Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek (hiti leta) (video) Kako me je Tit Turnšek 'skoraj na gobec'
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
sporočil: 3.600
Imajo vso pravico gobcat, saj živimo v demokratični državi. Tako
kot ima PetraS vso pravico postavljati vprašanja. In več vprašanj
kot jim bo postavila, prej jih bo minilo gobcanje. Simpl.
Recimo, lepo vprašanje bi bilo, če so lastniki podjetij, ki se prodajajo in zakaj ne? Ali investirajo v 'naša' podjetja, recimo NKBM in zakaj ne? Ali kupujejo v 'našem' Tušu ali samo v nemških diskontih? Ali imajo naročniško pogodbo v 'našem' podjetju in zakaj v avstrijskem Simobilu? Ali počitnikujejo v 'naših' letoviščih in zakaj na hrvaški obali? Ali se vozijo z 'našim' avto Renault ali nemškim? Ali se zavarujejo kjer je ugodneje ali tam kjer je 'naše'? In podobno.
Recimo, lepo vprašanje bi bilo, če so lastniki podjetij, ki se prodajajo in zakaj ne? Ali investirajo v 'naša' podjetja, recimo NKBM in zakaj ne? Ali kupujejo v 'našem' Tušu ali samo v nemških diskontih? Ali imajo naročniško pogodbo v 'našem' podjetju in zakaj v avstrijskem Simobilu? Ali počitnikujejo v 'naših' letoviščih in zakaj na hrvaški obali? Ali se vozijo z 'našim' avto Renault ali nemškim? Ali se zavarujejo kjer je ugodneje ali tam kjer je 'naše'? In podobno.
sporočil: 509
Zadnja sprememba: anon-263019 27.05.2015 22:21
[aktion]Sam dobr, da ji ni res kej naredu al pa, da ga ni fršloh. Petra ga je tolk sprovocirala, da je Tit še pet minut po tem ponižan in poln adrenalina brezciljno drobencljal naokoli.
> [najobj]
> > [PetraS]
> > abejž?!
> >
> > lp, p
>
> ... čuj, Petra ... evo, jaz sem se v totem forum.finance.si/?m=...002&single postu popoldne sicer zajebaval, ker nisem imel pojma, kaj se je dejansko dogajalo ... no, zdaj pa sem videl posnetek in ti moram povedat, da si imela srečo, da si naletela na Turnška, ker če bi s svojim provociranjem naletela na kakšno sebi podobno, bi se s tabo zgodilo točno to www.youtube.com/watc...5qCfRFuuz8 , kar se je zgodilo oni babi v rumeni majici ...
>
> P.S.: v Mariboru ti po kafičih definitivno ne smeš hoditi, ker bodo hitro pucali tla s tabo, če boš koga tako provocirala ... khmm, pa se zdaj sploh ne zajebavam, res ...
Imel si možnost, da bi razumel!
forum.finance.si/?m=...011&single
Ne Petra ni od včeraj.
sporočil: 136
Zadnja sprememba: jordank 27.05.2015 22:38
BRAVO PETRA COMPLIMENTI-ti častim deci tabolšega v hiši posebne
sorte(pojišči na netu) mimo grede lahko narediš še intervju z
lastnikom zanimiv človek
sporočil: 16.531
[denac]
> [rx170]
> Prispevek povsem na nivoju financ :).
>
> Sam sem proti privatizaciji, ker so ta podjetja gradile generacije naših staršev, zdaj pa jih nesposobni management ne zna upravljati, fašistoidne ter kriminalno nepsosobne janševsko-pahorjanske-cerarske strukture pa jih bi prodajale za drobiž.
Dej tale tvoja razglabljanja Ljubu Sircu razložit! Če sploh razumeš, kaj mislim s tem!Denac, te lahko vprašam, če imaš kaj proti, da ostane v lasti države samo ustanovitveni kapital, teritorij, vse ostalo premoženje pa država proda?
sporočil: 1.542
Zadnja sprememba: anon-104967 27.05.2015 22:56
[MF-523446]
> [aktion]
> > [najobj]
> > > [PetraS]
> > > abejž?!
