Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: PASJI FRITZL ali je to mogoče ??

Strani: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 24

anon-521 sporočil: 5.625
[#711698] 13.02.10 22:08 · odgovor na: (#711694)
Odgovori   +    1
[s8t]

Ajd, odjebi...
Freudian slip?
anon-25464 sporočil: 2.725
[#711701] 13.02.10 22:11 · odgovor na: anon-521 (#711686)
Odgovori   +    10
Zadnja sprememba: anon-25464 13.02.2010 22:16
[lukav]
> [s8t]
> Izvoli najti, kje sem jaz ali kdorkoli na forumu zagovarjal pedofile in se spet javi, ko boš našel.

nisem še slišal, da bi kdorkoli od vas, ki si date toliko opraviti s fukanjem psov, napisal eno samo besedo o pedofiliji v cerkvi. nasprotno, cerkev je vedno deležna tople besede in telegramov podpore partijskih vojščakov. priznam, direktno pedofilije še nihče od navzočih ni zagovarjal in si zato zaslužite vse pohvale, vendar na podlagi zapisov sklepam, da se vam zdi spolno občevanje z otroci sprejemljivejše od spolnega občevanja z bulmastifi. če ni tako, me pa kar popravi.

mimogrede, če me sposobnost pronicljivega opažanja še ni čisto zapustila, bi rekel, da prav tebe občevanje s psi najbolj vznemirja. zakaj?

Naj te spomnim, pasjefukna lastnica, je po lastni izjavi, v psih videla svoje otročičke. Zatorej obsojanje pasjefukice, je hkrati obsojanje tudi pedofilije.

btw. Za pedofilijo v cerkvenih vrstah se ni za bati, da bo zavladal medijski molk. (in prav je tako)
anon-166829 sporočil: 5.290
[#711762] 14.02.10 00:27 · odgovor na: anon-98222 (#710536)
Odgovori   +    2
[ketika]
sicer pa tudi če bodo dokazane bo potekalo nekako takole :
spolni pripomočki so bili na mestu dogodka
psi so kazali fizične in psihične poškodbe zlorabe
gospod je bil pri 0 stopinjah gol v garaži ker je spravljal pse v avto za sprehod
kaj se je zgodilo in kaj je pse razjezilo ne bomo nikoli vedeli

kot bi rekel novinar v SP : Ne glejte psa v oči da si ne bo tega narobe razlagal !
Opažam, da imaš večkrat zelo dobre povzetke. Upam, da se motiš, da ne bomo nikoli izvedeli, kaj je bilo. Varuhinja človekovih pravic je že nekaj govorila v tej smeri, še dobro, da so zaščitniki živalskih pravic veliko pametnejši, drugače danes ne bi imeli izsledkov obdukcije.

Dobro poznam vedenje psov. Baje so se psi po napadu celo zatekli v pesjak. Nisem zasledila, katerega psa so ubili na kraju dogodkov. Če je bila to psica, ni razumljivo, da sta druga dva zbežala v pesjak. Predvidevam, da je nekdo namerno spustil pse.

Resnično upam, da bomo kdaj izvedeli pravi potek dogodkov. Še bolj pa upam, da bo ta afera ljudem odprla oči in bodo začeli drugače gledati na vlado.

Nekaj jih bo zagotovo izgubilo fotelj izpod riti.
anon-102514 sporočil: 6.114
[#711781] 14.02.10 07:44 · odgovor na: anon-166829 (#711615)
Odgovori   +    2
Pravobranilec je "odvetnik" od države.

Specializiran za ribarjenje v kalnem!

Kako, a ni to osnovna dejavnost vsakega odvetnika?
[#711784] 14.02.10 08:09 · odgovor na: (#704674)
Odgovori   +    4
[s8t]
> [NICKNAME]
> > [s8t]
> > www.dnevnik.si/debat...1042335388
> >
> > Btw, kdo ve, kam se je izgubil lukav? :)
>
> Z agentom sta pustila Mataja čist na suhem :) Tako kot vsa levica, ki je najprej tekmovala v tem, kdo je večji osebni prijatelj z Fritzlom, potem pa jo je stisnla kot babica na jug in izgleda tam ostala:) Imajo pač delo :

Jaz pa domnevam, da že cel dan v banji kopa svojega otroka, ki ga je pregledoval in se dotikal pokojni, pa tako nima časa za forum.
baričeviča jaz in moj sin niti videla nisva. s tovrstnimi izjavami dokazuješ svojo osupljivo primitivnost - kjer je za kovanje političnih zarot sprejemljivo prav vse.
[#712318] 14.02.10 21:16 · odgovor na: anon-102514 (#711781)
Odgovori   +    2
[schcuka]
Pravobranilec je "odvetnik" od države.

