Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Farage: Slovenci, politični razred vas je izdal
sporočil: 4.404
[najobj]ajd u kurac...ko slabih 10% prispeva 20% in je še vedno najbolj bogat je to stvar pridnosti in sposobnosti,ne pa žulja na bradi..
> [jani639]
> > [bozga]
> > Jasno, da skupnost kjer si vedno več članic prizadeva dobiti status nerazvitega in to samo zato da črpa denar iz EU proračuna nima nobene perspektive v boju z globalnimi tekmeci, ki te norosti pač ne poznajo. Le s kom bodo tekmovali ti, ki si prizadevajo biti nerazviti.
> sej to smo se že šli...hrvati in mi smo financiral vse...
... ja, seveda ...
P.S.: da se ne ponavljam forum.finance.si/?m=...559&single ...
sporočil: 1.180
Gospod Farage, naš problem ni evro niti ne voditelji EU-ja, naš
problem je v tem, da nimamo učinkovitih instrumentov, kako se
čimpreje znebiti te udbomafijske naveze. In to za vse večne čase.
sporočil: 945
Zadnja sprememba: anon-169378 19.12.2010 20:29
Valuta evro v Sloveniji je za nas državljana velika rešitev. A bi
bilo bolje, da bi Pahor, pravzaprav njegovi botri, tiskali
tolarje?Inflacija je za komuniste zakon! Tako ljudstvu lažje in neboleče pokradejo navidezne dvige plač in pokojnin. Tudi sedaj se hvalijo kako so socialno čuteči, dajejo socijalne dajatve, socialne transferje,... potem pa z neplačevanjem socialnih prispevkov ukradejo delavcem 315 milijonov neplačanih prispevkov in to tistim najbolj revnim delavcem, ki nekaj mesecen ne dobijo plače za delo , ki so ga že opravili!
sporočil: 2.478
Kliknite na spodnji link in si oglejte prispevek!To morate
videti!
Tip ima jajca,da je to naložil v EU parlamentu,pa še res je kar je povedal!
To bi morali slišati tudi naši politiki,morda bi se kateri z vestjo malo zamislil?
Nigel Farage - Konec EU sanj...glej do konca...
www.youtube.com/watc..._embedded#
!
To bi morali slišati tudi naši politiki,morda bi se kateri z vestjo malo zamislil?
!
sporočil: 48.253
[miranpot]Glede na to, da v sloveniji prakticno ne bo mogoce znizati ne pokojnin, ne izvesti pokojninske reforme, ne izvesti reforme v javnem sektorju, in ne znizati plac v javnem sektorju, bi bila edina mozna resitev devalvacija domace valute.
Inflacija je za komuniste zakon! Tako ljudstvu lažje in neboleče pokradejo navidezne dvige plač in pokojnin.
te pa nimamo.
balkanskim drzavam balkanska valuta z balkansko centralno banko. gre kar po naravi stvari skupaj.
sporočil: 32.701
Zadnja sprememba: najobj 19.12.2010 20:43
[jani639]
> [najobj]
> > [jani639]
> > > [bozga]
> > > Jasno, da skupnost kjer si vedno več članic prizadeva dobiti status nerazvitega in to samo zato da črpa denar iz EU proračuna nima nobene perspektive v boju z globalnimi tekmeci, ki te norosti pač ne poznajo. Le s kom bodo tekmovali ti, ki si prizadevajo biti nerazviti.
>
>
> > sej to smo se že šli...hrvati in mi smo financiral vse...
>
>
> ... ja, seveda ...
>
>
> P.S.: da se ne ponavljam forum.finance.si/?m=...559&single ...
ajd u kurac...ko slabih 10% prispeva 20% in je še vedno najbolj bogat je to stvar pridnosti in sposobnosti,ne pa žulja na bradi..... ja, že mogoče ...
... še bolj pa je naši pridnosti in sposobnosti "pomagala" z visokimi carinami zaprta ekonomija, ki je bila takrat v Jugi, kjer smo v glavnem mi delali "proizvode z visoko dodano vrednostjo" ali kako se že temu zdaj tako kunštno reče, "nerazviti" pa so nas futrali s surovinami in polproizvodi ... jebiga, prosto ko pasulj, bi rekli naši južni bratje ...
