Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Janša zaradi današnje objave ne bo polnil Stožic
sporočil: 1.042
Če dostavi notarsko overjeno izjavo, mu Muoramo verjeti. (Masleša
press)!!
Do takrat pa: A za tak drobiž toliko gonje!?!? Zoki je vsaj nekakrat več pridobil samo z stadionom. Samo sprememba zakona mu pa navrgla še enkrat toliko. Po prevzemu Mercatorja pa bo udejanil životni san. Hilda je 10x toliko skanalizirala v Lichtetein. Ivan, ta je pa car careva, pa lahko govori o 100 kratniku. Vse kar lahko res Janši očitam, je da je poslovno nesposoben. Ob taki tržni priložnosti, doegal tako nizko dobčkonosnost. Pa to bi še Maks Tajnikar zmogel!
Do takrat pa: A za tak drobiž toliko gonje!?!? Zoki je vsaj nekakrat več pridobil samo z stadionom. Samo sprememba zakona mu pa navrgla še enkrat toliko. Po prevzemu Mercatorja pa bo udejanil životni san. Hilda je 10x toliko skanalizirala v Lichtetein. Ivan, ta je pa car careva, pa lahko govori o 100 kratniku. Vse kar lahko res Janši očitam, je da je poslovno nesposoben. Ob taki tržni priložnosti, doegal tako nizko dobčkonosnost. Pa to bi še Maks Tajnikar zmogel!
sporočil: 6.178
...jaz v rojstni hisi, nikoli nisem imel laste postelje, kaj sele
sobo...in ljubljeni ata se v oporoki spomnu, da mi tri sobe na
uporabo da, do smrti...pr 62 letih...ko umrem, ni oznacil, pozabu,
kdo deduje...pa ja ni upal, da bodo vsi mene
preziveli...hehehe...kasn bebo...glih, stejem na googlu map iz
satelita, kaj je u zivljenju ustvaru...ali se samo pasu na
podarjenem...celo zivljenje...niti mm zemlje dodal...in sodil bi in
delil, tak model..., ker ni vedel cigava bo rojstna hisa, je se
vzdrzeval ni...uuu mam temo za en film-ta bo uni umetniski, ne za
zabavo...ja spomin je vedno drugacen, ce se doma rodis in ne u
porodnisnici...celo vidim face, ki bi bile primerne za glavno
ulogo-naturscki...
...in se kr o orozju...pa meni se je leta 1990 zdelo, da vsi gosti v lokalu, prodajajo vojaske bajonete in pistole sz skatlo metkov zraven...cene od 300 dm-do 1000dm...in gas maske, kako so v Svobodni Dedmokraticni Sloveniji koncale...
...ja gledalisce cudnih strani, Duse plati...
...ce se ne bi vceraj dr, Zizka gledal...bi biul teden, primeren, za se ubit...pol je pa dr. vse zdusje spremenu...po pravici povedu, da sta oba nekoristen gnoj, ki se njive sz njim niti pognojit ne da, da samo nic ne zraste...
...to je model Slovenske Kulture...
...je imel verni in Bogu pokorni mariborski Krasevec, kokr je nastel, sejali, toca, ogenj...prav, prav taka je tateden Slovenija v procesu zgledala.
...in se kr o orozju...pa meni se je leta 1990 zdelo, da vsi gosti v lokalu, prodajajo vojaske bajonete in pistole sz skatlo metkov zraven...cene od 300 dm-do 1000dm...in gas maske, kako so v Svobodni Dedmokraticni Sloveniji koncale...
...ja gledalisce cudnih strani, Duse plati...
...ce se ne bi vceraj dr, Zizka gledal...bi biul teden, primeren, za se ubit...pol je pa dr. vse zdusje spremenu...po pravici povedu, da sta oba nekoristen gnoj, ki se njive sz njim niti pognojit ne da, da samo nic ne zraste...
...to je model Slovenske Kulture...
