Strani: 1 2

hostamox sporočil: 8.460
[#2802055] 07.11.19 21:16 · odgovor na: anon-317028 (#2801696)
Odgovori   +    0
[FIN-311684]
Končno je ta matičevski idiotski zakon odpravljen in upajmo, da ga nikoli več ne bo. Zasebne postaje naj predvajajo tisto kar je poslušalcem všeč, saj le tako bo plačil od reklam več, sicer brez skrbi, še vedno jih je veliko, ki prisežejo na slovensko glasbo. Vedeti moramo, da je v Sloveniji le 10% dobre domače glasbe, 10% dobrih domačih knjig, 10% filmov...vse ostalo je več ali manj zanič.
Poslušam le en radio in ta predvaja le slovensko muziko in to 90%.

Tudi ko sem bil v Nemčiji, Avstriji, Poljski sem večinoma slišal njihovo muziko.

Ljudje poslušajo kar imajo na voljo in tuj pop ter one južne so podn.

Nisem poznavalec, a zakon ni bil slab in slovenci nimamo pojma o muziki- če je ne znamo delat, torej tudi ne vemo kaj je dobro.
bc123a sporočil: 48.253
[#2802072] 08.11.19 05:57 · odgovor na: macon (#2801777)
Odgovori   +    1
[macon]
> [FIN-311684]
> > [macon]
> > > [FIN-311684]
> > > > [justei]
> > > > Ne vem, če je to pametno.. zdaj bosta Radio Bob in Rock radio ziher nehala vrtet edini slovenski rock komad "Osmi dan" od Perota. Ok, bomo vsaj večkrat slišali Stairway to Heaven. Zdele ga čakam že od pol desetih.
> > >
> > > Jaz bi želel občasno slišati Gunse, Metalico, Nirvano...tudi The Eagles www.youtube.com/watc...qPtz5qN7HM tudiThe Animals genius.com/The-anima...sun-lyrics
> >
> > Problem je, da na radiih Rock in Bob (a sta to siamska dvojčka, ker vrtijo povsem enak nabor glasbe?) poznajo skoraj samo slednje, ki si jih naštel. Vse se jim tudi konča sredi devetdesetih. Po mojem poznam par sto rock izvajalcev o katerih nikoli še slišali niso.
>
>
> Doma imam satelit in že leta poslušam francoske radijske postaje. Bolj me zanima poslušanje glasbe v avtu, kje se mi zdi, da sta na Dolenjskem ta Rock in Bob neslišna (bom preveril v avtu), sicer, ko se peljam v Ljubljano ali drugam po Sloveniji je radio vedno na programu ARS, Val 202 je po kvotah izginil iz avta.

Okoli Ljubljane vedno poslušam Študent, drugače pa ARS, Rock, Bob, Val 202 ter zadnje čase tudi Ognjišče. Ko ne vrtijo maš, so povsem znosni, povezovalci pa artikulirani.

Doma imam ogromno glasbe za preposlušat in zato v glavnem ne poslušam radiev.
Imam naročnino na Spotify, app na telefonu ter pcju ter Bluetooth kompatibilen radio. Samo to rabiš.
anon-317028 sporočil: 30.415
[#2802082] 08.11.19 07:47 · odgovor na: (#2801917)
Odgovori   +    0
[kren]
> [FIN-311684]
> Doma imam satelit in že leta poslušam francoske radijske postaje. Bolj me zanima poslušanje glasbe v avtu

Tudi v avtu lahko poslušaš vse radijske postaje, ki so na internetu. Potrebuješ samo avtoradio, ki se poveže s tvojim pametnim telefonom.
Problem je, ker nikoli ne kupim avta dražjega od 15 jurjev, ki ima radio primeren ceni avta. Sicer, blutot in prostoročno telefoniranje dela odlično, torej, če gre telefonski pogovor bo tudi glasba...
anon-485444 sporočil: 1.924
[#2802086] 08.11.19 08:38 · odgovor na: bc123a (#2802072)
Odgovori   +    0
[bc123a]
Imam naročnino na Spotify, app na telefonu ter pcju ter Bluetooth kompatibilen radio. Samo to rabiš.
Spotify je na svoji spletni strani napisal: "Spotify is currently not available in your country." Oviro je možno premagati, vendar komur se to ne da, ima na voljo Google play music, naroči se pri nas, naročnina je okrog 6 € na mesec.