Specializiran za ribarjenje v kalnem!

Kako, a ni to osnovna dejavnost vsakega odvetnika?

Ščuke to dobro vedo, tudi one ribarijo v kalnem!

PS:

Zakaj so znanstveniki začeli pri poizkusih uporabljati odvetnike namesto podgan?

1. Odvetnikov je več kot podgan!

2. Odvetnike je lažje dresirati!

3. Znanstveniki se nanje manj navežejo!

4. Določenih stvari niti podgane nočejo početi!
anon-116591 sporočil: 2.641
[#712789] 15.02.10 10:09 · odgovor na: anon-25464 (#711701)
Odgovori   +    4
> [lukav]

>
> mimogrede, če me sposobnost pronicljivega opažanja še ni čisto zapustila, bi rekel, da prav tebe občevanje s psi najbolj vznemirja. zakaj?
[EdiSce]
Naj te spomnim, pasjefukna lastnica, je po lastni izjavi, v psih videla svoje otročičke. Zatorej obsojanje pasjefukice, je hkrati obsojanje tudi pedofilije.

Definitivno kandidat za : post of the week.
anon-15715 sporočil: 6.084
[#712811] 15.02.10 10:22 · odgovor na: anon-521 (#711686)
Odgovori   +    2
[lukav]
> [s8t]
> Izvoli najti, kje sem jaz ali kdorkoli na forumu zagovarjal pedofile in se spet javi, ko boš našel.

nisem še slišal, da bi kdorkoli od vas, ki si date toliko opraviti s fukanjem psov, napisal eno samo besedo o pedofiliji v cerkvi. nasprotno, cerkev je vedno deležna tople besede in telegramov podpore partijskih vojščakov. priznam, direktno pedofilije še nihče od navzočih ni zagovarjal in si zato zaslužite vse pohvale, vendar na podlagi zapisov sklepam, da se vam zdi spolno občevanje z otroci sprejemljivejše od spolnega občevanja z bulmastifi. če ni tako, me pa kar popravi.
Tudi ti nisi reagiral, pravzaprav tukaj ni nobeden reagiral na najnovejši sum spolnega nadlegovanja otrok www.zurnal24.si/slov...oke-157742

torej tebi je to ( in vsem nam ) sprejemljivo ? :)

Sicer, mogoče se komu zdi detalj o spolnih navadah in mučenju živali v primeru B. zelo pomemben, a moj vtis je, da debata tukaj večinoma poteka o kontekstu te zgodbe.

lp
IztokGY sporočil: 96
[#713121] 15.02.10 13:07 · odgovor na: anon-98222 (#710657)
Odgovori   +    11
[ketika]
Siol net 26.8. 2009

Kot je znano, je Vurs 13. februarja 2008 izdal odločbo, s katero je odredil takojšnjo humano usmrtitev dveh psov, Yoj in Atlas, ministrstvo pa je takšno odločbo po pritožbi lastnika Baričeviča tudi potrdilo. Slednji je nato sprožil upravni spor, Upravno sodišče RS pa je 29. februarja 2008 izdalo sklep, s katerim je ugodilo zahtevi lastnika za odlog usmrtitve in odločilo, da se usmrtitev odloži do pravnomočnosti odločbe, s katero je bilo odločeno o usmrtitvi psov.

Odločitev je potrdilo tudi Vrhovno sodišče RS, ugotovilo pa je tudi, da retroaktivnost danes veljavnega zakona o varstvu živali, ki omogoča usmrtitev psov v tovrstnih primerih, tokrat ni mogoče uporabiti, saj za to nista izpolnjena oba z ustavo predpisana pogoja. Po ustavi se retroaktivnost, predpisana z zakonom lahko uporabi v primerih, če to zahteva javna korist in če se s tem ne posega v pridobljene pravice. Upravno sodišče pa je navedlo, da bi se v konkretni zadevi posegalo v že pridobljene pravice lastnika psov, s čimer ni izpolnjen drugi pogoj iz Ustave RS.
- Lepo pozdravljeni! Poklicali ste sodišče.

