Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Minister Miklavčič uspešno prestal operacijo
sporočil: 1.141
cinq je napisal(a):.... nehita se že 1X prepucavat po tem forumu kot kakšna 2 paglavca s špric pištolcami po peskovniku
poglej, Xitos - tisto, kar sem ti jaz povedal jebilo mogoče malce drugače : na tem forumu ( in kar lahko tudi sam prečekiraš ! :-)) sam sem najprej posumil, da je lecner Ustavni sodnik ; vendar je to on potem izrecno zanikal... - in kar pa seveda še nikakor ne pomeni, da kaj takega ni bil nikoli prej oziroma pred "tem" ! _ _ _ _ _ _
kajti, če bi jaz vedel, da je lecner uSS, verjemi, da ga ne bi tako na lahko izpustil iz "svojih čeljusti" ! _ _ _ _ _ _:=(
he heh, pa tudi ti ga obkladaš z nekakšnim ploščičarstvom, al' tako nekak, on pa tebe z #%*&!..
ma daaaj(ta), nehita se že 1X prepucavat po tem forumu kot kakšna 2 paglavca s špric pištolcami po peskovniku !! ;-)))
eeeeJJ, MOJ ti doture, ... pa ko je sade ovdenaka sudija da kaže "nehita se pr'pucavat(?)" .... TI (kot doh-tur) oli LetzNarr bifši JJ sodnik U(pokojenec) .... (?)
Xexexe, ja glasam za njega, jerbo je bolje "potkovan" sas zakoni i prafice nego ti .... iako (ga) tvrdi da nije ...
________________________________________________ _______________
ΧΙΤΟΣ, εξορκιστ&# 942;ς, εξολοθρε&# 965;τή 62; των Φαντάσμα&# 964;α από το μυαλό των τρελών
rava je napisal(a):ama nije da nije tuži-baba, ampak je bol' skrajšano, brez špec = kahla = menda prazna(?)
ajebigasad, seveda je Xitos bolj pogumen od mene :))) še burjo tam pod velebitom se upa provocirat ;)
cinq, ti si pa špeckahla !!!!!!!!!!
poglej, Xitos - tisto, kar sem ti jaz povedal jebilo mogoče malce drugače : na tem forumu ( in kar lahko tudi sam prečekiraš ! :-)) sam sem najprej posumil, da je lecner Ustavni sodnik ; vendar je to on potem izrecno zanikal... - in kar pa seveda še nikakor ne pomeni, da kaj takega ni bil nikoli prej oziroma pred "tem" ! _ _ _ _ _ _
kajti, če bi jaz vedel, da je lecner uSS, verjemi, da ga ne bi tako na lahko izpustil iz "svojih čeljusti" ! _ _ _ _ _ _:=(
he heh, pa tudi ti ga obkladaš z nekakšnim ploščičarstvom, al' tako nekak, on pa tebe z #%*&!..
ma daaaj(ta), nehita se že 1X prepucavat po tem forumu kot kakšna 2 paglavca s špric pištolcami po peskovniku !! ;-)))
ВУК је рек'о и напис'о.: "После јебања нема кајања.!"
jerbo neznasch cirilice (jebala te "kirilica"), eve ti ga na dole prevod
VUK je rek'o i napis'o .: "Posle jebanja nema kajanja" .... KA-PIŠ .... (?)
ΛΠ .....ΨΗΕΕΤΟΣ, κυνηγός και κρεοπωλε&# 943;α (εξολοθρε& #965;τή&# 962;)
sporočil: 1.852
cinq je napisal(a):
eeee, daj, rava - taka lepa pupca kot si ti, pa se kamufliraš tle na fotki ??_ WTF ?! :-(
P.S.: vidiš, Xitos je za razzliko od tebe v tem oziru > pogumen; -še 1X : tisti gusar na srednji slikici sa 2 pisch-toljema( & bez papagaja ;-))) je osobno-lićno-piratsko našemljen on !
...ima lepo, fino, stilizirano belo bradico - ampak taljanštino ševe dno fuscha "enako" tako, kakor lecner svojo trgestinštino !!:-))
Stvar je taka... nisem ex ustavni sodnik... kr imam "zgolj" dobro 1/3 starosti po oceni šitosa... žal
cinq je napisal(a):
xe xe xe xe, ja, ampak jaz sem prepričan, da je Xitos zadovoljen, ker sem ga zašpecal - kaj ni lep ( faca, šarmanten & markanten ) na tisti slikici ?..
no, sprašujem pač glede ženskega okusa, jasno ! :-)
as' ti "jedo kokošije noge"(?) oli qwa (?)
