Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kučan: Slovenska politika potrebuje rehabilitacijo
sporočil: 1.355
[kalimba]Ti si samo ubog retardek, ne boj se, take so samo nemci fentavali, nemcev pa več ni :)
Aha, kavbojci in indijanci se pod tem člankom spet dajejo. Jaz sem indijanec.<
sporočil: 12.861
[najobj]Slovenci smo imeli pretvornik 1:10, ker so "modri arijski znanstveniki" ugotovili, da smo okrog 90% arijski material. Srbi so imeli 1:100.
> [s69t]
> > [najobj]
> > > [s69t]
> > > > [najobj]
> > > >
> > > > ... ja, kaj pa potem ? ... khmm, moji viri namreč pravijo, da je vojna v teh krajih trajala vsaj do 09.05.1945 ... in kaj je bilo vmes ? ... čuj, kaj pravijo tvoji viri za ta štiri leta, ha ? ...
> >
> >
> > > Evropski parlament je po zločinskosti izenačil in obsodil vse tri -izme, tako da ne vem, kaj bi rad dokazal.
> > >
> > > Kaj je bilo vmes do 09.05.1945? Borba za komunistično okupacijo Slovenije, v kateri je zmagal komunistični okupator.
> >
> >
> > ... eh, kaj bi rad dokazal ? ... čuj, kaj ti bolj slabo bereš ? ... pa saj sem lepo napisal, da bi morali arijski Nemci to bagro slovansko pri nas iztrebiti, tako kot so se namenili ... ja, in kar nekateri tukaj očitno še danes obžalujete, da se ni zgodilo ... khmm, kaj bi ti še rad, da ti povem, ha ? ...
>
>
> Slovenski narod je imel tako kot ostali, celo Norvežani, ne boš verjel, med vojno naslednjo izbiro:
>
> - nacistično okupacijo
> - komunistično okupacijo
> - osvoboditev z demokracijo
>
> Če ti kot zahojen Slovencelj zagovarjaš drugo proti prvi, vsak normalen človek zagovarja tretjo proti obema prvima - in takšnih je bila med vojno večina.
... pozabil si, da smo imeli Slovani pretvornik 1 : 100 ... khmm, za Norvežane sicer ne vem, ampak glede na njihovo raso, dvomim, da je bil enak ...
P.S.: tudi za tebe vprašanje ... zakaj se pizdiš zaradi arbitraže, ha ? ...
sporočil: 32.748
[rename]
> [0513ANITO]
> Oprosti, ampak tle imam pa težavo, ker nebi rad izpadel neverodostojen.
>
> Kolikor vem je pa takole.
>
> Prijatelj mojega starega očeta je ko je umiral k sebi poklical mojega starega očeta in mamo in jima zaupal, da se je o dogajanu na Sv. Urhu zlagal in je prosil odpuščanja zaradi svojih laži oz neresenic, okoli dogajanja tam.
>
> Dejal je, da so bili za pokol krivi partizani z nenehnimi provokacijami, ki so potem eskalirale do pobojev na Sv. Urhu.
>
> Ti je pa tudi vse kar vem. Upoštevajte, da sem sam letnik 1971, moj stari oče je umrl leta 1984, stara mama 1980, tako, da je od dogodka minilo več kot 30 let, morda tudi 40, kaj pa vem.
>
> Edino kar mi je ostalo v spominu je to, da imajo dogodki na Sv. Urhu tudi dragačno verzijo od tiste uradne.
>
> PS
>
> Bom pa mojega očeta ob priliki povprašal, kdo je bil ta človek in kaj je takrat povedal mojim starim staršem od dogodkih na Sv. Urhu.
Nič čudnega, saj je celotna zgodovina SFRJ kot kaže temeljila na lažeh in ustrahovanju.
Prav nič me ne bi presenetilo, če ne bi bil sv.Urh nekakšen "katynski gozd" v malem.
Dolga desetletja je veljalo, da so Nemci postrelili poljske oficirje; šele pred nekaj leti je Rusija priznala to zločinsko dejanje in se opravičila poljskemu narodu.
... ja, se strinjam ... tudi tole muceniskapot.nuovaal...-slo-1.php je čisti komunajzarski ponaredek ...
