Strani: 1 2 3 4 5 6 7 ... 12

anon-191393 sporočil: 1.021
[#1189777] 27.04.11 09:19
Odgovori   +    32
Slovenija danes z dobrim socialnim in ekonomskim položajem
Tale nas ima pa res za bebce, zato sem najprej pogledal če je kakšna pomota, a očitno ne ve kaj govori in da bomo razumeli je potrebno prevesti njegov stavek:

Slovenija danes z dobrim družbenim in gospodarskim položajem.

Povedal je torej, da je Slovenija dobro uvrščena v družbi (verjetno ostalih držav) in da ima dober gospodarski položaj (verjento tudi v primerjavi z ostalimi državami).

Prvo verjento ne bo držalo, saj jo nihče ne upošteva in se mora vsem podrejati. Gospodarski položaj pa je zelo slab, razen če se primerja za PRAŠIČI.
anon-253044 sporočil: 96
[#1189780] 27.04.11 09:25 · odgovor na: anon-232922 (#1189775)
Odgovori   +    15
[infa]
Včasih so se te tovariši izogibali g.Turk, sedaj si jim edina biljka; kako se življenje obrne!
Daj malo vec povej, no!
anon-249071 sporočil: 1.435
[#1189785] 27.04.11 09:26 · odgovor na: anon-253044 (#1189780)
Odgovori   +    19
[terencehill]
> [infa]
> Včasih so se te tovariši izogibali g.Turk, sedaj si jim edina biljka; kako se življenje obrne!

Daj malo vec povej, no!
če so to drugorazredno karikaturo od osebe vrgli ven še iz rockefellerjevih imperialističnih globalističnih združenih narodov, potem veš koliko je ura
anon-86274 sporočil: 1.399
[#1189787] 27.04.11 09:28
Odgovori   +    14
Dr.Tuerk, ker se stanje (sodišča in kriminalisti) sploh noče vzspostaviti zoper kriminalna dejanja, uvedite (edini imate pooblastila) tajni uradni list, ki bo omogočal "odvzem" ukradenega. /Demokracija gor ali dol, saj si jo samo "hiene" prisvajajo/

Izvajalce TATVINE pa na Dob in jim razložite, kako je bila zamišljena TRANZICIJA, ne glede katere stranke (leve desne) je član, in volivci Vas bodo občudovali.

Samo govori, se teh ljudi/pohlepnežev ne primejo!!!!!!!
anon-223671 sporočil: 1.149
[#1189788] 27.04.11 09:29
Odgovori   +    25
Potrebujemo prelom z navlako zadnjih predsedniških volitev. P.(ezde) Tuerk bo kmalu navlaka zgodovine.
anon-201778 sporočil: 3.914
[#1189791] 27.04.11 09:34
Odgovori   +    21
Protestni shod DANES ob 12 uri pred parlamentom pridite
anon-251880 sporočil: 6.972
[#1189792] 27.04.11 09:35
Odgovori   +    27
Koruptivna praksa ima poreklo v vojnem dobičkarstvu

