Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Za šov je čas, ko je krava sita

Strani: 1 2 3 4 5 6 7

anon-4280 sporočil: 558
[#1760144] 17.07.12 21:33
Odgovori   +    13
Banka Slovenije je neodvosna institucija in nikomur ne pride na pamet da bi zahteval impeachment guvernerja v državnem zboru ker v času debelih krav ni poskrbel za stabilnost bančnega sistema. Banka slovenije je razpolagala z vsemi podatki in je torej vedela da je bančni sistem podkapitaliziran, vsekakor pa je tudi morala videti nenavadno močno financiranje v švicarskih frankih, ki bi ga s svojim instrumentarijem morala podražiti. Prav tako kot ni odreagirala na ekscesno financiranje gradbenega sektorja, ki je povzročilo njegovo pregrevanje in tudi ni odreagirala na tajkunske kredite.
bc123a sporočil: 48.253
[#1760145] 17.07.12 21:34 · odgovor na: simona2 (#1760031)
Odgovori   +    21
Zadnja sprememba: bc123a 17.07.2012 21:35
[simona2]
vidiš, tukaj se motiš - evropsko pomoč dobiš le, če se odrečeš suverenosti - po domače to pomeni, da se takrat pizdekov ne bo spraševalo, če bi se odrekli privilegijem - ampak se jih bo teplo, kot se jih po špankih ulicah -
pizdeki v sloveniji ne bodo tepeni, pizdeki v sloveniji bodo tepli "bogate prasce". Verjetno bo, ce pride do neredov, taksnih resnih, kot recimo v Atenah, v sloveniji najprej zakurili sedez Financ. Taksna je mentaliteta v teh krajih. Vprasaj kdaj micota, s cim vse je imel za opraviti (pa ne odgovoriti s tem, da je frankl tudi moral poslusati ropa ko mu je tulil v telefon, to ni primerljivo).
anon-231230 sporočil: 4.037
[#1760146] 17.07.12 21:35 · odgovor na: anon-274371 (#1760116)
Odgovori   +    14
[OccupyWallStreet]
> [vinopivec]
>
> Hvala za sila koherenten in jasen odgovor. Si mi potrdil pričakovanje, da bolj nergaš kot pa misliš.
>
> Te pač vidim v "tega nočem" razvajeni slovenski X generaciji golobradcev, ki nima pojma o tem "kaj hočem", zato tega niti ni sposobna artikulirati. Ne seri torej tistim, ki smo to generacijo potegnili do točke, kjer sama ni sposobna narediti koraka naprej. Ali pa nam res zameri, da smo vam nudili več, kot boste očitno lahko sebi in svojim otrokom. Whichever.

Z vso to vašo jebeno generacijsko pametjo vam je ratalo mlado državo do amena posilit, izropat in sedaj celo umorit. Takih brižno pametnih vas je po celem svetu dovolj. Pravzaprav ste razfukali cel svet. Krivi smo pa mi mladi, ki vam pridnim lopovom ne pustimo, da razfukate še našo prihodnost. Pa vam ni prav. Tak da si ta svoj hudi intelekt lahko komot nekam vtakneš. :-)

Sej pravim ne se menit za nas, ki vam "pametnim" zaenkrat le nastavljamo ogledalo...ko bo počil film vam bomo izstavili tudi račun...tako ali drugače. :-)

