Strani: 1 2 3 4

anon-6533 sporočil: 5.777
[#763514] 30.03.10 14:04 · odgovor na: (#763500)
Odgovori   +    6
[rava]
> [velikidrobizek]
> > [s8t]
> > > [rava]
> > > > [saonaion]
> > > > Če ste mislil, da obstajajo samo "flaške in kozarci" se motite..
> > > > www.zdrava.si/energi...71_257.php
> > > >
> > > > Kombinacija z tem je verjetno nepremagljiva.
> > > >
> > > > Finance, nadaljujte članek...
> > >
> > > informacija v gatah :))))
> >
> > Zdaj veš, kaj moraš kupiti slabši polovici. :))))
>
> Zakaj že; da najde diskretni notranji design. :)))

jaz mislim, da na podlagi debate utegne kakšen forumaš kaj kupiti, seveda s tem namenom, da bo boljša polovica na pravem mestu iskala informacije.
Na pravem mestu najdejo informacije ponavadi ljubice.
bc123a sporočil: 48.253
[#763549] 30.03.10 14:23 · odgovor na: (#763449)
Odgovori   +    1
[velikidrobizek]
To je na podlagi opazovanja, kako mame in tetke zalivajo svoje oboževane rožice; ne sme se s pravkar odtočeno vodo zalivati, ampak jo pustit v posodi vsaj en dan stati. Se bo (sama)zmehčala.;)
Postopek je ze pravilen, razlaga pa ne: ce vodo pustis stati (na toplem), bo iz nje izpuhtelo kar nekaj v njej raztopljenega klora. Ne vem pa, koliko :)
anon-105466 sporočil: 7.339
[#763553] 30.03.10 14:26
Odgovori   +    1
Dokler bojo na svetu ovce, jih bo nekdo strigel... Butaste ovce pa še na posebno odpulen način...
anon-35163 sporočil: 30.643
[#763560] 30.03.10 14:34 · odgovor na: anon-105466 (#763553)
Odgovori   +    1
[bricktop]
Dokler bojo na svetu ovce, jih bo nekdo strigel... Butaste ovce pa še na posebno odpulen način...
Ob prijazni pomoči Financ.
[#763578] 30.03.10 14:42 · odgovor na: anon-35163 (#763481)
Odgovori   +    4
[mataj]
> [s8t]
> lkm.fri.uni-lj.si/xa...izator.htm

lkm.fri.uni-lj.si/xaigor ?? Fak! Pa kako da tega tipa še vedno niso nasuval v rit? Nič čudnega, da je znanost pri nas totalno v riti, s takimi profesorji.
Problem je, da tale dela poleg svoje "duhovnosti" tudi normalno znanost, in tam celo objavlja bolj, kot marsikdo od "normalnih".

Sedaj, kaj bos z njim? Podobno kot ginekolog, ki bi cez dan normalno delal splave, popoldne pa demonstriral proti njim.
[#763581] 30.03.10 14:44 · odgovor na: (#763561)
Odgovori   +    2
[rava]
a zarad klora se morajo rože zalivat s postano vodo? ali še česa drugega?
Zaradi klora.

www.newton.dep.anl.g...m99128.htm
purinoli sporočil: 8.690
[#763592] 30.03.10 14:49 · odgovor na: (#763562)
Odgovori   +    2
[s8t]
Patentiral bom informiran kondom, ki vitalizira organ v njem.

Obstajala pa bo tudi na koncu odstrižena verzija, ki bo namenjena parom s problemi plodnosti, saj bodo semenčice na poti skozi mnogo bolj vitalizirane. Isti princip kot Hydronic filter za vodo. :)))
Pravilno in potrebam primerno informiran organ ne potrebuje kondoma. Dovolj je ukaz : "ob nogi" ali pa "lezi".....ali pa "Klotilda, Brunhilda, prostor!..... "
[#763616] 30.03.10 15:04 · odgovor na: bc123a (#763578)
Odgovori   +    2
[bc123a]
> [mataj]
> > [s8t]
> > lkm.fri.uni-lj.si/xa...izator.htm
>
> lkm.fri.uni-lj.si/xaigor ?? Fak! Pa kako da tega tipa še vedno niso nasuval v rit? Nič čudnega, da je znanost pri nas totalno v riti, s takimi profesorji.