... kar je v realnem življenju pomenilo, da smo mi "nerazvitim" najprej nekaj "dali" in še preden so oni to v Beogradu med sabo dobro raztalali, smo jim to in še več mi že spet "vzeli" nazaj ... ja, na kar pa si ti, ki realno razmišljaš, pač takrat in tudi danes seveda pozabil ...
P.S.: pa ne se zdaj zaradi tega sekirat, ker je pri nas tovrstna "pozabljivost" običaj in ti sploh nisi nobena izjema ...
sporočil: 13.178
[0219Ju1]Ja ta govor smo že večkrat linkal tukaj;) Je pa spodnji video od njega najbolj smešen:
Kliknite na spodnji link in si oglejte prispevek!To morate videti!
!
www.youtube.com/watc...re=related
sporočil: 3.853
G. Nigel Farage bi po povedanem ocenil takole: v VSEH PODROBNOSTIH,
ki jih omenja ima prav. Bistvo pa je, DA TE PODROBNOSTI NISO TAKO
ZELO POMEMBNE in zato so njegova razmišljanja napačna. Je mlad in
naiven. Vsako obdobje, ko so bile evropske nacionalne države
nepovezane se je končalo z izjemno krvavo vojno. Zato je po mojem
mnenju edina perspektiva unija v kateri je potrebno te podrobnosti
o katerih govori stalno reševati. Enkrat se bodo reševale bolj v
prid enega drugič drugega. In to je pač edina mirna prihodnost
unije.
sporočil: 12.861
Po mojem ima v marsičem prav, vendar imamo mi hujše težave, na bolj
primarnem eksistenčnem nivoju. O naši vladajoči kasti in njenemu
početju ter "dosežkih" se mu ne sanja, če bi vedel kar vemo tukaj
na tem forumu, bi obnemel.
Zadnja sprememba: čarli 19.12.2010 21:07
[toka]Wrong. On je povedal bistvo, ne pa podrobnosti;) No saj ne da o tem nisem že prej vedel, ma vseeno je verjetno nekaterim odprl oči. Res ne vem, kje ti vidiš, da je govoril o podrobnostih;)
G. Nigel Farage bi po povedanem ocenil takole: v VSEH PODROBNOSTIH, ki jih omenja ima prav. Bistvo pa je, DA TE PODROBNOSTI NISO TAKO ZELO POMEMBNE in zato so njegova razmišljanja napačna. Je mlad in naiven. Vsako obdobje, ko so bile evropske nacionalne države nepovezane se je končalo z izjemno krvavo vojno. Zato je po mojem mnenju edina perspektiva unija v kateri je potrebno te podrobnosti o katerih govori stalno reševati. Enkrat se bodo reševale bolj v prid enega drugič drugega. In to je pač edina mirna prihodnost unije.
Zadnja sprememba: čarli 19.12.2010 21:23
[NavadniNimda]Huh on je vsaj realen in je demokrat, medtem ko so eu birokrati precej zabiti (kljub visikoletečim formalnim nazivom) in nedemokratični. In Farage je rekel največje bistvo na koncu:
> [čarli]
> > [toka]
> > G. Nigel Farage bi po povedanem ocenil takole: v VSEH PODROBNOSTIH, ki jih omenja ima prav. Bistvo pa je, DA TE PODROBNOSTI NISO TAKO ZELO POMEMBNE in zato so njegova razmišljanja napačna. Je mlad in naiven. Vsako obdobje, ko so bile evropske nacionalne države nepovezane se je končalo z izjemno krvavo vojno. Zato je po mojem mnenju edina perspektiva unija v kateri je potrebno te podrobnosti o katerih govori stalno reševati. Enkrat se bodo reševale bolj v prid enega drugič drugega. In to je pač edina mirna prihodnost unije.
>
> Wrong. On je povedal bistvo, ne pa podrobnosti;) No saj ne da o tem nisem že prej vedel, ma vseeno je verjetno nekaterim odprl oči. Res ne vem, kje ti vidiš, da je govoril o podrobnostih;)
Zanj so to podrobnosti, ki jih trosi, da se koncentrira na bistvo: kot nacionalistični pyzdun hoče zažgati Evropo, spreti narode, da bo lahko palamudil v kalnem. Pa saj to je vendar bila že od nekdaj praksa nacionalistov: "mi, naši, moje, skupna skleda, mejni kamen, carina, tarifa, uvozne dajatve, izvozne dajatve, naborniška vojska, nacionalni interesi,...". Fuj!
