Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Pahor: Leto 2011 je prav lahko tudi prebojno leto
sporočil: 632
"Krize ni konec, je pa konec njenega začetka". Gospod odpusti jim,
saj ne vedo več kaj delajo in govorijo. AMEN.
sporočil: 6.178
...ce bi poslusal zdej musko-ta komat- Sef vlade- bi vedu in bi
reku...ce zelite letet usedte se u avion, pilot sem pa jaz-on ne
jaz...jaz bi bil stevardesa...
...na bolniski, bi se zmislu, da mam strah od letenja...ko bi vidu kateri pilot je u sluzbi...
...bi vedu, kako se Trike pravilno uporablja...rabi...intelektualno pokazu-kaj je borba za prezivetje.
...na bolniski, bi se zmislu, da mam strah od letenja...ko bi vidu kateri pilot je u sluzbi...
...bi vedu, kako se Trike pravilno uporablja...rabi...intelektualno pokazu-kaj je borba za prezivetje.
sporočil: 6.178
...da je borba za prezivetje, ko prvi prezivi ostali morajo pocakat
na vrsto, da bodo preziveli...huda in dolgocasna, samo kasen moment
bl napeta, vemo pa takointako ze vsi...po tisocletjih, bitk
samih...
...Partizani so izumrli...niti eden se ni za praznike oglasu...kdo bi si mislu, da bodo tako hitro, se jaz ne, kokr so zastavli...se Sreca, da so zascitena vrsta, drgaci bi ze zdavnaj zginli, obcurtljivi na spremembe, kakor so bli...Vremenske spremembe, so jih pa dotolkle.
...Partizani so izumrli...niti eden se ni za praznike oglasu...kdo bi si mislu, da bodo tako hitro, se jaz ne, kokr so zastavli...se Sreca, da so zascitena vrsta, drgaci bi ze zdavnaj zginli, obcurtljivi na spremembe, kakor so bli...Vremenske spremembe, so jih pa dotolkle.
sporočil: 644
... Pahor pravi, da ima razloge, da ponosno sporoči: "gospodarske
krize še ni konec, to še ni niti začetek njenega konca, toda to je
zagotovo konec njenega začetka". ...
Človek se sprašuje: je to navadno blebetanje ali zavestna grožnja?? PONOSNO sporoča, da smo praktično šele v na koncu ZAČETNE faze krize. Da je torej GLAVNI del krize še pred nami, konca pa se ne da slutiti!!! Nerodno je, ko nekdo tako lahkotno uporablja citate.
Upam, da bo moj narod na sončni strani Alp kmalu dočakal lepše čase. Vendar bo treba ljudi, ki ga vodijo in ki so ga vodili pretekli 2 desetletji, rdeče, črne, oranžne... poslati v NEzasluženo penzijo! Morda bi bilo dobro za vodenje države izvoliti žensko, v upanju, da bo imela več poguma in sreče... Kot na primer v sosednji državi, kjer "nihče več ni nedotakljiv". Divjo privatizacijo bo treba imenovati s pravo definicijo, tatove nekdanjega "družbenega" premoženja in tiste, ki so jim držali vrečo, pa zapreti. Nekdanji hrvaški premier si bo odsev nocojšnjega veličastnega ognjemeta lahko ogledal v romantičnem Salzburgu - izza rešetk ;-)
Vsem rojakom v domovini, tudi tistim, ki si ne boste privoščili šampanjca, želim SREČNO novo leto. Sreča pa ne pride sama... Včasih je treba zanjo tudi kaj narediti.
Človek se sprašuje: je to navadno blebetanje ali zavestna grožnja?? PONOSNO sporoča, da smo praktično šele v na koncu ZAČETNE faze krize. Da je torej GLAVNI del krize še pred nami, konca pa se ne da slutiti!!! Nerodno je, ko nekdo tako lahkotno uporablja citate.
