Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek \'\'Naj gre Janša za župana v Ljubljano\'\'
sporočil: 3.718
Bo rajši vračal Pahorjeve pufe :) Če bo seveda na naslednjih
volitvah prišel do sklede..
Verjamem, da JJ niti nima namena kandidirati a župana, ker je državna skleda dosti bolj slastna od lokalne..
Verjamem, da JJ niti nima namena kandidirati a župana, ker je državna skleda dosti bolj slastna od lokalne..
[foore]OK, bodiva obadva fer.. A se tebi zdi enakovredno primerjat "žaljivki" kot sta:
> [roaddoggdodi]
> > [foore]
>
> > Vprašanje, če bo sploh želel, da bo še župan.
>
> Glede na to, da je najavil kandidaturo, si očino še želi biti župan..
Pa naj bo, če tako sam želi, samo dobro bi bilo, da bi odpustil zamere opoziciji. Lahko je spoznal, da se znajo tudi drugi opravičiti in odpustiti. Sam bi imel največ pa še spoznal bi, da je to zelo dober občutek.
- Balkanski kavboj
in
-Nepozenavalec demokracije ???
[deblo]Pozabil si omeniti še, da je veliki prerok: Namreč leto vnaprej je jasno povedal, da bosta šla Bavčar in Šrot v bankrot :)
Povsem pravilna ugotovitev. Jankovič je največji blefer, egojist ter marija k sebi, ki mu ni para. Se vidi od kje izhaja njegovo poreklo. Pravi Slovenec tega ni zmožen.
In, voila! :)
Jah kaj pa vem.. Mogoče ga bo pa v svojem slogu kot J dela ponavadi
tožil :)
Najbrž pa tale "duel" ali karkoli že še ni dobil epiloga.
Najbrž pa tale "duel" ali karkoli že še ni dobil epiloga.
sporočil: 635
Ali se je Jankovič tudi opravičil po svojih madežih v preteklosti?
Ali so ti madeži na severu Balkana sploh opravičljivi? Kako je
možno, da se regulativa ni nikjer in nikoli spraševala o njegovem
silnem premoženju?
sporočil: 668
Bivši komunist in komandant pohoda :"Po poteh AVNOJ-a" se je očitno
ustrašil Zokija, sicer se ne bi janševci s tako ihto vrgli v
komentiranje te ponudbe. Pravzaprav ga z vso silo skušajo
diskriminirati.Ker mu ne morejo očitati nesposobnosti, mu pač
očitajo poreklo.To je pa značilno za fašiste,naciste, ekstremistne
krščanarje in zgleda tudi za janšiste.
sporočil: 2.567
[rollercoaster]Tako nekako , ja. Janković in Janša enostavno nista ista liga. Janković je politik lokalnega nivoja, Janša pa državnega.
Halo, Janković, Janša je že bil premier (in se je dokazal z vodenjem države!!!) - ti bi pa to hotel biti...ampak nikoli ne boš (ker se nisi dokazal niti z vodenjem mesta).
Bi blo fajn, da bi sedaj še Janša pozval Jankoviča, naj gre
kandidirat za voditelja države :)
Ampak pozabite, da bi se ta dododek kdaj zgodil... Janša nima jajc, da bi Jankoviča izzval saj ve, da bi s tem sam sebe porinil v jamo :)
Ampak pozabite, da bi se ta dododek kdaj zgodil... Janša nima jajc, da bi Jankoviča izzval saj ve, da bi s tem sam sebe porinil v jamo :)
[roaddoggdodi]Janković na državni ravni nima šans, podobno kot Janša za župana LJ ne bi imel.
Bi blo fajn, da bi sedaj še Janša pozval Jankoviča, naj gre kandidirat za voditelja države :)
V LJ bi Janša popušil, ker je za večino Ljubljančanov preveč konzervativen, "provincijalen" itd itd
Na državni ravni Janković nima šans, ker: je za marsikaterega "klenega Slovenca": solatar, papučar, opankar, "tip sumljivega porekla"..itd
Janša ima na državni ravni precej večjo reputacijo od Jankovića in obratno; Janković v LJ Janšo zmelje.
Torej nam ostane samo, da se dejansko pomerita..
Če je to, kar praviš dejansko res, potem ne vidim razloga zakaj bi bil za Janšo tak poziv na dvoboj kakorkoli problematičen..
PS: Tudi Peterle je veljal za velikega favorita predsedniških volitev pa je na koncu končal s 30% glasov...
Če je to, kar praviš dejansko res, potem ne vidim razloga zakaj bi bil za Janšo tak poziv na dvoboj kakorkoli problematičen..
PS: Tudi Peterle je veljal za velikega favorita predsedniških volitev pa je na koncu končal s 30% glasov...
[roaddoggdodi]Pa zakaj bi se sploh merila, če lahko ostaneta vsak na svojem terenu, pa volk sit in koza cela.
Torej nam ostane samo, da se dejansko pomerita..
Janković bo itak spet kandidiral za župana LJ, Janša pa 2012 na državnozborskih volitvah, seveda.
