Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10

anon-104671 sporočil: 1.205
[#789626] 27.04.10 02:07
Odgovori   +    1
Čestitke ob današnejm prazniku:
www.youtube.com/watc...RcTcGuux48
anon-116035 sporočil: 933
[#789634] 27.04.10 07:08
Odgovori   +    3
Tito je predvsem človek, ki je povedel borce v boj za Slovenijo, mnogi od teh "fašistično zadojenih mladcev ne ve, da se je Slovenija končala na Ravbarkomandi, naprej je bila Italija. Ko greste mladi na morje si oglejte, kje je tabla Ravbarkomanda. Na črpalki spite kozarec soka v čast Titu, saj sedanji vladarji, Petrle, Drnovšek, Janša, Pahor, nam ne morejo priboriti 2 km obale.

Da so njegovi soborci pobili tudi domače izdajalce, pa tudi nedolžne, je krivo tisto nekaj bogatunov, predvsem pa cerkev , posebno ljubljansko dolenjski del, ki je pognala zaradi SVOJIH KORISTI, del slovenstva zoper osvoboditelje, ki so potem zmagali na grozo izdajalcev in preračunljive cerkvene oligarhije.

Primorski del cerkve in tudi štajerski del je seveda v večini bil na pravih pozicijah - na poziciji slovenskega naroda, in se ni dogajalo kaj posebnega.

Ta banda je izdajala ranjence in ljudi, ki so jih skrivali. Kdo so to, pa je banda zvedela klerikalno zadojenih domačinov in tudi preko spovedi v tej "humani cerkvi", ki si lasti moralizirati kaj je prav in kaj ne. Izkoristili so starejše ljudi, ki so jim verjeli, da so na njihovi strani in da cerkev uči prav. Hahahaha, je slučajno, da so v podobni situaciji sedaj verni starši, ki cerkvi zaupajo svoje otroke in potem sodobni intelektualci cerkve izkoristijo te boge otročke in in jim vsadijo traume za celo življenje.

Ali kdo od teh mladcev, ki so zoper Titovo cesto, predlaga morda, da porušimo cerkve zaradi 1000 deviantnih duhovnikov. Večina normalnih ljudi na srečo nismo zato in tudi nikoli ne bomo.
anon-215403 sporočil: 154
[#789639] 27.04.10 07:44
Odgovori   +    1
Ob vsej gnojnici v državi se mulci ukvarjajo s tem. Titova ali Šrotova-popolnoma vseeno!
anon-166829 sporočil: 5.290
[#789647] 27.04.10 08:24 · odgovor na: anon-116035 (#789634)
Odgovori   +    12
[norodobro]
Ali kdo od teh mladcev, ki so zoper Titovo cesto, predlaga morda, da porušimo cerkve zaradi 1000 deviantnih duhovnikov. Večina normalnih ljudi na srečo nismo zato in tudi nikoli ne bomo.
To je noro dobro, kaj ne Norodobro?

Preveč noro dobro, da bi bilo lahko resnično?

In tudi ni!

Na svetu ni take religije, na čelu s komunizmom ne, ki bi svojim vernikom pripravila raj na zemlji.

Na vsa verstva glej kot na ljubezen. Mlada zaljubljenca sta nora drug na drugega. Ponoči bos v snegu gre fant k dekletu samo, da sta skupaj. Ne vprašata kako ne zakaj, ne zanima ju s čim bosta živela, samo skupaj bi rada bila in to večno, za vse življenje in še na drugem svetu, kjer se bo nadaljeval ta raj.

Prva zaljubljenost mine, kopičijo se problemi, sčasoma celo ugotovita, da to ni več isti človek v katerega sta se zaljubila. Kaj pa zdaj? Ugotovita, da je trenutno pač hudo, a bo bolje, ko bodo šli otroci v šolo. Otroci so v šoli, problemov pa vedno več in več. A bo bolje, ko bodo odrasli. Pa ni. In zopet se slepimo, da bo bolje, ko bomo v penziji, takrat bosta imela več časa drug za drugega. A upokojitev se oddaljuje in oddaljuje.

Sedemdesetletnika ugotovita, da je sfrčalo življenje mimo njiju. Preostanejo jima samo še nebesa.

In tako se farbano, da bo jutri bolje. A jutri ne pride nikoli.

In vera nam pri tem pomaga. Tako kot komunizem nas spodbuja, naj potrpimo, počakamo še malo, juti bo bolje, jutri bo še en dan, jutri, jutri, jutri ...

Dvatisoč let po Kristusu in samo sto let po začetku komunizma, je marsikoga že srečala pamet. Nehal je verjeti večnim obljubam in se začel počasi zavedati, da je svet odvisen tudi od njega. Ljudje ugotavljajo, da so večne ideologije, pa kakršne koli že te so, samo slepilo za naivne, ki se ne znajo in nočejo s svojimi problemi spopadati sami.

In komunizem je taka vera, ki nam je obljubljala raj na zemlji, da le še nekaj postorimo. Takrat bo dela za vse, delo bo spoštovano, človek bo lahko živel od sadov svojega dela, vsak bo imel svoj dom, zgradili bomo hiše, tovarne, ceste ...

... manjka nam še sodobno letališče, stadiona tudi še ni, zavihajmo rokave in na delo, da nam bo lepo, delo nas bo zbližalo, da se bomo imeli radi, spoštovali drug drugega in častili tiste, ki so nam vse to servirali kot komunistični zemeljski raj.

In kaj je danes ostalo od tega raja?

Namnožili so se tisti, ki si jemljejo zasluge za vodenje ljudstva žejnega čez vodo in lačnega skozi rajski sadovnjak.

"Ne trgajte sadja z dreves, to sadje bomo prodali in imeli bomo vsega v obilju."

In res se je sadje prodalo, tako pridobljeno obilje pa je bilo samo za ene, tiste, ki so pokasirali denar za pobrano.

Raja pa naj čaka drugo boljšo letino, ki bo prišla iz komunističnega raja.

Medtem pa eni že po božje častijo kapitalizem!