Upam, da bo moj narod na sončni strani Alp kmalu dočakal lepše čase. Vendar bo treba ljudi, ki ga vodijo in ki so ga vodili pretekli 2 desetletji, rdeče, črne, oranžne... poslati v NEzasluženo penzijo! Morda bi bilo dobro za vodenje države izvoliti žensko, v upanju, da bo imela več poguma in sreče... Kot na primer v sosednji državi, kjer "nihče več ni nedotakljiv". Divjo privatizacijo bo treba imenovati s pravo definicijo, tatove nekdanjega "družbenega" premoženja in tiste, ki so jim držali vrečo, pa zapreti. Nekdanji hrvaški premier si bo odsev nocojšnjega veličastnega ognjemeta lahko ogledal v romantičnem Salzburgu - izza rešetk ;-)
Vsem rojakom v domovini, tudi tistim, ki si ne boste privoščili šampanjca, želim SREČNO novo leto. Sreča pa ne pride sama... Včasih je treba zanjo tudi kaj narediti.
sporočil: 6.303
Nobenega prebojnega leta ne bo v letu 2011, ker za to ni nobenega
ekonomskega vzroka, pa še prevolilno leto bo: iz krize bomo lezli
počasi in zelo dolgo časa, ker nas ne tepe samo uvožena kriza,
ampak tudi naše slabosti: vsi vemo, da smo se predolgo slepili z
pravljico o uspehu.
sporočil: 1.287
Svetovno gospodarstvo bo moralo dobiti svoj zagon,saj se že
marsikje kažejo znaki oživljanja,pri nas pa mislim,če bomo tako
nadaljevali,še dolgo ne vidim izboljšanja.V letu 1o11 bomo
nadaljevali z razprodajo včasih uspešnih
-paradnih konjev.Tako bo na ponudbi Fructal,pa Raddenska,pa Union....No sicer pa če smo prodali prehrambeno industrijo je to treba še" zapiti".Samo večini nam gre že na bruhanje!!!
-paradnih konjev.Tako bo na ponudbi Fructal,pa Raddenska,pa Union....No sicer pa če smo prodali prehrambeno industrijo je to treba še" zapiti".Samo večini nam gre že na bruhanje!!!
sporočil: 1.484
Zadnja sprememba: anon-182327 31.12.2010 15:32
Kaj so postale Finance Pahorjev PR, da ga moramo gledati in brati
njegove nebuloze vsak dan. Finance rad prebiram, ker so daleč od
pisunskega DELA, kjer moraš misliti širše, zaradi njegove zelo ozke
politične usmeritve (beri popolnoma lev časopis). Mi bodo pa
postale zoprne, če bo Pahor dnevno na tapeti.
sporočil: 1.126
Pahor,ali ti še ni dovolj,da nas Slovence in državljane Slovenije
nateguješ že dve leti ???
sporočil: 18.832
[fiston]
> [palhi75]
> Borut Pahor in njegove pravljice ala 1001 noč.
>
> SD = Samo dajte (denar)
Po tvoji logiki to dosti bolje paše SDS = Samo Dajte Solde, potem ni treba ni zraven tlačit nekaj v oklepaju. :)
Katero leto pišemo, da zate vlada SDS? Malce prehitevaš, ali pa zamujaš. Skladno z izjavo o koncih in začetkih.
[stanislavko]Pravilno je že dve leti in 4 mesece.
Pahor,ali ti še ni dovolj,da nas Slovence in državljane Slovenije nateguješ že dve leti ???
sporočil: 4.633
Srečno in uspešno novo leto 2011 ter uspešen začetek novega
desetletja ...... vam želi OVID !
sporočil: 383
Upam , da bo prebojno leto za Poharčka.
Pa tudi začetek nove dobe za Slovenijo brez
SANJSKE VLADE, in brez POHARČKA.
Pa tudi začetek nove dobe za Slovenijo brez
SANJSKE VLADE, in brez POHARČKA.
sporočil: 1.832
[stanislavko]Ti pa si patron.Vprašanje bi moralo glasiti :" Slovenci ali vam še ni dovolj, da vas državljan Pahor nateguje dve leti??" Ups, morda pa sem se prenaglil.Kdo pa ve, kdo bolj uživa, nategovalec ali nategnjenci??
