Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Gole tudi med nogami
sporočil: 21.898
mataj je napisal(a):
Odgovor se skriva v evolucijski psihologiji. Samec Homo Sapiensa ima največ šans da ohrani svoje gene (skupaj z njimi pa tudi pomemben del svojega karakterja) tako, da leta naokoli in naskoči vse, kar pač lahko. Samica ima bolj komplicirano nalogo. Za mladiče je treba še kar precej let skrbeti in ta naloga je dosti lažja, če samec pri tem sodeluje. Samico torej najbolj privlačijo samci, ki vzbujajo vtis kot da
- imajo dobre gene, se pravi, da v redu zgledajo.
- lahko preživijo družino. V divjih časih morajo biti mišičasti, v mirnih pa morajo imeti nobel avto.
- so vodljivi. Samec, ki ga samica ne more manipulirati in navezati nase in svoje mladiče, je zanjo neuporaben.
Že to je kar lep spisek, pa še kaj bi se lahko našlo. Samica ima seveda dosti boljše šanse, da izbere primernega samca, takega ki čim bolje izpolnjuje zahteve, če se jih veliko vrti okoli nje. To doseže na ta način, da je lepo ritasta, silikonizirana, zmejkapirana, depilirana itd. Trud in stroški, ki jih vloži v to, je dejansko neke vrste naložba v marketing, ki se povrne šele čez čas.
Hear hear. Z dodatkom da geni še zdaleč ne določajo samo tega, kako nekdo izgleda... Inteligenca je kar močno odvisna od kvalitete genskega materiala. Na to se je vedno vredno spomniti, ko nekdo izjavi, da je vsaka generacija bolj neumna od prejšnje...yeah, right.
pavel je napisal(a):In kaj lahko očitaš zapisanemu? sicer pa obstaja precej literature na to temo, recimo dr. Arturn Štern je napisal precej knjig, ki se med drugim tudi izjemno tekoče berejo...
Matr ste vsi pametn.
sporočil: 5.777
shevchenko je napisal(a):
In kaj lahko očitaš zapisanemu? sicer pa obstaja precej literature na to temo, recimo dr. Arturn Štern je napisal precej knjig, ki se med drugim tudi izjemno tekoče berejo...
preko knjig do nog je predolga pot.
mataj je napisal(a):
Ja kaj ti pa zdaj ni všeč?
Nič. Bolj s pametjo rineš med noge, bolj te pamet zapušča.
pavel je napisal(a):Včasih je dolga pot najkrajša pot.
preko knjig do nog je predolga pot.
sporočil: 5.397
:) na mestu je tale pripomba. jaz sem se svoje čase v dobro takih
bitij tolažil, da nekje neki srečkovič, ki mu dajo, že
mora bit, če to že nisem jaz.
novica
novica
sporočil: 30.643
pavel je napisal(a):
Nič. Bolj s pametjo rineš med noge, bolj te pamet zapušča.
Ja, seveda, to je predpogoj za je tretji kriterij, vodljivost. Če temu ne bi bilo tako, nas že zdavnaj ne bi bilo več.
velikidrobizek je napisal(a):
Maš očitno probleme z zvestobo :), ki ti ni ravno zanimiva. Tvoja odločitev, ali boš "izdajal" ali ne :)
On je zvest sebi.
sporočil: 2.820
mspik4444 je napisal(a):
Otac ne basej! To da vse dajo je zgolj plod tvoje domišljije! Pa by the way - z mojo kačo ni prav nič narobe.
Sine, verjemi, če ti oče pravi; Ženske so pa naravi radodajke, razen če jih kompleksi in frustracije totalno zavrejo in jim votlinica zmrzne. Te potem res ne dajo več nikomur, ampak teh tudi noben ne bi hotel. (No, razen naš "odmrzovalec" - mr. Bob...).
Tudi nisem govoril o tvoji kači, ampak o tvojem, domnevam, slabem approach-u/attitude-u.
