Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Vlada Janeza Janše bo jutri očitno padla
sporočil: 2.114
[denac]niti mal. bojim se blesavosti povprečnega slovenca.
> [wizardofoz]
> > [abraxas]
> > > [kugy]
> > > Radovan in njegovi globoko premišljajo, ali bi si zarili nož v trebuh takoj, ali bo še malo počakali. Nagrad pride na volitvah. Ko si enkrat tako nenačelen, da od Janše zahtevaš odstop, od Janković pa ne, rešitve ni, Janković ni in ne bo odstopil, ker "leve" vlade ne bo. Virantovi je zardi preživetvenega nagona pač ne bodo podprli.
> >
> > Ja to bo še zanimivo. Jaz bi ocenil verjetnost, da Bratuškova v 30 dneh ne bo sestavila vlade, na 65%. Poleg LGV (prej DL, še prej DLGV), jo lahko zminira tudi SD.
>
> Vlada bo jutri sestavljena, nič bati.
Nič se je ne bojiš?
sporočil: 601
debilno potvarjanje zgodovine, lahko prihaja samo iz "ust
srboslavskega hlapca", saj sicer nebi klobasal o nekem "združenju"
po volji Slovencev! Pozabil si navesti tudi smrt našega največjega
slovenskega pisatelje Ivana Cankarja, ki so jo zagrešili, po
naročilu srbske prostozidarske lože, trije srbi! Pa vstajo
štajercev v Mariboru, ko se je miroljubno zbralo v >Mariboru,
preko 10.000 ljudi, ki so protestirali proti srbski okupaciji
štajerske (krvava nedelja) ko so jih kar tako srbski žandarji
postreljali - 13 neoboroženih štajercev, ki se niso "videeli" v
balkanski združbi in odtrgani od matične domovine Avstrije....
sporočil: 769
čas vnosa: 26.02.13 21:32
[denac]Se mi kar smiliš ko (moraš?) mešaš Pučnika z Janševim boljševiškim kretenizmom.
> [dobindolski]
> HUNTA 1 : MAFIJA 1
> narod pa naj...
Narod najebe zato, ker je ZABIT! Na volitvah voli komunajzla, namesto, da bi Pučnika. In v tem stilu naprej.
sporočil: 47
čas vnosa: 26.02.13 20:31
Najhujše pa je, da od tega klanja, ki se dogaja tako na levi, kot
na desni strani, najkrajšo potegnemo državljani. Poslanci bodo
obdržali svoje stolčke, ali so v koaliciji, ali v opoziciji in s
tem odlične plače in bonitete, mi pa plačujemo krizo klanja med
koalicijo, znotraj nje, opozicijo in sindikati. Med vsemi akterji
pa manjka državnikov, ki bi bili sposobni videti kaj dlje, kot prst
pred nosom.
sporočil: 769
čas vnosa: 26.02.13 19:45
[NaprejSlovenija]Daj ne seri s tem. Očitno da PEN ne mara tako kot stare tudi neke nove Janševe UDBE!
Odziv predsednika vlade in predsednika SDS Janeza Janše na predlog PEN
Ne vem sicer, kdo so junaki, ki so predlagali mojo izključitev iz PEN, znani pa so člani častnega razsodišča, za katerega ne jaz ne večina članov organizacije nismo nikoli glasovali. O postopku me niso obvestili, prav tako nisem imel nikakršne možnosti odgovoriti na obtožbe. Teh pravzaprav sploh ne poznam. Postopek izključevanja spominja na leta po komunistični revoluciji, ko so iz SAZU izključevali člane, ki niso bili po volji Kidriču in Kardelju.
V PEN me je leta 1988 kot političnega disidenta povabil slovenski pisatelj Drago Jančar. Takrat je bil PEN zbirališče uglednih in pogumnih literatov, ki se je boril za človekove pravice in svobodo izražanja. Danes se je v vodstvo te organizacije nateplo vse mogoče, glavno besedo pa imajo sodelavci UDBE in OZNE. Zato ne preseneča, da je ena njihovih glavnih javnih aktivnosti neprestano iskanje notranjega sovražnika in boj za privilegije pri državnih jaslih.
Ali ni ravno predsednik PEN-a prebral Majniško deklaracijo! Aja kdor se ne strinja z Janšo je itak komunajzar ali pa udbovec in ga je treba oblatit po dolegem in počez.
sporočil: 1.053
JANŠA NE SEKIRAJ SE, NE BOJO DOLGO VLADALI, KER SO NESPOSOBNI,
KMALU PRIDE ZOPET TVOJIH 5 MINUT, takrat pa v štartu bolj odločno
brez popuščanja do izsiljevalcev, ki so vedno zavozili, kakor
sedaj.
sporočil: 12.861
[Meteor]Nič. "Modro" bosta tiho.
In kaj bosta naredila Žerjav in Virant, če se izkaže magistrsko delo Alenke Bratušek tudi kot plagiat?
www.slovenskenovice....magistrsko
Skorumpirancema namreč dol visi za korupcijo. Strici so dal ukaz za rušenje Janševe vlade, ki se je očitno preveč približala parazitskim strateškim pozicijam in lutke ter plačanci kot Virant in Žerjav so se odzvale na poziv.
Gledali in poslušali bomo take kupe sprenevedanja, da bo bolela glava. Ekonomija pa se bo odzivala realno, šla bo dol.
sporočil: 12.861
[joe06]Za gospodarstvo in tvojo blaginjo bo odslej skrbela AB in njena vlada. Pa dober tek i nveliko užitkov.
Janša z SDS že v naprej vrta kako bi strmoglavil bodočo predsednico Bratuškovo.Nekaj treba najti, njen eventualno pomanjkljiv magisterij,diploma,nepremičnine,se bo že kaj najdlo itak nimajo drugega kaj početi.Za gospodarstvo in blaginjo ljudstva pa jim itak ni mar.