Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Harvey Norman: Televizorji bodo šli za med
sporočil: 32.775
[janezpizdek]
> [najobj]
> > [roaddoggdodi]
> > S sprotnim zapravljanjem preko naših sposobnosti :).. Aja ne. tko smo prišli v krizo hehe
>
>
> ... eh, sad ... saj veš, kako pravijo ... klin se s klinom zbija ...
>
>
> ... aja, če na hitro pogledam svet globalno ... vse je v kurcu zaradi krize ... nihče popoldne noče (ne more) nič kupiti, ker špara ... ker zaradi krize nima keša ... in potem dopoldne veselo proizvaja, da bo popoldne prodal ... khmm, komu ? ... če pa nihče (niti on sam) noče (ne more) nič kupiti, ker vsi šparajo ... ker je kriza in ni keša ...
>
> ... eh, kako hecen je ta svet, a ne ? ...
>
>
>
> P.S.: da bi pa vsem "kitajcem" tega sveta, ki delajo za nas za šako riža, kdo dal slučajno kaj več v žep ... pa da bi si tudi oni lahko še kaj kupili in tako potegnili ta voz iz dreka ... hja, na to pa ni še nihče pomislil ...
Ne ti men Kitajci. Don't Kitajci me!, kot bi rekli Eskimi, he,he.
Janez Slehernik bi tudi lahko dobil več neto, beri, imel spodoben EDS namesto apartahidske uravnilvoske davko-paradavčne drakonsko-roparsek sheme in namesto mize socialne sramote ultra-komunajzer manipulacij trga, pač en normalen trg dela, da lahko kaj zapravi in se dvigne na raven človeka vrednega življenja, jebote. Pa oživi gospodarcvo. Pa zniža lastno odvisnost in globino suženjstva svojega. A bogami i puno, puno šire.
... eh, saj nič ne rečem ... ampak celega sveta pa ta naša "porez na porez" sirotinja vseeno ne more iz dreka potegnit ... bo treba prej ali slej vse "kitajce" tega sveta tudi nekako spedinat, pa da bomo popoldne ("kitajci" zvečer) lahko tudi kupili tisto, kar dopoldne ("kitajci" čez celi dan) proizvedemo ...
... jebiga, ideologija gor, ideologija dol ... narava (!) funcionira tako, da vsako (!) življenje rabi neko vsaj približno ravnotežje, da lahko vsaj približno normalno živi ... in globalna (!!!) ponudba in globalno (!!!) povpraševanje je eno izmed njih ...
... to pa zaradi svetovnih (!!!) "bogatih prascov", ki s plačo za šako riža izkoriščajo vse "kitajce" tega sveta, že nekaj časa niti pod razno ni uravnoteženo ... in tako ti beboti od "bogatih prascov" pravzaprav sami sebi (in vsem nam) žagajo vejo, na kateri sedijo, pa tega niti ne vidijo ...
sporočil: 3.126
[eko7756]eni so res zelo za časom. 119 cm tv se dobi za 615€, morda pa kje tudi ceneje.
jurja niti ni malo, sploh za en tv.
sporočil: 9.214
Ne da se mi iskati, kaksen 119cm tv je to za 615€? Lcd? Crt? Ima
tisto mpeg2/4 sprejem? Daj raje link. Samo informativno me zanima.
[dalex]takle: www.makspro.si/lcd-t...g-47lh3000
Ne da se mi iskati, kaksen 119cm tv je to za 615€? Lcd? Crt? Ima tisto mpeg2/4 sprejem? Daj raje link. Samo informativno me zanima.
tule je sicer 670€, v Leclercku pa so ga imeli za 615€ - ko odšteješ bonus, ki ga dobiš na kartico.
sporočil: 3.718
Govorim za PHILIPS LCD, ki nekaj pomenijo.. Ne za nek "shithole"
tv...
In ja VEM da se ga da dobit za cca 600 € .. Ne moreš verjet, da eni dobivamo na dom reklame od Eleclerca, ki jih na skretu prelistamo..
In ja VEM da se ga da dobit za cca 600 € .. Ne moreš verjet, da eni dobivamo na dom reklame od Eleclerca, ki jih na skretu prelistamo..
[roaddoggdodi]lol. vidim, da si velik strokovnjak za lcd, zato se ne bom kregal s tabo.
