Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo
Strani: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 32
[bricktop]
> [febo69]
> > [bricktop]
> > > [najobj]
> > > > [bricktop]
> > > > > [najobj]
PPS: Kmet tebi pridela hrano. Ti pa iz nje delaš zgolj drek.
pa ne da sem te prizadel s tem, ej sori...lej sej kmetje so kul, jaz jih imam zelo rad, samo tisti totalno zakmeteni pač ne znajo voziti, manjka jim že teorije, praksa pa sploh (zato primerjava z njimi). poglej registracije po LJ kdo dela zmedo, kdo se ne zna razvrstiti, kdo ne zna parkirat, kdo mečka, kdo se vklaplja na AC tako da skoraj pride do nesreče...vsi do zadnjega imajo neke čudne oznake na tablicah. to je fakt. taki ste.
[najobj]misliš da bo o totem krvavem maščevanju kaj pisalo v cajtngah?
... Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo ...
... evo, najprej senzacija v naslovu,
Pa tudi skrajno sprenevedav: junak našega časa v bistvu VNAPREJ OPOZORI/POSVARI "budale bedaste, parazitske"!?!, kaj jim bo storil,če...?? Kot da bi se želel pre-emtivno izogniti skušnjavi-in resnemu ukrepanju!!? Kako je že rekel njegov idol Harry Truman-"speak quietly and carry a big stick"? Tole pa je čisto nasprotno: popolna farsa.
Igor Vidmar(SC)
Vsebina članka je ZF, predpostavljam da avtorja jezi, ker do njega še ni prispel dovolj debel kufer in pošiljateljem sporoča, da malo "pojačajo". šala.
[shampion]Verjetno še lep čas ne... Zaenkrat je (še)hudooo kritična masa onih odrugih.
> [tasilo]
> Ni kaj - načelen mož.
Kdaj bo 'kritična masa' takih, na vplivnih položajih?
Ej..., pa nismo mi Danska! :)
Čisto zares pa se s tem ni za hecat. Na tej Fati stoji pol Slovenije in če jim spodmaknete tla pod nogami bo potres!
P.S. Morda bi se pa dušebrižnik poštenih delavcev "Duško Šildkapa" lahko kaj izjasnil okrog te mlakuže ? A si raje pripravlja teren za kakšno "letovanje" v Grčiji :))
[febo69]Ej miki, jaz sem meščan od rojstva, iz katere vukojebine si pa ti prilezel v Lj?
> [bricktop]
> > [febo69]
> > > [bricktop]
> > > > [najobj]
> > > > > [bricktop]
> > > > > > [najobj]
>
> PPS: Kmet tebi pridela hrano. Ti pa iz nje delaš zgolj drek.
pa ne da sem te prizadel s tem, ej sori...lej sej kmetje so kul, jaz jih imam zelo rad, samo tisti totalno zakmeteni pač ne znajo voziti, manjka jim že teorije, praksa pa sploh (zato primerjava z njimi). poglej registracije po LJ kdo dela zmedo, kdo se ne zna razvrstiti, kdo ne zna parkirat, kdo mečka, kdo se vklaplja na AC tako da skoraj pride do nesreče...vsi do zadnjega imajo neke čudne oznake na tablicah. to je fakt. taki ste.
PS: Kaj je že bil očitek? Da sem offtopic? ROFL!
[shampion]Mogoče boš odgovor in pojasnilo našel tukaj:
> [tasilo]
> Ni kaj - načelen mož.
Kdaj bo 'kritična masa' takih, na vplivnih položajih?
www.youtube.com/watc...dZwGxINKYE
Vedno aktualno!!! :)
Govorite, da boste drugacni - pa ste isti!
Govorite, da se ne boste pustili - pa se pustite!
Govorite, da boste svoji - pa ste njihovi!
Ljudi, ki dobro govorijo, imamo v Sloveniji zal ze prevec. Zdi se mi, da ste s podporo stranki nadpostenjakov unicili temelje, na katerih naj bi stali - pa to ne pomeni, da bi se morali nasloniti na zdajsnjo levico (Jankovica). Namesto, da bi res zaceli novo pot, ste le nadaljevali staro - ki je gnila.
Pa se tole: rekel si, da bos Viranotv najvecji kritik. Do sedaj te se ni blo kaj prevec slisati, pa bi moral imet ze marsikaj za povedat...
[novica]Danes se te zadeve rešujejo mnogo bolj elegantno in mirno z dobro podmazanimi službami na ministrstvih, namenskimi razpisi, nepovratnimi sredstvi,...
> [mi2002ro]
> hmm, se bojim, da na koncu bo kaj tazga:
>
> "I'll make him an offer he can't refuse."
> The studio head later wakes to find the severed head of his expensive racehorse in his bed. Unsurprisingly, Fontane is subsequently given the part.