...je imel verni in Bogu pokorni mariborski Krasevec, kokr je nastel, sejali, toca, ogenj...prav, prav taka je tateden Slovenija v procesu zgledala.
sporočil: 3.795
[čarli]Odgovori mi na eno preprosto vprašanje: Če so vsi glih, zakaj se ves čas ukvarjamo samo z Ivanom Janezom Janšo????
> [51b3]
> zakaj pa jelko tega ni na dan prvleku 15 let nazaj..
> to je zdej pa še en vprašanje.
Ja zato, ker drug drugega držijo za jajca. Če bo kdo izmed politikov začel govoriti je game over za vse vpletene. Vpleteni pa so tako levi kot desni komunisti;)
To je vprašanje tudi za vse druge VSEGLIHARJE. Dokler ne dobim zadovoljivega odgovora sem prepričan, da (LEVI) komunajzarji lažejo, ker drugega nimajo in ker jim gre hudičevo za nohte.
sporočil: 13.178
[dostiimam]Ja zato, ker jj pravi, da je drugačen a ne. Za leve komuniste pa itak vemo, da so pokvarjeni. Ampak jj pa pravi, da je brezmadežen in nedolžen. No kk tudi to pravi, samo njej to nobeden ne verjame:)
> [čarli]
> > [51b3]
> > zakaj pa jelko tega ni na dan prvleku 15 let nazaj..
> > to je zdej pa še en vprašanje.
>
> Ja zato, ker drug drugega držijo za jajca. Če bo kdo izmed politikov začel govoriti je game over za vse vpletene. Vpleteni pa so tako levi kot desni komunisti;)
Odgovori mi na eno preprosto vprašanje: Če so vsi glih, zakaj se ves čas ukvarjamo samo z Ivanom Janezom Janšo????
To je vprašanje tudi za vse druge VSEGLIHARJE. Dokler ne dobim zadovoljivega odgovora sem prepričan, da (LEVI) komunajzarji lažejo, ker drugega nimajo in ker jim gre hudičevo za nohte.
Tukaj zastavljam preprosto vprašanje vsem VSEGLIHARJEM: Če so vsi
glih, zakaj se ves čas ukvarjamo samo z Ivanom Janezom
Janšo????
Dokler ne dobim zadovoljivega odgovora sem prepričan, da (LEVI) komunajzarji lažejo, ker drugega nimajo in ker jim gre hudičevo za nohte.
Dokler ne dobim zadovoljivega odgovora sem prepričan, da (LEVI) komunajzarji lažejo, ker drugega nimajo in ker jim gre hudičevo za nohte.
sporočil: 21.898
Tisti, ki misli, da ima človek raje oblast kot 10 miljonov evrov, definitivno ni videl 10 miljonov.exactly!
bc nisem udbas, da bi vedel, kje je denar,
sporočil: 1.832
Zadnja sprememba: anon-239951 25.02.2011 16:58
Dokler ne dobim zadovoljivega odgovora sem prepričanIn tvoj zadovoljivi odgovor, ki te prepričuje v prepričanost je??
[čarli]Odgovor ni pravilen! Še nisem slišal, da bi Janša kar tako govoril, da je nedolžen. To pove šele potem, ko ga obtožujejo! Ne ločiš vzroka in posledice. Na takem nivoju se ne mislim več pogovarjati!
> [dostiimam]
> > [čarli]
> > > [51b3]
> > > zakaj pa jelko tega ni na dan prvleku 15 let nazaj..
> > > to je zdej pa še en vprašanje.
> >
> > Ja zato, ker drug drugega držijo za jajca. Če bo kdo izmed politikov začel govoriti je game over za vse vpletene. Vpleteni pa so tako levi kot desni komunisti;)
>
> Odgovori mi na eno preprosto vprašanje: Če so vsi glih, zakaj se ves čas ukvarjamo samo z Ivanom Janezom Janšo????
> To je vprašanje tudi za vse druge VSEGLIHARJE. Dokler ne dobim zadovoljivega odgovora sem prepričan, da (LEVI) komunajzarji lažejo, ker drugega nimajo in ker jim gre hudičevo za nohte.