Govorim za PHILIPS LCD, ki nekaj pomenijo.. Ne za nek "shithole" tv...
sporočil: 2.994
zakaj je pa LG shithole, ker kolkor vem je celo največji
proizvajalec LCD TV na svetu? sicer se na to ne spoznam tolko kot
očitno ti, ampak se mi vseeno zdi tudi to, da LG nekaj ima s
Philipsom. ne vem ali celo skupaj ne sodelujejo pri razvoju LCD
ekranov..kdo bi bil vedel. ti?
sporočil: 32.775
Zadnja sprememba: najobj 14.04.2010 13:44
[janezpizdek]
> [najobj]
> ... to pa zaradi svetovnih (!!!) "bogatih prascov", ki s plačo za šako riža izkoriščajo vse "kitajce" tega sveta, že nekaj časa niti pod razno ni uravnoteženo ... in tako ti beboti od "bogatih prascov" pravzaprav sami sebi (in vsem nam) žagajo vejo, na kateri sedijo, pa tega niti ne vidijo ...
Jok, nea se prifaća!
... čuj, nea ti meni zdaj spet tu nekaj ... jok, nea se prifaća ... ker ima da se prifaća ... i to odmah ...
... pa ti bom kar takoj povedal zakaj ? ... ker jaz govorim o "kitajcih" v narekovajih, ki pa niso samo tisti Kitajci na Kitajskem, ampak je to vsa sirotinja po celem svetu, ki dela za šaku i kusur riža ... kjerkoli po svetu ...
Kitajskemu sužnju neposredni krivec niso neki tam "bogati prasci" belosvecki, seveda, valda, itak da neo-liberalni, na primer tote "bogate neo-liberalne delofske svinje v Sloveniji", ki spričo svojih gromozanskih prihodkov iz dela plačujejo 70% harače, he,he, ampaaaaaaaaak...... ampak kdo ? ... a lahko ugibam ? ... ha ? ... hahaha ...
..ampaaaaaaaaak:
Komunistična Fašistična Partija Kitajske, mastodont planskega gospodarcva in arhitekt ter gospodar planirane suženjske pozicije kitajskega prolesa.... ja, valjda ... kdo pa drugi ... hahaha ...
Oni - komunajzarji, potemkinovski "skromneži" v brezizrazno sivih uniformah, oni, ki naciji Kitajske, na enak način kot naši komunajzarji nam, žlobudrajo milomudno demagogijo o "veselju do socialnega kapitala".
Oni so po meri svojih gnilih komunajzarskih umov kar dekretno določili, da kitajski delavec/vsak-ki-od-svojega-dela-živi "ima dovolj" tri pesti riža na dan.
... bajdevej, saj se midva v tem v celoti strinjava ... le da ti očitno nimaš "problemov" s tem, da se "bogati prasci" belosvecki grejo ta špil z roko v roki s totimi komunajzarji, potemkinovski "skromneži" v brezizrazno sivih uniformah ... jaz pa s tem imam "probleme" ...
... meni so prasci oboji ... tisti, ki pod svinjskimi pogoji "kitajske žulje" kupujejo (= "bogati prasci" belosvecki) in tisti, ki pod svinjskimi pogoji "kitajske žulje" prodajajo (= komunajzarji, potemkinovski "skromneži" v brezizrazno sivih uniformah) ...
... ti pa si meni do onih belosveckih prascov ... eh, kako naj rečem ? ... khmm, malo bolj toleranten ... ker oni belosvecki prasci so že dolgo bogati prasci, pa se itak to za njih že nekako spodobi ... kitajskim prascom pa se še ne, ali kaj ? ...
Jel to bre jasno, tovariš Najnaj? Jel jasno, da so ta zločin zagrešili tebi tako preljubi nominalno levi-na-sredini, he,he, de facto pa zgolj poklicni kao-levičarji - sicer pa orto fašisto-teroristo-komunajzarji ultraško-ekstremističnega rentarsko-fašističnega tipa?!
In očitno se dimenzije komunajzer umov ne razlikujejo preveč tam daleč na Vastoku in tu pri nas na sončni strani Velkega Kamnja.
Tam se sukajo okoli tri-štiri pesti riža za revne delofske prešiče plus porcelanski filđan riževega žganja; za bogate prešiče med delofci pa 5 pesti riža in pet filđanof žganja, pri nas pa ena kranjska in eno laško za revne delofske prešiče, ter dve klobasi in gajba laškega za bogate prešiče med delofci.