Kakšno le vojno dobičkarstvo?Če hočete si ogledati vojno dobičkarstvo iz vojne leta 91 in naprej je potrebno pogledati v vojne na Balkanu, tam pa je bilo tega na pretek s pomočjo paravojaških skupin, razni Arkanovci, kapetani Dragani, prekupčevalci z nafto, hrano, orožjem, ki je bilo povezano z množičnimi poboji in eksodusi.tega nisem zaznal v Sloveniji, niti, da je kdo za zlatnike prodajal štruce kruha ali bencin in sem bil aktiven v osamosvojitveni vojni pa ne na barikadah, da se razumemo, dokaj dobro obveščen o vseh dogajanjih.
Toliko o vojnem dobičkarstvu.Kar se tiče o trgovanju z orožjem,kot vem, je bil vpleten ves vrh oziroma smetana politike.
Divjaštvo se je začelo z lastninjenjem, tega se pa niso, kot je meni znano naučili iz trgovanja z orožjem,ampak z žegnjem visoke politike od nastopa g.Drnovšek Janeza kot predsednika vlade.Ti lastninarji so kasnejši člani kluba 21, da sem precizen, večina lastninarjev.Korupcija je prav sedaj vsakodnevna tema, saj ni enega najmanjšega posla,da ni kaj narobe, pa naj gre za še tako majhne posle, kdo pa vodi to vlado?
anon-235506 sporočil: 1.734
[#1189793] 27.04.11 09:35
Odgovori   +    36
Sploh ne razumem, kako je lahko Turk po nekih lestvicah najpriljubljen slo. politik. Pa kaj ljudje vidijo tako dobrega na njem. Jst ne razumem. Lahko pa da so prirejeni rezultati
[#1189795] 27.04.11 09:38 · odgovor na: anon-235506 (#1189793)
Odgovori   +    17
[kb14]
Sploh ne razumem, kako je lahko Turk po nekih lestvicah najpriljubljen slo. politik. Pa kaj ljudje vidijo tako dobrega na njem. Jst ne razumem. Lahko pa da so prirejeni rezultati
Normalnemu cloveku se zdi cudno, samo ko pa se pogovarjas z ljudmi, potem ti je vse jasno. Zal je realnost taka. Poglej si samo zadnje proslave.
anon-9687 sporočil: 725
[#1189797] 27.04.11 09:41
Odgovori   +    27
Če vedno znova zlorabljajo praznik upora proti okupatorju, da nas imajo za bebce in se iz nas norčujejo, je čas, da se ga ukine.
In kdo bi poleg vsega mogel verjeti, da ta človek še vedno zmaguje na lestvici najbolj priljubljenih slovenskih politikov. Ali smo res tako zavrženo ljudstvo?
Rotty sporočil: 1.242
[#1189800] 27.04.11 09:42 · odgovor na: anon-235506 (#1189793)
Odgovori   +    28
Če je lahko Potočnik, ki se skoraj nikoli ne pojavlja v medijih drugi in na katerega se 7/8 prebivalcev sploh ne spomni po nekaj mesecev, ti je lahko jasno kdo in zakaj sestavlja te lestvice.
anon-119197 sporočil: 9.214
[#1189802] 27.04.11 09:43
Odgovori   +    23
Pismo, tistim "pametnim" ekstremisticnim levicarjem na Dnevnik.si se je spet odpulilo, seveda pa je po njihovem mnenju za vse tegobe kriv Janez Jansa. Ce so tisti res predstaviniki slovenske inteligence, gre pot zagotovo samo navzdol.
anon-28048 sporočil: 327
[#1189803] 27.04.11 09:44
Odgovori   +    42
Ob prebiranju političnih pamfletov - vsebinsko popolnoma enakih tistim izpred mnogih let me skrbi.

Sprašujem se ali je mogoče, da v letu 2011 predsednik Slovenije sestavi govor na ravni komunističnih voditeljev tipa Castro, Chavez, Tito, Kučan ... Odkrito: strah me je!

Videl sem samo del sinočnje proslave - nisem mogel verjeti svojim očem kar so videle in ušesom kar so slišale.

Možno je vsaj dvoje:
- ali je res v Sloveniji toliko sinov in hčera neke preživete nomeklature;
- ali pa trenutna post kumunistična oblast živi v svojem svetu, v svojem virtualnem oblaku;

Tolažim se, da gre za vasezagledanost, da gre za zadnje poiskuse komistične ideje, za zadnje poiskuse "asimetrične" federacije. Prva vrsta v Cankarjevem domu je povedala vse.

Ali politiki pod okriljem trojčka: Kučan - Turk - Janković res verjamejo, da lahko narod tolažijo s socialno pomočjo in z možgansko - maloposestniškimi govori.
Slovence poznam drugačne, predvsem pa takšne, ki radi svoj kruh ustavrijo s svojimi rokami, daleč vstran od socialne pomoči. Da bo mera polna pa oblastniki kar redno hodijo na zapuščinske razprave in terjajo od ljudi vračila ubornih socialnih pomoči!

Kako dolgo še?

Vsa igra komunistične drhali ima samo eno neznanko: "Kako dolgo bodo ljudje še pripravljeni poslušati besede tovariša Turka, Kučana, Pahorja ...
Bojim se, da potrplenje pojenjuje in, da bo potrebna ulica. Kakršna koli - mirna ali manj mirna ulica je nujno potrebna. Ne samo ulica - veliko komustične drhali, ki se skrivajo pod prapori partizanstva mora oditi. Verjamem v to, da več kot 90% ljudi ne želi takšne Slovenije, kot nam jo ponuja Turk, Kučan, Janković, Stanovnik ...

Zanimivo, da je vsa Evropa opravila s preteklostjo in, da se ukvarja s sedanjostjo. Prav paradoksalno izgleda Francosko - Nemški vlak ... v denarnici pa kovanci heroja Staneta ... Ljudje moji odprite oči, dokler ni prepozno.