Ja zato, ker jj pravi, da je drugačen a ne. Za leve komuniste pa itak vemo, da so pokvarjeni. Ampak jj pa pravi, da je brezmadežen in nedolžen. No kk tudi to pravi, samo njej to nobeden ne verjame:)
[xgore22]Preprosto! Veleumi ne znajo izračunati, da je to 100€ po GLAVI, kar močno prekaša vrednost vsebine!
Mene osebno pa bolj zanima, zakaj je včerajšnja novica o 200 mio. izgube Telekoma zaradi odpisov, že pozabljena. Haloo. 200 mio!!! Sitnica. Pa vse podobne. V tem Sloweistanu smo postali že imuni na kraje miljončkov, ki so opravljeni s strani pravovernih članov in tovarišev Nedotakljivega.
Tele jajce o JJ pa pogrevajo že XXX let. In jih bodo verjetno do bridkega konca. JJ je na srce tudi njihova edina konkurenca. Naj tako tudi ostane.
[dostiimam]Khm, on je govoril da trgovine z orožjem ni bilo. Potem se je malo popravil in je rekel, da jo je bilo zelo malo. Zdaj že priznava, da je bila vendar on ni imel nič opraviti z njo. A ti verjameš v te nebuloze? Torej kdo tukaj ne loči vzroka in posledice? Ti ali jaz?
> [čarli]
> > [dostiimam]
> > > [čarli]
> > > > [51b3]
> > > > zakaj pa jelko tega ni na dan prvleku 15 let nazaj..
> > > > to je zdej pa še en vprašanje.
> > >
> > > Ja zato, ker drug drugega držijo za jajca. Če bo kdo izmed politikov začel govoriti je game over za vse vpletene. Vpleteni pa so tako levi kot desni komunisti;)
> >
> > Odgovori mi na eno preprosto vprašanje: Če so vsi glih, zakaj se ves čas ukvarjamo samo z Ivanom Janezom Janšo????
> > To je vprašanje tudi za vse druge VSEGLIHARJE. Dokler ne dobim zadovoljivega odgovora sem prepričan, da (LEVI) komunajzarji lažejo, ker drugega nimajo in ker jim gre hudičevo za nohte.
>
> Ja zato, ker jj pravi, da je drugačen a ne. Za leve komuniste pa itak vemo, da so pokvarjeni. Ampak jj pa pravi, da je brezmadežen in nedolžen. No kk tudi to pravi, samo njej to nobeden ne verjame:)
Odgovor ni pravilen! Še nisem slišal, da bi Janša kar tako govoril, da je nedolžen. To pove šele potem, ko ga obtožujejo! Ne ločiš vzroka in posledice. Na takem nivoju se ne mislim več pogovarjati!
sporočil: 7.025
Mafiski komunisti so pričeli streljati z vsemi lažmi in
izmišljotinami po opoziciji. Janez Janša in SDS imata preveliko
podporo in potrebno je pripravit afere, ker se volitve bližajo.
Gnili novinarski ceh, predvsem forum 572 mora sproducirat laži,
afere, izmišljotine...
Kljub vsej "levičarski" gonji, bom glasoval za Janšo in SDS, ker so veliko boljši od mafije in komunistov.
Kljub vsej "levičarski" gonji, bom glasoval za Janšo in SDS, ker so veliko boljši od mafije in komunistov.
sporočil: 2.855
"Slabih pet let kasneje je Ministrstvo za notranje zadeve
zaključilo preiskavo in ugotovilo, da na podlagi zbranih dokumentov
prihaja do razlik med Janševim poročilom ter izračunom
MORSa."
Leta 2011 pa bodo ugotavljali kje je razlika? Ha, ha, ha...
Leta 2011 pa bodo ugotavljali kje je razlika? Ha, ha, ha...
sporočil: 3.433
firme padajo kot hruške, mi pa takole trošimo energijo. Sam
raziščem tale primer v treh dneh.
sporočil: 664
[dorki22]Saj če bi človek lahko obdržal 10M izključno zase, bi še kar nekako šlo.