Spotify vs. Google Play Music: Which should you subscribe to? www.androidcentral.c...vs-spotify

(P: uporabljam Google play music)
najobj sporočil: 32.632
[#2802169] 08.11.19 14:01 · odgovor na: mimoidoci (#2802006)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 08.11.2019 14:02
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
> > > [justei]
> > > To je seveda usekal sarkazem (verjtno tudi pri tebi).. namreč, jebeš radio, kjer od Patti poznajo samo Because the night, od Ramonsov samo Pet sematary, od zeppelinov samo ta jebeni stervej.
> > >
> > > LZ 4 je odličen album ampak (imam vse od vseh gori naštetih) ga nisem dal gor vsaj 30 let, samo zaradi tega komada, ki so mi ga take postaje zagabile.
> > >
> > > Rock radio sem poslušel točno 4 dni, ko se je (preden je na vrsto prišel katerikoli drug od LZ) ta stervej drugič zarolal.
> > >
> > > Zdaj ga prižgem (ali Bob) vsake 14 dni za par sekund samo da preverim kje smo. In smo še vedno tam. Nisem še nabasal na komad, katerega ne bi slišel v tistih štirih dneh.
>
> > Hehe, tudi jaz sem bil ljubitelj Radia Rock vse do skrajšanega Light my fire (ja, na približno 4. delovni dan). Ko so zrezali Manzarekov solo, sem jaz odrezal njih.
> ... čuj, mimoidoči ... evo, če si res rocker, to www.youtube.com/watc...IVe-rZBcm4 poslušaj, ker tega pri nas ne boš nikjer slišal ...
Ga znam še vedno na pamet. Tudi zato, ker tekst ni ravno zelo bogat. Sem vedu, da midva vsaj nekje lahko najdeva skupni jezik, pa magari v ... In the garden of Eden.

(dobrohotna pripomba): Za nevernika tripaš na zelo čudne komade.
... eh, jaz sem bil čuden že kot pubec, ko sem igral violino in poslušal najbolj divji rock ...

P.S.: stavim gajbo pira, da ne bova ostala samo pri enem, če bova kdaj šla na pir ... khmm, če ga seveda "in a gadda da vida" sploh točijo ...
anon-485444 sporočil: 1.924
[#2802201] 08.11.19 15:35 · odgovor na: (#2802178)
Odgovori   +    0
[kren]
> [hostamox]
> Ljudje poslušajo kar imajo na voljo in tuj pop ter one južne so podn.

A si kdaj pomislil, da se na radiu vrti največ tujega popa in onih južnih, ker hoče pač največ ljudi to poslušat?
Včasih poslušam radijska poročila in preden začnejo s poročili, bi rad poslušal instrumentalno glasbo. Ta želja je zelo redko izpolnjena.
bc123a sporočil: 48.253
[#2802390] 10.11.19 15:54 · odgovor na: anon-485444 (#2802086)
Odgovori   +    1
[aimon]
> [bc123a]
> Imam naročnino na Spotify, app na telefonu ter pcju ter Bluetooth kompatibilen radio. Samo to rabiš.

Spotify je na svoji spletni strani napisal: "Spotify is currently not available in your country."
Saj Pandora, Vudu Hulu, ameriski netflix in BBC iPlayer tudi niso... :)

Oviro je možno premagati, vendar komur se to ne da, ima na voljo Google play music, naroči se pri nas, naročnina je okrog 6 € na mesec.

Ja, sedaj je vstopna ovira dovolj visoka, da lahko racunam, da bo moja resitev delala se dolgo :)

Strani: 1 2