Če kličete v zvezi s civilnopravnimi zadevami, pritisnite 1.

Če kličete v zvezi s kazenskimi zadevami, pritisnite 2.

Če je vaš odvetnik Peter Čeferin ali Miro Senica, pritisnite 3 in po
pisku pustite svoj naslov. V 3 dneh vam bomo po pošti poslali oprostilno sodbo.

Če ste tajkun, župan, poslanec, lastnik psa, YES-ovec, član Lions , Rotarijanec,...
pritisnite 4... v 3 dneh bomo založili vaš spis do zastaranja
[#713127] 15.02.10 13:10 · odgovor na: IztokGY (#713121)
Odgovori   +    4
[IztokGY]

- Lepo pozdravljeni! Poklicali ste sodišče.

Če kličete v zvezi s civilnopravnimi zadevami, pritisnite 1.

Če kličete v zvezi s kazenskimi zadevami, pritisnite 2.

Če je vaš odvetnik Peter Čeferin ali Miro Senica, pritisnite 3 in po
pisku pustite svoj naslov. V 3 dneh vam bomo po pošti poslali oprostilno sodbo.

Če ste tajkun, župan, poslanec, lastnik psa, YES-ovec, član Lions , Rotarijanec,...
pritisnite 4... v 3 dneh bomo založili vaš spis do zastaranja
Odlično! Krasno, da ima sploh še kdo dober smisel za humor.
[#713156] 15.02.10 13:30 · odgovor na: anon-15715 (#712811)
Odgovori   +    2
[Dudek]
> [lukav]
> > [s8t]
> > Izvoli najti, kje sem jaz ali kdorkoli na forumu zagovarjal pedofile in se spet javi, ko boš našel.
>
> nisem še slišal, da bi kdorkoli od vas, ki si date toliko opraviti s fukanjem psov, napisal eno samo besedo o pedofiliji v cerkvi. nasprotno, cerkev je vedno deležna tople besede in telegramov podpore partijskih vojščakov. priznam, direktno pedofilije še nihče od navzočih ni zagovarjal in si zato zaslužite vse pohvale, vendar na podlagi zapisov sklepam, da se vam zdi spolno občevanje z otroci sprejemljivejše od spolnega občevanja z bulmastifi. če ni tako, me pa kar popravi.
>

Tudi ti nisi reagiral, pravzaprav tukaj ni nobeden reagiral na najnovejši sum spolnega nadlegovanja otrok www.zurnal24.si/slov...oke-157742

torej tebi je to ( in vsem nam ) sprejemljivo ? :)

Sicer, mogoče se komu zdi detalj o spolnih navadah in mučenju živali v primeru B. zelo pomemben, a moj vtis je, da debata tukaj večinoma poteka o kontekstu te zgodbe.

lp
jaz sem zgolj nastavil ogledalo dežurnim branjevkam, ki jih fukanje psov tako vznemirja, da o tem sploh ne morejo nehati pisati. zloraba otroka se meni vsekakor zdi maximum gnusa - zato bi od nekoga, ki tako vztrajno vije ročice ob seksu z bulmastifom, pričakoval, da je še bistveno bolj glasen ob zlorabah otrok. pa kaj takega od naših klerikalnih ovčic ne bomo dočakali, čeprav celo Ratzinger nekaj miga na tem področju in trenutno mrcvari irske škofe, ki so na področju zlorabe otrok med bolj aktivnimi.
news.bbc.co.uk/2/hi/...515595.stm
[#713169] 15.02.10 13:38 · odgovor na: anon-521 (#713156)
Odgovori   +    4
[lukav]

jaz sem zgolj nastavil ogledalo dežurnim branjevkam, ki jih fukanje psov tako vznemirja, da o tem sploh ne morejo nehati pisati. zloraba otroka se meni vsekakor zdi maximum gnusa - zato bi od nekoga, ki tako vztrajno vije ročice ob seksu z bulmastifom, pričakoval, da je še bistveno bolj glasen ob zlorabah otrok. pa kaj takega od naših klerikalnih ovčic ne bomo dočakali, čeprav celo Ratzinger nekaj miga na tem področju in trenutno mrcvari irske škofe, ki so na področju zlorabe otrok med bolj aktivnimi.
EdiSce zakon za tvoje bluzenje :