> > >
> > > lp, p
> >
> > ... čuj, Petra ... evo, jaz sem se v totem forum.finance.si/?m=...002&single postu popoldne sicer zajebaval, ker nisem imel pojma, kaj se je dejansko dogajalo ... no, zdaj pa sem videl posnetek in ti moram povedat, da si imela srečo, da si naletela na Turnška, ker če bi s svojim provociranjem naletela na kakšno sebi podobno, bi se s tabo zgodilo točno to www.youtube.com/watc...5qCfRFuuz8 , kar se je zgodilo oni babi v rumeni majici ...
> >
> > P.S.: v Mariboru ti po kafičih definitivno ne smeš hoditi, ker bodo hitro pucali tla s tabo, če boš koga tako provocirala ... khmm, pa se zdaj sploh ne zajebavam, res ...
>
> Imel si možnost, da bi razumel!
> forum.finance.si/?m=...011&single
Sam dobr, da ji ni res kej naredu al pa, da ga ni fršloh. Petra ga je tolk sprovocirala, da je Tit še pet minut po tem ponižan in poln adrenalina brezciljno drobencljal naokoli.
Ne Petra ni od včeraj.
To ni ne prvi ne zadnji levakar, ki ga napol kap zadene, če se ga kaj vpraša, kar ima smisel. Kot sem enkrat že napisal, ni se še in se ne bo rodil levakar, s katerim bi lahko argumentirano debatiral nekdo, ki ni iz njegove črede. Ves njihov napor je usmerjen predvsem v zadrževanje besa in vzdrževanje določenega nivoja samoobvladovanja, ki gre nekako takole (moram še dodelat):
1. stopnja: nelevaka ne ubije takoj, ko ga sreča
2. stopnja: nelevaka ne pretepe takoj, ko ga sreča
3.stopnja: nelevaka ne ozmerja ko psa, ko ga sreča
4. stopnja: nelevaka samo grdo pogleda
5. stopnja: spregovori z nelevakom in ga poduči o temeljnih življenjskih resnicah
6. stopnja: dovoli, da nelevak spregovori stavek, dva;
7. stopnja: če so bili stavki naklonjeni, še vedno ne niti nevtralni, mu dovoli še stavek dva
8.stopnja: če sta stavka nevtralna, se zadrži in se vrne samo na negacijo stopnje 4.
9.stopnja: če sta stavka nasprotna njegovim dejstvom, se obvlada in vrne samo do negacije stopnje 3
10. stopnja: če nelevak nadaljuje s herezo in jo celo dokazuje, se vrne na negacijo stopnje 2 ali pa zboli oz. ga kap
11.stopnja: ni zbolel in ni ga kap....
sporočil: 164
Zakaj ne izkoristimo priloznosti, ko so vsi tako lepo zbrani na
kupu in jih zapremo zaradi ponavljanja enih in istih laži, katere
nam jemljejo prihodnost, saj je še vedno vsaj pol Slovenije slepe
za trezno in lastno razmišljanje
[denac]Samo, čakaj malo, tip je menda zdaj že šestič poročen, pa ne s papigami. Kje le najde te sirote? Kako afž gnezdo ali kaj drugega?
> [MF-342817]
> > [FIN-454644]
> > Nobeden od tehle ne bi smel niti moje macke futrat. Bi crknila.
>
> Jaz tudi svojega hrčka ne.
Moja papiga bi prec crknla, če bi Turnška zagledala in poslušala samo eno njegovo besedo.
sporočil: 817
Zanimiv pogled na supervizor-poglejte kdo je vpleten v podjetje in
koliko denarja je šlo iz državnega seska: supervizor.kpk-rs.si.../99169525/
To so naši socialno čuteči priviligiranci...
sporočil: 8.271
čas vnosa: 27.05.15 19:42
Ne vem, zakaj sem napisal novinarji. Teh pri nas praktično skoraj
ni.
Vsekakor sem mislil POROČEVALCE.
