Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Nauk Margarete Thatcher
sporočil: 8.690
[rava]A ne odnehaš, a ? Ampak ona je bila dvorna kemičarka, pa še na polimerni kemiji je delala. Pardon, so ji drugi delali. Pa še gimnazije ni naredila, pa ji je vseeno Nicolaj, prjatu od Titeka, zrihtal diplomo na kemiji.
še Eleno Ceaușescu si pozabu.
Škart roba, ni za primerjavo he he. Pa še zastrupitev s hitro letečim Pb je fasala na začetku kontrarevolucije, kar ji je dokončno onemogočilo, da bi kaj pametnega na kemiji naredila.
sporočil: 3.563
[ana1848]Prebiram ga v gostilni med malico, ker ga ne kupujem, tako kot Mladine ne že 20 let. Imajo krizo ja.
Se strinjam, zato Dela že dolgo ne berem več.
Resni časopisi, žal takih pri nas nimamo, predstavijo več pogledov, vprašajo vire, jih tudi navajajo in se ne bi sramotili s tem, da bi napisali: "en bloger" ali kaj podobnega.
Pri Delu gredo raje po liniji najmanjšega odpora, povrhu vsega pa še samocenzurirajo. Zato se ne gre čuditi, da jim je naklada upadla na dobrih 40 tisoč izvodov.
V enem letu ( so me kot bivšega naročnika) klicali že 5x, če bi vzel paket s popustom. Prej sem bil vljuden in sem rekel ne hvala.
Sedaj pa sem MKT telefonistki povedal, da tako skrajno levičarskega časopisa niti pod razno ne bom kupoval. Potem je rekla, " Kaj pa Sobotno prilogo ..." pa sem jo prekinil in rekel, da to je pa čisti FDV zmazek in je še bolj skrajno.
Recimo v Delu mi je dober Pavel Rak, Crnkovič se je premaknil proti sredini, ostali avtorji lahko zelo dobre analize o tujini naredijo, v Sloveniji pa so čisti PR komunistične mafije.