3 ure
Šef Bundesbank: ameriške carine lahko nemško gospodarstvo pahnejo nazaj v recesijo
3 ure
DZ razveljavil sklep o razpisu referenduma o obrambnih izdatkih
4 ure
Potrjeno: v najbolj zategnjenih občinah boste turistom lahko oddajali stanovanja in hiše samo 30 dni
6 ur
Telekom Slovenije z zlatim priznanjem CyberVadisa 
6 ur
Belgijski pristaniški delavci zavrnili nalaganje orožja, namenjenega v Izrael 6
6 ur
Na Nizozemskem uvajajo avtonomni avtobus
7 ur
Prihodki Saab v drugem četrtletju presegli pričakovanja analitikov; delnica +14 odstotkov
7 ur
Hrvati so tesnobni, nujno potrebujejo nekaj sto novih polnilnic 2
7 ur
Bo nesojena Zidarjeva vila v Fiesi na tretji dražbi našla kupca?
8 ur
RailFreight: Se bo Slovenija iz pasivne tranzitne države preoblikovala v aktivno logistično vozlišče?
8 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
8 ur
Vlada: Predlog sedemletnega proračuna EU zadovoljiva podlaga za pogajanja
8 ur
Junija izdanih manj gradbenih dovoljenj za stavbe
8 ur
Stanovanjska zakona pod streho: milijarda gre za javna stanovanja
8 ur
Ljubljanska borza ob 11.30: delnice večinoma v rdečem
8 ur
Predlagani proračun EU: Sloveniji bi šlo 5,4 milijarde evrov za kohezijske, kmetijske in druge politike
9 ur
Primorske novice: Mahle naj bi sredi avgusta odpustil prvih sto delavcev
9 ur
Kaj je Genialni zakon, ki je spet pognal kriptovalute
9 ur
Veljavnost ponudbe Salusa za prevzem Farmadenta podaljšana do konca septembra
10 ur
Članice EU dosegle dogovor glede novega svežnja sankcij proti Rusiji 3

Strani: 1 2 3 4 5

anon-119197 sporočil: 9.214
[#299215] 20.08.08 19:43 · odgovor na: purinoli (#299213)
Odgovori   +    0
Aha, poznam, jaz sem sicer uporabljal fics, ker se mi zdi, da je (bil?) icc placljiv. Sem pa 'srecal' ze tudi kaksne slovenske FM/IM. No, jaz sem imel nekoc rating malo visji, ampak tega je ze kar nekaj casa in sem zdaj zelo slab, zdaj nimam casa za to sploh.
anon-105119 sporočil: 3.426
[#299218] 20.08.08 19:50 · odgovor na: anon-91864 (#298991)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

Evo jaz na primer ne verjamem. Jebemmomater da ne verjamem. Eto.
Lp shaman

Ja saj dragi shaman drugega kot to,
da tudi ti ne verjameš v poštenost paradajzarskih volitev ti itak niti ne preostane. ;)
Če antikorupcijski Ivan Janša ne bi bil član politbiroja, bi poskrbel,
da bi predsedstvo RVK-ja z Golobičem na čelu odletelo s položaja že na začetku njegovega mandata.
Spomnimo se, da je Računsko sodišče ugotovilo, da so si tovariš Golobič in ostali izplačali enormne honorarje za predavanja, ki jih sploh ni bilo.
Tovariška poštenost nad vsemi poštenostmi.
Žalostno je, da naš paradajzarski politbiro v parlamment ni spustil še niti ene same hebene antiparadajzarske stranke ;)
Ne vem, ali se res tako bojijo, da bi v tem primeru vsi končali na Dobu, ali kaj?

Stoyan Svet katedrala.si
anon-6533 sporočil: 5.777
[#299220] 20.08.08 19:55 · odgovor na: (#299182)
Odgovori   +    0

dob je napisal(a):

Ja!
Če jih imaš še vedno shranjene v ladlcu, bi te moralo biti še kako sram.