"But its even more serious than economics, because if you rob people of their identity, if you rob them of their democracy, then all they are left with is nationalism and violence. I can only hope and pray that the euro project is destroyed by the markets before that."
sporočil: 17.846
[NavadniNimda]Tako nekako.
> [čarli]
> > [toka]
> > G. Nigel Farage bi po povedanem ocenil takole: v VSEH PODROBNOSTIH, ki jih omenja ima prav. Bistvo pa je, DA TE PODROBNOSTI NISO TAKO ZELO POMEMBNE in zato so njegova razmišljanja napačna. Je mlad in naiven. Vsako obdobje, ko so bile evropske nacionalne države nepovezane se je končalo z izjemno krvavo vojno. Zato je po mojem mnenju edina perspektiva unija v kateri je potrebno te podrobnosti o katerih govori stalno reševati. Enkrat se bodo reševale bolj v prid enega drugič drugega. In to je pač edina mirna prihodnost unije.
>
> Wrong. On je povedal bistvo, ne pa podrobnosti;) No saj ne da o tem nisem že prej vedel, ma vseeno je verjetno nekaterim odprl oči. Res ne vem, kje ti vidiš, da je govoril o podrobnostih;)
Zanj so to podrobnosti, ki jih trosi, da se koncentrira na bistvo: kot nacionalistični pyzdun hoče zažgati Evropo, spreti narode, da bo lahko palamudil v kalnem. Pa saj to je vendar bila že od nekdaj praksa nacionalistov: "mi, naši, moje, skupna skleda, mejni kamen, carina, tarifa, uvozne dajatve, izvozne dajatve, naborniška vojska, nacionalni interesi,...". Fuj!
In ker je pizdun premlad, da bi vedel kako grozna je bila Druga Svetovna vojna za ljudstva Evrope mu je povsem vseeno, če se zaradi njega in takih zažge vse skupaj.
sporočil: 1.518
Kaj pa dela evroskeptik v evro parlamentu? Hipokricija... pobira
20k eur plače in pljuva v skledo lastnega delodajalca.
sporočil: 3.738
evro je nujen, kot je nujen evroparlament, saj je to "smetišče" za
doma neuporabne ali izrabljene politične kadre in ti se bodo borili
za svoje riti do konca koga briga en jeb..janez in francka iz
petiševcev....ej nobenga ne briga kako živi, še ve ne kje je to,
raze tistih nekaj dni pred volitvami......sorry jaz sem za
razdružitev, če smo preživeli yugo bomo pa še euroland.
[NavadniNimda]Ja identity je nekje ekvivalent narodu. Ni nujno, je pa to zelo povezano;) Narodnost pa ima neke skupne značilnosti (jezik, kultura) s katerim se izpostavlja skupna identiteta. Saj zato pa smo se me drugim tudi odcepili. Res je, da so bili primarni razlogi v različni ekonomiji, vendar ne smeš podcenjevat tudi druge razlike, ki smo jih imeli z južnimi "brati". V bistvu so ravno kulturne razlike povezane z ekonomskimi oz so vzrok za te razlike;) Tako, da je on pravilno povedal, da zna zadeva zaiti v nacionalizem (se je že dogajalo v evropi) in na koncu v vandalizme (to se sedaj dogaja v grčiji) in vojne (se je tudi že zgodilo v evropi). Tako da zadeve, se ne sme na silo združevati, drugače pride do prej omenjenih pizdarij. In teb to ne potegne nikakor, ker očitno živiš v wonderlandu;)
> [čarli]
> > [NavadniNimda]
> > > [čarli]
> > > > [toka]
> > > > G. Nigel Farage bi po povedanem ocenil takole: v VSEH PODROBNOSTIH, ki jih omenja ima prav. Bistvo pa je, DA TE PODROBNOSTI NISO TAKO ZELO POMEMBNE in zato so njegova razmišljanja napačna. Je mlad in naiven. Vsako obdobje, ko so bile evropske nacionalne države nepovezane se je končalo z izjemno krvavo vojno. Zato je po mojem mnenju edina perspektiva unija v kateri je potrebno te podrobnosti o katerih govori stalno reševati. Enkrat se bodo reševale bolj v prid enega drugič drugega. In to je pač edina mirna prihodnost unije.
