Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Bratuškova & Co. v vili Podrožnik o dodatnih ukrepih?
sporočil: 3.698
Zgleda, da je Kahl ratal kar piarovec vlade. Zadnje čase samo še od
njega pridejo informacije. Evo, so že začeli šparat, Kahl dela
piarovstvo gratis.
sporočil: 6.178
...enako in isto velja za Slovenijo-samo Slovenija nima Človeka, ki
bi to Slovencem povedal...
youtu.be/PnJ4LhpnEWc
...vsi smo tudi razočarani v tako Slovenijo danes in tukaj...
...prvi princip zahoda je...da izbirajo najboljše...
...a v Sloveniji...gradijo si vikendice in kupujejo aute in yahte...
...polizali so vsako rit v europi-hrvati...ma žal tudi Slovenci in Slovenke...in zdej še Srbi bodo enako počeli...
...ja značilno za zgubljence je...da so zgubljeni...
...kje je Ljubezen ???
youtu.be/PnJ4LhpnEWc
...vsi smo tudi razočarani v tako Slovenijo danes in tukaj...
...prvi princip zahoda je...da izbirajo najboljše...
...a v Sloveniji...gradijo si vikendice in kupujejo aute in yahte...
...polizali so vsako rit v europi-hrvati...ma žal tudi Slovenci in Slovenke...in zdej še Srbi bodo enako počeli...
...ja značilno za zgubljence je...da so zgubljeni...
...kje je Ljubezen ???
...že ene petič poslušam in gledam, pa ne samo da lepo in
simpatično in pametno in hrabro voditeljico vidim...
...treba videti, kako govori-slišati-nadinteligentni Človek...
...nič mutenja !!!
...nič tujk !!!
...malo besed - veliko povedanega !!!..
...kandidat za predsednika-ne bom komentiral...hehehe...
...pahor kida gnoj.
...treba videti, kako govori-slišati-nadinteligentni Človek...
...nič mutenja !!!
...nič tujk !!!
...malo besed - veliko povedanega !!!..
...kandidat za predsednika-ne bom komentiral...hehehe...
...pahor kida gnoj.
...Država... Ljubezni Sonca Zdravja...
...turistično čista Država...Država Znanja...
...hehehe...za politično oligarhijo in za kućana in stanovnika in petrleta ... Znanstvena Fantastika.
...turistično čista Država...Država Znanja...
...hehehe...za politično oligarhijo in za kućana in stanovnika in petrleta ... Znanstvena Fantastika.
sporočil: 2.567
Prekleta banda lopovska kleptomanska, poznate še kakšne druge
ukrepe, kot višje davke?
sporočil: 514
Alek...te nizke pokojnine so ponavadi samo za par let dela. V
Nemčiji namreč dela ali je delalo nesorazmerno manj žensk kod pri
nas. Ponavadi se vplačuje še v panožni sklad, kjer je pokojnina
včasih višja, kod ta državna.
sporočil: 8
Odklopi se,Plagiturškina tolpa uzurpatorjev - SEPTEMBRA GREMO NA
VOLITVE!
To bo najboljša rešitev!
To bo najboljša rešitev!
sporočil: 18.832
[rantlo]Saj jih je Šušteršič znižal, oziroma tistim jih je vzel, ki jih niso vplačali. Pa raji v pelc mantelnih in samooklicanim umetnikom brez umetnin ni bilo prav in so se spravili demonstrirat z granitnimi kockami in s pomočjo Virantovega KPKja, ki je naddržavni organ, ampak deluje samo za Janšo, za Jankovića pa nič.
