Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Prvi 'borec' Janez Stanovnik odstopil
sporočil: 2.567
[janiprimoz]Nisi ne. nekomunistično sranje mimogrede omeniš, ko te nekdo opomni.
Enako sem kritičen do vsakega sranja, pa naj bo "komunističen" bankrot države, ali krščanski bankrot mariborske škofije !
[prec]A veš da nisem ljudi nikoli spraševal, ali so za socializem, ali niso?
ja, ampak ti sp in doo najbrz tudi prej niso kaj prida na socializem drkali. ali se motim?
sporočil: 2.703
Zadnja sprememba: anon-226535 10.10.2013 14:19
[Valuk]ah okej, sem si pac po tvojem stejtmentu o izpetosti socializma v slo predstavljal, da ta stejtment temelji na izkusnjah z ljudmi....
> [prec]
>
> ja, ampak ti sp in doo najbrz tudi prej niso kaj prida na socializem drkali. ali se motim?
A veš da nisem ljudi nikoli spraševal, ali so za socializem, ali niso?
v resnici je slo pa najbrz samo za tvoje simpatije morebitni zlati zori v slo....:)
sporočil: 3.275
čas vnosa: 10.10.13 13:41
[34519]Čestitke za napisano! Tudi mojega starega očeta so nasilno mobilizirali iz Štajerskega konca v Wehrmacht. Bil je ranjen na vzhodni fronti, zato so ga poslali v Graz v vojno bolnico. Od tam pa je pribegnil naravnost v partizane, kjer se je uveljavil kot cenjen borec z izkušnjami. Borec proti okupatorskim iztrebljevalcem in njihovim pomagačem. Slava jim!
> [tomven]
> Prvi borec postal nekdo, ki je med vojno še močil plenice... WTF??
Ste pa preklemano zarukani, če še vedno ne veste, da je pred leti prišlo do spremembe statuta in je ime organizacije Združenje Zveze borcev za vrednote NOB. Zato tudi na pamet pišete opolzke komentarje. Borci NOB so bili del proti nacifašistične koalicije, ki je imela za cilj boj proti okupatorjem in domačim izdajalcem. Mojega očeta so iz Štajerske nameravali Nemci (na osnovi informacije Štajerca, da je bil učitelj, rojen v osrednji Sloveniji) izseliti v Srbijo, po preselitvi v rojstni kraj pa so ga v letu 1942 Italijani internirali na Rabu (informacijo, da je učitelj in rezervni oficir kraljeve vojske so Italijanom dali domačini). Po vrnitvi iz taborišča je videl edino perspektivo v odhodu v partizane, kjer se je lahko uprl okupatorju in izdajalcem slovenskega naroda. In oče ni nikoli bil član partije! Za poštenost in pravičnost se je vredno zavzemati in to sta bili vrednoti, ki bosta vedno veljali.
sporočil: 6.715
[kirman69]Nehvaležnež. Pošljejo ga v bolnico on pa v partizane.
> [34519]
> > [tomven]
> > Prvi borec postal nekdo, ki je med vojno še močil plenice... WTF??
>
> Ste pa preklemano zarukani, če še vedno ne veste, da je pred leti prišlo do spremembe statuta in je ime organizacije Združenje Zveze borcev za vrednote NOB. Zato tudi na pamet pišete opolzke komentarje. Borci NOB so bili del proti nacifašistične koalicije, ki je imela za cilj boj proti okupatorjem in domačim izdajalcem. Mojega očeta so iz Štajerske nameravali Nemci (na osnovi informacije Štajerca, da je bil učitelj, rojen v osrednji Sloveniji) izseliti v Srbijo, po preselitvi v rojstni kraj pa so ga v letu 1942 Italijani internirali na Rabu (informacijo, da je učitelj in rezervni oficir kraljeve vojske so Italijanom dali domačini). Po vrnitvi iz taborišča je videl edino perspektivo v odhodu v partizane, kjer se je lahko uprl okupatorju in izdajalcem slovenskega naroda. In oče ni nikoli bil član partije! Za poštenost in pravičnost se je vredno zavzemati in to sta bili vrednoti, ki bosta vedno veljali.
Čestitke za napisano! Tudi mojega starega očeta so nasilno mobilizirali iz Štajerskega konca v Wehrmacht. Bil je ranjen na vzhodni fronti, zato so ga poslali v Graz v vojno bolnico. Od tam pa je pribegnil naravnost v partizane, kjer se je uveljavil kot cenjen borec z izkušnjami. Borec proti okupatorskim iztrebljevalcem in njihovim pomagačem. Slava jim!
sporočil: 30.643
[janiprimoz]Povsod in stalno pizdiš samo čez komunistično sranje. Antikomunističnega sranja sploh ne omenajaš.