> > >
> > > Wrong. On je povedal bistvo, ne pa podrobnosti;) No saj ne da o tem nisem že prej vedel, ma vseeno je verjetno nekaterim odprl oči. Res ne vem, kje ti vidiš, da je govoril o podrobnostih;)
> >
> > Zanj so to podrobnosti, ki jih trosi, da se koncentrira na bistvo: kot nacionalistični pyzdun hoče zažgati Evropo, spreti narode, da bo lahko palamudil v kalnem. Pa saj to je vendar bila že od nekdaj praksa nacionalistov: "mi, naši, moje, skupna skleda, mejni kamen, carina, tarifa, uvozne dajatve, izvozne dajatve, naborniška vojska, nacionalni interesi,...". Fuj!
>
> Huh on je vsaj realen in je demokrat, medtem ko so eu birokrati precej zabiti (kljub visikoletečim formalnim nazivom) in nedemokratični. In Farage je rekel največje bistvo na koncu:
> "But its even more serious than economics, because if you rob people of their identity, if you rob them of their democracy, then all they are left with is nationalism and violence. I can only hope and pray that the euro project is destroyed by the markets before that."
Identity je osebna reč, ne pa nekaj s čemer naj upravlja Država. Pa a ti resno nasedaš temu pajacu? A če je država uničilo ekonomijo zaradi svojega vpletanja v gospodarstvo, naj pa še človeku uniči podzavest s svojim tolovajčenjem po možganih tupoglavcev glede vprašanj identitete? A Farađlija bo govoril naokoli kdo je komu kaj?!
Tkole je:
1.) Osebna svoboda
2.) Gospodarska svoboda
Vse ostalo je stvar odločitve posameznika.
sporočil: 966
Ta japi je zgolj še en politik, ki druge prepričuje, da so politiki
prasci. Razen njega.
sporočil: 48.253
Zadnja sprememba: bc123a 19.12.2010 22:20
[0219K21]Bom se tebi nalimal tisto, kar sem napisal Nimdi:
In ker je pizdun premlad, da bi vedel kako grozna je bila Druga Svetovna vojna za ljudstva Evrope mu je povsem vseeno, če se zaradi njega in takih zažge vse skupaj.
forum.finance.si/ind...679&single
Prisilno zdruzevanje stvari za katere NI TREBA da so poenotene, je najlepsa pot v to, da se bodo zaceli evropejci spet klati.
Zakaj bi morale biti grske kumare ukrivljene enako kot nemske?
Zakaj bi morali turki dovoljevati topless soncenje, ce pa se populacija s tem ne strinja?
Zakaj bi morali anglezi sprejemati blesave interpretacije svedov glede posilstva?
Zakaj bi grenili zivljenje vladam balkanskih drzav, ki vedo, da brez devalvacije valute njihovo prebivalstvo postane preleno in zacne razbijati, namesto da bi delalo? Nobenega razloga ni bilo, da so grkom sploh dovolili prevzeti evro.
sporočil: 6.444
[0219Ju1]Najbolj zgovorni so butasti izrazi na obrazih na koncu. V bistvu ni imel nihče kaj za dodati.
Kliknite na spodnji link in si oglejte prispevek!To morate videti!
!
sporočil: 9.333
Je le redkim dano zgodovino res razumeti,
se od nje kaj naučiti ali spet krvavo trpeti?
Sodražan
se od nje kaj naučiti ali spet krvavo trpeti?
Sodražan
[NavadniNimda]Čakaj malo. Saj ti ni treba plačevati davke slovenski vladi. Če se boš odselil boš plačeval drugi vladi in boš se moral podrejati njihovim kulturnim običajem;) Tako pač gre. Ko boš pa imel svetovno vlado in svetovne davke, ki bodo nekako tako visoki kot slovenski. To pa zato, ker ne bo med državami nobenega tekmovanja v davkih in regulaciji. Se pravi, da ne boš mogel niti ubežati davkom...