Kahla upokojenska, penzije bo potrebno znižat.
sporočil: 419
Ta podtaknjena vlada, ki so jo bila sama usta o socialni državi, je
takoj, ko je prišla na oblast pozabila na socialo, na predčasne
volitve, edino kar jih skrbi je čimveč kapitala, ki je še ostal,
preusmeriti v svoje žepe. Sicer ne vem kako si lahko vzamejo v
situaciji v kateri smo čas za dopust, toda vsaj ta čas, ko se bodo
nezasluženo namakali v morju, bo uboga raja brezskrbna, da se
stanje ne bo poslabšalo. Će že ne Bratovškova, ki se drži oblasti
kot klop, vsaj ostali rogovileži,ki ste obljubljali predčasne
volitve, kot ste lažnivci in zahrbtneži, Lukšič, Virant, Erjavec,
takoj predlagajte volitve in se poberite iz slovenske politike, če
nočete, da vas ne bo zgodovina postavila ob bok Kučanu, Zemljariču,
Bučarju, Stanovniku in ostali rdeči drhali, ki bodo zanesljivi
grobarji Slovenije, v kolikor jih ne bomo zaustavili.
sporočil: 2.730
[velikidrobizek]Postaja vse bolj zatohlo.
Ta ženska se samo sprehaja iz sobane do sobane in zrak meša!
sporočil: 4.335
"Storiti je treba vse, da se primanjkljaj ne bo povečeval," pravi šef Desusa Karl Erjavec... kahel, ne seri, tudi iz spodnjega linka se da razbrat, da bo ta luknja še precej bolj globoka ... banda.lažniva.nesposobna press
www.siol.net/novice/...banke.aspx
sporočil: 8.998
[denac]
> [shampion]
> "Predpočitniško srečanje o morebitnih novih ukrepih"
>
> Beri, "o dodatnih pritiskih na obubožano in brezpravno prebivalstvo"!
>
> Do konca leta jih je nujno treba zamenjati, te kučanistićne, omejene krvosese. Gre za preživetje.
> Biti ali ne biti!
Pozabi na volilno zamenjavo. Desnica nikoli več ne bo vladala s pomočjo poštenih volitev. Vse volitve bodo ponaredili. Vladali bodo komunajzlarski kriminalci in ostala drhal.
Zamenjava je možna edino z zaprtjem največjih izdajalcev v slovenski zgodovini. Ko jih pozapremo, lahko računamo na okrevanje države.
Zato je treba od začetka. Jebati jim zločinsko partizanstvo. V njem imajo oporo in legitimacijo. Sesuti jim laži in poneumljanje naroda, dokazati jim, da so namenoma že od leta 1945 spravljali Slovenijo na kolena zato, da bodo sami edini bogataši, ki bodo ukazovali pavperizirani raji, svojim sužnjem.
Desnica v resnici sploh še ni vladala v moderni slovenski zgodovini. Tudi poštenih volitev še nismo imeli.
Zato narodu preostane samo še revolucija. Bolj, kot bodo poskusili zastrašiti ljudi, bolj krvava bo.
Slednje se nanaša na nove "predlagane" spremembe za zatiranje ljudskega glasu (zakonodaja o javnih zbiranjih):
"Izkazalo se je namreč, da je trenutna definicija nevarnih predmetov preozka in ne pokriva vseh življenjskih situacij (npr. nevarne snovi) in da se z nevarnimi predmeti ne prizadenejo zgolj hude telesne poškodbe ali huje okvari zdravje, temveč lahko njihova uporaba, če je v nasprotju s splošnim namenom, predstavlja tudi ogrožanje javnega reda, splošne varnosti ljudi in premoženja."
Na osnovi tega lahko za nevaren predmet razglasijo tudi plakate, papirne konfete ali zgolj dele oblačil, če nekdo ni po volji policije oz. tistega, proti kateremu so uperjeni protesti.
Nova svinjarija plagiatrovškove & mafijske Co.
sporočil: 339
[denac]Tudi jaz, sem to pričakovala...pa se hudičevo dobro spomnim antipropagande za Pučnika (mene je bilo sram, da se je ta človek s srcem potegoval Za Slovenijo in Slovence, dobil pa je čeber dreka)...kako je nesimpatičen, pa zlobno izgleda, pa maščevalen je, pa žena mu je švabica, pa otroci niti slovensko ne znajo in podobne komunajzerse diskreditacije, ki so jih javna trobila veselo razglašala iz vseh zvočnikov....in seveda sledila je zmaga Murgelgajsta z modrimi očmi in tako milim izgledom....