Človek se vendar v svojem življenju zaljubi večkrat, kaj ne?
mimoidoci sporočil: 6.295
[#789725] 27.04.10 11:40 · odgovor na: (#789691)
Odgovori   +    7
[janezpizdek]
> [norodobro]
>Ali kdo od teh mladcev, ki so zoper Titovo cesto, predlaga morda, da porušimo cerkve zaradi 1000 deviantnih duhovnikov. Večina normalnih ljudi na srečo nismo zato in tudi nikoli ne bomo.

Auuuuuuuuuu! Kakšen beden poskus! Lahko se bi malo bolj potrudil, jebote! Mimogrede, a samo ime, brez ceste, The Brand takorekoč, buuuhahaha, brand "Titova cesta", je kar enako 1000 cerkev, mislim reči strogo v smislu arhitekturno spomeniške vrednosti, al kak?

Če nisi opazil nihče ne predlaga, da se bi cesto porušilo, zgolj ne bi radi videli, da se imenuje po komunističnemu klavcu, če pa slovenski narod pozna vse številke in še črke povrhu. Štekaš? Po zverinski beštiji Josipu Brozu Gnusu nočemo da se imenuje! Dobro?

Kar pa zadeva cerkve. Če se kakšna imenuje po kakem, recimo križarsko-"viteškem" ali kakršnemukoliže, recimo, how about domobranskemu klavcu, hi,hi,hi, (Kako, ...eee..ne čujem dobro, a da ni takih, knede? Baš ćudim!), zahtevam, da se nemudoma preimenuje. Dobro?

In še glavno. Boli mene kurac tako za tvojo veliko murgljsko Komunistično Uradno Registirano Autokefalno Cerkev (KURAC), kot tudi za RKC in SPC i AAkPC in RPC in Budistično cerkev in Nejmit cerkev.

Če ti imaš v glavi ta antagonizem, ga jaz ne. Idi se kregat s Papežem in kleriki inimi, sam ne ti men to, da ti patološko sovražiš RKC, poskušati prodajati, kot validen, legitimen alibi, da tudi mojo ulico poimenuješ po tvojemu klavskemu božanstvu Josipu Brozu. Dobro?

Ka, a zdaj bomo vsakič, ko se verniki medsebojno spičkate, mi drugi trpeli sramoto pred svetom, ker bo vsakič kdo od vas hotel kao zaradi tega kako ulico poimenovati po svojem klavcu, la kak?

Moja ulica se po nobenemu klavcu ne bo imenovala, še najmanj pa po tvojemu komunističnemu, a je to jasno, maestro?

Moja ulica naj bo kar z jebeno številko poimenovana, če je edina alternativa temu, da se imenuje po kakemu liku neprepričljivega predznaka, kaj šele po komunističnemu klavcu zaradi katerega pod rušo moje dežele leži na desetine tisočev slovenskih okostij in še stotine tisočev okostije narodov z juga. Nesankcioniranih okostij!

P.S.

Avstrija je bila, ne le organizirano fašistična in po vojni dolgo pod rusko okupacijo. In ni imela nikakršnih jebenih komunajzer klavcev po gozdovih. Pa je bila osvobojena. Najprej od nacistov osvobojena po zaveznikih. In potem še od Rusov osvobojena po volji Zahoda. Niso rabili nikakršnih jebenih gozdnih viđilantejev.

In Slovenija prav tako ne bi. In bi zato bila že zdavnaj v EU. In Rapal je bil revidiran spričo taljanskega sodelovanja na strani sil Osi, sicer pa nikoli ne bi bil, in nikakor ne zaradi tvojih gozdnih klavcev lastnega ljudstva.

Zapomni si, četudi bi tam bilo 5 meljonov komunajzer vojščakov, ne bi pomagalo, če se bi Zahod zavzel za cementiranje Rapala. Rusi so v Berlinu bili 40 let. In so se nekega dne morali umakniti. Rusi, maestro, Rusi!

Eto ti kak je z rapali, ko ščiješ proti orkanom, ki pihajo z Zahoda!

Ne ti men pravljice o strašnemu pomenu komunajzer sirotinjske umobolne vojske, ki povečini drugega ni zmogla, kot klati svoje, jebenti. Sramotno ostriti kurac na lastnih ljudeh!

Kako se je žnjimi, komunistično nevarnostjo, ravnalo in koliko se jih je upoštevalo, smo videli ko smo "obdržali Trst", he,he.

Zapomnite si že enkrat nadebudneži: Zdani se zato, ker se planet Zemlja vrti okrog svoje osi in ne zato, ker petjaln zapoje ob zori. Jebo vas Allah preparirane v te vaše, s komunističnim Arielom izprane ume.

In za posladek:

A ti misliš, da so Slovenci habitirajoči med rapalsko črto in sedanjo uradno mejo Italije kakorkoli profitirali, ker so že 65 let pod škornjem kompartije? In da so oni med sedanjo uradno mejo Italije in črto naših aspiracij iz naših najbolj divjih slovanskih sanj trpeli strašno trpljenje in so nazadovali v taistih 65 let?

Če so tak silno trpeli, za koji kurac niso tudi oni v obratni smeri od tim. Optantov spizdili v "raj na zemlji vzhodno od Trsta"? A? Zakaj so predvsem naši Primorci spizdevali tja in ne obratno, če je pa tu bila taka sreča?

In za koji kurac smo tak rajali, ko so mejo zabrisali?! A je zdaj kaj pomembno, kje je bila linija Rapala in kje cona A in B? Ja, toliko kot kje je bila meja rimskega cesarstva, buuuhahaha!

Skratka, moj kurac je pomembno! In tak bi lahko imeli že davno. In komunističnega sranja nikdar ne bi utrpeli! Kar je pa sploh najbolj in edino pomembno!

Zaradi mene lahko eni verjamete kar hočete, recimo tudi to, da se od trdega kurca faše raka na maternici, sam ne meni nažirat, češ, če ne bi bilo komunistov in klanja in po Titovih željah inu inštrukcijah, namigih, a bogami tudi dekretih, 1,3 milijona zverinsko potolčenih in 22 milijonov morbidno sjebanih, bi pa kao bil konec sveta.