P.S.: tako pa pošteni ljudje muceniskapot.nuovaal...08-slo.php delajo s tistimi z rdečo zvezdo ...
sporočil: 1.958
[rename]Tako je; Heil Hitler!
> [s69t]
> Nora fotogalerija, predstavljajte si, da ste tujec, ki opazuje to odpuljeno blazno komunistično domačijsko bizarnost: 24ur.com/novice/slov...bitke.html
Na siol.net je še boljša galerija.
Kar je žalostno so mladi privrženci klavske revolucije v partizanskih uniformah.
Če se starci ovešajo s plehnatimi kolajnami je razumljivo, da pa jih mladi občudujejo in posnemajo pa tragično.
sporočil: 9.501
Zadnja sprememba: anon-101299 09.01.2011 21:35
[najobj]a si napad narodnih herojev Mirka Bračiča in Staneta Semiča s pomočjo italijanskih topov in italijanskih nišanđij na "okupatorje" na Turjaku že preštudiral? Prejle sem ti dal iztočnico.
> [rename]
> > [0513ANITO]
> > Oprosti, ampak tle imam pa težavo, ker nebi rad izpadel neverodostojen.
> >
> > Kolikor vem je pa takole.
> >
> > Prijatelj mojega starega očeta je ko je umiral k sebi poklical mojega starega očeta in mamo in jima zaupal, da se je o dogajanu na Sv. Urhu zlagal in je prosil odpuščanja zaradi svojih laži oz neresenic, okoli dogajanja tam.
> >
> > Dejal je, da so bili za pokol krivi partizani z nenehnimi provokacijami, ki so potem eskalirale do pobojev na Sv. Urhu.
> >
> > Ti je pa tudi vse kar vem. Upoštevajte, da sem sam letnik 1971, moj stari oče je umrl leta 1984, stara mama 1980, tako, da je od dogodka minilo več kot 30 let, morda tudi 40, kaj pa vem.
> >
> > Edino kar mi je ostalo v spominu je to, da imajo dogodki na Sv. Urhu tudi dragačno verzijo od tiste uradne.
> >
> > PS
> >
> > Bom pa mojega očeta ob priliki povprašal, kdo je bil ta človek in kaj je takrat povedal mojim starim staršem od dogodkih na Sv. Urhu.
> Nič čudnega, saj je celotna zgodovina SFRJ kot kaže temeljila na lažeh in ustrahovanju.
> Prav nič me ne bi presenetilo, če ne bi bil sv.Urh nekakšen "katynski gozd" v malem.
> Dolga desetletja je veljalo, da so Nemci postrelili poljske oficirje; šele pred nekaj leti je Rusija priznala to zločinsko dejanje in se opravičila poljskemu narodu.
... ja, se strinjam ... tudi tole muceniskapot.nuovaal...-slo-1.php je čisti komunajzarski ponaredek ...
P.S.: tako pa pošteni ljudje muceniskapot.nuovaal...08-slo.php delajo s tistimi z rdečo zvezdo ...
Če mi ne verjameš,vprašaj mal družbenopolitično delavko ZKS Matejo Kožuh Novak (trenutno upokojenska frakcija),kako je njen oča doktor Kožuh padel..
Kaka je to ideologija,da ta babura komunajzarska planetarnorevščinopodJanšo oznanjavajoča zataji lastnega očeta,ki so ga Bračičevci ubili na Turjaku,ko je pomagal ranjencem?
[macon]
> [najobj]
>
>
> ... uh, pizda ... kar do 22.6.41 so kolaborirali, ha ? ...
>
>
> ... ja, kaj pa potem ? ... khmm, moji viri namreč pravijo, da je vojna v teh krajih trajala vsaj do 09.05.1945 ... in kaj je bilo vmes ? ... čuj, kaj pravijo tvoji viri za ta štiri leta, ha ? ...
>
>
> ... e sad, čitav sam se pretvorio u uvo ...
>
>
>
> P.S.: če nimaš nič boljšega na zalogi, lahko take komot preskočiš ... čuj, se samo smešiš z njimi, če mene vprašaš ...
