Strani: 1 2 3

anon-184333 sporočil: 4.775
[#2102268] 02.05.13 15:45
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-184333 02.05.2013 15:48
Pahor: Zbudil se je družbeni nagon naroda po preživetju.

Čas je, da bi se enkrat zbudil tudi Pahor.
anon-157433 sporočil: 3.720
[#2102324] 02.05.13 17:40 · odgovor na: anon-188677 (#2101935)
Odgovori   +    4
[FIN-466864]
> [vojc17]
> Še kako se pozna, da so Tošićevi na prostosti...

čist slučajn je biu prime minister tvoj veliki vodja-idol na ablasti ...
A imata s Pahorjem iste dobavitelje? Kako naj si drugače razložim tvoje halucinacije? Kdo je moj velik vodja idol? Jaz sam sem svoj vodja in idol in se dolgo let preživljam izključno s poštenim delom. Tako vsi člani moje familije. Mi se ne preživljamo z vegetiranjem v javni upravi ali z brezplodnimi blodnjami. Menda pa tebi to nič ne pove. Srečno.
andrejcc sporočil: 2.665
[#2102418] 02.05.13 20:05
Odgovori   +    1
Glavni razlog za Pahorjev optimizem je spoznanje velike večine, da ni povratka na staro pred letom 2008, da je medsebojno obtoževanje, kdo je bolj kriv, brezplodno, in da je sedaj priložnost za nekaj novega, je pojasnil
--pa kje ta clovek zivi? A bo kar amnestija vse povprek? Seveda ni pomembno kdo je bolj ali manj kriv ampak kdo je kriv. Ne pa da lopovi in ostali kriminalci mirno paradirajo in jim mediji dajejo nek nadstatus, da so na vodilnih politicnih polozajih, da brezkompromisno kradejo iz skupne sklede in zraven raji prodajajo kako je pomembno da je skupna skleda cimvecja. Sreco imajo vsi tej banditi da ima nacija spomin zlate ribe in da se pusti enim in istim ljudem vedno znova nategovat, ko se grejo tej vedno nove igrice, za seboj pa vedno znova pustijo pogorisce
Pahor, ki je v svojem govoru opozoril še na regeneracijo pravne kulture in pravne države, je med drugim dejal, da v Sloveniji poteka svojevrstna katarza tranzicije
--a ja? Kje to predsednik vidi? Pravne kulture ni, pravne drzave ni oz. ta obstaja samo za politkomisarje.
anon-245582 sporočil: 5.963
[#2102438] 02.05.13 20:17
Odgovori   +    1
Pahor: Zbudil se je družbeni nagon naroda po preživetju
------------------------------------------------- --------
KZ-1 in Pravila foruma mi ne doovlijo, da bi napisal kar mislim ta trenutek.

Zbudil se je "družbeni" nagon "avantgarde". So pri koritu in nikoli več jih nihče ne bo odstranil. Imeli ste 20 let časa pa niste naredili nič oziroma ste zavozili vse. Tudi tisto, kar je izgledalo nemogoče.

Družbeni nagon? Ja. Mogoče do leta 1990. Do takrat ste s podobnimi krilaticimi oziroma parolami opletali kot za šalo. Vsi smo bili "enakopravni" v socializmu s človeškim obrazom? Takoj, ko se je prikazala možnost imeti več kot sosed, imeti nekaj boljšega, večjega, večinoma pa dražjega se je tudi ta parola izkazala kot mrtva črka na papirju. Spet si je "avantgarda", ki je kradla v ex državi privoščila novo krajo. Ampak tokrat Krajo z veliko začetnico.

V resnici živimo skupaj kot veliki individualisti, ki pazimo vska na svoj kup d.... Za družbeni nagon je potrebno VZGOJITI družbo in to od malih nog. Tako pa je "elita" pokazala, da zakonov ni potrebno upoštevati, da je ustava samo za obrambo "elite", da sistemi, ki ste si jih vzpostavili oziroma do danes celo nadgradili ali modificirali delujejo odlično.

P. S. Zanimivo pa bo gledati naslednjo demonstracijo.
anon-221230 sporočil: 3.052
[#2102449] 02.05.13 20:26
Odgovori   +    0
A se mi sam zdi, al disši po substancah... take težko govoriš na svežem zraku.
anon-188677 sporočil: 3.316
[#2102799] 03.05.13 10:33 · odgovor na: anon-157433 (#2102324)
Odgovori   +    0
[vojc17]
> [FIN-466864]
> > [vojc17]
> > Še kako se pozna, da so Tošićevi na prostosti...
>
> čist slučajn je biu prime minister tvoj veliki vodja-idol na ablasti ...

A imata s Pahorjem iste dobavitelje? Kako naj si drugače razložim tvoje halucinacije? Kdo je moj velik vodja idol? Jaz sam sem svoj vodja in idol in se dolgo let preživljam izključno s poštenim delom. Tako vsi člani moje familije. Mi se ne preživljamo z vegetiranjem v javni upravi ali z brezplodnimi blodnjami. Menda pa tebi to nič ne pove. Srečno.

a pol se men sam zdi da malikuješ lik in delo velikega vodje....tako čisto slučajno...
pa jaz tudi nimam nobene veze z JU,in si čisto vsak €€€€ evro pošteno zaslužim....
dolker je tako ko je(kaos) so isti kurazz prav vsi skupaj....
in me NE moreš prepričati v nasprotno...
kdo je komij pa kdo ni komij...je pa samo spuščanje megle, da se ne vidi kake piz*arje delajo......

Lp

Strani: 1 2 3

192.168.0.7