Strani: 1 2

anon-95084 sporočil: 2.286
[#83801] 29.05.07 16:38 · odgovor na: anon-105466 (#83800)
Odgovori   +    0
Nekateri gledajo mehiške nadaljevanke in takšno sranje, potem so pa čisto zmešani, mislim da je zelo podobno kot BB.
anon-105466 sporočil: 7.339
[#83810] 29.05.07 17:02 · odgovor na: anon-95084 (#83801)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-105466 29.05.2007 17:03
Priznam, da ne gledam ne enega in ne drugega. Včasih pride do kakšne pomote, ko človek prestavlja in se za hip na ekranu pojavijo prizori ali iz mehikanarc ali iz BBja.
Mehikanarce so na sceni že dolgo in ko zagledaš tiste afektirane igralske frise, iz katerih bi sklepal, da imajo vsi vile za kidanje gnoja zapičene v trebuhu, roka refleksno pritisne na knof za menjavo kanala.
Pri BBju stvar ni prepoznavna tako hitro (sploh če človek tega ne gleda in ne prepozna sodelujočih), ampak kljub temu po parih stavkih postane jasno, da je življenje prekratko za takšno zapravljanje časa. Vsaj z mano je tako. In hvala bogu za to, da so na TV Slovenija občasno ob osmih kakšne zanimive stvari (ala Berezovski/Hodorkovski včeraj), da človek (če že kdaj nima kaj bolj pametnega za početi), lahko zvečer prižge TV brez tveganja, da se mu obrne želodec ob raznih globokih oddajah iz komercialnih TV.
anon-89 sporočil: 10.178
[#83817] 29.05.07 17:13 · odgovor na: bc123a (#83785)
Odgovori   +    0

bc123a je napisal(a):

Ce ne bi bila poroka/otrok (whatever ze sluzi za formalno prelomnico) razlog, da zenske zacnejo razmisljati, da je bolj pomembni cisto stanovanje kot zadovoljen moski, bi tega bilo manj.

Da ne omenjam kokosi, ki razmisljajo "ok, otroka imava, saj drugega pa od seksa nisem nikoli pricakovala".

če te skrbi čiščenje, si lahko brez skrbi, takih več ne delajo, pričakovati 30 let nor sex je pa hudo utopično.

edini nasvet, ki ti ga lahko dam je, vzami mlado, stara sama rata.:)
[#83823] 29.05.07 17:27 · odgovor na: (#83786)
Odgovori   +    0

velikidrobizek je napisal(a):

Menda imam pa tudi jaz oči, ne samo moški... Mižat se splača drugje :)

res? kje?
anon-53475 sporočil: 1.009
[#83824] 29.05.07 17:30 · odgovor na: anon-89 (#83823)
Odgovori   +    0
Ko dobi biserno ogrlico .
anon-95084 sporočil: 2.286
[#83826] 29.05.07 17:35 · odgovor na: anon-105466 (#83810)
Odgovori   +    0
Ja sm slišal, da se zadnje čase te oddaje na tv slo, sam nisem meu časa gledat, na net pa tud verjetn ni noben dau.
[#83835] 29.05.07 17:50 · odgovor na: (#83834)
Odgovori   +    0

V kemijskem laboratoriju :)

tudi meni je bila kemija na gimnaziji zelo všeč. si za to, da malo obudiva spomine na hmmm...pipete?:)
[#83838] 29.05.07 18:01 · odgovor na: (#83837)
Odgovori   +    0

