Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek SDS razburila z analizo Jankovićevih volivcev

Strani: 1 2 3 4

anon-35163 sporočil: 30.643
[#1486801] 12.12.11 19:14 · odgovor na: anon-99180 (#1486662)
Odgovori   +    0
[misho1]
> [mataj]
> Janša je povedal samo to, da bodo predčasne volitve, ne pa zakaj. V luči dosedanjih izkušnj z njim ta izjava pomeni to, da bo rovaril toliko časa, dokler ne bo vlada padla in se pri tem ne bo oziral na povzročeno škodo.

Mataj, ti se mi zdiš pameten, pa mi nekaj povej. Kako lahko opozicijska stranka prispeva k padcu vlade? Namreč, da je Janša kriv za vse kar se je dogajalo v mandatu Pahorja razlagajo vsi, s Kučanom na čelu. Nihče ne omenja DESUSA, LDS in ZARES.
- Nekonstruktivno obnašanje v parlamentu. Konkretno in za SDS precej tipično: Pridejo v parlament z nekim predlogom in zadeva pade. Čez čas pride z istim ali podobnim predlogom vlada, a SDS iz inata glasuje proti in se zraven usaja, češ da so ji ukradli idejo.

- Blatenje po medijih. Glavni kader po glavnih medijih je ostal še iz janševih časov, da raznih Reporterjev in Demokracij niti ne omenjam. Pri Delu so dotični pohiteli in se že kar preventivno poklonili nesojenemu bodočemu führerju. Enako je naredilo tudi Ustavno sodišče, ko smo že pri tem.
anon-99180 sporočil: 2.482
[#1486827] 12.12.11 19:32 · odgovor na: anon-35163 (#1486801)
Odgovori   +    2
[mataj]
- Nekonstruktivno obnašanje v parlamentu. Konkretno in za SDS precej tipično: Pridejo v parlament z nekim predlogom in zadeva pade. Čez čas pride z istim ali podobnim predlogom vlada, a SDS iz inata glasuje proti in se zraven usaja, češ da so ji ukradli idejo.
Za obnašanje, takšno ali drugačno je opozicija plačana. Lahko bi celo rekel, da so plačani zato, da vodijo štiriletno predvolilno kampanjo. Za vodenje države, za sprejem predpisov in njihovo uveljavitev pa je odgovorna vsakokratna vladna večina. Opozicija nima večine za vladanje, če bi jo imela bi ona vladala.

Torej so za vse kar se je dogajalo z in v vladi krivi SD, DESUS, LDS in ZARES.
- Blatenje po medijih. Glavni kader po glavnih medijih je ostal še iz janševih časov, da raznih Reporterjev in Demokracij niti ne omenjam. Pri Delu so dotični pohiteli in se že kar preventivno poklonili nesojenemu bodočemu führerju. Enako je naredilo tudi Ustavno sodišče, ko smo že pri tem.
Tistih par novinarjev, ki so na strani SDSa ni omembe vrednih. Ne razumem pa, kako so lahko vplivali na delo vlade. (Da so blatili je tvoje mnenje, 25% volilcev - pa še več - verjetno meni, da so pisali odlično). Tudi US ni vplivalo na delo vladne koalicije/vlade.

Bolj verjetno se mi zdi, da je vlada padla in so bile predčasne volitve zato, ker ima Janša na Mesarski anteno, ki je oddajala navodila članom vladnih stranka (DESUS, LDS in ZARES), da naj vržejo vlado.:-)

Kučan pa ne upa direktno povedati ljudstvu, da so bili vladajoči hipnotizirani s strani Janše in samo muti, da je Janša destruktivec. :-)
pcs sporočil: 5.558
[#1486850] 12.12.11 19:45 · odgovor na: romy89 (#1486086)
Odgovori   +    3
[romy89]