To, da si na hitro pokazal, da si bebo, ni stvar generacije, temveč dometa tvoje konkretne pameti. Žal boš brez revolucije dosegel natanko to, za kar si sposoben. Adijo.
anon-101299 sporočil: 9.501
[#1760147] 17.07.12 21:35 · odgovor na: anon-289887 (#1760135)
Odgovori   +    14
[Eliot2]
"AUKN, to je ustanova, ki bedi nad državnim premoženje, sklicuje tiskovno konferenco. Ta ne bo o državnem premoženju, temveč bo Marko Golob, član uprave AUKN, govoril, zakaj naj se ne razreši. Po mojem je to zloraba državne ustanove za osebni interes. Kreganje med upravo AUKN in državo ali politiko ne povečuje donosnosti državnega premoženja ne zaupanja. Zanima me, kdo bo rekel, da je to strokovnost, neodvisnost in dobro upravljanje".
Finance, kot kao demokratičen in liberalen medij: mar nima vsak, ki se ga obtoži možnost, da svojo plat zgodbe predstavi medijem? Kje je tu konflikt interesov? O tem, da je Odbor za finance DZ preprečil Agenciji predstavitev Letnega poročila agencije in rezultatov državnih družb - seveda, o tem pa Finance niste pisale, kot tudi ne o drugih zadevah, ki niso pisane na kožo, hmmm, saj veste komu. Tudi niste pisali o kršenju zakonov s strani Vlade RS in prav za to se zavzemajo predvsem liberalci - za pravno državo! Eden celo pol liberalec je povedal: "Verjamem v demokracijo, državljanske svoboščine in vladavino prava. To me dela liberalca, in ponosen sem na to. Paul Krugman, The Conscience of a Liberal, 2007, str. 267"

Čeprav so Masten, Grahek, Mastnak, ... in ostali vaši stalni komentatorji precej kritično govorili o holdingu, jih tokrat, zanimivo, niste povabili k sodelovanju, da vam povejo svoje mnenje. Zakaj že?
Dej si preposlušaj kaj je včerej na temo SDH kratko in jedrnato poveedal praktik Bojan Starman,ne pa naštevat teoretičare z 0 ur dela v realnem sektorju..
anon-242146 sporočil: 414
[#1760148] 17.07.12 21:36
Odgovori   +    3
To sporočilo je izbrisal avtor (29.11.2013 12:47)
anon-4280 sporočil: 558
[#1760149] 17.07.12 21:37 · odgovor na: simona2 (#1760000)
Odgovori   +    12
[simona2]
> [vinopivec]
> Ne glede na številne misli, s katerimi se strinjam, me zanima, od kod nabor svetih treh kraljev? Vsaj za Potočnika se mi zdi, da je močno vpleten v dosedanje zgodbice, ki so nas neizbežno pripeljale tja, kjer smo. T.j. na kravjek v luži na kolovozu. Če aludiram na simpatično priliko o tem, da ni vsak prijatelj, ki nas iz dreka potegne, in ni vsak sovražnik...
>
> So to že predvideni pozivi k tehnični vladi po načrtovani jesenski krizi z možnimi neredi?

potočnik zato, ker lahko obrne katerikoli telefon v eu in eib, ker lahko pokliče montija, ker lahko prek posrednikov pride do prvih vrst za posojila na mednarodnih finančnih regular trgih, ne pa da nas zdaj vsi odj... na šestinsedemdesetih nivojih;
janša je cvilil pahorju, da svojega življena ne kariere ne bo žrtvoval za to zblojeno državo in da bo odstopil, pahor se je zelo prestrašil in zdaj to vsem razlaga - če mene vprašate, ne bo odstopil - ima pač ključe od trezorja
tehnična vlada v jeseni po tem, če padejo reforme in vse, ni nemogoča -- po mojem bomo rabili tudi mednarodno pomoč -- drugega ne komentiram, ker sem že napisala
Heh zakaj si pa Dimitrija Rupla izpustila?
anon-36971 sporočil: 8.543
[#1760150] 17.07.12 21:37 · odgovor na: simona2 (#1760090)
Odgovori   +    13
Zadnja sprememba: anon-36971 17.07.2012 21:53
[simona2]
> [Moneta]
> Zelo zanimivo, da je za urednico "strokovnega finančnega časnika" resen političen spopad evropskih razsežnosti (Fiskalna omejitev v Ustavo ali ne) zgolj "šov za kratek čas".