> [čarli]
>
> Ja identity je nekje ekvivalent narodu. Ni nujno, je pa to zelo povezano;) Narodnost pa ima neke skupne značilnosti (jezik, kultura) s katerim se izpostavlja skupna identiteta. Saj zato pa smo se me drugim tudi odcepili. Res je, da so bili primarni razlogi v različni ekonomiji, vendar ne smeš podcenjevat tudi druge razlike, ki smo jih imeli z južnimi "brati". V bistvu so ravno kulturne razlike povezane z ekonomskimi oz so vzrok za te razlike;) Tako, da je on pravilno povedal, da zna zadeva zaiti v nacionalizem (se je že dogajalo v evropi) in na koncu v vandalizme (to se sedaj dogaja v grčiji) in vojne (se je tudi že zgodilo v evropi). Tako da zadeve, se ne sme na silo združevati, drugače pride do prej omenjenih pizdarij. In teb to ne potegne nikakor, ker očitno živiš v wonderlandu;)
Pa dobro, saj se strinjamo, predvsem glede jezika in kulture. Ampak do sedaj mi še nihče ni povedal, ZAKAJ ZABOGA, moram zato, ker sem Slovenec, vse svoje prihranke dajati Slovenski vladi, da bo imela v lasti Slovensko banko?! Zakaj ne morem porabiti svojega denarja zase? Ali pa si tudi ti en od unih, ki trdijo, da ni zasebne lastnine (razen đeparca), ki mora vsa pripasti Narodnemu vodji, kdorkoli že to je.
Nacionalizem zganja Farađe s to svojo "identiteto", ki je po njegovem bolj pomembna od ekonomske svobode. Čisto isti je kot un trop yebivetrov s FDV, kjer uno svojo socialno-povezanost pridigajo z namenom vkalupljanja možgančičev, faloti malopridni. Vsi špilajo na iste karte fruličarjenja na podzavest tupoglavih delavskih mas, samo zato, da si jih podjarmijo. Na koncu pa jih še ekonomsko počrpajo.Nacionalizem zganjajo evrobirokrati s svojo evropsko identiteto. Me čudi, da te to nič ne moti;)
Farađe v Angliji = sociolog s FDV v Sloveniji.
Isto Risto!
[NavadniNimda]Ja bravo, globalizacija je povzročila tekmovanje med državami za kapital. Zato pa je npr flat tax tako popularen v vzhodnih državah evrope, ker so države prisiljene tekmovati za čim večji delež kapitala. Pri svetovni vladi pa to tekmovanje izgine a ne;) Ljudje reagirajo na iniciative;)
> [čarli]
>
> Čakaj malo. Saj ti ni treba plačevati davke slovenski vladi. Če se boš odselil boš plačeval drugi vladi in boš se moral podrejati njihovim kulturnim običajem;) Tako pač gre. Ko boš pa imel svetovno vlado in svetovne davke, ki bodo nekako tako visoki kot slovenski. To pa zato, ker ne bo med državami nobenega tekmovanja v davkih in regulaciji. Se pravi, da ne boš mogel niti ubežati davkom...
Tole je bulšit. Če smo že svetilnik Evrope, to še ne pomeni, da bodo drugi višali davke toliko časa, da bodo tudi oni uničili svoje ekonomije. V razmerah globalizacije gredo slovenski davki dol, ne gor.
>Ja, počakaj da se začnejo bolj vmešavat v tvoje življenje;)
> > Nacionalizem zganja Farađe s to svojo "identiteto", ki je po njegovem bolj pomembna od ekonomske svobode. Čisto isti je kot un trop yebivetrov s FDV, kjer uno svojo socialno-povezanost pridigajo z namenom vkalupljanja možgančičev, faloti malopridni. Vsi špilajo na iste karte fruličarjenja na podzavest tupoglavih delavskih mas, samo zato, da si jih podjarmijo. Na koncu pa jih še ekonomsko počrpajo.
> >
> > Farađe v Angliji = sociolog s FDV v Sloveniji.
> > Isto Risto!
>
> Nacionalizem zganjajo evrobirokrati s svojo evropsko identiteto. Me čudi, da te to nič ne moti;)
Ne, to me ne moti. Motijo me naši domači nacional-dušebrižniki, kratko naci-dušiji.
sporočil: 89
[toka]Vsako obdobje, ko so bile evropske nacionalne države povezane v skupno državo (Jugoslavijo) pa je seveda vodilo v večni mir.
Vsako obdobje, ko so bile evropske nacionalne države nepovezane se je končalo z izjemno krvavo vojno.