Pahor,ali ti še ni dovolj,da nas Slovence in državljane Slovenije nateguješ že dve leti ???
sporočil: 7.885
[Aleister]Spet bereš nekaj, kar sploh ne piše. Verjetno bereš iz svojih zabluzenih tercialskih možganov.
> [fiston]
> > [palhi75]
> > Borut Pahor in njegove pravljice ala 1001 noč.
> >
> > SD = Samo dajte (denar)
>
> Po tvoji logiki to dosti bolje paše SDS = Samo Dajte Solde, potem ni treba ni zraven tlačit nekaj v oklepaju. :)
Katero leto pišemo, da zate vlada SDS? Malce prehitevaš, ali pa zamujaš. Skladno z izjavo o koncih in začetkih.
Poanta je samo v tem:
SD = Samo dajte (denar) proti
SDS = Samo Dajte Solde
Se je pač človek mučil nekaj nerediti iz SD, pa moral dodatno razlagati v oklepaju, kar je iz SDS čisto enostavno narediti, da se vse razume in ni treba nič razlagati v oklepaju.
Eto petokolonaši ste brez problema kapirali, glede na število minusov, ki sem jih dobil. :)
sporočil: 5.152
Normalno, Borat Pohar pac uspesno nadaljuje jugoslovansko
kriziranje: vedno in stalno je kriza, kriza je naravno stanje
stvari, nikoli ne more biti nic drugega kot kriza, ampak mi
komunisti se ne damo, nas komunistov ne more ustaviti niti kolaps
gospodarstva, kajti nekje v (povsem nedoloceni) prihodnosti nas
caka preboj v terminalni komunizem, kjer bosta tekla med in mleko,
le vztrajati moramo!
Evolucija druzbe po Poharjevo:
ZKS
ZKS-SDP
ZLSD
SD
Nirvana
Komunizem
ZKS
ZKS-SDP
ZLSD
SD
Nirvana
Komunizem
sporočil: 229
Ne podcenjevat Pahorja(in sivih emimenc)-se lahko maščuje. Dobro ve
kaj dela in zakaj širi nebuloze. Takšnim populizmom, nasmehom in
sanjskim sporočilom naseda zelo široka baza volilcev(poglejte uspeh
Turka).
Za obdelavo tega ˝tržišča˝ ne smeš odkrito povedati, da si v riti in da pojma nimaš kako bi se iz nje izvlekel.
Verjemite, da bo to trobil tudi, če(ko) bomo rabili pomoč IMF.
In ljudje, ki mislijo, da pomaga s takšnimi izjavami se naj malo zamislijo, saj obstaja velika razlika med optimizmom(ta naj bi temeljil na realnosti) in sanjami. V drugem primeru se zlahka prepričaš, da stanje sploh ni slabo in se bo vse od sebe poštimal.
Leto pa bo prebojno samo, če je s tem mislil, da prebijemo mejo 110.000 brezposelnih.
Za obdelavo tega ˝tržišča˝ ne smeš odkrito povedati, da si v riti in da pojma nimaš kako bi se iz nje izvlekel.
Verjemite, da bo to trobil tudi, če(ko) bomo rabili pomoč IMF.
In ljudje, ki mislijo, da pomaga s takšnimi izjavami se naj malo zamislijo, saj obstaja velika razlika med optimizmom(ta naj bi temeljil na realnosti) in sanjami. V drugem primeru se zlahka prepričaš, da stanje sploh ni slabo in se bo vse od sebe poštimal.
Leto pa bo prebojno samo, če je s tem mislil, da prebijemo mejo 110.000 brezposelnih.
sporočil: 2.567
Zadnja sprememba: anon-127452 01.01.2011 10:45
Sodeč po grozovitem pokanju ponoči, so se v Sloveniji odvili krajši
oboroženi spopadi. Na srečo sem preživel.Kdo nas je napadel?
sporočil: 71
Sm mislu, da bo prebojni že božič, pa je bil prebojni samo moj TRR
račun, ki je prebil vse kar je bilo na njem. Zdaj, po Boratovih
besedah, pa mi je že lažje pri srcu.
