Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Prikaz nasprotnih dejstev: Milan Kučan jadra s tajkuni
sporočil: 720
Milan Ku(r)čan, pogrebnik Slovenije (skupaj z LDS se ve!), ima
bojda na Braču vilo. Pred časom je bil tam z J. Stanovnkom, prvim
SLO borcem in A. Križmanom, županom Maribora, 3 mandatnim rektorjem
UNI MB, prvim MB pijancem etcetera. Sedaj, na stara leta (70!)
hoče, pizdek frdamani, v Mestni svet MB.
e-Bljak in e-Bruh in e-AK
e-Bljak in e-Bruh in e-AK
sporočil: 720
Jaz ne bom nikoli razumel, zakaj je Janša Kravatarje tako brez muk
spustil v NATO. Če smo okupirani od njih (poleg vsega drugega),
potem bi moral pred vstopom zahtevati, da se razišče vsaj "ta
malenkost" ali ne? (in velike kosti tudi, se ve)
Sicer je pa kar lepo, da so južni sosedje v NATO. Lepo jih bodo kaubojci v r*ti nabili, hehe.
e-Od Kaubojcev-Nabit
Sicer je pa kar lepo, da so južni sosedje v NATO. Lepo jih bodo kaubojci v r*ti nabili, hehe.
e-Od Kaubojcev-Nabit
[dob]
> [raymondo]
> > [dob]
> > > [yuslocan]
> > > > [dob]
> >
> > Mi smo najmanj jaz, pa pisec članka pa še eden, recimo shaman, zanj sem gotov, da je "mi" skupaj z mano v tem primeru. Torej: trije. Mi.
> > A koji si kurac sploh ti?!
>
> Ja,ja. Volk menja dlako, kože pa ne. In vrač še vedno ostane vrač.
>
> Janša, bivši komunist, tega aksioma nikoli ni želel negirati in je s takim delovanjem že od nekdaj prakticiral tudi sam.
>
> marcpazz 100 * zate in za tvoje razmišljanje. Exparadajzar ostane paradajzar tako kot volk ostane volk in vrač ostane vrač.
> LP
Kakšno delovanje očitaš Janši? Janša je bil na oblasti en mandat, in je premalo naredil. Vendar je naredil več kot nič.
Ves preostali čas od 45-tega naprej so držali vse niti v rokah komunisti, vključno za časa mandata Janeza Janše. Da ne bi ti mislil, kako je Janša imel proste roke.
Komunisti niso nikoli spustili ničesar iz rok. Sabotirali so vsako spremembo in načrtno preprečili nastanek pravnega sistema. Intenzivno in vztrajno so počeli nič! Razen da so kradli, zapravljali, se zadolževali, potvarjali... Skratka, za novo državo niso naredili nič, v seštevku je koristi od njih bilo nič. Škode pa seveda ogromno.
In kaj zdaj ti očitaš Janši, kakšno škodo je naredil? Če bi naredil še takšno škodo v štirih letih jo je Kučan naredil Janša krat najmanj 50x.
sporočil: 723
[dob]Če odmislimo, da je bil svoj čas JJ sekretar podmladka ene najbolj totalitarnih strank vseh časov in pozneje tudi član te iste totalitarne stranke mu v štirih letih vladanja lahko marsikaj očitam, kot tudi vsi ostali mali in veliki podjetniki ter seveda obrtniki, glede na dejsta, ki jih je obljubljal pred volitvami. Pa teh očitkov ne bom našteval, ker če si dovolj zrela osebnost, ki upa resnici pogledati naravnost v oči, boš sam uvidel v čem je problem. V kolikor seveda nimaš še opranih možganov s katerokoli izmed ideologij, za katere pa nasplošno velja, da jih kreirajo exparadajzarji razkropleni po vseh strankah, torej tudi SDS. Pravzaprav si že sam ugotovil, da nam vladajo komunisti že od 45.leta naprej. Torej?
> [raymondo]
> > [dob]
> > > [yuslocan]
> > > > [dob]
In kaj zdaj ti očitaš Janši, kakšno škodo je naredil? Če bi naredil še takšno škodo v štirih letih jo je Kučan naredil Janša krat najmanj 50x.