[najobj]še 1x..,ajde u kurac...in to pošten pejt u kurac!surovine in polproizvodi(ž kvalitete!) ki so bili dražji, kot če bi jih kupval zunaj s carino vred ki jo jer nabijal belgrad
> [jani639]
> > [najobj]
> > > [jani639]
> > > > [bozga]
> > > > Jasno, da skupnost kjer si vedno več članic prizadeva dobiti status nerazvitega in to samo zato da črpa denar iz EU proračuna nima nobene perspektive v boju z globalnimi tekmeci, ki te norosti pač ne poznajo. Le s kom bodo tekmovali ti, ki si prizadevajo biti nerazviti.
> >
> >
> > > sej to smo se že šli...hrvati in mi smo financiral vse...
> >
> >
> > ... ja, seveda ...
> >
> >
> > P.S.: da se ne ponavljam forum.finance.si/?m=...559&single ...
> ajd u kurac...ko slabih 10% prispeva 20% in je še vedno najbolj bogat je to stvar pridnosti in sposobnosti,ne pa žulja na bradi..
... ja, že mogoče ...
... še bolj pa je naši pridnosti in sposobnosti "pomagala" z visokimi carinami zaprta ekonomija, ki je bila takrat v Jugi, kjer smo v glavnem mi delali "proizvode z visoko dodano vrednostjo" ali kako se že temu zdaj tako kunštno reče, "nerazviti" pa so nas futrali s surovinami in polproizvodi ... jebiga, prosto ko pasulj, bi rekli naši južni bratje ...
... kar je v realnem življenju pomenilo, da smo mi "nerazvitim" najprej nekaj "dali" in še preden so oni to v Beogradu med sabo dobro raztalali, smo jim to in še več mi že spet "vzeli" nazaj ... ja, na kar pa si ti, ki realno razmišljaš, pač takrat in tudi danes seveda pozabil ...
P.S.: pa ne se zdaj zaradi tega sekirat, ker je pri nas tovrstna "pozabljivost" običaj in ti sploh nisi nobena izjema ...
da ne omenjam da se roba sploh ni plačevala...pa smo še kar lifral v imenu neke zlaganega bratstva in enotnosti!pa sam reč da ni res!!!
sporočil: 89
[NavadniNimda]Ali nimaš pojma o Faragevih stališčih, ali pa je to namerno podtikanje oz. provokacija, kot tudi tvoje izjave o tem, da je Farage "naci" (glede na to, da voliš LDS, je, mislim, marsikaj jasno). Farage se vedno zavzema za prosti trg, osebno in ekonomsko svobodo.
Nacionalizem zganja Farađe s to svojo "identiteto", ki je po njegovem bolj pomembna od ekonomske svobode.
EU je komunistični imperij. Ogromna večina njenih komisarjev, ministrov in poslancev je komunistov oz. "bivših" komunistov, z Barrosom na čelu. Prostotržna miselnost, ekonomska in osebna svoboda nista del njene "nacionalne" identitete, kot tudi ne del nacionalne identitete večine njenih držav članic in tudi nikoli ne bodo. Anglija pa je država z ekonomsko in osebno svobodo. Prostotržna miselnost je del njene nacionalne identitete. Prav zato nacionalne identitete in osebne in ekonomske svobode ne moreš ločiti.
Dokler bo Anglija ostala v EU, ne bo nikoli mogla imeti ekonomske in osebne svobode in prostotržnega gospodarstva, ker jo bodo v evropski komisiji, kjer se pišejo evropski zakoni, vedno preglasovale države, kateri nacionalni identiteti so te vrednote tuje. Zato je za dosego ekonomske svobode za Anglijo predpogoj, da najprej izstopi iz EU in začne ponovno sama pisati svoje zakone. In ravno tega se Farage krvavo dobro zaveda.
PS Ker vidim, da rad pišeš po "bratsko", reče se mu "Faraž" ne "Farađ".
[XVISO]
Kaj pa dela evroskeptik v evro parlamentu? Hipokricija... pobira 20k eur plače in pljuva v skledo lastnega delodajalca.
da te spomnim...v VB je demokracija..in nigel je kandidiral kot evroskeptik,ne kot zagovornik...očitno velik čljudem še ni jasn pojem demokracije,in sploh ne poznate zadeve o kateri pišete...noro,res noro..
čist komunistična mislnost,če si proti lahko deluješ samo kot terorist..ne z besedo ki jim ni povolji...
[NavadniNimda]in ker nekdo ne misli kot ti je takoj opica..ee,fašo moj...a se zavedaš kak fašist si?