A ti slediš latinskem pregovoru, da je ponavljanje mati znanja :)

vse je odvisno od družbe.:)
anon-24698 sporočil: 45
[#83886] 29.05.07 20:35
Odgovori   +    0
Nizozemci imajo lepo načele: počni kar hočeš, dokler ne škoduješ drugim. Eden redkih narodov, ki temelji na osebni svobodi, česar pa zaplankani slovenci ne morejo razumeti. Pri njih bi ti rekli, vzemi daljinec pa preklopi.
anon-41563 sporočil: 88
[#83946] 30.05.07 00:05
Odgovori   +    0
Žalostno, žalostno-upam da ne bomo kupili licenčnih pravic še mi.
anon-122110 sporočil: 5
[#84013] 30.05.07 09:08
Odgovori   +    0
Žalostno je brati, kako se ljudje nalahko oddaljimo od teme, kar pokaže na vso kulturo, ki jo ob problemih drugih premoremo. Enostavno po dveh stavkih se sami postavimo v ospredje...patetično.

O "ledvični zabavi" pa: sprevrženost avtorjev je za normalnega človeka nevdržna. Seveda - kaj pa je normalnost. Meje so se zabrisale in vsi smo v istem košu: hetero, homo, verni, ateisti, zdravi, bolni, lepi, grdi, pametni, neumni, tisti ki BB gledajo in tisti ki ga ne...Prepričevanje prepričanih ni uspešno. Avtorji so prepričani, da bo "normalnih" gledalcev dovolj, da se jim bo šov obrestoval. In tako gre svet naprej, pa naj se "normalni" zgražamo ali ne. Nikakor ne odobravam šova, žal pa nas zgodovina uči: kar je bilo za naše prednike nenormalno je za nas normalno in tako dalje...
anon-45881 sporočil: 7.327
[#84247] 30.05.07 12:46 · odgovor na: (#83726)
Odgovori   +    0
"

men je neroden sploh to gledat, je pod mojim nivojem, kako se dol dajejo še drugač, saj ni treba da je vse v seksu :)

"Pod tvojim nivojem". Ti se pa res preveč ceniš. Ali pa si to lahko razlagamo tudi tako, da je BB poden, ti pa si nekaj centimetrov nad podnom. Tudi ti nisi potem na ne vem kakšnem nivoju, a ne?
anon-45881 sporočil: 7.327
[#84257] 30.05.07 12:59 · odgovor na: anon-122110 (#84013)
Odgovori   +    0

wborut je napisal(a):
Žalostno je brati, kako se ljudje nalahko oddaljimo od teme, kar pokaže na vso kulturo, ki jo ob problemih drugih premoremo. Enostavno po dveh stavkih se sami postavimo v ospredje...patetično.

O "ledvični zabavi" pa: sprevrženost avtorjev je za normalnega človeka nevdržna. Seveda - kaj pa je normalnost. Meje so se zabrisale in vsi smo v istem košu: hetero, homo, verni, ateisti, zdravi, bolni, lepi, grdi, pametni, neumni, tisti ki BB gledajo in tisti ki ga ne...Prepričevanje prepričanih ni uspešno. Avtorji so prepričani, da bo "normalnih" gledalcev dovolj, da se jim bo šov obrestoval. In tako gre svet naprej, pa naj se "normalni" zgražamo ali ne. Nikakor ne odobravam šova, žal pa nas zgodovina uči: kar je bilo za naše prednike nenormalno je za nas normalno in tako dalje...
 Tudi moja prva reakcija na novico je bila precej negativna, vendar pa po nekaj mnenjih komentatorjev vseeno stvar malce razčistiš. Ideja svobode in prostega trga je ta, da ima vsak pravico odločanja in tudi nudenja različnih storitev/produktov. Običajno se sicer ne vpičimo v to, da ima Renault spet nov design, ki je grd in ta tema ne pride na naslovnice, vendar pa je zadeva z novim reality showov podobna, samo precej precej bolj kontroverzna in "prahodvižna".

