu), pri efektih sem imel v mislih bolj to, da danes pevci(ke) ne znajo niti dveh, kaj šele 4 ali 5 glasov nasnet in uporabljajo frekvenčne efekte, da zvenijo dvoglasno. Ti posnetki so pa v klasičnem multiplay režimu narejeni. Na predhodno posneti glas moraš v real time ritmu/dinamiki nasneti drugi, tretji....glas. Zadeve nismo dajali na trg, samo prijateljem podarimo kak CD. V Copenhagnu ( AGW Waterloo he he) so bili pred leti posnetki zelo popularni ( piratski) in so se kopirali menda masovno. Tako mi je rekla neka prijateljica od tam pred časom.  GEM jim požegnaj he he.

Kakorkoli, jaz imam tole v avtu in enkrat na mesec zavrtim eno od kakih 20 #, pa malo uživam. Evo ti še ena prekmurska, upam, da boš tudi ti. Lep pozdrav, Purinooli

P.S. Peter Gabriel => mmmmmm, posladek. Hvala !
anon-171999 sporočil: 1.852
[#649825] 05.12.09 21:49 · odgovor na: anon-195618 (#649747)
Odgovori   +    0

Xitos je napisal(a):

PS
PPS

Kaj Ivan, potem ko nisi vedel koga je golden shower, boš zdej tle sral o muziki? Kako je blo že tisto z offenbachom in barcarollami... in BTW kaj je to s shewitch? a je to neka tvoja verzija za sheman??? :::)))
anon-194460 sporočil: 15
[#649883] 06.12.09 02:18 · odgovor na: anon-171999 (#649825)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-194460 06.12.2009 02:21

lecner je napisal(a):

Kaj Ivan, potem ko nisi vedel koga je golden shower, boš

[#649884] 06.12.09 02:26 · odgovor na: anon-171999 (#649825)
Odgovori   +    1

lecner je napisal(a):

Kaj Ivan, potem ko nisi vedel koga je golden shower, boš zdej tle sral o muziki? Kako je blo že tisto z offenbachom in barcarollami... in BTW kaj je to s shewitch? a je to neka tvoja verzija za sheman??? :::)))

'bem ti idiota kojem moraš po sto puta pisati jednoteisto, pa ga ipak ne razume (ne samo funkcionalno, nego i totalno nepismen)

PART 1
https://forum.finance.si/?quote&m=648347
xexexe citat na citat
Ako mi ne veruješ, evo ti citata iz "Urbandictionary" na temu golden shower
The act of urinating on another person, usually for sexual gratification, or as a way of humiliation. More common than a Golden bath , where, during anal sex , one partner urinates into the colon of the other.
Pissing on someone, which from now on, should be refferred to as an "R. Kelly" ***
*** R. Kelly ....When a male stands up and urinates on his underage partner after a sexual encounter.(The act of having sex with a minor.)
Pa reci sada TI - MENI (ovog puta ozbiljno) .... ko bi u ovom slučaju mogao biti   "a underage partner"  toti blesavi lecner ili ja(?) .... pa sâm je priznao da je 1/3 MOJEG staža ....

PART 2
Pišeš TI.: "Kako je blo že tisto z offenbachom in barcarollami...
Pišem JA. : samo citiram tvoja sranja

lecner    #365833  15.11.08 12:31 
Zaupaj mi nekaj deda - si ti sploh zaključil osnovno šolo?
Ko sem rekel, da je bila barcollana pobrana s "ceste ali bolje iz kanala", sem s tem hotel povedati, da izhaja iz raje (ker je ljudska pesem, a ne?).
Toliko o tem, sedaj pa bevskaj naprej.