...če še tega ne razumeš, kako boš preostalo??
O razumem, presneto dobro razumem. In to te neznansko jezi :)
P: Za tole gre:"Janša naj odide..."
www.finance.si/33257..._naj_vlada
P.S.:"Kruha in iger" je geslo "slabih časov". Tudi osnovni pojmi ti predstavljajo problem...
anon-245582 sporočil: 5.963
[#1760155] 17.07.12 21:40
Odgovori   +    18
Zadnja sprememba: anon-245582 17.07.2012 21:45
Janeza Potočnika????? Ta gelipter je za Slovenijo naredil kaj? Kot EU komisar za razvoj je samo nakladal. Zaenkrat koristi od njega oziroma od njegovega "dela" Slovenija ni imela. Razen, če pritekajo k nam milijoni € o katerih vedo samo posvečeni.
Pisati o Golobu je škoda časa. O varuhinji, česa že?, enako.
95% oseb na lestvici parazitov, pardon, priljubljenih hijen, pardon, politikov so samo
podtaknjenci novinarjev, ki izpolnjujejo ukaze stricev.
anon-274371 sporočil: 650
[#1760158] 17.07.12 21:41 · odgovor na: anon-231230 (#1760146)
Odgovori   +    4
[vinopivec]
To, da si na hitro pokazal, da si bebo, ni stvar generacije, temveč dometa tvoje konkretne pameti. Žal boš brez revolucije dosegel natanko to, za kar si sposoben. Adijo.

Revolucija se je že začela sam te je ta tvoja "pamet" tako zaslepila, de je še ne vidiš. :-)
anon-278831 sporočil: 3.253
[#1760161] 17.07.12 21:43 · odgovor na: simona2 (#1760000)
Odgovori   +    13
"janša je cvilil pahorju, da svojega življena ne kariere ne bo žrtvoval za to zblojeno državo"

zanimiv zapis o žrtvovanju življenja/kariere za to kučanovo vukojebino...

ostaja odprto vprašanje, kaj je tisto, kar bi pognalo kakšnega Potočnika ali pa koga od rudeče udbosodrge, da bi se 'žrtvoval' za to zblojeno državo...

simona, nismo vsi bedaki, teh je že OECD-ju preveč v RS (op.a. ca. 80%), da ne omenjam žižkove ocene, da je 99% ljudi idiotov...

zna se...
[#1760162] 17.07.12 21:45 · odgovor na: (#1760131)
Odgovori   +    10
[tadejkot]
> [zgagar]
> > [tadejkot]
> > Če avtorica slučajno ne spremlja medijev in vzdušja v družbi, naj ji namignem, da po javnomnenjskih anketah vodi Pozitivna Slovnija in ne Lista Egona Zakrajška, močno podporo pa uživa tudi Lukšičev SD in da je v kafičih tako na kavah med malicami kot na pivu proti večeru razpoloženje precej bolj revolucionarno kot reformatorsko in junaka debat nista Merklova in Monti, ampak Hollande in Tito. No, zna biti da se ne zadržujem na pravih mestih in moja opažanja ne veljajo za večino dežele in družbe.
> >
> > Po drugi strani pa, če se navežem na avtoričin odgovor na enega od komentarjev, morda res vsi evropski deep pocketi čakajo na klic Janeza Potočnika, da Slovenijo zasujejo z denarjem in bo potem spet vse fajn. Nisem strokovnjak, ne mnenjski voditelj, ne kolumnist. Forumski revolveraši (TM owned by JPD) bomo morali tudi malo obrzdati svojo nejevero in bolj zaupati kolumnistom, strokovnjakom komentatorjem in mnenjskim voditeljem. Saj kdo pa nas bo sicer popeljal iz krize v svetlejšo bodočnost?!
>
> zaupati mnenjskim voditeljem?recimo mencingarju ali štruklju ki sta produktkomunizma(socializma)?niti pod razno ne!!!!basta