Otac
sporočil: 10.178
otac je napisal(a):
Sine, verjemi, če ti oče pravi; Ženske so pa naravi radodajke, razen če jih kompleksi in frustracije totalno zavrejo in jim votlinica zmrzne. Te potem res ne dajo več nikomur, ampak teh tudi noben ne bi hotel. (No, razen naš "odmrzovalec" - mr. Bob...).
Tudi nisem govoril o tvoji kači, ampak o tvojem, domnevam, slabem approach-u/attitude-u.
Otac
problem je veliko bolj kompleksen kot si misliš. bob lahko res odmrzne vse luštne punce, a problem je, da vsa pupulacija lepih žensk, ki se je bob dotakne, postane zamrznena za vse druge, ker so pričakovanja punc enostavno previsoka in jih nihče drug ne more izpolniti. kar punce, kot izredno senzibilna bitja, takoj začutijo in ker jim je narava podarila tudi veliko mero dobrohotnosti, težave ne-bobov prevzamejo na svoja lepa ramena.
sporočil: 647
otac je napisal(a):
Pozabil si poudariti - vodene vadbe!
Otac
Sem pozabil še omenit, punce, čim več aerobne vadbe, pa na beljakovinsko dieto :)
sporočil: 48.253
shaman je napisal(a):Zenske imajo en problem. Ne znajo ceniti dobre hrane, a se namesto tega mucijo z raznimi otrobi, 0% jogurti in ostalim raznim probioticnim sranjem ... no, kalorije pa potem dobijo z raznimi sladkimi pijacami, sladkarijami, cipsom in podobnim sranjem, ki ga poleg vsega se pojejo z enormnim obcutkom krivde.
Tudi jaz se ne strinjam, da je stavek "Saj praktično nič ne jem" povsem brez osnove.
Zenske so debele, ce ne znajo ceniti dobre hrane, tipi so debeli, ce jo cenijo prevec :)
PetraS je napisal(a):
Gustl se zelo strinja, zato je, ker so ga že zarsbeli prsti in je že bil na tem, da bo poiskal slikco, raje šel od računalnika :)))
tajništvo g. Gostiše
Spostovano tajnistvo, g. Gostisa je sliko nasel, ceprav vam tega ni povedal.
Lep pozdrav,
WC skoljka iz stranisc Financ
Gustl je napisal(a):
1) Da bralci, ki sicer ne berejo Finance, ker so prepričani, da je to en dolgočasen finančni časopis, pridejo prebrat kaj in sproti morda vidijo še kakšno drugo temo, ki jih zanima in spoznajo, da morda to ni le dolgočasen finančni časopis.
True, ampak meni so bili se boljsi tisti "ali lahko Zahovic res kupi Smarno goro". Za tistega o slovenkah v tuniziji sem pa prvi zeton kupil :)))
bc123a je napisal(a):
True, ampak meni so bili se boljsi tisti "ali lahko Zahovic res kupi Smarno goro". Za tistega o slovenkah v tuniziji sem pa prvi zeton kupil :)))
drugič raje kupi karto za absolventski izlet. v tem primeru fikcija niti slučajno ne dosega realnosti.
Bob je napisal(a):
drugič raje kupi karto za absolventski izlet. v tem primeru fikcija niti slučajno ne dosega realnosti.
Verjetno se nisi bil na absolventskem izletu, in slisis samo govorice od tistih, ki so bili dol?
(hint: realnost tam je dosti bolj pusta, kot kazejo lovske zgodbe, govorice in slike :)
sporočil: 57
otac je napisal(a):
Otac
Mislim, da ti je pri srcu teorija dr. Ruglja o alfa samcih in pezdetih. Meni se zdi to preveč posplošeno; svet ni črnobel ampak je v barvah. Nihče ni vedno alfa samc (razen morda mr. Bob) in le redki so vedno pezdeta. Bolj gre za to, da si ob pravem trenutku na pravem mestu.
Kar se pa mojega pristopa tiče - sem čisto povprečen. Vsake tolko odtrgam kakšen cvet - ampak jaz bi ŠOPEK!!!
Zadnja sprememba: anon-89 24.05.2007 19:46
bc123a je napisal(a):
Verjetno se nisi bil na absolventskem izletu, in slisis samo govorice od tistih, ki so bili dol?