Slovenije pod praporom partizanstva ne želim! Moja Slovenija je drugačna predvsem pa ni v moji Sloveniji nikakršnega ideološkega predznaka!
anon-128568 sporočil: 187
[#1189804] 27.04.11 09:48
Odgovori   +    30
Največja napaka je bila, da nismo uspeli z lustracijo leta 1991. Kdo pa so tajkuni. Vsi tisti, ki so bili na pozicijah v rdečem režimu in so se začasno prebarvali. Kučan bi pa spet ustanovil KP. Mogoče ta zadeva že deluje v senci. Sedaj se pa spreneveda. Človek vreden vsega prezira. Turk je pa tudi dete prejšnjega režima. Rdeče zastave in peterokrake zvezde. Samo še Tito in Stalin sta manjkala na včerajšnji predstavi. Barbapapo, ki pa smrdi tudi navzven so pa tudi verjetno priperjali iz varovanega stanovanja. Ubogi na duhu.
anon-246772 sporočil: 39
[#1189805] 27.04.11 09:50
Odgovori   +    8
Temu se lahko še krave smejijo.
anon-36971 sporočil: 8.543
[#1189806] 27.04.11 09:50 · odgovor na: anon-28048 (#1189803)
Odgovori   +    7
[murim]
Ob prebiranju političnih pamfletov - vsebinsko popolnoma enakih tistim izpred mnogih let me skrbi.

Sprašujem se ali je mogoče, da v letu 2011 predsednik Slovenije sestavi govor na ravni komunističnih voditeljev tipa Castro, Chavez, Tito, Kučan ... Odkrito: strah me je!

Videl sem samo del sinočnje proslave - nisem mogel verjeti svojim očem kar so videle in ušesom kar so slišale.

Možno je vsaj dvoje:
- ali je res v Sloveniji toliko sinov in hčera neke preživete nomeklature;
- ali pa trenutna post kumunistična oblast živi v svojem svetu, v svojem virtualnem oblaku;

Tolažim se, da gre za vasezagledanost, da gre za zadnje poiskuse komistične ideje, za zadnje poiskuse "asimetrične" federacije. Prva vrsta v Cankarjevem domu je povedala vse.

Ali politiki pod okriljem trojčka: Kučan - Turk - Janković res verjamejo, da lahko narod tolažijo s socialno pomočjo in z možgansko - maloposestniškimi govori.
Slovence poznam drugačne, predvsem pa takšne, ki radi svoj kruh ustavrijo s svojimi rokami, daleč vstran od socialne pomoči. Da bo mera polna pa oblastniki kar redno hodijo na zapuščinske razprave in terjajo od ljudi vračila ubornih socialnih pomoči!

Kako dolgo še?

Vsa igra komunistične drhali ima samo eno neznanko: "Kako dolgo bodo ljudje še pripravljeni poslušati besede tovariša Turka, Kučana, Pahorja ...
Bojim se, da potrplenje pojenjuje in, da bo potrebna ulica. Kakršna koli - mirna ali manj mirna ulica je nujno potrebna. Ne samo ulica - veliko komustične drhali, ki se skrivajo pod prapori partizanstva mora oditi. Verjamem v to, da več kot 90% ljudi ne želi takšne Slovenije, kot nam jo ponuja Turk, Kučan, Janković, Stanovnik ...

Zanimivo, da je vsa Evropa opravila s preteklostjo in, da se ukvarja s sedanjostjo. Prav paradoksalno izgleda Francosko - Nemški vlak ... v denarnici pa kovanci heroja Staneta ... Ljudje moji odprite oči, dokler ni prepozno.

Slovenije pod praporom partizanstva ne želim! Moja Slovenija je drugačna predvsem pa ni v moji Sloveniji nikakršnega ideološkega predznaka!
Le zakaj ulica? Na volitvah moraš glasovati zoper njih!
P: Mene ni pa prav zdaj nič strah. Uživam, ko gledam kako se podira njihov lažnivi svet...
P.S.: Strah me bo pa kasneje, ko bo nasprotna opcija, zaradi njihovih svinjarij in dekadentne nesposobnosti (pre)močna :(
anon-17378 sporočil: 8.998
[#1189807] 27.04.11 09:51 · odgovor na: anon-249071 (#1189748)
Odgovori   +    20
[JadrankaKosor]
baje so danes ob 12h pred parlamentom napovedane demonstracije.....zakaj finance nič ne poročate o tem? :)

