Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Gašpar Gašpar Mišič zbil ceno Luke Koper

Strani: 1 2

bobek13 sporočil: 4.301
[#2202798] 27.08.13 15:03 · odgovor na: anon-116591 (#2202569)
Odgovori   +    2
[NICKNAME]
> [kugy]
> Zaupanja vreden človek, strokovnjak, je prevzel Luko Koper. To se takoj pozna na ceni delnice. Stepišnik, še en strokovnjak, že pripravlja državno pomoč.

In za to debato, bo potreben ponovni obisk gradu Strmol. Tja so se včeraj, na sam dan ustoličenja in prevzema Primorske, odpravili z eno samo točko : varčevanje. Nekih posnetkov ni, pa vem da so ob podobni situaciji novinarji zavzeli vsa drevesa okoli izhoda (ampak takrat jih je to "zanimalo")

Večjega dokaza, kako se norčujejo iz nas ovc, že ne morejo prikazati.

"V Cerkljah na Gorenjskem je bil nedavno z evropskimi sredstvi v celoti obnovljen grad Strmol. Dolgo je slovel kot en izmed najimenitnejših, predvsem pa dobro ohranjenih protokolarnih objektov. A bolj kot to, da bo tudi v prihodnje namenjen protokolarni dejavnosti, razvnema duhove polpretekla zgodovina gradu, ki je povezana z lastnikom Radom Hribarjem in njegovo ženo Ksenijo.

Skupina vosovcev partizanskega Kokrškega odreda ju je pozno ponoči in v globokem snegu odpeljala z gradu januarja leta 1944. Vse do danes ni mogoče izvedeti, kje sta bila ubita in pokopana."

O pobitih lastnikih tega bisera, se ob dobri kapljici seveda niso pogovarjali. Le kje je kdo, ki bi vrgel na papir, koliko stane takšna debata o nujnem in nadvse potrebnem "varčevanju".

www.panoramio.com/ph...er=1105507
D.Jančar: To noč sem jo videl... ???

lpA
najobj sporočil: 32.792
[#2202856] 27.08.13 15:47 · odgovor na: bobek13 (#2202791)
Odgovori   +    0
[bobek13]
> [najobj]
> > [bobek13]
> > > [prec]
> > > > [bigl]
> > > > Samo prilepim tole izjavo s Twitterja:
> > > >
> > > > "Janez Janša @JJansaSDS 59s
> > > > Dipl. viri: Obveščevalna srenja na Z si imenovanje GGM razlaga s prizadevanji balkanske narkomafije po obvl. važne transportne poti v EU. "

> > > > Lep dan.
>
> > > to bi morala bit headline novica, da prvak opozicije in bivsi premier tole izjavi. na nogah bi morala bit vsa javnost ter ga zasledovat z mikrofoni. ker, ce to izjavi prvak opozicije in bivsi prime minister, je to zelo huda stvar. dejansko smo torej uradno mafijska oaza, neke vrste podalpsko kosovo. zelo me moti, da jansa tako stvar takole tvitne, skrajno neresno. clovek sploh ne ve vec, kdo je se sploh normalen v tej drzavi.
> > samo to je res hudo, takšna izjava od take osebe... zdaj lahko edino ugibamo kako resna je ta reč... a)na delu je že spet "zloglasni" sds piar (tolko avtogolov ni še noben zabil;) ali b) da je dejansko nekaj soli v tem in bi morali vsi mediji v tej državi vzeti to za največjo novico/afereo, ki ji je treba brezkompromisno priti do dna...
> >
> > ;)
> >
> > lpA
> >
> > p.s.: žal se sam nagibam k varianti b), ki pa jo bodo vrli mediji s flancami vred ignorirali, kot da je dejansko varianta a)...
> ... ja, to je res hudo, ker sem mislil, da Janša kljub vsemu ni tako neumen, da bi takšne bedarije trosil naokoli ... evo, in če mene kaj vprašaš, zdaj Janša lahko res samo upa, da ga bodo vrli mediji s flancami vred ignorirali, kot da je dejansko varianta a)...
>
>
> P.S.: kaj je lažjega, kot da se Interpol, Europol in še kakšen XYpol parkira pred Luko in čaka ...
žal te možnosti xypoli zaenkrat še nimajo, zaenkrat še vedno mora vse skupaj iti čez našo (1)policijo in na koncu čez naše (2)sodstvo... spomni se (1)založene patrie in (2)bojevnika...

;)

lpA
... ja, zaenkrat xypoli te možnosti uradno res še nimajo ... khmm, ampak sem jaz ziher, da bi si jo v primeru tako obsežnega sranja, kot čisto na suho za svojo publiko flanca Janša, toti xypoli tudi uradno kar sami vzeli ...

P.S.: uradno sem napisal namerno, ker jo razni xypoli neuradno itak že imajo, sicer onega Edwarda Snowdena sploh ne bi bilo ...
anon-226535 sporočil: 2.703
[#2203039] 27.08.13 20:16 · odgovor na: anon-256706 (#2202723)
Odgovori   +    1
[aktaion]
> [prec]
> > [bigl]
> > Samo prilepim tole izjavo s Twitterja:
> >
> > "Janez Janša @JJansaSDS 59s
> > Dipl. viri: Obveščevalna srenja na Z si imenovanje GGM razlaga s prizadevanji balkanske narkomafije po obvl. važne transportne poti v EU. "
> > Lep dan.
>
> to bi morala bit headline novica, da prvak opozicije in bivsi premier tole izjavi. na nogah bi morala bit vsa javnost ter ga zasledovat z mikrofoni. ker, ce to izjavi prvak opozicije in bivsi prime minister, je to zelo huda stvar. dejansko smo torej uradno mafijska oaza, neke vrste podalpsko kosovo. zelo me moti, da jansa tako stvar takole tvitne, skrajno neresno. clovek sploh ne ve vec, kdo je se sploh normalen v tej drzavi.
>

Dobro jutro, Kolumbo. Se boš kmalu zbudil? Za vsako izjavo preganjajo Janšo in ne tistega, ki je kriv. Poglej njegove obtožnice. NIČ, NIČ mu ne morejo dokazat. Ker nič ni. Kriv je pa vseeno. Vedno se bo našla kakšna KPK. Vedno.
Zbudi se.
wtf??kaj pa tebi ni jasno? kaksno preganjanje, a znas vsaj brat? majkemi pa kdo vse hodi naokoli....
anon-58746 sporočil: 3.738
[#2203105] 27.08.13 22:14
Odgovori   +    0
neumnost, našel se je nekdo, ali nekaj ljudi ki so prodali celih 300 delnic , morda tudi namenoma, da se vrši pritisk, na odločitev, drugo bi bilo če bi se v prodajo podal večji vlagatelj....in ni rečeno da se trend po naročilu nekoga ne bo nadaljeval......in mogoče bi ta trgovanja lahko malo bolj vzela pod lupo pkp....

Strani: 1 2