Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Kdo bo odnesel Mijića iz parlamenta

Strani: 1 2

mmzmmz123 sporočil: 728
[#3085461] 12:17 · odgovor na: odvisnik (#3085456)
Odgovori   +    5
[odvisnik]
> A to si ti Mijić osebno?
> Se sliši tako, kot da tvoja roka ni del tebe, ampak samo retardirajoča prikolica. Upam da to za možgane ne velja, čeprav se glede na napisano bojim...

Kaj Electa ali kaj so bila janpkoviceva podjetja Ring a bell ?

Meni se zdi tole enako, ali ni ?
Tu V ŽIVO spremljamo zadevščino, ki se ne bi smela dogajat in to z osebkom ki sedi v najbolj pomembni bajti v državi in se pol še na tak pobalinski način norčuje iz vsega folka, ki mu daje za plačo.

Mogoče tle začnemo zadeve zaustavljat, da se praksa enkrat prekine?
Če sam jamraš, eh sej to je že blo in to smo že vidli in drugi so tudi kradli... pol ne boš nikol iz tega dreka ven splaval.
Ko zadevo enkrat prekineš in pokažeš da zdaj pa konec šale (vsaj tle v parlamentu), pol pa lahk zarad mene še nazaj pucaš na vseh nižajih levelih, da je vse poračunano.
londra sporočil: 471
[#3085462] 12:18
Odgovori   +    1
Se en lep dokaz, da volilni sistem ni dober: ce bi imeli vsaj preferencni glas, ta clovek ne bi bil nikdar izvoljen! Na koncu koncev, ljudje v okolici poznajo ljud in taki "poslovnezi" ne bi dobili dovolj glasov!
odvisnik sporočil: 4.691
[#3085464] 12:27 · odgovor na: mmzmmz123 (#3085461)
Odgovori   +    0
[mmzmmz123]
> [odvisnik]
> > A to si ti Mijić osebno?
> > Se sliši tako, kot da tvoja roka ni del tebe, ampak samo retardirajoča prikolica. Upam da to za možgane ne velja, čeprav se glede na napisano bojim...
>
>
> Kaj Electa ali kaj so bila janpkoviceva podjetja Ring a bell ?
>
>
> Meni se zdi tole enako, ali ni ?

Tu V ŽIVO spremljamo zadevščino, ki se ne bi smela dogajat in to z osebkom ki sedi v najbolj pomembni bajti v državi in se pol še na tak pobalinski način norčuje iz vsega folka, ki mu daje za plačo.

Mogoče tle začnemo zadeve zaustavljat, da se praksa enkrat prekine?
Če sam jamraš, eh sej to je že blo in to smo že vidli in drugi so tudi kradli... pol ne boš nikol iz tega dreka ven splaval.
Ko zadevo enkrat prekineš in pokažeš da zdaj pa konec šale (vsaj tle v parlamentu), pol pa lahk zarad mene še nazaj pucaš na vseh nižajih levelih, da je vse poračunano.

Glede na slo folkloro, mas precej velik kup gnoja.
Zacensi z dognanji black kube.
Neparni dostikrat pise, da vsaka lumparija se ni prekrsek.

Za zacetek bi lahko zaceli mal pucat tudi po rtvju npr, ki daje ven precej selektivne novice.
Kot pravi stevo, mijic oktobra leti ven.
Prisilit ga legalno verjetno noben ne more.
Verjamem pa da ima stevo dovolj drugih opcij ;).

Ta zadeva se bo po moje resila, ampak jankovic bo se vedno zupan ljubljane in rtv bo se vedno preobsezen in pristranski.
Kako se bo resilo to?
Resuje se pa ze 20 plus let ;).
primvla sporočil: 1.469
[#3085468] 13:37 · odgovor na: odvisnik (#3085464)
Odgovori   +    0
najvecji gnoj trenutno v slo niso dognanja black cube ampak black cube sam.

Strani: 1 2

vm-qetesh