Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Šušteršič: Možni so različni ukrepi
sporočil: 639
[ANONIMNI12]Francozi so AAA že izgubili - niso ravno najboljši zgled pametne fiskalne politike.
pa ne primerjat kredibilne francije, ki je eno najvecjih gospodarstev EU z boniteto AAA in 3x visjim BDP per capita z neko keredibilno zapufano, totalno skorumpirano slovenijo. A ne zastop folk, da posojilodajalci ne verjamejo vec obljubam vsakokratne oblasti, ker naslednja lahko z navadnim zakonom vse obrne na glavo.
sporočil: 3.316
[denac]IJJ ni demokrat in nikoli to tudi NE BO,ker ima tipične komunistične prijeme vladanja in PIKA.
> [mataj18]
> Ej, janšajzarji navalite!
>
> www.dnevnik.si/novic...1042547010
>
> Lp, mataj18
"Janšajzarji" je zgrešeno. Lahko rečeš demokrati, sam se pa bolj strinjam z nazivom življenski ljudje evropske civilizacije.
Ti pa si otrok povojne slovenske zmanipulirane drhali.
sporočil: 4.037
Zadnja sprememba: anon-231230 16.08.2012 20:18
amav & fin-466864 & mataj-18... isti ubožni jezik, isti
ubožni slog, ista ubožna agitacija. Saj gotovo nisi ... veš kdo,
ne?P.S. Spet dva v dobri minuti. Očitno si res hobotnica z novimi imeni. JLA oficir v slovenski vojski, UDBA/Mladina center ali revež iz doma za ostarele? Saj te razumem, nije ti lako, bolan.
[denac]to še vedno ne spremeni dejstva ,da tvoj veliki ljubljeni vodja ni DEMOKRAT!
> [FIN-466864]
> > [denac]
> > > [mataj18]
> > > Ej, janšajzarji navalite!
> > >
> > > www.dnevnik.si/novic...1042547010
> > >
> > > Lp, mataj18
> >
> > "Janšajzarji" je zgrešeno. Lahko rečeš demokrati, sam se pa bolj strinjam z nazivom življenski ljudje evropske civilizacije.
> > Ti pa si otrok povojne slovenske zmanipulirane drhali.
>
> IJJ ni demokrat in nikoli to tudi NE BO,ker ima tipične komunistične prijeme vladanja in PIKA.
Kje je pa vejica in potem klicaj?
L.p.
sporočil: 18.363
"»Odločitev Francije, da pravilo zapiše v zakon, nam gre na roko in
potrjuje naše stališče,« je povedala članica Pozitivne Slovenije
Maša Kociper."
Zgledovat se moramo po Nemčiji, je močnejša. In raste za razliko od galcev, ki stagnirajo. Ni čas, da se delamo "francoze". Čeprav je francoščina res lep jezik. Lep dan.
Zgledovat se moramo po Nemčiji, je močnejša. In raste za razliko od galcev, ki stagnirajo. Ni čas, da se delamo "francoze". Čeprav je francoščina res lep jezik. Lep dan.
[vinopivec]dej pejt na dva deci ,da se boš mal zbrihtu...Nomen est omen.
amav & fin-466864 & mataj-18... isti ubožni jezik, isti ubožni slog, ista ubožna agitacija. Saj gotovo nisi ... veš kdo, ne?
Zadnja sprememba: FIN-466864 16.08.2012 20:25
tole si bi pa lahko vsak dan pred spanjem prebral.mogoče ti bo kdaj
kaj lažje v življenju...Numquam malum malo curatur. -- "Nikoli se zlo ne zdravi z zlom."
L.p.
sporočil: 1.387
»Zdaj smo še bolj utrjeni v prepričanju, da fiskalnega pravila ne
zapišemo v ustavo,« je meni predsednik SD Igor Lukšič.
Jaz pa sem zdaj še bolj prepričan, da tega bika zatožim njegovi ljubici, ki jo ima v Velenju, nad jezerom.
Ne bo mu več odprla okna ponoči, pa še lojtro mu bo skrila!!!
Jaz pa sem zdaj še bolj prepričan, da tega bika zatožim njegovi ljubici, ki jo ima v Velenju, nad jezerom.
sporočil: 1.693
[auchy]Tudi burke, to pa sem zasledil v naših medijih.
> [samaki]
> Kdor razume francosko, naj si prebere komentar na spodjem linku:
>
> www.lepoint.fr/polit...088_20.php
>
> Povzetek za tiste, ki ne razumejo:
> -...poteze predsednika Hollanda prvih sto dni po izvolitvi so bile simbolične, revanšistične in škodljive.
> -...prvih sto dni je zaznamoval politični, osebni in ideološki revanšizem.
>
> Kaže, da so nam Francozi nekoliko podobni. Podobno bo verjetno v Sloveniji, ko jeseni dobimo novo vlado...