Ne mi žalit temeljne inteligence, jebote, idi si to svojo komunajzer travmo izživljat, ter primitivno demagogijo pripovedovati deževnikom. Oni imajo pravšnjo raven IQ, da od tebe in tvojega kompartijskega agitpropa kupijo take nebuloze.

No evo, ta tekst bi moral včeraj prebrati pesnik Zlobec, če bi se res hotel neskromno imeti za intelektualca, ki poskuša govoriti o spravi. Za tegale norodobrega je pa ta tekst absolutno prezahtevno čtivo.

Čestitke avtorju za Komunistično Uradno Registirano Autokefalno Cerkev, za oštrenje kurca nad lastnim narodom in za mnoge druge cvetke...... super.
anon-207617 sporočil: 6.899
[#789741] 27.04.10 11:57 · odgovor na: (#789691)
Odgovori   +    3
[janezpizdek]
> [norodobro]
>Ali kdo od teh mladcev, ki so zoper Titovo cesto, predlaga morda, da porušimo cerkve zaradi 1000 deviantnih duhovnikov. Večina normalnih ljudi na srečo nismo zato in tudi nikoli ne bomo.

Auuuuuuuuuu! Kakšen beden poskus! Lahko se bi malo bolj potrudil, jebote! Mimogrede, a samo ime, brez ceste, The Brand takorekoč, buuuhahaha, brand "Titova cesta", je kar enako 1000 cerkev, mislim reči strogo v smislu arhitekturno spomeniške vrednosti, al kak?

Če nisi opazil nihče ne predlaga, da se bi cesto porušilo, zgolj ne bi radi videli, da se imenuje po komunističnemu klavcu, če pa slovenski narod pozna vse številke in še črke povrhu. Štekaš? Po zverinski beštiji Josipu Brozu Gnusu nočemo da se imenuje! Dobro?

Kar pa zadeva cerkve. Če se kakšna imenuje po kakem, recimo križarsko-"viteškem" ali kakršnemukoliže, recimo, how about domobranskemu klavcu, hi,hi,hi, (Kako, ...eee..ne čujem dobro, a da ni takih, knede? Baš ćudim!), zahtevam, da se nemudoma preimenuje. Dobro?

In še glavno. Boli mene kurac tako za tvojo veliko murgljsko Komunistično Uradno Registirano Autokefalno Cerkev (KURAC), kot tudi za RKC in SPC i AAkPC in RPC in Budistično cerkev in Nejmit cerkev.

Če ti imaš v glavi ta antagonizem, ga jaz ne. Idi se kregat s Papežem in kleriki inimi, sam ne ti men to, da ti patološko sovražiš RKC, poskušati prodajati, kot validen, legitimen alibi, da tudi mojo ulico poimenuješ po tvojemu klavskemu božanstvu Josipu Brozu. Dobro?

Ka, a zdaj bomo vsakič, ko se verniki medsebojno spičkate, mi drugi trpeli sramoto pred svetom, ker bo vsakič kdo od vas hotel kao zaradi tega kako ulico poimenovati po svojem klavcu, la kak?

Moja ulica se po nobenemu klavcu ne bo imenovala, še najmanj pa po tvojemu komunističnemu, a je to jasno, maestro?

Moja ulica naj bo kar z jebeno številko poimenovana, če je edina alternativa temu, da se imenuje po kakemu liku neprepričljivega predznaka, kaj šele po komunističnemu klavcu zaradi katerega pod rušo moje dežele leži na desetine tisočev slovenskih okostij in še stotine tisočev okostije narodov z juga. Nesankcioniranih okostij!

P.S.

Avstrija je bila, ne le organizirano fašistična in po vojni dolgo pod rusko okupacijo. In ni imela nikakršnih jebenih komunajzer klavcev po gozdovih. Pa je bila osvobojena. Najprej od nacistov osvobojena po zaveznikih. In potem še od Rusov osvobojena po volji Zahoda. Niso rabili nikakršnih jebenih gozdnih viđilantejev.

In Slovenija prav tako ne bi. In bi zato bila že zdavnaj v EU. In Rapal je bil revidiran spričo taljanskega sodelovanja na strani sil Osi, sicer pa nikoli ne bi bil, in nikakor ne zaradi tvojih gozdnih klavcev lastnega ljudstva.

Zapomni si, četudi bi tam bilo 5 meljonov komunajzer vojščakov, ne bi pomagalo, če se bi Zahod zavzel za cementiranje Rapala. Rusi so v Berlinu bili 40 let. In so se nekega dne morali umakniti. Rusi, maestro, Rusi!

Eto ti kak je z rapali, ko ščiješ proti orkanom, ki pihajo z Zahoda!

Ne ti men pravljice o strašnemu pomenu komunajzer sirotinjske umobolne vojske, ki povečini drugega ni zmogla, kot klati svoje, jebenti. Sramotno ostriti kurac na lastnih ljudeh!

Kako se je žnjimi, komunistično nevarnostjo, ravnalo in koliko se jih je upoštevalo, smo videli ko smo "obdržali Trst", he,he.

Zapomnite si že enkrat nadebudneži: Zdani se zato, ker se planet Zemlja vrti okrog svoje osi in ne zato, ker petjaln zapoje ob zori. Jebo vas Allah preparirane v te vaše, s komunističnim Arielom izprane ume.

In za posladek:

A ti misliš, da so Slovenci habitirajoči med rapalsko črto in sedanjo uradno mejo Italije kakorkoli profitirali, ker so že 65 let pod škornjem kompartije? In da so oni med sedanjo uradno mejo Italije in črto naših aspiracij iz naših najbolj divjih slovanskih sanj trpeli strašno trpljenje in so nazadovali v taistih 65 let?

Če so tak silno trpeli, za koji kurac niso tudi oni v obratni smeri od tim. Optantov spizdili v "raj na zemlji vzhodno od Trsta"? A? Zakaj so predvsem naši Primorci spizdevali tja in ne obratno, če je pa tu bila taka sreča?

In za koji kurac smo tak rajali, ko so mejo zabrisali?! A je zdaj kaj pomembno, kje je bila linija Rapala in kje cona A in B? Ja, toliko kot kje je bila meja rimskega cesarstva, buuuhahaha!

