Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo
Strani: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 32
[bricktop]
> [fibonaci]
> Skratka:
>
> neznani storilci so mu neznanega dne na neznan način in na neznanem kraju ponujali visoke podkupnine v neznanem znesku... zdaj pa Gorenaku resno priporoča, da jih čimprej izsledijo in takoj prekinejo visoko sezono polnih kufrov.
>
> Halo?
Ko si pa takole rezimiral, je pa tole že za prvovrstno obtožnico po standardih tožilstva. Primer že dobljen.
... alzo, če jaz zdaj to prav razumem, ti praviš, da bo Janša vendarle obsojen, ha ? ...
P.S.: hahaha ...
...toliko si dal dela - ministrskim uslužbencem...in komentarjem, v vseh treh slovenskih medijih, ki jih spremljam...soil, rtv, tle...in, ker sem skoraj vse preletel...vidim in slišim-radiju ga ga..., da večina Slovencev-komentarjijujočih, ne ve ali se dela, da ne ve, kje živi...niti ne ve, kakšna je Slovenija-Država...
...to kar Gospod Rado opisuje...je delovanje udbe...no, če jim zdej rečete lobisti...ste nori...enako je-se je delalo leta 1975 - na ful sto na uro...in ni se tega leta začelo, le jaz sem se sz takimi mački takrat srečal, ki so želeli, da njihovo igro igram...bili so že strenirani...in ko danes ene face-govorico obraza gledam-, se vedno vprašam, če so kaj bolj natrenirani ali živijo še vedno v prepričanju, da so že zdavnej dosegli popolnost-vrhunec sistema, tehnike delovanja...
...navadno vidim samo, da se samo po modi oblačijo, to je vse.
Sicer pa sereš o tem, da naj bi Janša moral tožiti Zagožna. Za kaj? Saj Zagožen nikjer javno ni izrekel niti obstaja dokument o tem, da je trdil, da ima dostop do Janše in da dela v njegovem imenu. Alpa da je Zagožen karkoli res zlodejskega naredil. Skratka, najs traj prokomunistični pepek, najs traj. Sram te je lahko, da trosiš take!Prepis avstrijske obtožnice, ker našim ni za zaupat, kenede:
LP shaman
Na Dunaju, v Liechtensteinu, na Finskem in v Sloveniji sop.s.
I./ dipl. ing. Hans Wolfgang RIEDL, ta čas v Sloveniji kazensko preganjani Walter
WOLF, kot tudi na Finskem kazensko preganjani Reijo NIITTYNEN, Heikki
HULKKONEN in Tuomas KORPI v zavestnem in namernem sodelovanju kot
sostorilci pred javnim razpisom republike Slovenije za nakup 135 oklepnih
transporterjev 8X8 na še neugotovljen dan, a v času med prvim januarjem 2005 in
drugim septembrom 2005, Ivanu »Janezu« JANŠI, v tistem času ministrskem
predsedniku republike Slovenije, prek njegovega posrednika dr. Jožeta ZAGOŽNA,
osebnega prijatelja Ivana »Janeza« JANŠA, ponudili, če bo
- imenoval za vladajočo stranko SDS (Slovensko demokratsko stranko)
primernega lokalnega partnerja za »Patria Vehicles Oy«,
- poskrbel, da slovenski javni razpis za nakup 135 oklepnih transporterjev 8X8
ne bo prilagojen proizvodu neposrednega tekmeca STEYR Spezialfahrzeuge
Ges.m.b.H (SSF) Pandur LL, ampak tistemu od Patria Vehicles Oy
- in na koncu zagotovil, da bo posel dodeljen Patria Vehicles Oy,
da bodo
- vsoto v višini 900.000 evrov po podelitvi posla »Patrii Vehicles Oy« predali dr.
Jožetu ZAGOŽNU ali njegovemu zaupniku, kot tudi
- s povišanim plačilom opravljenih storitev lokalnega partnerja Rotis d.o.o.
poskrbeli, da nastane petodstotni dobiček, tako da ga lahko Ivan ČRNKOVIČ kot
poslovodja Rotisa d.o.o. izplača Ivanu ČRNKOVIČU, Antonu KRKOVIČU, dr.
