Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Katerih 11 EU držav ne zahteva pogoja PCT za vstop na fakulteto, na dogodek, v muzej, v restavracijo
Strani: 1 2
[alain]Problem je, da imamo aktualen veliko bolj nacističen režim kot je Janšev. In sicer častilce rdeče zvezde vgnezdene v podsistemih in spletene v režimsko strukturo.
No lepo, da vemo, kdo v eu fura nacizem...v slo ga s ponosom jansa! In pomnimo, nacisticna oblast v 1933 se ni zacela s koncentracijskimi taborisci, ampak z delitvijo med arijce in vse ostale. Zidi so imeli v 1933 vec pravic kot jih bomo imeli necepljeni to zimo!
Seveda Janši ne gre v prid furanje covid histerije, ampak bomo videli kako bo. Janša nima manevrskega prostora, da si lahko privošči biti nor in neumen kot Šarci klinci palci.
[FIN344308]Še pred to vlado spadajo na smetišče zgodovine komunisti zbrani v KUL strankah.
> [shevchenko]
> kaj pa bi se ti sel? revolucijo?
Ne. Na volitvah bomo poslali to vlado tja, kamor spada. Na smetišče zgodovine.
[FIN-311684]Saj sem napisal, da je nepomemben.
> [rx170]
> > [FIN-311684]
> > > [rx170]
> > > > [FIN-311684]
> > > > > [robi2107]
> > > > > >...Epidemiološki pomen PCT je močno precenjen...
> >
> > Naj nekdo razloži z razumljivimi besedami kakšen smisel ima PCT test cepljenega učitelja, ki pride okužen v razred, ker ne ve, da je okužen, in okuži 30 zdravih, neokuženih dijakov, ki so se pred prihodom v šolo testirali?
>
> Podatki kažejo, da je za to mala verjetnost oziroma tudi hitri test takšne asimptomatske ocene verjetno ne bi zaznal okužbe pred pojavom simptomov.
Še vedno ostane vprašanje, ki je na pdlagi tvojega odgovora še bolj povdarjeno, torej, kakšen smisel ima PCT test cepljenega učitelja? Če sploh ima kakšen smisel?
Zato pa Čehi in ostali berači in 80tih. veselo mimo po cesti napredka.
Mi pa čstimo redečo zvezdo in brutalne morilce. Barbara rov je v svetovnem merilu lep dosežek.
Sicer pa svet rabi en par levih, lačnih, razpadajočih držav, kot opozorilo. Sedaj sta nas "izdali" še Venezuela in Kuba ki se vračata v kapitalizem. O TEM, pa v "naših" medijih grmeča tišina.
[rx170]Potem sva že dva, ki ne vidiva smisla PCT testa, nekateri ga goreče zagovarjajo, zakaj ne bi obrazložili zakaj? Torej, kakšen smisel ima PCT test cepljenega učitelja v prej opisanem primeru?
> [FIN-311684]
> > [rx170]
> > > [FIN-311684]
> > > > [rx170]
> > > > > [FIN-311684]
> > > > > > [robi2107]
> > > > > > >...Epidemiološki pomen PCT je močno precenjen...
> > >
> > > Naj nekdo razloži z razumljivimi besedami kakšen smisel ima PCT test cepljenega učitelja, ki pride okužen v razred, ker ne ve, da je okužen, in okuži 30 zdravih, neokuženih dijakov, ki so se pred prihodom v šolo testirali?
> >
> > Podatki kažejo, da je za to mala verjetnost oziroma tudi hitri test takšne asimptomatske ocene verjetno ne bi zaznal okužbe pred pojavom simptomov.
>
> Še vedno ostane vprašanje, ki je na pdlagi tvojega odgovora še bolj povdarjeno, torej, kakšen smisel ima PCT test cepljenega učitelja? Če sploh ima kakšen smisel?
Saj sem napisal, da je nepomemben.
[FIN-311684]PCT pogoj pomeni Prebolel/Cepljen/Testiran. Cepljen učitelj izpoljnjuje pogoj po defaultu. Pa tudi, če ga ne bi, ne bo veliko razlike glede poteka epidemije v šolah. Tudi, ko so pozimi začeli z obveznim testiranjem učiteljev to ni imelo epidemiološkega smisla (imelo pa je smisel povečanje količine testov, za tiste, ki to izvajajo, ker €€€).
> [rx170]
> > [FIN-311684]
> > > [rx170]
> > > > [FIN-311684]
> > > > > [rx170]
> > > > > > [FIN-311684]
> > > > > > > [robi2107]
> > > > > > > >...Epidemiološki pomen PCT je močno precenjen...
> > > >
> > > > Naj nekdo razloži z razumljivimi besedami kakšen smisel ima PCT test cepljenega učitelja, ki pride okužen v razred, ker ne ve, da je okužen, in okuži 30 zdravih, neokuženih dijakov, ki so se pred prihodom v šolo testirali?
> > >
> > > Podatki kažejo, da je za to mala verjetnost oziroma tudi hitri test takšne asimptomatske ocene verjetno ne bi zaznal okužbe pred pojavom simptomov.
> >
> > Še vedno ostane vprašanje, ki je na pdlagi tvojega odgovora še bolj povdarjeno, torej, kakšen smisel ima PCT test cepljenega učitelja? Če sploh ima kakšen smisel?
>
> Saj sem napisal, da je nepomemben.
Potem sva že dva, ki ne vidiva smisla PCT testa, nekateri ga goreče zagovarjajo, zakaj ne bi obrazložili zakaj? Torej, kakšen smisel ima PCT test cepljenega učitelja v prej opisanem primeru?
[alain]Ne razumem, kaj ima Janša s tem, da se ti nočeš cepit?
Ravno nasprotno, spostujem vse, ki so se cepili, veliko jih je tudi v moji okolici. Jaz zaznavam vecji problem v nasilju cepljenih nad necepljenimi, saj smo necepljeni tisti, ki bomo ostali zgolj z moznostjo iti po kruh v trgovino in nikamor drugam. V nasprotju s cepljenimi, ki boste lahko prosto hodili po vseh zaprtih prostirih in super sirili virus okoli. Torej tisto na kar jaz opozarjam niso cepljeni, saj z njimi nimam nic, ampak kovid nacisticna politika janse, ki mi ne dovoli ziveti tako kot v tistih drzavah brez pct pogoja.
Popolnoma sam se odločaš, kako želiš živeti.
[alain]Tistih 11 držav je manjšina, pa kmalu jih bo še manj.
Jansa ima vezo s tem, da izvaja kovid pct nacizem in s tem nacrtno diskriminira pol slovenije z ukrepi, ki so nezakoniti, neustavni in povrhu se strokovno zgreseni, saj boste ravno cepljeni najbolj sirili virus okoli. Kot vidimo se v 11 drzavah v eu, da voditi tudi drugacno politiko.
ESČP je dalo na primerui francoskih ukrepov vedeti, da verjetno le ni vse nezakonito.
In jebo te Janša. Pejt mal v naravo, preveč se obremenjuješ.
[alain]Nobenemu ni treba plačevat za testiranje. Cepi se naj, pa odpade ta strošek.
Nic se ne bom sprostil. Moja hcera je studentka in zdaj si mora placevati testiranje za to, da bo sla lahko na septemberske izpite. Jebem ti janso do konca in nazaj!!!! Upam da ga odnesejo ze studentski protesti bistveno prej pred rednimi volitvami, prekleti gnoj od politika podkupljenega.
Če bi študirala v tujini, bi bila pa ali cepljena študentka, ali pa necepljena neštudentka. Jebo te tujina bolj kot Janša.
Strani: 1 2