Skratka, moj kurac je pomembno! In tak bi lahko imeli že davno. In komunističnega sranja nikdar ne bi utrpeli! Kar je pa sploh najbolj in edino pomembno!

Zaradi mene lahko eni verjamete kar hočete, recimo tudi to, da se od trdega kurca faše raka na maternici, sam ne meni nažirat, češ, če ne bi bilo komunistov in klanja in po Titovih željah inu inštrukcijah, namigih, a bogami tudi dekretih, 1,3 milijona zverinsko potolčenih in 22 milijonov morbidno sjebanih, bi pa kao bil konec sveta.

Ne mi žalit temeljne inteligence, jebote, idi si to svojo komunajzer travmo izživljat, ter primitivno demagogijo pripovedovati deževnikom. Oni imajo pravšnjo raven IQ, da od tebe in tvojega kompartijskega agitpropa kupijo take nebuloze.
Janezpizdek, spoštovanja vreden visoko metaforičen prispevek. Upam, da si prenehal z ovimi prispefki, ki so zavedeni na dnu plačilne liste - pokojninsko invalidni harač.

Rispekt od Tujca. Od domorodcev ga nima smisla pričakovati.
najobj sporočil: 32.708
[#789747] 27.04.10 12:04 · odgovor na: (#789691)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 27.04.2010 12:11
[janezpizdek]
In za posladek:

... čuj, pizdek ... zakaj ti moraš mene vedno znova razpizdit ? ... in to celo na praznični dan ... khmm, če je to zaradi tvojega pizdekovskega imena, potem ... ajde, naj ti bo ...

... zdaj pa še nekaj, kar je bistveno in česar ti navkljub dokaj širokemu znanju očitno nikakor ne moreš dojeti ...

... ma, človek božji ... tiste stvari tam na Primorskem se niso dogajale danes ... tiste stvari so se dogajale od leta 1941 naprej ... in tiste stvari, ki so se dogajale od leta 1941 naprej, so bile zgolj logično nadaljevanje stvari, ki so se na Primorskem dogajale od leta 1920 naprej ... ko pa se na Primorskem Slovencem glih niso cedili med in mleko ...

... ma, tele mamino ... oprosti, ampak ne morem drugače reči ... pa kaj misliš, da so ljudje tam na Primorskem tako butasti, da bi kar sami rinili v še večji drek, kot so pred tem dvajset let že bili ... menda so imeli dovolj dober razlog, da so se priključili tistim, od katerih so si obetali nekaj boljšega ... kaj praviš, ha ? ...

... in oni takrat (!!!) niso vedeli, kaj se BO DOGAJALO v naslednjih petinšestdesetih letih ... oni so takrat (!!!) vedeli le, kaj se jim JE DOGAJALO zadnjih dvajset let ... ma, jebote ... kaj je to tako težko razumeti ? ... ha ? ...

... in nehaj že enkrat ocenjevati tistih stvari in tistih časov z današnje perspektive in z današnjimi očmi ... ker včeraj je bilo včeraj, danes je danes in jutri bo jutri ... OK ? ...

... alzo, ne mi žalit temeljne inteligence, jebote, idi si to svojo anti-komunajzer travmo izživljat, ter primitivno demagogijo pripovedovati deževnikom. Oni imajo pravšnjo raven IQ, da od tebe in tvojega anti-kompartijskega agitpropa kupijo take nebuloze ...

... in nehaj že enkrat pri čisto vsaki stvari izigravat generala po bitki, jebote ... ker izpadeš budala, če mene vprašaš ..

... aja, pa lepe praznike tudi tebi ...
[#789750] 27.04.10 12:09 · odgovor na: anon-207617 (#789741)
Odgovori   +    0
[NemirniTujec]

Janezpizdek, spoštovanja vreden visoko metaforičen prispevek. Upam, da si prenehal z ovimi prispefki, ki so zavedeni na dnu plačilne liste - pokojninsko invalidni harač.

Rispekt od Tujca. Od domorodcev ga nima smisla pričakovati.

... čuj, kaj sta si vidva z onim, ko pride vsake toliko tukaj mimo, kaj v žlahti ? ... ja, z onim mimoidočim ... khmm, samo vprašam ...
[#789760] 27.04.10 12:19 · odgovor na: najobj (#789750)
Odgovori   +    5
najobjektivnejši, z mimoidočim sva precej žlahtna, ja, samo da on tega pač ne ve, bogsegausmili, in se potem ukvarja z altruizmom... GEM will have mercy on his soul, for his existence on this world will be painfull.

Mi vsi vemo, najobjestnejši, da primorci takrat niso mogli vedeti, kaj bo bolje.

Ampak danes pa nam je vendarle jasno. Komunisti so naredili svinjarijo, in če jih ne bi bilo, bi bilo precej lepše. Zato naj častijo in po Titu poimenujejo svoj kurac, ne pa moje ulice. Ker poimenujemo jih za nazaj, in to kar so počeli, je sicer treba pomniti, ampak ne častiti.

Pravzaprav so tudi primorci hitro poštekali, kje bo bolje - kar dokazujejo migracije.

Kjer se s pizdekom pač ne morem ujeti, ne vem pa, kako žlahtni mimoidoči stoji pri tej stvari, je samozakrivljenost komunizma.
Komunizem je "v krajncef" naletel na plodna tla, hrepeneče dušice, ki so si ga želele. Nikakor to ni bil coup d etat v klasičnem smislu. Da smo bili za komunizem dovzetni zaradi dotakratne 1000 letne hlapčevske vloge, in ker je samo komunizem zgledal samostojno, kot sistem, kjer raja prevzame oblast, je tudi res.

Ampak spet - to je preteklost. Sedaj bi že lahko spoznali, na podlagi izkušenj, da raja ni za na oblast, in da lahko plemenske skupnosti delujejo samo plemensko, če pa želijo zahodne standarde, jim mora vladati zahodna birokracija.