Mah, življenje je kratko, na stara leta ji bodo morda prišle prav.:--))
anon-76887 sporočil: 18.121
[#299221] 20.08.08 20:01 · odgovor na: anon-105119 (#298957)
Odgovori   +    0

stoychi je napisal(a):
Že marsikomu je jasno, da naš politbiro odloča kdo bo, ali ne bo v parlamentu. O tem že javno govori spoštovani bivši tovariš Bučar. Samo nepismenim se zdi še čudno, da recimo stranka KDS ne more dobiti še enega podpisa kakega levega, ali desnega poslanca, čeprav bi bilo logično, da bi z vstopom KDS na parlamentarne volitve bila oslabljena takozvana rdeča "desnica," rdeča levica pa bi si s tem okrepila svoj položaj. Tovariški Politbiro spušča v parlament samo svoje naprej določene ovce, ki bodo glasovale v interesu prihvatizatorjev in skupnoskledarjev. Res me zanima koliko od vas dragi komentatorji vas verjame v poštenost dosedanjih volitev in poštenost RVK (republiške volilne komisije), katere kazenska zadeva za njihove preveč izplačane premije lepo čaka v nekem tožilskem, ali sodniškem predalu do zastaranja. Nisem prepričan, da bo tovariš Janša v Grosupljem kdaj imel svoj spomenik. Stoyan Svet katedrala.si

Pretiravaš.
RVK ne more goljufati saj samo zberejo podatke iz volišč.

In tudi KDS bodo tiste tri podpise že dobili, je samo še vprašanje časa, cene in likvidnosti.
anon-9939 sporočil: 17.846
[#299224] 20.08.08 20:06 · odgovor na: anon-76887 (#299221)
Odgovori   +    0

0902ISXdX je napisal(a):

Pretiravaš.
RVK ne more goljufati saj samo zberejo podatke iz volišč.

In tudi KDS bodo tiste tri podpise že dobili, je samo še vprašanje časa, cene in likvidnosti.

homepage.mac.com/rca...old_1a.jpg
purinoli sporočil: 8.690
[#299258] 20.08.08 21:02 · odgovor na: anon-9939 (#299224)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):

http://homepage.mac.com/rcareaga/diebold/little_ die/diebold_1a.jpg

Volitve v YU pod ključavničarjem so bile brez štetja. Kroglice so padale v skrinjice in ss je za vsakogar vedelo, v katero luknjo ga je fteknil. Rezultati so bili pa statistično zelo konzistentni. Med 99 in 103% ( Srbija okoli 1996).
[#299274] 20.08.08 21:15 · odgovor na: anon-91864 (#299243)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

Е па мали ѕа ови линк ти свака част. Није бре да га нисам већ хилјаду пута видио, ал кад је од тебе то је бре нешто посебно. Још кад би човек могао помисли& #1090;и, да се и са самим месиђом слажеш, ја бих бре пао у искушен& #1112;е, да помисли& #1084;, да у теби има и нешто нормалн& #1086;.

П.С. И бре што је друг Јосиф леп на ову слику. Ма да ага човек урами.

ЛП схаман Кирил Схабано& #1092;ски
 Ciril von Shamanoff, sunce ti jarko, sem ti hvaležen, ker sem se (malce iz prakse) komaj s težavo prebil skozi pisavo plemena Ag21 & Rossia ( vsak napor, tudi miselni, je dober za kondicijo he he). Ampak glej ga zlomka, če tvoj tekst za hec ftekneš v translater kot ruščino, dobiš tale hec :

E mali još ѕа vezu s ty Svaka posebno. Није teret da hektara nishi већ хилјаду vrste načine, al osoblje је jedan onda је teret neshto Posebno. Још osoblje chovek bi mogao pomisliti, da evo i samouprave sebe месиђом slazhesh, ја BiH teret fonda za dionice iz искушен& #1112;е, pomislim yes, yes imate ime i neshto Normalno.

PS A što je teret је se prilijepiti za Јосиф s prijateljem na sliku. Ma da goveda chovek hura živio.