Leta 1991 sem pričakoval, da v politiki ne bo nobenega komunističnega veljaka več. Da bomo z vsemi pometli, najhujše morilce postavili pred sodišče in začeli popolnoma s tal, na povsem novih temeljih.
Pa se med nami pojavijo KRETENI, ki so volili Kučana za predsednika takratnega predsedstva. Pa se pojavijo KRETENI, ki omogočijo, da Drnovšek postane predsednik vlade.
Bila sem paf a me je izučilo, da se Kranjcem vremena še ne bodo zjasnila, da je um v totalni megli.
Ti KRETENIZMI so omogočili, da danes kreteni mahajo z jugo zastavami in opevajo zločinsko Jugo in njen zločinski sistem.Vse so komunajzerji splanirali že 45 leta....mešanje narodov, totalno brisanje narodove zavesti,potvarjanje zgodovine, šole, mediji, negativna selekcija in ker smo Slovenci pridni učenci smo vse vestno memorirali..... naša zgodovina se začne z NOB to je naš veliki pok, prej je bil en velik nič...aja edino en del preteklosti so nam redno vcepljali v glavo: Praslovan je preplaval rusko reko in se tu naselil...smo isto z Rusi (in seveda naši YU bratski narodi), ki so najnaprednejši saj so sprejeli komunizem, kakšni Sloveci nekaj?...Najmanj Slovani-JUGOSLOVANI.
KRETENI, ki so tako volili in svoje možgane prepustili filanju s strani zločincev in mafijcev, imajo danes eksistenčne težave. Težko bodo shajali s povišanimi davki, težko bodo živeli.
Ti KRETENI bodo s praznimi žepi in želodci kleli "heroje", ki so jih tako oboževali. KRETEN šele ob pajčevini v želodcu spozna, da ga je polomil. Vprašanje, če sploh spozna.
Kje ste bili ljudje leta 1990/91, da bi spoznali, da nam komunisti pod nobenim pogojem ne smejo vladati? Kje ste bili ljudje takrat, da bi pometli s to nesnago in postavili svojo državo po zgledu evropskih manir in šeg?
Dokler ne bo večina Slovencev zaničevala in z gnusom obravnavala komunistov, lahko pozabimo na uspešno državo. Revolucija, "NOB", degenerirani miti in sladke besede komunajzlarjev so krivi, da imamo danes na vladi nesposobno babo, enega najhujših balkanskih kriminalcev za prišepetovalca, kretenskega Mišića in kuri Vonto in Kociprovo v vladnih kabinetih in vrhovnega vojščaka revolucije, Udbe in CK za cesarja.
S temi osebki (in drhaljo, ki ji pripada) je treba pomest.To je glavna naloga in obveznost Slovencev. V nasprotnem primeru nam sledi pogin.
Tej vladi in vsej pripadajoči mafijski drhali vsak zaveden in priseben Slovenec odreka poslušnost, priznanje in obstoj. To ni naša vlada. Zato ni naša vlada, ker priznava takoimenovano "NOB".
Danes, ko je Virantovanja konec, račun za veselico na mizi, ljudje vpijejo: ,,Vsi so isti,, ... koga bodo volili?... SD
sporočil: 1.484
[1012RASLX]Preveč je lenuhov in nesposobnezev zato socialnih podpirancev, ki bodo volili levake zaradi svojih koristi. Nacikomunistična kleptokracija si to tudi želi in jih tudi podpira.
Ali se Slovenke in Slovenci res tako nizko cenimo, da prenašamo to do konca nesposobno mafijsko vlado in mirno čakamo vedno novih obremenitev. Narod je čudežno potihnil kot da čaka na prihod orkana po dopustih, ali pa tudi ne. Vedno bolj sem prepričan da drži da smo bili Slovenci samo hlapci na dunajskem dvoru in nam je to ostalo v genih.