Ustrašili so se včerajšnje "proslave".
[#1189808] 27.04.11 09:52 · odgovor na: anon-28048 (#1189803)
Odgovori   +    4
A je kje na netu posnetek ali vsaj "Best Of All" vcerajsnje proslave v CD?
anon-119197 sporočil: 9.214
[#1189810] 27.04.11 09:53 · odgovor na: anon-36971 (#1189806)
Odgovori   +    10
Uživam, ko gledam kako se podira njihov lažnivi svet..
To je dvorezno, ker bodo pri svojem podiranju podirali se marsikak drug, naceloma konstruktiven, svet...
[#1189812] 27.04.11 09:55 · odgovor na: (#1189801)
Odgovori   +    15
[dob]
Hehehe... ti ljudje (komunisti) se sploh ne morejo več krotiti. Že zdaj, ko je več kot leto pred volitvami, so padli v trans zmagovalcev, ki ne dojemajo okolja in stvarnosti. Kot liki iz filma Matrix živijo v nekem svojem, paralelnem, svetu, ki je odvisen le od njihove lastne norosti. Iz nje se napaja, iz nje se vsak dan sproti znova pre-oblikuje, da je lahko vedno ista. Iz Matrice in ohranjanja njene popolnosti vsak dan sproti črpa nova opravičila zase in svojo nesposobnost.

Oni vodijo Matrico in ona vodi njih. Preprosto: komunistom ni razumljivo zakaj nekateri ne sledimo Matrici. Upam, da se bo to transu podobno stanje nadaljevalo. V skupini, ki sama sebi dopoveduje kaj je resnica in za to tudi uporablja zakonodajo, ki prepoveduje uporabo kakršnekoli druge resnice in primerjavo med enim in drugim, je vsa evolucija Matrice v njeni degeneraciji. Zato upam, da se bo ta trans Matrice še stopnjeval, da bo zmagal na volitvah in na vsem referendumih, da se bo znotraj sebe oplajal z vedno novimi intelektualnimi pogruntavščinami, ki Matrico ohranjajo kot sistem ločen od tega sveta, od njegove logike, od normalnosti, in ne nazadnje, od življenja.
Dokler jih svet ne izpljune v vesolje kot tujek, kar tudi je.

Tisto, kar je Türk včeraj na proslavi govoril prisotnim, je urnebesna kozlarija. Človek ne more verjeti, da je odrasel človek, ki je celo potoval po svetu, sploh zmožen govoriti tolikšne bedarije in takšne nesmisle. In prisotni v dvorani so mu ploskali, da jih ni bilo za ustavit!

Država se potaplja, vse vzvode oblasti drži v rokah Matrica, v vseh inštitucijah ima namontirane svoje ljudi, ki so na vodstvenih mestih, vsa strategija odločanja v državi je v rokah Matrice, Matrica nadzoruje izobraževanje, zakonodajo, finančne tokove, davkarijo... Kriva je pa opozicija.

Še najbolje da bivši predsednik države predlaga, da se po hitrem postopku ustanovi institut bivše opozicije, tako da bi sedanja opozicija lahko postala bivša opozicija, vlada pa bi zasedla še opozicijo, poleg vlade, ker bi le tako lahko nemoteno izvajala svoje naloge. Tako sledi iz Stanovnikovega in Türkovega izvajanja v teh zadnjih dneh.

Če bi bilo po moje, bi jim dovolil, da gredo v svoji norosti do konca, ker me neznansko zanima, do kje njihova norost lahko gre.

