Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Slovenija: toliko manj hospitalizacij in tveganja za okužbo s korono je po cepljenju
sporočil: 825
Evo pa so tudi angleži potrdili, da ima cepljen isto količino virua
kot neceplej.
stran 35
assets.publishing.se...ing_20.pdf
stran 35
assets.publishing.se...ing_20.pdf
sporočil: 5.172
Zadnja sprememba: alain 09.08.2021 11:47
Seveda bo želje po cepljenju vedno manj...zato pa so težnje
zdravniško farmacevtske mafije s podporo podkupljene politike proti
obveznemu cepljenju...
sporočil: 1.924
[Pokinimisi]Quora ima zanimive članke. V enem od njih je bilo vprašanje o angleškem jeziku.
Skoz navajas to quoro ...
English is one of the world's easiest languages and that's why it's becoming so popular. Is there any other European language that has a chance to become as popular as English or they are all too difficult?
Odgovor:
Not at all. Elegant, proper English is one of the most difficult languages on Earth, on account of its immense vocabulary. However, English is robust : you can make arrant mistakes in English, in grammar and in vocabulary, and we’ll still understand what you meant. Make a however slight mistake in e.g. German, write ‘den’ instead of ‘der’, or ‘dem’, or misuse uppercase and lowercase, and what you are trying to say becomes immediately garbled beyond recognition. The same applies to many other languages.
sporočil: 10.831
[PyotrNovak]Moje empirično opazovanje stanja okužb v mojem delovnem okolju je, da je tega hudiča fasalo nekih 15 ljudi. Najbolj ga je najebal fizikalec iz ekspedita, star 37 let, ki je bil na ventilatorju. Ampak je vzorec premajhen, da bi lahko za prmej trdil, da je to moje, pa prav
BRUTALNA LEVA CENZURA. Napišeš kako je bilo v socializmu, pa je post adijo.
Levaki celega sveta ne razumejo da jih imamo DOST in da reakcija PRIDE.
Jaz pa pri tej kovid norosti ZAHTEVAM da se objavlja telesna pripravljenost oz aktivnost. Empirično ugotavljam da večinoma zbolijo pisarniški "garači", delavčki pa izjemno redko z zelo blagimni simptomi in tisti ki se resno ukvarjajo s športom.
Ko vidim priporočeno telesno aktivnost v člankih, se samo smejim. Priporoča se celih PET ur na teden. HAHAHAHA. Danes sem bil 3 ure na brusilki, potem pa 4 ure pospravljal skladišče. Na mesec prehodim cca 150km in premečem kar nekaj ton izdelkov med obdelavo. Ovce se pa špikajo in mislijo da so varne......Ti, a ne delajo zate oni mojstri za bagatelo, k kupujejo drage cnc mašine? In imaš izdelke z malo materiala...
Poetic justice: Študiraj da ti ne bo treba delat.Ah ja... šlosarji in tovornjakarji bodo svet rešili... že ta 5-ič....
sporočil: 8.460
Četudi delajo drugi zanj mora še vedno skup sestavit in
zapakirat.
Nekaj ton na mesec ni veliko.
Enkrat sem za hec bral neke pravilnike o varstvu pri delu in po spominu je dnevna norma do 3 tone.
Bi lahko napisal kdo kake norme imajo v fitnesu.:).
Nekaj ton na mesec ni veliko.
Enkrat sem za hec bral neke pravilnike o varstvu pri delu in po spominu je dnevna norma do 3 tone.
Bi lahko napisal kdo kake norme imajo v fitnesu.:).
[ForumskiBandit]V kakem smislu nevarna? Da lahko cepljeni okuži necepljenega, le-ta pa zboli in umre?
to je najbrž res. problem je v tem, da prav zaradi cepljenih situacija postaja vedno bolj nevarna za necepljene. osnovni problem je, da so s propagando ljudi uspeli prepričati, da smo nevarni necepljeni, dejansko pa so nevarnost cepljeni za necepljene.
Al zarad omejevanja dostopa do kafan?
Najprej Notta Bene: meni se zdi PCT pogoj naravnost fašističen. K ničemer ne prispeva, razen tega, da je cel kup ljudi jeznih.
Ampak kje tebe cepljeni človek ogroža? Zdravstveno mislim?
Ker če vzameva v obzir da je to sranje tukaj in je resno sranje, je pretty much vseen drek, a te je okužil cepljen ali necepljen. Tako, da boš težko morebitne posledice pripel cepljenim.