[dob]OK, če je tvoja konverzacija žalitev nasprotno mislečih. Sam se praviloma ne spuščam na tvoj nivo niti pogovorno, niti miselno. Povrh vsega pa ne podpiram ne komunistov tipa Kučan, Pahor,..ker so me kaznovali za celo življenje za razliko od tebe in ne prokomunistično mislečih politikov tako kot ti brezpogojno podpiraš svojo verzijo Tita. Sam pri sebi razčisti v čem je razlika med JJ in recimo Černačem ali dr.Zverom ki je eden najbolj poštenih politikov vseh časov na slovenskem. Šele takrat boš lahko razširil svoj barvni spekter iz rdeče na vse ostale barve, v kolikor nisi plačani turbojanšistični agent. Dokler pa ti tvoje prokomunistično razmišljanje tega ne dovoljuje pa se mi zdi nesmiselno da ti sploh še odgovarjam na zapisano.
> [raymondo]
Ti odmisli sebe, saj drugega nisi vreden kot da sebe odmisliš.
Kučanoid.
sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 07.08.2010 11:05
[dob]Prokomunistično. Serješ natanko iste klamfe kot partijci včasih, samo da so antikomunistične namesto komunistične. Antikomunizem pa je itak isto sranje kot komunizem. Janša je živ dokaz za to. Pravzaprav je antikomunizem že hujše sranje. Komunisti vsaj vejo, kaj hočejo, antikomunisti pa še tega ne.
Moje prokomunistično razmišljanje?
Daj ne zajebavaj.
sporočil: 6.934
[mataj]Mataj, včasih zadeneš tako natančno resnico kot s kladvom žebljico.....
> [dob]
> Moje prokomunistično razmišljanje?
> Daj ne zajebavaj.
Prokomunistično. Serješ natanko iste klamfe kot partijci včasih, samo da so antikomunistične namesto komunistične. Antikomunizem pa je itak isto sranje kot komunizem. Janša je živ dokaz za to. Pravzaprav je antikomunizem že hujše sranje. Komunisti vsaj vejo, kaj hočejo, antikomunisti pa še tega ne.
Lepo povedano....
Zadnja sprememba: anon-124452 07.08.2010 11:58
[dob]
> [raymondo]
> > [dob]
> > > [yuslocan]
> > > > [dob]
"Naši so veliko MANJ krivi. Saj so bili SAMO štiri leta na oblasti in se v tem času ne da veliko nakrasti.
Ampak vi, vi ste kradli 50 let.
Mi smo zelo jezni zaradi tega, ker NISMO prišli zraven korita. Paradajzarji so nas pustili SAMO 4 leta, in kaj je to? Nič. Še nobene škode nismo utegnili narediti.
Zato smo mi MANJŠI tatovi, MANJŠI tajkunčki, MANJŠI kriminalci."
Podpis
SDS
[dob]
> [yuslocan]
> > [dob]
> > > [raymondo]
> > > > [dob]
> > > > > [yuslocan]
> > > > > > [dob]
> > In kaj zdaj ti očitaš Janši, kakšno škodo je naredil? Če bi naredil še takšno škodo v štirih letih jo je Kučan naredil Janša krat najmanj 50x.
>
>
> "Naši so veliko MANJ krivi. Saj so bili SAMO štiri leta na oblasti in se v tem času ne da veliko nakrasti.
>
> Ampak vi, vi ste kradli 50 let.
>
> Mi smo zelo jezni zaradi tega, ker NISMO prišli zraven korita. Paradajzarji so nas pustili SAMO 4 leta, in kaj je to? Nič. Še nobene škode nismo utegnili narediti.
>
> Zato smo mi MANJŠI tatovi, MANJŠI tajkunčki, MANJŠI kriminalci."
>
> Podpis
>
> SDS
Naši?
Moj je samo denar, ki zgineva iz mojega žepa. Ni mi do tega, da bi zmerjal nekoga, ki mi ni nič vzel in Janša mi ni nič vzel.
Primerjaj račune za elektriko zdaj in takrat, ko je Janša imel mandat.