> [bc123a]
> > [shevchenko]
> > > [bc123a]
> > > Dobro, mislim, tole je pa malo smesno. Ce bi imel 10 miljonov EUR nekje, mu res ne bi trebalo vec niti noge dati v slovenijo.
> >
> > dej no dej. kaj pa ablast?
>
> potem je pa fukjen, ce 10 mio EUR zamenja za ablast...
>
> sicer pa, kje pa je ta denar? ostalo hohstaplerijo vsaj vidis, kako ga razmetava...
Jaz mislim drugače.
Tisti, ki misli, da ima človek raje oblast kot 10 miljonov evrov, definitivno ni videl 10 miljonov. One way ticket out of this hell, kakšna služba, budilka...vsaj par mesecev bi lepo v miru tuhtal, kako naprej.
Kdo bi se odrekel 10 miljonom in življenju, ki jih ti miljončki nudijo? Janša? Ehh :-)
Lp
Problem nastane, ker je treba futrat lačne pajdaše, ker sicer lahko začnejo preveč čivkat, potem pa stroški na lepem začnejo eksponencialno naraščat.
Tukaj smo pri osnovni težavi vsake mafijske strukture, pravzaprav vsakega zločina - konsekvence se pogosto da skrit ali plačat samo z novim zločinom, in slejkoprej se človek nasadi.
sporočil: 2.998
Janša toži za vsak drek ... za orožarsko afero se pa ne upa.
Mislim, da to prav vse pove.
sporočil: 361
Vedno se kakšno leto pred volitvami sproži afera Janša orožje.Res
ne vem ali smo Slovenci totalni bebci in levica to dobro
izkorišča.Ta jajca z orožjem so pa res že "dosadna".Probajte mogoče
z kakšno ljubico ali prehitro vožnjo.
sporočil: 280
Kakšne so realne tržne cene, če pomagaš prijatelju v stiski in mu
ponudiš tisto kar več ne potrebuješ?
sporočil: 3.738
en kovček meni, eden tebi.......malo jih je ki ne bi podlegli
skušnjavi.....če vzamemo v zakup še da so bili to takrat vsi neki
niko i ništa politologi, sociologi, obramboslovci v prekratkih
hlačah in "lačni"...slave udobja.......da bo kdo kaj priznal:)))
tudi dokumentov verjetno ni, tako neumni pa tudi niso, roka tako,
roka tako, nič ne vidim, nič ne slišim povem pa kar mi paše.
[eliot]Ja seveda ne upa. Takrat bi bilo konec z njim, ker potem bi tudi levi komunisti pokazali svoje dokumente, ki bi ga obdolžile za rabote. Zato pa pravim, da je jj največji gardijan udbomafije:)
Janša toži za vsak drek ... za orožarsko afero se pa ne upa. Mislim, da to prav vse pove.
sporočil: 96
Največ provizij je šlo za tako imenovane "vire",ki se pojavljajo za
deskriditacije in odvračanje pozornosti od dreka v katerega so nas
potegnili komunajzarji
sporočil: 4.602
Ja zato, ker drug drugega držijo za jajca. Če bo kdo izmed politikov začel govoriti je game over za vse vpletene. Vpleteni pa so tako levi kot desni komunisti;)Tole sem moral citirati.
sporočil: 1.113
Pezdetek zeleni je sral v svoje rdeče plenice,takrat ko je Janša iz
Slovenije delal samostojno državo .
sporočil: 1.218
[miroko]Ne razumem, kako so lahko mafijci in komunisti "veliko boljši od mafije in komunistov" ?
Mafiski komunisti so pričeli streljati z vsemi lažmi in izmišljotinami po opoziciji. Janez Janša in SDS imata preveliko podporo in potrebno je pripravit afere, ker se volitve bližajo. Gnili novinarski ceh, predvsem forum 572 mora sproducirat laži, afere, izmišljotine...
Člani ZKJ : janša, brezigar, rupel, bavčar, šrot, jambrek, jerovšek, grims, mate, brejc, zagožen, simoniti ..