LP Shaman Kiril Shabanofski

Sem se še bolj nasmejal kot takrat, ko sem prevajal v glavi he he. Lep pozdrav, Purinoli
[#299280] 20.08.08 21:23 · odgovor na: purinoli (#299274)
Odgovori   +    1

purinoli je napisal(a):

Ciril von Shamanoff, sunce ti jarko, sem ti hvaležen, ker sem se (malce iz prakse) komaj s težavo prebil skozi pisavo plemena Ag21 & Rossia ( vsak napor, tudi miselni, je dober za kondicijo he he). Ampak glej ga zlomka, če tvoj tekst za hec ftekneš v translater kot ruščino, dobiš tale hec :

E mali još ѕа vezu s ty Svaka posebno. Није teret da hektara nishi већ хилјаду vrste načine, al osoblje је jedan onda је teret neshto Posebno. Још osoblje chovek bi mogao pomisliti, da evo i samouprave sebe месиђом slazhesh, ја BiH teret fonda za dionice iz искушен& #1112;е, pomislim yes, yes imate ime i neshto Normalno.

PS A što je teret је se prilijepiti za Јосиф s prijateljem na sliku. Ma da goveda chovek hura živio.

LP Shaman Kiril Shabanofski

Sem se še bolj nasmejal kot takrat, ko sem prevajal v glavi he he. Lep pozdrav, Purinoli

Ti si car :-))))))))))))))))))))))

Simulator pa pravi: KAJTO VI DVA GOPCATA U ŠIFRAMA SEDAJ BOPA IMEU PROBLEME AJPI ČETNI EVIDENTČAR CELO NOČ DO SUTRA BO ŠTUDIRAO KATETO VIDVA ZBORUVATA INZAROTA VATIKANSKA TO JE MARŠ ZGINTA U FILADEFIJA UOAN VEJ TIKET PA ZGINTA DA NEBI SKOZ PROVOKACIRALA POŠTENI DELAUCE
[#299283] 20.08.08 21:25 · odgovor na: anon-91864 (#299243)
Odgovori   +    1

shaman je napisal(a):

Е па мали ѕа ови линк ти свака част. Није бре да га нисам већ хилјаду пута видио, ал кад је од тебе то је бре нешто посебно. Још кад би човек могао помисли& #1090;и, да се и са самим месиђом слажеш, ја бих бре пао у искушен& #1112;е, да помисли& #1084;, да у теби има и нешто нормалн& #1086;.

П.С. И бре што је друг Јосиф леп на ову слику. Ма да ага човек урами.

ЛП схаман Кирил Схабано& #1092;ски

Хвала за толе. Тода, кај поречеш на то? Би то било нашим форумск& #1080;м сотрпин& #1086;м ше лажје за брат? Си лахко предста& #1074;лјаш, че би тки. "југосло вански пројект" успел, да би ше словенш& #1095;ино превекс& #1083;али в цирилиц& #1086;? Бојда мед најлажј& #1080;ми писавам& #1080;, хехе.. :)

Ајт, се берева..
[#299285] 20.08.08 21:28 · odgovor na: anon-76887 (#299280)
Odgovori   +    1

0902ISXdX je napisal(a):

Ti si car :-))))))))))))))))))))))

Simulator pa pravi: KAJTO VI DVA GOPCATA U ŠIFRAMA SEDAJ BOPA IMEU PROBLEME AJPI ČETNI EVIDENTČAR CELO NOČ DO SUTRA BO ŠTUDIRAO KATETO VIDVA ZBORUVATA INZAROTA VATIKANSKA TO JE MARŠ ZGINTA U FILADEFIJA UOAN VEJ TIKET PA ZGINTA DA NEBI SKOZ PROVOKACIRALA POŠTENI DELAUCE

Ти си па рес хецен. Всак, ки присега на "братств о ин енотнос& #1090;" обвлада не ле цирилиц& #1086;, темвеч лахко пише на цирилиц& #1080; цело словенс& #1082;о.. :)
anon-119197 sporočil: 9.214
[#299286] 20.08.08 21:31 · odgovor na: anon-9939 (#299285)
Odgovori   +    0
Лахко па наместо њега то направи каксен програм :)
[#299287] 20.08.08 21:31 · odgovor na: anon-9939 (#299285)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):

Ти си па рес хецен. Всак, ки присега на "братств о ин енотнос& #1090;" обвлада не ле цирилиц& #1086;, темвеч лахко пише на цирилиц& #1080; цело словенс& #1082;о.. :)

Jaz tekoče berem švasane črke, ni blema.
Purinoli je car, ker se je spomnil uporabiti "avtomatski prevajalnik" ;-)
[#299292] 20.08.08 21:39 · odgovor na: anon-119197 (#299286)
Odgovori   +    0

dalex je napisal(a):
Лахко па наместо њега то направи каксен програм :)

Seveda. BLEDBLED Simulator 1.0.
Čeprav Purinoli uporablja že višjo verzijo, ki je še malo bagovit :-)))
[#299304] 20.08.08 22:00 · odgovor na: (#299291)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: purinoli 20.08.2008 22:03

dob je napisal(a):

To obvladamo tudi tisti, ki nas boli kiturina za "bratstvo i jedinstvo".