Ti in tebi podobni relativizirate lopovščino, ker se vam to finančno splača. Tega v pravnem sistemu ne bi počeli, lahko pa to delate v Sloveniji, kjer je vse "relativno" in kjer resnica postane sčasoma stvar interpretacije. Pasjejebci ostanejo pasjejebci tudi ko dajejo vtis, da imajo radi živali. Nekaterim med nami je to jasno, drugim, recimo mataju in tebi yuslocane del cazzo, pa nikoli ne bo.
Če hočeš biti prepričljiv borec za svoj žep, in ne politični agitprop bluzer, potem si proti vsem barabam, levim in desnim, malim in velikim, iz vseh, VSEH strank.
Drugače si navaden pljuvalec.
[dob]
Pasjejebci ostanejo pasjejebci tudi ko dajejo vtis, da imajo radi živali.
Lepo si to ugotovil. Le še za komuniste moraš ugotoviti enako kot si za pasjejebce. V bistvu imaš podobne poglede na trenutno situacijo kot jo imamo mataj, yuslocan in moja malenkost, ki smo že uspeli ugotoviti zakaj imajo vsi naši politiki, vključno z JJ obrnjene dlani proti sebi in ne vstran od sebe. Se spominjaš koliko poslancev je bilo proti, ko so glasovali za svoje plače? Vsi po vrsti bašejo moj in tvoj denar v lastne žepe.
Zame bo praznik demokracije, ko bo sveže razmišljanje znotraj SDS-sa dokončno opravilo z propartijsko strujo pod vodstvom JJ in dalo prednost mladim, politično neinficiranim posameznikom, da ustvarjajo bolj pošteno politiko kot jo predstavljajo dosedanji liderji strank. Takrat vem, da so kratice BP, KK, GG, RŽ, ZJP, LN,..politična preteklost. In za Slovenijo se bo resnično začela nova doba.
LP
[raymondo]
> [dob]
>
> Pasjejebci ostanejo pasjejebci tudi ko dajejo vtis, da imajo radi živali.
Lepo si to ugotovil. Le še za komuniste moraš ugotoviti enako kot si za pasjejebce. V bistvu imaš podobne poglede na trenutno situacijo kot jo imamo mataj, yuslocan in moja malenkost, ki smo že uspeli ugotoviti zakaj imajo vsi naši politiki, vključno z JJ obrnjene dlani proti sebi in ne vstran od sebe. Se spominjaš koliko poslancev je bilo proti, ko so glasovali za svoje plače? Vsi po vrsti bašejo moj in tvoj denar v lastne žepe.
Zame bo praznik demokracije, ko bo sveže razmišljanje znotraj SDS-sa dokončno opravilo z propartijsko strujo pod vodstvom JJ in dalo prednost mladim, politično neinficiranim posameznikom, da ustvarjajo bolj pošteno politiko kot jo predstavljajo dosedanji liderji strank. Takrat vem, da so kratice BP, KK, GG, RŽ, ZJP, LN,..politična preteklost. In za Slovenijo se bo resnično začela nova doba.
LP
Bravo, bravo, to bi lahko bil pravi prispevek napredku v Sloveniji.
Dajmo nove, mlade, neobremenjene, poštene, profesionlane politike na krmilo.
Vse politike; priučene, častihlepne, stare, skorumpirane, leve in desne, brez razlike v pokoj.
Raymondo strinjam se s teboj.
Vprašanje za premislek: Kako?
[yuslocan]Lustracija je ena izmed možnosti, ki elegantno počisti ostanke preteklosti. Le takrat, ko je ta možnost še obstajala opozicijski politi niso zmogli moči ali želja in hotenja, da bi dali predlog v odločanje ljudstvu na referendumu. Zakaj je temu tako pa nam je vsem znano.
> [raymondo]
> > [dob]
Raymondo strinjam se s teboj.
Vprašanje za premislek: Kako?
[raymondo]V Sloveniji potrebujemo dobro, kredibilno in napredno stranko SDS. Pravo, politično in ne vojaško, militantno, pljuvaško.
> [dob]
>
Zame bo praznik demokracije, ko bo sveže razmišljanje znotraj SDS-sa dokončno opravilo z propartijsko strujo pod vodstvom JJ in dalo prednost mladim, politično neinficiranim posameznikom, da ustvarjajo bolj pošteno politiko kot jo predstavljajo dosedanji liderji strank............
