Strani: 1 2

odvisnik sporočil: 2.306
[#3061395] 17:15 · odgovor na: rx170 (#3061337)
Odgovori   +    0
[rx170]
> [odvisnik]
> > []
> > Imajo kaj boljšega za početi v življenju ali za vikend kot pa iti glasovati za nekaj, kar je manifest nizke politične kulture in nikakršnega sodelovanja med desnico in levico v parlamentu. Ta kritika velja za obe strani. Takih referendumov sploh ne bi smeli imeti. So le čisti minus za državo.
> > Drugo leto bo druga vlada in bo priložnost bolj na desnici.
> >
> > Še enkrat, 74% volilcev smo razočarani nad obstoječo ponudbo. Med njimi sem tudi sam. Katastrofa od nivoja. Za levico in desnico. Eni in drugi vlečejo na svoje... in manjka samo še "politično pametovanje" na tem poslovnem forumu.
>
>
> 74%ljudi je polno samih sebe in mislijo, da se je svet začel z njimi.
>
> Strankarstvo,politika je ena redkih profesij, ki zahteva relativno malo kapitala ,a veliko časa in zavzetosti.
> Ker te žilice Slovenci nimajo in podobno kot s podjetništvom mislijo, da bo denar takoj, ko odprejo doo.
> Realnost je pač bolj pisana.
> Na desni to vsaj približno vejo, da brez dela ni jela.
>
> Na levi pa se zatakne že pri definiciji dela.
> Kjer je tezaško delo že vsako razmišljanje:).
> Ko je poleg razmišljanja treba vklopit še roke in noge,pa je skoraj nemogoče.

SEveda, v politiki so sami altruisti in dobrodelneži, tisti, ki nimamo poslanskih plač pa smo navadne egoistične barabe...
Sedaj kam se pristevas, je tvoja odločitev.
Je pa tisto o 75 procentov kar optimisticna ocena.
Sam ne poznam človeka, ki bi rekel ne denarju , če je postavljen pred vprašanje.
Ali je bolje da ubijemo tebe in dam sosedu miljon ali obratno.

Za politiko vemo, da je večino barab.
Za volilce pa upamo, da jih je vsaj procentualno več malo bolj poštenih.
0313EKINX sporočil: 812
[#3061410] 22:25 · odgovor na: FIN-379669 (#3061325)
Odgovori   +    0
[]
Glede na to, da nisi samo volivec SDS, ampak kar angažiran aktivist te stranke, je razumljivo, da si pozitivno vznemirjen zaradi rezultata.

Še enkrat Trstenjakovc, da boš razumel: Meni in drugim, večini državljanov, se hebe za to Vlado, in ta bo imela drugo leto slabo podporo, ampak nismo pa ofce. Ne nas imeti za ofce, prosim.
Oprosti, niti slucajno nisem "politicni aktivist". In tvoj nacin izrazanja mi je zelo tuj. Je pa res, da ne maram parazitov. In trenutno je teh parazitov neprimerno vec na levi strani.
Zato sem bil navdusen nad "zmago" na referendumu. Slovenci so vceraj pokazali, da ne marajo parazitov in priviligirancev. Ko pa bodo na levi strani poskusili narediti Slovensko podjetnisko okolje bolj konkurencno in prijazno za nas podjetnilke ... takrat bom volil levo stran.

Strani: 1 2