Problem je, da tale dela poleg svoje "duhovnosti" tudi normalno znanost, in tam celo objavlja bolj, kot marsikdo od "normalnih".

Sedaj, kaj bos z njim? Podobno kot ginekolog, ki bi cez dan normalno delal splave, popoldne pa demonstriral proti njim.
Po vsem sodeč tudi dopoldne malo meša znanost in junk science

videolectures.net/ig...kononenko/

in da bi bila stvar še lepša, mora njegova študentarija delat seminarske iz tistih njegovih čaker (par let stara informacija). Poden od podna.
anon-74826 sporočil: 1.680
[#763660] 30.03.10 15:24 · odgovor na: (#763644)
Odgovori   +    0
[s8t]
> [velikidrobizek]
> > [s8t]
> > Meni je tip über zanimiv. Pred časom, leta nazaj, sva si napisala nekaj mailov.
> >
> > Bil sem za računalnikom, ko je na vratih pozvonil poštar, ko sem prišel nazaj, je bil v Outlooku njegov mail, najbolj čudno pa je bilo, da je monitor utripal, kot bi se prižigal in ugašal on/off. Napisal mi je, da mi je poslal energijo.
> >
> > Monitor (CRT) se ni nikoli prej in kasneje več obnašal tako. Weird.
>
> Si prepričan, da se temu ne reče črna magija.

Pojma nimam, dopisovala pa sva si, ker me je zanimalo še njegovo mnenje o nekih zelo zelo čudnih dogodkih, ki so se mi zgodili. No, končalo se je tako, da je še sam dodal enega na moj seznam nepojasnjenih...
Veliki drobižek ima prav glede magije (barva ni važna, pač pa izvor), zato ne bi bilo slabo, če bi to bil tvoj zadnji nepojasnjeni dogodek. Sicer pa poznam profesorico francoščine, ki brez vednosti dijakov "iz čiste ljubezni" pošilja energijo svojim dijakom.
anon-201778 sporočil: 3.914
[#763667] 30.03.10 15:26
Odgovori   +    1
Pa je mogoče ta izumitelj kaj z Golobičom v žlahti?
Zakaj nisto to objavili prvega aprila?
[#763670] 30.03.10 15:28 · odgovor na: (#763633)
Odgovori   +    3
[s8t]
> [mataj]
> > [bc123a]
> > > [mataj]
> > > > [s8t]
> > > > lkm.fri.uni-lj.si/xa...izator.htm
> > >
> > > lkm.fri.uni-lj.si/xaigor ?? Fak! Pa kako da tega tipa še vedno niso nasuval v rit? Nič čudnega, da je znanost pri nas totalno v riti, s takimi profesorji.
> >
> > Problem je, da tale dela poleg svoje "duhovnosti" tudi normalno znanost, in tam celo objavlja bolj, kot marsikdo od "normalnih".
> >
> > Sedaj, kaj bos z njim? Podobno kot ginekolog, ki bi cez dan normalno delal splave, popoldne pa demonstriral proti njim.
>
> Po vsem sodeč tudi dopoldne malo meša znanost in junk science
>
> videolectures.net/ig...kononenko/
>
> in da bi bila stvar še lepša, mora njegova študentarija delat seminarske iz tistih njegovih čaker (par let stara informacija). Poden od podna.

Meni je tip über zanimiv. Pred časom, leta nazaj, sva si napisala nekaj mailov.

Bil sem za računalnikom, ko je na vratih pozvonil poštar, ko sem prišel nazaj, je bil v Outlooku njegov mail, najbolj čudno pa je bilo, da je monitor utripal, kot bi se prižigal in ugašal on/off. Napisal mi je, da mi je poslal energijo.

