Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Janša: Ne vem, če bom odstopil
sporočil: 1.700
Se mu pridružujem. Nič še ni dokazano, vprašanje če bo ob tako
luknjičastem in nestrokovnem poročilu KPK. Velja tako za JJ kot za
ZJ.
sporočil: 33.238
Zadnja sprememba: najobj 09.01.2013 15:00
[rename]
> [kenguru72]
> Gledal, zaenkrat sem zadovoljen s pojasnili, sem pa zato, da odstopi in dokaže svojo nedolžnost.
Ne.
Naj oddela ta mandat, spravi drzavo v red in potem naj se umakne po uspesnem mandatu.
To bo sicer tezko, ker bo Virant ocitno podprl konstruktivno nezaupnico, vendar je treba vztrajati do konca.
Ce odstopi sedaj, bo to njegova najvecja napaka. In Kucanovo veliko zmagoslavje.
... evo, če sodim po včerajšnjih Odmevih in če malo še sam pristavim svoj piskrček, ima to Klemenčičevo sranje v zvezi z Janšo s korupcijo približno toliko, kot imajo Kanglerjevi radarji z varnostjo cestnega prometa ...
P.S.: vedno se bo nekje našel neki kreten ali bolje rečeno baraba, ki bo lahko rekel, da je hitrost 49 km/h varna, 51 km/h pa smrtno nevarna in je kršitelja treba strogo kaznovati ... khmm, kakor se bo vedno nekje našel neki kreten ali bolje rečeno baraba, ki bo lahko rekel, da je korupcija, če Janša na KPK prepozno prijavi, da je on porok svoji lastni ženi in je kršitelja za to treba strogo kaznovati ... aja, in jaz zaradi tega poročila na Janšatovem mestu ne bi odstopil niti pod razno, ampak bi Klemenčiča in njegovo komisijo poslal v pizdo materino, da bi me on potem res imel za kaj tožiti ... evo, in za kazen bi si kot Janša izbral Klemenčičevo ženo za svojo odvetnico, da bi s tem še dodatno pokazal na neizmerno zblojenost slovenske družbe ...
sporočil: 1.283
Bo drugi najslabši, najslabši je bil ko so ga vrgli iz komunistične
partije, nje kalimeroti
sporočil: 13.178
"Če bom jutri na svetu SDS dobil nezaupnico, bom odstopil tudi kot predsednik vlade," pravi premier Janez JanšaJato bo, da bo bog jajo dobil nezaupnico od svojih vernikov:9 Pa tudi če bi bil slučajno notri v svetu sds kakšen nevernik, ni šans da bi glasoval za nezaupnico, ker bi s tem bil obsojen na ... No pa saj ni treba govort kako komunisti delajo z "izdajalci" mar ne:)
sporočil: 13.178
Zadnja sprememba: čarli 09.01.2013 15:30
Evo jajotovi verniki že izražajo neomajno podporo svojemu
bogu:)www.sds.si/news/11773
PS: Če smo pošteni bi lahko kopirali tudi tukaj kar nekaj postov od forumašev, ki pišejo hvalospeve jajotu:)
sporočil: 13
iz osebnih izkušenj vem, da se politiki najraje izgovarjajo na
proceduralne zaplete in to se dogaja tudi sedaj
Zoki, JJ in Vizjak morajo zaključiti svoje politične kariere.. Ne smemo pozabiti na lopova Vizjaka, ki se je okoristil z notranjimi informacijami pri Telekomu. Kazen mora seveda biti visoka in mora vsebovati zaseg premoženja in doživljensko prepoved državne službe in poslovanja z državo
Zoki, JJ in Vizjak morajo zaključiti svoje politične kariere.. Ne smemo pozabiti na lopova Vizjaka, ki se je okoristil z notranjimi informacijami pri Telekomu. Kazen mora seveda biti visoka in mora vsebovati zaseg premoženja in doživljensko prepoved državne službe in poslovanja z državo
sporočil: 647
Janša bi moral ustanoviti telo za preiskovanje dela KPK in jih
postaviti pred odgovornost! Kot Društvo za varstvo človekovih
pravic je tudi KPK izrodek stricev, da lahko mešajo drek. Treba je
braniti tekovine revolucije...