xexexe ....
1.) "barcollana(?) = non esiste .... barcollana = no results were found .... WTF
2.) "Barcolana" = zadnja regata u godini (održava se u Tršćanskom zalivu)
Vidi link .... http://en.wikipedia.org/wiki/Barcolana_regatta

xuxuxu ....
lecner    #366036  16.11.08 00:12 
Vidim, da te intelektualna inferiornost zaznamuje prav na vsakem koraku. Offenbach in Chopin sta torej sestavila dva primerka PROFESIONALNE GLASBE ( ivanse copyright), najverjetneje po naročilu zbornice - camera di  barcaioli e gondolieri  (ivan copyright). ROFL .... WTF  
LAŽEŠ i podmećeš k'o kukavica svoja jajca, jer ja nisam blesav k'o ti da to napišem (nisam pravnik nego gradbenik) .... evo dokaz

lecner    #364903  14.11.08 03:33 
[ Re: #364230 purinoli]  .... purinoli je napisal(a): ....V pojasnilo prilagam "evolucijo" Vanesse Mae od klasike do moderne glasbe :
lecner
Pošiljam ti nekoliko bolj posrečeno obliko komercializacije komercializiranega - kar je Offenbach pobral na cesti (WTF, sa ceste) (ali bolje v beneških kanalih) in prodal kot klasično glasbo, je tudi komercializacija;))
 http://www.youtube.com...e=related

xaxaxa
Trebalo ti je više od cele godine dana da naučiš kako se piše pravilno
sereš ti.: "Kako je blo že tisto z offenbachom in barcarollami...
trebalo je. : "Kako je blo že tisto z Offenbachom in barkarolami (če že pišeš v slovenščini) + Offenbach = osebno ime = veliko "O"
BTW spet si pogorel babuino (poglej v tvoje slovarje seronjo i ne pišaj v skledo iz katere ješ)
A barcarolle (from French ; also Italian   barcarola , barcarole ) is a folk song sung by Venetian  gondoliers , or a piece of music composed in that style. In classical music , the two most famous barcarolles are those by Jacques Offenbach , from his opera  The Tales of Hoffmann , and Frédéric Chopin 's Barcarolle in F sharp major  for solo piano.
Ja odo' da spavam, a ti možeš i dalje da jedeš govna po želji ....
________________________________________________ _______________
ΧΙΤΟΣ, εξορκιστ&# 942;ς, εξολοθρε&# 965;τή 62; των Φαντάσμα&# 964;α από το μυαλό των τρελών
anon-196893 sporočil: 113
[#650089] 06.12.09 17:07 · odgovor na: anon-91864 (#649834)
Odgovori   +    2

shaman je napisal(a):

V BG slengu je šević = "onaj koji ševi". "ševiti" = fukati, jebati.

