Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Gadafi označil Sredozemlje za bojno območje
sporočil: 249
[Spider]Ameriski gnoj bi spet rad delal red med prvimi- Gadafi jim je bil do predvcerajsnjim dober, danes pa sploh ne vec. Kaj je ameriski gnoj izgubil v Koreji, Vietnamu,...?
Jenkiji se bodo spet opekli. Kar naj drezajo v žerjavico:)
Lp
sporočil: 32.531
Zadnja sprememba: najobj 19.03.2011 19:05
[NavadniNimda]
> [rx170]
> > [NavadniNimda]
> > Em, komando so imeli Združeni Narodi, ki so jih kot vedno dosledno blokirali Rusi.
>
> Vprašanje je, kaj so Rusi in Kitajci dobili v zameno, da niso vložili veta.
Mogoče so pa k pameti prišli, kaj praviš, a?
... vidim, da si ti stručko za vojaške zadeve ... čuj, saj tote francoske bombe vejo, da morajo samo tiste Libijce z orožjem pobijat, one druge pa sfalit, ha ? ... khmm, ker je menda v tem finta, a ne ? ...
sporočil: 2.397
Zadnja sprememba: anon-35515 19.03.2011 19:06
Ko sem videl Sarkozyja, kako se na govorniškem odru petelini v
svoji "pravičniški" drži, bi šel stavit, da je bil spet pijan, kot
na spodnjem linku.www.youtube.com/watc...re=related
sporočil: 2.790
Zadnji opubni poskusi Evrope, da si zagotovi še zadnjo kapljico
nafte. Kako tragikomično.
sporočil: 21.898
[zajko]slovenske ovce pa ob tem orgazmirajo
Zadnji opubni poskusi Evrope, da si zagotovi še zadnjo kapljico nafte. Kako tragikomično.
sporočil: 2.790
1,6 miljona sodčkov iz Libije ne bo v ničemer zaustavilo peak oil
katastrofe in konca industrijske civilizacije.
sporočil: 249
[shevchenko]Drzi. Me pa vedno znova "iztiri", ko se Amiji vedno, vselej in povsod zraven slinijo. Gnoj od gnoja tile Amiji!
za tole libijo so v prvi vrsti zasluzni francoski in angleski gnoji
Lp
sporočil: 59
kdo bo zaščitil civiliste pred amero teroristi??? v zadnjem
terorističnem napadu v pakistanu pred dnevom je umrlo 40 civilistov
od tega 13 otrok,mesec nazaj je tudi umrlo več kot 20 otrok,že samo
za ta dva zločina bi moral celoten amero vrh mejati na vešalih,da
ne omenjam podpore judo teroristom ki mso pri napadu na gazo ubili
700 otrok ,banda morilcev.
sporočil: 8.684
Zadnja sprememba: anon-166469 19.03.2011 19:23
Turek veliki prijatel in zagovornik diktatorskih režimov, enako
Pahor. Sramota za Slovensko diplomacijo in državo Slovenijo. In mi
smo člani EU.Vsa pohvala Francoskemu predsedniku, ki je odločno posegel proti diktatorju Gadafiju.
Gadafijski fiasko predsednika Danila Türka: Arabija, hir aj kam, hir aj go
Rešitev za konflikt v Libiji je treba najti znotraj te severnoafriške države ... Poseganje v državljansko vojno je nevarna zadeva, zato lahko mednarodna skupnost nudi le humanitarno pomoč ... Prepoved poletov je običajno le takrat, kadar obstaja aktualna in zelo razširjena nevarnost humanitarne katastrofe, kot je bilo v Iraku in Bosni in Hercegovini ..."