Ne samo to. S tem naci-pamfletom so se, kar se mene tiče, izenačili s KKK mafijo in njenim 571-lajajočim zborom, za katere smo itak vsi, ki nismo levica, svoje vrste »čefurji«.
JJ in njegova stranka »lovcev na čefurje« je ravnokar dokazala, da je čisto isto g****o.
Adijo 3 glasovi, ki jih nikoli več ne boste nazaj dobili, veseljaki zblojeni, patetični sds-ovski…

LP, Romy
Yup

M
anon-204390 sporočil: 13.528
[#1486855] 12.12.11 19:47
Odgovori   +    0
ха, ха, баш весело,
а у недељу сви у тренерке, па да видимо ...:)
anon-250357 sporočil: 1.126
[#1486922] 12.12.11 20:21
Odgovori   +    1
Ugodno prodam štiri uniforme "Jankovićeve" Slovenije, da se laže prepoznamo kad počne ...
anon-234789 sporočil: 171
[#1486933] 12.12.11 20:34 · odgovor na: anon-35163 (#1486801)
Odgovori   +    0
[mataj]
> [misho1]
> > [mataj]
> > Janša je povedal samo to, da bodo predčasne volitve, ne pa zakaj. V luči dosedanjih izkušnj z njim ta izjava pomeni to, da bo rovaril toliko časa, dokler ne bo vlada padla in se pri tem ne bo oziral na povzročeno škodo.
>
> Mataj, ti se mi zdiš pameten, pa mi nekaj povej. Kako lahko opozicijska stranka prispeva k padcu vlade? Namreč, da je Janša kriv za vse kar se je dogajalo v mandatu Pahorja razlagajo vsi, s Kučanom na čelu. Nihče ne omenja DESUSA, LDS in ZARES.

Joj, joj. Saj že vsak prvošolec ve, da je leva PR mašinerija proti desni kot tank proti puški. Delo, Dnevnik, Večer, Nedeljski dnevnik, Mladina - LEVI. Demokracija, Reporter - DESNI.
anon-35163 sporočil: 30.643
[#1486998] 12.12.11 21:10 · odgovor na: anon-234789 (#1486933)
Odgovori   +    2
[renault2]
Joj, joj. Saj že vsak prvošolec ve, da je leva PR mašinerija proti desni kot tank proti puški.
Mašinerija, za katero še vsak prvošolec ve, čigava je, je toliko kot nič. Če tadesni vzame v roko Mladino, ali pa talevi Demokracijo, bo vsebino že vnaprej odpisal kot propagando.

Če hoče biti propaganda učinkovita, mora biti prikrita. Ton, s katerim novinar govori s politikom, slika politika poleg članka, stvari, ki pustijo vtis. Vtis je tisto, kar ostane, vsebina prispevka ni važna, ker jo hitro pozabiš.

Lep primer (ne ravno najbolje) prikrite propagande so slike politikov, s katerimi Finance ilustrirajo svoje članke. Pravi mojstri ustvarjanja lažnih vtisov in laganja brez da bi se dejansko zlagali pa so bili svoje čase na Kanalu A. Slak je bil pravi umetnik. Ali je svojo histerijo vadil pred ogledalom, ali pa se jo je, kar je bolj verjetno, naučil na kakem tečaju.
azraazra sporočil: 994
[#1487004] 12.12.11 21:12
Odgovori   +    1
JJ je preveč občutljiv in izid volitev jemlje preveč osebno - volilci niso zavrnili njega, pač pa ideje, ki jih zastopa.
anon-234789 sporočil: 171
[#1487048] 12.12.11 21:52 · odgovor na: anon-35163 (#1486998)
Odgovori   +    0
[mataj]
> [renault2]
> Joj, joj. Saj že vsak prvošolec ve, da je leva PR mašinerija proti desni kot tank proti puški.

Mašinerija, za katero še vsak prvošolec ve, čigava je, je toliko kot nič. Če tadesni vzame v roko Mladino, ali pa talevi Demokracijo, bo vsebino že vnaprej odpisal kot propagando.