Vojna se je začela 1.9.1939 z napadom na Poljsko. Jugoslavija je bila napadena 6.4.1941. Sodelovali so slabi dve leti, ko je Nemčija že bila v vojni.
Ti zapisi bi radi razložili, da naciji in komiji niso bili smrtni sovražniki in dve nasprotni družbeni ureditvi, kot so nas učili v šolah. Nasprotno: bili so najbližji možni sorodniki. Trop totalitarnih religioznih zmešancev, ki so se stepli za plen.
... eh, kurc ... oni je omenjal kolaboracijo ruskih komunistov in nemških nacistov, ki pa se je nehala dva (!) meseca po začetku vojne pri nas, tukaj pa je govora o vojni PRI NAS (!) in ne na Poljskem ...
P.S.: ob začetku vojne je bilo v celi Jugi menda (ne vem, ne da se mi guglat) nekaj sto komunistov, ki so imeli silni, pravzaprav odločilni, vpliv na Stalina in na razvoj dogodkov na Poljskem in ob začetku druge svetovne vojne nasploh ...
[dostiimam]Zahtevajo rehabilitacijo in ne dajejo ničesar v zameno. Verjamem pa, da je Kučanu in marsikomu od starih trdorokcev kdaj tudi nerodno. Borzne zadeve in akrobacije po računih v x državah jim je osebno dokaj tuje, predstavljali so si, da so Pahor in nasledniki vsaj malo sposobni in diskretni. Pahor in banda so za vse, tudi njihove sponzorje, precejšnje razočaranje. Pahor je bebo par excellence in tukaj se ne da nič. To pa nam je nazorno razgrnila kriza.
Takega kupa neslanosti pa že dolgo nisem prebral. Politika si mora PONOVNO pridobiti zaupanje, ... REHABILITACIJA zaupanja, OGORČENOST nad temi dejanji DOKAZUJE, da smo ohranili etične vrednote ... to ni tisto za kar SMO SE BORILI, ... in končuje: in poiskati odgovor ZAKAJ SMO NEZADOVOLJNI!?
Po vseh mogočih in nemogočih OBLJUBAH o REHABILITACIJI politike, ki jih je vedno znova ponujala stranka v kateri se je on učil politične obrti nam ponovno pridiga o tem, da je treba strniti politične sile brez BLOKAD (beri pod vodstvom ene partije in ene politike) in blablabla in blablabla. Gonite se večni vodje dost vas imamo.
Kot sem že pred časom napisal: precej huje bo moralo biti, da bo potem bolje.
[enfrice]Jebi ga samo sledijo Ameriki v zacetku 20 stoletja, pa vsem stalim kapitalistični državam.
Te blodnje, ki jih producira Kučan, so esenca slovenske krize. V Sloveniji nimamo svetovne krize, ampak imamo svojo, kučanovsko krizo. Ta se vleče že od leta 1992, oziroma, leta 1986, ko je Kučan prišel na oblast. Svetovna kriza je samo razgalila slovensko krizo in ji nastavila ogledalo.
Slovenija je imela na voljo 25 let, da se pripravi za vstop na globalni trg, je pa še vedno tam, kjer je bila, v balkansko-socialno-kriminalnih kučanovskih plankah.
Brano po Marksu, je Slovenija v zadnjih 25 letih razvila poseben produkcijski odnos, v katerem lopovi vladajo poštenim, lenuhi pridnim in osli pametnim. Vse to je posledica nacionalnega interesa, ki je vedno nasprotnik individualnega interesa. Vendar pa je globani svet zgrajen izključno na individualnem interesu in temu se je treba prilagoditi.
Vendar, če se s tem prične danes, bo potrebnih najmanj 15 let za učinke na nacionalni ravni. Zato Enfrice apelira na sposobne starše, katerih otroci končujejo osnovno šolo, da svoje otroke pri nadaljnem šolanju izvzamejo iz džamaherijskega učnega procesa v Sloveniji in jih pošljejo že s 15. leti na šolanje v tujino. Preživetje bo v Sloveniji namreč samo individualno. Skupnoskledarstva je po zdravstveni reformi defenitivno konec, vendar pa to, zaradi značilne slovenske introvetiranosti, ne bo pomenilo kaosa, pač pa novo umiranje na obroke. Razlika nasproti pretekosti bo le v tem, da tokrat ne bo šlo za posameznike, amapk za cele sklope družbe, saj v novi relanosti ne bo moglo normalno živeti niti 15 procentov ljudi.