forum.finance.si/?m=...789&single
anon-15715 sporočil: 6.084
[#713261] 15.02.10 14:19 · odgovor na: anon-521 (#713156)
Odgovori   +    5
[lukav]
> [Dudek]
> > [lukav]
> > > [s8t]
> > > Izvoli najti, kje sem jaz ali kdorkoli na forumu zagovarjal pedofile in se spet javi, ko boš našel.
> >
> > nisem še slišal, da bi kdorkoli od vas, ki si date toliko opraviti s fukanjem psov, napisal eno samo besedo o pedofiliji v cerkvi. nasprotno, cerkev je vedno deležna tople besede in telegramov podpore partijskih vojščakov. priznam, direktno pedofilije še nihče od navzočih ni zagovarjal in si zato zaslužite vse pohvale, vendar na podlagi zapisov sklepam, da se vam zdi spolno občevanje z otroci sprejemljivejše od spolnega občevanja z bulmastifi. če ni tako, me pa kar popravi.
> >
>
> Tudi ti nisi reagiral, pravzaprav tukaj ni nobeden reagiral na najnovejši sum spolnega nadlegovanja otrok www.zurnal24.si/slov...oke-157742
>
> torej tebi je to ( in vsem nam ) sprejemljivo ? :)
>
> Sicer, mogoče se komu zdi detalj o spolnih navadah in mučenju živali v primeru B. zelo pomemben, a moj vtis je, da debata tukaj večinoma poteka o kontekstu te zgodbe.
>
> lp

Čisto si mimo.

lp
anon-98222 sporočil: 4.267
[#713277] 15.02.10 14:28 · odgovor na: anon-15715 (#713261)
Odgovori   +    3
ej tu je odgovor še na eno drugo zadevo lp

[Dudek]
[ketika]

vrhovno sodišče je odločalo o ustavnosti uporabljenega zakona in seveda nobeno vrhovno ali kakšno drugo sodišče ni nikoli in tudi v tem primeru dodeljevalo psa nazaj lastniku.
Psa je dodelilo nazaj k lastniku MK kot upravni organ na podlagi mnenja tretje komisije. Sodišča so odločala o usmrtitvi psov na podlagi pritožbe lastnika.
Sprašujem se tudi zakaj se vendar ne oglasi vrhovno sodišče ob takih lažeh ?
Ali je pravna država pri nas pokopana ?
he,he.... v tem kaosu se je težko znajti, posebno laikom in zato razumem, da si napisala, da "je vrhovno sodišče odločalo o ustavnosti uporabljenega zakona".

To ni res, po navedbah Kmetijskega misnistrstva je:

Vrhovno sodišče je 13. 8. 2009 ugodilo (2) pritožbi lastnika psov, razveljavilo navedeni sklep upravnega sodišča in mu zadevo vrnilo v ponovni postopek. Vrhovno sodišče je namreč ugotovilo, da je upravno sodišče bistveno kršilo določbe postopka v upravnem sporu, ker Državno pravobranilstvo za vložitev tožbe v javnem interesu ni imelo ustreznega pooblastila Vlade RS. Državno pravobranilstvo je namreč šele mesec dni po vložitvi tožbe, natančneje 24. 8. 2009, zaprosilo vlado, da jo pooblasti za zastopanje javnega interesa v zadevi vračila psov.

Meni je v tem odstavku ministrstva zbodla oči retorika, "pravobranilstvo je namreč ŠELE MESEC DNI PO VLOŽITVI TOŽBE zaprosilo vlado". (povdaril sem jaz )

Namig na malomarnost, nestrokovnost pravobranilstva , ki tega ni zahtevalo prej, ker je bilo prepričano, da posebnega pooblastila ne rabi ? Tudi vprašanje je mogoče, če je Vrhovno sodišče ravnalo prav, ko je zahtevalo takšno pooblastilo. Torej, mislim da gre na svojevrstno podtikanje, in odvračanje pozornosti od veliko pomembnejših detajlov iz tega obdobja ( avgust 2009 ), ki jih želijo prikriti.