V bistvu je cel kup lokacij, kjer tega PCT sranja ne potrebuješ. Javni prevoz (komaj čakam september), vse trgovine, in podobno. Kjerkoli se znajdeš v teh primerih.. komu na čelu piše z zeleno PCT?
Mal sem med drugim delom dopusta bral.. in za boga milega ne najdem pri proizvajalcih cepiv nekega za prmej dokaza, da bi cepivo ščitilo pred okužbo. Dejansko priznavajo, da nimajo zadosti podatkov za kaj takega. Da pa ščiti pred hujšimi posledicami okužbe, pa je sedaj nekako že dokazano.
Zakaj uradna politika še kar trdi nekaj, kar proizvajalci sami ne trdijo, ne vem.
A tudi ukrepi ob epidemiji so docela politični. To vajo smo že vzeli v drugi rundi.
Ravno obratno je, pri delti cepivo skoraj nic ne sciti pred
okuzbo...ker ste cepljeni netestirani, lahko pa greste povsod, ste
superprenasalci in ja zato je pct pogoj 100% fasizem!
Lahko smo prenašalci.
To ni dvoma.
A se strinjava s tem:
Vsak ki je cepljen, in pristane v bolnišnici, in preživi, se ga cajta na državno socialo.
Vsak ki je cepljen, in umre, dobi 1.000.000 € odškodnine. Po suhem
Vsak ki ni cepljen, in umre.. no ja.. to je to.
Vsak, ki ni cepljen, pa je kostal to zdravstvo.. javno skupnoskledarsko..
Ja plačaj. Teh 50 jurjev. Nimaš? Ode bajta
To ni dvoma.
A se strinjava s tem:
Vsak ki je cepljen, in pristane v bolnišnici, in preživi, se ga cajta na državno socialo.
sporočil: 30.415
[Endimion]To je to. V tem primeru vlada in njena trobila, zdravniška in druga, ne bi kar tako opletala in hvalila eksperimentalna cepiva.
Vsak ki je cepljen, in umre, dobi 1.000.000 € odškodnine...
sporočil: 32.573
[Endimion]... holy shit ! ... čuj, če pišeš za nazaj - ni glih najbolj jasno - nalimaj vsaj en dokaz, ker bom v nasprotnem začel verjeti, da ti res verjameš, da je Zemlja ploščata ... khmm, ker je namreč precej podobna verjetnost, da je Zemlja ploščata in da ti v Sloveniji kdo skašlja 1.000.000 € odškodnine za vsakega cepljenega, ki je umrl zaradi cepiva ...
Lahko smo prenašalci.
To ni dvoma.
A se strinjava s tem:
P.S.: v Bruslju cepljena in umrla mlada žena slovenskega diplomata je po mojem vedenju edina od slovenske "stroke" priznana žrtev cepiva, tako da ti z dokazi ne bo težko ... aja, pa ne zameri, če sem malo žleht, ampak od tebe sem na totem forumu navajen normalnega razmišljanja ...
sporočil: 4.493
[Endimion]Verjetno si na dopustu bral kako Kitajsko literaturo ali nek komunistično nacistični pamflet. Le kdo bi delal sploh cepiva, če ga čaka kazen milijon evro v primeru če en umre?
Lahko smo prenašalci.
To ni dvoma.
A se strinjava s tem:
To 50 jurjev zadnje ni samo zahteva za prisilno cepljenje ampak enostavno kraja.
[ForumskiBandit]Točno, cepljen lahko neomejeno hodi okrog še mesece po drugem odmerku. Testiran se lahko okuži takoj ko čaka na vrsti za izvid testa, pa tudi testiranje nekje izgleda kot da imajo pripravljene papirje ti samo plačaj in dobiš da si negativen, ja kdo te bo pa imel v karanteni na hrvaškem, v Grčiji. Pa še to ko se ukrcaš na čarter letalo v Grčiji za nazaj lahko to storiš brez preverjanja pogojev PCT, ko pa letiš dol te pa skenirajo celega.
ogroža me v tem, da zadošča pogoju PCT in je torej kot kužen lahko prisoten tam, kjer naj bi ta pogoj zagotavljal, da kužnih ni. zdaj kdor to dojame dojame, kdor ne pač ni moj problem.
[ForumskiBandit]Ja on bi rad ubral to pot, država plača za smrt, ker je cepila z nevarnim cepivom, s tem da bi se potem države spravile na proizvajalce. Vem da so odškodnine v nekih primerih astronomske a tu vseeno gre za razvoj cepiv v dobro človeštva, tako da ne vem če to pije vodo da bi proizvajalec plačal. Res v izjemnih primerih mogoče, sigurno ne množično.
saj on ne zahteva, da plača proizvajalec cepiv, to bi še imelo smisel. on bi da mu plača država, torej mi vsi.