Jaz pravim tudi zaupati kolumnistkam! Ženski intuiciji. Forumski revolveraši (TM owned by JPD) smo preveč ujeti v svoje miselne okove. Dežela in družba rabita ljudi, ki znajo pogledati na situacijo širše, najti in nam predlagati naše rojake, naprimer Janeza Potočnika, ki lahko z nekaj klici spet naredijo domači pašnik sveže zelen. Kaj takega meni recimo ni še nikoli padlo na pamet. Do zdaj sem bil prepričan, da je bolj važno ostajati v dobrih odnosih s severno evropo, znižati - če se da brez eksplozije - domači standard na raven, ki jo zmoremo in držati kulturno okolje in vzdušje takšno, da bo možnost za ponovitev revolucionarnih ali drugih rokohitrskih eksperimentov minimizirana. Izrekel sem samokritiko svojemu togemu razmišljanju in dopustil možnost, da je elegantna rešitev res za vogalom in sliši na ime Janez Potočnik. Gotovo mora biti za to tezo širši in predvsem globlji razmislek od tega, ki nam je bil postrežen v pričujočem komentarju, saj bi sicer tako odločne teze in rešitve avtorica ne postavljala kot nujno in samoumevno alternativo situaciji, ko se javna poraba začenja brzdati in reforme usklajevati, glavno oviro tesnejši pridružitvi pro-nemški politiki pa predstavlja odpor opozicije, ki sicer vodi na javnomnenjskih anketah in obljublja ob prevzemu oblasti radikalno spremembo smeri.
P: Se bojim, da je nisi pravilno razumel :)))
P.S.: Če pa si jo, potem nam bog pomagaj :))))))))
[#1760163] 17.07.12 21:47 · odgovor na: bc123a (#1760145)
Odgovori   +    11
[bc123a]
> [simona2]
> vidiš, tukaj se motiš - evropsko pomoč dobiš le, če se odrečeš suverenosti - po domače to pomeni, da se takrat pizdekov ne bo spraševalo, če bi se odrekli privilegijem - ampak se jih bo teplo, kot se jih po špankih ulicah -

pizdeki v sloveniji ne bodo tepeni, pizdeki v sloveniji bodo tepli "bogate prasce".
Bodo kurac moj!!!
[#1760165] 17.07.12 21:50 · odgovor na: simona2 (#1760085)
Odgovori   +    22
[simona2]
res ne vem, a vam ni nič jasno pri politični kombinatoriki, konsenzu in mogočem? potočnik z zvezami v eu za leve, zakrajšek z zvezami v zda za desne, in seveda mrak - "mislec" in arbiter
Kako bedno komunistično razmišljanje. Ni vredno pozornosti. Škoda, da ni več opcije ignore temo.
anon-25464 sporočil: 2.725
[#1760166] 17.07.12 21:51 · odgovor na: simona2 (#1760059)
Odgovori   +    15
[simona2]
> [sivi pinot barique]
> > [simona2]
> > monti je tisti, zaradi katerega italija ni tam, kjer je španija -- ne skrbi ti, kaj jaz gledam :)
>
> No,no...ni čist tako...za Italijo je mnogo pomembnejši Mario Draghi.
> Monti ima osebno premoženje 30 miljonov evrov in je posodil za eno leto svoj obraz,ker mu je Bruseljska sinekura dojadila...
> Mimgrede,Monnti gre vsako jutro h maši.
> Pa papeža osebno pozna.
>
> PS:a Danilo Taeiourk ne bi mogel neč pomagat? mislim,s svojmi bogatimi zvezami...svetksi diplomat itakodalje..Program nafta za hran..pardon...Slovenijo,recmo

glej, pa daj predlagaj ti med slovenci koga z vsemi montijevimi kvalitetami - a zofijo mazej kukovič, a peterleta, a zvera??? -- kakšno sranje dela krušec na mf, smo videli -- ne pravim, da ni ok -- ampak za politika pa pač ni ok - tudi to kvaliteto mora imeti ..
ok, kakšno sranje je naredil krušec na mf? anybody, please
jezst sporočil: 4.758
[#1760168] 17.07.12 21:53
Odgovori   +    18
Namesto teh potrebujemo Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška.
Janez potočnik - hmmm. Z njim imam največje probleme:
- od kod za vraga se je on sploh vzel?
- Kaj ima v življenju pametnega za pokazat
- kje bi bil, če ga ne bi Drnovšek notri spravil
- je bil kdaj izvoljen slučajno na kakih neposrednih volitvah ali so ga na pozicije utirili drugačni "demokratični" procesi?