LP shaman

Ауууу, бре куме МОЈ ти Шабане, па јеси ли ти јео кокошиј& #1077; ноге, па трчиш ту по форуму и стално објашња& #1074;а&#1096 ;, шта је ко мислио, шта је ко рекао, шта значи ово, шта значи оно (радио Милева) .... разумем ја твоју доброна& #1084;е&#1088 ;ност, али и ти си опседну& #1090; тим именима, надимци& #1084;а итд, па добро, буразер& #1091;, да се нас двојица разумем& #1086; барем у неким детаљим& #1072;
1.)  сада ти пишем ћирилиц& #1086;м, да не бих дао твојим подрепн& #1080;м при- и непри-ја теo 3;има прилику да се просера& #1074;а&#1112 ;у на (како си га ти назвао) ТОТЕМ срању од форума, (ама манимо то сада) па за тоа си га имамо "тоти" лецнери, прди-гар и и другите пезевен& #1094;и
2.)  па бре, брате мој рођени, зашто офираш том јебеном лецнеру, значење мојег ник-а (није нити надимак, акамоли( ?), зашто га не пустиш да се сâм уплатка, да тражи објашње& #1114;е, које никада неће (према својим способн& #1086;с&#1090 ;има) моћи да нађе. Па јеси ли заборав& #1080;о "да се клин клином избија" ?, па нека ГУГЛА до миле воље, тамо му нема помоћи (видиш ли колико га мој кум јебе са Линдини& #1084; синдром& #1086;м од којег побесни и почне да пени и жвалави јер нема одговор& #1072;, него само булазни) и никада не успе да одговор& #1080;, него скаче на другу тему или себи пришива туђе констат& #1072;ц&#1080 ;је.
3.)  ако је он започео са сленгов& #1080;м&#1072 ;, па пусти га, море, да се научи да и други баратај& #1091; с тиме још боље од њега.; колико сам ја могао за ово кратко време да га схватим, он је још увек неизжив& #1113;е&#1085 ;и правнич& #1080;ћ, који мисли да је ухватио Бога за муда тиме што је добио диплому и, можда, посао у неком провинц& #1080;ј&#1089 ;ком суду, где су му била доступн& #1072; докумен& #1090;а, која је он искорис& #1090;ио да зајебав& #1072; циника (да не пишем латиниц& #1086;м), даље од тога његово знање је остало у курцу. А да је препоте& #1085;т&#1072 ;н, ту нема двоумље& #1114;а (знам да си се и ти у то већ одавно уверио.
4.)  он само користи лакомис& #1083;е&#1085 ;ост људи, који нису толико покваре& #1085;и као што је он, па онда, по пуберте& #1090;с&#1082 ;и враћа лопту по принцип& #1091; клинаца из обданиш& #1090;а као оно .: "Ти си блесав!" --"Нисам ја , ТИ си!" и то је све. Никакви& #1093; аргумен& #1072;т&#1072 ;, никакви& #1093; доказа, никакво& #1075; парирањ& #1072; знањем, само голо супротс& #1090;а&#1074 ;љање. Не кажем да не зна употреб& #1080;ти одређен& #1086; стечено знање, али само из своје правне струке, изван тога он је "булшит-&#1073 ;аб 073;лер" (ћирилиц а, јеботе, и није згуглан& #1072;)
ПС
жао ми је, али сада смо двојица (кум и ја) и радићем& #1086; у тандему (барем до пролећа и следеће& #1075; путешес& #1090;в&#1080 ;ја, а онда "ком опанци - ком обојци")
'Ајд сос здравље делијо Босанск& #1072; (велико"&#1041 ;" збогзар& #1072;ди поштова& #1114;а у вези са лапрдањ& #1077;м на форуму) иначе сам увидео (прочита о сам велики део твојих чланака са форума) да су сви, кхммм, како да кажем, поприли& #1095;но по оном твојем босанск& #1086;м "трла баба лан", али за ТО и јесте овај форум, зар не ?
поздра&#1074 ; од шевића, (да не ланем оно "твој шевић")
[#650126] 06.12.09 19:09 · odgovor na: (#649850)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

cinq, prjatu, kako naj se ena opera primerja z nečem tako tenkočutnim, kot je tole - evo, samo zate:

http://www.youtube.c...NoUi0mpBOc< /a>

Xe,Xe - JING/JANG ? _ _ u razdeljak me ljubiš !?.. ;-))
[#650128] 06.12.09 19:20 · odgovor na: (#649793)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

ej, rava ... nekaj homolognega ... razstava S.Dali-ja na Bledu.. si jo vidla?
[#650138] 06.12.09 19:57 · odgovor na: (#649793)
Odgovori   +    0

rava je napisal(a):

http://www.youtube.com/watch?v=d-F-medRWGA

amarcord... disco Labirint v Dubrovniku ob/naokoli 3h-4h zjutraj... st. post fine žurke....  ( pred-pred zadnje moje funestne osebne pre-iz-skušnjave )))!!.... ;-))

P.S.: Xitos, sitti kdaj "stacionirao" u Dubrofniku - možđda (i) u Babinom kuku ? :-o
[#650145] 06.12.09 20:16 · odgovor na: anon-195618 (#649747)
Odgovori   +    0

Xitos je napisal(a):

PS
PPS
 Xe Xe Xe, te bo Miklavčič tožu, ker se že najmanj 2 tedna na temle linku počuti (in) TOTAL off topic ! _ _ _ _ _ ;-)))
mimoidoci sporočil: 6.280
[#650154] 06.12.09 20:52 · odgovor na: anon-129959 (#650138)
Odgovori   +    0

cinq je napisal(a):

http://www.youtube.com/watch?v=d-F-medRWGA

amarcord... disco Labirint v Dubrovniku ob/naokoli 3h-4h zjutraj... st. post fine žurke....  ( pred-pred zadnje moje funestne osebne pre-iz-skušnjave )))!!.... ;-))

P.S.: Xitos, sitti kdaj "stacionirao" u Dubrofniku - možđda (i) u Babinom kuku ? :-o

Ena cinična na tole vse skupaj:  

Genesis pod Gabrielom spadajo v diskoteko, kot Pahor na čelo vlade.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7