Enfrice.
ter na koncu še svetovalcem iz Ameriko glede prihvatizacije, tipa ala Sachs. Če smo pač izbrali tako majhno ekonomijo je stvar toliko bolj resna. Pri tem pa niti ni tako bistveo kdo je pokradel družbeno lastnino. V sosedji hrvaško jo je čisto drugi - profašistični del (da ne bo pomote, povzemam iz neke Ameriške ugotovitve še iz časov vojne v Bosni), pa je zadeva še toliko slabša. Tvoji umortvoti sicer duhovičijo,a so edino za lunatike in z realnostjo nimajo nič. Recepta za zrdavila še v 10 letih nisi spisal.
[najobj]Ja, res. Perverzno je to, da so nam prodajali skrajni gnus do nacijev in ogorčeno nerazumevanje njihovega svinjskega početja, medtem ko so sami počeli isto, oboji pa so se učili iz istih učbenikov.
> [macon]
> > [najobj]
> >
> >
> > ... uh, pizda ... kar do 22.6.41 so kolaborirali, ha ? ...
> >
> >
> > ... ja, kaj pa potem ? ... khmm, moji viri namreč pravijo, da je vojna v teh krajih trajala vsaj do 09.05.1945 ... in kaj je bilo vmes ? ... čuj, kaj pravijo tvoji viri za ta štiri leta, ha ? ...
> >
> >
> > ... e sad, čitav sam se pretvorio u uvo ...
> >
> >
> >
> > P.S.: če nimaš nič boljšega na zalogi, lahko take komot preskočiš ... čuj, se samo smešiš z njimi, če mene vprašaš ...
> Vojna se je začela 1.9.1939 z napadom na Poljsko. Jugoslavija je bila napadena 6.4.1941. Sodelovali so slabi dve leti, ko je Nemčija že bila v vojni.
>
> Ti zapisi bi radi razložili, da naciji in komiji niso bili smrtni sovražniki in dve nasprotni družbeni ureditvi, kot so nas učili v šolah. Nasprotno: bili so najbližji možni sorodniki. Trop totalitarnih religioznih zmešancev, ki so se stepli za plen.
... eh, kurc ... oni je omenjal kolaboracijo ruskih komunistov in nemških nacistov, ki pa se je nehala dva (!) meseca po začetku vojne pri nas, tukaj pa je govora o vojni PRI NAS (!) in ne na Poljskem ...
P.S.: ob začetku vojne je bilo v celi Jugi menda (ne vem, ne da se mi guglat) nekaj sto komunistov, ki so imeli silni, pravzaprav odločilni, vpliv na Stalina in na razvoj dogodkov na Poljskem in ob začetku druge svetovne vojne nasploh ...
Auschwitz je isti kurac kot Huda jama. Ali pa obratno. Kdo je kaj prej začel, ni opravičilo. Prvi so klali ruski komunisti.
[rename]Ne bodo spizdili. Vse držijo. Kaj bomo?
> [DeEnfrice]
> Jebite se. Spizdite že končno na smetišče zgodovine. Damo vam garancijo s katero se obvezujemo, da boste prejemali "zaslužene" penzije do konca življenja. Si bomo vsi odtrgali iz ust. Samo da pustite, da ta narod že enkrat zadiha svež zrak, ne pa crkotino.
Fantastičen komentar.
To je treba ponoviti še vsaj enkrat!
[hrvatini]Verjetno nisi bil prisoten da ne veš da je vse omenil, razen seveda hrvatinov, ki so jih pobili v Sloveniji namesto da bi jih vrnili na Hrvaško in jim tam sodili.
Ali ni bila "spominska slovesnost" v Dražgošah zaradi tega, ker je zaradi partizanske samopropagande in izzivanja okupator pobil 42 Dražgošanov in požgal vas in veliko baročno cerkev ? Je o tem kučan kaj govoril ?? Je omenil nedolžne žrtve , ki so posledica partizanskega nastopaštva, da bi s tem opozorili nase ? Se je opravičil Dražgošanom, mu je bilo ja žal za vse te žrtve ....