Vse to so besede predsednika države Danila Türka, ki jih je izrekel minuli torek, komaj dva dni pred sprejetjem resolucije varnostnega sveta Združenih narodov, ki je prepovedala letalski promet nad Libijo, kar je napovedovalo vojaško intervencijo mednarodne skupnosti zoper Gadafijev režim.
www.pozareport.si/?I...&type=tags
Nepozabne slike iz Pahorjevega fotoalbuma. Pahor res si se več kot osmešil s svojimi obisku pri diktatorju Gadafiju.
www.najdi.si/najdi_s...xsbar=page
Predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk je sprejel predsednika Arabske republike Egipt Hosnija Mubaraka, ki je prispel na dvodnevni uradni obisk v Republiko Slovenijo. Po uradnem sprejemu z vojaškimi častmi sta imela predsednika pogovor na štiri oči. Temu so sledili plenarni pogovori med delegacijama Republike Slovenije in Arabske republike Egipt pod vodstvom obeh predsednikov. Predsednika sta se zavzela za krepitev prijateljskih odnosov med državama, predvsem na gospodarskem področju.
www.up-rs.si/up-rs/u...enDocument
Zadnja sprememba: anon-35515 19.03.2011 19:25
[velegama]Takšne resnice so tukaj na črno-belih Financah nagrajene z minusi. Ogabno a žal resnično.
kdo bo zaščitil civiliste pred amero teroristi??? v zadnjem terorističnem napadu v pakistanu pred dnevom je umrlo 40 civilistov od tega 13 otrok,mesec nazaj je tudi umrlo več kot 20 otrok,že samo za ta dva zločina bi moral celoten amero vrh mejati na vešalih,da ne omenjam podpore judo teroristom ki mso pri napadu na gazo ubili 700 otrok ,banda morilcev.
sporočil: 1.618
[marsonn]Jaz dam takim vedno pluse. Finančnim lopovom, nacionalistom, borcem za nacionalne interese in seveda ultra desničarjem oziroma levičarjem pa vedno minuse. Tu pa tam še kakega sprovociram, da mu poči film. Jaz mam kar 22 takih, ki so me zaradi tega dali na ignore. :-)
Takšne resnice so tukaj na črno-belih Financah nagrajene zgolj z minusi. Ogabno a žal resnično.
A ma kdo več? :-)
-------------------------------------------
Topl o priporočam ljudem, da si večkrat ogledajo vse tri filme, če želite razumet kaj se dogaja po svetu.
www.youtube.com/watc...Z9WVZddH9w
www.youtube.com/watc...iv-1r-5-HM
www.youtube.com/watc...re=related
Linke pošljite svojim prijateljem. Ura krute resnice se bliža...
sporočil: 9.501
Zadnja sprememba: anon-101299 19.03.2011 19:30
[marsonn]kaj češ.. slovenska javnost je pričakovala,da boste Metelkovci pod vodstvom Turkašenka kaj konkretnega ukrenili,pa ste se zgleda zadovoljili s par smotkami trave in par darti v sliko Sarkozyja in Janše
> [velegama]
> kdo bo zaščitil civiliste pred amero teroristi??? v zadnjem terorističnem napadu v pakistanu pred dnevom je umrlo 40 civilistov od tega 13 otrok,mesec nazaj je tudi umrlo več kot 20 otrok,že samo za ta dva zločina bi moral celoten amero vrh mejati na vešalih,da ne omenjam podpore judo teroristom ki mso pri napadu na gazo ubili 700 otrok ,banda morilcev.
Takšne resnice so tukaj na črno-belih Financah nagrajene z minusi. Ogabno a žal resnično.
[NavadniNimda]
> [najobj]
>
> ... vidim, da si ti stručko za vojaške zadeve ... čuj, saj tote francoske bombe vejo, da morajo samo tiste Libijce z orožjem pobijat, one druge pa sfalit, ha ? ... khmm, ker je menda v tem finta, a ne ? ...
A tole je komunajzarska provokacija, ali se samo delaš?
... čuj, kaj zdaj to pomeni ? ... a vejo ali ne ? ...
sporočil: 559
A ste že vsi znorel? Vojaška propaganda je v polnem teku, pravih
informacij nobenih, na forumu in intervjujih pa vsi pametni.
Poskušam sledit informacijam, žal pa je toliko dezinformacij, da se sprašujem, kaj je sploh res.
In resnica zagotovo ni ta, da je svetovne politične igralce nenadoma začelo skrbeti za dobrobit libijskega ljudstva...
Poskušam sledit informacijam, žal pa je toliko dezinformacij, da se sprašujem, kaj je sploh res.