[schachen]Pa saj take bedarije že ves čas prodajajo butalcem. Zato ne razumem, kako so lahko sploh dobili vlado. Če primerjaš govore Janše in levakov, je razlika ta, da Janša pove sporočilo, pri levakih pa slišiš le mlatenje prazne slame. Če ni v posodi nič, ne moreš iz nje iztisniti soli. Ali pa levaki obljubljajo 1000 € plače in celo pokojnine, Pahor pa neko sanjsko vlado, ki zna vse bolje, ne loči pa javnega dolga od državnega. Kako lahko razsoden človek take ljudi voli?
Taksnega loserja kot je Pahor je ze kar tezko gledat.
Poglejmo si najprej, kaj je izjavila Merklova v svoji novoletni poslanici 2009: "Marsikaj bo v novem letu najprej tezje, preden bo spet lahko slo na bolje"
V novoletni poslanici 2010 je potem lahko izjavila: "Nemcija je prestala krizo uspesnejse kot marsikatera druga dezela in je in nje izsla celo okrepljena"
In sedaj si poglejmo Pahorjevo novoletno poslanico 2009: "Najtežji čas krize je za nami, leto 2010 bo boljše leto"
In leta 2010: "To še ni konec, to še ni niti začetek konca, toda, to je konec začetka".
WTF?????
[oQI23IDCN0948R]
Normalno, Borat Pohar pac uspesno nadaljuje jugoslovansko kriziranje: vedno in stalno je kriza, kriza je naravno stanje stvari, nikoli ne more biti nic drugega kot kriza, ampak mi komunisti se ne damo, nas komunistov ne more ustaviti niti kolaps gospodarstva, kajti nekje v (povsem nedoloceni) prihodnosti nas caka preboj v terminalni komunizem, kjer bosta tekla med in mleko, le vztrajati moramo!
ZKS
ZKS-SDP
ZLSD
SD
Nirvana
Komunizem
Ne razumeš. On govori samo zase in njegove, ker njemu in njim gre dobro. To je bil njihov cilj, ki so ga dosegli. Sedaj je pa treba to stanje, ki ga imajo in obvladujejo, podaljašati čim dlje. Dlje bodo vladali, bolj se bodo potrudili za svoje koristi. Če jih pogledaš, se vsi režijo kot pečeni mački, saj jim je pri butalcih uspel veliki met. To pa je njihova zajedalska (žlica je že zdavnaj premajhna) lopata v skupni skledi. V bistvu se nam režijo v ksiht.
sporočil: 5.199
Zadnja sprememba: tstih 01.01.2011 11:37
Gospodarske krize še ni konec, to še ni niti začetek njenega konca, toda to je zagotovo konec njenega začetkaJebo vas zbunjenog, premieru, dva meseca nazaj ste izjavili, da je Slovenija izšla iz krize. Zdaj si pa izposojate vojne izjave konzervativnega free marketeerja Winstona Churchilla. Kje smo - duboko u go*** ali na poti do najvišjih vrhov sveta?!
sporočil: 3.318
Kaj zdaj? Zdej se pa odloči!!! leto 2009 bomo iz krize, leto 2010
bomo iz krize, leta 2011 je začetek konca krize!!! pa ste debili al
kaj, se delate norca iz nas??? Razpustite že enkrat tole vlado,
bomo lažje dihali.
sporočil: 3.795
Zadnja sprememba: anon-216391 01.01.2011 17:56
Plagiat, plagiat, plagiat in še laž povrhu. Kje so dušebrižniki za
zaščito avtorskih pravic? Ali se nismo že za Božič uvrstili med
zmagovalce? Kaj potem želimo prebiti v letu 2011, morda zvočni zid
v poletu v preteklost?
sporočil: 3.795
[palhi75]Ali pa SD=Samo denar (dajte), kar je seveda isto. Nekaj podobnega je bila šala:
Borut Pahor in njegove pravljice ala 1001 noč.
SD = Samo dajte (denar)
V: Kakšna je razlika med komunizmom in kapitalizmom?
O: Kaptalizem je izkoriščanje človeka po človeku; v kounizmu pa je obratno.
Pri nas pa je še hujše, ker imamo kapitalizem, ki ga zganjajo bivši komunisti!!