Monitor (CRT) se ni nikoli prej in kasneje več obnašal tako. Weird.
Prej bi rekel, da ti je poslal kak čuden javascript.

Tudi midva sva imela pred časom precej zanimivo korespondenco. Začetek je bil vljuden, ampak jasno, tip je že po parih mailih popizdil. Kako morem imeti tak negativen odnos do zdravja in čaker in pozitivne energije in kar je še tega sranja in bom že videl ko bom bolan ipd, običajne mazaške finte, pač. Monitor mi ni žmrkal, posledice na mojem zdravju pa se še niso pokazale. Upam, da mi ni poslal kake biohemeroidne energije, ali kaj takega.
fverdi sporočil: 422
[#763685] 30.03.10 15:32
Odgovori   +    2
Spoštovana gospa Petra Šubic, pred objavo oziroma izbiro najpodjetniških idej, bi pričakoval da preverite ozadje ideje in takšne "natege" kot je ta enostavno ignorirate.

Lp; F
0219Ma15 sporočil: 363
[#763699] 30.03.10 15:40
Odgovori   +    1
Finance !!!! Ste vsak dan bolj RUMEN cajtng ...
anon-187668 sporočil: 5.835
[#763711] 30.03.10 15:51 · odgovor na: (#763561)
Odgovori   +    4
[rava]
a zarad klora se morajo rože zalivat s postano vodo? ali še česa drugega?
Klor v vodi za lončnice ni primeren, ker uniči bakterije v zemlji, ki so za rastline koristne. Za rože v lončnicah je najbolje, če se jih zaliva s postano vodo tudi zato, ker je ogreta na sobno temperaturo. Voda iz vodovodne pipe je preveč mrzla. Rezano cvetje v vazi pa se lahko zaliva z vodo iz vodovodne pipe.
anon-24781 sporočil: 3.126
[#763713] 30.03.10 15:52 · odgovor na: (#763695)
Odgovori   +    0
[s8t]
> [mataj]
> > [s8t]
> > > [mataj]
> > > > [bc123a]
> > > > > [mataj]
> > > > > > [s8t]
> > > > > > lkm.fri.uni-lj.si/xa...izator.htm
> > > > >
> > > > > lkm.fri.uni-lj.si/xaigor ?? Fak! Pa kako da tega tipa še vedno niso nasuval v rit? Nič čudnega, da je znanost pri nas totalno v riti, s takimi profesorji.
> > > >
> > > > Problem je, da tale dela poleg svoje "duhovnosti" tudi normalno znanost, in tam celo objavlja bolj, kot marsikdo od "normalnih".
> > > >
> > > > Sedaj, kaj bos z njim? Podobno kot ginekolog, ki bi cez dan normalno delal splave, popoldne pa demonstriral proti njim.
> > >
> > > Po vsem sodeč tudi dopoldne malo meša znanost in junk science
> > >
> > > videolectures.net/ig...kononenko/
> > >
> > > in da bi bila stvar še lepša, mora njegova študentarija delat seminarske iz tistih njegovih čaker (par let stara informacija). Poden od podna.
> >
> > Meni je tip über zanimiv. Pred časom, leta nazaj, sva si napisala nekaj mailov.
> >
> > Bil sem za računalnikom, ko je na vratih pozvonil poštar, ko sem prišel nazaj, je bil v Outlooku njegov mail, najbolj čudno pa je bilo, da je monitor utripal, kot bi se prižigal in ugašal on/off. Napisal mi je, da mi je poslal energijo.
> >
>
> Prej bi rekel, da ti je poslal kak čuden javascript.