lp
imaš prav napaka - ne ustavnost ampak sploh veljavnost oziroma pravilna uporaba zakona, medtem ko SLS govori da ustavnost Zakona o ... živalih bi morali preveriti na Ustavnem sodišču- mislila sem tole -

Siol net 26.8. 2009

Kot je znano, je Vurs 13. februarja 2008 izdal odločbo, s katero je odredil takojšnjo humano usmrtitev dveh psov, Yoj in Atlas, ministrstvo pa je takšno odločbo po pritožbi lastnika Baričeviča tudi potrdilo. Slednji je nato sprožil upravni spor, Upravno sodišče RS pa je 29. februarja 2008 izdalo sklep, s katerim je ugodilo zahtevi lastnika za odlog usmrtitve in odločilo, da se usmrtitev odloži do pravnomočnosti odločbe, s katero je bilo odločeno o usmrtitvi psov.

Odločitev je potrdilo tudi Vrhovno sodišče RS, ugotovilo pa je tudi, da retroaktivnost danes veljavnega zakona o varstvu živali, ki omogoča usmrtitev psov v tovrstnih primerih, tokrat ni mogoče uporabiti, saj za to nista izpolnjena oba z ustavo predpisana pogoja. Po ustavi se retroaktivnost, predpisana z zakonom lahko uporabi v primerih, če to zahteva javna korist in če se s tem ne posega v pridobljene pravice. Upravno sodišče pa je navedlo, da bi se v konkretni zadevi posegalo v že pridobljene pravice lastnika psov, s čimer ni izpolnjen drugi pogoj iz Ustave RS.

in tu je tudi to razvidno da je očitno Vrhovno sodišče zahtevalo to pooblastilo za ta dva predpisana predloga : javna korist !! in že pridobljene pravice

kar pomeni da je očitno tudi ono poteptalo javni interes v korist zasebnega
taka ali drugačna presoja bi rekel kdo ampak zanima me ali ni bil spet kakšen sorodnik v tem senatu sodišča - kot je bil Zalarjev brat na upravnem sodišču ?

in še kar se tiče ustavnosti kdo in kdaj bi moral tu notri v teh odločitvah začeti postopek na Ustavnem sodišču ? Namesto da to odločitev takorekoč prepusti Vrhovnemu sodišču in Upravnemu sodišču ?
Lahko bi ga sprožila torej sodišča ali MK ? Ali ne ?
Zato bi lahko rekli da (nepravilno ) je o tem odločilo kar Vrhovno sodišče ! Zato ni čudno da je bilo napisano napačno.
[#714147] 16.02.10 09:45 · odgovor na: anon-521 (#711784)
Odgovori   +    4
[lukav]
> [s8t]
> > [NICKNAME]
> > > [s8t]
> > > www.dnevnik.si/debat...1042335388
> > >
> > > Btw, kdo ve, kam se je izgubil lukav? :)
> >
> > Z agentom sta pustila Mataja čist na suhem :) Tako kot vsa levica, ki je najprej tekmovala v tem, kdo je večji osebni prijatelj z Fritzlom, potem pa jo je stisnla kot babica na jug in izgleda tam ostala:) Imajo pač delo :
>
> Jaz pa domnevam, da že cel dan v banji kopa svojega otroka, ki ga je pregledoval in se dotikal pokojni, pa tako nima časa za forum.
Lukav
baričeviča jaz in moj sin niti videla nisva...
V bistvu zoprna zadeva. če se najprej z nečim "hvališ" potem pa te je sram.

Sicer pa razumljivo. Ona-on se je predvsem ukvarjal-a z političnim yet setom, pomembneži na položajih... načeloma svoje = leve opcije.
[#714169] 16.02.10 10:09 · odgovor na: anon-35163 (#708841)
Odgovori   +    4
[mataj]
"Kjer je dim, je tudi ogenj" že dolgo ni več res. Po novem velja: "Kjer je dim, nekdo spušča umetno meglo."
In izvor te megle je prav neizčrpen.
Baričevičeve pse posiljevalo več ljudi, Senica zanika, da je bil tam!

"policija je nedvomno prva ugotovila možnost zlorabe psov in na to večkrat opozorila veterinarske inšpektorje in patologe" citat KK po 10 dneh, ko so ugotovili da kremiranje psov ni več izvedljivo. (padel scenarij pod preprogo).