Tujec, takorekoč.
anon-35163 sporočil: 30.643
[#789777] 27.04.10 12:39 · odgovor na: mimoidoci (#789725)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-35163 27.04.2010 12:40
[mimoidoci]
No evo, ta tekst bi moral včeraj prebrati pesnik Zlobec, če bi se res hotel neskromno imeti za intelektualca, ki poskuša govoriti o spravi. Za tegale norodobrega je pa ta tekst absolutno prezahtevno čtivo.
Zlobec je s tisto "Glede sprave nismo dosegli ničesar, razen, da se danes neizmerno bolj sovražimo, morda celo bolj kot med vojno". Če bi bil kaj intelektualca bi mu moralo biti jasno, da je sprava, kakor jo je okoli leta 1999 zastavil Rode, že v osnovi namenjena ločevanju in ustvarjanju sovraštva. Američani imajo celo izraz za tovrstne finte: "Wedge issue". Ločevanje in ustvarjanje prepira z namenom ustvarjanja dobička.
[#789786] 27.04.10 12:48 · odgovor na: anon-207617 (#789760)
Odgovori   +    0
[NemirniTujec]
najobjektivnejši, z mimoidočim sva precej žlahtna, ja, samo da on tega pač ne ve, bogsegausmili, in se potem ukvarja z altruizmom... GEM will have mercy on his soul, for his existence on this world will be painfull.

Mi vsi vemo, najobjestnejši, da primorci takrat niso mogli vedeti, kaj bo bolje.

Ampak danes pa nam je vendarle jasno. Komunisti so naredili svinjarijo, in če jih ne bi bilo, bi bilo precej lepše. Zato naj častijo in po Titu poimenujejo svoj kurac, ne pa moje ulice. Ker poimenujemo jih za nazaj, in to kar so počeli, je sicer treba pomniti, ampak ne častiti.

Pravzaprav so tudi primorci hitro poštekali, kje bo bolje - kar dokazujejo migracije.

Kjer se s pizdekom pač ne morem ujeti, ne vem pa, kako žlahtni mimoidoči stoji pri tej stvari, je samozakrivljenost komunizma.
Komunizem je "v krajncef" naletel na plodna tla, hrepeneče dušice, ki so si ga želele. Nikakor to ni bil coup d etat v klasičnem smislu. Da smo bili za komunizem dovzetni zaradi dotakratne 1000 letne hlapčevske vloge, in ker je samo komunizem zgledal samostojno, kot sistem, kjer raja prevzame oblast, je tudi res.

Ampak spet - to je preteklost. Sedaj bi že lahko spoznali, na podlagi izkušenj, da raja ni za na oblast, in da lahko plemenske skupnosti delujejo samo plemensko, če pa želijo zahodne standarde, jim mora vladati zahodna birokracija.

Tujec, takorekoč.

... alzo, če sem te prav razumel ... pizdek ga serje ...

... aja, pa pozdravi mi mimoidočega ... če ga kaj vidiš, se razume ...
[#789795] 27.04.10 12:57 · odgovor na: anon-207617 (#789760)
Odgovori   +    8
[NemirniTujec]

Tujec, takorekoč.

Evo, šta da ja kažem drugu najobjektivnijem, kad si mu več ti sve reko.

Glede samozakrivljenosti komunizma sem pa jaz bolj andragoško pedagoškega mnenja. IMHO, ne gre toliko za tisočletno hlapčevstvo, kot za to, da so npr. mene že kot malega učili:

"Kurirček Andrejček je torbico nosil,
za partizane je živeža prosil."

Marketinške metode pač. In taki heci se marsikoga bolj naivnega primejo. Do smrti. Npr. sosedov mataj (ime je izmišljeno in vzeto zgolj naključno) baje še vedno v sanjah pošto prežveči, če ga slučajno ujamejo švabi. In tudi med mučenjem ni še ničesar izdal. Je pa po takih sanjah res malo bolj poten in nervozen. Psihiater pravi, da se je njegova duševna motnja - anksioznost - iz sanj že davno prenesla tudi v budno stanje in na odzive v realnem življenju. Iz lesa si je izrezal puškomitraljez in predvčerajšnjim odšel na Nanos. Kandidira za pomočnika nosilca partizanske spomenice, da bo lahko čez 20 let prejemal borčevsko penzijo. Psihiater pravi, da take skupinske terapije obolelim sicer pomagajo, so pa izredno škodljive za širšo delovno skupnost in za odnos do svobodnega sveta nasploh. Morda sem malo preveč razkril, ampak, ker je danes ravno praznik.........
[#789796] 27.04.10 12:57 · odgovor na: najobj (#789786)
Odgovori   +    0
vidim ga na ekranu, tako kot ti... ko pač pride mimo.
[#789811] 27.04.10 13:14 · odgovor na: (#789691)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: anon-166829 27.04.2010 13:19
Odličen tekst, hvala zanj.

Dokazovanje, da nekaj je, ali ni, se pri večini omejuje na videno.

Tu je dokaz še iz ranih komunističnih časov.
Ne rankih, ne; akterji se ne dajo kar tako.)

V času komunizma je na partijskem sestanku sekretar skušal dokazati, da boga ni:
"Ali vidite sonce?"
"Vidimo!"
"Ali vidite luno?"
"Vidimo!"
"Ali vidite zvezde?"
"Vidimo!"
"Ali vidite boga?"
"Ne vidimo!"
"No, ne vidite ga, ker ga ni!" je zmagoslavno dejal sekretar.