Takole bi rekel: ideja je plod svobodnih misli, je v skladu z zakoni na Nizozemskem (sicer bi jo prepovedali, še preden bi jo predvajali), udeleženci nastopajo po svobodni volji in vsak s svojim interesom, gledalec pa ima tudi na voljo spremljati ali ne spremljati oddaje. Etika pa vemo, da ni univerzalna, čeprav ima človeštvo neke skupne osnove le-te (pa še to bolj po zaslugi tisočletnih izmenjav mnenj in kulturnih povezanosti), torej zadeva ni apriori neetična, še posebej, če je v sivi coni (nikogar ne ubijajo, nikomur ne kradejo, ne varajo ipd.) in si jo lahko vsak razlaga po svoje. Po mojem mnenju je zadeva približno v istem rangu kot legalizacija prostitucije ali mehkih drog (oboje sicer vneto zagovarjam), zelo težko pa se opredelim za ali proti. Naj se opredelijo gledalci, torej trg. Mislim, da je cilj oddaje dosežen - veliko zanimanje, gledanost bo zagotovo vsaj v začetku velika, morda pa bolnica dobi denar, s katerim bo zagotovila prihodnost otroku, eden od treh udeležencev dobi ledvico, ostala dva pa bosta verjetno predmet usmiljenja in ni hudič, da se bo našel nekdo, ki bo še komu izmed njih podaril svojo.

Na koncu bi se izrojena oddaja lahko celo "izrodila" v nekaj plemenitega in pozitivnega. Morda.

Kaj je "normalno" in kaj normalno, je pa tako ali tako stvar 101 mnenja pri 100 ljudeh.
anon-27449 sporočil: 1.610
[#84260] 30.05.07 13:02 · odgovor na: anon-8865 (#83795)
Odgovori   +    0

0117Pl1 je napisal(a):

Tačka, česa ti tako manjka zadnje čase? Ljubavnega tepiha (forum na drugo temo)?

BB sem gledal parkrat, ampak slovenski je podn. Totalno prazni ljudje notri... Verjamem, da je komu zanimivo gledati tuja zanimiva življenja, če že njegovo/njeno ni tako. Saj zato se tudi biografije prodajajo. Ampak SLO BB NI ZANIMIV. Kup falirancev oz. (očitno) brezposelnežev, neinteligintni, primitivni... Tista bjonda še niti za Helsinke ni slišala (to sem enkrat ujel - res mimogrede - prej gledal parkrat cele pol ure).

Tači (kot te imenuje shaman), pejt raje vn. So se vremenarji spet malo zmotili..

uf, kje sem že omenjala ljubavni tepih ? .. Ja, tega vedno manjka :)) 

Torej, jaz sem gledala (gledam) samo SLO BB, in to samo po TV (čisto dovolj) :-) kakšnih tujih pa še nikoli.. nimam nobene želje po tem ... ker v našo vas kabelska ne seže :)) 

Ej, za mene se ni za bati glede firišnega zraka.. bila včeraj, danes bom pa "udarla" en šus.. tek čez drn in strn .. seveda popoldne ...   

p.s. : kje za hudiča najdete take nick-e ???  
anon-99180 sporočil: 2.482
[#84408] 30.05.07 17:07 · odgovor na: (#84404)
Odgovori   +    0

dob je napisal(a):

Ma veš kaj! Prodajanje delov telesa po televiziji je vsakemu ogabno. Nič manj pa ni ogabno, ko nekdo, kot ti to zdaj počneš, ponuja pravljico o humanosti jugokomunizma in jugosocializma , ki se je izkazal v Srebrenici in v posiljevanju žensk. Res, višek bratstva in enotnosti levega humanizma. Bodi vsaj toliko pošten pa povej, da se ti oboje gravža! Ogabno mi je slišati tistega kretena, ki ga je Cerkev poslala na TV, da flanca kako je treba krivdo za posilstvo dveh deklic duhovniku šele dokazati, kot da ni postalo to stalnica in bi se že spodobilo, da vsem žrtev takšnih posilstev pokaže malo sočutja, ne gelde na to, kaj in kako se bo še kaj dokazovalo. Gre za spodobnost!