Kje so sledovi krvi, če ni bilo truplo prinešeno?

3 osebe v hiši, policijo pokliče sosed !

Čigav je bil SUV, ki je odpeljal ?

www.pozareport.si/?I...caID=14744
[#714183] 16.02.10 10:15 · odgovor na: IztokGY (#714169)
Odgovori   +    3

Ali je policijsko profesionalno korektno, da se v takem primeru truplo takoj kremira?
[#714195] 16.02.10 10:21 · odgovor na: anon-116591 (#714147)
Odgovori   +    1
[NICKNAME]
> [lukav]
> > [s8t]
> > > [NICKNAME]
> > > > [s8t]
> > > > www.dnevnik.si/debat...1042335388
> > > >
> > > > Btw, kdo ve, kam se je izgubil lukav? :)
> > >
> > > Z agentom sta pustila Mataja čist na suhem :) Tako kot vsa levica, ki je najprej tekmovala v tem, kdo je večji osebni prijatelj z Fritzlom, potem pa jo je stisnla kot babica na jug in izgleda tam ostala:) Imajo pač delo :
> >
> > Jaz pa domnevam, da že cel dan v banji kopa svojega otroka, ki ga je pregledoval in se dotikal pokojni, pa tako nima časa za forum.

>Lukav
> baričeviča jaz in moj sin niti videla nisva...

Sicer pa razumljivo. Ona-on se je predvsem ukvarjal-a z političnim yet setom, pomembneži na položajih... načeloma svoje = leve opcije.
Meni ni nič zoprno. za ljudi, ki so bolj pismeni, je to morda jasno. Sin bo ostal v Barsosu, saj nam je najbližja klinika, s prejšnjo (Dr Dragoševo, solastnico Barsosa) in zdajšnjo pediatrinjo pa smo zadovoljni. Baričevič seveda ni bil pediater, zato ga v življenju nisem videl. Še kaj?

Pa nauči se napisati jet set, če že rad uporabljaš jezik, ki ti je tuj in s tem dokazuješ svoj domet.
[#714202] 16.02.10 10:26 · odgovor na: anon-521 (#714195)
Odgovori   +    2
Pa nauči se napisati jet set, če že rad uporabljaš jezik, ki ti je tuj in s tem dokazuješ svoj domet.

Za to jaro gospodo je yet set čist' dober. No, še predober :)
P: To je po učbeniku, na črke diskreditirat sogovornika, ni res?!?
[#714206] 16.02.10 10:28 · odgovor na: anon-102514 (#714183)
Odgovori   +    3
[schcuka]

Ali je policijsko profesionalno korektno, da se v takem primeru truplo takoj kremira?
Da namenoma ni bilo obveščeno tožilstvo takoj je zaradi spora Zalar Brezigarjeva logično, ker se potem akcija "pod preprogo" bistveno oteži.
Otroku jasno je da biti na betonu bos sredi zime, ni prijetno. Ne glede na "vzburljivost" popoldanskih dejavnosti oneta.
[#714208] 16.02.10 10:30 · odgovor na: anon-102514 (#714202)
Odgovori   +    0
[schcuka]

Za to jaro gospodo je yet set čist' dober. No, še predober :)
P: To je po učbeniku, na črke diskreditirat sogovornika, ni res?!?
seveda. tega sem se naučil v Kumrovcu, skupaj s kameradom Janšo.
[#714215] 16.02.10 10:36 · odgovor na: anon-521 (#714208)
Odgovori   +    4
[lukav]
> [schcuka]
> Pa nauči se napisati jet set, če že rad uporabljaš jezik, ki ti je tuj in s tem dokazuješ svoj domet.
>
> Za to jaro gospodo je yet set čist' dober. No, še predober :)
> P: To je po učbeniku, na črke diskreditirat sogovornika, ni res?!?