Не убить меня, братств& #1072; и единств& #1072;, большие и малые кори. Ali po naše : 不要杀我,兄&# 24351;情谊和团结A 292;小型和大型&#4063 5;疹

Purinoli (嘌呤)

P.S. I mene 伤害了我的地&# 29425; (бьет меня в ад)
anon-175587 sporočil: 1.149
[#299340] 21.08.08 00:04
Odgovori   +    0
Saj ne morem verjeti, tudi v tem članku je VIRUS BHORVAT25, pa saj ne morem verejti! Kako, da ga antivirusni program ne zazna? Saj ni tako inteligenten!
[#299389] 21.08.08 08:05 · odgovor na: anon-91864 (#299338)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

Puri ta tvoja avtomatik translejšn makina rulz. Vs eje kul ma meni se zdi, da je v zadnji besedi napaka in da manjka en "?"
Daj malo preveri to šavje od programja, ki si ga, ti pokvarjenec stari, že dal pisati na Kitajsko. he.he..

LP shaman

Shaman, ti si nepoboljšljiv. Ali si upaš dati vprašaj med besedne svetinje, kot so tele : (??)

Не убить меня, братств& #1072; и единств& #1072;, большие и малые кори ( pribl. prevod v Dementiostanščino : ne ubijaj mi bratstvo, enotnost, črne koze.....)

Lep pozdrav, Purinoli
[#299390] 21.08.08 08:07 · odgovor na: (#299378)
Odgovori   +    0

Inside je napisal(a):
Ti prevajalec evo ti še verzijo by Babel Fish russian to english
E pA of Mali ѕ[a] of [ovi] the link TI of [svaka] is frequent. To [ni]ј[e] to [bre] yes GA to [nisam] of [ve]ћ to [khil]ј[adu] of [puta] [vidio], AL of [kad] to ј[e] of odes to you the ј[e] to [bre] [neshto] [posebno]. Ј[osh] of [kad] bi of [chovek] [mogao] to [pomisliti], yes to [se] and SA by very [mesi]ђ[om] of [slazhesh], ј[a] of [bikh] to [bre] PAO in to [iskushen]ј[e], yes [pomislim], yes in [tebi] of [ima] and [neshto] [normalno]. [P].[S]. I to [bre] [shto] to ј[e] the friend Of ј[osif] of [lep] to [ovu] to slick. MA yes aha of [chovek] by [urami]. [LP] of Cyril [Skhabanofskya]'s [skhaman] LP

Tale tvoj prevajalec je pa fasal ošpice & visoko vročino, pa malce blede? Je pa dober za prevajanje morda kake samoupravljalščine v angl he he.

Lep pozdrav, Purinoli
najobj sporočil: 32.748
[#299436] 21.08.08 08:44 · odgovor na: purinoli (#299113)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

Ja kao bifši JNA-jevac sa najvišim činom u JNA - desetaru-kaplare ( kao i Hitler, J.B.Tito...) jebem ti majku kućni broj puta. Kako možeš da onog malog ništavog Kuchana da petljaš u GŠ JNA???? Doista je bio mađioničar, ali ne za Jugu nego samo za one alpske Rvate, majku ti ga nabijem, koji si ti kurac???

On je čak hteo da izjebe našeg Ađića, ali onda je reko, dođi ti, samo dođi, na tenkovima se revolucija i reRevolucija rađa. A onda dođu oni lovci sa duplim cijevima i srušiše nam elikopter i onda još dva, p**** im m****terina.

Ma nemoj ti meni da sereš po tekovinama, dovoljno nam je Aag koji je uzeo već skoro sve, što smo imali mozga. (Ebem im ******* kućni broj puta).