(je pojasnil že v enem prejšnjih postov)
[ForumskiBandit]Ok velja za tiste ki potrebujejo test vsakih 48 ali 72 ur. Ostali pa lahko mirno nosijo virus okrog celo asmimptomatsko brez tega, da bi sami karkoli občutili. Ne vem pa po kolikšnem času po okužbi začneš prenašati virus na druge osebe?
> [Inside]
> Testiran se lahko okuži takoj ko čaka na vrsti za izvid testa,
ja, lahko se okuži. ampak rezultati testa veljajo 48 ur. v tem času ne vem če lahko že prenaša okužbo naprej, mislim da ne, oziroma je ta možnost zgolj teoretična.
če se gre ponovno testirat bo pa pač pozitiven in sledi karantena.
Sm si čas vzel, pa šel gledat...
moje zdravljenje zlomljenega vratu je koštalo:
1. 11.270€ Nevrološko kliniko med oktobrom in Novembrom 2017
2. 1.163€ Terme Ptuj, kjer sem bil na rehabilitaciji v decembru 2017..
3. 2.017€ Rehabilitacijski Center Soča, kamor sem šel še v Februarju 2018.
OKoli 15 jurjev. Se sliši veliko. A v 16+ letih delovne dobe, sem jih poreko prispevkov (nominala) vplačal pa 40. in ne, nisem imel sicer bolniških izostaležev.
Ampak ok.
Ampak a veš kje je razlika? Da Jaz nisem imel opcije izbire. Poškodba je nastala, lahko je nasdtala zaradi narave dela, ki ga imam, lahko zaradi mojega pretiranega športanja,.. Težko bova rekla, da je bil katerikoli od teh reči razlog, da sem pač obtičal v bolnici.
Lahko sicer zdaj to obrneš v "Jejhata Endimion, kaj pa športaš??" Ali pa"Ja sej sediš cele dneve..."
Ja, ampak ravno tako milijon slovencev in slovenk, ki pa teh (mojih) problemov pa nimajo.
in moja poškodba je vplivala le name. Če imam jaz vrat polomljen, ni osnovne možnosti, da ga boš imel tudi ti. Vsaj ne na normalen način interakcije ljudi.
Tu pa imava zdaj že dokazano primer, ko pa MOJA odločitev vpliva tudi nate. Ne v smislu okužb. Te bodo še vedno. Ampak, če jaz obtičim na ventilatorju, ker se pač cepil nisem, in bo moj potek okužbe pač težji, sem morda zasedel prostor nekomu, ki bi rabil ono posteljo zarad... zlomljenega vratu. Lahko si tudi ti... ne veš!
In mimogrede, ker te jaz, cepljen, lahko okužim, ti pa nimaš niti osnovne zavarovalne police... Ker cepljenje to je. Tvoja osnovna zavarovalna polica. S tem poveš, da si naredil VSE, kar bi kot človek lahko, glede na do sedaj znana dejstva, da ne zboliš in/ali umreš. Na podoben način zavarujemo avtomobile in hiše. Kolikokrat imaš prometno nesrečo? Kolikokrat ti zgori hiša? a vendarle ta znesek vsako leto nakažeš.. kot premijo. Pri avtomobilu je to obveza, pri nepremičnini pa ne. Tudi nezgodno zavarovanje ne rabiš imeti, pa ga najbrž imaš. Pa dopolnilno zavarovanje te nihče ne sili, da ga imaš. A vendarle ga imaš. In prav ta, je precej podoben Covid in cepljenju. mladi dohtarja ne rabimo toliko.. a to premijo v 30€ i kusur vseeno plačujemo, ker bog ne daj, da jo nimaš. Je doplačilo pri zdravniku.
Nihče te v nič ne sili. A kot vidiš, je primerov posredne prisile že zdaj veliko. Ampak jaz sem svoje naredil. ne ker je Janša tako rekel, ampak ker verjamem v to. Ti pa pač nisi. legitimno in legalno.
A ko bodo spet težili z zapiranjem, pa ukinjanjem ,pa kaj vem čem... imam moralno pravico pizdit. Za razliko od tebe, ki pa jo nimaš. Ker nimaš te zavarovalne police. Ker ukrepi bodo pa politični, in na koncu bodo enaki za oba. Več, kot nas je onih, ki to zavarovalno polico vseeno vzamemo, MANJ ima oblast municije da karkoli dreka. Zakaj pa bi? Saj smo ja upoštevali "Nasvet". Daje ti leverage napram oblasti.