Če hoče biti propaganda učinkovita, mora biti prikrita. Ton, s katerim novinar govori s politikom, slika politika poleg članka, stvari, ki pustijo vtis. Vtis je tisto, kar ostane, vsebina prispevka ni važna, ker jo hitro pozabiš.

Lep primer (ne ravno najbolje) prikrite propagande so slike politikov, s katerimi Finance ilustrirajo svoje članke. Pravi mojstri ustvarjanja lažnih vtisov in laganja brez da bi se dejansko zlagali pa so bili svoje čase na Kanalu A. Slak je bil pravi umetnik. Ali je svojo histerijo vadil pred ogledalom, ali pa se jo je, kar je bolj verjetno, naučil na kakem tečaju.
Ja, se delno strinjam. Vendar je zapriseženih levih in desnih volilcev le del volilnega telesa. Velik del pa je preostalih, ki pa verjamejo tistemu, kar preberejo ali vidijo v medijih. Če si sešteješ naklade levih in desnih medijev potem vidiš kdo ima ogromno prednost. Desne stranke po tako zavoženem mandatu kot je bil zadnji, najbrž skupaj ne bi dobile več kot 20%.
anon-263608 sporočil: 2.327
[#1487126] 12.12.11 22:58
Odgovori   +    1
ja cas fasizma se ni prisel . koliko bebavih volilcev se vedno ni spregledajo . res je se veliko cudnih volilcev VERNIKOV JANSE KI GOJIJO KULT OSEBNOSTI. TA TIP SE JE POISTOVETIL Z TITOM KATEREGA TAKO BEBAVO SOVRAZI SAM PA GA SLEDI KO BEBAVA OVCA. CUDEN TIC TA JANsA. se nbolj cudni so njegovi verniki ki ne spregledajo . kaj pa je dobrega za njih ta tip naredil . samo nategnil jih je . izgleda da jim to pase ......
anon-252420 sporočil: 2.086
[#1487218] 13.12.11 00:25 · odgovor na: anon-9939 (#1485443)
Odgovori   +    0
[0219K21]
> [lenninmccarthy]
> > [Polo83]
> > Sem volil SDS ampak izjave po volitvah mi kažejo na to da gre za skrajno zafustrirano in debilno stranko oz. vsaj nekaterih njenih članov... Sam sem slovenec in sem pravtako bil oblečen v trenerko, ker se pač ob nedeljah rad oblečem športno in se zraven še malo sprehodim, k maši pa ob nedeljah že lep čas ne hodim več, pravtako ne verjamem da so vsi ti priseljenci toliko devalvirani da si nebi mogli zapomnit priimka janković oz. imena stranke, če bi že bili prisiljeni volit in da imajo tisti z delovno vizo sploh volilno pravico. Pravtako je zanimivo kako povdarjajo, v kar dvomim, da so se vsi ki imajo kaj balkanske krvi,hrvati, albanci, muslimani iz bosne in ostali poenotili in množično volili nekoga s srbskimi koreninami med tem pa v isti sapi pozivajo k destrukciji države in delitvi na naše in njihove oz. vzhod in zahod. Pravtako se mi zdijo skrajno primitivni pozivi mariborskega in nekaterih županov k odcepitvi od slovenije... ampak glede na to da se kmetija na popu končuje je narodu nekaj treba servirat
>
>
> Povodom predstojećih prijevremenih parlamentarnih izbora u Republici Sloveniji zakazanih za subotu, 04.12.2011. godine, Općinski načelnik Velike Kladuše Admil Mulalić, pozvao je naše građane koji žive i rade u Sloveniji, a imaju pravo glasa da izađu na izbore i svoj glas daju gospodinu Zoranu Jankoviću i kandidatskoj listi stranke „Pozitivna Slovenija“, čiji je on predsjednik.
>
> Glasanjem za Zorana Jankovića, kaže Mulalić i kandidatsku listu stranke „Pozitivna Slovenija“ vašim glasom dajete podršku unapređenju prijateljskih odnosa i saradnje između Općine Velika Kladuša i Republike Slovenije, koji se ogledaju preko niza uspješno implementiranih projekata, kao i planiranjem i realizacijom budućih, a sve u cilju poboljšanja uslova života naših ljudi u Sloveniji i njihovih porodica na ovim prostorima.
>
> Uvjeren da se radi o ljudima koji će djelovati u pravcu ekonomsko uspješnije i socijalno solidarnije Republike Slovenije za dobrobit svih njenih građana, kao i u pravcu jačanja i unapređenja prijateljskih veza sa Općinom Velika Kladuša na osnovu dosadašnje saradnje i razumijevanja, pozivam vas da na predstojećim prijevremenim parlamentarnim izborima u Sloveniji glasate za kandidata Zorana Jankovića i kandidatsku listu partije „Pozitivna Slovenija“ istakao je u svom Javnom pozivu Načelnik Admil Mulalić.
>
> www.vkladusa.com/201...jankovica/
>
> če smo že pri županih..