A kad mi još jednom spomeneš onog cigana Kuchana koji je lepo rekao vi dođite, ostalo ćemo srediti mi ovdje, a pička mu na nosu izrasla on se usrao, jedni lovci, neki plavci kao specijalci i teritorijalci izvukli tamo atomsko oružje i zaprijetili svima južno od Kupe i normalno da smo se mi usrali, majku im atomsku jebem u p****mother fuck***ers.

A drži?

P.S. BLEDBLED- 0902ISXdX - Tekavec-Purinoli BrainAlteringMaschine V.9.99.99 rulz

... vidim, da si v formi s prevajanjem... pa mi še to prevedi... namreč... i suviše sam glup, da bih shvatio, šta je pisac hteo time da kaže... može...
[#299450] 21.08.08 08:56 · odgovor na: najobj (#299436)
Odgovori   +    0

najobj je napisal(a):

... vidim, da si v formi s prevajanjem... pa mi še to prevedi... namreč... i suviše sam glup, da bih shvatio, šta je pisac hteo time da kaže... može...

Hvali se, da je v JLA bil grebator (je, pod prisilo, whatever.. Taki so nas najbolj *ebali v glavo.. :))), saj je le dosegel čin desetarja (desetnika).. Ko se le spomnim.. Še hujša sta bila dva "stažota", Slovenca (en se je pisal Stariha, žal se njunih imen ne spomnim ve..). Ko sta prišla v enoto sta bila mila in mehka kot kruh. Ko pa sta dobila zadolžitve sta si ves bes izlila nad sotrpine. Ne vedoč, da se v enoti, ki razpolaga 24 ur/dan s bojevim strelivom nemejhnega kalibra folka navadno ne zajebava. Ah no, desetnik, desetnik.. In taki bo bentil čez JLA.. Seronja.
[#299452] 21.08.08 08:57 · odgovor na: (#299101)
Odgovori   +    0

dob je napisal(a):

Jaz tega ne vidim tako, kot ti.

Če daš nekomu orožje v roke in mu ukažeš, da je njegova dolžnost z vsemi sredstvi boriti se za "poredak društva", za Partijo in socializem, on pa naredi natanko to, kar si mu ukazal, - in čisto nič drugega ! - potem se pač ne moreš izmikati odgovornosti. Kaj pa naj Kučan reče v svoj zagovor? Ja, res sem mu dal orožje v roke in res sem mu rekel, da je njegova odgovornost čuvanje partije in sistema, in res je, da je počel samo tisto, kar sem mu ukazal, ampak jaz nisem resno mislil, ko sem mu rekel, naj priseže, da bo čuval bratstvo in enotnost in Partijo, naj strelja na sovražnika, ki vso to lepoto razdira....

JNA je bila partijska vojska, kdor je bil na služenju v JNA se spomni kaj se je tam pelo: Mi smo .... (ustrezni rod vojske) armija nas zvala, da branimo Partiju i Tita maršala!

Naloga Armije je bila čuvati celovitost države, socializma, oblast Partije! Kučan je bil šef Partije v Sloveniji, JNA je bila tako slovenska partijska vojska, kot hrvaška, srbska, črnogorska... denar in moštvo za JNA je prispevala tako Slovenija kot vse druge republike, in ta vojska je zagotavljala Kučanu položaj na enak način, kot vsej drugi partijski nomenklaturi.

Kučan je poveljeval TO, ukazal odvzem orožja in deponiranje tega orožja v skladiščih JNA. Mi smo plačali za to orožje in zato je bilo naše.
Kučan ga je ukradel in dal partijski vojski, torej SVOJI vojski. Meni je jasno, kam spadata Kučan in JNA.