Danes sva s partnerko sprobala pa kontra recept. Okoli PCT. Šla sva nekaj pojest, in že na vratih me kelnarca s PCT... Pravi moja "ni problem, ampak želim videt VAŠA potrdila. Od kuharja, do kelnarce, do vsakogar. Jaz sem lahko testirana negativno, nič pa ne pove, da ne bom pozitivna odšla iz tele gostilne..." Kelnarca najprej, da to v odloku ne piše, pa celo o osebnih podatkih... Se moja pravnica ni dala motit. "Vi vidite moje, da ste prepričani, da sem zdrava. Jaz pa VAŠIH ne smem, da se prepričam, a prihajam v zdravo okolje? A vas grem sredi poletja usrat po vseh druzbenih omrežjih?". Še ena gostilna, v katero več ne stopim. Je vrhunska po hrani, in ena boljših v Ljubljani. Ko bo tega osipa zadosti, in upam, da ga bo, bodo šli oštirji sami metat kocke v stavbo na Gregorčičevi!
Ampak mi2 imava ta PCT. ona dvakrat., Prebolela in cepljena. In oba zadost načitana izven Beovičeve, Kreka, Poklukarja, Janše in Ihana, da prebereva kaj kar se o tej tematiki izven meja piše.
moje zdravljenje zlomljenega vratu je koštalo:
1. 11.270€ Nevrološko kliniko med oktobrom in Novembrom 2017
2. 1.163€ Terme Ptuj, kjer sem bil na rehabilitaciji v decembru 2017..
3. 2.017€ Rehabilitacijski Center Soča, kamor sem šel še v Februarju 2018.
OKoli 15 jurjev. Se sliši veliko. A v 16+ letih delovne dobe, sem jih poreko prispevkov (nominala) vplačal pa 40. in ne, nisem imel sicer bolniških izostaležev.
Ampak ok.
Ampak a veš kje je razlika? Da Jaz nisem imel opcije izbire. Poškodba je nastala, lahko je nasdtala zaradi narave dela, ki ga imam, lahko zaradi mojega pretiranega športanja,.. Težko bova rekla, da je bil katerikoli od teh reči razlog, da sem pač obtičal v bolnici.
Lahko sicer zdaj to obrneš v "Jejhata Endimion, kaj pa športaš??" Ali pa"Ja sej sediš cele dneve..."
Ja, ampak ravno tako milijon slovencev in slovenk, ki pa teh (mojih) problemov pa nimajo.
in moja poškodba je vplivala le name. Če imam jaz vrat polomljen, ni osnovne možnosti, da ga boš imel tudi ti. Vsaj ne na normalen način interakcije ljudi.
Tu pa imava zdaj že dokazano primer, ko pa MOJA odločitev vpliva tudi nate. Ne v smislu okužb. Te bodo še vedno. Ampak, če jaz obtičim na ventilatorju, ker se pač cepil nisem, in bo moj potek okužbe pač težji, sem morda zasedel prostor nekomu, ki bi rabil ono posteljo zarad... zlomljenega vratu. Lahko si tudi ti... ne veš!
In mimogrede, ker te jaz, cepljen, lahko okužim, ti pa nimaš niti osnovne zavarovalne police... Ker cepljenje to je. Tvoja osnovna zavarovalna polica. S tem poveš, da si naredil VSE, kar bi kot človek lahko, glede na do sedaj znana dejstva, da ne zboliš in/ali umreš. Na podoben način zavarujemo avtomobile in hiše. Kolikokrat imaš prometno nesrečo? Kolikokrat ti zgori hiša? a vendarle ta znesek vsako leto nakažeš.. kot premijo. Pri avtomobilu je to obveza, pri nepremičnini pa ne. Tudi nezgodno zavarovanje ne rabiš imeti, pa ga najbrž imaš. Pa dopolnilno zavarovanje te nihče ne sili, da ga imaš. A vendarle ga imaš. In prav ta, je precej podoben Covid in cepljenju. mladi dohtarja ne rabimo toliko.. a to premijo v 30€ i kusur vseeno plačujemo, ker bog ne daj, da jo nimaš. Je doplačilo pri zdravniku.
