Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Križanič: Kaj bi, če bi, bi bilo prezgodaj govoriti
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Borza (1)
sporočil: 4.454
[fiston]banko bodo dokapitalizirali z našimi davki, brezposelne iz mercatorja bodo plačevali z našimi davki... to je to. Še nobena zadeva prodana Hrvatom, Srbom se ni obrnila v uspešno zgodbo. Gre samo za razdelitev plena. Te poturice so tega zmožne samo z južnimi brati...pravzaprav se mi ne da več razlagat.
> [fabiani]
> Morda malo mešaš ali pa mislimo različne pojme; nacionalni interes ni kakšen Pristop in 3 požrešne odvetniške firme, ni privatna total rdeča NLB, Kmečka banka in NKMB, niti mehko kompetenčni bivši ali izginuli Socius tudi ne mastodont od Gospodarske zbornice, prenapihnjena državna uprava in zunanje ministrstvo brez kakršnekoli strategije, kmetijska svetovalna služba zlizana s sošolci uvozniki pesticidov in umetnih gnojil..... Ko vse te pijavke eliminiraš dobiš ceno slovenskih izdelkov znižano vsaj za 35%! pa smo tam na kar misli simonjana!
Ne vem zakaj sem noter ne šteješ tudi Mercator, saj je tudi ta sedaj privat rdeča firma, če je lastnik rdeča NLB, katere lastnik je rdeča država.
Mi je prav žal samo tak Mercator za moje pojme nikakor ne more biti nacionalni interes.
sporočil: 373
Ma Merkator je itak drag ko pi..a, samo če ga kupi konzum jast ne
prestopim več praga merkatorja! me ne zanima več droga portorož in
kolinska ,prav tako me nebo več zanimal merkator! hofer ftw
sporočil: 7.885
[fabiani]
banko bodo dokapitalizirali z našimi davki, brezposelne iz mercatorja bodo plačevali z našimi davki... to je to. Še nobena zadeva prodana Hrvatom, Srbom se ni obrnila v uspešno zgodbo. Gre samo za razdelitev plena. Te poturice so tega zmožne samo z južnimi brati...pravzaprav se mi ne da več razlagat.Hja isto sranje, tudi tam kjer je lastnik država se nobena zadeva ni obrnila v uspešno zgodbo.
Banko bodo itak dokapitalizirali z našimi davki v vsakem primeru, če Mercator prodajo potem bi bila potrebna manjša dokapitalizacija, ker bi NLB prišla do denarja.
Hja, brezposelni so pa še vedno cenejši od onih zaposlenih ki nič ne delajo ali delajo izgubo.
Zdaj kakorkoli gledaš, kaj a zadeve prodane Slovencem so se pa obrnile v uspešno zgodbo ?
No ja če gre za razdelitev plena, potem jaz ne bom nič bolj srečen, če se bo plen delil med Bavčarje, Šrote, Jankoviće, Hilde ali pa če se razdeli med južne brate.
Še zmeraj sem istega mnenja kot ob osamosvojitvi, to je da ne bom nič bolj srečen če bo namesto Beograda kradla Ljubljana, tako velja enako da ne bom nič bolj srečen, če bodo namesto južnih kradli Slovenceljni.
Se pravi je po tvoje kraja Slovenceljnov nacionalni interes, ni pa v nacionalnem interesu če kradejo južnjaki...
sporočil: 7.885
[Robi25Lj]Pa jebi ga, če ne boš potem več prestopil praga Mercatorja bo to dobro, ker boš privarčeval, ker je Mercator najdražji. :)
Ma Merkator je itak drag ko pi..a, samo če ga kupi konzum jast ne prestopim več praga merkatorja! me ne zanima več droga portorož in kolinska ,prav tako me nebo več zanimal merkator! hofer ftw
Kaj a zdaj pa tja hodiš zaradi nacionalnega interesa ? :)