Obojim je pa njihova kompartija zagotovila "pravico dela, pardon sužnjevanja inu tlake do smrti, za človeka nevreden neto prihodek". S subvencioniranimi pleničkami za vse delofce z inkontinenco, ki prinesejo potrdilo zdravnika, "da jim zares nekontrolirano uhaja".
In naj nas ne čudi, če kmalu partijski agitprop vsako inkontinenco, v obupnem posksusu, da nacijo prepriča, da se od trdega kurca faše raka na maternici, reinterpretira tak: "Od veselja, da lahko poslej delajo do smrti, oz. da smo jim razvrednotili prejšnja vplačila, se naši delofci, kar v lastne spodnjice takorekoč spontano in od silnega veselja polulajo", he,he.
Skratka, isti kurac, pretežno silikonski kakopak.
... kot lahko iz mojega zgoraj napisanega razbereš ... to se prifaća i s moje strane ...
Na vrhu družbe naše inu kitajske, je komunajzer klepto-tirano-fašistična kompartijska nomenklatura v roli klepto-fevdalca, doli v blatu pa rulja, plebs, drhal, 99% nacije, ki pridkano igra svojo rolo zasužnjenih inu vobče pohlevniziranih tlačanov, žrtev manipulacije in distorzije sveta, ki habitira v coni polsenc, ki jo uprizarjajo veliki komunistični magi Slovenistana in Kitajstana. In vsak svoji potemkinovski fasadi reče "zgodba o uspehu", ki se bojda godi v imenu in za račun diktature prolesa. vsi tovariši se eto zavzemajo za totega proletarca, samo da lahko dela dokler ne omaga. Ehhhhhhh!
... ta del sva itak že zgoraj obdelala ... samo na vrh družbe naše inu kitajske daj kogarkoli in rezultat bo enak ...
P.S.: itak pa se jaz z vsem tem ideloškim sranjem nea sn sploh mel namena ukvarjat ...
... alzo, še enkrat ... finta svetovne krize je v prevelikem neravnotežju med ponudbo in povpraševanjem ... pa je zato meni isti kurac, kdo ponuja in kdo povprašuje ... biznis se mora dogajat, če ne pač biznis crkne ... pa da ga jebeš ... in ker nima kdo povpraševat, zdaj že nekaj časa crkuje ... khmm, tek što nije ...
sporočil: 3.718
Nisem noben strokovnjak vendar v kolikor se spomnim je v reklamah
od Leclerca LCD znamke Thomson...
Kar se LG tiče je možno, da je povsem OK zadeva ampak imam osebno z njim zelo slabe izkušnje..
Ko sem kupoval 20" LCD monitor za računalnik sem ekran 4x!!! nesel nazaj v trgovino saj je na vsakem od ekranov bil po 1 mrtev piksel.. Dopuščam možnost, da je bila pač slaba serija ali kaj podobnega vendar sem se takrat od te znamke distanciral..
Kar se LG tiče je možno, da je povsem OK zadeva ampak imam osebno z njim zelo slabe izkušnje..
Ko sem kupoval 20" LCD monitor za računalnik sem ekran 4x!!! nesel nazaj v trgovino saj je na vsakem od ekranov bil po 1 mrtev piksel.. Dopuščam možnost, da je bila pač slaba serija ali kaj podobnega vendar sem se takrat od te znamke distanciral..
[roaddoggdodi]v enem od prejšnjih katalogov je bil ta LG, v zadnjem pa mislim da je Thomson. pa saj ni tako važno, lcd-ji so se zelo pocenili in še se cenijo, je pa seveda kot vedno za več denarja lahko tudi več muzike, ni pa nujno. nimam nobenega namena posebej reklamirati LG, samo hotel sem opozoriti, da se da 47" lcd tv dobiti še dosti ceneje od 1000€.
Nisem noben strokovnjak vendar v kolikor se spomnim je v reklamah od Leclerca LCD znamke Thomson...
sporočil: 48.253
[roaddoggdodi]predvsem 1 mrtev pixel ni razlog za reklamacijo.
Ko sem kupoval 20" LCD monitor za računalnik sem ekran 4x!!! nesel nazaj v trgovino saj je na vsakem od ekranov bil po 1 mrtev piksel..
www.jacobsen.no/ande...aults.html