O zakjrajšku ne bi izgubljal besed. Lahko je biti pameten, če upravljaš s tiskarno denarja. Drugega tam v FEDu itak ne znajo. on zame ni nobena avtoriteta.

Mrak - hmmm, mlačna voda.
anon-233228 sporočil: 1.301
[#1760176] 17.07.12 22:01 · odgovor na: (#1760057)
Odgovori   +    15
[tadejkot]
Če avtorica slučajno ne spremlja medijev in vzdušja v družbi, naj ji namignem, da po javnomnenjskih anketah vodi Pozitivna Slovnija in ne Lista Egona Zakrajška, močno podporo pa uživa tudi Lukšičev SD in da je v kafičih tako na kavah med malicami kot na pivu proti večeru razpoloženje precej bolj revolucionarno kot reformatorsko in junaka debat nista Merklova in Monti, ampak Hollande in Tito. No, zna biti da se ne zadržujem na pravih mestih in moja opažanja ne veljajo za večino dežele in družbe.

Po drugi strani pa, če se navežem na avtoričin odgovor na enega od komentarjev, morda res vsi evropski deep pocketi čakajo na klic Janeza Potočnika, da Slovenijo zasujejo z denarjem in bo potem spet vse fajn. Nisem strokovnjak, ne mnenjski voditelj, ne kolumnist. Forumski revolveraši (TM owned by JPD) bomo morali tudi malo obrzdati svojo nejevero in bolj zaupati kolumnistom, strokovnjakom komentatorjem in mnenjskim voditeljem. Saj kdo pa nas bo sicer popeljal iz krize v svetlejšo bodočnost?!
Plusek.

Čim se omenja Potočnika, mi že smrdi po neki navodilih, po katerih se morajo usmeriti akcije brez odvečnih diskusij in priprav za prihodnost (psssst kwa je že to), pobirati drugačen narodni davek in posojilo svobode, nabirati prostovoljce za »partizanske« akcije, agitirati za narodno disciplino itd.itd…. se vam/nam ne zdi to že nekam znano.

Pfej s tem Potočnikom, a mu je treba umetno dvigovati pos***no samozavest. Naj pride sem in začne DELATI, če se in si upa in ne le klaftrati preko daljinca!
anon-25464 sporočil: 2.725
[#1760194] 17.07.12 22:17
Odgovori   +    29
Zadnja sprememba: anon-25464 17.07.2012 22:19
No, dodana vrednost tegale sestavka je, da zdaj vsaj vemo, kdo je novi izbranec stricev iz ozadja. Celo modus operandi ima enak kot strici. (dvig telefona in klic drugim stricem, ki imajo denar, seveda na poprejšni poziv enih drugih stricev)

tole zadnje je verjetno freudian slip, EZ in M. Mrak pa le ukrasna pridevka :) za uravnoteženje
anon-242092 sporočil: 5.152
[#1760202] 17.07.12 22:24 · odgovor na: anon-36971 (#1760004)
Odgovori   +    23
[Moneta]
"Namesto teh potrebujemo Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška."

Ta ženska je še kar na nivoju Kekca in Winnetoua!!!
P.: Spor med JJ in ZJ je spor med diktaturo primitivizma in meščansko demokracijo, je spor med Evropo in Jugoslavijo. Pri onih treh mokrih sanjah urednice sta prva dva predstavnika in zagovornika ZJ, zgolj slednji pa je zagovornik JJ.
P.S.:Vsaka čast JJ, da se mu ljubi pobijat s temi SLO idioti in pokvarjencu...