Ali pa je bil to sestanek UDBO mafije ??
Ni kaj Dolfe bi bil ponosen na tebe. Danes bi bil lahko kapo v tabišču vasi Hrvatini na Primorskem.
[hrvatini]Verjetno nisi bil prisoten da ne veš da je vse omenil, razen seveda hrvatinov, ki so jih pobili v Sloveniji namesto da bi jih vrnili na Hrvaško in jim tam sodili.
Ali ni bila "spominska slovesnost" v Dražgošah zaradi tega, ker je zaradi partizanske samopropagande in izzivanja okupator pobil 42 Dražgošanov in požgal vas in veliko baročno cerkev ? Je o tem kučan kaj govoril ?? Je omenil nedolžne žrtve , ki so posledica partizanskega nastopaštva, da bi s tem opozorili nase ? Se je opravičil Dražgošanom, mu je bilo ja žal za vse te žrtve ....
Ali pa je bil to sestanek UDBO mafije ??
Ni kaj Dolfe bi bil ponosen na tebe. Danes bi bil lahko kapo v tabišču vasi Hrvatini na Primorskem.
sporočil: 9.501
Ker sem mi več na da,raj bom kozarčk pred spanjem v miru spil sam
še tole...
Nej nekdo iz današnje proslave pripravi predstavitveni spot.Za CNN rečmo.."Comunist paradise in the Alps"
Ali pa za History Channel,za tisto rubriko "Sky over Europe"
"Drazgose,where WWII is not finished yet."
Nej nekdo iz današnje proslave pripravi predstavitveni spot.Za CNN rečmo.."Comunist paradise in the Alps"
Ali pa za History Channel,za tisto rubriko "Sky over Europe"
"Drazgose,where WWII is not finished yet."
Zadnja sprememba: najobj 09.01.2011 21:58
[sivi pinot barique]
> [najobj]
> > [rename]
> > > [0513ANITO]
> > > Oprosti, ampak tle imam pa težavo, ker nebi rad izpadel neverodostojen.
> > >
> > > Kolikor vem je pa takole.
> > >
> > > Prijatelj mojega starega očeta je ko je umiral k sebi poklical mojega starega očeta in mamo in jima zaupal, da se je o dogajanu na Sv. Urhu zlagal in je prosil odpuščanja zaradi svojih laži oz neresenic, okoli dogajanja tam.
> > >
> > > Dejal je, da so bili za pokol krivi partizani z nenehnimi provokacijami, ki so potem eskalirale do pobojev na Sv. Urhu.
> > >
> > > Ti je pa tudi vse kar vem. Upoštevajte, da sem sam letnik 1971, moj stari oče je umrl leta 1984, stara mama 1980, tako, da je od dogodka minilo več kot 30 let, morda tudi 40, kaj pa vem.
> > >
> > > Edino kar mi je ostalo v spominu je to, da imajo dogodki na Sv. Urhu tudi dragačno verzijo od tiste uradne.
> > >
> > > PS
> > >
> > > Bom pa mojega očeta ob priliki povprašal, kdo je bil ta človek in kaj je takrat povedal mojim starim staršem od dogodkih na Sv. Urhu.
>
>
> > Nič čudnega, saj je celotna zgodovina SFRJ kot kaže temeljila na lažeh in ustrahovanju.
> > Prav nič me ne bi presenetilo, če ne bi bil sv.Urh nekakšen "katynski gozd" v malem.
> > Dolga desetletja je veljalo, da so Nemci postrelili poljske oficirje; šele pred nekaj leti je Rusija priznala to zločinsko dejanje in se opravičila poljskemu narodu.
> ... ja, se strinjam ... tudi tole muceniskapot.nuovaal...-slo-1.php je čisti komunajzarski ponaredek ...
>
>
> P.S.: tako pa pošteni ljudje muceniskapot.nuovaal...08-slo.php delajo s tistimi z rdečo zvezdo ...
a si napad narodnih herojev Mirka Bračiča in Staneta Semiča s pomočjo italijanskih topov in italijanskih nišanđij na "okupatorje" na Turjaku že preštudiral? Prejle sem ti dal iztočnico.