Nope, ko sem stopil nazaj v sobo, je monitor utripal, jaz pa začudeno WTF is going on? Šele takoj zatem, ko sem nadaljeval z delom, sem na svoj računalnik šele potegnil dol s pop3 serverja njegov mail.
si preveril, če je bil dobro vtaknjen kabel v monitor?
no, tudi jaz sem si pošiljal nekaj mailov s tem gospodom. je bil zelo prijazen in mi je svetoval knjige neke barbare, dosti drugega se ne spomnim, monitor pa mi ni utripal. vem pa, da sem bral na njegovi spletni strani, da mu je žarnica pregorela ravno, ko je pomislil na nekaj ali se je nekaj drugega čisto nepovezanega zgodilo(se ne spomnim podrobnosti, ker je bilo to pred kakimi 15. leti, poanta je v tem, da je on to navajal kot čudež). no, takrat mi je dokončno upadlo zanimanje za njegove "vede".
[#763736] 30.03.10 16:06 · odgovor na: (#763695)
Odgovori   +    3
[s8t]
> >
> >
>
> Prej bi rekel, da ti je poslal kak čuden javascript.

Nope, ko sem stopil nazaj v sobo, je monitor utripal, jaz pa začudeno WTF is going on? Šele takoj zatem, ko sem nadaljeval z delom, sem na svoj računalnik šele potegnil dol s pop3 serverja njegov mail.
Potem je to pač slučaj, ali pa ti je tip haknil mašino na kak drug način. Takile bio čakro mejnoznanstveni bleferji so vseh fint polni. Kononenkov duhovni mentor, prof dr itd Anton Jeglič je bil isti. Izumil je neke bajalice za iskanje ljudi pod plazovi, ki so se na vseh lavinskih vajah odlično izkazale, vse do trenutka, ko so izumitelju fizično preprečili, da bi oprazel izza vogalov in kukal, kam so zakopali poskusno osebo. Potem kar naenkrat čudežno ni našel niti približno nič. Sicer se je modro izgovoril na talno vodo, katere sevanje naj bi motilo njegove bajalice, a je kljub temu dobil zasluženi gojzar v rit.
[#763740] 30.03.10 16:10 · odgovor na: anon-35163 (#763616)
Odgovori   +    2
[mataj]
in da bi bila stvar še lepša, mora njegova študentarija delat seminarske iz tistih njegovih čaker (par let stara informacija). Poden od podna.
huh, ce je to res, pa se niti ne cudim, da je ta faks en sam poden + izjeme.
purinoli sporočil: 8.690
[#763744] 30.03.10 16:12 · odgovor na: (#763726)
Odgovori   +    0
[velikidrobizek]

> Rezano cvetje v vazi pa se lahko zaliva z vodo iz vodovodne pipe.

Pa ne premrzla; v cvetličarni priporočajo toplo. Se obnese. Pomemben faktor je seveda še vedno top1 izbira nemlahave rožice.;)
Pleničke je prala pri mrzlem studenc,
pa pride knjej fantič korajžen ko ptič,
prav milo jo vpraša: oj ljubica ti,
zakaj imaš solzne oči

Zakaj me sprašuješ,
ko sam dobro znaš,
kako je en rožici v suhemu glaž.
Če ji ne prilivaš se kmal posuši,
zato imam solzne oči.

Lansk leto so cvele mi lilije lepo
a letos so vzele od mene slovo.
Zdaj sineku pojem, da lažje zaspi,
zato imam solzne oči.
anon-73026 sporočil: 830
[#763753] 30.03.10 16:16 · odgovor na: anon-35163 (#763736)
Odgovori   +    1
[mataj]

vse lepo in prav, tu se seveda strinjava, ampak mene nekaj drugega zanima, pa kar tule vprašam, ker Finance niso nič objavile o bombah v moskovskem metroju:

baje so s Čečenkama videli neko bejbo slovanskega videza, kontakt pa naj bi bil neki MATAJEV.
pa bi skromno vprašal, kje ste se včeraj sprehajali?
[#763754] 30.03.10 16:17 · odgovor na: (#763722)
Odgovori   +    0
[s8t]
Shit, to je bilo pa malo preveč zame, zato sem ga šel odpret, da vidim, kaj se je prekurilo. In prekuril, do konca izparel, je en hibridni upor, kar je fizikalno povsem nemogoče, ker se ob prekinitvi prekine tok in sproščanje energije.
Če je bila zadeva vezana na zunanjo linijo, je mogoče vse.
[#763755] 30.03.10 16:18 · odgovor na: (#763726)
Odgovori   +    2
[velikidrobizek]
Pa ne premrzla; v cvetličarni priporočajo toplo. Se obnese. Pomemben faktor je seveda še vedno top1 izbira nemlahave rožice.;)
Meni so v cvetličarni priporočili mrzlo vodo iz pipe za cvetje v vazi. Se pa seveda s tvojim priporočilom o izbiri nemlahave rožice seveda strinjam. :-)
anon-24781 sporočil: 3.126
[#763759] 30.03.10 16:21 · odgovor na: (#763737)
Odgovori   +    5
[s8t]
> [Wytloff]
>
> si preveril, če je bil dobro vtaknjen kabel v monitor?

Nisem, monitor je šel po treh minutah v screensaver mode in v tem stanju prav psihedelično utripal, dokler nisem prišel nazaj in zopet prijel za miško.

Nikoli prej in nikoli kasneje več.
verjetno je šlo za bug (v screen saverju,driverju grafične, kaj pa vem kje še vse).
lej, še če bi ti angelčka narisalo, pa še vedno ne bi bil to čudež. čudež bi bil bolj, če se ne bi računalnik nikoli pokvaril in bi vedno vse delalo kot je treba. :)
Vinci sporočil: 5.933
[#763774] 30.03.10 16:29 · odgovor na: (#763764)
Odgovori   +    1
[velikidrobizek]
> [mataj]
>to pač slučaj, ali pa ti je tip haknil mašino na kak drug način. Takile bio čakro mejnoznanstveni bleferji so vseh fint polni. Kononenkov duhovni mentor, prof dr itd Anton Jeglič je bil isti. Izumil je neke bajalice za iskanje ljudi pod plazovi, ki so se na vseh lavinskih vajah odlično izkazale, vse do trenutka, ko so izumitelju fizično preprečili, da bi oprazel izza vogalov in kukal, kam so zakopali poskusno osebo. Potem kar naenkrat čudežno ni našel niti približno nič. Sicer se je modro izgovoril na talno vodo, katere sevanje naj bi motilo njegove bajalice, a je kljub temu dobil zasluženi gojzar v rit.

Njegova žena Darinka se je en čas menda ukvarjala kot urednica revija Karma. Tip je staknil virus.
Ah, vsak dan nov dokaz, da Freud vendarle imel prav. Spet je ženska kriva. :)
[#763778] 30.03.10 16:31 · odgovor na: (#763764)
Odgovori   +    0
[velikidrobizek]
> [mataj]
>to pač slučaj, ali pa ti je tip haknil mašino na kak drug način. Takile bio čakro mejnoznanstveni bleferji so vseh fint polni. Kononenkov duhovni mentor, prof dr itd Anton Jeglič je bil isti. Izumil je neke bajalice za iskanje ljudi pod plazovi, ki so se na vseh lavinskih vajah odlično izkazale, vse do trenutka, ko so izumitelju fizično preprečili, da bi oprazel izza vogalov in kukal, kam so zakopali poskusno osebo. Potem kar naenkrat čudežno ni našel niti približno nič. Sicer se je modro izgovoril na talno vodo, katere sevanje naj bi motilo njegove bajalice, a je kljub temu dobil zasluženi gojzar v rit.