Natanko tako! Pri cemer je zadnji le za okras. Potocnik je namrec tisti pravi novi pingvinostanski up.
anon-288303 sporočil: 5.457
[#1760208] 17.07.12 22:28
Odgovori   +    15
Za šov je čas, ko je krava sita

Ne katere srvari v prispevku so celo OK
ampak zadnji stavek za posrat
ma kaj ima šov veze s sito kravo
pa še primerjava enega solatarja in bleferja z Janšo
Janša je za to državo nekaj naredil
tudi v EU in ZDA ima "podržko"
za tistega solatarja pa so se tako v EU kot tudi Amerikanci izjasnili, da se bolje ne bi mogli
kaj pa je tisti potoočnik naredil za to državo ???????????
anon-256011 sporočil: 3.436
[#1760214] 17.07.12 22:34
Odgovori   +    1
Predvsem pa potrebujemo trojko!
anon-49458 sporočil: 2.114
[#1760216] 17.07.12 22:36
Odgovori   +    48
Še eden vsegliharski članek, ki po moje odraża predvsem veliko nepoznavanje dejanskih razmer v deželi bumbarjev. Par faktov, kar se mene tiče:
1.Ni fakin človeka na fakin planetu Zemlja, ki bi bil sposoben konsenzualno sprejeti nujno potrebne reforme v tej državi.
2. Morda črnogledo, vendar menim, da ni fakin rešitve za to državo.
Kje najdete ta imena mi ni jasno. Levi mediji vpijejo čez neoliberalizem kot največje zlo te vlade (pa je še daleč od tega), potem pa najdete Egona Zakrajška, FEDovca, vzgojenega v ameriškem ustroju razumevanja gospodarske politike.WTF?
Potočnik, evropski birokrat, ki lahko koga pokliče? Finančni trgi še Montija ne jebejo prav dosti, a Potočnik bi bil pa igračina?WTF? Mraka pa ni vredno sploh komentirati.
Članek govori o tem, kako ni čas za pingvinomajersko vojno, kot, da sta ona dva vzrok in ne posledica. Pa tale naš narod bumbarjev hoče to igro, saj sam ne zna misliti. Ona dva sta posledica blentavega naroda. Folk tipa Jankovič bi med normalnimi ljudmi, recimo Nemci, veljal za kriminalca, ki krade iz skupne sklede, pri nas pa je začitnik revnih in vzor levice? SD v največji krizi skoraj že potopi državo, sedaj pa jim podpora raste, glavni krivec pa kandidira za predsednika? WTF! Sprijaznite se, Janša je dejansko edini, ki bi bil sposoben nekaj narediti. Pa mu prav veliko ne bo uspelo. Prvič, ker je ustroj proti njemu enostavno premočan, ovce pa mu verno sledijo.Drugič ker ima butast karakter in tretjič ker nima pametnega kadra. On bi moral iti na nož, pa nima jajc. Jaz štekam Zokija, pa Kučana pa Dnevnik in Mladino, pa Tajnikarja, pa Makarovičko, pa profesorje ala Menci pa vse direktorje javnega sektorja ipd. To so fantje in folk ustroja, ki traja od konca 2.svetovne vojne, super lajf jim je postavu, denar in moč, zakaj bi rezali vejo, na kateri sedijo? Kar pa ne štekam je fakin tega glupga naroda, da še kar požira ta drek že zadnjih 70 let. Pa sej niso bili vsi doktorirani z državnim denarjem, da bi sedaj pametovali s polno ritjo? Niso bili vsi pri koritu in obogateli poput Zokija, nje. Saj mora bit tudi enemu proksu jasno, da če ne bo dnarja da ne bo plače, mar ne? Pa raje pogoltne priče o ukrepih za rast in zablodah neoliberalizma. Pa trenirkarji, folk, ki jih po deset živi v enemu stanovanju, v povprečju zasedajo bedne službe, lajf jim pa veliki idol draži iz dneva v dan? Sej verjetno štekajo, da tudi Zoki ne bi kot premier mogel dajati v nedogled dokladov, če bo zmanjkal denarja? To je ključni razlog, da, smo kjer smo, blentav narod in ne Janša pa Zoki. Kot je eden napisal, škoda, ker ni zmagal Zoki. Propad bi bil tu in bliže rešitev, ne pa da se hodi po robu Brez očiščenja ne bo katarze.
anon-274371 sporočil: 650
[#1760218] 17.07.12 22:36 · odgovor na: (#1760204)
Odgovori   +    6
[pirhovec]
Kljub slabim izkušnjam iz preteklosti in opozorilom iz komentarjev sem šel prebrat.