Kje in kdaj sem napisal, da me moti samo komunistično sranje ?
Zame je zločinec vsak, ki je pobijal sonarodnjake in sodržavljane,Okupator lahko torej pobija kolikor hoče, pa ne bo zločinec.
In komunisti so mi in njih naslednikiIn kdo so ti "njih nasledniki"? Janša? Pahor? Ali vsi po vrsti?
Se mi pa upirajo mentalni invalidi, ki barabije svojih ščitijo na vse pretege, njih pizdarije relativizirajo,"Relativizacija" je uporaba enakih meril za vse. Kako, da ti gre to tako na jetra?
Še enkrat, največje zlo, ki je kdajkoli doletelo naše kraje je bil, dokazano, komunizem !Samo za profite verske industrije.
sporočil: 4.037
Hecno, da se forumski cvetober podmladka ZZB NOB aktivira šele po
dveh dneh, potem pa kar trumoma... Člani na Planetu so šli v akcijo
že po dveh urah!
Ali udarniške celice med sabo nič več ne sodelujete, ko ni vstajništva?
Ali udarniške celice med sabo nič več ne sodelujete, ko ni vstajništva?
[pirhovec]Še malo nazaj si me prepričeval, da ubogi trpeči slovenski narod ni imel druge možnosti, kot da se pred surovim komunizmom zateče pod okupatorjevo komando.
> [mataj]
> Tvoj najhujši sovražnik je terorist, ki trdi da je na tvoji strani. Velja za vse, vedno in povsod.
Če bi slovenski narod vedel, v kakšno nesrečo jih bodo zapeljali komunisti, bi jih že 1941 vse pobili kot zajce.
[prec]Ne vem, kaj si si ti predstavljal, mislil sem tako, kot sem napisal.
ah okej, sem si pac po tvojem stejtmentu o izpetosti socializma v slo predstavljal, da ta stejtment temelji na izkusnjah z ljudmi....
Evidentno je, da je tranzicijska Slovenija zavožena zgodba. Kaj bo nastalo, je nemogoče napovedati.
[pirhovec]Jaz ne navijam za revolucijo.
Verovanje v nasilno revolucijo je znak levičarstva.
Vam zagretim antikomunistim hočem dopovedati, da do resnih duržbenih sprememb pride le na način, ki boli. Neprijetno dejstvo, vem. Od gobezdanj na forumu Financ ne boste gor premikali.
[WikiLeaks]Predvsem bo boleča za SDS in Zbor za republiko.
Nič se bati, tudi mi zagovarjamo lustracijo, ki bo zagotovo boleča za mnoge rodove slovenskih koljačev in parazitov.
[WikiLeaks]Mah, tule se pa vendarle težko strinjam ob vsem občasnim zameram adminom - čisti blef z "algoritemsko generiranim" fak indeksom, pa enkrat mi je kot dokazanemu nepismenemu kvantaču gustl dal celo ban pisanja na neko temo po zelo vljudnem odgovoru precej pokvarjenemu štajercu in mi ga dan, dva kasneje v nekem večerno prešernem razpoloženju nikakor ni znal razložiti. Ni kaj prida neartikuliranih boljševikov z željo po revoluciji in krvi v primerjavi z ostalimi prepiralnicami... Fak in ignore jih odganjata kot Pips komarje, torej še kar uspešno. Siol je pa druga zgodba po odhodu Vasleta... Groza.
> [vinopivec]
> Hecno, da se forumski cvetober podmladka ZZB NOB aktivira šele po dveh dneh, potem pa kar trumoma... Člani na Planetu so šli v akcijo že po dveh urah!
>
> Ali udarniške celice med sabo nič več ne sodelujete, ko ni vstajništva?
Ha ha ha
Jurišniki so se usmerili na siol sedaj, ko je urbas tam, zgleda da smatrajo Finance za svoj teritorij. Ne neupravičeno....
sporočil: 839
[philips]Saj je očitno bolje vedel kakor ti, kje je bolj potreben slovenskemu narodu, ki je med vojno bil v fazi iztrebljenja. Slovenci so v okupatorski vojski iskali vse razloge, da so se je lahko rešili. Načini so bili različni - tudi lastni strel v nogo, če ni šlo drugače.
> [kirman69]
> > [34519]
> > > [tomven]
> > > Prvi borec postal nekdo, ki je med vojno še močil plenice... WTF??