Njegova žena Darinka se je en čas menda ukvarjala kot urednica revija Karma. Tip je staknil virus.
Tip je tak odkar ga poznam (od mladih nog). Če že, je virus staknila Darinka, ali pa sta se našli tozadevno sorodni duši.
[#763897] 30.03.10 18:10 · odgovor na: (#763792)
Odgovori   +    1
[velikidrobizek]
In kaj od tega, sol ali sladkor, so ti še priporočili ?
Nič drugega niso priporočili, kot mrzlo vodo iz pipe za cvetje v vazi. Ker pa takšno cvetje ne rabijo nič drugega kot vlago, se mi zdi dokaj pomembno, da so celice na steblu rastline prepustne za vodo. Bakterije jih lahko zasluzijo, zato je pomembno, da ima voda čim manjšo možnost za razvoj mikroorganizmov. Morda bi bila najbolj primerna destilirana voda za te namene.
[#763898] 30.03.10 18:12 · odgovor na: (#763798)
Odgovori   +    2
[rava]
rezanega cvetja pa ne obrajtam.
sama sebi bi se zdela prekruta, če bi zaradi samo kratkotrajnega estetskega učinka rožico fentala. naj rastejo :)
Meni so lončnice tudi veliko bolj všeč, kot rože v vazi.
anon-200963 sporočil: 518
[#763990] 30.03.10 20:09
Odgovori   +    1
Katastrofa za finance, še bioenergetiki in piramidni sistemi vam manjkajo. Očitno ste na dobri poti, da pripomorete k prevari kupcev v prihodnje. Informirano steklo , pa ja!!!
mar123 sporočil: 1.403
[#763994] 30.03.10 20:15
Odgovori   +    1
Pa pravijo da so slovenci zavisten narod :)
Poglejte komentarje, vsi privoščijo uspeh.
Folk že 100 let kupuje podobne avtomobile, pa se jim še vedno zdijo hi tech, ko se pa kdo kej novega spomne pa "joj kok je to neumno" :)
Drugače pa čestitke za idejo in naj komentarji spodaj ne vzamejo veselja.
anon-124681 sporočil: 1.675
[#764026] 30.03.10 20:41 · odgovor na: anon-44718 (#762865)
Odgovori   +    3
[alfa55]
Sem že slišal. Daš doma lepo kozarec pred zvočnike in mu zavrtiš Smetanovo Vltavo in potem že piješ čisto izvirsko vodo...

Kateri NEODVISNI institut je pa že preveril resničnost navedb avtorja FLASKE?

Kje so meritve?
Mogoče bi zadevo za hobi lahko preveril tisti, ki je analiziral vodo v balonih in (brez dovoljenja partije) razglasil, da pijemo crap?
anon-174440 sporočil: 72
[#764036] 30.03.10 20:54 · odgovor na: (#762784)
Odgovori   +    2
[s8t]

Tu je uporabil tri pojme, od katerih sta dva neizmerljiva, prvi - trdota vode - pa je. Kam gredo torej iz flaše v vodi raztopljene kamenine, ko natočimo vodo vanjo? Hokus-pokus kar izginejo?
Uf, ob tem članku ne vem, ali bi se smejala ali jokala. Tip očitno ve, da je očitno najboljša podjetniška ideja nategovanje ljudstva. Žalostno in konec koncev skrb vzbujajoče pa je, da takim nategom toliko ljudi nasede.

Sicer pa - vodi lahko izboljšamo okus, če ji znižamo trdoto (no, vsaj za moj okus ;) ) in po moje je "trik," ki bi tu lahko dejansko deloval, osnovan na izmenjavi ionov. Kar pa ni čisto nič magičnega in novega: en.wikipedia.org/wik...ange_resin (in kar še omenjajo v tem Wiki članku). Tako da tiste "kamenine" dejansko lahko "izginejo." ;) In to je po moje tudi vse, kar bi lahko zmogla taka steklenica.

Če se torej poslužujejo kakšnega takega principa izdelave, okej, samo žalostno se mi zdi, da je treba za oglaševanje klobasati take bedarije ("informirano steklo" in podobne perle). Če je pa to čisto navadna steklenica, je pa to čisto navadna goljufija. Je pa tako - glede na zelo običajen izgled te zadeve se celo nagibam k tej drugi možnosti...

Strani: 1 2 3 4