LP
Mladi v SDS bodo sposobni to narediti.
Takrat se bomo pogovarjali o gospodarskih načrtih in ne o grobiščih, komunajzarjih, tajkunih, kriminalu....
A je sploh tukaj kdo, ki ne vidi, da so te teme VSILJENE.......Zato, da druge ne odpiramo....
www.facebook.com/pho...3945214952
Zadnja sprememba: anon-124452 07.08.2010 14:28
[raymondo]Lustracija, ki bi jo vodil Ivan Janez Janša, sploh ne bi bila dobra, ker bi imela namen pospravljanja političnih nasprotnikov in ne pravega lustriranja.
> [yuslocan]
> > [raymondo]
> > > [dob]
>
> Raymondo strinjam se s teboj.
>
> Vprašanje za premislek: Kako?
Lustracija je ena izmed možnosti, ki elegantno počisti ostanke preteklosti. Le takrat, ko je ta možnost še obstajala opozicijski politi niso zmogli moči ali želja in hotenja, da bi dali predlog v odločanje ljudstvu na referendumu. Zakaj je temu tako pa nam je vsem znano.
Ko danes pogledam sezname vodilnega članstva pozicije in opozicije vidim same komuniste.
Lustracijo bi moral opraviti nekdo od zunaj, nekdo, ki ni iz današnje politike.
Pa takega, na žalost ni.
Zato ni bilo prave politične volje v preteklosti.
Zadnja sprememba: anon-124452 07.08.2010 14:55
Kot ti je mataj slikovito povedal, tvoje početje ima politično
ozadje, kar te enači s komunisti, fašisti ali kakršnimi koli
...isti. Ne govoriš o boljši prihodnosti zaradi izboljšanja ampak,
zaradi ozkih političnih ciljev.In čisto vse, kar si napisal o česnu in hudiču velja za tebe. Ker si enostranki, politično profiliran agitprop.
Si pač vernik.....
Drugače bi z lahkoto sprejel lustracijo VSEH bivših komunistov, med drugimi tudi tovariša Ivana Janeza Janše z njegovimi komunističnimi sateliti v stranki SDS.
To ti ne gre z jezika.
Zadnja sprememba: anon-124452 07.08.2010 15:02
[raymondo]Janša je "dobri stari kader". Bil in ostal.
> [dob]
> > [yuslocan]
> > > [dob]
marcpazz 100 * zate in za tvoje razmišljanje. Exparadajzar ostane paradajzar tako kot volk ostane volk in vrač ostane vrač.
LP
[dob]
Zato tebi in takšnim kot si ti prav pravni red predstavlja največjo oviro.
Današnji pravni red najbolj kvari SDS in predsednik JJ.
[dob]Če jih sodiš po dejanjih in dosežkih, so precej drugačen kurac.
> [mataj]
> Prokomunistično. Serješ natanko iste klamfe kot partijci včasih, samo da so antikomunistične namesto komunistične. Antikomunizem pa je itak isto sranje kot komunizem. Janša je živ dokaz za to. Pravzaprav je antikomunizem že hujše sranje. Komunisti vsaj vejo, kaj hočejo, antikomunisti pa še tega ne.
Zato pa je antinacizem isto kot nacizem in so komunisti isti kurac kot domobranci.
Tega, kdo je koga okupiral (z orožjem in ne idejno ali mentalno), kdo se je okupaciji upiral (z orožjem in ne v duhu ali načrtih) in kdo je z okupatorjem kolaboriral (z orožjem pod okupatorjevo komando in ne z ideologijo) ni mogoče ne enačiti, ne relativizirati.
Če vztrajaš na tem, da je kolaboracija možna samo z ideologijo (kot pravi Justin Stanovnik) in ne z okupatorjem, si bomo za "pobijanje Slovencev z okupatorjevim orožjem pod okupatorjevo komando" morali pač izmisliti kak drug izraz.
Zadnja sprememba: anon-35163 07.08.2010 22:37
[yuslocan]Če bi se pri nas slučajno našla kaka nafta ali strateški minerali, brez skrbi, da bi se hitro našel kak visoko usposobljen in ideološko neoporečen lustrator iz tujine.