Mhm in, če Janša zmaga na volitvah bo spet Ljubljani odrezal budzet
in tukaj bo spet jok kako Jankovič pufa občino...
sporočil: 5.181
[NavadniNimda]ahahahahahahaaahahaa malo morgen JaJc danes spet strela kozle!!!!
JJ-ja redko pohvalim, tokrat pa vidim, da ni repliciral na J-jevo včerajšnjo primitivno provokacijo. Ker je ostal tiho, je Janša tule izpadel zmagovalec, Janukovič pa osel. Pohvale torej za velikega JJ!
sporočil: 5.181
[NavadniNimda]ma nč tebe, js sem hotu stavit pa na žalost nisem. :)))
> [posavski]
> > [NavadniNimda]
> > JJ-ja redko pohvalim, tokrat pa vidim, da ni repliciral na J-jevo včerajšnjo primitivno provokacijo. Ker je ostal tiho, je Janša tule izpadel zmagovalec, Janukovič pa osel. Pohvale torej za velikega JJ!
>
> ahahahahahahaaahahaa malo morgen JaJc danes spet strela kozle!!!!
Ta moja izjava je bila napisana včeraj, torej me ne moreš ničesar obtoževati danes. :)
sporočil: 8.998
[KONKOLIC]Ne spomnim se, da bi TI kandidiral za župana. Najbrž nosi v tvoji družini jajca samo ženski del.
Ste tako pametni pa kandidirajte za župana, če imate jajca.Najlažje se je duvat, revčki.
sporočil: 8.998
[sopranos]Dobro si zadel. Vse ostaja v družini.
Janševi mladinci mi sicer niso nič kaj simpatični, toda označitev Jankovića za balkanskega kavboja se mi zdi popolnoma ustrezna. Tudi on jim ni ostal dolžan, saj jih je ozmerjal kot majhne otroke.
Se mi zdi da kar zaslužijo medsebojno družbo in "ljubezen", ki si jo izkazujejo.
sporočil: 10.224
[roaddoggdodi]Ne. Ne bi bil, kajti proračun mu je zmanjšal za nekaj drobiža. Jankovič bi se ravno tako zapufal.
Če bi mu Janša dal denar, ki je Ljubljani pripadal bi bil puf DOSTI manjši..
Ker pa se je Janša kujal kot 5 letni otrok, ker na županskih volitvah ni zmagal Arhar, se je Jankoviču maščeval in Ljubljani zmanjšal proračun...Še ena laž. Zakon je bil sprejet, predej je Jankovič kandidiral.
[roaddoggdodi]Ti si pa višek objektivnosti. NOT.
Pač negacija VSEGA kar Jankovič reče in naredi.. Kar pač ne more biti objektivno... Sorry..
[roaddoggdodi]Če je Jankovič tako sposoben, kot se hvali, potem to zanj res ne bi smel biti problem.
Mhm in, če Janša zmaga na volitvah bo spet Ljubljani odrezal budzet in tukaj bo spet jok kako Jankovič pufa občino...
sporočil: 3.795
Zadnja sprememba: anon-216391 01.01.2010 22:49
Janković se igra monopoly z Ljubljano in tu se ni kaj opravičevati.
S pozivom, da bi se igral monopoli z JJ, pa je pokazal, da je v tej
igri še začetnik. To ni isto kot igrice z butastimi
ljubljankovići!Toleranca je pozabil na prvo mesto v spisek vtakniti komuniste, ki so zgodovinski zmagovalci v laži, sprevračanju dejstev in diskriminaciji in potem eliminaciji.
sporočil: 1.958
Praviš
"Toleranca je pozabil na prvo mesto v spisek vtakniti komuniste, ki so zgodovinski zmagovalci v laži, sprevračanju dejstev in diskriminaciji in potem eliminaciji."
Ali si mislil vse ali tiste bolj ortodoksne ki so sedaj okrog Janše
"Toleranca je pozabil na prvo mesto v spisek vtakniti komuniste, ki so zgodovinski zmagovalci v laži, sprevračanju dejstev in diskriminaciji in potem eliminaciji."
Ali si mislil vse ali tiste bolj ortodoksne ki so sedaj okrog Janše
sporočil: 6.934
Tale vic kroži po internetnih straneh in je odraz javnega mnenja o
JJ.
"Dragi dedek Mraz... V letošnjem letu si vzel mojega najljubšega pevca, Michaela Jacksona, mojega najljubšega igralca, Patricka Swayzeja, mojo najljubšo igralko, Farrah Fawcett. Pišem ti, ker bi te rad spomnil, da je moj najljubši politik Janez Janša. Hvala!"
"Dragi dedek Mraz... V letošnjem letu si vzel mojega najljubšega pevca, Michaela Jacksona, mojega najljubšega igralca, Patricka Swayzeja, mojo najljubšo igralko, Farrah Fawcett. Pišem ti, ker bi te rad spomnil, da je moj najljubši politik Janez Janša. Hvala!"