Fantje ne ga srat! Ne jih ovirat in jih opozarjat. To je boljše kot film!
"Še najbolje da bivši predsednik države predlaga, da se po hitrem postopku ustanovi institut bivše opozicije, tako da bi sedanja opozicija lahko postala bivša opozicija, vlada pa bi zasedla še opozicijo, poleg vlade, ker bi le tako lahko nemoteno izvajala svoje naloge. Tako sledi iz Stanovnikovega in Türkovega izvajanja v teh zadnjih dneh."
anon-166482 sporočil: 306
[#1189813] 27.04.11 09:55
Odgovori   +    30
V glavnem sedaj opazimo, da levica je totalno izgubila kompas. Za vse je kriv Janez Janša in opozicija, in kako to še na vehementen način lepo plasirajo v javnost. In nekateri še temu verjamejo. Me prav zanima v kateri državi, bi tako ljudje še naprej poslušali ljudi, ki vodijo državo v propad oni pa čivkajo na okoli, da so vsi krivi, in da je potrebno vse menjat. Seveda to njim lih ugaja vse menjat, ukinit opozicijo, in oni bodo postavili nove ljudi, seveda svoje, in spet bodo stari obrazi levakov z novimi maskami. Zanimivo mi je razmišljanje levice, ki misli, da oni edino znajo vladati, in kdorkoli jih nadomesti je nesposobneš in krivec za vse gorje na tej zemlji. Le kdaj bodo spregledali, da so tej lepi državi le oni vladali vsa ta leta in opoziocija je imela mandat le 4 leta, oni pa vseh ostalih 16 let. Ni primerjave, kakšno mrežo so si vzpostavili, ni primerjave koliko tajkunov so vzgojili, koliko medijev so si podredili in šol, fakultet in ustanov javne uprave,ter koliko davkoplačevalskega denarja so porabili. Bral sem na Dnevniku.si tam celo krivijo, da je za to stanje kriv Janez Janša, mislim ali so res taki člani levice, ki vidijo samo nasprotnike, hkrati pa ne vidijo, da država propada. Ne razumem sploh kako takim ljudem dovolimo vladati, ki rušijo naše dostvojastveno življenje. In se bojim, da spet bodo vzpotavili kakšno afero, samo zato, da bodo vse nasprotnike njihovega mišljenja uničili. In se bojim, da Slovenski narod bo spet nasedel njihovim manipulacijam. In se bojim, da spet bodo posatvili nove obraze, ki bodo stari obrazi njihovega ranga. Zato pa sedaj propagirajo, da je potrebno menjati celotno tranzicijo, oni pripravljajo teren za novo osvoboditev slovenskega naroda, ja res prav oni. In najbolj zanimivo mi je, da vedno se oglašajo stari obrazi Kučan, Stanovnik, Jankovič, Turk, zadnje čase Sopomenka Hribar in javnosti predstavljajo njihovo najnovejšo rešitev za slovence, a prav oni imajo pravico se oglašati???
anon-201771 sporočil: 230
[#1189814] 27.04.11 09:56
Odgovori   +    8
Težko se verjame nekomu, ki prihaja iz istega gnezda, da vidi drugače....
Spet umirjanje žogice v SLO, da nebi slučajno prišlo do kakšnega lastnega razmišljanja med državljani....
Vse kar si ljudje želijo je kapitalizem in svoboda.....samoupravljanja bi moralo biti konec '91 leta!! In danes bi bili zgodba uspeha.....
Dovolj je štetja kosti, čas je da se začne delati svobodno za ljudi in državo!!
[#1189815] 27.04.11 09:56 · odgovor na: anon-253044 (#1189808)
Odgovori   +    2
[terencehill]
A je kje na netu posnetek ali vsaj "Best Of All" vcerajsnje proslave v CD?
Ne želi si :)
anon-243516 sporočil: 3.391
[#1189817] 27.04.11 09:59
Odgovori   +    23
Tov. Tuerk, ali živiva oba v isti državi? Kdo nas pa omenja kot stabilno in finančno čvrsto državo? Ne samo prosim, pač pa ZAHTEVAM: Ne dovolite si, da me imate za norca!!!!
sopranos sporočil: 11.414
[#1189818] 27.04.11 10:00 · odgovor na: anon-86274 (#1189787)
Odgovori   +    21
[ironi]
Dr.Tuerk, ker se stanje (sodišča in kriminalisti) sploh noče vzspostaviti zoper kriminalna dejanja, uvedite (edini imate pooblastila) tajni uradni list, ki bo omogočal "odvzem" ukradenega. /Demokracija gor ali dol, saj si jo samo "hiene" prisvajajo/

Izvajalce TATVINE pa na Dob in jim razložite, kako je bila zamišljena TRANZICIJA, ne glede katere stranke (leve desne) je član, in volivci Vas bodo občudovali.

