Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Rodetov domnevni sin se je opravičil za razburjenje
Strani: 1 ... 11 12 13 14 15 16
sporočil: 5.000
[petunia]So že znani. Moj sosed mi je priznal, da je on oče, samo želi, da ne pride v javnost. Torej, ne povej naprej. V redu?:))
> [mataj18]
> Če vas ni zapustil spomin! Do pred nekaj dnevi so desna trobila in debela deklica Nina kričali, da se Stelzer izogiba testa. Zdaj ste izvedeli, kar sem vam sporočil že zdavnaj. Oba sta oddala vzorce pred tremi tedni. Peter se ni želel srečati z Rodetom, ker ga bo sodno preganjal za posilstvo matere. Test je pozitiven! Franc Rode je oče Petra Stelzerja. Stelzer ni Slovenec. Z našo državo ga ne veže nič. Našega jezika ne pozna. Zanj smo kot čečeni ali tadžikistanci. Prve korake je naredil v sirotišnici v Nemčiji. Nemščina je njegov materin jezik. Svojo mater je našel pred kratkim. Za očeta zdaj veste. Stelzer nima nobenih interesov, da bi kontaktiral z slovenskimi mediji. Desna trobila že servirajo laži o "neuradno negativnem" testu. Karkoli bodo v prihodnje servirali desni lažnivci, bodite pozorni! Test je pozitiven! V naslednjih dneh vam bom predstavil drugega sina Franca Rodeta.
>
> Vir: mikstone blog
>
> Lp, mataj18
29. avgusta je Mikstone napisal tole:
S tole zgodbo o Rodetu in domnevnim sinom Petrom ( jaz osebno verjamem, da je "sveti" Peter ) je slovenska javnost dobila kost za glodanje. Janša se lahko pravzaprav zahvali osovraženemu novinarju Karbi, ker je pozornost kranjcev usmeril stran od žgočih problemov.
Zanimivo, kako so prav tisti, ki so pred časom najbolj nabijali o nevidni moči in kardinalu-geju, sedaj povsem sigurni, da ima Rode otroka, ne samo enega, ampak kar dva.
No, bomo videli, rezultati DNK testa naj bi bili uradno znani čez dobri dve uri.
Lp, mataj18