Zadnja sprememba: anon-17378 18.07.2013 17:49
[denac]
> [0111Mo2]
> Mislim, zdaj je pa res čisto zadnji čas, da se prihranke pobere iz bank in začne varčevati v kakšni alternativni valuti v štunfu...
Jaz sem to naredil pred več kot letom dni.
Resnici na ljubo, mal sem ga usral. Kupil sem nekaj zlata tik predno je strahovito padlo.
Lahko bi me prej vprašal, bi te opozoril. Verjetno pa si ga kupil od kakšne moje, pravočasno opozorjene stranke, tako da je vsaj nekdo ostal zadovoljen.
Lp, Zoran
sporočil: 190
Zadnja sprememba: anon-118043 18.07.2013 17:54
To sporočilo je izbrisal avtor (13.04.2020 10:02)
sporočil: 2.730
Prihaja čas pevskih zborov, ko bodo spet popularne ponarodele
partizanske pesmi:
Puntarska (Le vkup, le vkup uboga gmajna...)
Nabrusimo kose, že klas dozoreva...
Na juriš, na juriš!
Hej brigade!
Hej tovariši!
...
Puntarska (Le vkup, le vkup uboga gmajna...)
Nabrusimo kose, že klas dozoreva...
Na juriš, na juriš!
Hej brigade!
Hej tovariši!
...
sporočil: 339
[dob]
He he , vendar ni daleč od resnice. Spomnim se moje profesorice zgodovine, ki nam je povedala sledečo štorijo.:
Če bi komunjare bili kmetje, bi se usedli v naslonjač na robu njive in po zvočniku ukazovali: Rasti, pizda ti materina! Ti, tam... krompir, al kva je že, ja ti... dajmo to malo hitreje, to je vse prepočasi.... Pa ti fižol, menda si fižol, vsaj tako piše, ne se obirat! Mislm, obiraj se ko je cajt za obirat, ne pa zdej!
Nakar bi pristojni delegat delavec v "kmetijski proizvodnji" napisal okrožnico, da mora do konc tedna nujno pasti dež, ker sicer plan ne bo izpolnjen stoprocentno. Sledi pisanje zapisnikov, nato stroga prepoved razraščanja plevelu, v nekaj izvodih, vse kolkovano in s plačanimi pristojbinami. Plevel prejme dva izvoda.
Zvečer pred spanjem pa pismo CK-ju s pripombo, češ kako je to mogoče, da plevel lahko raste praktično sred suše, medtem ko krompir ne more... Očitno gre pri tem za elemente, ki delujejo podzemno proti državi! Morda bi bilo treba prisiliti krompir, da raste z gomolji nad zemljo, da se lepo da kontrolirat kaj dela. Zraven pa še pripis: Pošlte še dva delavca, da bo na njivi kontrola boljša. Če bo potrebno, bomo uvedli nočno opazovanje!
Odšla je naša socijalistična delegacija za kmetijstvo na Nizozemsko. Tam so si ogledali kravjerejo. Krave so se celo leto pasle zunaj, mleka je bilo več kot od naših krav in seveda so to prakso prenesli v Slovenijo. Določili so okoliš (če se prav spomnim je šlo za okolico Kočevja) in izdali odlok, da morajo vse krave ven iz hlevov in ostati zunaj. Kmetje so negodovali in jim dopovedovali, da krave niso vajene mraza, da na Nizozemskem ni prave zime, da to ne bo šlo, ampak če se je tako odločil tovariš s Kumrovško šolo je tako moralo biti. Krave so nagnali ven. Kaj se je zgodilo: Veliko Krav je padlo v brezna, ko se je bližala zima so preživele krave vso tolščo porabile za ogrevanje in dlako, sirote so hirale, mleka ni bilo več in končno so zaradi mraza poginile. NO tako se je eksperiment končal, seveda nihče ni dobil povrnjene škode. Bi bilo pa zanimivo videti kaj je šlo v poročilo oz. zapisnik...najbrž je šlo za sabotažo razrednega sovražnika.