(hint: realnost tam je dosti bolj pusta, kot kazejo lovske zgodbe, govorice in slike :)
3×. je pa res, da nikoli z električarji.:)
Bob je napisal(a):Tko je ikad u to sumnjao? :)
problem je veliko bolj kompleksen kot si misliš. bob lahko res odmrzne vse luštne punce, a problem je, da vsa pupulacija lepih žensk, ki se je bob dotakne, postane zamrznena za vse druge, ker so pričakovanja punc enostavno previsoka in jih nihče drug ne more izpolniti.
Otac
mspik4444 je napisal(a):
Mislim, da ti je pri srcu teorija dr. Ruglja o alfa samcih in pezdetih. Meni se zdi to preveč posplošeno; svet ni črnobel ampak je v barvah. Nihče ni vedno alfa samc (razen morda mr. Bob) in le redki so vedno pezdeta. Bolj gre za to, da si ob pravem trenutku na pravem mestu.
Kar se pa mojega pristopa tiče - sem čisto povprečen. Vsake tolko odtrgam kakšen cvet - ampak jaz bi ŠOPEK!!!
Rugelj ima v marsičem prav in je fejst fant, kot si, glede na tvoj zadnji stavek, tudi ti. :)
Otac
sporočil: 134
shaman je napisal(a):Shaman, ti si sigurno bisexsualec. Bi, pa ti nobena ne da!!!!
Sicer pa, če se bo kakšni ob tem dokaj enostavnem navodilu še vedno zatikalo, se priporočamo za demonstracijo. Pridemo tudi na dom. Pro bono. Kontaktne informacije na voljo v uredništvu. Gustl, prosim lepo brez deklet mlajših od 18 let, oz. brez pedofilije prosim. Prepričane komunistke imajo prednost. Tiste komunistke, ki na ritki imajo vtetovirano "Milan za vedno" ali "uravnilovka je zakon", pa imajo dvojno prednost. Avanturistke zaželene.
LP shaman
sporočil: 689
Glede diete; prehrana je na 1. mestu, šele potem pride na vrsto
vadba! Jesti je treba nekje 5x na dan (vsaj 4x) - zmanjšati je
potrebno vnos ogljikovih hidratov (testenine, riž, krompir,...)in
povečati vnos beljakovin - ženske minimalno 46g na dan, moški min
56g (puranja, piščančja prsa, ribe, jogurt, soja,...), pa brez
pretiravanja pri beljakovinah, saj lahko z izjemno visokim vnosom
beljakovin škodimo ledvicam(bolj občutljivi ljudje) in tvegamo
osteoporozo . Rekreacija intenzivno vsaj 3x na teden po 1 uro in
rezultati so hitro tu.
shaman je napisal(a):In potem... si jo pustil?
Ženske so debele zato ker mislijo, da je oprano in zlikano perilo večja vrednota, kot seksualno potešen moški. Moja je po rojstvu drugega otroka čedalje bolj dajala videz avtističnega Rain man-a. Vse, kar je sicer dokazano trivijalno nepomebno, je čez noč postalo jebeno pomembno v življenju in je naenkrat bila pripravljena rukati cele traktate o nesortiranih smeteh, o narobe obrnjenih štumfih po tenisu, o srajcah z papirnatimi robčki in denarjem v žepih... pa bog te nima rad! ta...ta... ta.. de..de..de... Za popizdit.
sporočil: 179
Ko v strokovnem poslovnem časopisu odgovorni urednik in njegova
namestnica govorita o osebnih shujševalnih problemih, o kilogramih
in kompotih, potem je namen časopisa, poročati o gospodarstvu in
slovenski gospodarski usmeritvi, samo še preživela, nepriljubljena
mora.
Tudi prav, vendar če je mora, ptem to ni več poslovni časopis, če pa se vodstvo z njegovo vsebino strinja, je časopis pstal preveč rumen, da bi ga obiskala vsaj čebelica maja.
Poslovneži, pozor, svojega strokovnega časopisa pravzaprav - nimate več
Tudi prav, vendar če je mora, ptem to ni več poslovni časopis, če pa se vodstvo z njegovo vsebino strinja, je časopis pstal preveč rumen, da bi ga obiskala vsaj čebelica maja.