Med njimi so tudi registrirani člani UDBE.
[FIN-381227]Moje prepričanje temelji na dejstvu, da že 17 let poslušam ene in iste obtožbe od tistih, ki so imeli VSO oblast in bi MORALI svoje obtožbe dokazati, če so resnične, oni pa tako sposobni! Jaz nimam namena kogarkoli prepričati, samo izražam dvom. Če obtožbe niso resnične so lažnive, to pa je že dolgo znana praksa pri komunistih in nima smisla, da naštevam dokaze.
>Dokler ne dobim zadovoljivega odgovora sem prepričan
In tvoj zadovoljivi odgovor, ki te prepričuje v prepričanost je??
sporočil: 2.624
In tako so se prjatli in malo manjši prjatli zmenil': malo tebi,
malo meni, pa še malo un'mu ki gleda od strani na levi in še unmu s
tvoje desne...In je nastala mreža, ki jo danes poznamo kot pajdaški
kapitalisti, tajkuni z leve in desne, politična omrežja in
elite.
Teh 10 mio EUR je namreč denar iz samo enega posla. Kaj pa še ostali?
Teh 10 mio EUR je namreč denar iz samo enega posla. Kaj pa še ostali?
sporočil: 33.287
Zadnja sprememba: najobj 25.02.2011 17:57
[bc123a]
> [shevchenko]
> > [bc123a]
> > Dobro, mislim, tole je pa malo smesno. Ce bi imel 10 miljonov EUR nekje, mu res ne bi trebalo vec niti noge dati v slovenijo.
>
> dej no dej. kaj pa ablast?
potem je pa fukjen, ce 10 mio EUR zamenja za ablast...... a si lahko misliš, kako fukjen je šele Kučan ? ... khmm, on ima po pisanju nekaterih forumašev tukaj vsaj stokrat več kot Janša, pa se še vedno grebe za oblast, ki jo pa itak že ves čas ima ... ja, tudi to po pisanju nekaterih forumašev tukaj ...
sicer pa, kje pa je ta denar? ostalo hohstaplerijo vsaj vidis, kako ga razmetava...... jebiga, so nekateri naši politiki pač malo hecni, če že ne do konca fukjeni ... ja, glede na to koliko denarja ima Kučan in ga tako na veliko razmetava tam v tistem močvirju v Murglah, kjer se revež ob vsakem malo večjem deževju trese, ali ga bo zalilo ali ne ...
P.S.: jaz bi jih dal vse skupaj onemu Berlusconiju v šolo ... khmm, vsaj v začetni tečaj ...
sporočil: 6.934
[dorki22]Samo tisti, ki ima veliko več kot 10 mio. na računu.
> [bc123a]
> > [shevchenko]
> > > [bc123a]
Kdo bi se odrekel 10 miljonom in življenju, ki jih ti miljončki nudijo? Janša? Ehh :-)
Lp
sporočil: 902
Čas je, da se res prečistijo barabije in lopovščina trgovine z
orožjem!
Z zdraharstvom je gospod ex komunajzar Janez vedno uspel zameglit problem osamosvojiteljskih barabinov. Da so bili pri poslu rdeči in črni in osamosvojitelji je jasno. In zdaj je čas, da se pogleda in preišče komu so se gotovinske DM prilepile na prste. Če ne zaradi morale politikov, ki so v to vpleteni pa vsaj za tiste poštene Slovence, ki so srčno branili domovino med napadom agresorji, tudi za ceno lastnega življenja.
Z zdraharstvom je gospod ex komunajzar Janez vedno uspel zameglit problem osamosvojiteljskih barabinov. Da so bili pri poslu rdeči in črni in osamosvojitelji je jasno. In zdaj je čas, da se pogleda in preišče komu so se gotovinske DM prilepile na prste. Če ne zaradi morale politikov, ki so v to vpleteni pa vsaj za tiste poštene Slovence, ki so srčno branili domovino med napadom agresorji, tudi za ceno lastnega življenja.