Eden od slušateljev pa se je oglasil:
"Ali vidite tega sekretarja?"
"Vidimo!"
"Ali vidite njegov vrat?"
"Vidimo!"
"Ali vidite njegovo glavo?"
"Vidimo!"
"Ali vidite njegove možgane?"
"Ne vidimo!"
"Seveda jih ne vidite, ker jih nima!"
[#789815] 27.04.10 13:18 · odgovor na: anon-207617 (#789796)
Odgovori   +    4
[NemirniTujec]
vidim ga na ekranu, tako kot ti... ko pač pride mimo.

he, he, he, tovarišu najobjestnejšemu se še sanja ne, da sem jaz prisoten vedno in povsod. še to ne ve, a sem jaz ednina ali množina he, he.
anon-24983 sporočil: 7.885
[#789822] 27.04.10 13:26 · odgovor na: (#789691)
Odgovori   +    0
[janezpizdek]
Auuuuuuuuuu! Kakšen beden poskus!
Janša a si ti to ? Ime ti tako ustreza, da bi lahko bil :)
anon-24983 sporočil: 7.885
[#789842] 27.04.10 13:42 · odgovor na: anon-166829 (#789811)
Odgovori   +    1
[Pia]
V času komunizma je na partijskem sestanku sekretar skušal dokazati, da boga ni:
Ti bom jaz resničnega povedal.
Sem še hodil k verouku, da sem se prikopal do birme, pa je župnik delil onim, ki smo v nedeljo manjkali pri maši a neke minuse ali ne vem kaj.
Pa sem ga jaz vprašal:
"Zakaj pa je treba hodit v cerkev, če pravite da je bog povsod"
Župnik: Mi je tako primazal, da mi je lep čas zvonilo v glavi.
Jebi ga, kaj če revež, če nima pravega odgovora. :)

No ja v onem tvojem, ni nikjer da bi partijski sekretar onega kaznoval, se pravi so farji hujši. Samo je še vedno bolje, da me ni maral, pa da me je dostikrat prebiatinal. Bolj zajebano bi bilo, če bi me imel rad...
Potlej ne bi glava najebala, ampak rit.
[#789848] 27.04.10 13:53 · odgovor na: anon-24983 (#789842)
Odgovori   +    4
[fiston]
> [Pia]
> V času komunizma je na partijskem sestanku sekretar skušal dokazati, da boga ni:

Ti bom jaz resničnega povedal.
Sem še hodil k verouku, da sem se prikopal do birme, pa je župnik delil onim, ki smo v nedeljo manjkali pri maši a neke minuse ali ne vem kaj.
Pa sem ga jaz vprašal:
"Zakaj pa je treba hodit v cerkev, če pravite da je bog povsod"
Župnik: Mi je tako primazal, da mi je lep čas zvonilo v glavi.
Jebi ga, kaj če revež, če nima pravega odgovora. :)

No ja v onem tvojem, ni nikjer da bi partijski sekretar onega kaznoval, se pravi so farji hujši. Samo je še vedno bolje, da me ni maral, pa da me je dostikrat prebiatinal. Bolj zajebano bi bilo, če bi me imel rad...
Potlej ne bi glava najebala, ampak rit.
Ha, ha, zaključek je dober.

Mene so samo enkrat mobilizirali za pomoč v farovžu, ko so ga belili, bi ga morala pomagati čistiti. Prva stvar, ki sem jo želela očistiti je bila debela železna krogla, ki je krasila stopniščno ograjo. Lasnoročno sem jo vrgla v umivalnik, da bi jo umila. Umivalnik se je razletel na tisoč koščkov, jaz pa sem bila za vedno izgnana iz raja.

PS:

Kako se bosta pozdravila Tito in Kučan, ko se srečata v komunističnih nebesih?

Kučan navdušeno pozdravi Tita: "Zdravo diktatoru!"

A Tito mu odgovori: "Zdravo imitatoru!"
anon-202104 sporočil: 4.404
[#789851] 27.04.10 13:58 · odgovor na: anon-161432 (#789607)
Odgovori   +    2
[m500012]
> [ANONIMNI12]
> pa sj ni bil papez pedofil - niti ni narocal pedofilije. poleg tega pa je zlorabljena oseba se vedno ziva in po terapiji lahko zivi dalje, tistih 1 mio mrtvih pa nekako ni imelo te priloznosti. Pa da ne bo pomote ne opravicujem pedofilije, samo vi pa skusate razbremeniti dejstvo da je titov rezim pobil milijon ljudi s tem, kaj so vse drugi poceli. To kaj so drugi poceli ni opravicilo.

Kaj pa na milijone oz. na desetine milijonov pobitih nedolžnih ljudi v križarskih vojnah, inkviziciji, pokristjanjevanju po celem svetu,...komunizem je označen za zločinski režim prav zaradi svoje zgodovine, zakaj po tej logiki ni potem tudi RKC, zakaj je dovoljena Papežka cesta? Saj tudi Tito ni osebno pobil vseh tistih ljudi...

>poleg tega pa je zlorabljena oseba se vedno ziva in po terapiji lahko zivi dalje...

Taki komentarji in tak način opravičevanja se mi prav gnusi!
na,ko jim zagusti potegnejo kot čarovnik iz klobuka..uh..križarske vojne!to da so arabci in ostali plenil,klal,zasužnjeval po severnem sredozemlju že vsaj 300 let ..ee,to ne šteje..to je bil pač miroljubni proces šiurjenja prerokove besede..in ko bedaki omenjajo inkvizicijo jim kar stop..pa pojma nimajo o čem blebečejo..pojma nimajo da je prvo osumljenko na slovenskem ta grozna inkvizicija oprostila,oprostila je namreč veroniko deseniško,kar žće samo po sebi pove kaj je bila inkvizicija..orodje v rokah mogočnikov,nikakor pa ne cerkve kot take..
in ko smo pri milijonih žrtev pokristjanjevanja..noben bebo noče tud za tisočinko pomislit in navest..uu,tist čas so pa uni(kitajci,indijci,arabci) delal čist drgač..ker pač z fižolovimi možgani tega ne zmore
npr,vsak bebo tako rad navaja...v mehiki so pobil na desetine milijonov domorodcev..resnica je pa ta da sta bili v mehiki dve hude epidimije

www.ajtmh.org/cgi/re.../6/733.pdf

in da so edini belci ki so bili v večji meri žrtve te epedimije....duhovniki
anon-35163 sporočil: 30.643
[#789888] 27.04.10 14:51 · odgovor na: (#789855)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-35163 27.04.2010 14:52
[janezpizdek]
Z drugimi besedami, komunajzarji in prokomunajzarji k spravi lahko prispevate samo na en način: Se umaknete na smetiše zgodovine oz. na margino političnega prizorišča. V imenu ljucva in njegove sreče, ter predvsem svobode. Česar seveda prostovoljno komunajzar nikoli ne stori.