[dex]
> [bpmsi2]
> Ali Baba in 40 razbojnikov
Baba in 40 razbojnikov
Gangbang na račun davkoplačevalcev in brezpravnih državljanov drugega reda (po narodnosti Slovencev).
sporočil: 1.693
Ne filozofiraj!!!!! (Veliko klicajev). Državo imamo uničeno, ker je folk totalno indoktriniran. Zaradi "filozofiranja". Potrebujemo ostre in jasne besede, zamegljevanja in laži skozi 70 let je bilo dovolj. In ne filozofiraj več s tem v zvezi.Iz wikipedije:
filozof (φιλόσοφος) je oseba, ki se s filozofijo ukvarja. Med drugim preučuje vprašanja o naravi realnosti, kar pomeni, da se opiramo zgolj na lastno razumevanje in ne na religijo ali na mišljenje drugih ljudi.
.
A tudi o filozofiranju nimaš razčiščenih pojmov. Če je zate filozofija dejstvo, da vsak v partizanih ni bil politični indokrtiniranec, potem se bojim, da ti res ni pomoči. In o tem sem jaz pisal, ničemer drugem. Če ti je, ali tvojim, katerikoli partizan v kakršnikoli obliki nekoč storil kaj žalega, je na splošno obsojati vse partizanstvo- borca enako, kot če bi obsojal slehernega vojaka Wehrmachta za nacista.
In ti to dobro veš, da je neumnost in z nacističnim vojakom Wehrmachta nimaš težav ločiti mede borcem in nacističnim indoktrinirancem.
Greš celo dalje, da ljudem, ki s partizanstvom in oblastjo od 45 leta nimajo nobene povezave, nalagaš odgovornost za stanje v državi.
Nikoli pa ne prideš z odkrito besedo na dan, kaj je razlog, da je vsepovprek sleherno partizanstvo zate rdeči prt.
Še danes gradijo vso svojo politično manevriranje na podlagi:
- eni s simpatiziranjem s partizanstvom
- drugi s poudarjanjem nasprotnega
Še večje sprenevedanje pa je to mojo pripombo uporabiti kot argument za stanje v državi 70 let,
z ozirom, da imenuješ človeka za kretena in odgovornega za sesutje domovine. Nisem bil niti partizanski borec, niti član ZB, niti v partiji, niti imel kakšno družbeno-politično preteklost. Nič od nič, vendar sem kriv po tvojem paranoičnem prepričanju za stanje u vukoje… Če si prepričan, da so 70 letne laži o pravi vlogi partizana borca krive za polom države v osvobojeni Sloveniji, potem bodo še naši vnuki na istem kot smo mi. Aja, ni osvobojene Slovenije po tvoje, ker še vsi ljudje ne mislijo tako kot ti glede teh vprašanj?
Daj me med ignorirane zdaj takoj , ti ne bo potrebno brati mojih osebnih stališč do teh vprašanj in si opravila za vekomaj z nečim, kar niti slučajno nisi sposoben ali nočeš preseči. Namreč na ukaz naj preneham filozofirati jaz lahko odregiram samo z zgornjim predlogom, moja druga izbira je, da se prostovoljno izpišem iz foruma in ti naredim uslugo. Če boš potem manj obremenjen s sovraštvom, sem celo to zate pripravljen narediti. Meni se namreč taki ljudje na nek način smilijo, saj jih v življenju vodi predvsem odklanjanje drugače razmišljujočega.
Zadnja sprememba: anon-17378 18.07.2013 18:23
[denac]
> [komunike]
> > [denac]
> > > [0111Mo2]
> > > Mislim, zdaj je pa res čisto zadnji čas, da se prihranke pobere iz bank in začne varčevati v kakšni alternativni valuti v štunfu...
> >
> > Jaz sem to naredil pred več kot letom dni.
> > Resnici na ljubo, mal sem ga usral. Kupil sem nekaj zlata tik predno je strahovito padlo.
>
>
> Lahko bi me prej vprašal, bi te opozoril. Verjetno pa si ga kupil od kakšne moje, pravočasno opozorjene stranke, tako da je vsaj nekdo ostal zadovoljen.