Lustracijo bi moral opraviti nekdo od zunaj, nekdo, ki ni iz današnje politike.
[dob]
> [yuslocan]
> > [dob]
Komunajzarski "pravni" red najbolj kvari SDS in predsednik JJ.
Vidiš, da imam prav, ko rečem:
Ti si bedni strankarski vojščak.
Po strankarskem nalogu prodajaš SDS agitprop v Financah.
TI SI PRIKRITO, PREDVSEM IN SAMO, ZA PODPORO POLITIČNI STRANKI SDS.
BEDNO.
sporočil: 2.195
Postavi si ogledalo !!
Očitaš drugim žalitve, sam pa počenjaš isto. Vse, ki drugače razmišljajo in niso v skladu s tvojo percepcijo napadaš na osebni ravni, od "sogovornika" pa pričakuješ "bandažirane" argumente, ker o drugačnih sploh nisi pripravljen razmišljati!!
Mnogi so ti napisali, da v SLO trenutno ni politične opcije, ki se nebi nagibala k skupni skledi in največkrat so izpostavili srbsko spregatev pridevnika SLAB.
slab,...slabši,...najslabši,...in slab v tri pi... materne= murgl in kompartija, štekaš ???
Pa lep dan in saj veš ono : zrcalce,zrcalce na ste....
Očitaš drugim žalitve, sam pa počenjaš isto. Vse, ki drugače razmišljajo in niso v skladu s tvojo percepcijo napadaš na osebni ravni, od "sogovornika" pa pričakuješ "bandažirane" argumente, ker o drugačnih sploh nisi pripravljen razmišljati!!
Mnogi so ti napisali, da v SLO trenutno ni politične opcije, ki se nebi nagibala k skupni skledi in največkrat so izpostavili srbsko spregatev pridevnika SLAB.
slab,...slabši,...najslabši,...in slab v tri pi... materne= murgl in kompartija, štekaš ???
Pa lep dan in saj veš ono : zrcalce,zrcalce na ste....
[janezpizdek]Kaj češ, pač nimamo nafte. Lashko pa bi začeli gojiti mak. Mogoče bo pa to privabilo tuje lustratorje, če že domačih ne premoremo.
Ja, res je, lahko ste komunisti srečni, da se v tujini [še] ni našel nihče, ki bi bil zainteresiran za lustracijo. V Sloveniji vam je z manipulacijami in standardnimi komunajzer zarotami ter iz nakradenega ljudstvu bogato financirano agitprop svinjarijo, ter zahvaljujoč karakterju 550 tisoč komunajzer suporterjev, med katerimi je večina na nek način plačana da voli komuniste, pač uspelo izogniti se lustraciji.
Škoda, jebiga, lustracija bi nam tudi danes dobrodošla, a jo žal tujina ni zainteresirana spodbuditi in pomagati izvesti (Raje se ukvarjajo z Afganistanom!), doma pa se utapljamo v jebe-norpokvarjenpacient-zmedenega, ter strahopetništvu. Zato bo ta nacija krvavela še dolgo. Kajti komunistična zver ne miruje, ampak srdito grize v meso nacije. Najnovejši in daljnosežen ugriz je pokojninska reforma. Slovenska beda in nesreča pravzaprav galopira in pospešuje.
www.youtube.com/watc...lca6YtYvCI
eclipptv.com/viewVid...o_id=11985
[janezpizdek]Antikomunisti naj najprej poštimajo svoje hude jame, potem pa kažejo s prstom na druge
. . .
Sicer pa, "antikomunizem", tako kot tudi "antipedofilstvo" in "antimorilstvo" in "antilopovluk" ima zelo natančno opredeljeno vsebino. Kdor se ne dela mono, glede vsebine pojma komunist, ve natančno kaj je vsebina najsprotja tej vsebini.
In seveda, za razliko od komunista, ki je kot vsaka mesojeda balterija, zgolj od boga omejeno kradljivo parazitsko zmene, je antikomunist, poleg tega, da je proti kradljivim, parazitskim zmenetom, še marsikaj več, ker antikmunistu je Bog dal, da njegovi limiti ne obtičijo natančno na ravni vsebine antukomunizma. Logično, kanede, tovariš mataj.