seveda. tega sem se naučil v Kumrovcu, skupaj s kameradom Janšo.
lukav, kako to, da si na pričujočem forumu začutil potrebo "po molku" istočasno z ministrico za notranje zadeve? a ste imeli šolske počitnice glih :)
[#714312] 16.02.10 11:18 · odgovor na: anon-521 (#714195)
Odgovori   +    4
[lukav]
> [NICKNAME]
> > [lukav]
> > > [s8t]
> > > > [NICKNAME]
> > > > > [s8t]
> > > > > www.dnevnik.si/debat...1042335388
> > > > >
> > > > > Btw, kdo ve, kam se je izgubil lukav? :)
> > > >
> > > > Z agentom sta pustila Mataja čist na suhem :) Tako kot vsa levica, ki je najprej tekmovala v tem, kdo je večji osebni prijatelj z Fritzlom, potem pa jo je stisnla kot babica na jug in izgleda tam ostala:) Imajo pač delo :
> > >
> > > Jaz pa domnevam, da že cel dan v banji kopa svojega otroka, ki ga je pregledoval in se dotikal pokojni, pa tako nima časa za forum.
>
> >Lukav
> > baričeviča jaz in moj sin niti videla nisva...
>
> V bistvu zoprna zadeva. če se najprej z nečim "hvališ" potem pa te je sram.
>
> Sicer pa razumljivo. Ona-on se je predvsem ukvarjal-a z političnim yet setom, pomembneži na položajih... načeloma svoje = leve opcije.

Meni ni nič zoprno. za ljudi, ki so bolj pismeni, je to morda jasno. Sin bo ostal v Barsosu, saj nam je najbližja klinika, s prejšnjo (Dr Dragoševo, solastnico Barsosa) in zdajšnjo pediatrinjo pa smo zadovoljni. Baričevič seveda ni bil pediater, zato ga v življenju nisem videl. Še kaj?

Ta afera do obisti razgalja vso gnilobo in plesen, ki se je naselila v večjem delu slovenske družbene elite. Za ta del in njen wanna be uporabljam namesto J kar Y kot dildo!
anon-76481 sporočil: 949
[#714332] 16.02.10 11:27 · odgovor na: anon-116591 (#714147)
Odgovori   +    4
[NICKNAME]
> [lukav]
> > [s8t]
> > > [NICKNAME]
> > > > [s8t]
> > > > www.dnevnik.si/debat...1042335388
> > > >
> > > > Btw, kdo ve, kam se je izgubil lukav? :)

>Lukav
> baričeviča jaz in moj sin niti videla nisva...

Jep. očitno je bil že napisan scenarij, od katerega pa zdaj vsi bežijo 100 na uro.

freeweb.t-2.net/priv...etija1.jpg
anon-35163 sporočil: 30.643
[#714351] 16.02.10 11:38 · odgovor na: IztokGY (#714169)
Odgovori   +    3
Morala štorije: Dokler lepo ravnaš s psi, lahko prihvatiziraš, poneverjaš in kradeš kolikor ti paše.
anon-195447 sporočil: 2.753
[#714364] 16.02.10 11:45 · odgovor na: anon-521 (#711686)
Odgovori   +    5
[lukav]
> [s8t]

govoriš neumnosti. primerjava bi bila na mestu, če bi po nekaj letih posiljevanja nek deček v samoobrambi ubil pedofilskega duhovnika, policija dečka, na financah pa bi tam neki novinarji pisali, kako se zaradi pietete do ubogega mrtvega duhovnika ni dobro o tem incidentu več pogovarjati.

premier bi prijavil, da je bil osebni prijatelj uglednega in spoštovanega pokojnika, praktično vsi mediji bi se za en teden zavili v molk, cenzurirali bi vse, kar malo spominja na pedofilijo ali cerkev, nek nadškof bi nenadoma začutil potrebo po smučanju, policija pa bi besno lovila nepridiprava, ki je na internet spravil fotografijo mrtvega duhovnika opremljenega z za poštene in vznemirjanja nepotrebne državljane nekim seksualnim pripomočkom itd.

vidiš, če bi v tej situaciji nekateri blodili o tem, kako nič ne verjamejo, da nepreverjim novinarjem "nezdravih sil" ni za zaupati, da gre kvečjemu za splet neverjetnih okoliščin, da je imel ugledni duhovnik nedvomno težko otroštvo in da je tudi sicer veliko postoril pri obnovi cerkve in obdelovanju vrtička poleg nje - no, potem bi bil tvoj očitek na mestu.
[#714407] 16.02.10 12:08 · odgovor na: anon-195447 (#714364)
Odgovori   +    0
[Lidbarsky]
> [lukav]
> > [s8t]
> > Izvoli najti, kje sem jaz ali kdorkoli na forumu zagovarjal pedofile in se spet javi, ko boš našel.
>
> nisem še slišal, da bi kdorkoli od vas, ki si date toliko opraviti s fukanjem psov, napisal eno samo besedo o pedofiliji v cerkvi. nasprotno, cerkev je vedno deležna tople besede in telegramov podpore partijskih vojščakov. priznam, direktno pedofilije še nihče od navzočih ni zagovarjal in si zato zaslužite vse pohvale, vendar na podlagi zapisov sklepam, da se vam zdi spolno občevanje z otroci sprejemljivejše od spolnega občevanja z bulmastifi. če ni tako, me pa kar popravi.