Eee, ravno zato lahko volivci za spravo naredijo največ. Kajti edino oni vas lahko na volitvah za vedno zabrišejo tja na smetišče zgodovine in na margino političnega prizorišča, kamor sodijo vsi friki.

In ko boste tam, ko boste končno marginalci, se bom jaz med prvimi zavzel za zaščito vas marginalnih posebnežev Slovenije. Kajti marginalci si zaščito zaslužijo. Pod pogojem, da ne grozite spet z revolucijo, klanji in podobnimi komunistom imanentnimi sranji, jebenti!
Hvala, ker si potrdil mojo tezo, da je sprava zdrahi in delitvam namenjen predvolilni "wedge issue", ki ne more in ne sme biti razrešen nikoli.
anon-41298 sporočil: 606
[#789948] 27.04.10 15:41
Odgovori   +    2
Vi mulci tudi ne spadate v politiko. Ste se konmaj odcepili od dude.
anon-184333 sporočil: 4.775
[#789970] 27.04.10 16:11
Odgovori   +    0
Ali bi bilo res primerneje, da se imenuje "Cesta pedofilskih žrtev" ?
anon-184333 sporočil: 4.775
[#789977] 27.04.10 16:22
Odgovori   +    0
Tudi diktator Papež spominja na kršenje človekovih pravic in svoboščin (istospolne zakonske zveze) in na povojna prikrivanja cerkvene pedofilije.

Cerkvene dikatorje voli kardinalna srenja ne pa verniki.
anon-96578 sporočil: 195
[#789981] 27.04.10 16:31 · odgovor na: anon-521 (#789393)
Odgovori   +    0
Da gre to na ustavno sodišče je traparija; folk pa ima demokratično pravico imenovati objekte po diktatorjih in zločincih, samo v demokratični državi to ni naravna zadeva.
anon-96578 sporočil: 195
[#789986] 27.04.10 16:37 · odgovor na: anon-35515 (#789389)
Odgovori   +    1
Sovražnik mojega sovražnika je moj prijatelj.

Tito jer bil lutka, častili so ga ker je bil v peti Rusom, crknil je pa v ta pravem cajtu, doletela bi ga lahko ista usoda kot v Romuniji Caeusescuja.
[#790018] 27.04.10 17:27 · odgovor na: (#789869)
Odgovori   +    0
[dorki22]
> [najobj]
> ... eh, jebiga ... pa postani ...

Ne, hvala. Vse, kar mi nudijo, lahko sam uredim, in to..PAZI ZDAJ...zastonj! No, saj ti to veš, ker VEM, da nisi neka mona.

> P.S.: tudi član tistih sindikatov nisi bil, ki so izborili pogoje dela, ki v zahodni civilizaciji veljajo danes, pa jih vendarle (verjetno) uživaš ... a bi imel raje kitajske, indijske, vietnamske, katerekoli afriške ... đastnejmit ... sindikate, ki so si "priborili" pogoje dela, ki še danes veljajo pri njih ... pa toti Semolič gor ali dol ... khmm, malo te je zaneslo, a ne ? ...
Čuj, zdaj če vzamemo dejstvo, da je Tesla pogruntal žarnico, moram zdaj jaz po tvoje v kako organizacijo, neko društvo Tesla ki ga časti, in mi bo uporabo žarnice proti plačilu razložila, ali lahko kar brez tega pritisnem na štekar, pa bo luč svetila?

... eh, nisva se razumela ... ali neka, nije bitno ...

Ja, stari, zdaj si me pa presenetil. Da si levo po sredini, sem že vedel. Da pa si aktivni športnik, disciplina tancanje po plundri (sicer amater, ker klobasa pa pločevinka Laškega pira niti ni neka jaka premija, jeli), in član nacionalne zveze za tancanje po plundri pa nisem vedel.

... čuj, nisem te presenetil, ker moje zajebancije nisi glih dobro razumel ... jaz sem ti zgoraj predlagal le eno izmed alternativ za tvoje muke ... in alterniva to je, pa da me jebeš ... khmm, vsaj z vidika logike ... hahaha ...

... ja, res je, da se kar dosti ukvarjam s športom ... khmm, največ sicer s pirom pred TV ekranom, priznam ... ampak da bi se jaz s tacanjem po plundri ukvarjal ? ... holy shit, za koga me pa imaš ? ...

Jebemti, pa je res to, da se fsaki dan naučiš kaj novega. Pa kaj misliš, bi lahko jaz, če nisem član tote tvoje športne zveze, lahko glasoval o organih in statutu vaše zveze? Mislim, da mi kapetan vaše ekipe Semuljič, nekoč strašno levo krilo, in celotna rezervna klop tega ne bi dovolili. Ker ne moremo nečlani glasovati o tem, kak boste vi, člani, delali.

Zdaj pa mi povej, zakaj za vraga jaz ne smem glasovati, vi pa lahko meni vsiljujete vaš statut in sklepe?

Lepo pobašite tote rdeče lopatice in ajmarčke, pa marš iz mojega peskovnika. Niste dali poleg nič dnara za mivko, pa se tudi špilali nete.

Lp

... alzo, kot vidiš, je vse tole povsem brezpredmetno in ga kot takega ne bom komentiral ... khmm, čeprav bi se pravzaprav spet lahko malo zajebaval na ta račun, ampak ne bom zdaj brez veze handle delal ... se ne spodobi ... danes, ko je praznik ...
[#790029] 27.04.10 17:50 · odgovor na: (#789841)
Odgovori   +    0
[janezpizdek]
Majhna pripomba - Nisem jaz njemu začel nažirat o tem "kaj bi bilo če bi bilo", ampak on celemu vesoljnemu forumu, oz. vsem nam, ki ne bi radi videli, da se nam ulica imenuje po komunajzer klavcu. Jasno? On je bil tisti, ki je tu skušal še naprej prodajati kompartijske agitprop buče, da bi kao, eto, valda, itak, brez komunajzer klavcev bil konec sveta in slovenstva, jebenti.