Je, Janšota so podprli Angela Merkel, pa en nekdanji predsednik EU parlamenta in Julija Timošenko (iz zapora), Jankovića pa je podprl načelnik občine Velika Kladuša in je zmagal Janković. Kaj zdaj?
spet med delovnim časom,jebo te?res je treba fuknt pol JU na cesto,tako kot vse delavce pred njimi..nobene reforme new bi bilo potrebno izvajat,pol pa bi se jih vrnil v zavičaj ker je najbolj socialna stranka sfukala socialo..

aja,angleca ni dobila nč plačan..dobr je prebrat tud kak komentar pod navedeno stranjo..
anon-103314 sporočil: 53
[#1487490] 13.12.11 08:58 · odgovor na: anon-182472 (#1486587)
Odgovori   +    0
hočeš reči,-ko bodo tudi SDS poenoumili, bodo itak vsi enaki in potem boš lahko vol, volil vole!!!
vovks sporočil: 1
[#1487888] 13.12.11 12:13
Odgovori   +    0
Kdo nas pa do sedaj še ni nategnil.
purinoli sporočil: 8.690
[#1491381] 15.12.11 11:33 · odgovor na: romy89 (#1486086)
Odgovori   +    4
[romy89]
Ne samo to. S tem naci-pamfletom so se, kar se mene tiče, izenačili s KKK mafijo in njenim 571-lajajočim zborom, za katere smo itak vsi, ki nismo levica, svoje vrste »čefurji«.
JJ in njegova stranka »lovcev na čefurje« je ravnokar dokazala, da je čisto isto g****o.
Adijo 3 glasovi, ki jih nikoli več ne boste nazaj dobili, veseljaki zblojeni, patetični sds-ovski…

LP, Romy
Čuj Romy, ne se sekirat. Iz vsakega sranja potegni kaj dobrega. Jaz sem sicer tudi skoraj telebnil v useglih brezno, pa nisem, ker imam pred očmi tudi ljudi, ne samo politike. V Dementiostanu je začuda še veliko poštenih in pametnih ljudi/volivcev, le voliti nimajo več koga. Zato sem se posvetil volitvam na Novi Zelandiji ( www.electionresults....tatus.html ). Sicer niso izpadle čisto po mojem okusu, ampak pomirja pa, da je rezultat stabilen in po mojem mnenju kar lepo garantira prosperiteto down under.

Pri morebitni imigraciji tja dol toplo priporočam bivanje v pritlični, trdno zgrajeni hiši, ker so na line of fire tektonike (pacifiški ognjeni obroč). Ampak kaj pa je en potres proti tragikomediji zmešnjav v Dementiostanu.

Mej se fajn, postavi prvo in rezervno linijo obrambe ozimnice in uživaj vsaj v mukah Najverjetnejšega (tudi Druginajverjetnejši je na mukah), ki ne razume, zakaj vse kandidat kokoši tekajo častne kroge okoli sklede, namesto, da bi se mu vsi takoj priklonili.

Lep pozdrav, Purinoli

Strani: 1 2 3 4