>
> Godfather IV - slovenian edition
ali kot bi rekli naši evrobratje bolgari: "batko, ako imaš problem i ne mož ga rešiš so pari, ti ga reši so mnogu pari."
novica
Sej vidite, da mu ovce verjamejo kak je "čist ko suza".... :-)
[drei]Drži kot pribito. Ena od zelo učinkovitih taktik bi bila nabava približno tone C4, par sto detonatorjev in timerjev ter nekaj prostovoljcev.
Rado s tem člankom si mački stopil na rep in iz komentarjev na ta članek se bo videlo kako velika zver je ta mačka v Sloveniji. Toda naj bo še tako velika zver, vsako je možno iztrebiti, le taktika mora biti prava. Želim ti vse najboljše.
[fastriff]ROFLMAO!
Rado svaka ti čast. To je že prav neverjetno kako se iz dneva v dan pogrezamo globje in ni videti konca...potem pa še nekaj sanjajo o gospodarskem okrevanju ali celo preboju...
P.S. Morda bi se pa dušebrižnik poštenih delavcev "Duško Šildkapa" lahko kaj izjasnil okrog te mlakuže ? A si raje pripravlja teren za kakšno "letovanje" v Grčiji :))
[rx170]Ker to ni stvar kolumne ali foruma, ampak stvar preiskovalnih organov (ajde še enkrat prebrat članek). Drugače si lahko samo nabiješ doživljenjsko kampiranje v sodnih dvoranah.
Če je res, kar avtor piše, zakaj potem imena teh parazitov prikriva?
[Tonja1]Svetovalne pogodbe same po sebi še niso vse. Kje so pa druge storitve, od IT, PR in predvsem odvetniške??
vlada je skeslala svetovalne pogodbe, ker svetovalci niso bili pravi, preverite čez pol let, koliko novih bo že do takrat, ali pa se bodo "ušunjali" na drugi, inovativen pristop, brez teh "svetovalnih omrežij" dvomim, da bo pri nas šlo, je še preveč pohlepa od zadaj
Korito je navrtano na 125 koncih!
[bara1]Če si ti ustavil bom pa jaz nadaljeval: pa Stožice, pa NPU, pa Dimic, pa bulmastifi, pa Bužekijan ...
Pa Patria, pa Simt, pa Santera, pa....Rotis, pa .... Da ne bi o vseh poslih!
[DamjanBA]In kaj ti bodo te novice če imaš itak glavo skozi v pesku ?
Tole bolj spada v Slovenske Novice, kot pa v Finance, pa kaj je uredniku da tole objavi ali je to prostor za pranje umazanega perila.
Raje bodite bolj ažurni pri objavljanju Svetovnih novic, kar u bistvu sploh ne bi smel biti problem, ker je vse copy/paste Bloomberg, WSJ, CNBC.
Bravo Rado Pezdir, narod je na tvoji strani, razkrinkaj jih!!!
[zigamalek]Se strinjam!
Pezdir - od besed k dejanjem! Zaenkrat vasa politicna opcija ni prekinila pajdaske, klientelisticne paradigme, ki se v tej drzavi vlece ze predolgo.
Govorite, da boste drugacni - pa ste isti!
Govorite, da se ne boste pustili - pa se pustite!
Govorite, da boste svoji - pa ste njihovi!
Ljudi, ki dobro govorijo, imamo v Sloveniji zal ze prevec. Zdi se mi, da ste s podporo stranki nadpostenjakov unicili temelje, na katerih naj bi stali - pa to ne pomeni, da bi se morali nasloniti na zdajsnjo levico (Jankovica). Namesto, da bi res zaceli novo pot, ste le nadaljevali staro - ki je gnila.
Pa se tole: rekel si, da bos Viranotv najvecji kritik. Do sedaj te se ni blo kaj prevec slisati, pa bi moral imet ze marsikaj za povedat...
[pickasenicka]
"Kakšne so cene za prodajo kolumen, v resnici ne vem, podzemlje pa trdi, da tudi do deset tisoč evrov."
no no, Pezdir, velikokrat so cene tudi precej nižje in se ne merijo v evrih;
res je, fantič malo precenjuje naše novinarstvo.. že dolgo je jasno, da se novinarji prodajajo za drobiž, eno kosilo pa kakšna malenkost je čisto dovolj, 10k je za večino njih Amerika (tiste ki so na trgu seveda)
[felix05]Za kalimbote in ševčenkote je edini pošteni politik Zoran, kajti on ne pozna nobene oblike korupcije in je zato najbolj pošten.
> [kalimba]
> P.S. Še vedno menim, da g. Pezdirju ne bi škodoval kakšen obisk strokovnjaka, ki se ukvarja z duševnimi oz. psihičnimi motnjami.
Poleg gnilega sodstva in policije dodatno krepijo to sistemsko gnojnico še mentalni iztrebki v takem stilu