> >
> > Ste pa preklemano zarukani, če še vedno ne veste, da je pred leti prišlo do spremembe statuta in je ime organizacije Združenje Zveze borcev za vrednote NOB. Zato tudi na pamet pišete opolzke komentarje. Borci NOB so bili del proti nacifašistične koalicije, ki je imela za cilj boj proti okupatorjem in domačim izdajalcem. Mojega očeta so iz Štajerske nameravali Nemci (na osnovi informacije Štajerca, da je bil učitelj, rojen v osrednji Sloveniji) izseliti v Srbijo, po preselitvi v rojstni kraj pa so ga v letu 1942 Italijani internirali na Rabu (informacijo, da je učitelj in rezervni oficir kraljeve vojske so Italijanom dali domačini). Po vrnitvi iz taborišča je videl edino perspektivo v odhodu v partizane, kjer se je lahko uprl okupatorju in izdajalcem slovenskega naroda. In oče ni nikoli bil član partije! Za poštenost in pravičnost se je vredno zavzemati in to sta bili vrednoti, ki bosta vedno veljali.
>
> Čestitke za napisano! Tudi mojega starega očeta so nasilno mobilizirali iz Štajerskega konca v Wehrmacht. Bil je ranjen na vzhodni fronti, zato so ga poslali v Graz v vojno bolnico. Od tam pa je pribegnil naravnost v partizane, kjer se je uveljavil kot cenjen borec z izkušnjami. Borec proti okupatorskim iztrebljevalcem in njihovim pomagačem. Slava jim!
Nehvaležnež. Pošljejo ga v bolnico on pa v partizane.
Tudi če cel svet pade na finto, je izenačevanje komunizma in
fašizma še vedno mešanje rib in biciklov.
Komunizem je ideja, dobra ali slaba, ni važno.
Fašizem je sistem, porazdelivev moči v družbi, prevzem države s strani velekapitala. Fašizem ni ideologija, ampak interes. Edini, ki je fašizem odkrito reklamiral je bil Mussolini, ampak ta je bil izjema. Praviloma se fašizem vedno uvede s prevaro ali zunanjo intervencijo.
Fašizem je sistem, porazdelivev moči v družbi, prevzem države s strani velekapitala. Fašizem ni ideologija, ampak interes. Edini, ki je fašizem odkrito reklamiral je bil Mussolini, ampak ta je bil izjema. Praviloma se fašizem vedno uvede s prevaro ali zunanjo intervencijo.
[mataj]Matajče, tvoje plašnice morajo biti iz suhega zlata.
Tudi če cel svet pade na finto, je izenačevanje komunizma in fašizma še vedno mešanje rib in biciklov.
sporočil: 12.861
[mataj]Kako niso, v Sojuzu so imeli zgled in učitelje. Vedeli so, da se tam množično pobija neprijetne elemente, konec koncev so tam pobili tudi večino jugoslovanskih predvojnih komunistov. Več jih je v Sojuzu preživelo leta, na svoji koži so občutili graditev nove družbe in odnosov, ampak fanatikov napake in odkloni niso zanimali. Še malo pa bo, še malo stisnemo zobe, še tiste pobijemo... in spet isto in nova lakota pa je stala nova fabrika, ki jo je vodil nek ideološki idiot. Itd vmes pa veliko prepevanja pesmic, žebranja Marxovih in Leninovih molitvic ter veliko švica v 3 pizde materne, ker je temeljilo na blodnih predstavah debilov in odkrivanju tople vode, ne pa na ekonomski logiki.
> [pirhovec]
> > [mataj]
> > Tvoj najhujši sovražnik je terorist, ki trdi da je na tvoji strani. Velja za vse, vedno in povsod.
>
> Če bi slovenski narod vedel, v kakšno nesrečo jih bodo zapeljali komunisti, bi jih že 1941 vse pobili kot zajce.
Če bi imela teta kurac, bi bila pa stric.
Tudi komunisti niso vedeli kaj bo nastalo iz njihovega projekta.
Zadnja sprememba: anon-35163 10.10.2013 23:44
"Ekonomska logika" je oksimoron. Še posebej, če je zraven kaj od
Miltona Friedmana, von Hayeka in podobnih ekonomajzarskih
zvezdnikov.
sporočil: 6.715
[34519]Nisi rauzumel moje poante. Meni je čisto jasno kdo je imel prav in kdo zmagal. Navsezadnje so mojega dedka izdali in je umrl v Dachau.
> [philips]
> > [kirman69]
> > > [34519]
> > > > [tomven]
> > > > Prvi borec postal nekdo, ki je med vojno še močil plenice... WTF??