LP shaman
www.comitepermanente...000_b.html
[janezpizdek]Kot prvo:
> [mataj]
> > [yuslocan]
> > Lustracijo bi moral opraviti nekdo od zunaj, nekdo, ki ni iz današnje politike.
>
> Če bi se pri nas slučajno našla kaka nafta ali strateški minerali, brez skrbi, da bi se hitro našel kak visoko usposobljen in ideološko neoporečen lustrator iz tujine.
Ja, res je, lahko ste komunisti srečni, da se v tujini [še] ni našel nihče, ki bi bil zainteresiran za lustracijo. V Sloveniji vam je z manipulacijami in standardnimi komunajzer zarotami ter iz nakradenega ljudstvu bogato financirano agitprop svinjarijo, ter zahvaljujoč karakterju 550 tisoč komunajzer suporterjev, med katerimi je večina na nek način plačana da voli komuniste, pač uspelo izogniti se lustraciji.
Z izbiro svojega nick imena "Janezpizdek" si v celoti zablefiral bralce in je to grdo zavajanje.
1. Najprej, zato ker nisi Janez (Slovenec), ampak Ante (Hrvat).
2. Potem zato, ker na Ante ne paše pizdek, ampak prej, recimo, peder. (za Hrvate je to primerno huda žaljivka, kot je za Slovence pizdek)
3. Potem, glede apriornega in sovražnega odnosa do komunizma bi moral imeti še klasifikacijo "ustašič"
Če bi, torej bil iskren, in manj žaljiv do Slovenije, bi povedal po pravici, to kar že vemo o tebi:
Tvoj pravi nick bi bil: Peder.Ante.ustašič
Kot drugo:
Glede lustracije v Sloveniji, za katero se tako krčevito boriš, je treba povedati po pravici:
LUSTRACIJA NI BILA SPLOH URADNO PREDLAGANA, KER JO NIHČE NI HOTEL PREDLAGATI.
To, da so jo parkrat omenili, je bila volilna retorika.
NE MOREJO KOMUNISTI, TUDI ČE SO V OPOZICIJI, IZPELJATI LUSTRACIJO BREZ POSLEDIC.
VOLILCE V SLOVENIJI NIHČE NI SPRAŠEVAL O LUSTRACIJI.
"Pišeš, da ti prodje vreme"!
Lustracija bi po moje opravila eno dobro delo:
Odpihnila bi tudi konvertirane komuniste in bi mladi politiki, neobremenjeni z kostmi, rovi, komunajzarji (ker jih ne bi bilo) usmerili vse moči v gospodarski napredek.
Pa še nekaj dobrega bi prinesla lustracija. Tebi in podobnim, bi takoj zmanjkalo materiala za flancanje, pljuvanje in zmerjanje. Lepo bi spokali na smetišče zgodovine, kamor tudi sodite. Tukaj bi se pogovarjali o gospodarstvu in programih razvoja. To bi bilo boljše početje.
[janezpizdek]Kateri??????
> [mataj]
> > [janezpizdek]
> > . . .
> > S To je moji naciji v sramoto, da se razumemo.
LP shaman
Zadnja sprememba: anon-124452 08.08.2010 13:49
[janezpizdek]
> [mataj]
> > [janezpizdek]
> > . . .
> > Sicer pa, "antikomunizem", tako kot tudi "antipedofilstvo" in "antimorilstvo" in "antilopovluk" ima zelo natančno opredeljeno vsebino. Kdor se ne dela mono, glede vsebine pojma komunist, ve natančno kaj je vsebina najsprotja tej vsebini.
> >
> > In seveda, za razliko od komunista, ki je kot vsaka mesojeda balterija, zgolj od boga omejeno kradljivo parazitsko zmene, je antikomunist, poleg tega, da je proti kradljivim, parazitskim zmenetom, še marsikaj več, ker antikmunistu je Bog dal, da njegovi limiti ne obtičijo natančno na ravni vsebine antukomunizma. Logično, kanede, tovariš mataj.