>
> Lp, Zoran
Čakal sem, da pade kila pod 40.000€. Dolgo. Ko je padlo, sem takoj kupil (Moro). Nato je za kakšen dan celo zraslo, jaz pa vesel, da sem "zadel". Potem pa seveda hud padec.
Morda bom celo vesel, da bom naredil izlet v tujino za prodajo, ker bodo komunajzli nabili davek na zlato.
Cena zlata se giblje po predvidljivih vzorcih, cene nekaterih drugih elementov običajno napovedo ta gibanja vsaj dva tedna pred spremembo. Vsaj za blagovne traderje to ni nič novega.
V tej državi do sesutja in drastičnih sprememb ne bo pravega kruha za pošten ali večji posel, na vse se bodo prisesale rdeče pijavke, če pa še to ne bo zadoščalo, pa pokvarjeni in psihopatski davčni inšpektorji z bujno domišljijo (nekaj takih imajo v svojih vrstah, ki bi prej sodili v prisilni jopič, ne pa na DURS).
Zato že ukrepam in selim svoje posle ter nove ideje na razvitejši in bolj urejen zahod.
Prav tako gredo z menoj tudi investicije, ki bi jih lahko lani začeli plasirati v Slovenijo, pa so kreteni iz JU namerno naredili vse (vsaj 90% od tega protizakonito), da so sabotirali lokalne partnerje tujega investitorja.
[aralk]
Ne ljudje, za volitve je absolutno še prezgodaj. Počakati je treba, da bo prišla kruta, kruta lekcija. Travo boste jedli ali pa morda samo slamo. Takrat bo čas za volitve. Ko bodo komunisti in njihovi mladiči dobili manj kot 10% glasov. Narod bo na kolenih prosil nekoga, naj jih vrne k človeka vrednemu življenju. Do takrat nobenih volitev, samo pustiti - prosti pad...! Bolj ko se bliža dnu, večja je brzina.
Točno tako. Brez predhodne, vsaj trimesečne travne diete se ne splača iti na volitve.
sporočil: 3.275
Zadnja sprememba: anon-295127 18.07.2013 18:23
[denac]No, nikar tako grdo ne govori s svojo podobo tam notri v ogledalu! Baje to ni najbolj normalno... :))
> [kirman69]
> > [denac]
> > > [mhorva35]
> > > > [denac]
> > > > > [7175S]
> > > > > Vse kar počne ta vlada, ki so jo namestili skrajni levičarji in ostali organizatorji državnega udara, je daleč stran od zagona gospodarstva. Ta vlada je do sedaj poviševala samo davke, ki predstavljajo dodatno obremenitev še delujočega dela gospodarstva ter zaposlenih državljanov za polnjenje proračunske luknje ter za vzdržavanje preobsežnega državnega aparata in občinske samopašnosti vaških petelinov in v veliki meri tudi za kvazi socialno podporo, ki bi ji vsaj za 25% potrošenih sredstev lahko nadeli ime podpora lenuhov. Ker v tej vladi ni enega ministra ali državnega sekretarja, ki bi poznal vsaj osnovne o zakonitostih v gospodarstvu in ekonomiji (lep primer je cvetober znanja od Mišića do Vonte v kabinetu premierke), lahko pričakujem na koncu kar popolno obdavčitev, oziroma konfiskacijo vseh varčevalnih vlog in vseh nepremičnin, ter v nadaljevanju, plačevanje najemnin za prebivanje v lastnih stanovanjih in hišah. Vse to bodo počeli z enim samim ciljem, obdržati in nadgraditi komunistično družbeno ureditev, ki so ji nadeli v celofan zaviti ime demokratični socializem. E vivat communismo !!!!