> > >
> > > Ste pa preklemano zarukani, če še vedno ne veste, da je pred leti prišlo do spremembe statuta in je ime organizacije Združenje Zveze borcev za vrednote NOB. Zato tudi na pamet pišete opolzke komentarje. Borci NOB so bili del proti nacifašistične koalicije, ki je imela za cilj boj proti okupatorjem in domačim izdajalcem. Mojega očeta so iz Štajerske nameravali Nemci (na osnovi informacije Štajerca, da je bil učitelj, rojen v osrednji Sloveniji) izseliti v Srbijo, po preselitvi v rojstni kraj pa so ga v letu 1942 Italijani internirali na Rabu (informacijo, da je učitelj in rezervni oficir kraljeve vojske so Italijanom dali domačini). Po vrnitvi iz taborišča je videl edino perspektivo v odhodu v partizane, kjer se je lahko uprl okupatorju in izdajalcem slovenskega naroda. In oče ni nikoli bil član partije! Za poštenost in pravičnost se je vredno zavzemati in to sta bili vrednoti, ki bosta vedno veljali.
> >
> > Čestitke za napisano! Tudi mojega starega očeta so nasilno mobilizirali iz Štajerskega konca v Wehrmacht. Bil je ranjen na vzhodni fronti, zato so ga poslali v Graz v vojno bolnico. Od tam pa je pribegnil naravnost v partizane, kjer se je uveljavil kot cenjen borec z izkušnjami. Borec proti okupatorskim iztrebljevalcem in njihovim pomagačem. Slava jim!
>
> Nehvaležnež. Pošljejo ga v bolnico on pa v partizane.
Saj je očitno bolje vedel kakor ti, kje je bolj potreben slovenskemu narodu, ki je med vojno bil v fazi iztrebljenja. Slovenci so v okupatorski vojski iskali vse razloge, da so se je lahko rešili. Načini so bili različni - tudi lastni strel v nogo, če ni šlo drugače.
sporočil: 13.642
[vinopivec]Ključna je čakalnica. Še vedno je marsikaj napisanega, ampak to vpliva zgolj na mojo prebavo in zdravje na sploh, do vas ne pride. Ravno danes se je enmu strgalo, najbrž tudi vreme, in si je zaželel kar bojnega pohoda.
Fak in ignore jih odganjata kot Pips komarje, torej še kar uspešno.
[Gustl]Keep up doing a good job! Pa ob priliki me res zanima tisti ban...
> [vinopivec]
> Fak in ignore jih odganjata kot Pips komarje, torej še kar uspešno.
Ključna je čakalnica. Še vedno je marsikaj napisanega, ampak to vpliva zgolj na mojo prebavo in zdravje na sploh, do vas ne pride. Ravno danes se je enmu strgalo, najbrž tudi vreme, in si je zaželel kar bojnega pohoda.
[vinopivec]Glavno pri banih in brisanju postov je tole:
> [Gustl]
> > [vinopivec]
> > Fak in ignore jih odganjata kot Pips komarje, torej še kar uspešno.
>
> Ključna je čakalnica. Še vedno je marsikaj napisanega, ampak to vpliva zgolj na mojo prebavo in zdravje na sploh, do vas ne pride. Ravno danes se je enmu strgalo, najbrž tudi vreme, in si je zaželel kar bojnega pohoda.
Keep up doing a good job! Pa ob priliki me res zanima tisti ban...
- tebi se zgodi, je tvoj in si ga zapomniš.
- jaz jih naredim n na dan z n osebami v n situacijah in poleg tega je še več adminov in pogosto je v naletu (ko je pač čas), kar pomeni, da ni neke možnosti za globje engrame.
Že tega se ne morem več spomnit, ali sem bil sploh jaz. Iz onega živahnega večera pa se spomnim, da je šlo nekaj z onim "...čuj...".
sporočil: 1.344
Ko ste že pri tehnikalijah foruma.
Predlagal bi, da se ukine gumb "minus". S tem bi morda dosegli, da bi nekdo, ki ga nek post frustrira morda tudi artikuliral svoje nestrinjanje z nekim postom. Pa niti ni nujno, da bi to tudi napisal, veliko bi že bilo, če bi oblikoval svoje nestrinjanje samo v svoji glavi. Najlažje je nagonsko pritisniti "minus".
Predlagal bi, da se ukine gumb "minus". S tem bi morda dosegli, da bi nekdo, ki ga nek post frustrira morda tudi artikuliral svoje nestrinjanje z nekim postom. Pa niti ni nujno, da bi to tudi napisal, veliko bi že bilo, če bi oblikoval svoje nestrinjanje samo v svoji glavi. Najlažje je nagonsko pritisniti "minus".
[rub15]Je v planu. Skupaj s slovo FQ, ki z novimi orodji izgublja moderatorsko funkcijo.
Ko ste že pri tehnikalijah foruma.