Če mi ne verjameš,vprašaj mal družbenopolitično delavko ZKS Matejo Kožuh Novak (trenutno upokojenska frakcija),kako je njen oča doktor Kožuh padel..
Kaka je to ideologija,da ta babura komunajzarska planetarnorevščinopodJanšo oznanjavajoča zataji lastnega očeta,ki so ga Bračičevci ubili na Turjaku,ko je pomagal ranjencem?
... ma, človek božji, kaj ti ne razumeš, da se meni jebe kakršnokoli ideologijo ...
... kaj ti ne razumeš, da vsaj 90 % kmečkih fantov, ki so šli v partizane, niso imeli pojma, kaj je to komunizem in podobna sranja in da so šli v partizane, ker so morali iti, da so si reševali lastna življenja ....
... pizda, pa kolikokrat ti moram še to povedati, ha ? ...
P.S.: kaj in zakaj Mateja Kožuh Novak čuti in dela tako, kot čuti in dela, pa ve samo ona ... khmm, tega ne vem niti jaz, še manj pa ti ... in mene vsekakor niti pod razno ne zanima ... nisi mi pa še povedal, kar pa me zanima ... zakaj se pizdiš proti arbitraži, ha ?
[0513ANITO]Ti pa res ne poznaš ta prave zgodovine. Partizani so že takrat paktirali z Nemci in v dogovoru z njimi preoblečeni v domobrance, na Urhu mučili in pobijali tiste trapaste Slovence, ki so mislili da so patrioti in so se upirali okupatorju. Ker pa so jih na svečani zaprisegi Hitlerju na telovadišču za Bežigradom "ta pravi domobranci" razkrinkali, so potem partizai začeli paktirati z zavezniki. Prav zares sramota o teh lažeh na Urhu.
Oprosti, ampak tle imam pa težavo, ker nebi rad izpadel neverodostojen.
Kolikor vem je pa takole.
Prijatelj mojega starega očeta je ko je umiral k sebi poklical mojega starega očeta in mamo in jima zaupal, da se je o dogajanu na Sv. Urhu zlagal in je prosil odpuščanja zaradi svojih laži oz neresenic, okoli dogajanja tam.
Dejal je, da so bili za pokol krivi partizani z nenehnimi provokacijami, ki so potem eskalirale do pobojev na Sv. Urhu.
Ti je pa tudi vse kar vem. Upoštevajte, da sem sam letnik 1971, moj stari oče je umrl leta 1984, stara mama 1980, tako, da je od dogodka minilo več kot 30 let, morda tudi 40, kaj pa vem.
Edino kar mi je ostalo v spominu je to, da imajo dogodki na Sv. Urhu tudi dragačno verzijo od tiste uradne.
PS
Bom pa mojega očeta ob priliki povprašal, kdo je bil ta človek in kaj je takrat povedal mojim starim staršem od dogodkih na Sv. Urhu.
Čimprej najdi tistega forta!
sporočil: 1.317
Baje so kucana vcasih klical "clio" - po renaultovi reklami "ima
vse kar imajo veliki."
Zadnja sprememba: najobj 09.01.2011 22:21
[macon]
> [najobj]
> > [macon]
> > > [najobj]
> > >
> > >
> > > ... uh, pizda ... kar do 22.6.41 so kolaborirali, ha ? ...
> > >
> > >
> > > ... ja, kaj pa potem ? ... khmm, moji viri namreč pravijo, da je vojna v teh krajih trajala vsaj do 09.05.1945 ... in kaj je bilo vmes ? ... čuj, kaj pravijo tvoji viri za ta štiri leta, ha ? ...
> > >
> > >
> > > ... e sad, čitav sam se pretvorio u uvo ...
> > >
> > >
> > >
> > > P.S.: če nimaš nič boljšega na zalogi, lahko take komot preskočiš ... čuj, se samo smešiš z njimi, če mene vprašaš ...
>
>
> > Vojna se je začela 1.9.1939 z napadom na Poljsko. Jugoslavija je bila napadena 6.4.1941. Sodelovali so slabi dve leti, ko je Nemčija že bila v vojni.