Vsekakor sem mislil POROČEVALCE.
[denac]Malo pa to tudi o pameti pove; Srbi imajo za eno manj bolečo zadevo rek: svakog gosta tri dana dosta..; tu se pa trikrat oženi, pa jovo na novo.
> [fxm12000]
> > [denac]
> > > [MF-342817]
> > > > [FIN-454644]
> > > > Nobeden od tehle ne bi smel niti moje macke futrat. Bi crknila.
> > >
> > > Jaz tudi svojega hrčka ne.
> >
> > Moja papiga bi prec crknla, če bi Turnška zagledala in poslušala samo eno njegovo besedo.
>
> Samo, čakaj malo, tip je menda zdaj že šestič poročen, pa ne s papigami. Kje le najde te sirote? Kako afž gnezdo ali kaj drugega?
Tle pa tud svojga udbovskega šefa Gorenca nese, ki je dvakrat ločen in trikrat poročen. Oba sta pa zadrta in "na nivoju".
sporočil: 16.531
Morda sem te nerazumljivo vprašal, mislil sem na čisto ekonomsko
bilanco stanja podjetja RS, tebe pa kot lastnika dela tega
podjetja.
Se razume, seveda, tudi brezplačna vrnitev premoženja je privatizacija.
sporočil: 14.456
[COP]Ne vem, kje in v kolikšni meri je bila zraven Probanka, ampak konzorcij prodajalcev Žita je bil zelo pisan, in več kot četrtino so prodajala gantarjevske firme:
In Žito, ker je njegov lastnik Probanka končal v nadzorovanem stečaju. Zahvalite se direktorici Pajenkovi in njenim kolegom.
Modra zavarovalnica (prodaja 14,97 odstotka), SDH (12,26 odstotka), KD Kapital (8,92 odstotka), Adriatic Slovenica (0,68 odstotka), delniški sklad KD Dividendni (3,53 odstotka), mešani fleksibilni sklad KD Galileo (5,13 odstotka), evropski delniški sklad KD Rastko (3,77 odstotka) in NLB Skladi (2,29 odstotka).Vse to me spominja na brezskrbno mladost, Split in Radojko Šverko in prve verze pesmi Kud plovi ovaj brod. Hecno, youtube mi takoj zraven ponudi Gabi Novak s Pamtim samo sretne dane...
www.siol.net/novice/...eniji.aspx
www.youtube.com/watc...zNFTYCOM1Q
sporočil: 14.456
Zadnja sprememba: pobalin 28.05.2015 01:11
[kojot01]Sulca ti, lep ulov! Za krono ima ta firma za skrajno poštene posle z enim samim zaposlenim oba svoja TRR odprta pri, khm, kako bi temu rekel, pri dveh izkoriščevalskih neoliberalnih kapitalističnih tujih bankah: SKB in Unicredit.
Zanimiv pogled na supervizor-poglejte kdo je vpleten v podjetje in koliko denarja je šlo iz državnega seska: supervizor.kpk-rs.si.../99169525/ To so naši socialno čuteči priviligiranci...
Ni mi pa jasno, katera Barbara je v resnici direktorica. Barbara Peternel Horvat, kot piše v supervizorju in
bizi.si
www.bizi.si/AKRILA-D-O-O/
ali morda Barbara Akrila, ki naj bi se je kalila v ex-udbaško-post-komunistično-tajkunskem sistemu AC.
si.linkedin.com/pub/...53/95a/b84
Za domovino s Titom v nebo!