ΧΙΤΟΣ, εξορκιστ&# 942;ς, εξολοθρε&# 965;τή 62; των Φαντάσμα&# 964;α από το μυαλό των τρελών
lecner je napisal(a):
Spet si pomazal slinček... ti, ti.
Aaaa to bi kao bio TVOJ komment, oli tvoje hčeri .... (pa od kod ti vnuk, če si "тако росно млад" (?)) *
* росно млад = балавац( ?) = слинча = slinav(e)c = mlad, nedorasel fant (tipa Letz Narr)
Stvar je taka... nisem ex ustavni sodnik... kr imam "zgolj" dobro 1/3 starosti po oceni šitosa... žal
xexexe .... LAŽEŠ k'o prdi-gar .... a ko laže taj i krade ,,,, iz sodnijskih spisof ....
ah, Xitos ovi suvozemni pacovi nič ne štekajo ;)
midva že veva kako in kaj
hehe .... prva garnitura 1992 oli 1993 .... barka i sinovi i snaje i unuci i unuke i Budva i Slovenska PLAŽA i .....
.... sailing boat in full (fool, letznerpress) čarđ (shaMona press) ....
PS
Slovenska plaža v srbščini pomeni Slovanska plaža v slovenščini (stari Slovani in ne sedanji Slovenci) ....ROFLMAO ....
Khmmm, da se nebu pojavil toti Naci prdigar (sedanji(a) KJ) z ONI-jem "kdo ne skače ni Slovenc" spet, za zdaj je doVOL Letz Narr .... uhuhuh
xexexe .... LAŽEŠ k'o prdi-gar .... a ko laže taj i krade ,,,, iz sodnijskih spisof ....
lecner je napisal(a):se pravi... po oceni Xitosa ti nisi Ustavni sodnik; kaj pa po moji ?? ;-))
rava je napisal(a):
omadona, kakšna štala na barki - midva že dva tak mes narediva, da je groza, hehe. si sploh ne predstavljam kako je to, ko je barka tako obljudena.
--------
ma gon ti nacije v qrac.
-------
dej ti men raj povej kako imaš zrihtano tole s sprednjimi jadri - zdi se mi, da nimaš ravno običajne konfiguracije.
jaz večinoma plujem na barkah s trotlziher roll genoo. edino na začetku sem plula z barkami, ki so imele spredaj klasična jadra, pa bilo pri menjavi jader kar živahno tam spredaj, hehe.
Hehehe, tudi ti ne bereš detajlof .... napisal sem ti prva garnitura 1992 oli 1993 a ti veš kolk let je od tedaj(?)
tisti musavi vnuki(ce) so danes že končali faks-ove (tri od štirih)
Aaaaa barkca seveda samo osnovni RIGG (še ni bilo ROLL-ičkof ... a niti denarcef (gradil sem barko osebno v marini Portorož (1984-86), delci iz "našeg Trsta", hehe, (ko bi vsaj vedli tisti bebavi gobezdači forumski, ki so še bili v modih očeta (oli poštarja) a danes so vsevedi (tipa lecner, kateri reče in piše da je mlad za 1/3 moje cenitve, ne vem od kod je to izsesal, blodi, pač) ....
Da te ne bom matral na dolgo in na široko, maš tule v priponki skico od 2005 na katero sem dodal nekaj sedanje opreme (da se otroci "ne matrajo z dvigovanjem genove" (ti že veš kako je to ko te na odprtem ujame nevihta pa moraš genovo dol - flok gor - pa prvi - drugi - tretji krat, in ponekad ti poči glavno na prvi tretjini, pa ga moraš spustiti, z vrvi okoli booma "ufačlovat" pa u prvi uvali zamenjat (če imaš rezervno) in, in, in .......td
PS
ker je toti naš seratorijum predviden zgolj za financ-(s)experte in tehnično ni dorasel navadnim forumima ostalih kateri dovolijo več Attachmentof u enem postu (pa še administratori hočejo "podrezati peruti" (prdi-gar press) in narediti od foruma neKAKO ubogo revo, na kateri bi sha-mona mogel klobasati do mile volje (tehnično neizobražen ampak zelo uobražen pizdun) da ne zlorabim njegov izraz "pizdek" .... zategadelj ti kot prvo dajem u priponki skico OCEAN O-105, a potem pa eno oli dve fotke v naslednjih ....