wtf, v kateri galaksiji izven Rimske ceste živi Simona Toplak?
...in the dark side of galaxy.... :-)

Simona je novinar tipa Vodušek. Veliko neuporabne ali celo za lase privlečene teorije in malo oprijemljive zgodbe.

Cele Finance so take. :-)
anon-267202 sporočil: 1.950
[#1760221] 17.07.12 22:37 · odgovor na: anon-242092 (#1760202)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: anon-267202 17.07.2012 22:38
[oQI23IDCN0948R]
> [Moneta]
> "Namesto teh potrebujemo Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška."
>
> Ta ženska je še kar na nivoju Kekca in Winnetoua!!!
> P.: Spor med JJ in ZJ je spor med diktaturo primitivizma in meščansko demokracijo, je spor med Evropo in Jugoslavijo. Pri onih treh mokrih sanjah urednice sta prva dva predstavnika in zagovornika ZJ, zgolj slednji pa je zagovornik JJ.
> P.S.:Vsaka čast JJ, da se mu ljubi pobijat s temi SLO idioti in pokvarjencu...

Natanko tako! Pri cemer je zadnji le za okras. Potocnik je namrec tisti pravi novi pingvinostanski up.
klerik kolerik je zopet pripopal novo ime na svoj klero-domobranski spisek

darilo za nove okupatorje, press
[#1760222] 17.07.12 22:39 · odgovor na: anon-101299 (#1760016)
Odgovori   +    22
Zadnja sprememba: anon-242092 17.07.2012 22:53
[sivi pinot barique]
> [simona2]
> > [vinopivec]
> > Ne glede na številne misli, s katerimi se strinjam, me zanima, od kod nabor svetih treh kraljev? Vsaj za Potočnika se mi zdi, da je močno vpleten v dosedanje zgodbice, ki so nas neizbežno pripeljale tja, kjer smo. T.j. na kravjek v luži na kolovozu. Če aludiram na simpatično priliko o tem, da ni vsak prijatelj, ki nas iz dreka potegne, in ni vsak sovražnik...
> >
> > So to že predvideni pozivi k tehnični vladi po načrtovani jesenski krizi z možnimi neredi?
>
> potočnik zato, ker lahko obrne katerikoli telefon v eu in eib, ker lahko pokliče montija, ker lahko prek posrednikov pride do prvih vrst za posojila na mednarodnih finančnih regular trgih, ne pa da nas zdaj vsi odj...

hohoo..uuuuuuuu...u suštini govorimo u drugem Ruplnu,ki ima čarobno kjižico s telefoni....svašta,ampak tebi se res kisa...Najslabše ocenjeni komisar EU..ma ne me jebat no...

Monti se poslavlja,mimogrede..Glej mal RAI,ne sam Mojco Širok puslušat.
Owned, stari moj. Ce bi bil jaz kot novinar tolikokrat javno osmesen na forumu cajtnga, pri katerem bi bil zaposlen, bi se v sramu ze davno pobral vsaj 10.000 milj dalec.

Teflon.
anon-163619 sporočil: 1.991
[#1760224] 17.07.12 22:41 · odgovor na: anon-25464 (#1760194)
Odgovori   +    23
[EdiSce]
No, dodana vrednost tegale sestavka je, da zdaj vsaj vemo, kdo je novi izbranec stricev iz ozadja.