... malo poenostavljaš... celo zelo... težko je življenje spraviti v odnos črno (rdeče) - belo... pa hvalabogu da je tako, ker bi bilo sicer življenje res nezanimivo... se strinjaš ?
[#299484] 21.08.08 09:18 · odgovor na: anon-9939 (#299450)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):

Hvali se, da je v JLA bil grebator (je, pod prisilo, whatever.. Taki so nas najbolj *ebali v glavo.. :))), saj je le dosegel čin desetarja (desetnika).. Ko se le spomnim.. Še hujša sta bila dva "stažota", Slovenca (en se je pisal Stariha, žal se njunih imen ne spomnim ve..). Ko sta prišla v enoto sta bila mila in mehka kot kruh. Ko pa sta dobila zadolžitve sta si ves bes izlila nad sotrpine. Ne vedoč, da se v enoti, ki razpolaga 24 ur/dan s bojevim strelivom nemejhnega kalibra folka navadno ne zajebava. Ah no, desetnik, desetnik.. In taki bo bentil čez JLA.. Seronja.

He he, fašistek, kot ponavadi si ustrelil mimo. Z vsemi mukami sem se izognil oficirski šoli ABKO JNA v Kruševcu. In z dežja padel pod kap-na kurz za kaplarje. In ostal kaplar na kurzu za kaplarje. Jebal pa takrat nisem nikogar ( govorim seveda samo o moških).

Ko sem dobil zadolžitve, da moram drilati & jebati sotrpine vojake v okupatorski vojski, sem nategnil (taktično, ne seksualno he he) vse vodnike, kapetane....Postavil sem straže na ključna mesta, ostali smo pa igrali šah in en fejst poba  Šumadinec je iz torbe čudežno privlekel še rakijo in smo žurali.

Toliko o tvojih perverznih fantazijah. Pa kaj ti misliš, da so vsi taki zblojeni sadisti, kot ti?
[#299490] 21.08.08 09:23 · odgovor na: najobj (#299436)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: purinoli 21.08.2008 09:25

najobj je napisal(a):

... vidim, da si v formi s prevajanjem... pa mi še to prevedi... namreč... i suviše sam glup , da bih shvatio, šta je pisac hteo time da kaže... može...

Može. Bolje pijan nego star, bolje glup nego lep. Zajebi, lepota je prolazna stvar.
[#299503] 21.08.08 09:36 · odgovor na: purinoli (#299484)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

He he, fašistek, kot ponavadi si ustrelil mimo. Z vsemi mukami sem se izognil oficirski šoli ABKO JNA v Kruševcu. In z dežja padel pod kap-na kurz za kaplarje. In ostal kaplar na kurzu za kaplarje. Jebal pa takrat nisem nikogar ( govorim seveda samo o moških).

Ko sem dobil zadolžitve, da moram drilati & jebati sotrpine vojake v okupatorski vojski, sem nategnil (taktično, ne seksualno he he) vse vodnike, kapetane....Postavil sem straže na ključna mesta, ostali smo pa igrali šah in en fejst poba Šumadinec je iz torbe čudežno privlekel še rakijo in smo žurali.

Toliko o tvojih perverznih fantazijah. Pa kaj ti misliš, da so vsi taki zblojeni sadisti, kot ti?

Ne se*i bu*alo. V ŠRO so šli resda strokovnjaki (najbrž si "služil" po končanem faksu ali kaj podobnega), toda vselej in izključno prostovoljno. Ponujeno ti je bilo (tako kot "garda", podmornica/specialne enote oz. ŠRO) in si odklonil, a ti je bilo ponujeno zato, ker si bil "pravoveren".

Enako "kurz za kaplarje". Se ni kar "zgodil" in ni imel nobene zveze s ŠRO temveč si bil "pravoveren" in si kazal dovolj lojalnosti, da so ti lahko zaupali vodenje/poveljevanje. Če misliš, da si koga "zajebal" s drobnimi radostmi si na široko v zmoti. "Zajebal si", oz. skušaš s tem le pomiriti lastno vest.

"Drobne radosti" so prisotne vsepovsod, v vseh okoljih, celo v vseh vojskah tega sveta, saj ljudje, še zlasti vojaki niso roboti. Če iz vojaka narediš robota bo na bojišču prvi, ki bo žrtev, saj nikoli ne bo vklopil lastne inteligence in sposobnosti.

Nisi verodostojen. Bil si kar lepo lojalen vojščak in se sedaj ne "vadi" na "ugovor vesti". Pizda, po svoje si enak, kot tisti, ki trdijo, da so prisegli Hitlerju a s "figo v žepu". Ti je prav gotovo v času, ko se je dogajalo, nisi imel.
[#299519] 21.08.08 09:46 · odgovor na: purinoli (#299490)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

Može. Bolje pijan nego star, bolje glup nego lep. Zajebi, lepota je prolazna stvar.