In resnica zagotovo ni ta, da je svetovne politične igralce nenadoma začelo skrbeti za dobrobit libijskega ljudstva...
Zadnja sprememba: anon-219167 19.03.2011 19:37
[shevchenko]Itak. Zanimivo bo videt kako bodo "demokratično" spravili Iran in Sirijo pod streho. Zaloge nafte so očitno fino pri koncu da so šli tako neposredno na Libijo.
kolonizacija 2.0
Čudi me reakcija Rusije in Kitajske. So že tudi velikani kapitulirali zahodnim gospodarjem?
-------------------------------------------
Top lo priporočam ljudem, da si večkrat ogledajo vse tri filme, če želite razumet kaj se dogaja po svetu.
www.youtube.com/watc...Z9WVZddH9w
www.youtube.com/watc...iv-1r-5-HM
www.youtube.com/watc...re=related
Linke pošljite svojim prijateljem. Ura krute resnice se bliža...
Zadnja sprememba: najobj 19.03.2011 19:34
[shevchenko]
> [zajko]
> Zadnji opubni poskusi Evrope, da si zagotovi še zadnjo kapljico nafte. Kako tragikomično.
slovenske ovce pa ob tem orgazmirajo
... eh, kurc ... pa saj to ni nič posebnega ... temu, kar zdaj delajo Francozi, smo takrat, ko sem bil v JLA v vojski, rekli "bataljonske vežbe z bojevim gađanjem" ali nekaj takega ... ja, res pa je, da smo mi streljali samo s puškami (nekateri z avtomati) v tarče na zavarovanem strelišču ... ma, jebeš tako vojsko ...
sporočil: 4.807
Zadnja sprememba: MM1411 19.03.2011 19:39
Nisem za nasilje, če to ni nujno potrebno, toda predvsem zanimivo
je kako so hitro poleteli zahodnjaki, ko pa so bili v Bosni kot
vkopani.....seveda, kdo bi se gonil za krš in kamenje, ko pa Libija
ima plin in nafto...Več raket in granat kot odvržejo in več kot bo uničenega libijskega orožja, več denarja bo potrebno ponovno vložiti za nakup novega orožja. Denar pač mora krožiti. Hitler je že leta 1930 na podoben način reševal takratno gospodarsko krizo.
!!! Money make money !!!
sporočil: 29
Govna kolonialisticna.
Od samega zacetka teh "protestov" so mediji kot instrument americanov-britancev-francozov delali sliko kot da Gadafi napada navadne protestnike.
To sploh niso protestniki ampak zelo dobro naorozani militanti. cca 5000 militantov ki so prisli iz drugih drzav "drek" meša s pomočjo ameriških obveščevalnih služb in zakaj Gadafi ne bi smel braniti državo pred napadom takšnih ?
Me prav zanima da jaz jutri naorožam 4000 idiotov na Štajerskem in da zahtevamo da Pahor odide z oblasti, ustrelimo par policistov in vojakov ter tako naredimo spor. Me prav zanima kako bi reagirali politiki ko bi se v njihovem dvoriscu dogajalo taksno sranje ki je instrumentalizirano od zunaj.
Vsakemu normalnemu je jasno da je v igri nafta, tako kot so americani in britanci izsmilii leta 2003 orozje za masovno unicenje ter tako nalagali celotno svetovno javnost in dobesedno unicili Irak pod izgovorom da Husein ima ne vem kaksno orozje, Husein pa ni imel za cigarete, zastarelo orozje iz 1990.
Isti ti kolonialisti delajo z Libijo, pobunijo pescico idiotov, ker v vsaki drzavi najdes pescico ki ni zadovoljna z vladajocimi in ne rabis dosti da se zaiskri, potem pa gre samo od sebe dalje.
Najhujse je ko se nekdanji kolonizatorji , govna navadna francozi in britanci gredo pravice.
Vsepovsod kjer so bili so v zgodovini vse oropali in zasuznjili.
Zdaj pa nam prodajajo novodobno demokracijo za svoje interese.
Cilj je jasen, osvojiti Libijo, postaviti na oblast svoje marionete, nafta se bo na veliko eksploatirala in seveda prodajala nam banana drzavicam za velik denar.