Ko je uro po Turkovem govoru, ko je predlagal Voljča za mandatarja, Simona objavila pol strani dolg članek, sem namignil, da pisunka dela po diktatu nekoga iz ozadja. Današnji članek mi samo to potrjuje - očitno strici pripravljajo teren za novega jankovića.
[#1760225] 17.07.12 22:41 · odgovor na: anon-169504 (#1760119)
Odgovori   +    4
[abraxas]
Janez Potočnik? Tole je pa res za bruhat.
Potočnik je povsem vredu in več kot primeren za nastop na politično sceno v Sloveniji.
[#1760229] 17.07.12 22:45 · odgovor na: anon-274371 (#1760116)
Odgovori   +    5
[OccupyWallStreet]
> [vinopivec]
>
> Hvala za sila koherenten in jasen odgovor. Si mi potrdil pričakovanje, da bolj nergaš kot pa misliš.
>
> Te pač vidim v "tega nočem" razvajeni slovenski X generaciji golobradcev, ki nima pojma o tem "kaj hočem", zato tega niti ni sposobna artikulirati. Ne seri torej tistim, ki smo to generacijo potegnili do točke, kjer sama ni sposobna narediti koraka naprej. Ali pa nam res zameri, da smo vam nudili več, kot boste očitno lahko sebi in svojim otrokom. Whichever.

Z vso to vašo jebeno generacijsko pametjo vam je ratalo mlado državo do amena posilit, izropat in sedaj celo umorit. Takih brižno pametnih vas je po celem svetu dovolj. Pravzaprav ste razfukali cel svet. Krivi smo pa mi mladi, ki vam pridnim lopovom ne pustimo, da razfukate še našo prihodnost. Pa vam ni prav. Tak da si ta svoj hudi intelekt lahko komot nekam vtakneš. :-)

Sej pravim ne se menit za nas, ki vam "pametnim" zaenkrat le nastavljamo ogledalo...ko bo počil film vam bomo izstavili tudi račun...tako ali drugače. :-)

Pazi no, kaj blebečeš. Naš vinopivec je iz NSi-ja in ima zato neposredne stike z Bogom. Torej le previdno, da kje vate ne udari kakšna strela :)))
[#1760232] 17.07.12 22:47 · odgovor na: (#1760204)
Odgovori   +    23
Zadnja sprememba: anon-242092 17.07.2012 22:47
[pirhovec]
Kljub slabim izkušnjam iz preteklosti in opozorilom iz komentarjev sem šel prebrat.

wtf, v kateri galaksiji izven Rimske ceste živi Simona Toplak?
Sam nisem padel s hruske, da bi se slucajno kdaj bral simonine kucanisticne agende. Preberes eno, preberes vse. Zivcev pa tudi nisem zadel na tomboli.
[#1760251] 17.07.12 23:02 · odgovor na: anon-242092 (#1760202)
Odgovori   +    13
[oQI23IDCN0948R]

Vsekakor. Glede na dejstvo, da gre za nečaka pravovernega tovariša sl.wikipedia.org/wik...%8Di%C4%8D smo lahko prepričani v uspeh :)))
anon-234516 sporočil: 1.943
[#1760253] 17.07.12 23:04 · odgovor na: anon-278831 (#1759988)
Odgovori   +    11
[olsegg]
"Politična kriza ne sme biti razlog, da se okrepijo pozicije in nasprotja med JJ in ZJ. Namesto teh potrebujemo Mojmirja Mraka, Janeza Potočnika in Egona Zakrajška."

ne vem no - če je material slabe kvalitete, ni moč realno pričakovati, da bo končni izdelek element vrhunske kvalitete/cene - razen če ne gre za prevaro...

zna se...

p.s.:
pa kaj je pokazal ta Potočnik, da ga kujete v zvezde - si predstavljate Potočnika na čelu pe-esje pingvinske stranke ali pa na čelu udbolukašenkovih radikalnih častilcev povojnih klavcav...
Hja, komunajzarji povsod uturijo svoje pristaše, zakaj bi sedaj drugače razmišljali!!!

Strani: 1 2 3 4 5 6 7