Enako, kot se mi zdi skrajno nespodobno od Kučana in Drnovška, da jamrata, kako se jima odreka pravico do svobodnega izražanja. Zdaj nam bo pa še Kučan pripovedoval, kako je bilo v tistih ta-težkih časih, ko se ni smelo na glas govoriti! Da se ti želodec obrne.

Kako si lahko tako žleht. Povojni poboji so ja višek humanosti.

Kučan je pa lahko varuh demokracije ravno toliko kot je lahko vampir varnostnik v skladišču krvi.
anon-105170 sporočil: 547
[#84476] 30.05.07 21:23
Odgovori   +    0
Slovenci imamo svoje vrednote ki so častne,tehtne ,lepe ne posnemajmo debilov
anon-105170 sporočil: 547
[#84477] 30.05.07 21:25
Odgovori   +    0
Slovenci imamo svoje vrednote ki so častne,tehtne ,lepe ne posnemajmo debilov
anon-27449 sporočil: 1.610
[#84528] 31.05.07 07:39 · odgovor na: (#84404)
Odgovori   +    0

dob je napisal(a):

Ma veš kaj! Prodajanje delov telesa po televiziji je vsakemu ogabno. Nič manj pa ni ogabno, ko nekdo, kot ti to zdaj počneš, ponuja pravljico o humanosti jugokomunizma in jugosocializma, ki se je izkazal v Srebrenici in v posiljevanju žensk. Res, višek bratstva in enotnosti levega humanizma. Bodi vsaj toliko pošten pa povej, da se ti oboje gravža! Ogabno mi je slišati tistega kretena, ki ga je Cerkev poslala na TV, da flanca kako je treba krivdo za posilstvo dveh deklic duhovniku šele dokazati, kot da ni postalo to stalnica in bi se že spodobilo, da vsem žrtev takšnih posilstev pokaže malo sočutja, ne gelde na to, kaj in kako se bo še kaj dokazovalo. Gre za spodobnost!

Enako, kot se mi zdi skrajno nespodobno od Kučana in Drnovška, da jamrata, kako se jima odreka pravico do svobodnega izražanja. Zdaj nam bo pa še Kučan pripovedoval, kako je bilo v tistih ta-težkih časih, ko se ni smelo na glas govoriti! Da se ti želodec obrne.

Saj nisi priseben. Zdaj mi pa pokaži post, kjer pripovedujem pravljico o rdeči kapici :-)

Gravža se mi suženjstvo, pa fevdalizem, pa kapitalizem, pa najvišja stopnja "humanosti" - komunizem. Torej, kaj potem sploh še ostane - malim ? Da od vsakega potegnemo najboljše :-)
anon-36971 sporočil: 8.543
[#84616] 31.05.07 09:43 · odgovor na: (#84595)
Odgovori   +    0

dob je napisal(a):

Tukaj na forumu Financ, za razliko od mnogih drugih forumov - vsaj takšen je moj vtis! - je kar nekaj ljudi, ki se ne sprenevedamo. Kadar  se zajebavamo, se zajebavamo ( rad imam izrek, ki sicer ni moj, a je uporaben: če plavamo - plavamo, če fukamo - fukamo! ), včasih pa povemo natanko tisto, kar mislimo. Vse ob svojem času in z namenom. Tudi ko gre za zafrkancijo, je ta odgovor na čisto navadno provokacijo, ki je je po vsem forumih dovolj in je rezultat ene in iste možganske celice, ki se ni razmnožila, temveč se je enostavno replicirala. Ta ima samo eno nalogo, in ta je, da replicira to isto celico in onemogoča vse ostalo. Ta celica je Milan Kučan.Za sabo vleče poenostavljen vzorec razmišljanja, in začenjam verjeti, da res misli tisto, kar govori, ker je zadnje čase to tako zelo pogosto in vedno enako, da sploh ne pazi več, kaj zine. On dejansko misli, da imamo v možganih samo eno (njegovo) celico.