PPS
Pa še nekaj.: tota štala je dobrodošla, ko po tednu oli deset dni "solo" jadranja, lahko objameš otroke vnuke etc, in prepustiš njima skrb o jedačini, pija-čini, a na palubi se poleti bolje spo kot "dentro" ....
------------------------------------
ΧΣΙΤΟΣ, μοναχικό&# 962; ναύτης
kot obljubljeni dodatek maš v priponki fotko sa RIGG-om od dve
sprednje "roll-anlage" .... konstrukcijo za genovo delajo tule pri
nas (menim gor v Vrhniki (kolk se spomnim) in to poceni od komaj
nekih 700 DM (bifših))
------------------------
------------------------
Zadnja sprememba: anon-195618 30.11.2009 23:19
rava je napisal(a):
Xitos, μοναχι κός ναύτης, poglej mail, pls :)
kateri mail (daj link) številko oli naslov ...copy/paste .... če se "prizivaš" na toti moj mail , ne vem kaj hočeš rečt ....
#644878 22:50
[ Re: #644238 rava]
LP XITOS
gsavli je napisal(a):
Fijuu... Alora še študent?
a ti znaš računico za OŠ (?) on je napischao 1/3 od MOJEG (konstan-tiranja) in to bi bilo, uz TVOJ dodatek, neKAKO kot toti sod - nick v priponki
cinq je napisal(a):ima lepo, fino, stilizirano belo bradico - ampak taljanštino ševe dno fuscha
eeee, daj, rava - taka lepa pupca kot si ti, pa se kamufliraš tle na fotki ??_ WTF ?! :-(
P.S.: vidiš, Xitos je za razzliko od tebe v tem oziru > pogumen; -še 1X : tisti gusar na srednji slikici sa 2 pisch-toljema( & bez papagaja ;-))) je osobno-lićno-piratsko našemljen on !
... ima lepo, fino, stilizirano belo bradico - ampak taljanštino ševe dno fuscha "enako" tako, kakor lecner svojo trgestinštino !!:-))
MAKAKE veze ima bradica s talijnsko "fuš- serijo" .... (?) ....
http://3.bp.blogspot.com/_83i4mzARadg/SJnGcQmqMv I/AAAAAAAAAZo/snr7PW8WNag/s400/Zoran-Spasojevic_10 -porodica_9-7-2008.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_83i4mzARadg/SiopsrZ237 I/AAAAAAAAAx4/h5Yo32Z2Zz0/S220/zoran-spasojevic.jp g
PS
imala majka dve kćeri, ćuti majstore ne .... hehehe ....
-------------------------------------
sporočil: 13.643
rava je napisal(a):
ja, toti tvoj mail počekiraj, sem ti private sporočilce poslala :) .... pa mi daj nek odgovor, da še jaz do tvojega maila pridem
evotigana, si že emajlirata... bom moral postati ljubosumen ??.... ;-))
Xitos je napisal(a):*****
a ti znaš računico za OŠ (?) on je napischao 1/3 od MOJEG (konstan-tiranja) in to bi bilo, uz TVOJ dodatek, neKAKO kot toti sod - nick v priponki
(rofl) !
sporočil: 1.852
gsavli je napisal(a):
Fijuu... Alora še študent?
ne študent... vendar par let mlajši od tebe in 50 let mlajši od ivana groznega (ta nik so mu dale negovalke - kr pomaže vse pipe v kopalnici)
sporočil: 3
Xitos, ali lahko vprašam, kaj si po poklicu? Ker očitno imaš dovolj
prostega časa, glede na količino pisanja si najbolj priden forumaš
;-)
enkrat je na tem forumu že povedal, da je dipl. arhitekt ( pazi -
poglej tiste črte na načrtu jadrnice; on vse to/ VSE črte - tudi
tiste ta najbolj ravne- riše s prosto roko ! :-)
eeeeee, jebiga, zdej me bo pa spet napizdil, da sem špeckahla !!.. :-))
eeeeee, jebiga, zdej me bo pa spet napizdil, da sem špeckahla !!.. :-))
ooooooooo, vidi ti njega - shamane !?? 8-)
mislim, da te Xitos že nestrpno pri CEKUJE !.. :-)))
CQ, CQ, ... :-)
mislim, da te Xitos že nestrpno pri CEKUJE !.. :-)))
CQ, CQ, ... :-)
ja, jaz tudi mislim, da je skapiral; se namreč popolnoma strinjam -
nekatere stvari on ful hitro skapira !!...
