Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Gole tudi med nogami
sporočil: 1.610
1 € je napisal(a):jap, kvaliteta in ne kvantiteta..
So se shaman, otac in bob pogovarjali o svojem spolnem življenju. pa pravi shaman:"sedemkrat sem poseksal ženo zadnjo noč. zjutraj mi je pa rekla, hvala dragi in mi prinesla kavico v posteljo."
otac:"dvanajstkrat sem poseksal svojo ženo. zjutraj mi je rekla, najlepša hvala, dragi in mi prinesla zajtrk v poteljo.
potem je zavladala tišina med našimi sogovorniki. čez nekaj časa pa shaman in otac v en glas:"Kaj pa ti, bob, kolikokrat pa si ti poseksal ženo danes ponoči?"
Bob:"enkrat."
shaman+otac:"enkrat, hahahaha, in kaj je tebi rekla zjutraj?"
bob:"ne nehat, dragi..."
sporočil: 10.178
velikidrobizek je napisal(a):je bilo jadranje uspešno in si še bolj razprla krila?:)
Trenutno pa - od danes popoldne do ponedeljka sem na jadranju. Torej bom imela po vikendu boljši zalet :)
sporočil: 10.178
velikidrobizek je napisal(a):
saj ni res :)), "odmrzovalec" Bob se je spomnil name :))). Kar naj bodo fouš. Bom še jaz začela delat "globino" za ljudi. Blo je super, mor'š it še ti enkrat na obalo... Krilca?! Mal sem razočarana, ker danes v tem hladnem vremenu ne morem pokazati lepih nogic, ampak sam dekolte :)
če mi jo boš ti razkazala, z veseljem. a raje počakajva na kakšen res vroč dan.:)
sporočil: 771
Saj ne morem verjet da je toliko ljudi pred vrati psihoterapevta ?!
Pa kaj so vam naredile te uboge dlačice po telesu, da se tako
sadistično izživljate nad naravo zdravega telesa?!