Pa ne smemo pozabiti še tega, da je nova francoska vlada iz Francije izgnala en kup Romov:
www.bbc.co.uk/news/w...e-19194639
Zanimivo, tega v naših medijih nisem zasledil....
sporočil: 46
Če bi delali pošteno (celotna EU ) ne bi bilo treba nobenih zlatih
pravil. To je samo alibi za dosedanjo lumparijo in zaščita, da
gabodo lahko sra.. naprej.
Zadnja sprememba: FIN-466864 16.08.2012 21:57
[denac]
tolk je IJJ demokrat kot tisti tvoj nevidni sovražnik,se pravi nikakav,če prav vodi našo državo "legalno".....pa še ogromno pajacev ,ki so se zrven nalimal oziroma svoj piskreček pristavl....
Bolj je demokrat kot vsi, ki so trenutno v opoziciji in imajo za vrhovnega vodjo nekoga, ki se je trudil z uvedbami totalitarnih prijemov, danes pa daje VIDEZ demokratičnosti. Za krono vsega pa vse skupaj vodi nelegalno iz ozadja.
kaj pa ,če je vse res...?????
Trenutno na našo žalost ni prav nikogar,ki bi bil sposoben voditi tole našo drago Slovenijo,in to me zelo "žalosti"
L.p.
sporočil: 229
Bolj je demokrat kot vsi, ki so trenutno v opoziciji in imajo za vrhovnega vodjo nekoga, ki se je trudil z uvedbami totalitarnih prijemov, danes pa daje VIDEZ demokratičnosti. Za krono vsega pa vse skupaj vodi nelegalno iz ozadja.Seveda je JJ demokrat, pa ne samo to je največji demokrat, je vodja in mislec in svetilnik, da je tudi general in da vzgaja mladega naslednika ni zanemarljivo.
sporočil: 1.542
[njivar]Kje pa jo ima, a na KuntaKinteju?
»Zdaj smo še bolj utrjeni v prepričanju, da fiskalnega pravila ne zapišemo v ustavo,« je meni predsednik SD Igor Lukšič.
sporočil: 383
Sustersic, si tako neveden? Ali 'tvojo' politiko in naso vsodo
kreirajo z zgodovino zagrenjeni JJ in Co?
sporočil: 229
Sigurno da je JJ visoko nad temi osebki, saj je ljubljeni vodja,
mislec in svetilnik, ki levetira,hodi po vodi, obuja mrtve, zdravi
bolne,...
Na znamenitem pohodu do Jajca je doživel razsvetlenje in od takrat je na pravi poti, nje kalimeroti.
Na znamenitem pohodu do Jajca je doživel razsvetlenje in od takrat je na pravi poti, nje kalimeroti.
Kunta Kinte so samo drvarnice z nekaj kv. metri zemlje, tik ob
jezeru. Za BETONŠEKE (stanovalce v blokih, da po šihtu včasih grejo
v naravo, malo povrtnarijo in si kaj spečejo na žaru.
Zadnja sprememba: anon-278805 17.08.2012 09:32
Hinavec!!! Imeli smo ljudi pa ste jih zaničevali (in jih še).
Pučnik, Bajuk.Če bi bil danes med desnimi zaresen voditelj, sposoben spraviti državo iz dreka, bi ga HINAVSKO popljuvali od glave do peta.
Hinavci!!! Vidite samo mafijske, barabinske, primitivne sposobnosti največjega balkanskega primitivca, ki po golem naključju živi v Sloveniji, čeprav to ni njegova domovina. HINAVCI!!!
Ste pač ljudje, ki nikoli ne boste znali dvigniti glave nad komunistične in titove parole. Nesposobneži, ki ne vidite, da je treba enkrat za vselej obračunati in zavreči vso jugo-komunistično mentalno navlako. Samo to in ničesar drugega je krivo, da lezemo na dno.
sporočil: 1.542
Zadnja sprememba: anon-104967 17.08.2012 14:36
[njivar]Hehe, poznam. Včasih sem še kar precej tam bil, ko je imel en prijatelj to drvarnico. Se je od čevapov res kadilo cele dneve. No, ja , pa še lokacija za legendarnega Požigalca je bil, oniga ki je zašvical, ful : www.youtube.com/watc...QqVEjypglE
Kunta Kinte so samo drvarnice z nekaj kv. metri zemlje, tik ob jezeru. Za BETONŠEKE (stanovalce v blokih, da po šihtu včasih grejo v naravo, malo povrtnarijo in si kaj spečejo na žaru.
sporočil: 5.152
Zadnja sprememba: anon-242092 17.08.2012 15:15
[denac]Natanko tako, prijatelj denac, hinavscina in sprenevedanje sta dva izmed vidnejsih atributov komunajzerizma. O tem se lahko prepricamo ko svoje komunisticne lazi cesnajo potrci, stanovniki, bucarji, kucani in druga nelustrirana komunisticna sodrga. Se prav posebej pa sta hinavscina in sprenevedanje odlika mlade upokojenke tov. diklic, te najvidnejse demokratizatorke ZKS.