Jožetu ZAGOŽNU in premierovi stranki SDS,
- nekemu uradniku evropske države članice, da bi ta nezakonito izvedel uradni
postopek in sicer svobodni konkurenci nedostopen javni razpis Republike
Slovenije za nakup135 oklepnih transporterjev 8x8 v skupni vrednosti 278.000.000
evrov, zanj oziroma za stranko SDS ponudili in obljubili korist v višini 900.000
evrov
– kar je bilo petnajstega februarja 2007 tudi plačano dr. Jožetu ZAGOŽNU.
En vic zate, shaman, ko že omenjaš prokomunistične pepke.
Veš kdaj je bil prelomni trenutek razpada prokomunistične partije? Takrat, ko je Janez Ivan Janša, kasneje Majer, kot njen prokomunistični politkomisar, popeljal četico somišljeniških pepkov peš v Jajce. Zakaj? Ker iz jajc gre edini izhod v p.... mater.
p.p.s.
Pa še en, a ni vic.
Policaj minister je v sedanji vladi postal prokomunistični pepek, ki je še leta 1989(!) bil njen član in takratni član prokomunističnega represivnega aparata.
Če že omenjaš prokomunistične pepke.
p.p.p.s.
Meni se dlje od prokomunističnih pionirčkov ni uspelo prebiti. Kako daleč pa si ti prilezel na prokoministični lestvici pa me res ne zanima.
...Sramota, v kaj so se ti partizani sprevrgli...???...v lobiste...
...še dobro, da ga-ga vse smešno nardi, ker drugače bi jokal.
Ampak žal samo z grožnjami parazitom naj te obidejo ne boš nič spremenil.
paraziti delujejo in bodo delovali. amen.
Stari program "sužnjelastnika" deluje in ni še izdelan sistemski virus zanj...žal.
Vsaj 100 Pezdirjev razporejenih na površini Slovenije pa bi morda že kaj premaknilo.
[firbec3]"Se strinjam, parazitski tatovi so vsi, ki kradejo državljanom kontrolno dividendo."
Z lepim se hvališ, torej smo vsi tisti, ki ne goljufamo, podkupujemo, krademo... butasti. Si predstavljam deželo samih pametnih, ki si med sabo kradejo in se pobijajo za košček kruha, ki pa ga ni ker ga nihče ni naredil. Ta čudoviti novi svet.
Samo to je moja trditev, svoje fantazije si pa obesi na klin.
[stoychi]Kje ti vidiš problem v tako preprosti stvari, kot je sprejem kontrolne dividende in v začetku njenega izplačevanja?
dragi stane,
teorijo udejaniti v prakso
kot vidiš ni lahko,
ampak enkrat tudi to še bo,
če ne prej,
ko nama bo iz riti
rastla trava ;)
Kdo je že rekel , prvo diskvalifikacija , potem pa-----
Srečo vam želim
Kako ste videli akcijo s trenirkami na Prešernovem trgu?
Zelo sem jo podpiral. To afero vidim kot negativni zasuk in neko čudno smer, ki v SDS dobiva premočan glas. SDS je vendarle desnosredinska stranka. S takšnimi nestrokovnimi paraanalizami radikalni desni elementi pridobivajo več glasu, kot bi si želel.
Ne želim slikati absolutnega zla. Zame ne Zoki ne Janša nista absolutno zlo. Vem, da zdrava jedra obstajajo povsod, vprašanje je, kako močna so radikalna krila v strankah.
Če Jankovič ni absolutno zlo glede investicij potem ni nihče na tem planetu.
KAPO DOL..
[najobj]Ok, torej če spiješ vsaj 4 pire rataš čisto ok dec (samo da se potem ne vsedeš za volan - nisem si mogel pomagati, hehe)...
> [bricktop]
> > [febo69]
> > > [bricktop]
> > > > [najobj]
> > > > > [bricktop]
> > > > > > [najobj]
> > > > > > ... Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo ...
> >
> > > >
> > > > > aha, potem se pa vsedeš v avto in odpelješ domov (pa med vožnjo še pokličeš in poveš da prideš), dje?