Idi si preveriti vse, kar sem sploh kdaj napisal tu na forumu. In videl boš, da jaz nikdar nisem bil inicijator debate vzdolž vektorja "kaj bi bilo če bi bilO", ampak sem se vedno zgolj odzival na provokacije komunajzer vernikov, pa še to ne čisto na vse. Ker najbolj abotne nedojebance, tudi jaz kar pustim intaktno nedojebane.

Daj si to vtetotvirati v hipofizo, če si že ne zmoreš zapomniti, jebenti!

Ne silim se jaz že 65 let v položaj antikomunista večnemu komunajzer praetorijanstvu, ampak tvoji komunisti se ne le silijo v položaj večnega oblastnika, pač pa celo arogantno provocirajo s takšnimi nebulozami, češ, "če nas nea bi blo...".

In ko provocirjao, jim jaz dam po pički, pa ponovim, neki tacega: Če njih nea bi blo, bi Slovencev bilo cca 100 taužent več, bi v EU bili že od začetka in bi danes imeli gospodarske razmere cca približno 20% pod avstrijskim. In nikoli ne bi postali komunajzer đamahirija. In folk ne bi bil ultimativno zasužnjen in izsiljevan trop ovac, ki mu rula 30 taužent ultimativnih kleptoidov, ki prisegajo na klavske tekovine in junaštva smrdljivih boljševiških iztirjencev.

Jaz se, maestro moj komugardijanski, zgolj odzivam na abotnost arogantnega agitpropa in škandalozno prisotnost komunajzer ideoloških toksinov oz. podobnih kompartijskih agitprop hlapov v etru srednejevropske dežele, države članice EU v letu 2010.

In pač povem, da mi neki smrdi in težko diham od tega smradu, ki nastane vsakič, ko takšni nadobudneži, kot ta ki sem mu odgovoril, vedno znova s svojimi srpeki in kladifci razturijo zasušeno komunajzer agitprop govno.

P.S.

Sicer pa nou-hard-fiilingz maestro, jaz zgolj ravnam preventivno.

Kajti če ne bi, bi kmalu končali tam, da bi nam razlagali, da je situacija v nas krasna, "zgodba o uspehu", takorekoč. Da si naj ogledamo Biafro, Bangladeš in Darfur, ter se naj spomnimo trpljenja tovarišev komunistof v hostah, ki so trošili suho listje. Da so lahko travo pustili za ranjece, he,he.

Pa še to bi morda dodali, da je danes fse sjebano, ker dandanes travico trošijo samo đankiji, jebote.

... khmm, sem prebral ... vzel na znanje ... in to je to ...

Včasih se mi zazdi, da bi tote boljševiške nedojebance, ki vedno znova na osankaricah, franjah in nevemšekaterih pasjih procesijah, praskajo po zasušenih komunajzer govnih, nekdo končno moral naučiti kako se zavije đambo-đet špinel, pa se naj končno fcocajo in skulirajo, jebo ih otac in praotac, đankije sjebane komunajzarske narkomanske, ki se drogirajao s temi njihovimi klavskimi kao-tekovinami, takorekoč.

... ja, že mogoče ...

... čeprav se zadnje cajte kar ne morem znebiti občutka, da bi se oni "drugi" ... ja, saj veš kateri ... prav z veseljem kazali na podobnih pasjih procesijah ... khmm, pa se ne morejo, ker se pač nimajo kje ...

... jebiga, bad luck, že drugič ... če se lahko šteje tisto pred petinšestdesetimi leti za prvič ...

... aja, pa ne zdaj tega spet kompletno narobe razumet ... to jaz zdaj spet samo malo handle delam ...
[#790032] 27.04.10 17:55 · odgovor na: (#790024)
Odgovori   +    0
[dorki22]
> [najobj]
> ... alzo, kot vidiš, je vse tole povsem brezpredmetno in ga kot takega ne bom komentiral ... khmm, čeprav bi se pravzaprav spet lahko malo zajebaval na ta račun, ampak ne bom zdaj brez veze handle delal ... se ne spodobi ... danes, ko je praznik ...
Jebela cesta, pa tak se trudim :-)

Lp

... eh, kurc ... veš, z mano je težko ... ampak nisi edini, če te to kaj potolaži ... hahaha ...
anon-151541 sporočil: 2.144
[#790081] 27.04.10 19:08 · odgovor na: anon-116035 (#789634)
Odgovori   +    2
[norodobro]
Tito je predvsem človek, ki je povedel borce v boj za Slovenijo, mnogi od teh "fašistično zadojenih mladcev ne ve, da se je Slovenija končala na Ravbarkomandi, naprej je bila Italija. Ko greste mladi na morje si oglejte, kje je tabla Ravbarkomanda. Na črpalki spite kozarec soka v čast Titu, saj sedanji vladarji, Petrle, Drnovšek, Janša, Pahor, nam ne morejo priboriti 2 km obale.

Problem Tita so trupla, ki jih odkrivamo zadnjih dvajset let. Zločina se ne zagovarja, pa če gre za naše, vaše ali njihove. Vsi smo ljudje in nihče nima pravice odločati o tem, kdo bo živel in kdo mora umreti. Zato je vojna ZLO.

Zasluga PRIMORSKIH partizanov ter TIGROV-cev je osvoboditev večjega dela SLO Primorske. Kaj pa Gorica? Pa Trst? Dve zelo pomembni mesti, ki jih je Tito izgubil. Zakaj? Kako naj nekdo nazdravi nekomu, ki je takrat izgubil za slovenstvo tako pomembni mesti, kot sta Gorica in Trst? Hkrati pa kot vrhovni komandant nosi soodgovornost za poboj tisoče slovencev ter postavitev naroda za železno zaveso (koliko ljudi je bilo kasneje ubitih ob poskusu prečkanja meje?)

Zanimivo bi bilo izvesti raziskavo, koliko od komentatorjev je na današnji dan izobesilo slovensko zastavo? Jaz na primer sem jo. Pa ostali?
bc123a sporočil: 48.253
[#790085] 27.04.10 19:12 · odgovor na: anon-151541 (#790081)
Odgovori   +    4
ker si zadnji.

jebo vas bulmastif, pa titova cesta, pa domobranci, pa partizani...

poglejte okrog sebe, madona. kaj se danes dogaja po svetu in po evropi.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10