Recept je enak kot pri Iraku, cez 5 let bo na vrsti Iran, kasneje pa bodo tudi Chaveza v Venezueli umaknili in postavili "svojega" cloveka.
Od samega zacetka teh "protestov" so mediji kot instrument americanov-britancev-francozov delali sliko kot da Gadafi napada navadne protestnike.
To sploh niso protestniki ampak zelo dobro naorozani militanti. cca 5000 militantov ki so prisli iz drugih drzav "drek" meša s pomočjo ameriških obveščevalnih služb in zakaj Gadafi ne bi smel braniti državo pred napadom takšnih ?
Me prav zanima da jaz jutri naorožam 4000 idiotov na Štajerskem in da zahtevamo da Pahor odide z oblasti, ustrelimo par policistov in vojakov ter tako naredimo spor. Me prav zanima kako bi reagirali politiki ko bi se v njihovem dvoriscu dogajalo taksno sranje ki je instrumentalizirano od zunaj.
Vsakemu normalnemu je jasno da je v igri nafta, tako kot so americani in britanci izsmilii leta 2003 orozje za masovno unicenje ter tako nalagali celotno svetovno javnost in dobesedno unicili Irak pod izgovorom da Husein ima ne vem kaksno orozje, Husein pa ni imel za cigarete, zastarelo orozje iz 1990.
Isti ti kolonialisti delajo z Libijo, pobunijo pescico idiotov, ker v vsaki drzavi najdes pescico ki ni zadovoljna z vladajocimi in ne rabis dosti da se zaiskri, potem pa gre samo od sebe dalje.
Najhujse je ko se nekdanji kolonizatorji , govna navadna francozi in britanci gredo pravice.
Cilj je jasen, osvojiti Libijo, postaviti na oblast svoje marionete, nafta se bo na veliko eksploatirala in seveda prodajala nam banana drzavicam za velik denar.
Recept je enak kot pri Iraku, cez 5 let bo na vrsti Iran, kasneje pa bodo tudi Chaveza v Venezueli umaknili in postavili "svojega" cloveka.
Zadnja sprememba: anon-35515 19.03.2011 20:04
[sivi pinot barique]Kaj te tišči? Če te moti Gadafi, ker je na oblasti brez legalne izvolitve a te hkrati moti Turk, ki pa je to bil, potem nasprotuješ samemu sebi. Odloči se kaj bi rad. Kdo sploh misliš, da si, da se te bo kaj spraševalo?
> [marsonn]
> > [velegama]
> > kdo bo zaščitil civiliste pred amero teroristi??? v zadnjem terorističnem napadu v pakistanu pred dnevom je umrlo 40 civilistov od tega 13 otrok,mesec nazaj je tudi umrlo več kot 20 otrok,že samo za ta dva zločina bi moral celoten amero vrh mejati na vešalih,da ne omenjam podpore judo teroristom ki mso pri napadu na gazo ubili 700 otrok ,banda morilcev.
>
> Takšne resnice so tukaj na črno-belih Financah nagrajene z minusi. Ogabno a žal resnično.
kaj češ.. slovenska javnost je pričakovala,da boste Metelkovci pod vodstvom Turkašenka kaj konkretnega ukrenili,pa ste se zgleda zadovoljili s par smotkami trave in par darti v sliko Sarkozyja in Janše
Raje bodi ti tisti, ki si bo zvil nekaj trave in umiril ter pustil državam, da same rešujejo svoje probleme. Tvoj občutek za pravičnost pa naj bo res zgolj tvoj problem. Naj ti povem, da se v Libiji ne intervenira zato, da bi zadovoljili neki pravičniški drži ampak zaradi interesov. In ko boš vlekel opojne substance, razmisli kaj ti je ljubše. Če so to interesi, potem si enako pokvarjen tako kot Gadafi ali Sarkozy. Če pa nekje v svoji duši odkriješ, da ti je pomembna pravičnost, potem se bojim, da boš moral zamenjati planet.
Vsako umešavanje zaradi kalkulacije interesov je vedno slabša opcija kot neumešavanje in tokrat gre točno za to. Kaj v svetu politike obstaja kaj takega kot je pravičniško umešavanje?
sporočil: 4.807
[MD-362899]Prepričan sem, da ob tem kar si napisal lahko pričakuješ bombardiranje minusov, kot sem to sam prejel post nad tabo.....