> >
> > LP shaman
>
> Antikomunisti naj najprej poštimajo svoje hude jame, potem pa kažejo s prstom na druge
>
> www.comitepermanente...000_b.html
Jaz se imam za antikomunista, antipedofila, antilopova, antimorilca, antinateguna, antifritzla in tako dalje, tako kto vsak normalen človek, ki ne odobrava zločina, diksriminicaije in zajedanja, pač anti-nejmitzlodejem, pa nimam nikakršnih "mojih hudih jam".
LP shaman
Naj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha......
Antifašista si v svojem zgornjem naštevanjui pozabil napisati. Ali namenoma izpustil.
Pa je fašizem prvi na vrsti hudih, zločinskih klasifikacij Evrope.
Fašizem je prvi izvirni greh na evropskih tleh, ki je potegnil vse kvizlige, izdajalce, ustaše, četnike, bele in podobne IZDAJALCE SVOJEGA NARODA v greh do svojega naroda.
V svetu se takšnim reče IZDAJALCI. To je najhujši greh po vseh zakonih tega sveta.
Izdajalci nosijo vse grehe fašizma, ker so ga podpirali. Tukaj ne pomaga nobeden izgovor.
Fašisti in izdajalci nosijo še vedno vse posledice svojega izvirnega greha. Nisem še zasledil, da se je kdo od naših izdajalcev opravičil za svoja ZLOČINSKA dejanja.
Naj se prvi opravičijo za svoje zločine.
sporočil: 12.861
Zadnja sprememba: macon 08.08.2010 13:59
[mataj]
> [janezpizdek]
> . . .
> Sicer pa, "antikomunizem", tako kot tudi "antipedofilstvo" in "antimorilstvo" in "antilopovluk" ima zelo natančno opredeljeno vsebino. Kdor se ne dela mono, glede vsebine pojma komunist, ve natančno kaj je vsebina najsprotja tej vsebini.
>
> In seveda, za razliko od komunista, ki je kot vsaka mesojeda balterija, zgolj od boga omejeno kradljivo parazitsko zmene, je antikomunist, poleg tega, da je proti kradljivim, parazitskim zmenetom, še marsikaj več, ker antikmunistu je Bog dal, da njegovi limiti ne obtičijo natančno na ravni vsebine antukomunizma. Logično, kanede, tovariš mataj.
>
> LP shaman
Antikomunisti naj najprej poštimajo svoje hude jame, potem pa kažejo s prstom na druge
www.comitepermanente...000_b.html
Pa sem se že veselil, da si izkopal kaj slovenskega izpred par sto let.
Bravo, kolumbijske jame primerjaš z našimi avtohtonimi. Temu se reče lucidno komunajzarsko argumentiranje.
sporočil: 12.861
Zadnja sprememba: macon 08.08.2010 14:23
[yuslocan]To je izvirna napaka vas rdečkarjev. Vsak, ki je sovražen proti rdečuhom, je avtomatsko ustašič, belogardist, janšist, fašist.
3. Potem, glede apriornega in sovražnega odnosa do komunizma bi moral imeti še klasifikacijo "ustašič"
Če bi, torej bil iskren, in manj žaljiv do Slovenije, bi povedal po pravici, to kar že vemo o tebi:
Tvoj pravi nick bi bil: Peder.Ante.ustašič
Večina nas je proti, ker vaši idoli teptajo zakone in osnovne človekove pravice, vodilni komunajzarji pa funkcionirajo kot mafija. Za fašiste nam dol vasi, oziroma ste fašisti in komunisti lepo ista pašta.
Lepo, da si poanaliziral shamana in mu nadel nick, ki bi mu šel po pravici, ker za PRAVICO in RESNICO se nam gre.
Tvoj pravi nick bi torej bil: Debilko.psihić
[macon]To sem se navadil od antikomunajzarjev, ki stalno opletajo s Stalinom, Pol Potom in tistim Kimom, Ilom, ali kakorkoli se že kliče.
> [mataj]
> Antikomunisti naj najprej poštimajo svoje hude jame, potem pa kažejo s prstom na druge
>
> www.comitepermanente...000_b.html
Pa sem se že veselil, da si izkopal kaj slovenskega izpred par sto let.
Bravo, kolumbijske jame primerjaš z našimi avtohtonimi. Temu se reče lucidno komunajzarsko argumentiranje.