Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kučan in Janković v podporo Žgajner Tavševi
sporočil: 1.852
Pia je napisal(a):
Pazi na jezik. Zahtevam spoštovanje!
Takle prepotenten potrebnež, že ne bo z menoj tako govoril.
In bodi tiho, ko debatiraš z menoj!
Kot so že ostali ugotovili: z vsebino svojih komentarjev, si spoštovanja ne boš nikoli pridobila... zato kar cepetaj in vpij na vse grlo, ti poosebljenje stupidnosti najnižje vrste.
sporočil: 13.643
lecner je napisal(a):
Lecner ima 25 let, zato ne razpolaga z nikakršno izkaznico in se v "prejšnjem sistemu" ni utegnil posebej okoristiti kot običajno namiguješ v svojih postih;)
Lecner ni obseden s Kučanom ali kakšnim drugim politikom. Na zadnjih volitvah je volil SDS in na teh bo svojo odločitev ponovil, če ne pride kaj vmes;)
Sicer pa lecner ni veren niti ne verjame, da je potrebno kulitivirati lik kateregakoli politika.
Sedaj pa se zamisli nad svojo bedo @cinq - poglej si svojih zadnjih 500 postov v katerih si govoril o meni in boš ugotovil kako nore konstrukte si uspel spisati. Označeval si me za profesorja, doktorja znanosti, zdravnika, ustavnega sodnika - res cel fuck off je ta lecner;)
p.s. Shaman in cinq imata v bistvu eno skupno lastnost - oba sta sluzasta obsedenca z forumom Financ. Shaman je tudi lažnivi kljukec.
:-)
@lecner - si se zmotil !... jaz sem te označeval za bolnika, ne pa za zdravnika !...
P.S.: pa tudi nihče od aktualnih Ustavnih sodnikov ne bi mogel biti @lecner !!... pa potolaži se, no, že enkrat - saj te nihče od dovolj pametnih na tem forumu ne jemlje resno; ampak čisto zares ne !... ;-)))
sporočil: 284
še pred letom dni je komunistični palček bruhal ob omembi pečeta,
sedaj ga ima za enega najbolj perspektivnih politikov. kako dolgo
še bo ta pohabljenec delil slovenski narod in hujskal ene proti
drugim. za takšne je pa res samo hitro vojško sodišče, prav takšno,
kot so ga prakticirali njegovi kolegi v jugi in takšno , kot si ga
je prislužil njegov prijatelj caucescu .
sporočil: 5.290
Pia je napisal(a):
Pazi na jezik. Zahtevam spoštovanje!
Takle prepotenten potrebnež, že ne bo z menoj tako govoril.
In bodi tiho, ko debatiraš z menoj!
lecner je napisal(a):Čudno, nekaj si razumel, malo si že skrajšal!!!!!!!!!!
Kot so že ostali ugotovili: z vsebino svojih komentarjev, si spoštovanja ne boš nikoli pridobila... zato kar cepetaj in vpij na vse grlo, ti poosebljenje stupidnosti najnižje vrste.
Bodi tiho, ko debatiraš z menoj!
Sicer pa si se ujel v lastno zanko.
Po tvoji doktrini si spoštovanja ne pridobiš, pripada ti že z rojstvom.
sporočil: 506
lecner je napisal(a):
Tega pa nisem razumel najbolje. Ali si me sedaj ti umestil med komunajzerje?
Predlagam, da se vrneš nekaj postov nazaj in pričneš s ponovnim branjem.
Hmm. Jaz tebe med komunajzarje ? S čim oz. kje ? Bilo je takole :
lecner je napisal(a):
Zakaj te tako motijo SLO intelektualci, ki jim tvojevrstno malikovanje Kučana ni posebej blizu?
finforum je napisal(a):Torej : tvoje vprašanje Shamanu sem zastopil da podajaš neko kategorijo ljudi ( beri intelektualce) ki jim pisanje (Shaman style) ni "posebno blizu". Se pravi intelelektualci, ki jih to moti , ker so blizu ali za Kučana. In ta seznam bi rad videl oziroma spoznal. Lahko , če jih kdo pozna, tudi iz foruma 21.
Jaz bi pa "dušo dal" da bi izvedel za listo seznam ali pa da mi kdo samo našteje intelektualce iz Kučanovega kroga.
Evo Lecner pls.
In za to moje vprašanje, mi pač ni treba gledati nazaj, ampak samo še enkrat na tisto, na kar sem reagiral. Pozneje sem opazil, tvojo iskreno podano pozicijo glede volitev in če sem iskren sem bil šokiran. Morda niti ne samo jaz, ker zveni (zaenkrat) precej neverjetno.
Če pa si morda hotel povedati, da obstoja skupina omenjenih, ki pa so kao "neutralni" pa ne bo šlo, ker tega ni. Ne v tej državi. Tistih nekaj res apolitičnih intelektualcev pa je ( žal) premalo.
finforum je napisal(a):Nikar se mu ne opravičuj, ker ne zna ene svoje misli povedati razumljivo.
Torej : tvoje vprašanje Shamanu sem zastopil da podajaš neko kategorijo ljudi ( beri intelektualce) ki jim pisanje (Shaman style) ni "posebno blizu". Se pravi intelelektualci, ki jih to moti , ker so blizu ali za Kučana. In ta seznam bi rad videl oziroma spoznal. Lahko , če jih kdo pozna, tudi iz foruma 21.