> > > >
> > > > Se strinjam. Zato jim je potrebno jebati mater s partizanstvom. Jebemti, jest mam teh množičnih partizanskih morilcev čez glavo dovolj. Jebati jim partizane! Jebati jim te kretene, ki so se vlačili po hostah in morili Slovence. Partizanstvo je najhujši kiks v zgodovini Slovencev. Najboljše ljudi pa so po vojni pobili. S temi ljudmi bi lahko postavili solidno državo, tako pa smo za vodtelje dobili same butlje in morilce.
> > > >
> > > > Danes in v prihodnje bomo v polni meri spoznavali posledice zločinskega partizanstva.
> > >
> > > Ti potrebuješ eno pošteno predavanje o razliki med partizanstvom in politični zlorabi le-tega.
> > > Tako kot je razlika med nacizmom in nacističnimi borci.
> >
> > Ne filozofiraj!!!!! (Veliko klicajev). Državo imamo uničeno, ker je folk totalno indoktriniran. Zaradi "filozofiranja". Potrebujemo ostre in jasne besede, zamegljevanja in laži skozi 70 let je bilo dovolj. In ne filozofiraj več s tem v zvezi.
>
> Nehaj že enkrat tako bedasto nakladat! S tem samo dokazuješ, da si indoktriniran prvenstveno prav ti in to POPOLNOMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! (veliko klicajev).
>
> Preskoči že enkrat te tvoje predpotopne ideološke prepreke v svoji glavi, kajti zadeva je še veliko hujša in zahteva drugačen pogled, kot pa skozi tvojo zarjavelo rdeče-belo optiko!!
>
> Državo imamo na podnu zato, ker nismo sankcionirali velikega gospodarsko-bančnega kriminala, dokler je še bil čas. In med te velike kriminalce spadajo tudi t.i. -vaši-, torej recimo iz Slovenske RKC, pa kvazi desnih bivših aparatčikov, tudi tvoj presvetli majer...
Še eden KRETEN, ki je pomagal sesuti našo domovino!
"Bratuškova & Co. v vili Podrožnik o dodatnih ukrepih?"
Verjetno že spet razmišljajo, kako pokrasti prebivalstvu depozite na bankah, ne da bi jim "hvaležno prebivalstvo" potem snelo glave ?!
Verjetno že spet razmišljajo, kako pokrasti prebivalstvu depozite na bankah, ne da bi jim "hvaležno prebivalstvo" potem snelo glave ?!
sporočil: 4.335
Zadnja sprememba: fcajt 18.07.2013 21:23
sj je previrant dans javno izjavu, da bojo nalil' čistega vina ...
v.vili.podrožnik presswww.24ur.com/novice/...ozili.html
sporočil: 1.542
[5-RA]
> [denac]
> Leta 1991 sem pričakoval, da v politiki ne bo nobenega komunističnega veljaka več. Da bomo z vsemi pometli, najhujše morilce postavili pred sodišče in začeli popolnoma s tal, na povsem novih temeljih.
>
> Pa se med nami pojavijo KRETENI, ki so volili Kučana za predsednika takratnega predsedstva. Pa se pojavijo KRETENI, ki omogočijo, da Drnovšek postane predsednik vlade.
>
Tudi jaz, sem to pričakovala...pa se hudičevo dobro spomnim antipropagande za Pučnika (mene je bilo sram, da se je ta človek s srcem potegoval Za Slovenijo in Slovence, dobil pa je čeber dreka)...kako je nesimpatičen, pa zlobno izgleda, pa maščevalen je, pa žena mu je švabica, pa otroci niti slovensko ne znajo in podobne komunajzerse diskreditacije, ki so jih javna trobila veselo razglašala iz vseh zvočnikov....in seveda sledila je zmaga Murgelgajsta z modrimi očmi in tako milim izgledom....
Bila sem paf a me je izučilo, da se Kranjcem vremena še ne bodo zjasnila, da je um v totalni megli.
> Ti KRETENIZMI so omogočili, da danes kreteni mahajo z jugo zastavami in opevajo zločinsko Jugo in njen zločinski sistem.
>
> KRETENI, ki so tako volili in svoje možgane prepustili filanju s strani zločincev in mafijcev, imajo danes eksistenčne težave. Težko bodo shajali s povišanimi davki, težko bodo živeli.