P.S.: O tem so pred dobrim letom pisali že v Slovenskih novicah, ampak tudi ta karavana je šla lepo naprej.
www.slovenskenovice....e-lastnike
sporočil: 1.950
Bravo Petra! Samo par direktnih vprašanj je razgalil vso
intelektualno bedo borcev za svoje riti! Vrhovni komandant ZB z
glavo bulmastifa je imel pred kamero priložnost pokazati svoj
ubijalski nagon. Tovarišu Štruklju je bilo tako nerodno, da bi ga
najraje nekam teleportiral. Tovariši dinozavri, danes ste dokazali,
kam sodite: na zapeček pripovedovati svojim pravnukom pravljice in
druge okrogle povesti o socializmu. Bolj, kot ste se danes sami
razgalili, vas ne bi mogel nihče!
sporočil: 509
[fxm12000]Hja, samoobvladanje ali eksistenčni obrambni mehanizem. Če sredi svojih sedemdesetih uživaš in se ponosno spominjaš svoje kariere (direktor, celo minister za obrambo) in ti potem nekdo zabrusi, da si se v življenju svaljkal po državnih podjetjih to MORA bolet.
> [MF-523446]
> > [aktion]
> > > [najobj]
> > > > [PetraS]
> > > > abejž?!
> > > >
> > > > lp, p
> > >
> > > ... čuj, Petra ... evo, jaz sem se v totem forum.finance.si/?m=...002&single postu popoldne sicer zajebaval, ker nisem imel pojma, kaj se je dejansko dogajalo ... no, zdaj pa sem videl posnetek in ti moram povedat, da si imela srečo, da si naletela na Turnška, ker če bi s svojim provociranjem naletela na kakšno sebi podobno, bi se s tabo zgodilo točno to www.youtube.com/watc...5qCfRFuuz8 , kar se je zgodilo oni babi v rumeni majici ...
> > >
> > > P.S.: v Mariboru ti po kafičih definitivno ne smeš hoditi, ker bodo hitro pucali tla s tabo, če boš koga tako provocirala ... khmm, pa se zdaj sploh ne zajebavam, res ...
> >
> > Imel si možnost, da bi razumel!
> > forum.finance.si/?m=...011&single
>
> Sam dobr, da ji ni res kej naredu al pa, da ga ni fršloh. Petra ga je tolk sprovocirala, da je Tit še pet minut po tem ponižan in poln adrenalina brezciljno drobencljal naokoli.
>
> Ne Petra ni od včeraj.
To ni ne prvi ne zadnji levakar, ki ga napol kap zadene, če se ga kaj vpraša, kar ima smisel. Kot sem enkrat že napisal, ni se še in se ne bo rodil levakar, s katerim bi lahko argumentirano debatiral nekdo, ki ni iz njegove črede. Ves njihov napor je usmerjen predvsem v zadrževanje besa in vzdrževanje določenega nivoja samoobvladovanja, ki gre nekako takole (moram še dodelat):
1. stopnja: nelevaka ne ubije takoj, ko ga sreča
2. stopnja: nelevaka ne pretepe takoj, ko ga sreča
3.stopnja: nelevaka ne ozmerja ko psa, ko ga sreča
4. stopnja: nelevaka samo grdo pogleda
5. stopnja: spregovori z nelevakom in ga poduči o temeljnih življenjskih resnicah
6. stopnja: dovoli, da nelevak spregovori stavek, dva;
7. stopnja: če so bili stavki naklonjeni, še vedno ne niti nevtralni, mu dovoli še stavek dva
8.stopnja: če sta stavka nevtralna, se zadrži in se vrne samo na negacijo stopnje 4.
9.stopnja: če sta stavka nasprotna njegovim dejstvom, se obvlada in vrne samo do negacije stopnje 3
10. stopnja: če nelevak nadaljuje s herezo in jo celo dokazuje, se vrne na negacijo stopnje 2 ali pa zboli oz. ga kap
11.stopnja: ni zbolel in ni ga kap....
sporočil: 3.223
[gricco]In precej mladih je hitro ugotovilo,da se to splača. Sledijo mlademu Mesecu,ki je tipičen primer kaj lahko dosežeš z uporabo gobca.
kakšni kreteni, se vidi da celo življenje niso nič delali in so zdaj na stara leta hiperaktivni. sami paraziti.