govoriš neumnosti. primerjava bi bila na mestu, če bi po nekaj letih posiljevanja nek deček v samoobrambi ubil pedofilskega duhovnika, policija dečka, na financah pa bi tam neki novinarji pisali, kako se zaradi pietete do ubogega mrtvega duhovnika ni dobro o tem incidentu več pogovarjati.

premier bi prijavil, da je bil osebni prijatelj uglednega in spoštovanega pokojnika, praktično vsi mediji bi se za en teden zavili v molk, cenzurirali bi vse, kar malo spominja na pedofilijo ali cerkev, nek nadškof bi nenadoma začutil potrebo po smučanju, policija pa bi besno lovila nepridiprava, ki je na internet spravil fotografijo mrtvega duhovnika opremljenega z za poštene in vznemirjanja nepotrebne državljane nekim seksualnim pripomočkom itd.

vidiš, če bi v tej situaciji nekateri blodili o tem, kako nič ne verjamejo, da nepreverjim novinarjem "nezdravih sil" ni za zaupati, da gre kvečjemu za splet neverjetnih okoliščin, da je imel ugledni duhovnik nedvomno težko otroštvo in da je tudi sicer veliko postoril pri obnovi cerkve in obdelovanju vrtička poleg nje - no, potem bi bil tvoj očitek na mestu.
glej, pes je pes, otrok pa otrok, tudi če se tebi to zdi podobna kategorija (kar že samo po sebi zmanjša smiselnost tele debate na nulo). če bi nekateri, ki imajo toliko povedati o zlorabi psov, enkrat samkrat protestirali ob zlorabah otrok, v RKC ali zunaj njih, bi jim človek še nekako verjel. tako pa gre samo za politiziranje in prmitivno naslajanje, nič več kot to.
anon-119197 sporočil: 9.214
[#714416] 16.02.10 12:12 · odgovor na: anon-521 (#714407)
Odgovori   +    7
Stari, ocitno dosti ves o teh pedofilih, poslji kaksnim levicarskim casopisom zdaj kaj konkretnega (bi bil dokaj dober timing), da malo uravnotezijo vse skupaj po znani maniri :)
[#714418] 16.02.10 12:13 · odgovor na: anon-102514 (#714215)
Odgovori   +    0
[schcuka]
> [lukav]
> > [schcuka]
> > Pa nauči se napisati jet set, če že rad uporabljaš jezik, ki ti je tuj in s tem dokazuješ svoj domet.
> >
> > Za to jaro gospodo je yet set čist' dober. No, še predober :)
> > P: To je po učbeniku, na črke diskreditirat sogovornika, ni res?!?
>
> seveda. tega sem se naučil v Kumrovcu, skupaj s kameradom Janšo.

lukav, kako to, da si na pričujočem forumu začutil potrebo "po molku" istočasno z ministrico za notranje zadeve? a ste imeli šolske počitnice glih :)
bom naslednjič sporočil odsotnot forumskim KGBjevcem - lahko kar tebi?
[#714426] 16.02.10 12:18 · odgovor na: anon-35163 (#714351)
Odgovori   +    3
[mataj]
Morala štorije: Dokler lepo ravnaš s psi, lahko prihvatiziraš, poneverjaš in kradeš kolikor ti paše.
Ne. Če znaš (učil si se 50 na 20 podlage) ustvariš Patrijo in zmagaš na volitvah.

Potem lahko spet kradeš, poneverjaš in prihvatiziraš. In ker imaš vse vzvode oblasti in 571 se lahko "igraš" tudi s psi beri počneš čisto vse.

Ampak pri tem se včasih pozabi, da drek vedno priplava na površje.

Strani: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 24