> > > >
> > > >
> > > > ... evo, saj sem vedel, da boš ti takoj o bistvu ...
> > > >
> > > >
> > > > P.S.: čuj, kaj misliš, koliko jih je imel Rado v riti, ko je to pisal, ha ? ...
> > >
> > > Vem da si ti napisal, da ponavadi spiješ dva pira in potem voziš.
> > članek je o sistemski korupciji, ti pa v dveh pirih in telefoniranju med vožnjo vidiš problem hehe. car si, res si car, car bebcev..prav rad bi te videl kako voziš hehe..sigurno ko en kmet totalen
> Členek je o sistemski korupciji in ne o štirih pirih za šankom, res je. Povej to predhodniku v verigi.
>
> PS: V nicku si se zmotil, prva črka ti ne štima, hehe...
>
> PPS: Kmet tebi pridela hrano. Ti pa iz nje delaš zgolj drek.
... evo, se opravičujem, da se malo pozno oglašam, ker pač tega "predhodnika v verigi" nisem prej opazil, jebiga ...
... alzo, "predhodnik v verigi" izjavljam, da sem štiri pire v riti(!) za šankom omenil izključno zato, ker "predhodnik v verigi" izključno s štirimi piri v riti nakladam o sistemski korupciji na način, kot je po bombastičnem naslovu to zgolj kot le nakladanje ostalo v članku, pod katerim smo se zbrali s svojim modrovanjem o štirih(!) pirih v riti in nakladanju oziroma o dveh(!) pirih v riti in vožnji brez(!) mobija v roki ...
P.S.: upam, da je zdaj moja vloga "predhodnika v verigi" malo bolj jasna, kot bi morebiti bila jasna naključno mimoidočemu po teh tvojih besedah tukaj ... jebiga, sem pač relativno natančno bitje, pa si nisem mogel pomagati, da ne bi pojasnil ...
[najobj]Rado je sicer to pošteno mislil, to mu je treba priznat, on tega dnara nea nuca, pa ga naj rajši policija pobere, namesto da lopovi kufre še naprej nosijo okoli in iščejo novo žrtev.
> [fibonaci]
> Skratka:
>
> neznani storilci so mu neznanega dne na neznan način in na neznanem kraju ponujali visoke podkupnine v neznanem znesku... zdaj pa Gorenaku resno priporoča, da jih čimprej izsledijo in takoj prekinejo visoko sezono polnih kufrov.
>
> Halo?
... hahaha ... bravo, vrhunska, ni kaj ...
PS
Ne prvič je v teh zgodbi najkrajšo potegnil spet Ivan Janez Janša. Medtem ko drugi prodajajo njegovo ime in mogoče komu tudi rata, pa on nima komu kaj prodat. Komu in za koliko pa bi lahko prodal, da ma dobre veze z Jose Manoelom ali onim Benediktom?
[sadovnjak]Se prilagajam naslovniku. Me veseli da mi je tudi tokrat uspelo.
Hvala za argumentacijo. Res prepričljivo!
[najobj]hehehe, lepo da si napisal tisto, kar sem boldal (predzadnja vrsta). A doživiš kdaj tudi pozitiven odgovor?
> [bricktop]
> > [fibonaci]
> > Skratka:
> >
> > neznani storilci so mu neznanega dne na neznan način in na neznanem kraju ponujali visoke podkupnine v neznanem znesku... zdaj pa Gorenaku resno priporoča, da jih čimprej izsledijo in takoj prekinejo visoko sezono polnih kufrov.
> >
> > Halo?
> Ko si pa takole rezimiral, je pa tole že za prvovrstno obtožnico po standardih tožilstva. Primer že dobljen.
... alzo, če jaz zdaj to prav razumem , ti praviš, da bo Janša vendarle obsojen, ha ? ...
P.S.: hahaha ...
mlada generacija lahko samo milo zajoka in nabija tole po iPodih (spremeni imena krajev in dobiš isto pakovanje drugo sranje - Butalski Balkan press)
www.youtube.com/watc...jM0blVnEz0
ali pa tole
www.youtube.com/watc...9-DyDmmefQ