sporočil: 3.223
P.S.: v Mariboru ti po kafičih definitivno ne smeš hoditi, ker bodo hitro pucali tla s tabo, če boš koga tako provocirala ... khmm, pa se zdaj sploh ne zajebavam, res ...<Malo besed,ki veliko povedo o tem kakšen mora biti novinar,da je v Mariboru dobrodošel.Kaj se z njim lahko zgodi,če postavi tudi neprijetno vprašanje, ali izven uradnega intervjua da kakšno,z malo humorja,zabeljeno pripombo.Poziv je dobro podprt s spotom.Pričakoval bi,da so to in temu podobna mnenja ,mnenja manjšine.Pa realnost kaže drugače.Slovenski novinarji se v večini,posebej klub 571,dobro zavedajo kaj morajo govoriti in pisati,da so v Mariboru in še kje dobrodošli.
sporočil: 1.022
Zakaj so Slovenci ustanovili svojo državo, če jo "elita" samo ropa?
Misliti, da bodo Hrvati z nakupom podjetij reševali slovenska
podjetja je pa najmanj bebavo, kretensko; bolj verjetno koruptivno.
sporočil: 1.022
Pa še to. Zakaj Financam, ki so v tuji lasti, naklada pada? Je
soljenje pameti drugim premalo?
sporočil: 4.775
[sstanislav]Še dobro, da nisi vprašal njegovo papigo, ker bi prec crknla.
Morda sem te nerazumljivo vprašal, mislil sem na čisto ekonomsko bilanco stanja podjetja RS, tebe pa kot lastnika dela tega podjetja.
sporočil: 6.715
[PetraS]Včeraj so na TV omenili da si ga označila za UDBOVca. Je res? Če je res imaš srečo da te ni na gobec... Verjamem da se mu je stemnilo...
ni najbolj vljudno odkorakat sred pogovora :)
no, ti javim, če slučajno pridem, prav? ;)
sporočil: 246
Mene res zanima zakaj se tale ZB NOV finacira iz drzavnih jasli? Za
to je toliko logike kot npr. finaciranje Zdruzenja katoliskih
intelektualcev, ki je interesna skupina in se financira sama. Ce bi
se iz drzavnih jasli, bi bil cel vik in krik! Saj nimam nic proti
zdruzevanju obcanov, ampak koji k...c se tem daje taka pozornost
tem retrogardistom? Za njimi so itak bivsi udbasi (Turnsek,
Klavora,..), ki so naredili skode da se rece (samo pogledati je
treba njihove karierne poti). In tako kot pise Petra, najvecja
skoda je bila narejena zaradi nacionalnega interesa in takrat ko so
bili isti kljukci tiho!
sporočil: 1.078
Tile starci iz prejšnjega sistema serjejo že 20 let s polno
ritjo.
Živijo 1000 svetlobnih let za realnostjo tega sveta.
Požrli so generacijo mojih otrok, sedaj žrejo že generacijo mojih vnukov,
ki so mimogrede zelo sposobni, zagnani in bi uspeli, če bi jim takile starci
dali dihati.
Kadri v Jugo-Slovenskih podjetjih so bili nastavljeni politično, morali pa so
nujno iti skozi postopek preverjanja, in ti komunisteki so uničevali naša
podjetja ali zaradi neznanja in nesposobnosti trgovati drugje kot južno od
nas, ali pa so jih uničili zaradi nepoštenosti.
Živijo 1000 svetlobnih let za realnostjo tega sveta.
Požrli so generacijo mojih otrok, sedaj žrejo že generacijo mojih vnukov,
ki so mimogrede zelo sposobni, zagnani in bi uspeli, če bi jim takile starci
dali dihati.
Kadri v Jugo-Slovenskih podjetjih so bili nastavljeni politično, morali pa so
nujno iti skozi postopek preverjanja, in ti komunisteki so uničevali naša
podjetja ali zaradi neznanja in nesposobnosti trgovati drugje kot južno od
nas, ali pa so jih uničili zaradi nepoštenosti.
sporočil: 942
Te stare dinozavre še razumem. Borijo se za svoj, sicer izumrli,
svet. Kot večina penzionerjev niti ne razumejo, da so vrednote, s
katerimi so živeli, lažne in pri 60, 70 letih stika z realnostjo
več nimajo. Starega kozla ne moreš spremeniti.