> >
> > Ti zapisi bi radi razložili, da naciji in komiji niso bili smrtni sovražniki in dve nasprotni družbeni ureditvi, kot so nas učili v šolah. Nasprotno: bili so najbližji možni sorodniki. Trop totalitarnih religioznih zmešancev, ki so se stepli za plen.
>
>
> ... eh, kurc ... oni je omenjal kolaboracijo ruskih komunistov in nemških nacistov, ki pa se je nehala dva (!) meseca po začetku vojne pri nas, tukaj pa je govora o vojni PRI NAS (!) in ne na Poljskem ...
>
>
> P.S.: ob začetku vojne je bilo v celi Jugi menda (ne vem, ne da se mi guglat) nekaj sto komunistov, ki so imeli silni, pravzaprav odločilni, vpliv na Stalina in na razvoj dogodkov na Poljskem in ob začetku druge svetovne vojne nasploh ...
Ja, res. Perverzno je to, da so nam prodajali skrajni gnus do nacijev in ogorčeno nerazumevanje njihovega svinjskega početja, medtem ko so sami počeli isto, oboji pa so se učili iz istih učbenikov.
Auschwitz je isti kurac kot Huda jama. Ali pa obratno. Kdo je kaj prej začel, ni opravičilo. Prvi so klali ruski komunisti.
... strinjam se, da je oboje pizdarija, čeprav mi maščevanje "za vnaprej" v Auschwitzu nekako ne sede glih najbolj ... khmm, pravzaprav pa so se Nemci Židom v Auschwitzu tudi maščevali "za nazaj", če dobro pomislim ...
P.S.: baje niso prvi klali ruski komunisti, ampak je to bil Kajn www.biblija.net/bibl...set=2&l=sl , ki je ubil svojega brata Abela, ker Bog menda ni jebal njegove daritve ...
[s69t]
dej, pizdek, tule imaš lepo oddajo, ki opisuje, kako je izgledalo po komunististični "osvoboditvi" po celi Jugi
filmovi.halobing.net...o/t-05.php
... čuj, čača ti je pizdek ...
sporočil: 6.302
Zadnja sprememba: mimoidoci 09.01.2011 22:26
[najobj]Ti, ko si se ravno javil iz Maribora in nam postregel s številkami. Tistega januarskega jutra 1943, ko je 69 takih, ki so morali iti v partizane, da so požigali v glavnem pohorske vikende, ravno pilo zadnjo kavico, jih je 7.500 takih, ki jim ni bilo ravno potrebno odbrzeti v partizane, odšlo navsezgodaj na delo v tovarno TAM (podatek je sicer že za junij 1942, januarja 1943 jih je bilo zaposlenih v TAM-u verjetno še več).
... ma, človek božji, kaj ti ne razumeš, da se meni jebe kakršnokoli ideologijo ...
... kaj ti ne razumeš, da vsaj 90 % kmečkih fantov, ki so šli v partizane, niso imeli pojma, kaj je to komunizem in podobna sranja in da so šli v partizane, ker so morali iti, da so si reševali lastna življenja ....
... pizda, pa kolikokrat ti moram še to povedati, ha ? ...
Tudi takle smo mel 1941-1945, pa se le redki spominjajo. Je preveč realno, da bi se dopadlo pravljičarjem oz. ideologom in skrbnikom za tekovine.
Primerjaj sedaj velikost števila 69 pohorskih partizanov s številom 7500 zaposlenih tistega jutra samo v tovarni TAM in dobiš grozljivo realno podobo, komu izmed populacije je sploh bilo potrebno iti v partizane, kdo je pa rajši hodil v fabriko.
In ko objokuješ usodo tistih 69, med katerimi so bili, po neumnosti staršev, tudi trije otroci, se občasno spomni še na 500 someščanov, ki so umrli od zavezniških bomb v letih 1944-45. Tudi za temi bi lahko jokal, pa še veš ne, da so obstajali. Med njimi je bilo pa otrok za več kot en Pohorski bataljon.
sporočil: 6.934
Vsi vojščaki, plačanci in cel podmladek SDS po naročilu Ivana Janše
pljuva po Milanu samo zato, KER SE GA IVAN BLAZNO BOJI.