In za to moje vprašanje, mi pač ni treba gledati nazaj, ampak samo še enkrat na tisto, na kar sem reagiral. Pozneje sem opazil, tvojo iskreno podano pozicijo glede volitev in če sem iskren sem bil šokiran. Morda niti ne samo jaz, ker zveni (zaenkrat) precej neverjetno.
Če pa si morda hotel povedati, da obstoja skupina omenjenih, ki pa so kao "neutralni" pa ne bo šlo, ker tega ni. Ne v tej državi. Tistih nekaj res apolitičnih intelektualcev pa je ( žal) premalo.
Pia je napisal(a):
Nikar se mu ne opravičuj, ker ne zna ene svoje misli povedati razumljivo.
Pia začel bom pri tebi: tako omejenih zapisov kot jih produciraš ti, ne srečujem prav pogosto. Ali je to dovolj razumljivo zate?
lecner je napisal(a):Tako stališče je imela že inkvizicija do Galilea Galilei, pa se zemlja vseeno vrti.
Pia začel bom pri tebi: tako omejenih zapisov kot jih produciraš ti, ne srečujem prav pogosto. Ali je to dovolj razumljivo zate?
Pia je napisal(a):
Tako stališče je imela že inkvizicija do Galilea Galilei, pa se zemlja vseeno vrti.
Kaj ko bi se ti zavrtela okrog svoje osi, vstala od PC-ja in s tem končno naredila nekaj za ta forum - nehala onesnaževati?
sporočil: 18.121
lecner je napisal(a):
Kaj ko bi se ti zavrtela okrog svoje osi, vstala od PC-ja in s tem končno naredila nekaj za ta forum - nehala onesnaževati?
samo 180 stopinjski zasuk ji predlagaj ;-)
sporočil: 1.784
Pa so se mentorji izdali, da stojijo za stranko Lipa, sicer je blo
pa jasno že prvi dan, ne bi bilo treba čakat toliko dolgo.
Da stojijo za Zares, SD in LDS in da bi to morala biti ena sama stranka s komunističnim udmomafijskim mentorjem (ta v članku) je pa tudi vsem jasno.
Se ve, da so to hujskači, ki jim je glas razuma tuj.
Kot je nekdo že omenil se morajo ljudje odočiti ali imajo rajši, da jim nekdo krade njihov keš, ali pa ne. Sej levica že odkrito priznava tajkune. Sploh pa jankovič, brez sramu, po mafijsko, a to pomeni, da bo vse to nekdo moral plačat in to so seveda davkoplačevaski, ki kupujejo sladke besede, namesto, da bi realnost. Z drugimi besedami, pustijo se nategnit, pa še sami ne vedo zakaj.
Da stojijo za Zares, SD in LDS in da bi to morala biti ena sama stranka s komunističnim udmomafijskim mentorjem (ta v članku) je pa tudi vsem jasno.
Se ve, da so to hujskači, ki jim je glas razuma tuj.
Kot je nekdo že omenil se morajo ljudje odočiti ali imajo rajši, da jim nekdo krade njihov keš, ali pa ne. Sej levica že odkrito priznava tajkune. Sploh pa jankovič, brez sramu, po mafijsko, a to pomeni, da bo vse to nekdo moral plačat in to so seveda davkoplačevaski, ki kupujejo sladke besede, namesto, da bi realnost. Z drugimi besedami, pustijo se nategnit, pa še sami ne vedo zakaj.
sporočil: 18.121
kodka je napisal(a):
Pa so se mentorji izdali, da stojijo za stranko Lipa, sicer je blo pa jasno že prvi dan, ne bi bilo treba čakat toliko dolgo. Da stojijo za Zares, SD in LDS in da bi to morala biti ena sama stranka s komunističnim udmomafijskim mentorjem (ta v članku) je pa tudi vsem jasno. Se ve, da so to hujskači, ki jim je glas razuma tuj. Kot je nekdo že omenil se morajo ljudje odočiti ali imajo rajši, da jim nekdo krade njihov keš, ali pa ne. Sej levica že odkrito priznava tajkune. Sploh pa jankovič, brez sramu, po mafijsko, a to pomeni, da bo vse to nekdo moral plačat in to so seveda davkoplačevaski, ki kupujejo sladke besede, namesto, da bi realnost. Z drugimi besedami, pustijo se nategnit, pa še sami ne vedo zakaj.
Lipo so ustanovili v Šrotovi pisarni, kar pomeni, da je financirana s strani KKK.
lecner je napisal(a):Zemlja svojo pot okoli svoje osi opravi v 24 urah, jaz sem za obrat potrebovala samo sekundo. Taka je tudi razlika med menoj in teboj. Žal pa je zadeva taka, da moraš imeti res veliko srečo, da napisano dojameš v 24 urah.
Pia je napisal(a):
Zemlja svojo pot okoli svoje osi opravi v 24 urah, jaz sem za obrat potrebovala samo sekundo. Taka je tudi razlika med menoj in teboj. Žal pa je zadeva taka, da moraš imeti res veliko srečo, da napisano dojameš v 24 urah.
Povej pošteno: imaš ti kakšen problem z menoj? Mojimi posti?
No kakorkoli, jaz se iz tega prostora počasi umikam. Ne vem ali gre vse skupaj pripsati zgolj dejstvu, da se nahajamo v adventnem (volilnem) obdobju, vendar mislim, da je forum Financ dosegel neko dno, kjer ni več smisleno vztrajati.