Nihče te v nič ne sili. A kot vidiš, je primerov posredne prisile že zdaj veliko. Ampak jaz sem svoje naredil. ne ker je Janša tako rekel, ampak ker verjamem v to. Ti pa pač nisi. legitimno in legalno.
A ko bodo spet težili z zapiranjem, pa ukinjanjem ,pa kaj vem čem... imam moralno pravico pizdit. Za razliko od tebe, ki pa jo nimaš. Ker nimaš te zavarovalne police. Ker ukrepi bodo pa politični, in na koncu bodo enaki za oba. Več, kot nas je onih, ki to zavarovalno polico vseeno vzamemo, MANJ ima oblast municije da karkoli dreka. Zakaj pa bi? Saj smo ja upoštevali "Nasvet". Daje ti leverage napram oblasti.
Danes sva s partnerko sprobala pa kontra recept. Okoli PCT. Šla sva nekaj pojest, in že na vratih me kelnarca s PCT... Pravi moja "ni problem, ampak želim videt VAŠA potrdila. Od kuharja, do kelnarce, do vsakogar. Jaz sem lahko testirana negativno, nič pa ne pove, da ne bom pozitivna odšla iz tele gostilne..." Kelnarca najprej, da to v odloku ne piše, pa celo o osebnih podatkih... Se moja pravnica ni dala motit. "Vi vidite moje, da ste prepričani, da sem zdrava. Jaz pa VAŠIH ne smem, da se prepričam, a prihajam v zdravo okolje? A vas grem sredi poletja usrat po vseh druzbenih omrežjih?". Še ena gostilna, v katero več ne stopim. Je vrhunska po hrani, in ena boljših v Ljubljani. Ko bo tega osipa zadosti, in upam, da ga bo, bodo šli oštirji sami metat kocke v stavbo na Gregorčičevi!
Ampak mi2 imava ta PCT. ona dvakrat., Prebolela in cepljena. In oba zadost načitana izven Beovičeve, Kreka, Poklukarja, Janše in Ihana, da prebereva kaj kar se o tej tematiki izven meja piše.
sporočil: 12.861
[abohte]Odlično. Bravo. Dal bi deset plusov pa ne gre.
> [Endimion]
> Ampak kje tebe cepljeni človek ogroža? Zdravstveno mislim?
Ravno v tem, da se vzpostavi politika, ali bo po moje ali pa crkni. A to tebi ni dovolj ogrožujoče?
Kot če bi Nemec l. 1938 vprašal drugega Nemca, pa kako te nacizem ogroža, če pa tangira samo žide? Drugi bi mu pa odgovoril, ne vem, vprašaj me maja 1945 pa boš povedal, ali me ogroža...
sporočil: 32.573
Zadnja sprememba: najobj 13.08.2021 22:06
In mimogrede, ker te jaz, cepljen, lahko okužim, ti pa nimaš niti osnovne zavarovalne police... Ker cepljenje to je. Tvoja osnovna zavarovalna polica. S tem poveš, da si naredil VSE, kar bi kot človek lahko, glede na do sedaj znana dejstva, da ne zboliš in/ali umreš. Na podoben način zavarujemo avtomobile in hiše. Kolikokrat imaš prometno nesrečo? Kolikokrat ti zgori hiša? a vendarle ta znesek vsako leto nakažeš.. kot premijo. Pri avtomobilu je to obveza, pri nepremičnini pa ne. Tudi nezgodno zavarovanje ne rabiš imeti, pa ga najbrž imaš. Pa dopolnilno zavarovanje te nihče ne sili, da ga imaš. A vendarle ga imaš. In prav ta, je precej podoben Covid in cepljenju. mladi dohtarja ne rabimo toliko.. a to premijo v 30€ i kusur vseeno plačujemo, ker bog ne daj, da jo nimaš. Je doplačilo pri zdravniku.... čuj, tukaj forum.finance.si/?m=...527&single sem ti zadnjič napisal, da na konkretnih številkah poglej dejansko "nevarnost" korone za človeštvo, ampak posta očitno nisi prebral, ker ob upoštevanju v letu in pol izmerjenih številk in celo ob osebni izkušnji partnerke zaradi korone ziher ne bi bil tako posran ...
P.S.: če nisem dovolj "pomemben", da bi mi odgovoril, mi napiši, da se ne bom več brezveze trudil s tabo ...
Ja dragi prjatu macon, zato se je pa potrebno boriti proti nacizmu
danes, ne pa govoriti, kako se bos boril sele enkrat v prihodnosti,
ko bo in ce bo druga vlada delala enako. Proti nacizmu se je treba
boriti danes!!!!!