OK. Hvala. Ako nisam isuviše glup, bi bil to lahko prevod od...

najobj je napisal(a):
... vidim, da si v formi s prevajanjem... pa mi še to prevedi... namreč... i suviše sam glup , da bih shvatio, šta je pisac hteo time da kaže... može...

... drži ? ... kaj pa je s tem... želel sem prevod od tega... bo šlo ?

purinoli je napisal(a):
Ja kao bifši JNA-jevac sa najvišim činom u JNA - desetaru-kaplare ( kao i Hitler, J.B.Tito...) jebem ti majku kućni broj puta. Kako možeš da onog malog ništavog Kuchana da petljaš u GŠ JNA???? Doista je bio mađioničar, ali ne za Jugu nego samo za one alpske Rvate, majku ti ga nabijem, koji si ti kurac???On je čak hteo da izjebe našeg Ađića, ali onda je reko, dođi ti, samo dođi, na tenkovima se revolucija i reRevolucija rađa. A onda dođu oni lovci sa duplim cijevima i srušiše nam elikopter i onda još dva, p**** im m****terina.Ma nemoj ti meni da sereš po tekovinama, dovoljno nam je Aag koji je uzeo već skoro sve, što smo imali mozga. (Ebem im ******* kućni broj puta).A kad mi još jednom spomeneš onog cigana Kuchana koji je lepo rekao vi dođite, ostalo ćemo srediti mi ovdje, a pička mu na nosu izrasla on se usrao, jedni lovci, neki plavci kao specijalci i teritorijalci izvukli tamo atomsko oružje i zaprijetili svima južno od Kupe i normalno da smo se mi usrali, majku im atomsku jebem u p****mother fuck***ers.A drži?P.S. BLEDBLED- 0902ISXdX - Tekavec-Purinoli BrainAlteringMaschine V.9.99.99 rulz

[#299526] 21.08.08 09:54 · odgovor na: anon-9939 (#299503)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):

Ne se*i bu*alo. V ŠRO so šli resda strokovnjaki (najbrž si "služil" po končanem faksu ali kaj podobnega), toda vselej in izključno prostovoljno. Ponujeno ti je bilo (tako kot "garda", podmornica/specialne enote oz. ŠRO) in si odklonil, a ti je bilo ponujeno zato, ker si bil "pravoveren".

Enako "kurz za kaplarje". Se ni kar "zgodil" in ni imel nobene zveze s ŠRO temveč si bil "pravoveren" in si kazal dovolj lojalnosti, da so ti lahko zaupali vodenje/poveljevanje. Če misliš, da si koga "zajebal" s drobnimi radostmi si na široko v zmoti. "Zajebal si", oz. skušaš s tem le pomiriti lastno vest.

"Drobne radosti" so prisotne vsepovsod, v vseh okoljih, celo v vseh vojskah tega sveta, saj ljudje, še zlasti vojaki niso roboti. Če iz vojaka narediš robota bo na bojišču prvi, ki bo žrtev, saj nikoli ne bo vklopil lastne inteligence in sposobnosti.

Nisi verodostojen. Bil si kar lepo lojalen vojščak in se sedaj ne "vadi" na "ugovor vesti". Pizda, po svoje si enak, kot tisti, ki trdijo, da so prisegli Hitlerju a s "figo v žepu". Ti je prav gotovo v času, ko se je dogajalo, nisi imel.

... hahaha... jaz sem novi... nisem vedel, da se tukaj že bijejo neke bitke iz neke druge vojne... ej,  Purinoli, oprosti... ne bom več...
anon-3916 sporočil: 1.205
[#299535] 21.08.08 10:00 · odgovor na: purinoli (#299198)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

BOSHT IPIZD ONTAR MEN KUECHAN A BLATO ŠTOLE. kUECHAN Ma RatING V SHACHU 4899 IN ONyE VEDO SKKROZD A SE BOUSEPOMIRIL INNA PRAVOMESTO POSADI L. KOTSEMSE SPRAUHAU ZUSEMIP ERJATLOV OD