>
> Ti KRETENI bodo s praznimi žepi in želodci kleli "heroje", ki so jih tako oboževali. KRETEN šele ob pajčevini v želodcu spozna, da ga je polomil. Vprašanje, če sploh spozna.
>
> Kje ste bili ljudje leta 1990/91, da bi spoznali, da nam komunisti pod nobenim pogojem ne smejo vladati? Kje ste bili ljudje takrat, da bi pometli s to nesnago in postavili svojo državo po zgledu evropskih manir in šeg?
>
> Dokler ne bo večina Slovencev zaničevala in z gnusom obravnavala komunistov, lahko pozabimo na uspešno državo. Revolucija, "NOB", degenerirani miti in sladke besede komunajzlarjev so krivi, da imamo danes na vladi nesposobno babo, enega najhujših balkanskih kriminalcev za prišepetovalca, kretenskega Mišića in kuri Vonto in Kociprovo v vladnih kabinetih in vrhovnega vojščaka revolucije, Udbe in CK za cesarja.
>
> S temi osebki (in drhaljo, ki ji pripada) je treba pomest.To je glavna naloga in obveznost Slovencev. V nasprotnem primeru nam sledi pogin.
> Tej vladi in vsej pripadajoči mafijski drhali vsak zaveden in priseben Slovenec odreka poslušnost, priznanje in obstoj. To ni naša vlada. Zato ni naša vlada, ker priznava takoimenovano "NOB".
Vse so komunajzerji splanirali že 45 leta....mešanje narodov, totalno brisanje narodove zavesti,potvarjanje zgodovine, šole, mediji, negativna selekcija in ker smo Slovenci pridni učenci smo vse vestno memorirali..... naša zgodovina se začne z NOB to je naš veliki pok, prej je bil en velik nič...aja edino en del preteklosti so nam redno vcepljali v glavo: Praslovan je preplaval rusko reko in se tu naselil...smo isto z Rusi (in seveda naši YU bratski narodi), ki so najnaprednejši saj so sprejeli komunizem, kakšni Sloveci nekaj?...Najmanj Slovani-JUGOSLOVANI.
Danes, ko je Virantovanja konec, račun za veselico na mizi, ljudje vpijejo: ,,Vsi so isti,, ... koga bodo volili?... SD
Sploh se ne bom ukvarjal s tem kaj bi bilo če bi bilo, ker je tako vse brezupno. Ker vidim, da si eden od redkih, ki jim spomin še deluje , bom dodal k tvojim še enega mojega iz tistega časa, in sicer v zvezi s slavnim labodjim spevom slo novinarstva, ki mi gre že od nekdaj na q, in pravzaprav zmeraj bolj. Za kaj je že šlo?
Seveda je bila tovarišija od nekdaj navajena, da je v skupščini (republiški, zvezni, itd..) teklo vse ko namazano, vsi so brali ekspozeje o tem kaj bi bilo treba, in gor in dol in sem ter tja, po modelu iz znane tablice enih poljskih študentov, kjer si iz tabele cca 10x 10 polj lahko govoril en teden pa nič povedal. In so vsi živeli srečno in dolgo in tako naprej.
No, in potem ti izbruhne nekak parlament in ves cirkus zraven. In ti pride not tudi en haloški poslanec, že precej v letih (žal se trenutno ne morem spomnit njegovega imena, guglat pa tudi nimam časa),govoril pač nekaj, kar mu je ležalo na srcu, ne najbolj po ps-u in tako ni zadovoljil strokovne fdvejevske kritike. In so se ponorčevali iz njega pa še koga v svojih poročilih, komentarjih , kolumnah ali vsem skup.
In potem seveda slavni Janša ni mogel molče mimo tega in jim je dejal, no to bil pa res labodji spev vašega dela. In je bila katastrofa in zamera in obup do vrhov vseh novinarskih združenj do Evrope in Antarktike. In ta grozovitost ni pozabljena vse do dandanes.