> [0219K21]
> > [NavadniNimda]
> > > [čarli]
> > > > [toka]
> > > > G. Nigel Farage bi po povedanem ocenil takole: v VSEH PODROBNOSTIH, ki jih omenja ima prav. Bistvo pa je, DA TE PODROBNOSTI NISO TAKO ZELO POMEMBNE in zato so njegova razmišljanja napačna. Je mlad in naiven. Vsako obdobje, ko so bile evropske nacionalne države nepovezane se je končalo z izjemno krvavo vojno. Zato je po mojem mnenju edina perspektiva unija v kateri je potrebno te podrobnosti o katerih govori stalno reševati. Enkrat se bodo reševale bolj v prid enega drugič drugega. In to je pač edina mirna prihodnost unije.
> > >
> > > Wrong. On je povedal bistvo, ne pa podrobnosti;) No saj ne da o tem nisem že prej vedel, ma vseeno je verjetno nekaterim odprl oči. Res ne vem, kje ti vidiš, da je govoril o podrobnostih;)
> >
> > Zanj so to podrobnosti, ki jih trosi, da se koncentrira na bistvo: kot nacionalistični pyzdun hoče zažgati Evropo, spreti narode, da bo lahko palamudil v kalnem. Pa saj to je vendar bila že od nekdaj praksa nacionalistov: "mi, naši, moje, skupna skleda, mejni kamen, carina, tarifa, uvozne dajatve, izvozne dajatve, naborniška vojska, nacionalni interesi,...". Fuj!
>
> Tako nekako.
>
> In ker je pizdun premlad, da bi vedel kako grozna je bila Druga Svetovna vojna za ljudstva Evrope mu je povsem vseeno, če se zaradi njega in takih zažge vse skupaj.
Bistvo je, da se ga ne omejuje. Naj govori, naj izvaja svoje opičje vragolije, naj nastopa tudi v naših medijih. Da ne bo na koncu ratal kak mučeniški guru, ki bi ga posnemale še opice v nacionalističnih grupacijah v drugih đamahirijah širom Evrope, vključno s Slovenijo. Res pa je, da pri nas takih nacijev skoraj ne vidiš.
nacijev(in jih nikoli ni bilo pri nas,razenneki komunisti so kuj po okupaciji korakal z nemškimi..) ni,nas je pa veliko ki nasprotujemu temu sranju od eu v tej obliki..
in ne dvomi,zmaga razuma bo ...našega razuma,ne fašističnega
[NavadniNimda]fašo,brez gospodarske svobode ni osebne svobode,medtem ko je obratno možno..
> [čarli]
> > [NavadniNimda]
> > > [čarli]
> > > > [toka]
> > >
> >
>
> Huh on je vsaj realen in je demokrat, medtem ko so eu birokrati precej zabiti (kljub visikoletečim formalnim nazivom) in nedemokratični. In Farage je rekel največje bistvo na koncu:
> "But its even more serious than economics, because if you rob people of their identity, if you rob them of their democracy, then all they are left with is nationalism and violence. I can only hope and pray that the euro project is destroyed by the markets before that."
Identity je osebna reč, ne pa nekaj s čemer naj upravlja Država. Pa a ti resno nasedaš temu pajacu? A če je država uničilo ekonomijo zaradi svojega vpletanja v gospodarstvo, naj pa še človeku uniči podzavest s svojim tolovajčenjem po možganih tupoglavcev glede vprašanj identitete? A Farađlija bo govoril naokoli kdo je komu kaj?!
Tkole je:
1.) Osebna svoboda
2.) Gospodarska svoboda
Vse ostalo je stvar odločitve posameznika.
[NavadniNimda]
> [s69t]
> Uf, in še ena rdeča cunja za Nimdo.
Res je. Nacionalistični pezdeti me vedno v bes spravijo. Ampak nič hudega, smo v demokraciji, vsaj formalno. Torej ima tudi Farađe vso pravico, da govori, kar se mu zdi prav. Kot Libertarec, ga moram pri tem podpreti, kljub temu, da se takorekoč z ničemer, kar lupeta, ne strinjam. Now beat that! ;)
z desno roko,ker sem levičar..
in da veš,nigel je ima prav..lahko ignoriraš trg,trg pa te ne bo ignoriral...no fucking way!
www.youtube.com/watc...re=related