Samo govori, se teh ljudi/pohlepnežev ne primejo!!!!!!!
Saj vse to smo že imeli - tajne uradne liste, usmrtitve brez sojenj, odvzem premoženja itd. In kam nas je to komunistično enoumje pripeljalo? V revščino. V tako revščino, da smo se ga znebili, samo da bi lahko končno začeli delati zase in ne samo za izbrance partije. A glej ga zlomka, sedaj smo že spet na istem. Je sicer malo zasebne lastnine, a le toliko, da partija (oz. več njih) lahko več pokrade od poštenih, delovnih ljudi.
[#1189819] 27.04.11 10:00 · odgovor na: anon-36971 (#1189815)
Odgovori   +    7
Rad bi videl, kdo je bil v prvi vrsti, pa se vsaj do tretje. :)
dani14 sporočil: 6.657
[#1189820] 27.04.11 10:02
Odgovori   +    31
Drugorazredna zabloda tranzicije je Turk. Vsi, ki so nasprotovali osamosvojitvi Slovenije, ne bi smeli delati na javnih funkcijah, sploh ne kot predsednik Slovenije.
anon-5144 sporočil: 355
[#1189821] 27.04.11 10:02
Odgovori   +    23
Absolutno se strinjam, najprej je potrebno zapreti vodjo F21, glavni slovenski škodljivec, potem pa se lahko začne še s člani te najhujše združbe organiziranega kriminala v Sloveniji.
sopranos sporočil: 11.414
[#1189823] 27.04.11 10:06 · odgovor na: anon-166482 (#1189813)
Odgovori   +    19
[samec19]
V glavnem sedaj opazimo, da levica je totalno izgubila kompas. Za vse je kriv Janez Janša in opozicija, in kako to še na vehementen način lepo plasirajo v javnost. In nekateri še temu verjamejo. Me prav zanima v kateri državi, bi tako ljudje še naprej poslušali ljudi, ki vodijo državo v propad oni pa čivkajo na okoli, da so vsi krivi, in da je potrebno vse menjat. Seveda to njim lih ugaja vse menjat, ukinit opozicijo, in oni bodo postavili nove ljudi, seveda svoje, in spet bodo stari obrazi levakov z novimi maskami. Zanimivo mi je razmišljanje levice, ki misli, da oni edino znajo vladati, in kdorkoli jih nadomesti je nesposobneš in krivec za vse gorje na tej zemlji. Le kdaj bodo spregledali, da so tej lepi državi le oni vladali vsa ta leta in opoziocija je imela mandat le 4 leta, oni pa vseh ostalih 16 let. Ni primerjave, kakšno mrežo so si vzpostavili, ni primerjave koliko tajkunov so vzgojili, koliko medijev so si podredili in šol, fakultet in ustanov javne uprave,ter koliko davkoplačevalskega denarja so porabili. Bral sem na Dnevniku.si tam celo krivijo, da je za to stanje kriv Janez Janša, mislim ali so res taki člani levice, ki vidijo samo nasprotnike, hkrati pa ne vidijo, da država propada. Ne razumem sploh kako takim ljudem dovolimo vladati, ki rušijo naše dostvojastveno življenje. In se bojim, da spet bodo vzpotavili kakšno afero, samo zato, da bodo vse nasprotnike njihovega mišljenja uničili. In se bojim, da Slovenski narod bo spet nasedel njihovim manipulacijam. In se bojim, da spet bodo posatvili nove obraze, ki bodo stari obrazi njihovega ranga. Zato pa sedaj propagirajo, da je potrebno menjati celotno tranzicijo, oni pripravljajo teren za novo osvoboditev slovenskega naroda, ja res prav oni. In najbolj zanimivo mi je, da vedno se oglašajo stari obrazi Kučan, Stanovnik, Jankovič, Turk, zadnje čase Sopomenka Hribar in javnosti predstavljajo njihovo najnovejšo rešitev za slovence, a prav oni imajo pravico se oglašati???
Ob prodiranju komunizma se je vedno govorilo o buržoaziji, ki da je kriva za vse. Vsak, ki ga je bilo potrebno likvidirati je bil predstavnik buržoazije ali pa notranji sovražnik.

Sedaj so besednjak malo posodobili, tako, da je vsak, ki ga je potrebno odstraniti neoliberalec ali pa predstavnik opozicije. Edino kar se je spremenilo je to, da so se zaenkrat vzdržali izvensodnih pobojev. V teh modernih časih, se konkurente lotevajo samo z javnih zasmehovanjem (preko Dela, Dnevnika, Večera, 24ur) in ekonomskimi pritiski.
anon-17378 sporočil: 8.998
[#1189824] 27.04.11 10:06
Odgovori   +    17
www.osvobodimo.se/sh...042011.jpg

Prelom prihaja. Če ne s tem, pa s čim drugim.

Ura vam že odšteva zadnje dneve samopoveličevanja in vladanja nekoč naivnim, ki so zdaj spregledali.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 ... 12