sporočil: 3.698
Pustimo Ivanove nebuloze glede zaupnice v stranki, ki nima nobene
zveze s kršitvijo zakonov. Nekako mi deluje, kot legendarni Titov
stavek: "Ne priznajem ovaj sud". V tem primeru Ivan ne priznava
državnih zakonov, temveč zakone SDS-a. Super, zgodovina se
ponavlja, kar pa ni nič novega. Torej, glede na Ivanove argumente,
bi lepo prosil DURS in ostale, ki pobirajov državno malho, če mi za
nekaj let spregledajo plačila teh in onih prispevkov, ker nisem
vedel, da so se vmes zakoni spremenili. Če tisti, ki da predlog
zakona v parlament in se kasneje sprejme, tega ne ve, potem bo tudi
meni menda oproščeno. No, ker Ivan ni bil 3 leta premier, obstaja
možnost, da je kot poslanec tak zakon sprejel celo sam. In da se
potem navadnemu državljanu ne bi ugodilo...
sporočil: 647
[kenguru72]Torej naj po tvojem odstopi, ker je nedolžen (glede na to, da se strinjaš z njegovimi pojasnili)?
Gledal, zaenkrat sem zadovoljen s pojasnili, sem pa zato, da odstopi in dokaže svojo nedolžnost.
sporočil: 680
[rename]Lej - zmeraj se da izgovre iskat. Dejstvo je, da je odstopila,vse ostalo je tvoje bluzenje.
> [cenejac]
> > [GrooverCleveland]
> > Ali je Golobič odstopil?
> > Ali je Tuerk odstopil, ko je bilo ugotovljeno, da ni prijavil bančnega računa iz Amerike? Ne, bil je sredi kampanje za vnovično izvolitev!
> > Ali je Drnovšek odstopil, ko si je plačal indijskega zdravilca iz črnega fonda SOVE?
> >
> > Ne gre samo za Janeza in Zokija.
>
> Ali je Kresalova odstopila? DA.
Kresalova je odstopila in se taktično umaknila zato, ker bi jo sicer odnesla interpelacija. Poleg tega je bil to tudi korak k rušitvi Pahorjeve vlade.
sporočil: 680
[rename]Je odstopila? JE.
> [cenejac]
> > [rename]
> > > [cenejac]
> > > > [GrooverCleveland]
> > > > Ali je Golobič odstopil?
> > > > Ali je Tuerk odstopil, ko je bilo ugotovljeno, da ni prijavil bančnega računa iz Amerike? Ne, bil je sredi kampanje za vnovično izvolitev!
> > > > Ali je Drnovšek odstopil, ko si je plačal indijskega zdravilca iz črnega fonda SOVE?
> > > >
> > > > Ne gre samo za Janeza in Zokija.
> > >
> > > Ali je Kresalova odstopila? DA.
> >
> > Kresalova je odstopila in se taktično umaknila zato, ker bi jo sicer odnesla interpelacija. Poleg tega je bil to tudi korak k rušitvi Pahorjeve vlade.
>
> Lej - zmeraj se da izgovre iskat. Dejstvo je, da je odstopila,vse ostalo je tvoje bluzenje.
Dejstvo je tudi, da je odstopila šele potem, ko so napovedali interpelacijo, kjer bi cel dan spet poslušali o treh junaških kužkih.
Pred tem je vztrajno zavračala in zatrjevala, da je vse OK.
Tudi, ko so jo dobili na laži, da se s Pogačarjem ne poznata (skupno poročno darilo in žuranje na poroki), je še vedno trdila, da je s tem najemom vse v najlepšem redu.
Če se ne motim, jo je zagovarjal tudi Klemenčič, ki je bil takrat njen državni sekretar.
Bo Janša? Bo ku...c
sporočil: 438
Če bom jutri na svetu SDS dobil nezaupnico, bom odstopil tudi kot
predsednik vlade,"ČE PA NE BO DOBIL NEZAUPNICO SO PA ČLANI SVETA
ENAKI,brez morale in čiste vesti,da nevejo za poštenje se pa že
tako ve.Da gredo BAY,BAY iz politike.