Hinavec!!! Imeli smo ljudi pa ste jih zaničevali (in jih še). Pučnik, Bajuk.
Če bi bil danes med desnimi zaresen voditelj, sposoben spraviti državo iz dreka, bi ga HINAVSKO popljuvali od glave do peta.
Hinavci!!! Vidite samo mafijske, barabinske, primitivne sposobnosti največjega balkanskega primitivca, ki po golem naključju živi v Sloveniji, čeprav to ni njegova domovina. HINAVCI!!!
Ste pač ljudje, ki nikoli ne boste znali dvigniti glave nad komunistične in titove parole. Nesposobneži, ki ne vidite, da je treba enkrat za vselej obračunati in zavreči vso jugo-komunistično mentalno navlako. Samo to in ničesar drugega je krivo, da lezemo na dno.
sporočil: 16.531
[valsidalado]Ne filozofiraj v prazno.
> [sstanislav]
> > [valsidalado]
> > Dobro bi bilo pravočasno analizirati nemško ustavno pravo.
>
> Res bi bil že čas, morda boš tam odkril kaj, česar še Nemci sami ne vedo.
> Tudi Jugoslovani nismo vedeli, kaj je Kardelj mislil z družbeno lastnino, kaj je bilo v družbeni lasti.
> V enaki in neprenosljivi družbeni lasti ljudstva je namreč lahko samo nekaj.
> Pri vseh ljudstvih, tudi Nemcih.
Nemški javni kapital je zasebni kapital davkoplačevalcev, kapital, pravno jasno ločen od oblasti in kapitalistično lastniško ŠČITEN; družbeni to NI bil, državni pa tudi NI... Problema takrat nisi razumel, danes ga pa tudi ne razumeš nič bolje... namesto s pogodbami urejamo stvari z zakoni, takorekoč delujemo na osnovi praznih obljub, davkoplačevalec pri nas ne pomeni prav nič, le financer izgubam (beri krajam, kar te izgube tudi v resnici so), zaradi popolnoma neopredeljenih obvez, je, pa nič drugega... Blokada oblastnosti pa je že od NEKDAJ (že od antike in prej) večni problem in osnova državotvornosti, tudi nekaj povsem univerzalnega... Mislim, da preveč poenostavljaš; po drugi strani pa poenostavljajo tudi tisti, ki vidijo rešitev zgolj v pri(h)vatizaciji (ki je zgolj 'druga oblika' lastniške 'zaščite' kapitala, a ravno obratna tendenca od ščitenja javnega kapitala). Včasih je kakšno odkritje samo ponovno odkritje nečesa pozabljenega. Civilizacija pomeni kontinuiteto; je pa zaradi rojevanja mladih in zaradi slabega prenosa znanja naprej, podvržena diskontinuitetam in s tem krizam. R.Feynman 'Človekove individualne sposobnosti so (pač) omejene.' Ja, res 'nič novega pod soncem', a zgolj za tiste, ki kaj vedo...
Poprosi kakšno čisto običajno knjigovodkinjo, naj si zamisli, da je država podjetje in ti napiše z izmišljenimi številkami bilanco stanja tega podjetja.
Ko bo levo in desno stran poravnala, jo samo vprašaj, komu bi pripisala lastništvo kapitala, oziroma, do koga ima to podjetje obveznost iz kapitala.
To sem jaz hotel 1979 leta vprašati Kardelja, termin mi je njegov sekretar že potrdil, pa je Kaardelj, žal, prej umrl.
Nemce pa kar prihrani, ni Kardelj proučeval njih, razen Marxa, ampak oni njega.
Ampak, pustiva to, tebi bo knjigovodkinja lahko dala samo dva odgovora.
Da ne ve, po premisleku pa kot iz topa, ljudstvo.
Tak odgovor sem pričakoval tudi od Kardelja, ker drugačen odgovor sploh ni možen.
Njegovi družbeni lastnini je manjkala samo ta pika na i.
Ta pika manjka še danes celemu kapitalizmu.
Če je ne bo postavil, se bo sesul.
Tudi tvoja tako opevana nemška javna hiša v lasti imaginarnih davkoplačevalcev.
sporočil: 16.531
Rzčisti najprej v svoji glavi, o katerem kapitalu govoriš.
O kapitalu na pasivni strani bilance stanja, ali o kapitalu kot naložbi v sredstvih na aktivni strani bilance stanje.
Če ne veš, kar očitno ne veš, vprajaš knjigovodkinjo kakšne osnovne šole ali vrtca.
O kapitalu na pasivni strani bilance stanja, ali o kapitalu kot naložbi v sredstvih na aktivni strani bilance stanje.
Če ne veš, kar očitno ne veš, vprajaš knjigovodkinjo kakšne osnovne šole ali vrtca.