Naravnost neprebavljivi pa so mi Mesci in razni predstavniki študentskih organizacij. Mladi, ki naj bi bili napredni in neobremenjeni z zmotami starih generacij. Omenjena je celo študentsko kao "društvo", v resnici pa študentska militantna organizacija Štrukljevega sina Iskra.
Kje mi živimo...glede na to, da je Milčinski že pred več kot 100 leti napisal Butalce, kjer je lepo opisal glavne karakteristike slovenskega naroda, je povsem jasno, da sami v samostojni državi ne bomo dolgo obstali in verjetno je prav tako.
Naravnost neprebavljivi pa so mi Mesci in razni predstavniki študentskih organizacij. Mladi, ki naj bi bili napredni in neobremenjeni z zmotami starih generacij. Omenjena je celo študentsko kao "društvo", v resnici pa študentska militantna organizacija Štrukljevega sina Iskra.
Kje mi živimo...glede na to, da je Milčinski že pred več kot 100 leti napisal Butalce, kjer je lepo opisal glavne karakteristike slovenskega naroda, je povsem jasno, da sami v samostojni državi ne bomo dolgo obstali in verjetno je prav tako.
sporočil: 4.454
[rename]Tud teli so zanimivi! namazana, dobro plačana mašina za plavega propagando!
> [0329Softb]
> > []
> > Inštitut za delavske študije?? Kaj pa je to? Je privat ali je prisesan na državne jasli?
>
> Garant je privat. :)
>
> btw.,
> 100% pa ima cel kup honorarnih sodelavcev, ki pišejo razne elaborate in študije na temo vpliva gama žarkov na rast zelenih violic.
Pa je res privat.
Ima enega samega lastnika, fizično osebo.
In enega direktorja, druga fizična oseba.
Ustanovljen leta 2012, bilance na AJPES ni.
www.mirovni-institut...i/dogodki/
sporočil: 11.068
[0513ANITO]Meni ni vseeno za Telekom iz državljanskih vzgibov, ker sem patriot in mi ni vseeno, da bodo tujci gospodarji na naši zemlji. Zato sem proti temu, da se razprodajajo največje slovenske firme tujcem. Ko bi še dobili ustrezno kupnino, ne pa zastonj kot v tem primeru.
> [vrac]
> > [0513ANITO]
> > > [vrac]
> > > Vse v redu in prav. mene niti najmanj ne moti, če se ne strinjaš z mano. Pričakujem pa vseeno, da ohrani izmenjava mnenj nek kulturni nivo. Če si opazil, nisem uporabil niti enega vulgarnega izraza. Zato, če nimaš pametnega odgovora, ostani raje tiho. Boš izgledal bolj inteligentno.
> >
> > Ja kwa je zdaj?
> >
> > Maš dnar ali ne?
> >
> > Če nimaš ne hodi okoli kurb. Boš samo tepen.
> >
> > Na smeh mi gre, ko kleptomani gobcajo o kulturi.
>
> Od kje ti jemlješ takšne bedarije? Jaz nimam nikakršnega osebnega poslovnega interesa s Telekomom, do sedaj nisem od njega zaslužil niti centa, nimam nikakršne želje niti možnosti s to firmo kakorkoli sodelovati ali na kakšen drug način zaslužiti. Celo nikogar drugega ne poznam osebno, za katerega bi te opredelitve veljale. In kolikor mi je znano, v tvoji trgovini še nisem kradel, zato nehaj omenjati kleptomanijo.
Kaj se delaš budalo zdajle in vesoljnemu forumu tukaj razlagaš, da se ti "jebe za Telekom"
Tle imaš en voljo svoj post od prej:
forum.finance.si/?m=...092&single
Pa še enega:Ni mi jasno kaj hočeš povdati. Vse kar sem zapisal, stojim za tem.
forum.finance.si/?m=...115&single
Pa naj bralci presodijo tvoj "Svetovni nazor"