Milan trdno drži Ivana za vrat in je samo vprašanje časa, kdaj bo malo močneje stisnil.
Milan trdno drži Ivana za vrat in je samo vprašanje časa, kdaj bo malo močneje stisnil.
sporočil: 11
Zadnja sprememba: anon-2091 09.01.2011 22:28
Čas bi bil, da bi Kučan končno zaživel kot upokojeni bivši
predsednik in ne kot siva eminenca levičarjev, ki vedno znova
razpihuje "sveto vojno" proti vsem drugim političnim rivalom.
sporočil: 2.304
Milan ne seže Ivanu niti do spodnjega vratu. Poglej na fotografije,
če ne verjameš!
l.p.
Robert
l.p.
Robert
sporočil: 4.633
Mogoče Kučan in ostali tega še niso videli, mislim pa da dobro vedo
o čem govori nadaljevanka :
filmovi.halobing.net...o/t-06.php
filmovi.halobing.net...o/t-06.php
sporočil: 6.934
[macon]
> [rename]
> > [DeEnfrice]
> > Jebite se. Spizdite že končno na smetišče zgodovine. Damo vam garancijo s katero se obvezujemo, da boste prejemali "zaslužene" penzije do konca življenja. Si bomo vsi odtrgali iz ust. Samo da pustite, da ta narod že enkrat zadiha svež zrak, ne pa crkotino.
>
>
> Fantastičen komentar.
> To je treba ponoviti še vsaj enkrat!
Ne bodo spizdili. Vse držijo. Kaj bomo?Pa krkajte durac po forumu Financ, nič drugega vam ne ostane!!!! ha, ha, ha.....
sporočil: 51
rdeči so zelo koruptivni!!! Milan nehaj blebetat neumonosti in
pojdi uživat penzijo, koga še to briga??
Zadnja sprememba: najobj 09.01.2011 22:37
[mimoidoci]
> [najobj]
> ... ma, človek božji, kaj ti ne razumeš, da se meni jebe kakršnokoli ideologijo ...
>
> ... kaj ti ne razumeš, da vsaj 90 % kmečkih fantov, ki so šli v partizane, niso imeli pojma, kaj je to komunizem in podobna sranja in da so šli v partizane, ker so morali iti, da so si reševali lastna življenja ....
>
> ... pizda, pa kolikokrat ti moram še to povedati, ha ? ...
Ti, ko si se ravno javil iz Maribora in nam postregel s številkami. Tistega januarskega jutra 1943, ko je 69 takih, ki so morali iti v partizane, da so požigali v glavnem pohorske vikende, ravno pilo zadnjo kavico, jih je 7.500 takih, ki jim ni bilo ravno potrebno odbrzeti v partizane, odšlo navsezgodaj na delo v tovarno TAM (podatek je sicer že za junij 1942, januarja 1943 jih je bilo zaposlenih v TAM-u verjetno še več).
Tudi takle smo mel 1941-1945, pa se le redki spominjajo. Je preveč realno, da bi se dopadlo pravljičarjem oz. ideologom in skrbnikom za tekovine.
Primerjaj sedaj velikost števila 69 pohorskih partizanov s številom 7500 zaposlenih tistega jutra samo v tovarni TAM in dobiš grozljivo realno podobo, komu izmed populacije je sploh bilo potrebno iti v partizane, kdo je pa rajši hodil v fabriko.
In ko objokuješ usodo tistih 69, med katerimi so bili, po neumnosti staršev, tudi trije otroci, se občasno spomni še na 500 someščanov, ki so umrli od zavezniških bomb v letih 1944-45. Tudi za temi bi lahko jokal, pa še veš ne, da so obstajali. Med njimi je bilo pa otrok za več kot en Pohorski bataljon.
... čuj, mimoidoči ... če bi šel mimo, ne bi bilo nič narobe ...
P.S.: no, pa ko si glih tukaj, da te nekaj vprašam ... čuj, kaj ti se pizdiš zaradi arbitraže ali ne, ha ? ... khmm, če ja, zakaj ja ? ... in če ne, zakaj ne, ha ? ... čuj, pa ne mi spet spizdit, kot si to naredil zadnjič pri onem "kartelu", jebalo te salonsko gobezdalo, da te jebalo ...