to verjetno izvira iz kakega plavalnega kluba, kjer zlasti veliko plavate...
P: za druge stvari pa zmanjka cajta :))
anon-13926 sporočil: 639
[#84860] 31.05.07 15:18 · odgovor na: anon-116541 (#83715)
Odgovori   +    0

gorazdsl je napisal(a):

Sem gledal 2-3x BB pa sem moral preklopit. Sem videl tudi striptease na BB pa še ta ni bil bogvekaj. Kdor to redno gleda, ma pa res preveč časa .
Se najdejo boljše sprostitve :)
 Drugače dokaj bedna debata, samo hecno mi pa je, da modeli s po 5 in več sporočili na forumu na dan razlagaja, da ima nekdo preveč časa, ker zvečer gleda BB. Kaj pa ti gledaš? Trenja? Šport? Ali pa za nič nimaš časa, ker vsak dan prebereš cele spletne finance in potem komentiraš in komentiraš in komentiraš...
[#84864] 31.05.07 15:20 · odgovor na: (#83726)
Odgovori   +    0
In kaj je tvoj nivo? Pregovarjanje z zakompleksančki iz foruma med delavnim časom? Ali si brezposelna?
[#84877] 31.05.07 15:25 · odgovor na: anon-8865 (#83795)
Odgovori   +    0

0117Pl1 je napisal(a):

Tačka, česa ti tako manjka zadnje čase? Ljubavnega tepiha (forum na drugo temo)?

BB sem gledal parkrat, ampak slovenski je podn. Totalno prazni ljudje notri... Verjamem, da je komu zanimivo gledati tuja zanimiva življenja, če že njegovo/njeno ni tako. Saj zato se tudi biografije prodajajo. Ampak SLO BB NI ZANIMIV. Kup falirancev oz. (očitno) brezposelnežev, neinteligintni, primitivni... Tista bjonda še niti za Helsinke ni slišala (to sem enkrat ujel - res mimogrede - prej gledal parkrat cele pol ure) .

Tači (kot te imenuje shaman), pejt raje vn. So se vremenarji spet malo zmotili..

Ja pa una se fuka, pa striptiz pa tisoč informacij... Ej, ampak drugač sem gledu pa vsega skupi eno sekundo. Haha, dej model ne prbiji.
anon-99180 sporočil: 2.482
[#84964] 31.05.07 17:33 · odgovor na: anon-27449 (#84528)
Odgovori   +    0

Tacka je napisal(a):

Saj nisi priseben. Zdaj mi pa pokaži post, kjer pripovedujem pravljico o r deči kapici :-)

Gravža se mi suženjstvo, pa fevdalizem, pa kapitalizem, pa najvišja stopnja "humanosti" - komunizem. Torej, kaj potem sploh še ostane - malim ? Da od vsakega potegnemo najboljše :-)
Pravljica o rdeči zvezdi ti je pa očitno zelo všeč.

Misliš v finančnem smislu?
anon-690 sporočil: 234
[#85573] 02.06.07 09:34
Odgovori   +    0
Albina, naplahtali so nas.

Controversial Kidney Show Is A Hoax
news.sky.com/skynews...00,00.html
alina sporočil: 154
[#85591] 02.06.07 12:35 · odgovor na: anon-690 (#85573)
Odgovori   +    0
Sem videla, ja. In spet so tu nove razseznosti - med drugim tista o cilju, ki posvecuje sredstva. Ja? Ne?
anon-690 sporočil: 234
[#85671] 02.06.07 22:15 · odgovor na: alina (#85591)
Odgovori   +    0
Včeraj se je tudi pri nas zaključilo eno čudno tekmovanje - z SMS-om so bralci izbirali, kateri od kandidatk naj povečajo oprsje:

http://www.zurnal.org/sms-klub-786.html

(Pravila nagradne igre, ki so objavljena spodaj, pa so zgodba zase.)

Strani: 1 2