Govna kolonialisticna.
sporočil: 2.026
Znimivo, da je tokrat Evropa glavna. Težave doma, rešujejo z vojno
v tujini! Kje so tokrat paifisti??
Cinizem na stran. To bo katastrofa, vojna je na pragu Evrope!
sporočil: 8.635
[Marburg]................. če leta 41 - 45 ne bi bilo amijev bi ti danes šprehal dojče,kapiš!
> [shevchenko]
> za tole libijo so v prvi vrsti zasluzni francoski in angleski gnoji
Drzi. Me pa vedno znova "iztiri", ko se Amiji vedno, vselej in povsod zraven slinijo. Gnoj od gnoja tile Amiji!
Lp
[valkun]imeli smo vojno na pragu slovenije in skoraj v srcu evrope pa - so what!
Znimivo, da je tokrat Evropa glavna. Težave doma, rešujejo z vojno v tujini! Kje so tokrat paifisti??
[MM1411].................... ne vem kaj ste tako obsedeni s + in - saj poveš samo svoje mnenje in nič drugega - za špice(takšne in drugačne) mi pa dol visi!
> [MD-362899]
> Govna kolonialisticna.
> Od samega zacetka teh "protestov" so mediji kot instrument americanov-britancev-francozov delali sliko kot da Gadafi napada navadne protestnike.
> To sploh niso protestniki ampak zelo dobro naorozani militanti. cca 5000 militantov ki so prisli iz drugih drzav "drek" meša s pomočjo ameriških obveščevalnih služb in zakaj Gadafi ne bi smel braniti državo pred napadom takšnih ?
>
> Me prav zanima da jaz jutri naorožam 4000 idiotov na Štajerskem in da zahtevamo da Pahor odide z oblasti, ustrelimo par policistov in vojakov ter tako naredimo spor. Me prav zanima kako bi reagirali politiki ko bi se v njihovem dvoriscu dogajalo taksno sranje ki je instrumentalizirano od zunaj.
>
> Vsakemu normalnemu je jasno da je v igri nafta, tako kot so americani in britanci izsmilii leta 2003 orozje za masovno unicenje ter tako nalagali celotno svetovno javnost in dobesedno unicili Irak pod izgovorom da Husein ima ne vem kaksno orozje, Husein pa ni imel za cigarete, zastarelo orozje iz 1990.
> Isti ti kolonialisti delajo z Libijo, pobunijo pescico idiotov, ker v vsaki drzavi najdes pescico ki ni zadovoljna z vladajocimi in ne rabis dosti da se zaiskri, potem pa gre samo od sebe dalje.
>
>
> Najhujse je ko se nekdanji kolonizatorji , govna navadna francozi in britanci gredo pravice.
> Vsepovsod kjer so bili so v zgodovini vse oropali in zasuznjili.
> Zdaj pa nam prodajajo novodobno demokracijo za svoje interese.
>
> Cilj je jasen, osvojiti Libijo, postaviti na oblast svoje marionete, nafta se bo na veliko eksploatirala in seveda prodajala nam banana drzavicam za velik denar.
> Recept je enak kot pri Iraku, cez 5 let bo na vrsti Iran, kasneje pa bodo tudi Chaveza v Venezueli umaknili in postavili "svojega" cloveka.
Prepričan sem, da ob tem kar si napisal lahko pričakuješ bombardiranje minusov, kot sem to sam prejel post nad tabo.....
[zgagar]Ja kr neki. Trije angleži, dva ali tri nesposobna ameriška pilota in za vzorec britanskega orožja. Res velika pomoč. :-)
> [Marburg]
> > [shevchenko]
> > za tole libijo so v prvi vrsti zasluzni francoski in angleski gnoji
>
> Drzi. Me pa vedno znova "iztiri", ko se Amiji vedno, vselej in povsod zraven slinijo. Gnoj od gnoja tile Amiji!
> Lp
................. če leta 41 - 45 ne bi bilo amijev bi ti danes šprehal dojče,kapiš!