xe, xe, xe, xe, xe, xe
xe, xe, xe, xe, xe, xe
tega pa ne kapiraš - vprašaj ? ali : tega pa ne kapiraš - klicaj
?
xe xe xe xe
P.S.: a ti zadnje cajte poskušaš kapirat samo komunajzarske "štose", ali morda druge tudi - indiferentno ?? ;-))
xe xe xe xe
P.S.: a ti zadnje cajte poskušaš kapirat samo komunajzarske "štose", ali morda druge tudi - indiferentno ?? ;-))
Zadnja sprememba: anon-195618 01.12.2009 19:08
cinq je napisal(a):hehehe .... "rugala se šerpa loncu, a obadvoje garavi" .... torej on ne zna 'talija-nič-ki, LetzNarr ne zna ne-mački i ne talija-nič ki, a ti kao znaš napischat ne-mečki, jebote .... ušte malo pa ćeš doć' na niveau tega bebe-lec-Norija, koji ne pozna niti svoju tašta-turu, pa ne nađe "doppelpunkte" (ne one vrti-kalne, nego one "di o-rizo-nite") .... jebovas sha-mona davasjebo ....
heh, a koji ti je to - doppelganger ?? :-o
.... doppelganger kažeš TI .... xexexe, ein Doppelgänger ka-že(?)-DU Germani (DOPPELGÄNGERI) mona (shampoonpress) hehehe
PS
i nije SAMO doppel- nego i ACHTER-GÄNGER (acht = otto = okta (nije cocta) = oss-em (ZLO) ....
Pa u linku ti pische (jebala te fuk.si-analna nepismenost)
http://3.bp.blogspot.com/_83i4mzARadg/SJnGcQmqMv I/AAAAAAAAAZo/snr7PW8WNag/s400/ Zoran-Spasojevic_10-porodica _9-7-2008.jpg
naravno (seveda) trebalo je lin-ak pogledati i doje(s)ti , ali ti si isti ko sha-mona, ne bereš od zadaj .... e, pa sada će i ON da me NE ČITA (jerbo me je dao kao na ignore, budala šlampata, a ovamo direktor treh+1 podjetij = alle zugrundegegangen = zadnje še ne, ampak BO)
PPS
za achtergangera poglej
http://www.shift040.nl/nieuws/artikel/herfstrega tta-dames-theta-delen-eerste-plek/
A Attach-u 'maš enga OCTA-gängera .... hehe .... AchtergÄnger ....
ne študent... vendar par let mlajši od tebe in 50 let mlajši od ivana groznega (ta nik so mu dale negovalke - kr pomaže vse pipe v kopalnici)
hohoho, keramičar je ljubosumen in dela napake pri pischanju svojih feler-umnosti na 4U-muuuu
Pišaš TI.: "(ta nik so mu dale negovalke - kr pomaže vse pipe v kopalnici) ....
POP-rafka. : "(ta nik so mu dale negovalke - kr pomaže vse
če dobro plačaš, bo pomazal tudi tebe (pazi da te sha-mona ne vidi) .... ker, pač, ima veliko dela na tem shaMONAriumu, ti bo poslal nadomestnega sodnika in cenilca, da se "uv(j)eri", oli 'maš doVOLj denarja, pa potem lahko te tudi takoj po(d)maže
majmune ploščičarski, termi(T)ologija je zelo pomembna v tehniki, ne zgolj laprdanje po prav-NIČ-ko, jebote tvoj compa-gnom (pošlji že enkrat tvojo bunypo na q*rs za osposoblj(u)vanje k meni ....
SSKJ
pomázati 1. nanesti tanko plast mastne ali tekoče snovi: pomazati pekač z oljem ....
podmázati 1. žarg. dati mazivo med drsne ploskve ležajev ali vodil; namazati: ....
bemti totega mani-Jaka-Racmana v tebi ....
PS
razen sranja po 'talijansko in NE-mačko, si začel delat napake (beri.: srat) tut po ZLO-fensko ....
xexexe .... tvoj kaljega sha-mona te nima rad(cinq-press)
________________________________________________ _____________