Pekmurja pa do Izole, so vsi za to, a postane DOSMRTIMRTEV INNA ŠPRECEDNIK.F21PA NICR KNU, MANOVEINNOVEMELJARDE NATRRI NKOVA SHEBE.

pUrInOlI

:-)))  Odlično Purinoli, bojim se pa, da bi Kučan kjub tako visokemu ratingu v šahu kot mu ga pripisuješ ti, izgubil partijo ne samo s tabo ampak morda tudi z mano, ki imam naziv bivši ljubiteljski šahist (15 let nisem imel v roki šahovske figure press).
[#299539] 21.08.08 10:02 · odgovor na: anon-9939 (#299503)
Odgovori   +    2

0219K21 je napisal(a):

Pa kaj je tebi, kr***en? Pa ti misliš, da se je v jugi dalo kaj zbirat? Zajebi, puknili so te nekam na Balkan. Kako bi bil jaz pravoveren, mi pa prosim razloži. Pred tem sem dvakrat zavrnil vstop v predhodnico stranke Zares. Še v JNA, kjer so vsi kaplarji avtomatično fasali status člana stranke Zares ( pardon, KPJ), smo v četi edino dva Makedonca (kemika) in jaz uspeli eskivirati članstvo v teroristični organizaciji Zares ( pardon, KPJ).

Moj stari je moral v makaronarsko vojsko, od tam pobegnil in partizanil, dokler ni fasal dum dum. Partizanil ni za kaplarja Broza ampak, ker je imel poln kufer makaronarjev. Jaz sem moral služiti okupatorsko vojsko in ti perverznež mi boš zdaj še to očital. Takrat sem se zaklel, da moj sin ne bo služil okupatorske vojske. In je ni, služil je SV.

Če pa moram že kaj neprijetnega "priznat", je pa to, da nisem emigriral pred vpoklicem v JNA. Ne, ker bi bil strahopetec, ampak sem doma pustil ženo v 8. mesecu nosečnosti. Pizde komunistične so me poslali globoko na Balkan, bližje ekvatorju (mentalno), kot domu.

Za razliko od tebe, ki si najbrž orgazmiral od "časti", da si služil v tej smešni armadi, sem jaz samo štel dneve, ko se je bom rešil. Kot stotisoče kranjskih Janezov prej in še malce kasneje. Sramoten poraz JNA v SLO v 10 dneh mene ni presenetil. Videl sem jo od znotraj in dvomim, če je na svetu še kaka podobno smešna armada. Papirnati tiger je prevelik kompliment, bi bilo treba izumiti kaj primernejšega.

Purinoli
[#299549] 21.08.08 10:09 · odgovor na: anon-3916 (#299535)
Odgovori   +    0

XBIAL je napisal(a):

:-))) Odlično Purinoli, bojim se pa, da bi Kučan kjub tako visokemu ratingu v šahu kot mu ga pripisuješ ti, izgubil partijo ne samo s tabo ampak morda tudi z mano, ki imam naziv bivši ljubiteljski šahist (15 let nisem imel v roki šahovske figure press).

He he, če je kupil doktorat v ZDA za 250 $, je najbrž kupil še šahovski rating, ki je daleč najvišji na svetu.

P.S. Meni tudi ne gre dobro v šahu zadnje čase. ICC rating mi je padel iz >1500 na 1250. Pač premalo igram.
anon-3916 sporočil: 1.205
[#299554] 21.08.08 10:15 · odgovor na: purinoli (#299549)
Odgovori   +    0
Kakšen naziv imaš, prvokategornika ali morda više?
[#299570] 21.08.08 10:32 · odgovor na: anon-3916 (#299554)
Odgovori   +    0

XBIAL je napisal(a):
Kakšen naziv imaš, prvokategornika ali morda više?

Nimam uradnega ratinga FIDE, samo na ICC (trenutno 1250). Vendar igram skoraj izključno sistem 2:12 ( 2 min začetnega časa, 12 sek za vsako potezo). Izjemoma včasih tudi 5:0 ali pa 10:0. Daljše partije, npr. klasični šah ali pospešeni tempo me ne privlači, ker zahteva preveč časa, ki ga pa nimam.

Lep pozdrav, Purinoli

Strani: 1 2 3 4 5