Poslovneži, pozor, svojega strokovnega časopisa pravzaprav - nimate več
Ko v strokovnem poslovnem časopisu odgovorni urednik in njegova
namestnica govorita o osebnih shujševalnih problemih, o kilogramih
in kompotih, potem je namen časopisa, poročati o gospodarstvu in
slovenski gospodarski usmeritvi, samo še preživela, nepriljubljena
mora. Tudi prav, vendar če je mora, potem to ni več poslovni
časopis, če pa se vodstvo z njegovo vsebino strinja, je časopis
postal preveč rumen, da bi ga obiskala vsaj čebelica maja.
Poslovneži, pozor, svojega strokovnega časopisa pravzaprav - nimate
več. Imate pa kotiček, kjer se boste lahko naročali na depilacijo,
britje nog, recepte za konpote in recepte za žure in podobno. Po
mnenju vodstva in politikeje to nadvse pmembno za strategijo
slovenskega gospodarstva. Če je tudi minister Vizjak zraven, potem
pa sploh ne po pomot.
Kdo je preveril verodostojnost trditve v naslovu. Je bil to sam
presvitli urednik ali njegova namestnica. Če je temu tako, potem je
moški spol očitno diskriminiran.Prosim, da ne delate razlik, če je
depilacija mednožja problematična, potem naj bo to za oba spola,
naslikana protagonista s Financ pa prevzemata moralno odgovornost
za moško emancipacijo. Red mora bit.
sporočil: 1.610
shaman je napisal(a):
Bob, ti verejtno sklepaš, da vse punce na svetu po devetem zaporednem orgazmu rečejo "Hvala Bob". Vidiš, jaz pa Atek imava drugačen izkušnje. Nekatere rečejo "Hvala shaman" nekatere pa "Hvala Otac". Vidiš vse je stvar percepcije. And perception is fucking everything my friend.
Lp shaman
A da tko rečejo ? Jaz že ne :)
sporočil: 1.610
shaman je napisal(a):
Prvi del si dobro zapopadel. Jaz dejansko sem bi-seksualec, kar pomeni, da jaz vedno bi . To pomeni, da je pri meni glede seksa dokaj ugoden položaj: 50% je uspeh zmeraj zagotovljen. Jaz sem namreč vedno za. Vedno, tudi, ko imam 39 stopinj vročine. Jebiga, ka pa se te mam delat finga, če ti je to tak, čuj!
hahaha... poznam enega takega, ki BI vedno .. in to z vsako .. ej, šamanček, ne ga srat.. vedno pa tudi ne "potegne" , pa če je še taka sila..
50 % uspeh ? hahaa... seveda, ker sem moraš potem pa SAM 100 %-no potruditi :)))
pa lep dan še naprej... a je 18 sekund že minilo ?
sporočil: 8.543
shaman je napisal(a):
Bob, ti verejtno sklepaš, da vse punce na svetu po devetem zaporednem orgazmu rečejo "Hvala Bob". Vidiš, jaz pa Atek imava drugačen izkušnje. Nekatere rečejo "Hvala shaman" nekatere pa "Hvala Otac". Vidiš vse je stvar percepcije. And perception is fucking everything my friend.
Lp shaman
So se shaman, otac in bob pogovarjali o svojem spolnem življenju. pa pravi shaman:"sedemkrat sem poseksal ženo zadnjo noč. zjutraj mi je pa rekla, hvala dragi in mi prinesla kavico v posteljo."
otac:"dvanajstkrat sem poseksal svojo ženo. zjutraj mi je rekla, najlepša hvala, dragi in mi prinesla zajtrk v poteljo.
potem je zavladala tišina med našimi sogovorniki. čez nekaj časa pa shaman in otac v en glas:"Kaj pa ti, bob, kolikokrat pa si ti poseksal ženo danes ponoči?"
Bob:"enkrat."
shaman+otac:"enkrat, hahahaha, in kaj je tebi rekla zjutraj?"
bob:"ne nehat, dragi..."