Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Sanader in Janša v prisluhih Sove
sporočil: 6.178
oh, kako bi na Svetu lepo bilo, če vseh teh, ne bi bilo...ali pa,
če bi vsaj vsi ti, morali pokazat, kar nardijo...na prodajni
rastavi...nekako tako kot slikarji...modificirana rdeča je lahko
tudi modra...to se z radiom naprej menim...
sporočil: 18.121
Zadnja sprememba: anon-76887 17.06.2007 19:04
Končno :-)))50 sklec za kazen.
Takoj!!!
Edit: a še ugovarjal boš???!!!
100 komadov. ODMAH!!!
:-)))))))))
sporočil: 7.339
NavadniNimda je napisal(a):
Srbija do Krfa in nazaj. :=))
Taktični umik namesto junaćke smrti... ;-))
0219K21 je napisal(a):
Opa, ko zmanjka argumentov se potegnejo na plano "Srbi"? Ma od kod se ti jemlje, človek?
To je svet čudežnih "izbrisanih" argumentov. Poznano? ;-))
Gledam jaz na POP TV intervju s Kovačem in Slivnikom, spraševala
sta pa Tanko in sovoditeljica in ko je beseda nanesla na SOVO, je
Tanko rekel nekaj v stilu, da je prejšnji teden zaznamovala
afera Sova in da je šlo najprej za spopad s predsednikom nato pa...
tri pikice in začele so se reklame.
Po parih minutah reklam, se slika vrne v studio, kjer ni bilo sledi o Slivniku in Kovaču, una debata pa kot da je ni bilo.
Živeli svobodni mediji! ;-)))))
Po parih minutah reklam, se slika vrne v studio, kjer ni bilo sledi o Slivniku in Kovaču, una debata pa kot da je ni bilo.
sporočil: 17.846
bricktop je napisal(a):
To je svet čudežnih "izbrisanih" argumentov. Poznano? ;-))
Ja, oprosti mi pape.. Nekdo je grozil opoziciji, se spomniš. Padlo mi je pač na misel, da bi pač opozicijo lahko "izbrisali" saj to v tej državi gre nekaznovano, in nič več.
Bolje častno zamoriti noge, nego nečasno izgubiti glavu! :))
Briljantna vojaška taktika - nasprotnik umre od smeha ;-)))
0219K21 je napisal(a):
Ja, oprosti mi pape.. Nekdo je grozil opoziciji, se spomniš. Padlo mi je pač na misel, da bi pač opozicijo lahko "izbrisali" saj to v tej državi gre nekaznovano, in nič več.
Imaš prav, verjetno si mislil na izbris opozicije leta 1945, ne?
sporočil: 3.316
: Došli smo do hardwera, i zlomit čemo jim kičmu(akcija
Maestro). Bo kaj podobnega pri nas?
Ne bo. Ker bi morali naši rečt "i slomili smo si kičmu". :)
Ne bo. Ker bi morali naši rečt "i slomili smo si kičmu". :)
bricktop je napisal(a):
Gledam jaz na POP TV intervju s Kovačem in Slivnikom, spraševala sta pa Tanko in sovoditeljica in ko je beseda nanesla na SOVO, je Tanko rekel nekaj v stilu, da je prejšnji teden zaznamovala afera Sova in da je šlo najprej za spopad s predsednikom nato pa... tri pikice in začele so se reklame.
Haha, kaj pa ti zdaj zopet ne paše?! :)
0219K21 je napisal(a):Takšne prekinitve intervjujev z reklamami ne vzbujajo ravno zaupanja v medij, ki to naredi.
Haha, kaj pa ti zdaj zopet ne paše?! :)
bricktop je napisal(a):
Takšne prekinitve intervjujev z reklamami ne vzbujajo ravno zaupanja v medij, ki to naredi.
In kaj boš naredil v zvezi s tem? Kje misliš, da živiš?
0219K21 je napisal(a):
In kaj boš naredil v zvezi s tem? Kje misliš, da živiš?
Zagotovo ne živim v sanjskem svetu partizanov in indijancev, tako kot ti. Najmanj je to, da Pop (mile) "poročil" ne bom več spremljal...
Verjetno sem bil v mladih letih premalo pozoren, kljub temu pa se ne spomnim, da bi kaj takšnega videl v času komunizma.
shaman je napisal(a):
A si pozabil čigav je POP TiVu?
LP shaman
Hehe.. Come out, come out, wherever you are..
Zadnja sprememba: anon-105466 17.06.2007 21:51
shaman je napisal(a):
A si pozabil čigav je POP TiVu?
LP shaman
Saj vem, ampak nisem si mislil, da bodo izvedli tako brutalen poseg, saj nismo v Afriki. Očitno sem se motil...
PS: POP - a ni to župnik...?
Sam da mi naute preveč čez POP TV udrihati začeli. Lastnik POP TV so, Američani. In dejansko nočemo, da se prične tule v tej temi udrihati po Ameriki. To pa zato, ker bi s tem zameglili dogajanje okoli prisluškovanja. To je pa ravno tisto, kar Partija hoče!
Dej mi še razloži o kateri "Partiji" mi besedičiš leta 2007?
Kje ima sedež? Kdo so člani?
Če se ukvarjajo s kriminalom, a jih ni mogoče, hudiča, aretirati in obtožiti za kako kaznivo dejanje?
Ali bomo le besedičili na suho?
sporočil: 5.777
shaman je napisal(a):
Lastniki POP TiVu niso nikakršni Ameri, pač pa konglomerat komunistične internacionale v vzhodni Evropi. Podjetje je le registrirano na nekem eksotičnem otoku. Dobro?
Lp shaman
Tako je, maestro.
shaman je napisal(a):
Lastniki POP TiVu niso nikakršni Ameri, pač pa konglomerat komunistične internacionale v vzhodni Evropi. Podjetje je le registrirano na nekem eksotičnem otoku. Dobro?
Lp shaman
Tudi jaz sem tako slišal.
Vzhodna Evropa je v redu, tam so Partijo našutirali z oblast, tako kot je treba. Češka, Slovakia, Estonia,... nas prehitevajo po levi in desni. Edino pri nas se še cinca, se brati z Beloruskimi luzerji in "toplo priporoča dopustovanje na Kubi". :(
Tam je tale "ameriška" skupina zgolj eden od tujih vlagateljev (verjetno ne preveč pomemben). Pri nas pa so si vse LDSarske vlade prizadevale za maksimalno možno onemogočanje tujih vlaganj, zato da bi si lahko med sabo potalali slovensko premoženje za male denarje. Situacija torej ni primerljiva.
sporočil: 897
Zadnja sprememba: longa 17.06.2007 23:39
NavadniNimda je napisal(a):To drži relativno, absolutno letos še ne.
Vzhodna Evropa je v redu, tam so Partijo našutirali z oblast, tako kot je treba. Češka, Slovakia, Estonia ,... nas prehitevajo po levi in desni. Edino pri nas se še cinca, se brati z Beloruskimi luzerji in "toplo priporoča dopustovanje na Kubi". :(
Podkrepljeno s številkami: http://forum.finance...2468#92468< /a>
V bistvu bi se naš razvoj moral primerjati z indeksi zaostajanja EU10+2.
In tolmačiti, da če ostale novinke napredujejo hitrejše kot mi, pomeni da mi nazadujemo.